Homoavioliitot&lesboavioliitot ja muu /kaikki tasa-arvo

Anonyymi-ap

Jos otamme huomioon koko tasa-arvo keskustelun niin siinä oon havainnut semmosen huomion että Suomessa perussuomalaiset puolue ja kristillisdemokraatit eniten lyövät kapuloita rattaisiin muttei se yllätä kun ovat suhteellisen nuivia puolueita , niin persupoliitikot, kristillisdemokraattipoliitikot kuin myös heidän kannattajansa. Arvopoliittisesti persut ja kristilliset ovat arvomaailmaltaan turhan kovia ja tylyjä mun makuuni. Jokaisella on tietenkin oikeus mielipiteeseen ja se on hyvä asia ku suomi on vappaa demokraattinen valtio&oikeusvaltio&hyvinvointivaltio. Toki on sitten eri asia onko se mielipije miten hyvä. Tasa-arvoasioille keskisormea näyttävät ihmiset on lähinnä sellaisia ihmisiä joilla on syytä itse katsoa peiliin itseänsä eikä osoitella sormilla ihmisiä. Pitäs tajuta että ihmisiä tässä kaikki ollaan. Niin meillä kaikilla on sama ihmisarvo. Sama ihmisarvo on siis ihan kaikilla eli myös niillä hirmuisen pahoilla ihmisillä. Kukaan ei esim ansaitse kuolemanrangaistusta. Suomi on edelläkävijä valtio monessakin suhteessa. Tasa-arvoasioissa olemme valovuoden edellä esim lähi idän maita. Silti täällä suomessakin on niitä jotka haluaa painaa jarrua tasa-arvoasioissa. Heistä ei ole suuremmin haittaa mutta toki ovat semmosia kiusankappaleita ja yrittävät kehitystä viedä taaksepäin. He usein väittää että nykyajan modernisoituminen ei mene hyvään ja oon itseasiassa siinä osittain samaa mieltä heidän kanssaan sillä liian kovat esim vihreät tavoitteet voi olla riski. No mutta tämän postauksen aiheena ei ole kova vihreä siirtymä vaan tasa-arvo ja niiden kannattajat ja niiden vastustajat. On selvä 100% fakta että tietyt ihmiset ei halua edistää tasa-arvoa. Mä en jaksa uskoa että mun suosikkipuolue keskusta oikeasti haluaisi jarruttaa tasa-arvoasioissa. En usko,sillä suurin osa ainakin kepulaisista ei halua jarruttaa tasa-arvojutuissa.

Kenenkään ei pidä pahoittaa mieltänsä jos joku tympeä ihminen kiusaa jotakin vähemmistössä olevaa vaan sanon sinulle että nosta leuka pystyyn ja kulje hänen ohi äläkä ainakaan haasta riitaa semmosten kanssa. Voivat osa heistä olla vaarallisia.

Ne ihmiset joita ahdistaa täällä Suomessa tasa-arvoasiat ja esim naiset, niin voisivat muuttaa vaikkapa Venäjälle tai lähi-itään jossa etenkin lähi-idässä naisia pidetään heikommassa arvossa niin muuttakaa vaan sinne lähi-itään jos te jotkut suomalaiset ette pidä naisista sillä lähi idän valtiot on silloin teidän oikea paikka. Mars pakatkaa laukut ja menkää sinne. Nooh vähän tuli postaukseni loppuun provoa ,mutta menköön =)

5

91

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   valtio&oikeusvaltio&hyvinvointivaltio ?
   Oletko edes miettinyt mitä nuo tarkoittaa? Oikeus ja hyvinvointi ei voi olla pahoinvointia jota yritetään ajaa väkisin läpi. Lapsia sairaat ahdistelee. Missä lasten oikeus? Entä naisten? Sinulla tuossa itsellesi sopivassa ihanteessa jää huomioimatta maamme tärkeimmät suojeltavat. Myös vanhukset.
   Mikä suo siinä demokratiassa niin kirkastaa että olet valmis tuottamaan kurjuutta ja kärsimystä? Ei tuosta puuttunut kuin huumeet. Nekin tuhoaa kaiken. Myös käyttäjänsä vaikka hetkittäin voi tuntua voittajalta kun sai varastettua läheisen rahat tai arvoesineet saadakseen huumeita. Lopulta sekin on tuhottu.
   Yksinkertaista on että PS ja kristilliset käy helppoakin tietä. Sen nimi on tietotaito. Jo hyväksi kokemusten kautta havaitut toimintatavat. Ei tarvita uusia kurjuuksia enää kun ne on jo tiedossa. Tyhmät ihmiset tekevät virheitään uudestaan ja uudestaan. Eivät sovi päätöksen tekoon eikä valtaan. Eivät hallitse edes omaa elämäänsä. Silti haluaisivat valtaa tuhotakseen toistenkin elämän? Jonkinlainen kyynärpää taktiikka? Anteeksi jos loukkasin. Minusta vaan asiat ovat aika selkeitä.

   • Anonyymi

    en tarkota että suomi ois täydellinen valtio mut on ihan perusteltua käyttää Suomesta termejä hyvinvointivaltio&oikeusvaltio. Täällä on esim vahava sossuturva joten mä oon aina ollu kiitollinen että mun elinaikana kaikki puolueet&poliitikot on jakaneet mulle sosiaalietuuksia. Oon tosin kuullut että kaikille ei ole käynyt näin. Toki asiaan vaikutta, esim köyhyyteen paljon myös semmonen seikka jos on pienituloinen perhe jolla paljon lapsia ja korkea verotaso myös syö ostovoimaa, mutta persut ja osa kokoomuslaisista tarjoaa tähän liian yksinkertaistettua ratkaisua ottamalla käyttöön samanlaisen yhtä matalan verotason kuin USA;ssa ja Japanissa mikä on johtanut molemmissa maissa julkisten palvelujen rappeutumiseen&alasajoon. Verotuloja valtio tarvii aina jos mielii&haluta olla hyvinvointivaltio jotta voi auttaa esim heikompia ja jotta voi rahoittaa muut julkiset palvelut joista tärkeimpänä tulee mieleen sairaanhoito.

    Siis kyllä Suomessakin on parantamisen varaa eri asioissa. Se on varma, mutta kaikki on suhteellista eli täällä on asiat paljon paremmin kuin monissa muissa valtioissa, eikö vain?


   • Anonyymi

    Toki on ihan perusteltua puuttua verotukseen siten että sitä voi keventää pienituloisille &eläkeläisille. Itse kuulun työkyvyttomyyseläkeläisiin ja olen vain ainoastaan 40 vuotta vanaha mies.


   • Anonyymi

    oon aina ollut heikko ja tarkemmin sanoen mulla on takuueläke. Rikollisuus on semmonen asia joka suututtaa minua. Vois sanoa että näen punaista aina kun kuulen jos esim vanhus ryöstetään. Mä usein täällä kotona kiroilen isosti ja isäni kanssa olemme ärhäkköinä heti kommentoimaan "menisi vaan töihin ne rikolliset ettei tekis rikoksia".


   • Anonyymi

    on suomessa toki parantamisen varaa, mut suhteellista kaikki sillä suomi on parempi maa kuin moni muu. Mua ainakin on kaikki poliitikot auttaneet. eli oon kiitollinen että auttaneet minua rahallisesti. Oon kuullu myös toisenalisia tarinoita ettei ole auttaneet muita suomalaisia. Köyhyyteen vaikuttaa myös korkea verotaso ja iso lapsiperhe ja pieni palkkataso. Mun mielestä pienituloisille voisi keventää vielä lisää verotusta. Kuitenkin veroja tarvitaan jotta voi rahoittaa julkiset palvelut eli tietty määrä veroja tarvitaan aina jotta voi rahoittaa julkiset palvelut kuten esim auttaa heikompia= sossuturva ja sairaanhoito(julkinen) joka rahoitetaan pitkälti verorahoilla. USA ja japani on esimerkkejä valtioista joissa on minimitason verotus ja molemmissa maissa julkiset palvelut on tosi heikossa tilassa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   2649
  2. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   110
   2594
  3. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   181
   1653
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   171
   1419
  5. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   82
   1285
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   87
   1056
  7. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   109
   1019
  8. Oudot kulkijat

   Mikäs porukka se on ruennu kylällä ajelemaan tummalla farmari autolla ja pysäytteleevät ihmisiä kadulla. Koittavat repiä kuulemma autoon ja hakkaavat
   Kiuruvesi
   24
   958
  9. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   183
   950
  Aihe