Saksa onkin paska maa

Anonyymi-ap

Juuri kun kaikki ymmärsivät ja huokaisivat helpotuksesta että Saksan uusi puolustusministeri Boris Pistorius laittaa Leopard-kolonnat liikkeelle kohti Ukrainaa, tämä kekkuli tekikin tunti puheidensa jälkeen Olaf Scholzit ja sanoi että ei näin voidakkaan tehdä.
Eurasian Groupin Eurooppaan erikoistuneet tutkijat ihmettelivät mitkä syyt ovat tähän jatkuvaan Saksan juupas eipäs huopailuun. Joku vie nyt Saksaa kuin pässiä narussa.

10

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Nöyristelijähiiri Scholzista poiketen Ranskan Macron sentään on nostamassa maansa atomivoimaloiden määrään kuuteenkymmeneen.

    Väkilukuun suhteuttaen Saksassa olisi oltava seitsemänkymmentä atomivoimalaa


  • Anonyymi

   Scholz heitti Boriksen Leopardin telaketjujen alle kun ei itse enää voi kuukausia kestäneen venkoilunsa jälkeen tätä tehdä, uskottavuus on jo muutenkin nollissa ja oma eroaminen virastaan näköpiirissä..

  • Anonyymi

   Vaikuttaa, etteivät Saksan syyt kestä päivänvaloa. Yksi syy lienee Venäläinen kaasu.

   Vanhat Leopard panssarivaunut eivät oikeastaan eskaloisi tilannetta mitenkään. Toimittaahan Britannia Challenger 2 taistelupanssarivaunuja ja Saksa panssaroituja 155 mm telahaupitseja.

   Jostain syystä Saksa kuitenkin haluaa estää Ukrainan kykyä vapauttaa Itäosansa Venäjän vallan alta. Syitä voi vain arvailla. Saksan entinen liittokanslerihan (Schotzin puoluetoveri) on tiettävästi Putinin ystävä.

  • Anonyymi

   Ihmettelen suuresti miksi länsi haluaa ilmoittaa kaiken aseavun julkisesti, joka menee ensimmäisenä Venäjän tietoon. Eikö olisi viisaampaa toimia salassa, niin se olisi paljon tehokkaampaa vastustajaa kohtaan. Nyt ikäänkuin halutaan nostaa omaa arvoa, kun neuvotellaan ja hehkutetaan kuinka paljon on annettu milloin ja miten paljon.

   • Anonyymi

    Ei voida toimia salassa, kun yksi maa kieltää muiden asetoimitukset. Saksa pakottaa keskustelun julkiseksi, jolla saadaan pistettyä kanslerille poliittista painetta.


  • Anonyymi

   Länsimaat ovat kohta kuin se toimikunta Sapeden elokuvassa, jossa ei päästy sopuun edes äänestystavasta....

   "Vastustan suljettua lippuäänestystä siitä, ratkaistaanko kysymys suljetun lippuäänestyksen järjestämisestä avoimella vai suljetulla lippuäänestyksellä."

  • Anonyymi

   Sakemanni soutaa ja huopaa loppuun ast ja lopulta käy kuin 1945 että ryssä on taas Berliinin Brandenburgin porteilla raiskaamassa Lili Marlenia.

  • Anonyymi

   Saksan ongelma Leopardien lähettämisesdä on saksalaisen demarin Olaf Scholzin heikossa itsetunnossa. Miehen pitää koko ajan osoittaa, että hän määrää ja siksi Olaf ei voi suostua toisten ehdotukseen.
   Siksi myös puolustusministerin yli käveltiin ja hänet nolattiin julkisesti. Näytettiin, että minä Scholz määrään.

   Saksassa meillä on taas uusi narsistinen persoonallisuushäiriöinen lisää sotkemassa ihmisten rauhaa.
   Siinä ei toisen narsistin ukrainalaisten lasten tappaminen paina mitään, kun toinen narsisti leikkii myös vallalla.
   Eikä tämäkään luovu vallastaan ongelmitta.

   • Anonyymi

    Saksan demareista on noussut outoja liittokanslereita,
    Brandt, Schröder, Schotz, jotka tuntevat lukkarinrakkautta itään ja halua jotenkin korvata Natsisaksan venäläisille aiheuttamat kärsimykset.

    Jostain syystä he, varsinkin Schröder ja Scholz, eivät halua korvata Saksan aiheuttamia kärsimyksiä ukrainalaisille joiden alueella ne taistelut käytiin ja hirmuteot tehtiin, vaan venäläisille, jotka oikeastaan olivat sivullisia ja taistelivat Ukrainan alueella Saksaa vastaan.

    Sodassa saksalaiset tuhosivat Ukrainassa siviileitä ja infrastruktuuria kuten venäläiset nyt.
    Mitä saksalaisilla demareilla ja Venäjän putinisteilla on tänään ukrainalaisia vastaan?


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   448
   3252
  2. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   372
   1770
  3. Ähtärin pandapäätös

   Kun pandapäätöstä valmisteltiin eläinpuiston toimitusjohtajana oli Juhani Haapaniemi, hallituksen puheenjohtajana oli kaupunginhallituksen puheenjoht
   Ähtäri
   35
   1002
  4. Emeka Matthew Ekperech tuomittiin raiskauksesta vankeuteen - hän on valittanut tuomiosta

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/43a4cae4-09ed-485b-b47b-ded8761c4d07 Tuomittu joutuu maksamaan myös korvauksia. Yhdynnän kohteena ollut h
   Maailman menoa
   22
   993
  5. Hengaillaan

   Hengaillaan-visailuohjelmasta ei todellakaan tule suosittua ja pitkäikäistä vaan se floppaa ja komeasti karahtaa kunnolla kivikolle,tuleepahan kokeilt
   Yle
   75
   972
  6. Millon olet

   Tavannut kaivattusi viimeksi ja missä.
   Ikävä
   51
   886
  7. Joko sinä mies unohdit tämän naisen?

   Kohta nähdään varmaan taas, mutta tykkäätkö yhtään?
   Ikävä
   51
   790
  8. Mistä juttelitte

   kun näitte viimeksi?
   Ikävä
   45
   764
  9. Minkä takia sä nainen vihaat mua

   Myönnän tehneeni väärin kun en ole ottanut asiaa heti pöydälle. Katuva mies.
   Ikävä
   56
   758
  Aihe