Ruotsi pelaa itsensä taktisesti ulos Natosta ja sen jälkeen. ... voi voi ...

Anonyymi-ap

... pienestä Suomesta tulee yksin impperialistin eteen työnnetty rintama (ietr) . Mutta sehän riittää Ruotsille, vuoden 1939 tapaan.

vai mitä, asiantuntijat ! t. haans

70

211

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ukrainalaiset haluaa nyt innolla Natoon ja EU:hun, kyllä nyt kelpaa seura.

   • Anonyymi

    Ovat rahareikä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ovat rahareikä!

    Mikä on vapauden hinta


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mikä on vapauden hinta

    se, että jos vaan tajuttaisiin faktaksi tuleva invaasio Suomeen, älyttäisiin että muiden tuki ukrainalle riittää tai ei riitä, mutta itsekin tullaan tarvitsemaan sodassa vehkeitämme. Ja, osa kaksi, on se, että kun 2 rintama avautuu, tämä leimataan suoraan ww3seksi, etenkin kun kinuskit tulee ven puolelle tuossa ja irani jne, jk merkkaa sitä et mielentilansa valuu pelkoon omasta tulevasta tilanteestaan eivätkä prkl noin ollen tule auttaan meitä. tuohon vielä swappin tarttema ww3 laajennusoikeutusfraasi: "Eurooppa on menettänyt Suomen", niin, kaikki mitä meille jäi käteen on toisemme siinä toivottavasti täyskontaktitta soties (eli suomeks ilman provojamme / tarvettaan heille laskuvarjottaa linjojemme yli siviiliväestömme sekaan) - ja kyösti kallion rukousoivallusperintö.

    sanna puhuu lämpimikseen tosiasioiden myöntämisestä, paasikiven oppimäärän mukaan. sanna on oikeassa. vaan, tilanne on nyt se, että tässä tuhkolman profetia on se mikä toteutuu ja olisi mielestäni jo pikkuhiljaa korkea aika alkaa ajatella itsenäisesti, ilman tuppuraisia - ja varsinkin ilman ulkoasaneltuja.

    vapauden hinta on luopua ylpeydestämme ja jatkaa siittä ylöspäin kohti rationaalisuutta, välittämistä sekä jopa ven jälkeinen tilanne sekä zetigeisti huomioiden, ihmeitä.

    sitten vasta alkavat palaset asettua kohdilleen. ellei tuo nyt ollut liikaa pyydetty, yrittää edes kuvitella, jossei sitä kykene suoraan hahmottamaan - moninaisia positiivisia yksityiskohtiaan myöten.


  • Anonyymi

   Siltä näyttää, ettei Ruotsi haluaisi Natoon kun johto sallii sellaista maallaan. En sinne Natoon kyllä minäkään halua. Mieluummin olen puolueeton itään ja länteen päin. Selvitelkööt suurvallat keskenään ja sopikoot erimielisyydet.
   Suomessa jälkikäteinen kansanäänestys Natokannasta. Ei viisasta haluta Natoon ja altistaa kotimaa sotatantereeksi.

   • Anonyymi

    Eivät voi estää oman kirjan polttamista.

    Mutta, oliko järkevää uutisoida siitä....😂


   • Anonyymi

    On voinut olla strategiia, jossa ilmiön pointtina oli b-suunnitelmana taktinen erkaantuminenkin; tavoitteena siis antaa Suomen "liittyä", eli toimia tulevassa sodassa puskurina epäliittoutuvalle ruattille. Ruotsi pettää aina, se on perusvakio kun historiaa katsoo, ja sieltä kaavan ääriviivat selkenevät.

    "Haavisto kertoi Ylen aamun haastattelussa, että Suomi saattaa joutua harkitsemaan uudelleen Nato-jäsenhakemuksen edistämistä Ruotsin kanssa yhtä aikaa, jos Ruotsin hakemus näyttää polkevan paikallaan".

    Näen asian niin, että tämä irtautumilämmittely yhteishausta, jnk haavisto nyt "nerona" taas kerran teki, tulee toimimaan perussyynä sille, miksi ruatti tule, juurikin kuten se tukholman profetia sanoo, tulevassa sodassa meitä auttamaan.

    Kaikki mitä Suomen ulkopolitiikassa on tehty, absoluuttisen kaikki siis, on ollut ns. näppärää, ovelaa, sinne tuonne -taktikointia. Mitään johdonmukaisuutta ei olla kyetty säilyttämään, koska kun jokainen siirto oikeutetaan millä tahansa halvalla verukkeella mitä vaan keksitään, pitkän linjan periaatteellisuus, jk siis rakentaa luoton ja uskottavuuden, sekä järjestelmällisyyden, karisee, ja kaikki mitä jää jäljelle, on taktikointi tismalleen samaa aikaan kuin muut strategisoivat. Lopputulos on sitten luonnollisesti vika sija, ja ihan kaikessa.

    Miksei um:nä ole mies jolla on edes ruk-inttitaustaa, upseeritaustaakin jopa, mies joka on lukenut valtioiden välisistä suhteista korkeakoulutasolla, joka ymmärtää prosessihallinnat, ymmärtää perusdiplomatian edes, ymmärtää valtasuhteet, suhdanteet, ilmapiirien luonnin ja muut vastaavanlaiset. Miksi on pakko pitää tuollaista näennäissivistynyttä omegaöölaadunmiespoikaa puikoissa, ellei tavoite ole tosiaan Suomen täystuho. tuppurainen on hieno esimerkki siitä, millaista ajattelun tulee olla, jotta tuo täysperikato on mahdollista:

    ”Oma kansa ensin -ajattelu on vahingollista”.

    Siis kelle tai mille se on, ärvön tytti, vahingollista? Yksilöille jtk vieraan vallan agentteina ovat saaneet weffiltä tehtäväkseen tuhota Suomen, ja lähtevät sitten sodan alettua kymmenien, satojen tai tuhansien miljooniensa kanssa yhdysvaltoihin miestensä tai sukulaistensa ennakkojärkkäämiin elämiin; nauttimaan elämästä - potenssiin 2 verrattuna jopa zelen vaimoon pariisissa shoppaillen samaan aikaan kun ukrainalaisia ja venäläisiä menehtyy päivittäin "taistelle zelejen PUOLESTA"? Ja nyt kun porukka ei enää tahdo taistella, niin zele alkaa rationaalisuuden sijaan viimeisten hetkien diktaattoriksi, pakottaen toiste sotimaan - puolestaan.

    Suomea ei altisteta, Suomi altistettiin jo. Seuraava asia joka tapahtuu on sotapaskan realistoiminen, jossa tulee jokaikisen etäisestikään kykenevän EHDOTTOMASTI mennä väliin, koska puolustuskyvytön osa kansasta ei ole syypää kaiken maailman enemmän tai vähemmän lahjusnilviäisten egoismeihin, vaan ansaitsevat tulevassa vielä sen lisätunnin. -päivän, taikka -viikkonsa. Jnk aikana toivottavasti rukoilevat ja edes ikuisuusnäkökulmasta kokevat muutakin kuin ahdingon ja surupaskan.

    Tämä maa ei ole ukraina, jossa segregoitiin ja kuolavaluen sellaista ihannointiin, kuten halla-aho supersivistyksissään tekee, josta aidosti sivistynyt, mutta villisti ympäristövaikutteiden tähden toimiva, sanna huomauttikin jo. Tämä maa oli sivistysyhteiskunta, jossa kaikille oli oma tilansa ja mahdollisuutensa vaurastua ja iloita elämän hetkistä. Siksi tätä kulttuuria sekä mentaliteettia kannattaa puolustaa, vaikka kuinka paskat asenteet erityisen heikoille päättäjillemme lahjoivat, kiristivät taikka jopa uhkailivat.

    Tämä kansa kun =/= mm. ohisalo 72m voiteluinee pakastaa, nälättää, ryöstää, myrkyttää ja sotavaluttaa Suomen koko kansa hengiltä.

    Tällainen hallitus-haaremi joukkotuhonta ja kansamurha, ja sivilisaatiokato ei olisi ollut KOSKAAN mahdollista ilman Puolustusvoimien ylipäällikön, eli saulin, täyttä hyväksyntää.

    Ei koskaan.

    Olen vakuuttunut, nyttemmin, että saulikin tästä tosin jo kärsii. Mutta niin kauan aikaa kun ulkoasanellut Suomelle edelleen hyväksyy, ei saulikaan halua - tai kykene - klasuille sanomaan jämptisti sitä, että nyt orjuutemme ulkoasanelluille riittää jo.

    Suomen kansa on historiallisesti ottaen merkittävimmän hyökkäyksen kohteena ikinä! Tämän sodankäynnin muoto vain sellainen, että sitä ei halua oma psyyke hyväksyä todeksi. Ja mitä tuosta seuraa, on se, että sen sijaan että noustaisiin torjumaan noita ulkoasaneltuja strategisesti, koitetaan tehdä taktisia siirtoja, jotka eivät yksiselitteisesti vaan toimi.

    ratkaisu on kääntyminen en gross tasolla kristinuskoon, ennen kun elämänlanka sitten valit. palaa loppuun. Sieltä käsin voidaan sitten uudelleentarkastella solidaarisen eikä konglomaratiivisen luoton, yhteisöllisyyden ja aidon innovoinnin kautta tätä koko lopun ajan ilmestyskirjan manitsemaa paskaa.

    Se mitä ei oivalleta, on se, että prosessi on kiihtyvää luonteeltaan. Ja, todella, tän koko wef kuvion, se koko lopputavoite, koko se tarkoitus tässä, on tuo hiuksen verran alta 5.6m sielun lähettäminen suoraan manalaan.


  • Anonyymi

   "Ei ruotsi natoon hakenutkaan,(tyhjä kansio)"!!!

   • Anonyymi

    tukholman profetia sanoo, että ruatti pettää vielä, kuten vallatkin, ja eu ja natskukka valit. myös.

    meillä on 200 tankkia. ukrainalla on mitä, tuhat, kaksi tuhatta? Sinne lähtekööt tankit ja kasitoisaset ja vaikka kolmevitosiakin ydinasein muualta, eli maista joilla ei ole rajapintaa ven kanssa.

    meidän tankimme.. niitä on oikeasti sen verta, että hädin tuskin keskitettyä puolustusta saamme tukholman profetian epäpunaiselle pinta-alalle aikaiseksi. Niin hienosti puheloista osattiin kuulla, kun oli vaurauden aikaa, ja mahd vahvistaa PVtämme.

    ja jos puheloinen ei kelvannut, niin tuskipa kelpasi väkevämpikään viesti näiden VUOSIEN ajan kun minä suosittelin PViin ultrajäreää panostamista. Se sana on tulinen, koska oli olemassa kiire, jota ei vaan kyetty tajuamaan. Ja nyt kun se tajutaan, asemarkkinoiden vipinä on suorastaan laavamaista, ylitsepursuavaa.

    ja miksei niihin 35siin löydy muka vittu osia?! että ovat muka tuotantolinjat jumissa.. no siksi, koska rahat kelpaa kyllä, mutta tällä erää koneinee päivinee myös, eikö vaan. Koska, jos tiedät että vitun ven lanaa Suomen eka-aallossa, niin mikset tekisi pikkujippoosi kikka kolmosena, vedellä laimennettuna?

    kusetuksia kusetusten perään.

    miksi onnistuvat?? miten tämä on mahdollista?

    noh, syystä että tietävät, koska itse aiheuttivat, että Suomessa kansa on saatu hajoitettua tuhannen päreiksi pirstaloimalla se, mm. näitten kautta: sosioekoluokka, ulkonäkö, vasenoikea poliittinen, asuinpaikkakunta, asteet, natsat, jne.

    aaltola ei ole lemppareitani, mutta jos jopa mikakin tajusi, että kansalle on saatava kristinusko yhteiseksi nimittäjäksi, sosiaalisen koheesion pikavarmistaaksemme, niin kyllä tilanne on jo suorastaan prkl katastrofi.

    on pelattava hajoita ja hallitse käänteisesti, strat tasolla, taikka selviytyminen on aidostikin tässä yhtälössä ylivarmistettu ulkoapakotettu/-järkätty mahdottomuus.

    menisin jopa itse sannalle TurPo neuvonantajaksi, istumaan sinne päivästä toiseen tyhmännäköisenä ja ylityhmänä ja kertomaan miten kaikki ajattelee mistäkin, ja mitkä niihin kaikenmaailman ansoitus-viritelmiin ne ratkaisut ovat. Muttiehän sanna minua kaverikseen huoli; Koska minä rakastan aitoutta, totuudenpuhumista ja Totuutta, rakastan tätä kansaakin, enkä ihan syyttä, ja rakastan jostain älyvapaasta syystä jopa sitä ärsysannaa itseeänkin. Mutta se kaikki ei hälle kelpaa. Ja niin ollen... Suomen kohtalon sinetöivät ulkoasanelevat weffit, jotka tätä kansaa vihaavat yli kaikkien muiden kansojen koko maan päällä.

    Koska, heh, lähimmäisrakkautemme viehättää Luojaamme.


  • Anonyymi

   Ruotsi pelas taas kerran oikeaa korttia ja laittoi Suomen kilveksi Venäjää vastaan.

   • Anonyymi

    Sitähän Suomi on ain ollut tähänkin asti, kilpi heille ja tulee olemaan


   • Anonyymi

    Kyllä kyllä, huonot on ennusmerkit, on vielä "RYTI" presidenttinäkin !


   • Anonyymi

    Kyllä. Tajusivat ettei natoon kannata mennä. Nyt finskit joutuu yksin naton laukaisualustaksi, ja venäjän maaliksi🥵


   • Anonyymi

    Tietenkin! Se on viisautta heiltä. Se on kiitettävää strategista ajattelua, ei erinomaista, mutta kiitettävää toki on.

    sanoin tästä tulevasta pelisiirrostaan jo silloin kun hakemusta alettiin viritellä, jos muistatte, kaikki haukkuivat tuolloin jumittavaksi ja miksipä eivät.

    noh, tässä sitä sitten ollaan, TISMALLEEN siinä, missä sanoin tammikuussa että tulemme olemaan vielä.

    ja edelleenkään ei kuulla ehdotustani samanaikaiselle kansallistason yhteisrukoukselle, vaikkka takaisi yhtenäisyyden, luoton synnyttämän syvällisyyden joka johtaa aitoon innovointikykyyn sekä jopa ihmeet.

    minä niistä aina kertonut olen. vaan ei olla uskottu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä kyllä, huonot on ennusmerkit, on vielä "RYTI" presidenttinäkin !

    Tutustu historiaan Ryti oli hyvä ja isänmaallinen presidentti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tutustu historiaan Ryti oli hyvä ja isänmaallinen presidentti.

    ryti rakasti suomalaisia, totta.

    Risto Ryti:
    ”Kansani pelastumiseen ja onnelliseen tulevaisuuteen en hetkeksikään ole menettänyt uskoani. Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi.” – Risto Ryti marraskuussa 1944 Lennart Segerstråhlelle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tietenkin! Se on viisautta heiltä. Se on kiitettävää strategista ajattelua, ei erinomaista, mutta kiitettävää toki on.

    sanoin tästä tulevasta pelisiirrostaan jo silloin kun hakemusta alettiin viritellä, jos muistatte, kaikki haukkuivat tuolloin jumittavaksi ja miksipä eivät.

    noh, tässä sitä sitten ollaan, TISMALLEEN siinä, missä sanoin tammikuussa että tulemme olemaan vielä.

    ja edelleenkään ei kuulla ehdotustani samanaikaiselle kansallistason yhteisrukoukselle, vaikkka takaisi yhtenäisyyden, luoton synnyttämän syvällisyyden joka johtaa aitoon innovointikykyyn sekä jopa ihmeet.

    minä niistä aina kertonut olen. vaan ei olla uskottu.

    Eikä uskota nytkään.

    Ei tässä rukoileminen auta.
    Saatanallinen ralli päälle vaan!
    Suomi Natoon ja heti!


   • Anonyymi

    Katsokaa nyt vähän laajemmalti. Kaikki ei ole aina meidän vallassamme.
    Erdo-kaani sai tekosyyn kiukutteluun yhdestä mitättömästä provokaatiosta.
    Paludan on tuota kirjanpolttoa harrastanut jo pitkään. Iso osa turkkilaisista ei edes tiedä mikä on Ruotsi.
    Erdo on musujen tapaan kauppamies ja kiristäjä. Hän viis veisaa Euroopan ja Pohjolan turvallisuudesta - haluaa vaan itselleen etuja, jotka tähän asiaan eivät mitenkään liity.

    Turkki on Natossa vahtimassa Bosporin salmea.
    Erdo on niin tyhmä, että luulee Putinia liehittelemällä saavuttavansa lisää valtaa Välimeren itäpäässä. Ja turkkilaiset niin tyhmiä, että uskovat -tai ovat uskovinaan - äijän puheet.


   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Ruotsi kuittaa sSuomelle Gripenin hylkäämisen.

   • Anonyymi

    Ei, vaan kyse on omasta olemassaolostaan Suomen olemassaolon hinnalla, kuten AINA ennenkin.


   • Anonyymi

    Paludan ei päätä Ruotsissa yhtään mitään.


  • Anonyymi

   Suomen pitää tehdä Ruotsit.

   • Anonyymi

    Haluat siis pommiräjähdyksiä ja ampumisia tänne myös?! Mistä näitä tällaisia hulluja oikein sikiää?


   • Anonyymi

    Ruotsista tuli murhien ja kranaatti-iskujen keskus
    https://yle.fi/a/3-12171659

    Kannattaa muuttaa Ruotsiin, jos tuollaista kaipaat ja ihanoit.


   • Anonyymi

    Ai antaa jengien räjäytellä pääkaupungissaan?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ruotsista tuli murhien ja kranaatti-iskujen keskus
    https://yle.fi/a/3-12171659

    Kannattaa muuttaa Ruotsiin, jos tuollaista kaipaat ja ihanoit.

    Heil on jo sota. Venäjää kohta pyytävät kai apuun.


   • Anonyymi

    Nimenomaan ei pidä.

    Egoismi on taktikoi.
    Altruismi strategisoi.

    Eka johtaa villiyteen.
    Toinen sivistyksen kautta suoraan Pyhyyteen; kuten mooseksille kävi.


  • Anonyymi

   Ruotsin muslimit ovat varmasti innoissaan. Ruotsi on kohta kokonaan muslimimaa.

   • Anonyymi

    tietenkin. taistelu käydään Totuutta vastaan. Mitä tahansa, kunhan ei ole lähimmäisenrakkautta, eli altruismia, jk viehättää Luoja, ja jos sieltä sitten nousee rukous, alkaakin jo ihmeet.

    ja koska ihmeet eivät ole olemassaolevaa, vaan uutta, luotua, ne EIVÄT mahdu ennaltamääriteltäviin tuhostrategiohin. ovat suurempaa kuin mitkään maalliset dirtywar/economichitmen-strategiat. Ovat täten ctrl ulkopuolista dynamiikkaa. vapautta, niin ikään.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Kulttuurin rikastuttamista pidettiin hienona, edistyksellisenä ja tavoiteltavana.

    Mitä hienoa tossa on????


   • Anonyymi

    Pyhä
    sivistynyt
    primitiivinen
    villi

    me olimme sivistyksessä, suurin osa kansasta on siinä edelleen. suunta on tosin alaspäin, kohti sitä, että pitää jo keskittyä alkukantaisuuden elementteihin, kun ravinnon määrään, laadun sijaan ja lämmön määrään, sivistyksen sijaan, ja turvallisuuden varmistamiseen, virkistävien harrastusten sijaan jne.

    suunta on alas, koska wef haluaa tuhota Suomen. sitten kun täällä ovat ven joukot, niin tämä maa on jo villiydessä, ihan täysin.

    minä suosittelin nousemista sivistyksestä ylöspäin, kohti mooseksia, ei kelvannut. noh, tuskinpa kelpaa vieläkään. ja sitten kun kelpaa onkin jo liian myöhäistä, prkl.


  • Anonyymi

   ALLAAH PÄÄTTÄÄ RUOTSIN NATO JÄSENYYDEN!
   Mitä veikkaatte miten käy?

   • Anonyymi

    allahi on satani?


  • Anonyymi

   Aika surkea temppu ruotsilt jos todella suunnittelivat tuon.
   Ajatelkaappa voimasuhteita suomenlahdella kun suomi on natossa.
   Venäjän on melkein pakko miehittää gotlanti jolloin voivat käytännössä motittaa suomenlahden.
   Eihän ruotsin armeijasta ole vastustamaan tuollaista haltuunottoa, varsinkaan kun haltuunotto tehdään jonakin juhlapuhänä jolloin ruotsin armeija on lomalla.
   Gotlannista voi sitten operoida ruotsin hyökkäystä tai vain kiristää ruotsia.
   Eli vähän kuin krimin tilanne, tehokkuutta tuo kalingkraatti.

   • Anonyymi

    Ennen aivan viime aikaisia korjausliikkeitä Ruotsi supisti maavoimiaan 90 %. Venäjä voi siis halutessaan esim. maahanlasku ja maihinnousujoukoin uhata myös Ruotsiakin. Edelleenkin. Ei sen Suomen Lapin kautta tarvitse välttämättå mennä, kun paljon helpompi vastus on tiedossa kun 'kiertää' Suomen.


   • Anonyymi

    Ruotsi yrittää pelastaa itseään 24/7


   • Anonyymi

    Kyllä.

    Tuossa on tosin yksi kun sana jos sanan tilalla, mutta silti, muuten täysin oikein ajateltu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ruotsi yrittää pelastaa itseään 24/7

    nimenomaan. ja vielä 247365


  • Anonyymi

   Ruotsin kurdijärjestöillä on selvä agenda Ruotsin Nato-jäsenyyden ehkäisemisessä.

   Mutta Koraanin polttanut perusruotsalainen poliitikko taitaa olla vain ja ainoastaan tyhmä.

   • Anonyymi

    Meinaatko että ominpäin ilman kuninKashuoneen ennakkotietoa ja hyväksyntää meni tuollaisia tekemään, uutisoituna varsinkaan, ilman poliisin väliinmenoa, kaikkien hyvin siellä tuntien antimussetuksen tulevat reaktiot, sisäisesti kuin natokontekstissakin.

    ei siellä ihan niin tyhmiä sitten ehkä kuitenkaan olla. eikä ollakaan.


  • Anonyymi

   Ruotsalaiset on ovelia, passittivat Suomen euroon ja nyt natoon. Selän takana on sitten helpompaa.

   • Anonyymi

    Juu tyhmä Suomi oikeisto paskoo tämän jälkeen housut täyteen kun huomaakin että Suomesta tehdään vain puskuri NATO maa eturintamaksi ja suomalaiset maksavat kaikki kustannukset ja swedut saavat kaiken ilmaiseksi.

    Eli mikään ei muutu Ruotsin osalta mutta Suomen rajoilla jännitteet kasvavat ja suurvaltapolitiikka keskittyy tänne.

    NATO;n liittyminen on suurin virhe mitä Suomi voi tehdä, turvatakuut itsessään jo riittäisivät ja Ruotsin kanssa liittoutuminen.


   • Anonyymi

    Ovat. Mutta kun minä tästä tulevasta petos-pelisiirrostaan tänne viime tammikuussako oli kerroin, niin uskoiko täällä kukaan?

    Ja sitten sota-avun antamisen poisjätön selittelevät sillä, että nomutku Suomi petti itte eka, irtautumalla kaksoishaustamme..

    perusvitun uhriutumispaskaa, mutta ihan ok keskivertomiinusstrategia heillä kyllä oli. minulle se oli läpinäkyvää, harmi vain ettei kukaan minua silloin uskonut. tokkopa vieläkään.


  • Anonyymi

   No hurrien valtapeliä. Ne on ruottin asialla.

   • Anonyymi

    konglomeraatio ei ole solidaarisuutta. tuossa sanna teki ajatteluvirheen, ettei tuntenut näiden kahden määritelmän eroa käytännön identifikaatiotilanteessa..

    jos olisi omakohtaista sotatoimialuepaska taustaa häl, tietäisi kyllä kuka pettää ja kuka on omiaan.


  • Anonyymi

   Suomi on jokatapauksessa jo nyt Venäjän valloituslistalla. Ollut jo pitkään. Eihän se sitä tosiasiaa muuta vaikka Ruotsi pois jäisikin. Nyt Ukraina, ja sitten Baltit, Puola ja me ollaan liipasimella. Siksi Nato/Jef ja keskinäiset puolustussopparit (britit) ja Usan kanssa tehtävä nyt heti! Ehkä jopa Ruotsikin voi olka kohde kun helpoksi ja yksinäiseksi katsovat. No onhan se. Ja ryssä on ahne piru. Ruotsista tulisi ainut Natoon kuulumaton maa Itämerellä/sivistyneessä-Euroopassa. "Erikoisoperastio" voisi oikeasti riittää.

   • Anonyymi

    Samaa mieltä.

    Mutta kun tultiin jo kohteeksi, niin ei tule hötkyllä emotionaalisimpulsiivisesti, vaan toimia ihmisluontoa vastaan ja fokusoitua käsillä oleviin ratkaisuluojiin. Ei tarttua mihin sattuu, vaan jalostaa sitä, missä aito vahvuutemme on.

    Ei se ole ulkoisissa näennäisapu-petoksissa, vaan oman sosiaalisen pääomamme tehokkuuden vivuttamiseen tavoilla, jossa tehokkuusluokka nousee ei prosenteissa, taktiikka tasoisesti vaan kertaisesti, strategiatasoisena. Tuohon on olemassa tasan yksi ratkaisu, ja se on ulkoisten, erittäin, erittäin selektiivisesti avointen antiikkisten voimankäyttöjärjestelmien oppiminen ja jalkauttaminen omalle väestöllemme, ja jos mahd. ennen suurtappioiden alkamista.

    Kutsuin itse täällä sannasaarikot jne istumaan terassille juodaksemme tuorepuristettua appelsiinimehua kertoakseni kuinka maailmalla ajatellaan ja rakentaa sen perustan päälle sit toimivia suunnitelmia. Olin valmis istumaan toverin kanssa saunassa avartaakseeni hällekin sodankäynnin sisäisten voimavarojen vivutuskykyä. kehoitin linperin sekä puheloisen politiikkaan, josta ainoastaan toinen kuunteli mitä ehdotin ja toinen istuu edelleen luvatta näinkin akuutissa tilanteessa vie reservissä.

    Nyt on neuvonantajan paikka avoin, ja puheloinen jssk ilman miehen välitöntä hyödyntämistä kansakunnan olemassaolon edun mukaisesti avainasemassa.

    minä menisin siihen sannalle kaveriksi jopa itsekin, muttei minua huolita, koska minua pidetään höpönassuna, koska kerron Luojasta ja ihmeiden mahdollisuuksista Suomelle. Ja vaikkakin nämä maalliset ovat minulle enemmänkin kuin helppoja, niin kristinuskoni takia, sanna ei minua huoli neuvonantajakseen. Ei saa siihen klasulta lupaa.


  • Anonyymi

   Sama tilanne kun euroon menossa.

   • Anonyymi

    Eikä ole. Euro siirsi ainoastaan vaurauden ulos. Tämä kokonaisuus siirtää suoraan ihmissielun helvettiin, jnk hiton pullaposken rosvojoukon käden kautta.


  • Anonyymi

   Ruotsi demokraatit koraania polttamassa Putinin toiveesta.

   • Anonyymi

    eihän tuon putinin tarvitse edes tehdä yhtään mitään, kunha vartoilee vaan niin muut tekevät kaikki etuaan palvelevat virheet puolestaan.

    tulee olemaan melkoinen vääntö meillä pitääksemme sen tukholman profetian valkoisen aluuen hallinnassamme.

    putin on taitava, mutta mitä putin ei tiedä, on se, että hän ei ole taitavin.

    taitavin istuu meillä Jeesuksen tahdosta pm paikalla, täysin, absoluuttisen täysin pihalla siitä, mitä on olla oma täysillä toimiva itsensä. sannalla on se ulkoasaneltu ankkuri vielä kiinni jalassaan, kunhan siitä pääsee eroon, niin kyllä alkaa Suomessa aivan TÄYSIN erinäköinen aikakausi kuin megalomaniaklasun pimeä keskiaika. Tai niin, jos pääsee, siis.


  • Anonyymi

   Suomesta tulee kilpi ruotsille.

   • Anonyymi

    Vain Suomen Lapin kautta jos käyttää apuna ei-maahanlasku- ja maihinnousujoukkoja. Ruotsin asutus ja puolustus on keskittynyt hyvin pitkälti eteläpainotteisesti. Suhteellisesti jopa selvästi enemmän kuin Suomessa.

    Esim. Pietariin, Kalininkradiin ja Pihkovaan muista yksiköistä tarkoitukseen sopivia joukkoja ilmatuen kera keskittäen, ja edm. paikoista Itämerta pitkin operoiden, ryssä välttäisi Suomen kilven, jos/kun konflikti ei laajempi kuin 'Ruotsi-erikoisoperaatio'.

    Ruotsin ilma- ja merivoimat ihan ok. Mutta sen maavoimat ovat lähes vitsi.

    Vahvuus rauhan aikana 6 800 sotilasta – sodanajan vahvuus 13 000 sotilasta
    2 prikaatin esikuntaa
    5 panssaripataljoonaa
    2 mekanisoitua pataljoonaa
    1 kevyt pataljoona
    Mekanisoidun pataljoonan taisteluosasto (Gotlanti)
    Erikoisjoukot (SOG, Särskilda Operationsgruppen, Karlsborg)"


   • Anonyymi

    tietenkin. tukholman profetia toteutuu, täysin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vain Suomen Lapin kautta jos käyttää apuna ei-maahanlasku- ja maihinnousujoukkoja. Ruotsin asutus ja puolustus on keskittynyt hyvin pitkälti eteläpainotteisesti. Suhteellisesti jopa selvästi enemmän kuin Suomessa.

    Esim. Pietariin, Kalininkradiin ja Pihkovaan muista yksiköistä tarkoitukseen sopivia joukkoja ilmatuen kera keskittäen, ja edm. paikoista Itämerta pitkin operoiden, ryssä välttäisi Suomen kilven, jos/kun konflikti ei laajempi kuin 'Ruotsi-erikoisoperaatio'.

    Ruotsin ilma- ja merivoimat ihan ok. Mutta sen maavoimat ovat lähes vitsi.

    Vahvuus rauhan aikana 6 800 sotilasta – sodanajan vahvuus 13 000 sotilasta
    2 prikaatin esikuntaa
    5 panssaripataljoonaa
    2 mekanisoitua pataljoonaa
    1 kevyt pataljoona
    Mekanisoidun pataljoonan taisteluosasto (Gotlanti)
    Erikoisjoukot (SOG, Särskilda Operationsgruppen, Karlsborg)"

    Kuvitellun kaltaisessa edm. invaasio-skenaariossa, Venäjän ilma- ja merivoimia vastaan, Ruotsi yksinään Itämerellä olisi kyllä aika puoleton.


  • Anonyymi

   Tämä oli alunperinkin suunniteltu juttu. Ne eivät aluksi edes olleet halunneetkaan natoon, sitten hätäpäissään olivat hakevinaan.
   Mutta tässä jää taas kerran meille paskat kortit käteen, eli maksajaksi jouduttiin, jälleen kerran.
   Ja jos ikinä mikään ruotsia uhkaisi, Suomella olisi velvollisuus mennä puolustamaan, kuten sitä pska affenanmaatakin.
   Ei omia puolustusvoimia ei mitään, toiset auttaa.

   • Anonyymi

    Tyhmähän sinä olet.


   • Anonyymi

    Totta. Noin oli mennäkseen. Patisi että maksu ei tapahdu rahassa, vaan sotatappiona, koska kortit paljastettuamme, hölmöläläisittäin, putin hyökkää kun ei olla liittoutuneita. Näin tällä krt, PERKELE!! :(


  • Anonyymi

   Älkää jääkö taas selän taa.

  • Anonyymi

   Jos kerrankin mentäisiin oma etu edellä , kyllä Ruotsin pitää siivota omat sotkunsa.

   • Anonyymi

    Meidän etumme on tosiasioiden myöntäminen.

    Tosiseikka nr 1.
    Koko tämänhetkinen ajattelulaatu on taktisuutta.

    Tosiseikka nr 2.
    Mitään ei haluta oppia, ylpeyden vuoksi.

    Noista sitten kohti tosiseikka 3sta, jk on se että:
    Kansallinen tehokkuusluokka on noin 4-5% maksipotentiaalistamme.

    Tosiseikka nr 4.
    Kukaan ei HALUA tajuta vittuakaan mitä mitä tarkoitan, kun moninkertaisesta potentiaalista kerron, että se olisi kyllä olemassa, jos se stimuloitaisiin dominoimalla positiivisesti inspiroiden.

    Semmosta toho alkuu.


  • Anonyymi

   Ruotsi lupaa Venäjälle estävänsä kauppamerenkulun Turun saariston läpi kunhan venäjä pidättäytyy ohjusiskuista ja Gotlantin valtauksesta? Siis sotatilanteessa.

  • Anonyymi

   Ruotsin toiminta oli taitavaa. Oliko Koraanin polttanut mies Ruotsin salaisen palvelun miehiä ja manööverin avulla Ruotsin ulkopoliittinen johto pääsee irti hankalasta Nato-jäsenyydestä?

   • Anonyymi

    Juuri näin. Nyt voivat sanoa USAlle totelleensa käskyjä, mutta ei meitä vaan päästetty sinne...


  • Anonyymi

   Ruotsalaiset ovat älykkäitä. Suomalaiset tyhmiä.

   • Anonyymi

    Ruotsin persut Putinin asialla. Milloin Suomessa?


  • Anonyymi

   Hyvä ettei Ruotsi pääse Natoon. Siellähän uudet aseet joutuisivat heti rikollisjengien käsiin.

  • Anonyymi

   Taas on sama tilanne kun euroon menossa. Ruotsi passitta Suomen natoon ja nauraa selän takana. Suomi maksaa laskun.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   350
   2860
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   63
   2646
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   248
   1141
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   428
   1072
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   46
   885
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   838
  7. Raita Sport

   On puhuttu Raita sportti olis mennyt konkursiin pitääkö paikkansa.
   Oulainen
   8
   768
  Aihe