Julkisterveudet ajautuvat eutanasiaan, , vakuutus terveys maat ei mene mukaan,

Anonyymi-ap

Julkisterveys byrokratia ja kansan pyörittäminen turhaa rinkiä yleislääkärillä kuluttaa suurimman osan teeves varoista, koska joka ikinen 15 min.yleislääkäri kierros maksaa yli 100 € valtiolle, siivoojineen, vastaan ottovirkailijoineen, kiinteistö hoitoieen ja rakennus korjauksineen ja laitteineen, rakennuslaina lyhennyksineen + korot, laitevuokrat+ hirvittävät hallintokulut jne.
Ihmiset käy kymmeniä kertoja kerjäämässä lähetteitä, nekin jotka olisi vakuutus terveus leikannut työkuntoon 15 vuotta aimmin,
Koska vakuutus terveudessä jokainen menee suoraan ilman lähetteitä, sille lääkärille joka hänet loppuun hoitaa ja järkyttävän kalliit yleislääkäritä läjetteen kerjuu kirrokset jää pois,.

15 kierrosta maksaa 1500 € valtiolle ja oma vastuu päälle n.195€ + matkakulut ja kelataksit ( kela taksit joka kierroskella noin 1000€ eli 15 kierrosa =15000 € ei yhteensä kulutettu 16 695.00 € , lisäksi sairaslomia maksetaan potilalle joka vakuutus terveys olis leikannut jo 15 vuotta ennen työkuntoon, ja jos ne lasketaan, niin on maksettu potilaasta satoja tuhansia tai miljoinien kulusta, vaikka mitään ei ple vielä tehty, jonka vakuutusterveys olisi hoitanut työkuntnoon 3400€ leikkaiksella+ tutkimukset ja jälkitkuvaukset ja tarkatukset 1800€ eli 5.200€, lla .

sosialismissa ei kukaan laske mitään kuluja , ja sosialismista ei luovuta vaikka valtiolle tulisi halvemmaksi maksaa vakuutus teeveys kaikille, onhan vakuutus yhtiön ottama % vain murto-osa julkisen hallinto kuluista, varsinkin uudessa sotessa uusia hallinto virkmiehiä tulee laskijasta riippuen 11 tai 18 000 (entisten irtisanomista ei sallittu) eli suurin osa veroina maksetuista terveyskuluista menee paperin pyörittäjille, eikä lääkärien palkkaamiseen jää varaa.
Tämä on sosialismia, joka päätyy eutanoimaan, koska se on järjestelmänä kyvytön hoitamaan sairaita.

Vakuutus terveys on ainoa joka toimii ja säästää meidät eutanasialta.
Meidän ei tarvitse kerjätä lähetteitä, jokainen menee suoraan sille lääkärille joka loppuun hoitaa potilaan, ilman turhia kierroksia, edllyttäen että taivumme kouluttamaan erikois lääkäreiksi 90% tohtoreista, kuten kaikissa vakuutus terveysmaat kouluttavat vastaamaan kysyntää.
Yleislääkäreitä vakuutus terveys maat kouluttaa 10% ja heille menee ainaostaan ne jotka yleislääkäri pystyy loppuun hoitamaan.

Vakuutus terveyden on pakko laskea kokonaiskulut, koska se itse ainoana maksaa ne ja he on laskeneet että om sata kertaa halvempaa kouluttaa erikois lääkäreitä riittävästi, ettei tarvitse kouluttaa lajittelija seulaksi yleislääkäreitä, jotka lajittelee kuka on arvollinen ja kelvollinen saamaan lähetteen erikois sairaan hoitoon, johon tarvitaan sosialismissamme virkamiehistön suosio.
Meillä yleislääkäriksi (seulaksi) koulutetaan 90% tohtoreista, jotka toimii tulppana, eli estävät erikois lääkärille pääsyn, koska erikois lääkäreitä on vain 10% joista psykiareja n5 % eli 5 % lääkäreistä pystyy loppuun hoitamaan potilaan, siksi tarvitaan seulana ja kirjurina yleislääkäreitä , jotka kirjaa tulleeksi tai menneksi ne harvat jotka on päässeet erikoislääkärille ja kirjaavat kuka kävi kerjäämässä lähetettä erikois-lääkärille, järjetöntä ja kallista kouluttaa kirjuriksi lääkäreitä.

Kaikki syöpä- ja juopa potilaat kiertää rinkiä puoli vuotta kunnes pääsevät syöpähoitoon, vaikka syöpå on todettu jo puoli vuotta sitten.
Marxilainen julkisemme odottaa että syöpä leviää imusolmukkesiin, jolloin hoitojen määrä sata keraistuu verrattuna siihen että syöpä hoidot aloitettaisiin 2 pv sisällä syövän toteamisesta. Eli kyse on marxilaisen julkisterveytemme eutanasiasta, koska poliittinen idelogia on tärkeää ei se saavatko yksilöt hoitoa tai eivät.

Yksilöt ovat syntyneet, koulutettu verojen maksua varten,
Ei omaa elämäänsä varten, joten kuoleeko yksilö em. toimimattomuus eutanasiaan se on merkityksetön, koska yksilöt ei ole syntyneetkään itseään varten vaan valtiota varten, joten valtion velvollisuus on myös päättää heidän eutanasiastaan ilman kansan äänestyksiä.
Marxilaisuus on valtion diktatorismia, jossa erikois teveys hoito annetaan nokkimis järjestyksessä virkamiehille ensin ja muista ei väliä, kunhan vain maksavat veronsa.

Meillä kysyntää supistetaan estämällä hoito ja päädytään eutanasiaan hoidon sijaan uudessa susi sotessa.
Koska olemme niin tiukasti marxin opeissa kiinni, ettemme edes suostu laskemaan totuutta, kuinka paljon vero rahaa tää julkiskoneisto syö siksi että peruspilarit on marx laskeut väärin.

Meille on syötetty poliittinen valhe valtion mediassa, että valtio on ainoa joka osaa hoitaa terveuden hoidon, ja meidät pakotetaan sulkememaan silmämme eutanasialta jota se tekee joka päivä, ollen kyvytön ja haluton muuttumaan vakuutus terveys maaksi, jossa valtio maksaa julkisterveuden sijaan vakuutuksen kaikille ja vassarit saa käydä julkisella vakuutuksellaan.
joka palvelun tuottaja ostaa itse laitteensa vakuutus rahoista ja rakentaa laitoksensa ja kaikilla on sama verottomuus/vero.
julkinen ei tule toimimaan koskaan kuin harvoille.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näin on myydään terveydenhuolto ulkomaille monikansallisille yrityksille. ! Samalla voitaisi myydä vesihuolto , VR , puolustusvoimat ja kaikki muu turhanpäiväinen. !!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe