Ruotsi pelaa itsensä taktisesti ulos Natosta ja sen jälkeen. ... voi voi ...

Anonyymi-ap

... pienestä Suomesta tulee yksin impperialistin eteen työnnetty rintama (ietr) . Mutta sehän riittää Ruotsille, vuoden 1939 tapaan.

vai mitä, asiantuntijat ! t. haans

88

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ukrainalaiset haluaa nyt innolla Natoon ja EU:hun, kyllä nyt kelpaa seura.

      • Anonyymi

        Ovat rahareikä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ovat rahareikä!

        Mikä on vapauden hinta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on vapauden hinta

        se, että jos vaan tajuttaisiin faktaksi tuleva invaasio Suomeen, älyttäisiin että muiden tuki ukrainalle riittää tai ei riitä, mutta itsekin tullaan tarvitsemaan sodassa vehkeitämme. Ja, osa kaksi, on se, että kun 2 rintama avautuu, tämä leimataan suoraan ww3seksi, etenkin kun kinuskit tulee ven puolelle tuossa ja irani jne, jk merkkaa sitä et mielentilansa valuu pelkoon omasta tulevasta tilanteestaan eivätkä prkl noin ollen tule auttaan meitä. tuohon vielä swappin tarttema ww3 laajennusoikeutusfraasi: "Eurooppa on menettänyt Suomen", niin, kaikki mitä meille jäi käteen on toisemme siinä toivottavasti täyskontaktitta soties (eli suomeks ilman provojamme / tarvettaan heille laskuvarjottaa linjojemme yli siviiliväestömme sekaan) - ja kyösti kallion rukousoivallusperintö.

        sanna puhuu lämpimikseen tosiasioiden myöntämisestä, paasikiven oppimäärän mukaan. sanna on oikeassa. vaan, tilanne on nyt se, että tässä tuhkolman profetia on se mikä toteutuu ja olisi mielestäni jo pikkuhiljaa korkea aika alkaa ajatella itsenäisesti, ilman tuppuraisia - ja varsinkin ilman ulkoasaneltuja.

        vapauden hinta on luopua ylpeydestämme ja jatkaa siittä ylöspäin kohti rationaalisuutta, välittämistä sekä jopa ven jälkeinen tilanne sekä zetigeisti huomioiden, ihmeitä.

        sitten vasta alkavat palaset asettua kohdilleen. ellei tuo nyt ollut liikaa pyydetty, yrittää edes kuvitella, jossei sitä kykene suoraan hahmottamaan - moninaisia positiivisia yksityiskohtiaan myöten.


      • Anonyymi

        Ottaisivat nyt ihmeessä seurakseen amerikkalaisia, kuten suomikin tekee, avatessaan maan impperialistin temmellyskentäksi takavuosien natsittamisen tapaan ! Ruotsi jäi nokkelasti sivustakatsojaksi....

        "Suomi neuvottelee parhaillaan sopimuksesta, joka antaisi USA:lle mahdollisuuden käyttää esteettä Suomen maaperää"
        https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009549253.html

        tunnelmat tulevat tiivistymään 30.luvun lopun tapaan, se on nyt ainoastan varmaa


      • Anonyymi

        Putinistit vaativat Ukrainan ottamista mukaan natoon välittömästi. He tietävät, että silloin Ukraina imee kaikki Naton rahat ja sitten Ukraina häviää erikoisopetaation. Näin on. Uskokaa tai älkää.


    • Anonyymi

      Siltä näyttää, ettei Ruotsi haluaisi Natoon kun johto sallii sellaista maallaan. En sinne Natoon kyllä minäkään halua. Mieluummin olen puolueeton itään ja länteen päin. Selvitelkööt suurvallat keskenään ja sopikoot erimielisyydet.
      Suomessa jälkikäteinen kansanäänestys Natokannasta. Ei viisasta haluta Natoon ja altistaa kotimaa sotatantereeksi.

      • Anonyymi

        Eivät voi estää oman kirjan polttamista.

        Mutta, oliko järkevää uutisoida siitä....😂


      • Anonyymi

        On voinut olla strategiia, jossa ilmiön pointtina oli b-suunnitelmana taktinen erkaantuminenkin; tavoitteena siis antaa Suomen "liittyä", eli toimia tulevassa sodassa puskurina epäliittoutuvalle ruattille. Ruotsi pettää aina, se on perusvakio kun historiaa katsoo, ja sieltä kaavan ääriviivat selkenevät.

        "Haavisto kertoi Ylen aamun haastattelussa, että Suomi saattaa joutua harkitsemaan uudelleen Nato-jäsenhakemuksen edistämistä Ruotsin kanssa yhtä aikaa, jos Ruotsin hakemus näyttää polkevan paikallaan".

        Näen asian niin, että tämä irtautumilämmittely yhteishausta, jnk haavisto nyt "nerona" taas kerran teki, tulee toimimaan perussyynä sille, miksi ruatti tule, juurikin kuten se tukholman profetia sanoo, tulevassa sodassa meitä auttamaan.

        Kaikki mitä Suomen ulkopolitiikassa on tehty, absoluuttisen kaikki siis, on ollut ns. näppärää, ovelaa, sinne tuonne -taktikointia. Mitään johdonmukaisuutta ei olla kyetty säilyttämään, koska kun jokainen siirto oikeutetaan millä tahansa halvalla verukkeella mitä vaan keksitään, pitkän linjan periaatteellisuus, jk siis rakentaa luoton ja uskottavuuden, sekä järjestelmällisyyden, karisee, ja kaikki mitä jää jäljelle, on taktikointi tismalleen samaa aikaan kuin muut strategisoivat. Lopputulos on sitten luonnollisesti vika sija, ja ihan kaikessa.

        Miksei um:nä ole mies jolla on edes ruk-inttitaustaa, upseeritaustaakin jopa, mies joka on lukenut valtioiden välisistä suhteista korkeakoulutasolla, joka ymmärtää prosessihallinnat, ymmärtää perusdiplomatian edes, ymmärtää valtasuhteet, suhdanteet, ilmapiirien luonnin ja muut vastaavanlaiset. Miksi on pakko pitää tuollaista näennäissivistynyttä omegaöölaadunmiespoikaa puikoissa, ellei tavoite ole tosiaan Suomen täystuho. tuppurainen on hieno esimerkki siitä, millaista ajattelun tulee olla, jotta tuo täysperikato on mahdollista:

        ”Oma kansa ensin -ajattelu on vahingollista”.

        Siis kelle tai mille se on, ärvön tytti, vahingollista? Yksilöille jtk vieraan vallan agentteina ovat saaneet weffiltä tehtäväkseen tuhota Suomen, ja lähtevät sitten sodan alettua kymmenien, satojen tai tuhansien miljooniensa kanssa yhdysvaltoihin miestensä tai sukulaistensa ennakkojärkkäämiin elämiin; nauttimaan elämästä - potenssiin 2 verrattuna jopa zelen vaimoon pariisissa shoppaillen samaan aikaan kun ukrainalaisia ja venäläisiä menehtyy päivittäin "taistelle zelejen PUOLESTA"? Ja nyt kun porukka ei enää tahdo taistella, niin zele alkaa rationaalisuuden sijaan viimeisten hetkien diktaattoriksi, pakottaen toiste sotimaan - puolestaan.

        Suomea ei altisteta, Suomi altistettiin jo. Seuraava asia joka tapahtuu on sotapaskan realistoiminen, jossa tulee jokaikisen etäisestikään kykenevän EHDOTTOMASTI mennä väliin, koska puolustuskyvytön osa kansasta ei ole syypää kaiken maailman enemmän tai vähemmän lahjusnilviäisten egoismeihin, vaan ansaitsevat tulevassa vielä sen lisätunnin. -päivän, taikka -viikkonsa. Jnk aikana toivottavasti rukoilevat ja edes ikuisuusnäkökulmasta kokevat muutakin kuin ahdingon ja surupaskan.

        Tämä maa ei ole ukraina, jossa segregoitiin ja kuolavaluen sellaista ihannointiin, kuten halla-aho supersivistyksissään tekee, josta aidosti sivistynyt, mutta villisti ympäristövaikutteiden tähden toimiva, sanna huomauttikin jo. Tämä maa oli sivistysyhteiskunta, jossa kaikille oli oma tilansa ja mahdollisuutensa vaurastua ja iloita elämän hetkistä. Siksi tätä kulttuuria sekä mentaliteettia kannattaa puolustaa, vaikka kuinka paskat asenteet erityisen heikoille päättäjillemme lahjoivat, kiristivät taikka jopa uhkailivat.

        Tämä kansa kun =/= mm. ohisalo 72m voiteluinee pakastaa, nälättää, ryöstää, myrkyttää ja sotavaluttaa Suomen koko kansa hengiltä.

        Tällainen hallitus-haaremi joukkotuhonta ja kansamurha, ja sivilisaatiokato ei olisi ollut KOSKAAN mahdollista ilman Puolustusvoimien ylipäällikön, eli saulin, täyttä hyväksyntää.

        Ei koskaan.

        Olen vakuuttunut, nyttemmin, että saulikin tästä tosin jo kärsii. Mutta niin kauan aikaa kun ulkoasanellut Suomelle edelleen hyväksyy, ei saulikaan halua - tai kykene - klasuille sanomaan jämptisti sitä, että nyt orjuutemme ulkoasanelluille riittää jo.

        Suomen kansa on historiallisesti ottaen merkittävimmän hyökkäyksen kohteena ikinä! Tämän sodankäynnin muoto vain sellainen, että sitä ei halua oma psyyke hyväksyä todeksi. Ja mitä tuosta seuraa, on se, että sen sijaan että noustaisiin torjumaan noita ulkoasaneltuja strategisesti, koitetaan tehdä taktisia siirtoja, jotka eivät yksiselitteisesti vaan toimi.

        ratkaisu on kääntyminen en gross tasolla kristinuskoon, ennen kun elämänlanka sitten valit. palaa loppuun. Sieltä käsin voidaan sitten uudelleentarkastella solidaarisen eikä konglomaratiivisen luoton, yhteisöllisyyden ja aidon innovoinnin kautta tätä koko lopun ajan ilmestyskirjan manitsemaa paskaa.

        Se mitä ei oivalleta, on se, että prosessi on kiihtyvää luonteeltaan. Ja, todella, tän koko wef kuvion, se koko lopputavoite, koko se tarkoitus tässä, on tuo hiuksen verran alta 5.6m sielun lähettäminen suoraan manalaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eivät voi estää oman kirjan polttamista.

        Mutta, oliko järkevää uutisoida siitä....😂

        Samahan täällä... Kauhistellaan, et ulkomailla tiedetään Suomen tapahtumia. Tietty ens uutisoidaan niistä viikko tolkulla😂


    • Anonyymi

      "Ei ruotsi natoon hakenutkaan,(tyhjä kansio)"!!!

      • Anonyymi

        tukholman profetia sanoo, että ruatti pettää vielä, kuten vallatkin, ja eu ja natskukka valit. myös.

        meillä on 200 tankkia. ukrainalla on mitä, tuhat, kaksi tuhatta? Sinne lähtekööt tankit ja kasitoisaset ja vaikka kolmevitosiakin ydinasein muualta, eli maista joilla ei ole rajapintaa ven kanssa.

        meidän tankimme.. niitä on oikeasti sen verta, että hädin tuskin keskitettyä puolustusta saamme tukholman profetian epäpunaiselle pinta-alalle aikaiseksi. Niin hienosti puheloista osattiin kuulla, kun oli vaurauden aikaa, ja mahd vahvistaa PVtämme.

        ja jos puheloinen ei kelvannut, niin tuskipa kelpasi väkevämpikään viesti näiden VUOSIEN ajan kun minä suosittelin PViin ultrajäreää panostamista. Se sana on tulinen, koska oli olemassa kiire, jota ei vaan kyetty tajuamaan. Ja nyt kun se tajutaan, asemarkkinoiden vipinä on suorastaan laavamaista, ylitsepursuavaa.

        ja miksei niihin 35siin löydy muka vittu osia?! että ovat muka tuotantolinjat jumissa.. no siksi, koska rahat kelpaa kyllä, mutta tällä erää koneinee päivinee myös, eikö vaan. Koska, jos tiedät että vitun ven lanaa Suomen eka-aallossa, niin mikset tekisi pikkujippoosi kikka kolmosena, vedellä laimennettuna?

        kusetuksia kusetusten perään.

        miksi onnistuvat?? miten tämä on mahdollista?

        noh, syystä että tietävät, koska itse aiheuttivat, että Suomessa kansa on saatu hajoitettua tuhannen päreiksi pirstaloimalla se, mm. näitten kautta: sosioekoluokka, ulkonäkö, vasenoikea poliittinen, asuinpaikkakunta, asteet, natsat, jne.

        aaltola ei ole lemppareitani, mutta jos jopa mikakin tajusi, että kansalle on saatava kristinusko yhteiseksi nimittäjäksi, sosiaalisen koheesion pikavarmistaaksemme, niin kyllä tilanne on jo suorastaan prkl katastrofi.

        on pelattava hajoita ja hallitse käänteisesti, strat tasolla, taikka selviytyminen on aidostikin tässä yhtälössä ylivarmistettu ulkoapakotettu/-järkätty mahdottomuus.

        menisin jopa itse sannalle TurPo neuvonantajaksi, istumaan sinne päivästä toiseen tyhmännäköisenä ja ylityhmänä ja kertomaan miten kaikki ajattelee mistäkin, ja mitkä niihin kaikenmaailman ansoitus-viritelmiin ne ratkaisut ovat. Muttiehän sanna minua kaverikseen huoli; Koska minä rakastan aitoutta, totuudenpuhumista ja Totuutta, rakastan tätä kansaakin, enkä ihan syyttä, ja rakastan jostain älyvapaasta syystä jopa sitä ärsysannaa itseeänkin. Mutta se kaikki ei hälle kelpaa. Ja niin ollen... Suomen kohtalon sinetöivät ulkoasanelevat weffit, jotka tätä kansaa vihaavat yli kaikkien muiden kansojen koko maan päällä.

        Koska, heh, lähimmäisrakkautemme viehättää Luojaamme.


    • Anonyymi

      Ruotsi pelas taas kerran oikeaa korttia ja laittoi Suomen kilveksi Venäjää vastaan.

      • Anonyymi

        Sitähän Suomi on ain ollut tähänkin asti, kilpi heille ja tulee olemaan


      • Anonyymi

        Kyllä kyllä, huonot on ennusmerkit, on vielä "RYTI" presidenttinäkin !


      • Anonyymi

        Kyllä. Tajusivat ettei natoon kannata mennä. Nyt finskit joutuu yksin naton laukaisualustaksi, ja venäjän maaliksi🥵


      • Anonyymi

        Tietenkin! Se on viisautta heiltä. Se on kiitettävää strategista ajattelua, ei erinomaista, mutta kiitettävää toki on.

        sanoin tästä tulevasta pelisiirrostaan jo silloin kun hakemusta alettiin viritellä, jos muistatte, kaikki haukkuivat tuolloin jumittavaksi ja miksipä eivät.

        noh, tässä sitä sitten ollaan, TISMALLEEN siinä, missä sanoin tammikuussa että tulemme olemaan vielä.

        ja edelleenkään ei kuulla ehdotustani samanaikaiselle kansallistason yhteisrukoukselle, vaikkka takaisi yhtenäisyyden, luoton synnyttämän syvällisyyden joka johtaa aitoon innovointikykyyn sekä jopa ihmeet.

        minä niistä aina kertonut olen. vaan ei olla uskottu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä kyllä, huonot on ennusmerkit, on vielä "RYTI" presidenttinäkin !

        Tutustu historiaan Ryti oli hyvä ja isänmaallinen presidentti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutustu historiaan Ryti oli hyvä ja isänmaallinen presidentti.

        ryti rakasti suomalaisia, totta.

        Risto Ryti:
        ”Kansani pelastumiseen ja onnelliseen tulevaisuuteen en hetkeksikään ole menettänyt uskoani. Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi.” – Risto Ryti marraskuussa 1944 Lennart Segerstråhlelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietenkin! Se on viisautta heiltä. Se on kiitettävää strategista ajattelua, ei erinomaista, mutta kiitettävää toki on.

        sanoin tästä tulevasta pelisiirrostaan jo silloin kun hakemusta alettiin viritellä, jos muistatte, kaikki haukkuivat tuolloin jumittavaksi ja miksipä eivät.

        noh, tässä sitä sitten ollaan, TISMALLEEN siinä, missä sanoin tammikuussa että tulemme olemaan vielä.

        ja edelleenkään ei kuulla ehdotustani samanaikaiselle kansallistason yhteisrukoukselle, vaikkka takaisi yhtenäisyyden, luoton synnyttämän syvällisyyden joka johtaa aitoon innovointikykyyn sekä jopa ihmeet.

        minä niistä aina kertonut olen. vaan ei olla uskottu.

        Eikä uskota nytkään.

        Ei tässä rukoileminen auta.
        Saatanallinen ralli päälle vaan!
        Suomi Natoon ja heti!


      • Anonyymi

        Katsokaa nyt vähän laajemmalti. Kaikki ei ole aina meidän vallassamme.
        Erdo-kaani sai tekosyyn kiukutteluun yhdestä mitättömästä provokaatiosta.
        Paludan on tuota kirjanpolttoa harrastanut jo pitkään. Iso osa turkkilaisista ei edes tiedä mikä on Ruotsi.
        Erdo on musujen tapaan kauppamies ja kiristäjä. Hän viis veisaa Euroopan ja Pohjolan turvallisuudesta - haluaa vaan itselleen etuja, jotka tähän asiaan eivät mitenkään liity.

        Turkki on Natossa vahtimassa Bosporin salmea.
        Erdo on niin tyhmä, että luulee Putinia liehittelemällä saavuttavansa lisää valtaa Välimeren itäpäässä. Ja turkkilaiset niin tyhmiä, että uskovat -tai ovat uskovinaan - äijän puheet.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Ruotsi kuittaa sSuomelle Gripenin hylkäämisen.

      • Anonyymi

        Ei, vaan kyse on omasta olemassaolostaan Suomen olemassaolon hinnalla, kuten AINA ennenkin.


      • Anonyymi

        Paludan ei päätä Ruotsissa yhtään mitään.


    • Anonyymi

      Suomen pitää tehdä Ruotsit.

      • Anonyymi

        Haluat siis pommiräjähdyksiä ja ampumisia tänne myös?! Mistä näitä tällaisia hulluja oikein sikiää?


      • Anonyymi

        Ruotsista tuli murhien ja kranaatti-iskujen keskus
        https://yle.fi/a/3-12171659

        Kannattaa muuttaa Ruotsiin, jos tuollaista kaipaat ja ihanoit.


      • Anonyymi

        Ai antaa jengien räjäytellä pääkaupungissaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruotsista tuli murhien ja kranaatti-iskujen keskus
        https://yle.fi/a/3-12171659

        Kannattaa muuttaa Ruotsiin, jos tuollaista kaipaat ja ihanoit.

        Heil on jo sota. Venäjää kohta pyytävät kai apuun.


      • Anonyymi

        Nimenomaan ei pidä.

        Egoismi on taktikoi.
        Altruismi strategisoi.

        Eka johtaa villiyteen.
        Toinen sivistyksen kautta suoraan Pyhyyteen; kuten mooseksille kävi.


    • Anonyymi

      Ruotsin muslimit ovat varmasti innoissaan. Ruotsi on kohta kokonaan muslimimaa.

      • Anonyymi

        tietenkin. taistelu käydään Totuutta vastaan. Mitä tahansa, kunhan ei ole lähimmäisenrakkautta, eli altruismia, jk viehättää Luoja, ja jos sieltä sitten nousee rukous, alkaakin jo ihmeet.

        ja koska ihmeet eivät ole olemassaolevaa, vaan uutta, luotua, ne EIVÄT mahdu ennaltamääriteltäviin tuhostrategiohin. ovat suurempaa kuin mitkään maalliset dirtywar/economichitmen-strategiat. Ovat täten ctrl ulkopuolista dynamiikkaa. vapautta, niin ikään.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kulttuurin rikastuttamista pidettiin hienona, edistyksellisenä ja tavoiteltavana.

        Mitä hienoa tossa on????


      • Anonyymi

        Pyhä
        sivistynyt
        primitiivinen
        villi

        me olimme sivistyksessä, suurin osa kansasta on siinä edelleen. suunta on tosin alaspäin, kohti sitä, että pitää jo keskittyä alkukantaisuuden elementteihin, kun ravinnon määrään, laadun sijaan ja lämmön määrään, sivistyksen sijaan, ja turvallisuuden varmistamiseen, virkistävien harrastusten sijaan jne.

        suunta on alas, koska wef haluaa tuhota Suomen. sitten kun täällä ovat ven joukot, niin tämä maa on jo villiydessä, ihan täysin.

        minä suosittelin nousemista sivistyksestä ylöspäin, kohti mooseksia, ei kelvannut. noh, tuskinpa kelpaa vieläkään. ja sitten kun kelpaa onkin jo liian myöhäistä, prkl.


    • Anonyymi

      ALLAAH PÄÄTTÄÄ RUOTSIN NATO JÄSENYYDEN!
      Mitä veikkaatte miten käy?

      • Anonyymi

        allahi on satani?


    • Anonyymi

      Aika surkea temppu ruotsilt jos todella suunnittelivat tuon.
      Ajatelkaappa voimasuhteita suomenlahdella kun suomi on natossa.
      Venäjän on melkein pakko miehittää gotlanti jolloin voivat käytännössä motittaa suomenlahden.
      Eihän ruotsin armeijasta ole vastustamaan tuollaista haltuunottoa, varsinkaan kun haltuunotto tehdään jonakin juhlapuhänä jolloin ruotsin armeija on lomalla.
      Gotlannista voi sitten operoida ruotsin hyökkäystä tai vain kiristää ruotsia.
      Eli vähän kuin krimin tilanne, tehokkuutta tuo kalingkraatti.

      • Anonyymi

        Ennen aivan viime aikaisia korjausliikkeitä Ruotsi supisti maavoimiaan 90 %. Venäjä voi siis halutessaan esim. maahanlasku ja maihinnousujoukoin uhata myös Ruotsiakin. Edelleenkin. Ei sen Suomen Lapin kautta tarvitse välttämättå mennä, kun paljon helpompi vastus on tiedossa kun 'kiertää' Suomen.


      • Anonyymi

        Ruotsi yrittää pelastaa itseään 24/7


      • Anonyymi

        Kyllä.

        Tuossa on tosin yksi kun sana jos sanan tilalla, mutta silti, muuten täysin oikein ajateltu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruotsi yrittää pelastaa itseään 24/7

        nimenomaan. ja vielä 247365


    • Anonyymi

      Ruotsin kurdijärjestöillä on selvä agenda Ruotsin Nato-jäsenyyden ehkäisemisessä.

      Mutta Koraanin polttanut perusruotsalainen poliitikko taitaa olla vain ja ainoastaan tyhmä.

      • Anonyymi

        Meinaatko että ominpäin ilman kuninKashuoneen ennakkotietoa ja hyväksyntää meni tuollaisia tekemään, uutisoituna varsinkaan, ilman poliisin väliinmenoa, kaikkien hyvin siellä tuntien antimussetuksen tulevat reaktiot, sisäisesti kuin natokontekstissakin.

        ei siellä ihan niin tyhmiä sitten ehkä kuitenkaan olla. eikä ollakaan.


    • Anonyymi

      Ruotsalaiset on ovelia, passittivat Suomen euroon ja nyt natoon. Selän takana on sitten helpompaa.

      • Anonyymi

        Juu tyhmä Suomi oikeisto paskoo tämän jälkeen housut täyteen kun huomaakin että Suomesta tehdään vain puskuri NATO maa eturintamaksi ja suomalaiset maksavat kaikki kustannukset ja swedut saavat kaiken ilmaiseksi.

        Eli mikään ei muutu Ruotsin osalta mutta Suomen rajoilla jännitteet kasvavat ja suurvaltapolitiikka keskittyy tänne.

        NATO;n liittyminen on suurin virhe mitä Suomi voi tehdä, turvatakuut itsessään jo riittäisivät ja Ruotsin kanssa liittoutuminen.


      • Anonyymi

        Ovat. Mutta kun minä tästä tulevasta petos-pelisiirrostaan tänne viime tammikuussako oli kerroin, niin uskoiko täällä kukaan?

        Ja sitten sota-avun antamisen poisjätön selittelevät sillä, että nomutku Suomi petti itte eka, irtautumalla kaksoishaustamme..

        perusvitun uhriutumispaskaa, mutta ihan ok keskivertomiinusstrategia heillä kyllä oli. minulle se oli läpinäkyvää, harmi vain ettei kukaan minua silloin uskonut. tokkopa vieläkään.


    • Anonyymi

      No hurrien valtapeliä. Ne on ruottin asialla.

      • Anonyymi

        konglomeraatio ei ole solidaarisuutta. tuossa sanna teki ajatteluvirheen, ettei tuntenut näiden kahden määritelmän eroa käytännön identifikaatiotilanteessa..

        jos olisi omakohtaista sotatoimialuepaska taustaa häl, tietäisi kyllä kuka pettää ja kuka on omiaan.


    • Anonyymi

      Suomi on jokatapauksessa jo nyt Venäjän valloituslistalla. Ollut jo pitkään. Eihän se sitä tosiasiaa muuta vaikka Ruotsi pois jäisikin. Nyt Ukraina, ja sitten Baltit, Puola ja me ollaan liipasimella. Siksi Nato/Jef ja keskinäiset puolustussopparit (britit) ja Usan kanssa tehtävä nyt heti! Ehkä jopa Ruotsikin voi olka kohde kun helpoksi ja yksinäiseksi katsovat. No onhan se. Ja ryssä on ahne piru. Ruotsista tulisi ainut Natoon kuulumaton maa Itämerellä/sivistyneessä-Euroopassa. "Erikoisoperastio" voisi oikeasti riittää.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä.

        Mutta kun tultiin jo kohteeksi, niin ei tule hötkyllä emotionaalisimpulsiivisesti, vaan toimia ihmisluontoa vastaan ja fokusoitua käsillä oleviin ratkaisuluojiin. Ei tarttua mihin sattuu, vaan jalostaa sitä, missä aito vahvuutemme on.

        Ei se ole ulkoisissa näennäisapu-petoksissa, vaan oman sosiaalisen pääomamme tehokkuuden vivuttamiseen tavoilla, jossa tehokkuusluokka nousee ei prosenteissa, taktiikka tasoisesti vaan kertaisesti, strategiatasoisena. Tuohon on olemassa tasan yksi ratkaisu, ja se on ulkoisten, erittäin, erittäin selektiivisesti avointen antiikkisten voimankäyttöjärjestelmien oppiminen ja jalkauttaminen omalle väestöllemme, ja jos mahd. ennen suurtappioiden alkamista.

        Kutsuin itse täällä sannasaarikot jne istumaan terassille juodaksemme tuorepuristettua appelsiinimehua kertoakseni kuinka maailmalla ajatellaan ja rakentaa sen perustan päälle sit toimivia suunnitelmia. Olin valmis istumaan toverin kanssa saunassa avartaakseeni hällekin sodankäynnin sisäisten voimavarojen vivutuskykyä. kehoitin linperin sekä puheloisen politiikkaan, josta ainoastaan toinen kuunteli mitä ehdotin ja toinen istuu edelleen luvatta näinkin akuutissa tilanteessa vie reservissä.

        Nyt on neuvonantajan paikka avoin, ja puheloinen jssk ilman miehen välitöntä hyödyntämistä kansakunnan olemassaolon edun mukaisesti avainasemassa.

        minä menisin siihen sannalle kaveriksi jopa itsekin, muttei minua huolita, koska minua pidetään höpönassuna, koska kerron Luojasta ja ihmeiden mahdollisuuksista Suomelle. Ja vaikkakin nämä maalliset ovat minulle enemmänkin kuin helppoja, niin kristinuskoni takia, sanna ei minua huoli neuvonantajakseen. Ei saa siihen klasulta lupaa.


    • Anonyymi

      Sama tilanne kun euroon menossa.

      • Anonyymi

        Eikä ole. Euro siirsi ainoastaan vaurauden ulos. Tämä kokonaisuus siirtää suoraan ihmissielun helvettiin, jnk hiton pullaposken rosvojoukon käden kautta.


    • Anonyymi

      Ruotsi demokraatit koraania polttamassa Putinin toiveesta.

      • Anonyymi

        eihän tuon putinin tarvitse edes tehdä yhtään mitään, kunha vartoilee vaan niin muut tekevät kaikki etuaan palvelevat virheet puolestaan.

        tulee olemaan melkoinen vääntö meillä pitääksemme sen tukholman profetian valkoisen aluuen hallinnassamme.

        putin on taitava, mutta mitä putin ei tiedä, on se, että hän ei ole taitavin.

        taitavin istuu meillä Jeesuksen tahdosta pm paikalla, täysin, absoluuttisen täysin pihalla siitä, mitä on olla oma täysillä toimiva itsensä. sannalla on se ulkoasaneltu ankkuri vielä kiinni jalassaan, kunhan siitä pääsee eroon, niin kyllä alkaa Suomessa aivan TÄYSIN erinäköinen aikakausi kuin megalomaniaklasun pimeä keskiaika. Tai niin, jos pääsee, siis.


    • Anonyymi

      Suomesta tulee kilpi ruotsille.

      • Anonyymi

        Vain Suomen Lapin kautta jos käyttää apuna ei-maahanlasku- ja maihinnousujoukkoja. Ruotsin asutus ja puolustus on keskittynyt hyvin pitkälti eteläpainotteisesti. Suhteellisesti jopa selvästi enemmän kuin Suomessa.

        Esim. Pietariin, Kalininkradiin ja Pihkovaan muista yksiköistä tarkoitukseen sopivia joukkoja ilmatuen kera keskittäen, ja edm. paikoista Itämerta pitkin operoiden, ryssä välttäisi Suomen kilven, jos/kun konflikti ei laajempi kuin 'Ruotsi-erikoisoperaatio'.

        Ruotsin ilma- ja merivoimat ihan ok. Mutta sen maavoimat ovat lähes vitsi.

        Vahvuus rauhan aikana 6 800 sotilasta – sodanajan vahvuus 13 000 sotilasta
        2 prikaatin esikuntaa
        5 panssaripataljoonaa
        2 mekanisoitua pataljoonaa
        1 kevyt pataljoona
        Mekanisoidun pataljoonan taisteluosasto (Gotlanti)
        Erikoisjoukot (SOG, Särskilda Operationsgruppen, Karlsborg)"


      • Anonyymi

        tietenkin. tukholman profetia toteutuu, täysin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vain Suomen Lapin kautta jos käyttää apuna ei-maahanlasku- ja maihinnousujoukkoja. Ruotsin asutus ja puolustus on keskittynyt hyvin pitkälti eteläpainotteisesti. Suhteellisesti jopa selvästi enemmän kuin Suomessa.

        Esim. Pietariin, Kalininkradiin ja Pihkovaan muista yksiköistä tarkoitukseen sopivia joukkoja ilmatuen kera keskittäen, ja edm. paikoista Itämerta pitkin operoiden, ryssä välttäisi Suomen kilven, jos/kun konflikti ei laajempi kuin 'Ruotsi-erikoisoperaatio'.

        Ruotsin ilma- ja merivoimat ihan ok. Mutta sen maavoimat ovat lähes vitsi.

        Vahvuus rauhan aikana 6 800 sotilasta – sodanajan vahvuus 13 000 sotilasta
        2 prikaatin esikuntaa
        5 panssaripataljoonaa
        2 mekanisoitua pataljoonaa
        1 kevyt pataljoona
        Mekanisoidun pataljoonan taisteluosasto (Gotlanti)
        Erikoisjoukot (SOG, Särskilda Operationsgruppen, Karlsborg)"

        Kuvitellun kaltaisessa edm. invaasio-skenaariossa, Venäjän ilma- ja merivoimia vastaan, Ruotsi yksinään Itämerellä olisi kyllä aika puoleton.


    • Anonyymi

      Tämä oli alunperinkin suunniteltu juttu. Ne eivät aluksi edes olleet halunneetkaan natoon, sitten hätäpäissään olivat hakevinaan.
      Mutta tässä jää taas kerran meille paskat kortit käteen, eli maksajaksi jouduttiin, jälleen kerran.
      Ja jos ikinä mikään ruotsia uhkaisi, Suomella olisi velvollisuus mennä puolustamaan, kuten sitä pska affenanmaatakin.
      Ei omia puolustusvoimia ei mitään, toiset auttaa.

      • Anonyymi

        Tyhmähän sinä olet.


      • Anonyymi

        Totta. Noin oli mennäkseen. Patisi että maksu ei tapahdu rahassa, vaan sotatappiona, koska kortit paljastettuamme, hölmöläläisittäin, putin hyökkää kun ei olla liittoutuneita. Näin tällä krt, PERKELE!! :(


    • Anonyymi

      Älkää jääkö taas selän taa.

    • Anonyymi

      Jos kerrankin mentäisiin oma etu edellä , kyllä Ruotsin pitää siivota omat sotkunsa.

      • Anonyymi

        Meidän etumme on tosiasioiden myöntäminen.

        Tosiseikka nr 1.
        Koko tämänhetkinen ajattelulaatu on taktisuutta.

        Tosiseikka nr 2.
        Mitään ei haluta oppia, ylpeyden vuoksi.

        Noista sitten kohti tosiseikka 3sta, jk on se että:
        Kansallinen tehokkuusluokka on noin 4-5% maksipotentiaalistamme.

        Tosiseikka nr 4.
        Kukaan ei HALUA tajuta vittuakaan mitä mitä tarkoitan, kun moninkertaisesta potentiaalista kerron, että se olisi kyllä olemassa, jos se stimuloitaisiin dominoimalla positiivisesti inspiroiden.

        Semmosta toho alkuu.


    • Anonyymi

      Ruotsi lupaa Venäjälle estävänsä kauppamerenkulun Turun saariston läpi kunhan venäjä pidättäytyy ohjusiskuista ja Gotlantin valtauksesta? Siis sotatilanteessa.

    • Anonyymi

      Ruotsin toiminta oli taitavaa. Oliko Koraanin polttanut mies Ruotsin salaisen palvelun miehiä ja manööverin avulla Ruotsin ulkopoliittinen johto pääsee irti hankalasta Nato-jäsenyydestä?

      • Anonyymi

        Juuri näin. Nyt voivat sanoa USAlle totelleensa käskyjä, mutta ei meitä vaan päästetty sinne...


    • Anonyymi

      Ruotsalaiset ovat älykkäitä. Suomalaiset tyhmiä.

      • Anonyymi

        Ruotsin persut Putinin asialla. Milloin Suomessa?


    • Anonyymi

      Hyvä ettei Ruotsi pääse Natoon. Siellähän uudet aseet joutuisivat heti rikollisjengien käsiin.

      • Anonyymi

        Tuokin.


      • Anonyymi

        Öööö.... Luulitko, et Nato jakaa aseita Suomelle?
        Jokainen maa, ostaa aseet itse. Eikä nato sodi puolesta. Itse sotivat maksavat, uhrautuvat.
        Nato lyö käsiään yhteen, ikäänkuin kannustaa kehän reunalla, niin kauan ettei kehästä enää nousta.


    • Anonyymi

      Taas on sama tilanne kun euroon menossa. Ruotsi passitta Suomen natoon ja nauraa selän takana. Suomi maksaa laskun.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Tuttua huttua😅


    • Anonyymi

      Ei Ruotsilla ole mitään tarvetta Natoon liittyä. Hyviä puskureita ympärillä. Säästäväkin vielä aina satoja miljoonia vuosittain, kun pysyvät tuon sotaliiton ulkopuolella.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Erdoganin pääkohde onkin juuri USA, ei ruotsi, vaikka valtamedia antaa niin ymmärtää
        CIAn vehkeily sotilasvallankaappausyrityksessä ei Erdoganilta unohdu, koskaan.
        Tämä on se suuri fakta, jota suomenkin porrrvarimediat salailevat


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      KORAANI toisensa jälkeen on ruotsissa poltettu Viranomaisten luvalla ja julkisesti.

      Nyt on saatu sen verran aikaan, että Irankin suurlähetystö on tuhkana ja diplomaattisuhteet ruotsiin katkaistuna.

      Turkin Erdogan on jo lupaillut Ruotsille jäsenyyttä Natossa. Tämän kenties 10:nen koraanin polttamisen jälkeen Erdogan lienee vakuuttunut: "ruotsi kuuluu natoon" turkin rinnalle :==)

    • Anonyymi

      Ruotsi pelas korttinsa Hyvin. Suomi jäi väliil, turvaamaan Ruotsia. Ruotsi ei tarvinnu nöyristellä, maksaa jäsenmaksuja, ottaa ydinaseita maahan. Voittivat nyt😅

      • Anonyymi

        >> Voittivat nyt😅

        Ruotsalaiset ovat vitun ovelia - periaatteessa - mutta eihän kohde ollut Iraksisa vaan Turkissa !
        t. haans


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >> Voittivat nyt😅

        Ruotsalaiset ovat vitun ovelia - periaatteessa - mutta eihän kohde ollut Iraksisa vaan Turkissa !
        t. haans

        Huomena palaa taas yksi koraani ruotsissa. Erdoganin iloksi tietenkin.


    • Onnea vaan Ruotsille. Hoidelkaa te oma sisäinen uskonsotanne. Me taistelemme omalla maallamme pientä Venäjää vastaan. Täytämme Naton toiveet maksua vastaan!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe