Saksa jättää EU parin vuoden sisällä, Saksan on pakko, selvitäkseen

Anonyymi-ap

Saksa on joutunut panemaan oman maan selviämiseen tästä energiakriisistä, joka johtuu tuosta futuuri ja johdannaiskauppojen pörssikauppatavasta.

Saksa on myös kärsinyt tuosta EU keskuspankin kovasta korkojen noususta, kun yritykset eivät enää uskalla ottaa lainaa ja investoida.

Saksa ei ole valmis enää maksamaan Italian valtaisia tukipaketteja, koska Italian valtion lainakorot nousevat nyt nopeasti aivan uusiin lukemiin, josta Italia ei tule selviämään.

Samoin Ranska on aika epätoivoisessa tilanteessa, kun Ranskan valtiontalous on myös vaikeuksissa ja Saksa ei halua maksaa Ranskankaan valtaisia tukipaketteja.

Lisäksi pienemmätkin EU maat joutuvat nyt turvautumaan jatkossa EU yhteislainoihin, koska muutoin valtioiden lainakorot nousevat yli valtioiden terveen maksukyvyn. Valtiot eivät voi leikata kaikesta mahdollisista menoista, eivätkä enää tukea kaikkea mahdollista.

Saksa on EU maiden yhteisten tukipakettien suurin maksaja ja Saksa on nyt tilanteessa, jolloin sen kannattaa ja pitää jättää EU ja Euro, koska Saksa on sen verran suuri talous, että Saksa pärjää hyvin omalla Saksan markalla, jotka sillä on tallessa pankkiholveissa. Niiden käyttöönotto sujuu joutuisasti.

Lisäksi Saksa ei halua, että se joutuu Venäjän ydinaseiden uhkaamaksi ja tulee vähentämään Ukrainan tukemista; Saksa antaa Ukrainan Venäjän haltuun omasta puolestaan, estääkseen Saksan joutumasta sotilaalliseen kriisiin Venäjän kanssa. Saksalla menee vuosikymmen ennen kuin Saksa oikeasti on valmis kohtaamaan Venäjän sodassa, vaikka Saksa tulevaisuudessa tulee käyttämään armeijan varustamiseen enemmän kuin Venäjä. Saksa tulee siis horjuttamaan muidenkin Euroopan maiden halua tukea Ukrainaa, koska USA:n kongressi on nyt rebuplikaanien hallussa ja he haluavat antaa Bidenille iskuja vasten kasvoja estämällä Bidenin aloitteiden läpimenoa kongressissa.

Saksan erosta tulevat tulevina kuukausina jo saksalaiset poliitikot puhumaan aika avoimesti. Toki Saksan eroilmoitus tulee vähän yllätyksenä monille EU maille ja he eivät millään voi uskoa sitä, että nuo saksalaisten poliitikkojen puheet olisivat ihan oikeasti totta. Suomikaan ei voi uskoa sitä, kuin vasta sitten, kun se oikeasti toteutuu ja Eu joutuu keskustelemaan Saksan ero ehdoista.

Tämä tulee yllätyksenä myös monille muille maille, paitsi Venäjälle se ei tule yllätyksenä, Venäjä taitaa jo tietää tämän. Venäjä siis jatkaa sotaa varmasti siihen asti, Venäjällä ei ole kiirettä, Venäjä tietää, että lopulta koko Ukraina tulee Venäjän haltuun, vaikka siihen menisi vuosia. Länsi hidastelee Venäjän pelossa aseavussa ja Ukrainan koko infrastruktuuri murenee käsiin ja Ukrainalle ei jää muuta vaihtoehtoa, kuin suostua Venäjän ehtoihin ja antautua.

Toki nämä tapahtumat ovat todella järkyttäviä meille kaikille. Suomenkin pääministeri on vakuuttanut, että Suomi tukee Ukrainaa voittoon asti; millä Suomi sen voiton saa Ukrainassa aikaan, sitä sopisi pääministeriltä kysyä? Koko Suomen armeijan lähettäminen Ukrainaan, ei saisi Venäjää vetäytymään Ukrainasta!

10

84

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä tämä lännen kannalta nyt todella pahalta näyttää.

   Tällä hetkellä Putin naureskelee lännelle, kun se ei saa päätöksiä aikaan ja on tuhonnut omalla energian pörssikaupoilla taloutensa.

   Ukrainan on kohta pakko antautua, kun ihmisiä alkaa kuolemaan kylmyyteen ja nälkään.

   Venäjän ei tarvitse saada sotilaallisia voittoja, kun se voi panna Ukrainan pommituksilla polvilleen.

   Eihän tällaista sotaa kauaa Ukraina kestä. Venäjä voi jatkaa tätä loputtomiin.

   Länsi ei uskalla näyttää Putinille sotilaallista voimaansa suurilla sotaharjoituksilla ollenkaan; ettei vaan sota eskaloidu.

   Lännen paskahousujohtajat!!!

   • Anonyymi

    EU oli pelkkä Ponzi- eli pyramidi-huijaus-

    seuraavana NATO- samanlainen huijaus johon myös Sauli Niinistö vei Suomen mukaan?

    Valta-eliitit keräilee voitot.


  • Anonyymi

   Ettei vain sota eskaloidu, sitä lännen vellihousut pelkäävät ja Putin kertoo vitsejä Venäjän johdon kokoontumisissa.

   Ei anneta Ukrainalle lupaa ampua Venäjän puolelle. Länsi on täysin seonnut.

   Eihän Ukraina voi voittaa Venäjää, ellei se voi iskeä Venäjän puolella oleviin joukkojen ryhmittymis- ja kokoontumisalueille ja noihin huollon logistisiin varastoihin ja kuljetusreitteihin. Pakkohan Ukrainan on tuhota nuo ohjustukikohdat Venäjän puolella, jos se aikoo voittaa sodan, mutta lännen vellihousut eivät anna aseita!

   Kuvitelkaa nyt, että Venäjä hyökkäisi Suomeen ja Nato kieltäisi Suomea ampumasta laukaustakaan Venäjän puolelle. Eihän Suomella silloin olisi mitään mahdollisuuksia.

  • Anonyymi

   Saksa romahtaa ja DDR vapautuu narkomaaninatsien ikeen alta takaisin vapaaksi demokraattiseksi Neuvostoliiton miehitysvaltioksi.

   Repikääs siitä !

  • Anonyymi

   Kaikki muut maat voivat jättää EUn mutta Suomi ei, koska sopimus ja Suomihan pitää aina kaikista sopimuksista kiinni muuten voi vaikka saada epäluotettavan maineen, voi kauhistus.

   • Anonyymi

    Kukaan ei ole lähdössä minnekään.


  • Anonyymi

   Ja sitten trolli heräsi kylmään todellisuuteen..:D

  • Anonyymi

   Saksa ei todellakaan ole lähdössä maailman suurimmasta ja menestyksekkäimmästä vapaakauppa-alueesta!

   Saksan teollisuus tarvitsee tullivapaata kauppaa ja tavaroiden kitkatonta liikkumista maasta maahan.

   • Anonyymi

    Britannian autoteollisuus on lähdössä maasta Brexitin vuoksi. Saksalle autoteollisuus on vieläkin isompi tulonlähde.


  • Anonyymi

   velka rahoilla jäsenmaat vain jatkaa jäsenyyttä,

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   96
   2121
  2. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   175
   1444
  3. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   171
   1331
  4. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1186
  5. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   81
   1149
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   73
   865
  7. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   159
   787
  8. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   93
   742
  9. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   737
  Aihe