Tavallisella palkansaajalla täytyy olla paljon

Anonyymi-ap

vikaa päässään jos äänesstää Kokoomusta.

23

101

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Juu..täysiö juntteja.

   • Anonyymi

    Kokoomusta äänestävistä 90% on velkaelviksiä, jotka sahaavat kokoomusta äänestämällä omaa oksaansa.

    vain 10% sitten on niitä miljardöörejä jotka oikeasti hyötyvät kokoomuksen ajamasta politiikasta.


  • Anonyymi

   Kokoomus on Suomen tuhopuolue nro1.

  • Anonyymi

   Vielä paljon pahemmin on pönttö sekaisin noilla vihreiden äänestäjillä, jotka elävät kuin siat pellossa ja jälki on sen mukaista.
   Miten sekopäiset muka saisivat mitään järkevää aikaan. Senhän näkee jokainen, mitä moraalitonta limaa he erittävät.

  • Anonyymi

   Palkansaaja joka äänestää Kokoomusta, äänestää se puolesta, että häneltä itseltään varastetaan maan rikkaimmille. Onhan tuollainen aika typerää.

  • Anonyymi

   Monikin ,ainakin vanhemmasta väestä kuvitteli aikoinaan että myös heistä tulee rikkaita ja kuuluisia kun äänestävät kokoomusta,mutta eipä tainnut tulla,taisi tulla vain entistä köyhempiä duunareita.

   Tasa-arvo ja oikeanlainen vasemmistolaisuus haluttiin tukahduttaa vaikka väkisin ja siinä onnistuivatkin tiettyyn rajaan asti.

   Tyypillinen oikeiston hokema ,minkä sinä saat ,on minulta poissa ,on juuri tuon oikeistohulluuden bravuuriajattelua ja johtaa lopulta kaikki kaikkia vastaan tilanteeseen koko planeetalla ja koko ihmiskunnan tuhoon. Tasa-arvoa ja demokratiaa tarvitaan aina ja kaikkialla maailmantappiin asti.

   • Anonyymi

    Totta.


  • Anonyymi

   Tavallisella omalla palkallaan toimeentulevalla ei ole kuin kaksi vaihtoehtoa, kokoomus tai persut. Verorahoille pitäisi saada vastinetta.

   • Anonyymi

    Valehtelee porvari.


  • Anonyymi

   Kolmen miljardin lainakuluilla tekisi kansan hyväksi kaikenlaista.

  • Anonyymi

   Kaikki palkansaajat eivät ole persaukisia, kaikki eivät ryyppää rahojaan, juokse Kelassa tai sossussa ja palele leipäjonoissa.

   • Anonyymi

    sdp on lakkoilu mestari, He tuovat rikkauden palkansaajille. Mutta yhä pienempi porukka on töissä, siis suomalaisia ja he yhä eliittiimpää. Oikean työn tekee maahan muutaja vuokratyövoima jotka sitten heti lomautetaan tältä näyttää, näihin ei haluta suomalaisia koska silloin sdp-lakko eliitille jäisi vähemmän rahaa. Väittäisin näiden oletuksieni perusteella että kokoomusta äänestämällä työttömän mahdollisuus saada työtä voisi parantua kun se veisi voimaa lakkomestareilta. Voisi myös kuvitella että palvelut paranee kun kaupoissa ja pankeissa ja muissa on enemmän työläisiä niin ei tarvitse jonottaa ja palvelu nopeampi

    Toisaalta kokoomus on kauhea ranskafani ja tuonut sieltä konsulteja keksimään suomen tulevaisuus suunitelmia. Vaikka eihän Ranska osaa edes hoitaa omia asioitaan kun katselee videoita ja kuvia sieltä, kadut täynnä pakolaisia ja grafiittia. Ja Siellä on kuulemma nälän hätä. Eli siinä mielessä ei ole järkeä äänestää Kokoomusta. Toisaalta jos miettii että on myös henkilö vaali niin äänestää niitä jotka eivät aijo tämän toteutuvan suomessa. Toisaalta mitä muut äänestää.

    Mutta olen sitä mieltä että kokoomusta voi äänestää vaikka ei ole miljoonikko,, itse kyllä äänestäisin persuja tai keskustaa


  • Anonyymi

   Kokoomus ajaa vain ja ainoastaan suurituloisten ja varsinkin pääomatulojensaajien rahaetuja.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   mielummin annan rahani työnantajille ja kapitalisteille kuin köyhille ja vajaille vasemmistolaisille.

  • Anonyymi

   Sari sairaanhoitaja on hyvä esimerkki miten kävi kun uskoi kokkareiden satuja. Moni äänestää kokoomusta kuvitellen kuuluvansa paremmistoon vaikka tahkoaa leipänsä verokirjalla jossain tehtaassa.

  • Anonyymi

   Oikeisto halua ihmisten, myös normaalin palkansaajan vaurastuvan.
   Vasemmisto haluaa ihmisten pysyvän köyhinä ja riippuvaisena heidän jakamista armonpaloista, nöyränä vaalikarjana.

   Kumpaa sinä haluat elämältäsi.

   • Anonyymi

    "Oikeisto halua ihmisten, myös normaalin palkansaajan vaurastuvan."

    En ole lukenutkaan tuota satua. Löytyykö se nykyisin BookBeatista?


  • Anonyymi

   Opettajat ja monet muut virkahenkilöt äänestävät Kokoomusta viran puolesta.

  • Anonyymi

   Qatarissa sikäläinen Kokoomusvalta rakensi jalkapallon MM-kisanäyttämöt työvoimalla, mikä takuulla toimi ilman AY-liikettä ja se tukea. Kokoomusta äänestävät Suomen duunarit eivät touhusta jostain syystä pitäneet, mutta silti haluavat juuri samanlaista Suomeen.

  • Anonyymi

   Vasemmisto on köyhän asialla, nyt kaikki äänestämään reippaasti!💵💵

  • Anonyymi

   Maan vakautta edistää vasemmisto. Demarit ja Vasemmistoliitto. Ilman sastavoimaa olisimme kansaivälisen kapitalismin pelinappuloita. Meillä on hyvät työolot verrattuna noihin villin lännen valtioihin. Lainsäädäntöä työturvallisuuteen ja muuta.

   Rikkaat äänestäkööt kokoomusta, heillä on omaisuus huolehdittavanaan, työssäkäyvien vaihtoehto on vasemmisto.

   Perussuomalaiset ovat väkeä, joita ei ole kuultu. Ja niinkuin nähtiin, kun pääsivät hallitukseen, ovat sekalaista porukkaa, joka on hajonnut tällä kaudellakin moneen eri ryhmään. Kun kaikki eivät kumminkaan ole natseja. Kun kaikki eivät kumminkaan vastusta maahanmuuttoa, vaan ovat tyytyvöäisiä, että sairaaloissa ja terveyskeskuksissa on osaavia työntekijöitä ulkomailta.Kun useat ovat oikeasti tavallisia suoalaisia, joilla ei ole ollut kiinnostusta historiaan, politiikaan tai oman ja toisten asioiden parantamiseen.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   562
   3372
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   103
   1558
  3. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   74
   1479
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   166
   1124
  5. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   144
   1109
  6. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   76
   927
  7. Tämä on naiselle

   Hyvää iltaa ja yötä. Mikäli haluat olla rakas, meidän on nähtävä ja juteltava. näin toivoo.mies
   Ikävä
   38
   832
  8. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   94
   820
  9. Teki mieli sanoa

   Ajatukseni karkaavat kuin levottomat perhoset sinne missä sinä olet. Teki mieli sanoa, että olet todellinen syyni. Alku ja loppu, avoin äärettömyys. A
   Ikävä
   37
   817
  Aihe