Nyt jysähti! Sähköautojen kieltämistä harkitaan!

Anonyymi-ap

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onneksi on vielä jossakin järkeäkin.
      Suomessa sitä ei ole, vielä.

      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        💋 ­­­N­­y­­m­f­­o­­m­­­a­­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17713838a

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Vai uhkaavat sähköautot jo öljyteolisuuden työpaikkoja. Ei se sähköautojen kieltämisellä Wiomingissä mihinkään muutu. Auringonlaskun ala öljyteollisuus on kuitenkin.

      • Anonyymi

        Paitsi että ilman öljyä päältäsi katoaisi monta vaatetta, laminaattilattia katoaisi altasi, jääkaappi häviäisi, muovia kun ei sitten enää ole.


      • Anonyymi

        Meneekö tälläkin hetkellä 60% öljystä muuhun kuin polttoaineisiin ja öljyihin. Sähköautot varmaan lisäisivät vain muovin yms kulutus keveyden takia.


    • Anonyymi

      Aina löytyy änkyröitä jotka oman edun tavoittelun takia vastustavat vääjäämätöntäkin kehitystä. Ei sen kummempaa.

      • Anonyymi

        Kuten esimerkiksi suomalaiset tavalliset duunarit, jotka eivät enää pääse edes niihin matalapalkkatöihinsä kun polttomoottoriautot loppuvat. Katsos kun samanlaisia halpoja mutta toimivia käytettyjä kulkupelejä ei sähköautoista tule koskaan. Parin tonnin hintainen ja 20v ikäinen polttis toimii ja kulkee tankillisella likimain sen minkä uutenakin, ja sähköistä vastinetta sille ei löydy nyt eikä tule löytymään tulevaisuudessakaan. Akkujen lyhyt kestoikä ja kallis hinta aiheuttavat sen. Voi meitä köyhiä taviksia, elämästämme tulee tavattoman kurjaa. Se kai tässä on tarkoituksenakin, luokkajaon syventäminen. Itsenäisestä liikkumisesta halutaan tehdä jälleen vain varakkaiden etuoikeus, työväenluokka kävelköön tai pysyköön kotona.


    • Anonyymi

      Mitä isot ensin, sitä pienet perässä jne.???
      Wyoming on asukasluvultaan Yhdysvaltojen pienin osavaltio vain n.600 000 vs koko jenkkilä n.332 milj.

      Työpaikkojen menetykseen on aiemminkin yritetty vedota ja kapinoitu silti kehityksen pyörät pyörivät eteenpäin edelleenkin. Karrikoiden, nettikaupat pitäisi kieltää koska tuhoavat kivijalkakauppojen elinmahdollisuudet.

      • Anonyymi

        Aika monelta suomalaiseltakin katoaisivat työssäkäynnin edellytykset, jos polttomoottoriautoja ei olisi. Moni syrjemmässä asuva tarvitsee työmatkoihinsa oman auton. Usein nämä ovat alemman palkkaluokan työntekijöitä, ja heidän työmatkakulkineensa ovat hinnaltaan 500-2000 €. En mitenkään jaksa uskoa, että nämä korvautuisivat koskaan sähköautoilla, jotka nähtävästi vielä puolikuntoisinakin ovat monta kertaa kalliimpia. Ennemmin on luultavaa, että nämä henkilöt jättäytyvät kokonaan työvoimareservin ulkopuolelle. Sähköautoistuminen ei näinollen tarkoita vain liikenteen murrosta, vaan myös yhteiskunnallista murrosta, tai jos sallitte sanoa, paluuta menneisyyden jyrkkään luokkajakoon jolloin yläluokka liikkui automobiileilla ja rahvas kävellen.


    • Anonyymi

      Kyseessä voi olla myös poliitikkojen kasvojen pesua eli uskotellaan että olemme kansalaiset teidän puolella, joten äänestäkää minua seuraavalle kaudelle. Todellista asian ajamista kohti kieltoa ei ole uskoen että se myös menisi lakiteknisesti aidosti läpi, mutta kuulostaa todella hyvältä äänestäjien korvissa.

    • Anonyymi

      Tuo avauksen artikkeli kertoo vain sen, että kaikkea sitä isolla pääomalla voidaan alkaa lobata ja öljyala on sitä tehnyt aina.
      Lakimiehet keräävät hyvät rahat ja öljy-yhtiöt joutuvat tyytymään pienenevään markkinaan elleivät lähde mukaan johonkin "puhtaaseen" teknologiaan tai vastaavaa.

    • Anonyymi

      Ja kieli poskella näköjään lakialoite tehty. Ei saanut kannatusta. Haluttiin vain huomiota osavaltion tulevaisuuden ahdingolle.

      "Aloite kaatui välittömästi komiteaistunnossa maanantaina, kun se ei saanut lainkaan tukea. Ihan tosissaan lainsäätäjät eivät Andersonin mukaan alun perinkään olleet. Kyse oli vastavedosta Kalifornian elokuiselle päätökselle kieltää polttomoottoriautojen myynti vuoteen 2035 mennessä.

      – Ei minulla ole mitään sähköautoja vastaan, Anderson sanoi Washington Postille ja kertoi, että hänen ystävillään ja perheenjäsenillään on niitä.

      – Minulla on ongelma sen kanssa, jos joku sanoo, etten saa enää ostaa polttomoottoriautoja. Halusimme lähettää viestin, ettemme ole tyytyväisiä osavaltioihin, jotka ovat tekemässä kulkuneuvoistamme laittomia."

      https://www.iltalehti.fi/sahkoautot/a/662b54df-4577-4d5f-a9c7-f85454c7614c

    • Anonyymi

      Ja kun tuosta lukee iltapäivälehdestä, niin ei ilo kääntyy itkuksi. Pelkkä republikaani puolueen vitsi pikkukylässä kyseessä.

      • Anonyymi

        Näinhän se on, mutta kun on oikein fanaattinen kehityksen vastustaja niin on kaivettava ilonaiheet ihan oljenkorsistakin. Tai saattaahan joku olla niin hupsu, että ottaa tuonkin uutisen ihan totena...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      501
      5213
    2. Miehen lapsettomuus keski-ikäisten deittailussa

      Tällä palstalla esitetään usein ajatus, jonka mukaan lapsia saanut nainen olisi parisuhdemarkkinoilla huonommassa asemas
      Sinkut
      246
      2133
    3. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      415
      1950
    4. Olisit saanut minut naisen

      Jos olisit oikeasti halunnut. Mutta et halunnut. Annoit paaaaljon epämääräisiä signaaleja, annoit jutun edetä todella hi
      Ikävä
      58
      1401
    5. Miehelle naiselta

      Jos haluat anna jokin vinkki, niin saan varmuutta ottaa yhteyttä. Tai onko niin että otat yhteyttä itse, jos haluat pitä
      Ikävä
      92
      1327
    6. Kunpa voisin halata sinua

      ja sanoa sinulle miten onnellinen olen siitä, että olet elämässäni. Mutta et ole halausetäisyydellä... etkä elämässäni.
      Ikävä
      44
      1083
    7. Kaipaan sinua...

      J-mies. Surullinen olo kaikesta.
      Ikävä
      86
      1049
    8. Muut yrittää seata meidän välejä

      Nainen, oot varmaan sen myös huomannut. Ihan irl oon sen huomannut jo hyvän aikaa. Eihän anneta sen häiritä.
      Ikävä
      100
      1013
    9. Tulethan sitten

      loppukesästä katsomaan minua? Nyt sinulla on mahdollisuus ”kostaa” ja herpaannuttaa minun keskittymiseni. Jos yhtä inten
      Ikävä
      38
      992
    10. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      74
      980
    Aihe