SINÄ PÄÄTÄT NATOON LIITTYMISEN

Anonyymi-ap

Ruotsi töppäili pahemman kerran Natoon liittymisessään ja vetää Suomea samaan soppaan. Alunperinkin kuulosti täysin järjettömältä suomen ministerien ym "asiantuntijoiden" kaveeraukset ruotsalaisten kanssa, tyyliin "me yhdessä natoon, rinta rinnan" ja "jos ette te pääse natoon, niin emme mekään siihen liity" Tuossa ala-asteikäisten kimppalässyssä rypevät suomen poliitikot. HUOMIO! SUOMEN KANSA! Otetaan nyt selvää! Ne poliitikot ym ministerit, jotka Nato neuvotteluja hoitavat, heidän tulee ottaa suora kanta suomen natoon pääsemisen puolesta viipymättä. Nyt on ovi auki Natoon, ja sinne on mentävä suomen yksin. Ruotsi tyri lepsun valtiovaltansa toimesta ehkä koko liittymisensä. (Natoon torppaajille antoivat vallan). Nyt seurataan suomen päättäjien puheita. Huomioikaa! Ketkä heistä todella välittävät kansamme kohtalosta. Suomi ei saa joutua samaan suohon Ruotsin kanssa. Tulevissa kuntavaaleissa ääni heille jotka tekevät kaikkensa Suomen Natoon pääsemisen puolesta.

10

64

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jollei Ruotsi mene Natoon niin ei myöskään Suomi.
   Näin on paras koko maan kannalta.
   Ei maailma siihen kaadu, emme ole olleet Natossa tähänkään saakka. Pärjätään ilman myös jatkossa

  • Anonyymi

   AP: Ed kirj virhe, tietenkin kyseessä Eduskuntavaalit, ei kunnallisvaalit.

   • Anonyymi

    Aivan. Ei kunnallisvaalit vaan Eduskuntavaalit/Nato vaalit.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aivan. Ei kunnallisvaalit vaan Eduskuntavaalit/Nato vaalit.

    Ne ovat tosiaan Nato-vaalit. Sillä tavalla, että Naton-vastaiset puolueet eivät saa ollenkaan kansanedustajia.


  • Anonyymi

   Eikun ne olikin Venäjän kaalit.

  • Anonyymi

   Taas saa natonuijat itkeä itsensä uneen.

   "Naton tärkein jäsenmaa Yhdysvallat edellyttää, että Suomi ja Ruotsi liittyvät Natoon yhtaikaa. Ulko- ja turvallisuuspolitiikan lähteet kertovat asian Iltalehdelle.

   Tämä käytännössä tekee mahdottomaksi sen, että Suomen valtionjohto ainakaan toistaiseksi pystyisi erottamaan Suomen Nato-tietä Ruotsin-polusta.

   Presidentti Joe Bidenin hallinto on korostanut tahtoaan viime vuoden kevättalvesta alkaen, eikä Washingtonin kanta ole muuttunut.

   Amerikkalaiset eivät toivo, että suomalaiset yrittäisivät edistää yksin Suomen Nato-ratifiointia."

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/89b99935-708d-4c7b-9c46-5418c7a65ea4

   • Anonyymi

    "Yhdysvallat edellyttää, että Suomi ja Ruotsi liittyvät Natoon yhtaikaa."

    Poliittinen tahto ei ole laki. Se joustaa tilanteiden muuttuessa. Vaikka jäsenyyttä olisi haettu yhtä aikaa, niin valtiot liittyvät Natoon yksitellen. Nato-sopimukset ehdot jäsenyydelle täyttyvät automaattisesti, jos Turkki ratifioi Suomen ja toimittaa asiakirjan USA:lle. Natolla ei ole silloin juridisesti muuta vaihtoehtoa, kuin kutsua Suomi jäseneksi.
    Turvalupauksia antaneille USA:lle ja Britanniallekin olisi parempi, jos Suomi olisi 5. artiklan piirissä. En sano, että Suomen pitäisi tätä tällä hetkellä ajaa. Sanon vain miten se menee JOS Turkki päättäisi toimi noin.


  • Anonyymi

   Ruotsi pitää ottaa yhtäaikaiseen liittymiseen Natoon ja jos niin vaatii, Ruotsia odotetaan.

   Jos Suomi menisi menojaan liittyen Natoon, niin riskinä on se että Ruotsi jäisi liittoutumattomaksi taasen kerran Suomen ja Naton selän taa piilottelemaan.

   Joten Ruotsi on vaikka revittävä Naton jäseneksi Suomen kanssa, ei epäilystäkään.

   • Anonyymi

    "Jos Suomi menisi menojaan liittyen Natoon, niin riskinä on se että Ruotsi jäisi liittoutumattomaksi taasen kerran Suomen ja Naton selän taa piilottelemaan."

    Ruotsi on jo liittoutunut niin kuin Suomi molemmilla on jo turvatakuutkin Natojäsenyys itsessään on pelkkää retoriikkaa ...antaa vain Tiltuille hyvän aiheen rääkyä täällä turhaa harmitonta rääkymistään ja pitää heidät asiakeskusteluissa pois jaloista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Jos Suomi menisi menojaan liittyen Natoon, niin riskinä on se että Ruotsi jäisi liittoutumattomaksi taasen kerran Suomen ja Naton selän taa piilottelemaan."

    Ruotsi on jo liittoutunut niin kuin Suomi molemmilla on jo turvatakuutkin Natojäsenyys itsessään on pelkkää retoriikkaa ...antaa vain Tiltuille hyvän aiheen rääkyä täällä turhaa harmitonta rääkymistään ja pitää heidät asiakeskusteluissa pois jaloista.

    Natojäsenyys EI OLE retoriikkaa. Naton alueellinen puolustussuunnittelu ei pääse ilman Suomen ja Ruotsin täysjäsenyyttä Pohjolassa käyntiin. USA ja Britannia näkevät meidät varmasti myös mieluummin 5. artiklan piirissä, kuin heidän turvalupaustensa varassa. Erilaisia järjestelyjä voidaan Suomen ja Ruotsin kanssa tehdä, mutta ne eivät korvaa täysjäsenyyden mukana tulevia yhteistyömahdollisuuksia.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   335
   2853
  2. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   222
   2015
  3. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   14
   1970
  4. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   120
   1742
  5. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   344
   1613
  6. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   1357
  7. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   119
   1285
  8. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   269
   1233
  9. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   236
   1028
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   246
   923
  Aihe