Keuliminen voi tappaa...

Anonyymi-ap

Toukokuussa 2020 tuolloin 16-vuotias nuorukainen ohitti kevytmoottoripyörällä keulien risteysalueen ja törmäsi henkilöautoon. Henkilöauto liittyi liikenteeseen pysäköintialueelta ja oli väistämisvelvollinen.

Nuorukainen loukkaantui Seinäjoella tapahtuneessa onnettomuudessa vakavasti ja hänen hoitonsa jatkuivat vielä, kun asiaa käsiteltiin vuotta myöhemmin Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa.

Käräjäoikeus tuomitsi hänet törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta

7

139

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tulee myös kalliiksi yhteiskunnalle näiden keulijakaahareiden hoito ja kuntoutus!

   • Anonyymi

    Ottiko edes opikseen, vai uudella taulapäisyydellä taas uudelleen keulimaan. Noh, joku kerta voi olla se viimmmeinen, auts : ()


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ottiko edes opikseen, vai uudella taulapäisyydellä taas uudelleen keulimaan. Noh, joku kerta voi olla se viimmmeinen, auts : ()

    Ei ota mukula opikseen jos ei voi oppia ku on väärät elintavat ja ravinto. Rilliruoka aiheuttaa aivosumua ku rasvat vähiellen tukkii sisäelimet ja pään. HOrmoniaallot pakottaa pojat ykkösasiana keskittymään keskinäiseen kilpailuun muiden poikaan kanssa. Ei siinä halua opiskella. Kostautuu kyllä. Mukulan perähän pitääs kattua, kus son via nuon huuritoon. Tyhmää et iskät vaa muistelee omaa nuoruuttaan ku pojat on poikia. Ei oikeen toimi enään.


  • Anonyymi

   Juuri näin!

  • Anonyymi

   Keuliminen ei ole mikään hyvä asia. Rappiokulttuurin eräs ilmentymä.

  • Anonyymi

   >> "Käräjäoikeus tuomitsi hänet törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta"

   Eli tuomitsi moottoripyöräilijän?

  • Anonyymi

   Lehdessä tänään että sokeritasapainon heilahtelut näkyvät liikennekäyttäytymisessä. Ajoneuvo lähtee ajelehtimaan tiellä. Sokeritautisia onkin palijo ainakin Seinäjoen liikenteessä. Suurin osa eri ikäisiä kakkahattusetiä jokka asennevikaisina tai diapeetikoina eivät kykene vilkkua käyttämään. Tai sitte pikaruokarasvat aivoissa jumittaa ajattelemista. Kaksi kaistaisella Kirkkokadun pätkällä vilkuttomia näköö päivittäin. Mopoissakin vilkut on.

   Iltapäivälehdestä. Vilkut ovat sinun hyvinvointiasi varten. Kun vaihdat kaistaa tai käännyt risteyksessä tai ympyrässä, muista käyttää vilkkua. Älä odota, että muut lukevat ajatuksiasi. Vuosittain sattuu uskomaton määrä kolareita vain sen takia, että vilkku unohtuu.

   Parkkipaikoilla viivat näyttävät pysäköintialueen. Talvella voi seurata parkkipaikan opastetolppia. Useimmiten parkkiruutu on merkitty valkoisilla viivoilla. Tarkoitus on, että auto sijoitetaan näiden viivojen väliin, ei niiden päälle. Ja muista vilkku myös parkkipaikoilla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   274
   1914
  2. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   13
   1588
  3. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   109
   1338
  4. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   239
   1133
  5. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1044
  6. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   87
   1027
  7. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   934
  8. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   885
  9. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   228
   882
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   165
   672
  Aihe