Kuhmon tulevaisuus?

Anonyymi-ap

Onko niin, että Kuhmo säilyy periferiana, jossa asiat tehdään mutulla ja tunteella, tiedettä ja EU´ta vihaten, viidakon lakeja noudattaen? 8000 ihmisen kunnassa vain yksi poliisi. Nuori mies tappaa ja pilkkoo äitinsä häke-puheluista huolimatta täysin vapaasti. Sekö on sitä ihannoitua vapautta, mitä Kainuun kansallislaulussakin ylistetään?

Tahdotaanko pysyä kuvitellulla kivikaudella, vaikka silloinkin ihminen oli tutkimuksen mukaan pääasiassa rauhanomainen kasvissyöjä?

Kainuu on aina ollut SMPn ja korpikommunistien alue, nälkämaa ilman luokkajakoa, herraviha kovaa, mutta se ei tarkoita että terve maalaisjärki pitää kadottaa.

Kun synnyin 50-luvulla niin maailmassa oli vain 2,5 miljardia ihmistä ja nyt meitä on 8 miljardia. Kun kolmevuotiaana Hyrynsalmen mummolassani autoin vanhaa sokeaa isoisoäitiäni Fannyä eli mummaa kamarista kahvipöytään, niin hän sanoi: "Maailmaan on tulossa suuria muutoksia. Minä en niitä enää näe, mutta tämä pieni tyttö tässä tulee näkemään sen kaiken." Niin myös kävi.

Ihmisellä ei ole biologista saalistusviettiä. Eläinten tappaminen on kulttuurisesti opittu selviytymiskeino ja kulttuurisesti se voidaan myös lopettaa. Ihminen on elimistöltään ja psyykeltään kasvinsyöjä. Kaikki kansansairautemmekin ovat eläinperäisistä ruoista lähtöisin. Siis aivan kaikki.Anna lapselle kani ja omena ja katso mitä tapahtuu.

Tarvitseeko toistaa vanhoja veriperinteiden väkivaltamalleja pyssyt tanassa, jotka ovat jo kääntyneet meitä vastaan, kun me voisimme oppia elämään rauhanomaisesti rinnakkain toistemme, luonnon ja luonnoneläinten kanssa ilman että kaikkea tuhotaan ja tapetaan?

Kumpaa sinä haluat?

Ahma Näädänheimo
www.eop.fi jäsen ja eduskuntavaaliehdokas vuoden 2023 vaaleissa
www.tapiolary.com kannatusjäsen
www.elaintenvuoro.fi kannattaja
Kuhmo

20

1664

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Mitä miehekästä on itseään huomattavasti heikommassa asemassa olevien, hyväntahtoisten ja puolustuskyvyttömien kanssaeläinten säälimättömässä alistamisessa, vangitsemisessa, hyväksikäytössä ja murhaamisessa, kun väkivallaton vaihtoehtokin olisi olemassa?Olenko ymmärtänyt jotain väärin, vai eikö moraalinen velvollisuutemme olekaan auttaa ja suojella sellaisia yksilöitä, jotka eivät itseään pysty hirmutöiltä puolustamaan?Onko elämän mielivaltainen tuhoaminen todellakin miehekkäämpää kuin sen varjeleminen?Itseään heikompien kiusaaminen, sortaminen ja tappaminen on pelkurimaista ja säälittävää, ja tällaisesta toiminnasta todellinen miehekkyys on kaukana. Ihmettelen, jos tällaiset moraaliset itsestäänselvyydet eivät ole osa kaikkien kotikasvatusta.Tehkää siis (tosi)miehet, kuten sisimmässänne oikeaksi tiedätte, ja asettukaa eläinten ja elämän puolelle aloittamalla vegaanisen elämäntavan noudattaminen jo tänään! Matalalla kynnyksellä alkuun pääsee osoitteessa https://vegaanihaaste.fi/ " - Teemu Jumppanen, EOPn eduskuntavaaliehdokas Pohjois-Savo-Karjalan vaalilaueella v 2023

    • Anonyymi

      Kyllä possun savukylki on poikaa metsällä kävellessä tai hiihtäessä aseen kanssa. Ei siellä muuten jaksa pakertaa.

      • Anonyymi

        Eikä se ahma-tyttönen, se näädänheimo kuollukkaa siihen hienoon ja ylevään nälkälakkoonsa, jonka piti siinä vuosi sitten alkaa?

        Hienoahan se olis, jos valmista olis tullut. Ihan varmaan jo sankaripatsasta tehtäis, ja kaikki naapuritkin olis tosi mielissään


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä se ahma-tyttönen, se näädänheimo kuollukkaa siihen hienoon ja ylevään nälkälakkoonsa, jonka piti siinä vuosi sitten alkaa?

        Hienoahan se olis, jos valmista olis tullut. Ihan varmaan jo sankaripatsasta tehtäis, ja kaikki naapuritkin olis tosi mielissään

        Paljonko luulet poika Ahmalla olevan ikää kun noin tytöttelet ?

        Mikä muuten pahan tappais? Kyllä jonkun pitää olla piikkinä lihassa estämässä silloin kun kansa tekee tiedostamattaan tai tietoisesti itsemurhaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä se ahma-tyttönen, se näädänheimo kuollukkaa siihen hienoon ja ylevään nälkälakkoonsa, jonka piti siinä vuosi sitten alkaa?

        Hienoahan se olis, jos valmista olis tullut. Ihan varmaan jo sankaripatsasta tehtäis, ja kaikki naapuritkin olis tosi mielissään

        Ootko oieasti kateellinen nälkälakosta, kun sitä noin ylistät?
        Ahma muuten perui eduskuntavaaliehdokkuutensa kun on jo liian vanha ja raihnainen, eikä sittenkään jaksanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ootko oieasti kateellinen nälkälakosta, kun sitä noin ylistät?
        Ahma muuten perui eduskuntavaaliehdokkuutensa kun on jo liian vanha ja raihnainen, eikä sittenkään jaksanut.

        Oli järkevä teko Ahmatytöltä, kun vetäytyi vaaliehdokkuudesta. Siellä Arkadianmäen valehtelijoiden klubilla pidetään naurunalaisina kuhmolaisia ja kainuulaisia muutenkin. Suurkiitos Ahmatytölle.


    • Anonyymi

      No, otetaan vaikka mallia afrikkalaisista metsästäjä-keräilijöistä. Juostaan päivät pupujen perässä, laitetaan huonoimmat illalla pataan ja herkullisimmat puput pääsee illalla vällyjen väliin. Nomadielämä on nykyään muotia ja intiaaniteltta on jo pystytetty Pajakkakosken rantaan😀

      • Anonyymi

        otetaan vaan mallia afrikkalaisista, kas tässä:

        Kyllä.

        Aatami ja Eeva olivat kasvissyöjiä.
        Ihminen on geeneiltään 95% kasvissyöjä.Se loput 5% on matoja, toukkia, hyönteisiä. Tämä on se alkuperäisin esihistorian ja kivikauden ruokavalio ihmisellä ennen kuin varsinainen metsästys ja väkivalta keksittiin.
        Eli ne jotka vetoaa siihen että ihminen on kivikaudesta asti ollut pihviä vetävä sekasyöjä ovat kyllä pahemman kerran väärässä ! 
        Ihmisen esiaste eli Afrikan Olduvai Gorgesta löytynyt pieni Lucy ei osannut metsästää siten kuin nykyään tehdään !

        http://en.wikipedia.org/wiki/Lucy_%28Australopithecus%29

        Lucy oli siis aika lähellä simpanssia, mutta enemmän ihminen kuitenkin. Simpanssien ruokavalio on tosiaankin pääosiltaan kasviksia, liha pelkkä poikkeus ja se tapetaan paljain käsin jos yleensä tapetaan. Syövät enimmäkseen termiittejä ja toukkia jne.

        Ihmisen historia on todella lyhyt. Siksi me olemme biologisesti vieläkin hyvin lähellä simpanssia ja geenitkin melkein identtiset, vain yksi kromosomi toisenlainen jos oikein muistan. Siitä voidaan päätellä paljon.

        http://en.wikipedia.org/wiki/Olduvai_Gorge

        Hunters or scavengers?[edit]
        Though substantial evidence of hunting and scavenging has been discovered at the site, it is believed by archaeologists[who?] that the hominins that inhabited the area between 1.9 and 1.7 million years ago spent the majority of their time gathering wild plant foods, such as berries, tubers and roots. Though substantial archaeological evidence for meat in ancient hominin diets exists, early hominins were most likely not relying heavily on meat for nutrition. This speculation about the amount of meat in their diets comes from comparative studies with a close relative of early humans: the chimpanzee. The chimpanzee's diet only consists of about 5% meat. Furthermore, modern hunter-gatherers' diets also do not consist of a large amount of meat. As a result, the majority of the calories in both their diets came from plant sources. 
        ********
        Humans are 95% herbivores by origin, the 5 % consisting of insects and worms which are very rich in protein.

        *******
        Minusta tämä tieto todistaa sen että ihminen on aikojen alussa ollut 95% kasvissyöjä ja loppu 5% on ollut matoja ja hyönteisiä. Sellaisella dieetillä selviäsi ilmeisesti vallan hyvin jos K- ja S-markettia ei olisi. Mutta toki selviää vegaaninakin.Ihmisen ja gorillan suolistot ovat samanlaiset. Gorilla on 100% kasvissyöjä.  

        "Onko ötököistä ihmisravinnoksi ? Pelkillä hyönteisillä ihminen ei tulisi toimeen, mutta ne olisivat erinomainen proteiinin lähde. Kuivatuissa hyönteisissä on 50-70% proteiinia. Se on niin paljon, että puhdas hyönteisdieetti rasittaisi muun muassa munuaisia. Suositusten mukaan vain 10-20% päivittäisestä energiasta saisi tulla proteiineista. Hiilihydratatien osuuden pitäisi olla 50-60%." - Tieteen Kuvalehti 4/2015


    • Anonyymi

      Periferiana kyllä.
      Varsinkin jos kaikesta kehityksestä irtisanoutuvat persut pääsevät kunnassa valtaan niin keskenään myyvät sukkia toisilleen,,no kehitystä sekin, että irti eu:sta ja työntekijöitä ei tuoda muualta palvelemaan eläkeläisiä,,,,sukka kauppa on jees silloin.

      • Anonyymi

        sukkakauppaahan tämä on ollut jo pidemmän aikaa ja vielä täysin paskasta lumppulangasta - joo periferiana kyllä Kuhmo selviää- kainuulainen selviää mistä vain kun on ne JUURET siellä kivikkoisessa pellossa, nälässä ja Punaisessa viivassa vieläkin

        ihan kunnioitettavaa peräänantamattomuutta, kun vaan kateus ja petoviha hellittäisi, eikä jatkaisi kulkuaan


    • Anonyymi

      Ei nämä kaikki enää metsästä, vaikka heillä on metsästys kamppeet päällä,

      • Anonyymi

        Junttien kansallispuku.


      • Anonyymi

        camo-pukeutuminen on jo pitkään ollut muotia jokaisessa maailman kolkassa, eikä sielläkään aina tapeta- voihan niillä jopa protestoidakin


    • Anonyymi

      Raadollisia ja raadottomia ihmisiä on ollut kautta ihmiskunnan. Samoin henkisesti sairaita ihmisiä. Kuhmossa voi vapaasti valita seuransa ja olemisen lääniä riittää. Joskus kohtaloaan ei voi kiertää,,,,valtettavasti. Ja jokainen kuolee omaan sairauteensa ja joskus myös toisen sairauteen.

      • Anonyymi

        Tai kuolee joutumalla vankilaan loppuiäkseen tai tekee itsemurhan. Seuransa saa toki jokainen valita tai jopa olla ilman seuraa.


    • Anonyymi

      Mitä siitä tulee jos ihmiset syövät kaikki apilapellot mustalle muralle, eikä lehmille jää muuta kuin pajukot ja horsmikot?

      • Anonyymi

        Missä täällä on lehmiä :O ?!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä täällä on lehmiä :O ?!

        Näitä ku tälleen sivulta seuraajana lukee näitä kirjoituksia, niin samat puheet.. Suden metsästys vs näädän heimo.... Kepu vs persut... Suojeltu kiinteistö vs purku....


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe