Sotapsykoosi on järkyttävä tauti.

Anonyymi-ap

Kun Suomessa halutaan estää kansalaisia muodostamasta ja esittämästä omia mielipiteitä, käytetään hyväksi ennakkoon herjaamista tai leimaamista. Eli tiedetään jo se, että natokriittisyys on liitetty "putinismiin", "Venäjän sodan kannattamiseen" yms., mutta nyt siitä muotoillaan myös "ääri-ilmiö". Olet siis paitsi putinisti, myös "Suomelle vaarallinen ekstremisti", jos et ole "oikeaa" mieltä, eli ehdoton natomielinen.

On tämä ittu sentään yhtä järkyttävää kansankiihotusta ja sekoilua ja sikailua, sekä suoranaista kansan kusettamista, kun sotapsykoottinen käytös, vihanlietsonta, sotaan kiihottaminen, jyrkät ehdottomuudet yms. ei ole ääri-ilmiötä, mutta sen sijaan rauhan, diplomatian, puolueettomuuden jne. kannattaminen on "ääri-ilmiö".

Jos ollaan rehellisiä ja realistisia, niin Aaltola, Haavisto, Marin yms. ovat niitä sairaita ja kieroutuneita kansankiihottajia ja sotaekstremistejä. Suosittelen lämpimästi Iobotomiaa kaikille sotapsykoosiin vajonneille, sillä kyseinen ekstremistilauma ei enää järkipuheella, eikä terapialla tokene.

22

121

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Siis Sota- vai Natopsykoosi ,????

   • Anonyymi

    Mutta mutta meillä on nää uudet lait kansankiihottajia vastaan.
    Syytteeseen vaan pressasta lähtien.

    Miten niin ei voi, eriasia?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mutta mutta meillä on nää uudet lait kansankiihottajia vastaan.
    Syytteeseen vaan pressasta lähtien.

    Miten niin ei voi, eriasia?

    Eliittiä ei koske Suomessa lait , vain taviksien on lakia toteltava.


  • Anonyymi

   NATO on varautumista siihen ettei kukaan ei uskalla hyökätä Suomeen tai jos hyökkää on tehokas apuvoimia!! Ukrainan auttaminen on on Putinin pysäyttäminen ja ajaminen Ukrainan maaperällä pois !! Putin on lyötävä, koska hän hyökkäisi Ukrainan jälkeen toiseen maahan !! Suomi ei siis sodi eikä ole kiihkoa, vaan tosiasiat päätöksien takana !!
   NATOa en välttämättä pidä enää tarpeellisena, koska meillä on nyt kumppanimaita ja
   vahva asema !! Eikä venäjä lähiaikoina pysty Suomeen hyökkäämään!!
   Suomessa on ääriaineksia ja Persut jotka haluaa EUn hajoavan, näin ollen he kannattavat Putinia ja Putinin sotaa !!

   • Anonyymi

    No niin tero... Tuo on sitä älytöntä ja suppeaa vouhotusta. Nuo länkytykset on tuhottu jo monta kertaa, mutta aina teikäläiset toistaa niitä ilman mitään älyllistä ajattelua.

    1. Nato ei estä sotia, eikä ole rauhan tae. Sotaliitot, asevarustelu, puolien valitsemiset, toisista eristymiset jne luovat vastakkainasettelua, vihollisuuksia ja sodan uhkaa, sekä lopulta sotia, kuin myös köyhyyttä, eriarvoisuutta, huoltovarmuuden vahingoittumista, energiakriisejä, itsenäisyyden vaarantumista jne. Sota ja sodan lietsominen, sekä fanatismi ovat syöpäisiä elämäntapoja, jotka tuhoavat Maan rauhaa ja elämää.

    2. Ukrainan auttaminen on sodan yIIäpitämistä ja sen syvintä ydintä on lännen ja idän jatkuva imperialistinen valtataistelu; kumpikaan osapuoli ei halua vihollisensa saavan lisää valtaa, koska se koetaan tappioksi. Näin kumpikaan osa puoli ei tyydy ns. omaan alueeseen ja kiinteään rajaan, vaan vihollinen halutaan heikentää ja viedä siltä valta, sekä lopulta hävittää. Esim. USA:n strategia on järkähtämätön sen suhteen, että se haluaa eliminoida kilpailevat imperiumit; Venäjä, Kiina, Pohjois-Korea jne.

    3. Kukaan lännessä ei välttämättä tiedä miten paljon Venäjällä on arsenaalia, ml. joukkotuhoaseet. Länsipropaganda "heikosta Venäjästä, joka taistelee paperikartoilla ja tomtomeilla" on typerää kansan harhaanjohtamista, jonka tarkoitus on rohkaista vastustamaan hamaan tappiin Venäjää. Tämä voi olla tuhon tie.

    4. EU-kriittisyys johtuu tietyistä EU:n ominaisuuksista, jotka heikentävät maamme elinolosuhteita ja turvallisuutta. Lisäksi EU-kriittisyys johtuu luonteenpiirteistä, kuten älyllinen ajattelu, harkintakyky, realismi, moraali jne. Yksipuolinen fanatismi (esim. EU:n fanitus, SDP:n fanitus, Sanna Marinin fanitus jne.) johtaa zombifikaatioon, jossa järjellinen ajattelu, realismi jne. on tuhoutunut ja korvautunut ehdottomuuksilla. Ehdottomuudet ovat tyypillisiä diktatuureissa. EU-kriittisyyttä ei siis ole rehellistä, realistista ja moraalista leimata yksipuolisesti ekstremismiksi. Miksi siis teikäläiset valehtelee aina ja jatkuvasti?? Mitä se kertoo teikäläisistä?

    5. Perussuomalaiset eivät ole hajottamassa EU:ia, eikä irtautumassa EU:sta, koska siihen ei ole taloudellisia mahdollisuuksia, eikä myöskään rohkeutta nykyisillä päättäjillä. EU on pakkoliitto, sillä lähes kaikki tuottava omaisuutemme on hajautettu yhteismarkkinoiden hyödyksi; jos haluamme edes rippeitä niistä hyödyistä, on pysyttävä yhteismarkkinoilla. Mutta se, mitä peruskansanosa vastustaa, on invasiivinen ja näivettävä EU-politiikka. EU on kuin loinen, eikä kaikki halua ruokkia sitä omien elinolosuhteittemme kustannuksella. Miksi sinä haluat ruokkia loista, sen sijaan, että haluaisit maallamme olevan hyvä itsenäinen pärjäämiskyky?


  • Anonyymi

   Totta, nää pahimmat russofoobikot eivät ole koskaan käyneet Venäjällä, puhumattakaan tavanneet yhtään venäläistä, yksikään venäläinen ei ole heitä uhannut fyysisesti elämänsä aikana ja kuola tulee suusta, "on ne hirveitä". Eihän tällainen juntti voi olla muuta kuin aivokääpiö. Ja niitä palstalla riittää.

  • Anonyymi

   Elämme sotasensuurin ja sotapropagandan aikoja. Olemme sisällä tässä järjestelmällisessä myllytyksessä ja useimpien todellisuudentaju hämärtyy. Muutaman kymmenen vuoden päästä tuomitsemme nykymeiningin samaan tapaan kuin 70-luvun suomettuneisuuden nyt.

  • Anonyymi

   Mistä tulee tuo ketjuajattelu?
   Ei ole mitään voittoa Ukrainassa.

  • Anonyymi

   Heti kun maamme johtavat hahmot avaavat suunsa, voi nähdä valtavan psykoosin määrän, joka heissä on ollut jo vuosikymmeniä.

  • Anonyymi

   Aloittaja Suomi ei voi enää liittyä Neuvostoliittoon tai Varsovanliittoon, kun niitä ei enää ole olemassa…

   • Anonyymi

    Miksi Suomen pitää aina liittyä johonkin muualta ehdotettuun, pohjimmiltaan huono itsetunto?
    Miksi johtajuutemme on kelvotonta,Tampella, Wärtsilä,Nokia jne. Poliittinen johtajuus on tuontitavaraa.


  • Anonyymi

   SOTA JA SILMITÖN TAPPAMINEN LOPPUU SILLÄ SEKUNNILLA, KUN putin YMMÄRTÄÄ KOMENTAA JOUKOT POIS UKRAINASTA!

   • Anonyymi

    Entä jos sellaista hetkeä ei tule? Sitten sota ei lopu, niinkö?


  • Anonyymi

   Ihan järkyttävää tämä persukokkarien sotapsykoosi. Ketä vastaan Suomi alkaisi sotimaan? Venäjä elää rauhantilassa eikä sillä suurena rauhanystävänä ole aikomusta aloittaa sotaa.
   F 35 hävittäjien kauppa on peruttava, sillä se lisää kilpavarustelua Pohjolassa. Myös panssarien vienti lisää asevarustelun kierrettä Ukrainassa ja on suuri provokaatio, kuten Venäjän federaatiokin sanoo.
   Rauha meidän ajallemme.

  • Anonyymi

   Aloittaja hyvä malliesimerkki psykopaatista.

   • Anonyymi

    Se liittyy ehdottomasti Venäjään. Meillä ei voi edes kakkua syödä, kun on jo Putin-fani ja Ukrainan tuho!


   • Anonyymi

    Sitä voit olla itse.


  • Anonyymi

   Suomessa suurin osa kyllä tukee ukrainaa näitä pasifisteja taitaa olla vain 1%.

  • Anonyymi

   Hyvä että kaikki eivät ole jumittuneet sotapsykoosiin. Minä jo ihmettelin, että mikä järki tässä on saada tuhoa aikaiseksi.

   Länsimaat tukevat Ukrainaa. Jos Venäjä häviää, voi tulla ydinsota. Ydinsota on ihmiskunnan tuho eikä silloin ole väliä sillä kuka on syyllinen. Nyt on rauhanneuvottelujen ja liennytyksen aika, eikä sotauhon.

   • Anonyymi

    Joko olet matkalla rauhaa nevottelemaan moskovaan?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Joko olet matkalla rauhaa nevottelemaan moskovaan?

    Taidat olla pyhän sotapsykoosin vallassa. Tuhotukoon maapallo, koska me venäläisiä vihaamme aina ja ikuisesti!


  • Anonyymi

   Ukrainassakin tyttölapset ja naiset vaipuvat sotapsykoosiin venäläisten rauhanturvaajien saapuessa kaupunkiin.

   Niin syvälle sieluun on Ukrainassa juutalaisen natsin johtama sotapropaganda uponnut, että kansalaiset pelkäävät venäläistä, johtavaa sukulaiskansaa, joka on maailman toinen napa.
   Toinen napa on Pohjois Korea.

   Ukrainalaisten olisi pitänyt ottaa oppia Tarja Halosen rauhantahtoisesta kissanpentupolitiikasta eikä lähteä sotapolitiikan seikkailujen tielle..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   310
   2354
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   29
   1975
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   206
   725
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   296
   678
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   38
   667
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   645
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   42
   614
  Aihe