Onko Marin ylimielinen maalittaja?

Anonyymi-ap

Ei ole pääministerille soveliasta solvata suomalaisia rasisteiksi! Suomalaiset ovat lämpimästi toivottaneet ukrainalaiset kansalaiset Suomeen pakoon entisen Neuvostoliiton (sosialistinen tasavalta = sosiaalidemokraattien ihannevaltio, jota sosiaalidemokraatit Suomeenkin ajavat). Myös Pohjois-Korea on ainakin vasemmistoliiton (kommunistit) ihannevaltio.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kommarit ja sossut sekä vihreät sekä rkp koittavat naamioida vasemmistoaatteensa muka ihmisoikeuksien ajamisen taakse! Onko Pohjois-Koreassa hyvät ihmisoikeudet? Saramo, Kontula ja Andersson?
   Marin on myös hyvin vasemmistolainen sosiaalidemokraatti!

   • Anonyymi

    Sumuttavat tyhmiä nämä vassarit!


  • Anonyymi

   Eilistä translakikeskustelua eduskunnassa. Perussuomalaiset toi esille "vaihda sukupuolta ilmoituksella"- esityksen väärinkäyttömahdollisuudet sekä korjausehdotuksia. Pääministeripuolue demareiden edustaja kertoo, että asiasta on kyllä keskusteltu. Mutta hän ei pidä ongelmia niin relevantteina. Lisäksi hän korostaa, että keskustelu on arkaluonteista. Mielestäni minkä tahansa lain ongelmista pitää voida puhua eikä pelätä, jos joku siitä ahdistuu.


   Kameleontti vaihtaa väriä, homot sukupuolta.

   • Anonyymi

    Erikoista tehdä vaaliase Suomen puolustuksen suhteen! Ei tarvitse mennä armeijaan, kun onkin yhtäkkiä nainen!
    😡


  • Anonyymi

   Teet Putinistista propagandaa, missä puurot ja vellit ja valheet menevät sekaisin. Demarit ovat aina vastustaneet kommunismia, siksi sinä putinisti vihaat heitä.
   Marin nimitti rasisteiksi juuri sinun kaltaisiasi ihmisiä, ei suomalaisia. Te venäläiset putinistit vihaatte rasistisesti ukrainalaisia.

  • Anonyymi

   Maalittamista se oli, ajattelematonta sellaista, kun alkoi persuja haukkumaan rasisteiksi. Yhtä lailla oli ajattelematonta ja paljasti vasemmistolaiset kasvot, kun alkoi Orpolle selittämään jotain vuorineuvosten veronalennuksesta. Täysin asiatonta, populistista retoriikkaa eli suomeksi valehtelua.

  • Anonyymi

   No, nämä viher-sossu-kommarit ja rkp haluavat ilmeisesti takaisin Neuvostoliiton ja tekevät taas punakapinan ja koittavat saada Suomen liittymään Neuvostoliittoon, jota Putin ihannoi ja kaipaa takaisin.

   • Anonyymi

    Miten voi olla kommunisteja EU:ssa, kun natsit on jo kielletty?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   230
   1656
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   40
   817
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   368
   712
  4. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   679
  5. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   49
   646
  6. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   318
   645
  7. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   640
  8. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   619
  Aihe