Jeesuksen Jumaluus Raamatussa.

Anonyymi-ap

Johannes 1:5
"Ja valkeus loistaa pimeydessä, ja pimeys ei sitä käsittänyt."

Jumala ei huijannut saatanaa, vaan saatana ei yksinkertaisesti kykene rakastamaan eikä ymmärtämään rakkautta. Hän ei ymmärrä kuinka kukaan voi uhrata itsensä vihollistensa puolesta antaakseen heille anteeksi heidän pahat tekonsa. Hän ei ymmärrä kuinka kaikkein suurin voi tehdä itsensä kaikista alhaisimmaksi toisten hyväksi, koska hän on ylpeä ja rakkaudeton henki, eikä itse ikinä uhraisi mitään toisten hyväksi. Siksi saatana toteutti Jumalan sanan, kun hän johti ihmiset ristiinnaulitsemaan Jumalan Jeesuksessa. Hän ei olisi sitä tehnyt, jos olisi tiennyt, mitä se Jumalan silmissä merkitsi.

Jeesus on tämä kaikkein suurin. Olen poiminut tähän viittaavia jakeita. Tässä ei suinkaan ole kaikki.

Johannes 1:1 ja 14
"Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala ... Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa,
senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta."


Johannes 1:29
"Seuraavana päivänä hän näki Jeesuksen tulevan tykönsä ja sanoi:'Katso, Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin!'"

Johannes ilmoitti että Jeesus on Jumalan Karitsa, kuka nimetään Ilmestyskirjassa yhdeksi Jumalan kanssa.


Johannes 5:17-18
"Mutta Jeesus vastasi heille:'Minun Isäni tekee yhäti työtä, ja minä myös teen työtä.' Sentähden juutalaiset vielä enemmän tavoittelivat häntä
tappaaksensa, kun hän ei ainoastaan kumonnut sapattia, vaan myös sanoi Jumalaa Isäksensä, tehden itsensä Jumalan vertaiseksi."

Jumalan vertainen on vain Jumala.

Johannes 12:44-45
"Joka uskoo minuun, se ei usko minuun, vaan häneen, joka on minut lähettänyt. Ja joka näkee minut, näkee hänet, joka on minut lähettänyt."

Joka näkee Jeesuksen, näkee Jumalan.


Johannes 14:7
"Jos te olisitte tunteneet minut, niin te tuntisitte myös minun Isäni; tästälähin te tunnette hänet, ja te olette nähneet hänet."

Joka on nähnyt Jeesuksen on nähnyt Isän Jumalan.


Johannes 14:9
"Niin kauan aikaa minä olen ollut teidän kanssanne, etkä sinä tunne minua, Filippus! Joka on nähnyt minut, on nähnyt Isän; kuinka sinä sitten
sanot:'Näytä meille Isä?'"

Johannes 15:26
"Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä ... "

Jeesus ja Isä lähettävät Puolustajan:

Johannes 14:26
"Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni ..."


Johannes 17:11
"Ja minä en enää ole maailmassa, mutta he ovat maailmassa, ja minä tulen sinun tykösi. Pyhä Isä, varjele heidät nimessäsi, jonka sinä olet minulle
antanut, että he olisivat yhtä niinkuin mekin."

Isän nimi on Jeesuksen nimi.


Johannes 20:27-28
"Sitten hän sanoi Tuomaalle:'Ojenna sormesi tänne ja katso minun käsiäni, ja ojenna kätesi ja pistä se minun kylkeeni, äläkä ole epäuskoinen,
vaan uskovainen.' Tuomas vastasi ja sanoi hänelle:'Minun Herrani ja minun Jumalani!'"


Apostolien teot 2:21
"Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."

Herran nimi on Jeesus:

Apostolien teot 4:12
"Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."

Apostolien teot 20:28 (BIBLIA käännöksestä, koska kirkkoraamatussa "Theou" on käännetty tässä kohtaa "Herraksi" syystä tai toisesta)
"Niin ottakaat siis itsestänne vaari kaikesta laumasta, johon Pyhä Henki on teidät piispoiksi pannut, kaitsemaan Jumalan seurakuntaa, jonka hän on
omalla verellänsä ansainnut."

Jeesuksen veri on Jumalan verta.

Roomalaiskirje 8:34
"Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus Jeesus on se, joka on kuollut ... "

Jeesus voi tuomita kadotukseen. Jeesus sanoi vaeltaessaan maanpäällä, että Jumala vain voi tuomita helvettiin:

Luukkaan evankeliumi 12:5
"Vaan minä osoitan teille, ketä teidän on pelkääminen: peljätkää häntä, jolla on valta tapettuansa syöstä helvettiin. Niin, minä sanon teille, häntä
te peljätkää."

2 Korinttolaiskirje 5:19
"Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan."

Johanneksen ilmestys 20:6
"Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssan ne tuhannen vuotta."

Jumala ja Kristus on yksi "hän".

Johanneksen ilmestys 22:1
"Ja hän näytti minulle elämän veden virran, joka kirkkaana kuin kristalli juoksi Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta."

Jumala ja Karitsa on yhdellä valtaistuimella.

Johanneksen ilmestys 22:3-4
"Eikä mitään kirousta ole enää oleva. Ja Jumalan ja Karitsan valtaistuin on siellä olva, ja hänen palvelijansa palvelevat häntä ja näkevät hänen kasvonsa, ja hänen nimensä on heidän otsissansa."

Jumala ja Karitsa on tässä jälleen yksi "hän".

43

1486

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tässä vielä muutama jae lisää:

      Roomalaiskirje 8:9-11
      "Mutta te ette ole lihan vallassa, vaan Hengen, jos kerran Jumalan Henki teissä asuu. Mutta jolla ei ole Kristuksen Henkeä, se ei ole hänen omansa.
      Mutta jos Kristus on teissä, niin ruumis tosin on kuollut synnin tähden, mutta henki on elämä vanhurskauden tähden. Jos nyt hänen Henkensä, hänen,
      joka herätti Jeesuksen kuolleista, asuu teissä, niin hän, joka herätti kuolleista Kristuksen Jeesuksen, on eläväksitekevä myös teidän kuolevaiset
      ruumiinne Henkensä kautta, joka teissä asuu."

      Jumalan ja Kristuksen Henki on sama Henki.

      2 Korinttolaiskirje 4:5
      "Sillä me emme julista itseämme, vaan Kristusta Jeesusta, että hän on Herra ja me teidän palvelijanne Jeesuksen tähden."

      2 Korinttolaiskirje 4:6
      "Sillä Jumala, joka sanoi:'Loistakoon valkeus pimeydestä', on se, joka loisti sydämiimme, että Jumalan kirkkauden tunteminen, sen kirkkauden, joka loistaa Kristuksen kasvoissa, levittäisi valoansa."

      Jumalan kirkkaus loistaa Kristuksen kasvoissa.

      1 Johannes 5:20
      "Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteakseme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä."

      Jeesus Kristus on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä.

      Tiitus 2:13-14
      "... odottaessamme autuaalisen toivon täyttymistä ja suuren Jumalan ja Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen kirkkauden ilmestymistä, hänen, joka antoi itsensä meidän edestämme lunastaakseen meidät kaikesta laittomuudesta ja puhdistaakseen itselleen omaisuudeksi kansan, joka hyviä tekoja ahkeroitsee."

      Kristuksen ja Jumalan kirkkaus on yhteinen. Jeesus Kristus on suuri Jumala.

      Tiitus 3:4-6
      "Mutta kun Jumalan, meidän vapahtajamme, hyvyys ja ihmisrakkaus ilmestyi, pelasti hän meidät, ei vanhurskaudessa tekemiemme tekojen asiosta, vaan laupeutensa mukaan uudestisyntymisen peson ja Pyhän Hengen uudistuksen kautta, jonka Hengen hän runsaasti vuodatti meihin meidän Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen kautta ..."

      Yksi Vapahtaja on Jumala ja Jeesus Kristus.

      Heprealaiskirje 1:7-12
      "Ja enkeleistä hän [Jumala] sanoo:'Hän tekee enkelinsä tuuliksi ja palvelijansa tulen liekiksi', mutta Pojasta:'Jumala sinun valtaistuimesi pysyy aina ja iankaikkisesti, ja sinun valtakuntasi valtikka on oikeuden valtikka. Sinä rakastit vanhurskautta ja vihasit laittomuutta; sentähden on Jumala, sinun Jumalasi, voidellut sinua iloöljyllä, enemmän kuin sinun osaveljiäsi.' Ja 'Sinä, Herra, olet alussa maan perustanut, ja taivaat ovat sinun kättesi tekoja; ne katoavat, mutta sinä pysyt, ja ne vanhenevat kaikki niinkuin vaate, ja niinkuin vaipan sinä ne käärit, niinkuin vaatteen, ja ne muuttuvat; mutta sinä olet sama, eivätkä sinun vuotesi lopu."

      • Anonyymi

        Lisää sekoilua!


    • Anonyymi

      Saatana huijasi itse itseään, luullessaan olevansa Jumalaa viisaampi. Samoin tekee jokainen ihminen. Kun me olemme olleet poissa Jumalan yhteydestä, olemme pitäneet itseämme Jumalaa viisaampina. Jeesus ristiinnaulittuna erottaa meidät kadotustuomiosta. Kun se ei ole vain niin, että meille on anteeksiannettu uskoessamme, vaan meidän rangaistuksemme on kärsitty täysimääräisesti. Olen päässyt voitolle synnistä elämässäni tämän totuuden hyväksymisen myötä. Liha ei pysty lopettamaan syntiä, mutta Henki kuolettaa lihan teot. Kiitos Jeesus.

    • Anonyymi

      Ihan uskomatonta! Kiitos suuresti kun jaksoit listata! Tuli kaikki laitettua Raamattusovelluksen kirjanmerkkiryhmään "Jeesus on Jumala". Täällä Savonlinnassa kadulla ja ovilla evankelioidessa tullut myös Jehovia vastaan, joiden oppi menee niin läheltä, mutta juuri tässä valitettavasti eroaa. Ja kyllä heistäkin moni täysin aidosti Totuutta etsii. Nyt on kättä pidempää.

      Palkitkoon Herra työsi Kotona ikuisuudessa, näin Herran ruumis toimii ja olet nyt osallisena meijän evankeliointityössäkin!

      Ja ihan hämmästyin kun huomasin, että eilen olet nämä laittanut, kun oletin että vuosia sitten. Etsin juuri nyt hakukoneesta Jeesuksen Jumaluus. Pyhä Henki meissä - mahtavaa huomata, että Hän todella toimii oikeaan aikaan. Maranatha, oon häkeltynyt ja rohkaistu tän kautta, pyytänytkin lohdutusta ja rohkaisua näihin tiukkoihin päiviin ja epäuskon ja riittämättömyyden tunteiden keskelle... =) Nyt on evankelioinnin ja pelastuksen päivä, kohta voi olla liian myöhäistä, kun Herramme vihdoin saapuu kunniassaan!

      Herra kanssasi veli/sisko Kristuksessa, meidän Herrassamme! Nähdään viimeistään Taivaassa!

      Kiitos vielä kerran, ois ollut jättityö etsiä nuo itse!

      -Petri & muu evankeliointitiimi

      • Anonyymi

        Kiitos Jumalalle! Olin itse rukoillut että hän vahvistaisi uskoani taas antamalla minun nähdä että hän on kanssani. Sain tästä vastauksesta sen mitä olen pyytänyt. Kunnia Herralle! Armostaan hän antaa meille sen mitä tarvitsemme. Rukoilen myös teidän työnne puolesta ja teidän itsenne. Kiitos ja Jumalan siunausta.


      • Anonyymi

        Soopaa!


    • Anonyymi

      Mitä eroa on Jumalalla ja Jeesuksella?

      • Anonyymi

        Ei mitään. Jeesus on Jumala ihmiseksi tulleena. Hän ei missään vaiheessa lakannut olemasta Jumala. Vrt. kotona mies saatta olla isä, koulussa opiskelija, töissä työntekijä tai työnantaja, omalle isälleen hän on poika. Hän on sama mies mutta toteuttaa erilaista roolia ja on erilaisessa asemassa. Jumala on Jeesuksessa Jumalan Poika ja Ihmisen Poika. Ne kuvastavat hänen rooliaan ja asemaansa Jeesuksessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei mitään. Jeesus on Jumala ihmiseksi tulleena. Hän ei missään vaiheessa lakannut olemasta Jumala. Vrt. kotona mies saatta olla isä, koulussa opiskelija, töissä työntekijä tai työnantaja, omalle isälleen hän on poika. Hän on sama mies mutta toteuttaa erilaista roolia ja on erilaisessa asemassa. Jumala on Jeesuksessa Jumalan Poika ja Ihmisen Poika. Ne kuvastavat hänen rooliaan ja asemaansa Jeesuksessa.

        Uskotko kolmiyhteiseen Jumalaan? Siinähän on kolme eri persoonaa ja siinä opissa korostetaan että Jeesus ei ole Isä. Eli Isä ja Poika ovat eri persoonat. Nyt kuitenkin laitat heidät samaksi persoonaksi. Raamatussa sanotaan myös että Jumala lähetti Jeesuksen,oman ainoan Poikansa tänne maan päälle. He eivät siis ole sama persoona jotenka Isä Jumala ei ole tullut maan päälle lihaksi(mikä tarkoittaa ihmiseksi), vaan Hänen Poikansa Jeesus on. Ne ovat kolme eri persoonaa, ei rooleja,ei nimiä,ei termejä, vaan kolme erillistä itsenäistä persoonaa joita kutsutaan kolmiyhteiseksi jumalaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskotko kolmiyhteiseen Jumalaan? Siinähän on kolme eri persoonaa ja siinä opissa korostetaan että Jeesus ei ole Isä. Eli Isä ja Poika ovat eri persoonat. Nyt kuitenkin laitat heidät samaksi persoonaksi. Raamatussa sanotaan myös että Jumala lähetti Jeesuksen,oman ainoan Poikansa tänne maan päälle. He eivät siis ole sama persoona jotenka Isä Jumala ei ole tullut maan päälle lihaksi(mikä tarkoittaa ihmiseksi), vaan Hänen Poikansa Jeesus on. Ne ovat kolme eri persoonaa, ei rooleja,ei nimiä,ei termejä, vaan kolme erillistä itsenäistä persoonaa joita kutsutaan kolmiyhteiseksi jumalaksi.

        Aloituksessa on ihan tarpeeksi näyttöä siitä että Jeesus ja Isä ovat yhtä. Voit lukea sen suoraan Raamatusta, ei tarvitse minua vastaan väitellä, kun Raamattu on sinua vastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloituksessa on ihan tarpeeksi näyttöä siitä että Jeesus ja Isä ovat yhtä. Voit lukea sen suoraan Raamatusta, ei tarvitse minua vastaan väitellä, kun Raamattu on sinua vastaan.

        Kyse on aina tulkinnoista. Jos uskot että Jeesus on Isä, niin myös tulkitset Raamattua niin. Se ei vain ole kolminaisuutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyse on aina tulkinnoista. Jos uskot että Jeesus on Isä, niin myös tulkitset Raamattua niin. Se ei vain ole kolminaisuutta.

        Mitäpä jos luetaan vaan eikä tulkita? Jeesus sanoi että joka on nähnyt hänet on nähnyt Isän. Israelille ei myöskään olisi mahdollisuutta uudelle liitolle jos lainantaja eli Isä Jumala ei olisi kuollut ristillä Jumalan Poikana ja testamentti astunut voimaan. Israel olisi ilman sitä avionrikkoja koska vanha liitto olisi edelleen voimassa. Pelkästeen nuo Jeesuksen sanat eivät jätä mitään arvailujen varaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei mitään. Jeesus on Jumala ihmiseksi tulleena. Hän ei missään vaiheessa lakannut olemasta Jumala. Vrt. kotona mies saatta olla isä, koulussa opiskelija, töissä työntekijä tai työnantaja, omalle isälleen hän on poika. Hän on sama mies mutta toteuttaa erilaista roolia ja on erilaisessa asemassa. Jumala on Jeesuksessa Jumalan Poika ja Ihmisen Poika. Ne kuvastavat hänen rooliaan ja asemaansa Jeesuksessa.

        Soopaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskotko kolmiyhteiseen Jumalaan? Siinähän on kolme eri persoonaa ja siinä opissa korostetaan että Jeesus ei ole Isä. Eli Isä ja Poika ovat eri persoonat. Nyt kuitenkin laitat heidät samaksi persoonaksi. Raamatussa sanotaan myös että Jumala lähetti Jeesuksen,oman ainoan Poikansa tänne maan päälle. He eivät siis ole sama persoona jotenka Isä Jumala ei ole tullut maan päälle lihaksi(mikä tarkoittaa ihmiseksi), vaan Hänen Poikansa Jeesus on. Ne ovat kolme eri persoonaa, ei rooleja,ei nimiä,ei termejä, vaan kolme erillistä itsenäistä persoonaa joita kutsutaan kolmiyhteiseksi jumalaksi.

        Juuri näin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloituksessa on ihan tarpeeksi näyttöä siitä että Jeesus ja Isä ovat yhtä. Voit lukea sen suoraan Raamatusta, ei tarvitse minua vastaan väitellä, kun Raamattu on sinua vastaan.

        Soopaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäpä jos luetaan vaan eikä tulkita? Jeesus sanoi että joka on nähnyt hänet on nähnyt Isän. Israelille ei myöskään olisi mahdollisuutta uudelle liitolle jos lainantaja eli Isä Jumala ei olisi kuollut ristillä Jumalan Poikana ja testamentti astunut voimaan. Israel olisi ilman sitä avionrikkoja koska vanha liitto olisi edelleen voimassa. Pelkästeen nuo Jeesuksen sanat eivät jätä mitään arvailujen varaan.

        Sekoilet


    • Anonyymi

      Lisää jakeita:

      Matteus 5:19-20
      "Mutta hän ei sitä sallinut vaan sanoi hänelle:'Mene kotiisi omaistesi luo ja kerro heille, kuinka suuria tekoja Herra on sinulle tehnyt ja kuinka
      hän on sinua armahtanut.' Niin hän lähti ja rupesi Dekapolin alueella julistamaan, kuinka suuria tekoja Jeesus oli hänelle tehnyt; ja kaikki
      ihmettelivät."

      Herran ja Jeesuksen teot ovat yhteisiä.


      Luukas 2:9-11
      "Niin heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus loisti heidän ympärillään, aja he peljästyivät suuresti. Mutta enkeli sanoi heille:'Älkää
      peljätkö; sillä katso, minä ilmoitan teille suuren ilon, joka on tuleva kaikelle kansalle: teille on tänä päivänä syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus, Herra, Daavidin kaupungissa."

      Nimitystä "Herra" käytetään tässä sekä Jeesuksesta, että enkelien lähettäjästä.

      Luukas 8:39
      "'Palaja kotiisi ja kerro, kuinka suuria töitä Jumala on sinulle tehnyt.' Ja hän meni ja julisti kaikkialla kaupungissa, kuinka suuria töitä Jeesus oli tehnyt."

      Jeesus käski riivaajista päässeen mennä julistamaan kuinka suuria töitä Jumala oli tälle tehnyt, hän julisti kuinka suuria töitä Jeesus oli tehnyt.


      Luukas 17:17-18
      "Eivätkö kaikki kymmenen puhdistuneet? Missä ne yhdeksän ovat? Eikö ollut muita, jotka olisivat palanneet Jumalaa ylistämään, kuin tämä muukalainen?"

      Jumalaa voi ylistää olematta Jeesuksen läheisyydessä, mutta Jeesus kutsui Jumalan ylistämiseksi sitä, että hänen tykönsä tullaan ylistämään Jumalaa.

      Luukas 20:41...44
      "Kuinka he voivat sanoa, että Kristus on Daavidin poika? ... Daavid siis kutsuu häntä Herraksi; kuinka hän sitten on hänen poikansa?"

      Kristus on Herra.

      Efesolaiskirje 5:1-2
      "Olkaa siis Jumalan seuraajia, niinkuin rakkaat lapset, ja vaeltakaa rakkaudessa, niinkuin Kristuskin rakasti teitä ja antoi itsensä meidän edestämme
      lahjaksi ja uhriksi, Jumalalle 'suloiseksi tuoksuksi'."

      Olkaa Jumalan seuraajia, ja seuraavassa jakeessa meidän käsketään seurata Jeesusta rakkaudessa.


      Kolossalaiskirje 2:9
      "Sillä hänessä asuu jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti ... "

      Jeesuksessa asuu jumaluuden koko täyteys. Ei siis puolijumalaa tai yksikolmasosa Jumalaa, vaan koko jumaluuden täyteys.

      • Anonyymi

        Sekoilet


    • Anonyymi

      jumala uhrasi henkensä ihmisten hyväksi 🤣🤣🤣
      sukulaiset voivat uhrata itsensä , suvun hyväksi !
      kukaan ei uhraa itseään toisen etnisyyden hyväksi

      • Anonyymi

        Ei ole muuta pelastavaa uhria kuin Jeesus. Jeesus kyllä uhrasi itsensä kaikkien kansojen sijasta. Mutta pelastuminen edellyttää kaikilta uskoa siihen mitä Jeesus on tehnyt. Usko omiin tekoihin on hukkaan heitettyä uskoa.
        Monet ajattelevat että usko on jokin kauan sitten historiaan jäänyt asia. Mutta ihmiset kuunetelevat johtajiaan ja lukevat lehtiä uskossa siihen että nuo ovat luotettavia. Heillä on luottamusta eli uskoa johtajiin ja lehdistöön. Uskovalla on uskoa Jeesukseen ja hänen sanaansa.
        Se mikä yhdistää kaikkia tämän ajan johtajia on se että he käyvät sotaa sotilaiden selän takaa ja uhraavat kaikki omansa itsensä sijasta. Jeesus on täysin erilainen johtaja. Hän ei lähetä omiaan kuolemaan vaan käy kuolemaan heidän sijastaan.


    • Anonyymi

      Jos Jeesus on kerran Jumala niin miksi käytätte hänestä nimitystä Herra? Tai Jumala? Miksi ette puhu vain Jeesuksesta,sehän on hänen nimensä.

      • Anonyymi

        Lue nuo jakeet äläkä turhaan jankkaa tosiasioita vastaan. Rakkaalla Isällä on monta nimeä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lue nuo jakeet äläkä turhaan jankkaa tosiasioita vastaan. Rakkaalla Isällä on monta nimeä.

        Jeesus on Poika eikä Isä. Lueppa itse Raamatusta se,äläkä usko kaikkea mitä opetetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus on Poika eikä Isä. Lueppa itse Raamatusta se,äläkä usko kaikkea mitä opetetaan.

        Pistä sitten paremmaksi mitä kirjoitettu on!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pistä sitten paremmaksi mitä kirjoitettu on!

        Jeesus on Jumalan ainoa Poika. Jumala ei ole mikään sukunimi, jonka etunimi olisi Jeesus. Jumala on kaikkivaltias Isä, jolla on erillinen Poika Jeesus. On van yksi Jumala ja se on Isä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lue nuo jakeet äläkä turhaan jankkaa tosiasioita vastaan. Rakkaalla Isällä on monta nimeä.

        Soopaa!


    • Anonyymi

      Kun vastaväitteitä kerran vielä tulee, laitan näitä lisää.

      Jeesus on Jumala meidän kanssamme:

      Matteus 1:23
      "Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan, ja tälle on annettava nimi Immanuel', mikä käännettynä on:'Jumala meidän kanssamme'"

      Jeesuksen kiusaaminen on Herran Jumalan kiusaamista:

      Mattues 4:1 ja 4:7
      "Sitten Henki vei Jeesuksen erämaahan perkeleen kiusattavaksi... Jeesus sanoi hänelle:'Taas on kirjoitettu: - Älä kiusaa Herraa, sinun Jumalaasi"


      Matteus 4:10-11
      "Silloin Jeesus sanoi hänelle:'Mene pois saatana; sillä kirjoitettu on: - Herraa sinun Jumalaasi, pitää sinun kumartaman ja häntä ainoata palveleman.' Silloin
      perkele jätti hänet; ja katso, enkeleitä tuli hänen tykönsä, ja he tekivät hänelle palvelusta."

      Jeesus sanoi että yksin Herraa sinun Jumalaasi, pitää sinun palveleman, ja heti seuraavassa jakeessa enkelit tulevat palvelemaan Jeesusta kun hän oli nuhdellut langennutta enkeliä.


      Matteus 4:13
      "Ja hän jätti Nasaretin ja meni asumaan Kapernaumiin, joka on meren rannalla, Sebulonin ja Naftalin alueella; että kävisi toteen, mikä on puhuttu profeetta
      Esaiaan kautta, joka sanoo:'Sebulonin maa ja Naftalin maa, meren tie, Jordanin tuonpuoleinen maa, pakanain Gallilea - kansa, joka pimeydessä istui, näki
      suuren valkeuden, ja jotka istuivat kuoleman maassa ja varjossa, niille koitti valkeus."

      Tässä viitataan Jesaja 9:1 eteenpäin, ja viidennessä jakeessa sanotaan:

      Jesaja 9:5
      "Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhanruhtinas."

      Jeesus on Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä ja Rauhanruhtinas.

      Johanneksen ilmestys 15:3
      "Ja he veisasivat Mooseksen, Jumalan palvelijan ja Karitsan virttä, sanoen:'Suuret ja ihmeelliset ovat sinun tekosi, Herra Jumala, Kaikkivaltias; vanhurskaat ja totiset ovat sinun tiesi, sinä kansojen kuningas."

      Moosesta sanotaan tässä Jumalan palvelijaksi eli hänen ja Karitsan välille tehdään erotus. Karitsa ei ole vain palvelija vaan Jumala itse. Tässä Jumalaa kutsutaan kansojen Kuninkaaksi. Tässä jakeessa kansojen Kuningas
      on puolestaan Karitsa eli Jeesus:

      Johanneksen ilmestys 17:14
      "He sotivat Karitsaa vastaan, mutta Karitsa on voittava heidät, sillä hän on herrain Herra ja kuningasten Kuningas; ja kutsutut ja valitut voittavat hänen kanssansa."

      • Anonyymi

        Sekoilet


    • Anonyymi

      Tässä on kaikki kolme läsnä: Isä Poika ja Pyhä Henki.

      Matt: 3:16 Kun Jeesus oli kastettu, nousi hän kohta vedestä, ja katso, taivaat aukenivat, ja hän näki Jumalan Hengen tulevan alas niinkuin kyyhkysen ja laskeutuvan hänen päällensä.
      3:17 Ja katso, taivaista kuului ääni, joka sanoi: "Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt".

      Johanneksen ilmestys 22:1: "Ja hän näytti minulle elämän veden virran, joka kirkkaana kuin kristalli juoksi Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta."

    • Anonyymi

      Luuk: 22:70 Silloin he kaikki sanoivat: "Sinä siis olet Jumalan Poika?" Hän vastasi heille: "Tepä sen sanotte, että minä olen".

      minä olen".

      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Kiitos aloittajalle hyvistä Raamatun kohdista.Selkeää opetusta Jumalasta,Jeesuksesta ja Pyhästä Hengestä.Siunausta Sinulle.

    • Anonyymi

      Lisää tulemaan niin kauan kuin valehtelua esiintyy.

      Galatalaiskirje 1:1-5
      "Paavali, apostoli, virkansa saanut, ei ihmisiltä eikä ihmisen kautta, vaan Jeesuksen Kristuksen kautta ja Isän Jumalan, joka on hänet kuolleista herättänyt."

      Ei ihmisiltä eikä ihmisen kautta. Jeesuksen Kristuksen kautta ja Isän Jumalan. Eikö Jeesuksen pitänyt olla vain ihminen?

      Roomalaiskirje 9:5
      "... heistä on Kristus lihan puolesta, hän, joka on yli kaiken, Jumala, ylistetty iankaikkisesti, amen!"

      Vain Jumala on olemassa ennen luomakuntaa:

      Kolossalaiskirje 1:14-15
      "Hänessä meillä on lunastus, syntien anteeksisaaminen, ja hän on esikoinen ennen kaikkea luomakuntaa."

      Tämä koskee niin näkymättömiä kuin näkyväisiä, maan päällisiä ja taivaallisia:

      Kolossalaiskirje 1:16
      "Sillä hänessä luotiin kaikki, mikä taivaissa ja mikä maan päällä on, näkyväiset ja näkymättömät ... "

      Jeesus Kristus on siis Jumala.

      Jeesus on täysin Jumalan vertainen:

      Johanneksen evankeliumi 14:1
      "Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun."

      Kukaan muu kuin Jumala itse ei ole Jumalan vertainen.

      Kiitos ja ylistys Taivaan Isälle Herran Jeesuksen nimessä, että me saamme nämä nähdä ja niistä iloita. Tämän pahan maailman keskellä.

    • Anonyymi

      Saunatonttu kiittää uskollisuudestasi.

    • Anonyymi

      Lisää todisteita Raamattuun uskoville.

      Jeesus on Jumalan oikealla puolella, hänen oikea kätensä. Suomisanakirjan määritelmä oikealle kädelle: korvaamaton apulainen, lähin uskottu.

      Matteus 22:44
      "Herra sanoi minun Herralleni: istu minun oikealle puolelleni, niin minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi alle."

      Luukas 22:69
      "Mutta tästedes Ihmisen Poika on istuva Jumalan voiman oikealla puolella."

      Apostolien teot 7:56
      "Katso minä näen taivaat auenneina ja Ihmisen Pojan seisovan Jumalan oikealla puolella."

      Kolossalaiskirje 3:1
      "Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa, niin etsikää sitä, mikä on ylhäällä, jossa Kristus on, istuen Jumalan oikealla puolella."

      Heprealaiskirje 8:1
      "Mutta pääkohta siinä, mistä me puhumme, on tämä: meillä on sellainen ylimmäinen pappi, joka istuu Majesteetin valtaistuimen oikealla puolella taivaissa..."

      Kuninkaan oikealla puolella istuu hänen luotetuin neuvonantajansa. Jokainen joka rehellisesti lukee nämä jakeet ymmärtää, että on jumalanpilkkaa väittää, ettei Jeesus olisi Jumala. Jumala ei todellakaan tarvitse ihmisten neuvoja mihinkään, eikä Jumala laita luottamustaan ihmisiin, koska hän tietää meidät kaikki heikoiksi. Joten se kenet hän on istuttanut oikealle puolelleen, on hän itse Jeesuksessa.

      Jesaja 40:13
      "Kuka on Herran Henkeä ohjannut, ollut hänen neuvonantajansa ja opettajansa?"

      Me jotka uskomme, olemme saaneet Kristuksen mielenlaadun:

      1 Korinttolaiskirje 2:16
      "Sillä:'kuka on tullut tuntemaan Herran mielen, niin että voisi neuvoa häntä?' Mutta meillä on Kristuksen mieli."

      Emme ole saaneet Kristuksen mieltä neuvoaksemme Jumalaa, vaan että hän neuvoisi meitä ja että eläisimme hänen mielensä mukaan, emme omamme.

      Raamattu tähdentää meille Jeesuksen Jumaluuden totuutta joka käänteessä. Toiset tunnustavat vain pakottamalla Jeesuksen Herraksi, mutta me jotka olemme uskoon tulleet, teemme sen vapaaehtoisesti.

      Filippiläiskirje 2:9-11
      "Sentähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman, niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat, ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra."

    • ilman jeesuta kulkevat pimeydessä kaikki jotka ovat tässä maaimassa.

    • Anonyymi

      Ei ne joilla on valot päällä.

    • Anonyymi

      Jeesuksen Jumaluudesta todistaa myös hänen asemansa Jumalan Karitsana. Uhrin täytyi olla täydellinen ja tahraton. Me tiedämme että kaikki ihmiset kuten myös enkelit ovat epätäydellisiä:

      Roomalaiskirje 3:23
      "Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ... "

      Job 4:18
      "Katso palvelijoihinsakaan hän ei luota, ja enkeleissäänkin hän havaitsee vikoja."

      Ja tiedämme että Jeesus on täydellinen ja synnitön:

      1 Pietari 1:19
      "ette ole millään katoavaisella lunastetut turhasta, isiltä peritystä vaelluksestanne, vaan Kristuksen kalliiilla verellä, niinkuin virheettömän ja tahrattoman karitsan."

      2 Korinttolaiskirje 5:21
      "Sen joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi."

      Heprealaiskirje 4:15
      "Sillä ei meillä ole sellainen ylimmäinen pappi, joka ei voi sääliä meidän heikkouksiamme, vaan joka on ollut kiusattu samalla lailla kuin mekin, kuitenkin ilman syntiä."

      Jeesus tekee aina sitä mikä on Isälle Jumalalle otollista, synti ei ole ikinä Jumalalle otollista:

      Johanneksen evankeliumi 8:29
      "Ja hän, joka on minut lähettänyt, on minun kanssani; hän ei ole jättänyt minua yksinäni, koska minä aina teen sitä, mikä hänelle on otollista."

      Tällainen täydellisyys on mahdollista vain Jumalalle. Me uskovat olemme täydellisiä vain Kristuksen veren kautta. Hän on meidän pyhityksemme ja vanhurskautemme. Ja tämä onkin Jumalassa ihmeellistä, että hän ottaa kaikkein suurimman ja uhraa sen kaikkien edestä. Hän on valmis kaikessa iankaikkisessa loistossaan ja kunniassaan tulemaan häväistäväksi ja teurastettavaksi meidän kaikkien puolesta. Ei ole mitään niin ihmeellistä kuin tämä.

      Esikuvallisesti Abraham oli uskon kautta valmis uhraamaan ainoan poikansa Jumalalle. Mutta se olikin Jumala kuka uhrasi ainoan Poikansa Abrahamin ja hänen siemensä puolesta.

      Kiitos ja ylistys Taivaan Isälle ja Herralle Jeesukselle Kristukselle, ainoalle todelliselle Jumalalle!

    • Anonyymi

      Saunatonttu kiittää uskollisuudestasi.

    • Anonyymi

      Jeesus ei ole vain ihminen, vaan täysin Jumala. Jumala ei anna kunniaansa toiselle:

      Jesaja 42:8
      "Minä, Herra, se on minun nimeni, minä en anna kunniaani toiselle enkä ylistystäni epäjumalille."

      Johanneksen evankeliumi 5:22-23
      "Sillä Isä ei myöskään tuomitse ketään, vaan hän on antanut kaiken tuomion Pojalle, että kaikki kunnioittaisivat Poikaa, niinkuin he kunnioittavat Isää. Joka ei kunnioita Poikaa, se ei kunnioita Isää, joka on hänet lähettänyt."

      Jumala ei jaa kunniaansa, Poika saa silti Isän Jumalan kunnian. Miksi? Koska Isä ja Poika ovat yksi ja sama Jumala.

      Ja jos me uskomme että Jeesus Kristus on meidän Vapahtajamme, meidän tulisi uskoa, että hän on Herra Jumala, kun ei muuta pelastajaa ole:

      Jesaja 43:11
      "Minä, minä olen Herra, eikä ole muuta pelastajaa, kuin minä."

      • Anonyymi

        Sekoilet


    • Anonyymi

      Sekoilet!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      52
      3857
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2138
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1624
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      1474
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1428
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      20
      1332
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1228
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1154
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1089
    10. 22
      1066
    Aihe