Jeesuksen Jumaluus Raamatussa.

Anonyymi-ap

Johannes 1:5
"Ja valkeus loistaa pimeydessä, ja pimeys ei sitä käsittänyt."

Jumala ei huijannut saatanaa, vaan saatana ei yksinkertaisesti kykene rakastamaan eikä ymmärtämään rakkautta. Hän ei ymmärrä kuinka kukaan voi uhrata itsensä vihollistensa puolesta antaakseen heille anteeksi heidän pahat tekonsa. Hän ei ymmärrä kuinka kaikkein suurin voi tehdä itsensä kaikista alhaisimmaksi toisten hyväksi, koska hän on ylpeä ja rakkaudeton henki, eikä itse ikinä uhraisi mitään toisten hyväksi. Siksi saatana toteutti Jumalan sanan, kun hän johti ihmiset ristiinnaulitsemaan Jumalan Jeesuksessa. Hän ei olisi sitä tehnyt, jos olisi tiennyt, mitä se Jumalan silmissä merkitsi.

Jeesus on tämä kaikkein suurin. Olen poiminut tähän viittaavia jakeita. Tässä ei suinkaan ole kaikki.

Johannes 1:1 ja 14
"Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala ... Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa,
senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta."


Johannes 1:29
"Seuraavana päivänä hän näki Jeesuksen tulevan tykönsä ja sanoi:'Katso, Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin!'"

Johannes ilmoitti että Jeesus on Jumalan Karitsa, kuka nimetään Ilmestyskirjassa yhdeksi Jumalan kanssa.


Johannes 5:17-18
"Mutta Jeesus vastasi heille:'Minun Isäni tekee yhäti työtä, ja minä myös teen työtä.' Sentähden juutalaiset vielä enemmän tavoittelivat häntä
tappaaksensa, kun hän ei ainoastaan kumonnut sapattia, vaan myös sanoi Jumalaa Isäksensä, tehden itsensä Jumalan vertaiseksi."

Jumalan vertainen on vain Jumala.

Johannes 12:44-45
"Joka uskoo minuun, se ei usko minuun, vaan häneen, joka on minut lähettänyt. Ja joka näkee minut, näkee hänet, joka on minut lähettänyt."

Joka näkee Jeesuksen, näkee Jumalan.


Johannes 14:7
"Jos te olisitte tunteneet minut, niin te tuntisitte myös minun Isäni; tästälähin te tunnette hänet, ja te olette nähneet hänet."

Joka on nähnyt Jeesuksen on nähnyt Isän Jumalan.


Johannes 14:9
"Niin kauan aikaa minä olen ollut teidän kanssanne, etkä sinä tunne minua, Filippus! Joka on nähnyt minut, on nähnyt Isän; kuinka sinä sitten
sanot:'Näytä meille Isä?'"

Johannes 15:26
"Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä ... "

Jeesus ja Isä lähettävät Puolustajan:

Johannes 14:26
"Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni ..."


Johannes 17:11
"Ja minä en enää ole maailmassa, mutta he ovat maailmassa, ja minä tulen sinun tykösi. Pyhä Isä, varjele heidät nimessäsi, jonka sinä olet minulle
antanut, että he olisivat yhtä niinkuin mekin."

Isän nimi on Jeesuksen nimi.


Johannes 20:27-28
"Sitten hän sanoi Tuomaalle:'Ojenna sormesi tänne ja katso minun käsiäni, ja ojenna kätesi ja pistä se minun kylkeeni, äläkä ole epäuskoinen,
vaan uskovainen.' Tuomas vastasi ja sanoi hänelle:'Minun Herrani ja minun Jumalani!'"


Apostolien teot 2:21
"Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."

Herran nimi on Jeesus:

Apostolien teot 4:12
"Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."

Apostolien teot 20:28 (BIBLIA käännöksestä, koska kirkkoraamatussa "Theou" on käännetty tässä kohtaa "Herraksi" syystä tai toisesta)
"Niin ottakaat siis itsestänne vaari kaikesta laumasta, johon Pyhä Henki on teidät piispoiksi pannut, kaitsemaan Jumalan seurakuntaa, jonka hän on
omalla verellänsä ansainnut."

Jeesuksen veri on Jumalan verta.

Roomalaiskirje 8:34
"Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus Jeesus on se, joka on kuollut ... "

Jeesus voi tuomita kadotukseen. Jeesus sanoi vaeltaessaan maanpäällä, että Jumala vain voi tuomita helvettiin:

Luukkaan evankeliumi 12:5
"Vaan minä osoitan teille, ketä teidän on pelkääminen: peljätkää häntä, jolla on valta tapettuansa syöstä helvettiin. Niin, minä sanon teille, häntä
te peljätkää."

2 Korinttolaiskirje 5:19
"Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan."

Johanneksen ilmestys 20:6
"Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssan ne tuhannen vuotta."

Jumala ja Kristus on yksi "hän".

Johanneksen ilmestys 22:1
"Ja hän näytti minulle elämän veden virran, joka kirkkaana kuin kristalli juoksi Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta."

Jumala ja Karitsa on yhdellä valtaistuimella.

Johanneksen ilmestys 22:3-4
"Eikä mitään kirousta ole enää oleva. Ja Jumalan ja Karitsan valtaistuin on siellä olva, ja hänen palvelijansa palvelevat häntä ja näkevät hänen kasvonsa, ja hänen nimensä on heidän otsissansa."

Jumala ja Karitsa on tässä jälleen yksi "hän".

92

1976

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tässä vielä muutama jae lisää:

   Roomalaiskirje 8:9-11
   "Mutta te ette ole lihan vallassa, vaan Hengen, jos kerran Jumalan Henki teissä asuu. Mutta jolla ei ole Kristuksen Henkeä, se ei ole hänen omansa.
   Mutta jos Kristus on teissä, niin ruumis tosin on kuollut synnin tähden, mutta henki on elämä vanhurskauden tähden. Jos nyt hänen Henkensä, hänen,
   joka herätti Jeesuksen kuolleista, asuu teissä, niin hän, joka herätti kuolleista Kristuksen Jeesuksen, on eläväksitekevä myös teidän kuolevaiset
   ruumiinne Henkensä kautta, joka teissä asuu."

   Jumalan ja Kristuksen Henki on sama Henki.

   2 Korinttolaiskirje 4:5
   "Sillä me emme julista itseämme, vaan Kristusta Jeesusta, että hän on Herra ja me teidän palvelijanne Jeesuksen tähden."

   2 Korinttolaiskirje 4:6
   "Sillä Jumala, joka sanoi:'Loistakoon valkeus pimeydestä', on se, joka loisti sydämiimme, että Jumalan kirkkauden tunteminen, sen kirkkauden, joka loistaa Kristuksen kasvoissa, levittäisi valoansa."

   Jumalan kirkkaus loistaa Kristuksen kasvoissa.

   1 Johannes 5:20
   "Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteakseme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä."

   Jeesus Kristus on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä.

   Tiitus 2:13-14
   "... odottaessamme autuaalisen toivon täyttymistä ja suuren Jumalan ja Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen kirkkauden ilmestymistä, hänen, joka antoi itsensä meidän edestämme lunastaakseen meidät kaikesta laittomuudesta ja puhdistaakseen itselleen omaisuudeksi kansan, joka hyviä tekoja ahkeroitsee."

   Kristuksen ja Jumalan kirkkaus on yhteinen. Jeesus Kristus on suuri Jumala.

   Tiitus 3:4-6
   "Mutta kun Jumalan, meidän vapahtajamme, hyvyys ja ihmisrakkaus ilmestyi, pelasti hän meidät, ei vanhurskaudessa tekemiemme tekojen asiosta, vaan laupeutensa mukaan uudestisyntymisen peson ja Pyhän Hengen uudistuksen kautta, jonka Hengen hän runsaasti vuodatti meihin meidän Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen kautta ..."

   Yksi Vapahtaja on Jumala ja Jeesus Kristus.

   Heprealaiskirje 1:7-12
   "Ja enkeleistä hän [Jumala] sanoo:'Hän tekee enkelinsä tuuliksi ja palvelijansa tulen liekiksi', mutta Pojasta:'Jumala sinun valtaistuimesi pysyy aina ja iankaikkisesti, ja sinun valtakuntasi valtikka on oikeuden valtikka. Sinä rakastit vanhurskautta ja vihasit laittomuutta; sentähden on Jumala, sinun Jumalasi, voidellut sinua iloöljyllä, enemmän kuin sinun osaveljiäsi.' Ja 'Sinä, Herra, olet alussa maan perustanut, ja taivaat ovat sinun kättesi tekoja; ne katoavat, mutta sinä pysyt, ja ne vanhenevat kaikki niinkuin vaate, ja niinkuin vaipan sinä ne käärit, niinkuin vaatteen, ja ne muuttuvat; mutta sinä olet sama, eivätkä sinun vuotesi lopu."

   • Anonyymi

    Lisää sekoilua!


   • Anonyymi

    😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

    😋 ­­­N­­­y­­­m­­f­­­o­­m­­a­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17720814Z

    🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


  • Anonyymi

   Saatana huijasi itse itseään, luullessaan olevansa Jumalaa viisaampi. Samoin tekee jokainen ihminen. Kun me olemme olleet poissa Jumalan yhteydestä, olemme pitäneet itseämme Jumalaa viisaampina. Jeesus ristiinnaulittuna erottaa meidät kadotustuomiosta. Kun se ei ole vain niin, että meille on anteeksiannettu uskoessamme, vaan meidän rangaistuksemme on kärsitty täysimääräisesti. Olen päässyt voitolle synnistä elämässäni tämän totuuden hyväksymisen myötä. Liha ei pysty lopettamaan syntiä, mutta Henki kuolettaa lihan teot. Kiitos Jeesus.

  • Anonyymi

   Ihan uskomatonta! Kiitos suuresti kun jaksoit listata! Tuli kaikki laitettua Raamattusovelluksen kirjanmerkkiryhmään "Jeesus on Jumala". Täällä Savonlinnassa kadulla ja ovilla evankelioidessa tullut myös Jehovia vastaan, joiden oppi menee niin läheltä, mutta juuri tässä valitettavasti eroaa. Ja kyllä heistäkin moni täysin aidosti Totuutta etsii. Nyt on kättä pidempää.

   Palkitkoon Herra työsi Kotona ikuisuudessa, näin Herran ruumis toimii ja olet nyt osallisena meijän evankeliointityössäkin!

   Ja ihan hämmästyin kun huomasin, että eilen olet nämä laittanut, kun oletin että vuosia sitten. Etsin juuri nyt hakukoneesta Jeesuksen Jumaluus. Pyhä Henki meissä - mahtavaa huomata, että Hän todella toimii oikeaan aikaan. Maranatha, oon häkeltynyt ja rohkaistu tän kautta, pyytänytkin lohdutusta ja rohkaisua näihin tiukkoihin päiviin ja epäuskon ja riittämättömyyden tunteiden keskelle... =) Nyt on evankelioinnin ja pelastuksen päivä, kohta voi olla liian myöhäistä, kun Herramme vihdoin saapuu kunniassaan!

   Herra kanssasi veli/sisko Kristuksessa, meidän Herrassamme! Nähdään viimeistään Taivaassa!

   Kiitos vielä kerran, ois ollut jättityö etsiä nuo itse!

   -Petri & muu evankeliointitiimi

   • Anonyymi

    Kiitos Jumalalle! Olin itse rukoillut että hän vahvistaisi uskoani taas antamalla minun nähdä että hän on kanssani. Sain tästä vastauksesta sen mitä olen pyytänyt. Kunnia Herralle! Armostaan hän antaa meille sen mitä tarvitsemme. Rukoilen myös teidän työnne puolesta ja teidän itsenne. Kiitos ja Jumalan siunausta.


   • Anonyymi

    Soopaa!


  • Anonyymi

   Mitä eroa on Jumalalla ja Jeesuksella?

   • Anonyymi

    Ei mitään. Jeesus on Jumala ihmiseksi tulleena. Hän ei missään vaiheessa lakannut olemasta Jumala. Vrt. kotona mies saatta olla isä, koulussa opiskelija, töissä työntekijä tai työnantaja, omalle isälleen hän on poika. Hän on sama mies mutta toteuttaa erilaista roolia ja on erilaisessa asemassa. Jumala on Jeesuksessa Jumalan Poika ja Ihmisen Poika. Ne kuvastavat hänen rooliaan ja asemaansa Jeesuksessa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei mitään. Jeesus on Jumala ihmiseksi tulleena. Hän ei missään vaiheessa lakannut olemasta Jumala. Vrt. kotona mies saatta olla isä, koulussa opiskelija, töissä työntekijä tai työnantaja, omalle isälleen hän on poika. Hän on sama mies mutta toteuttaa erilaista roolia ja on erilaisessa asemassa. Jumala on Jeesuksessa Jumalan Poika ja Ihmisen Poika. Ne kuvastavat hänen rooliaan ja asemaansa Jeesuksessa.

    Uskotko kolmiyhteiseen Jumalaan? Siinähän on kolme eri persoonaa ja siinä opissa korostetaan että Jeesus ei ole Isä. Eli Isä ja Poika ovat eri persoonat. Nyt kuitenkin laitat heidät samaksi persoonaksi. Raamatussa sanotaan myös että Jumala lähetti Jeesuksen,oman ainoan Poikansa tänne maan päälle. He eivät siis ole sama persoona jotenka Isä Jumala ei ole tullut maan päälle lihaksi(mikä tarkoittaa ihmiseksi), vaan Hänen Poikansa Jeesus on. Ne ovat kolme eri persoonaa, ei rooleja,ei nimiä,ei termejä, vaan kolme erillistä itsenäistä persoonaa joita kutsutaan kolmiyhteiseksi jumalaksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Uskotko kolmiyhteiseen Jumalaan? Siinähän on kolme eri persoonaa ja siinä opissa korostetaan että Jeesus ei ole Isä. Eli Isä ja Poika ovat eri persoonat. Nyt kuitenkin laitat heidät samaksi persoonaksi. Raamatussa sanotaan myös että Jumala lähetti Jeesuksen,oman ainoan Poikansa tänne maan päälle. He eivät siis ole sama persoona jotenka Isä Jumala ei ole tullut maan päälle lihaksi(mikä tarkoittaa ihmiseksi), vaan Hänen Poikansa Jeesus on. Ne ovat kolme eri persoonaa, ei rooleja,ei nimiä,ei termejä, vaan kolme erillistä itsenäistä persoonaa joita kutsutaan kolmiyhteiseksi jumalaksi.

    Aloituksessa on ihan tarpeeksi näyttöä siitä että Jeesus ja Isä ovat yhtä. Voit lukea sen suoraan Raamatusta, ei tarvitse minua vastaan väitellä, kun Raamattu on sinua vastaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aloituksessa on ihan tarpeeksi näyttöä siitä että Jeesus ja Isä ovat yhtä. Voit lukea sen suoraan Raamatusta, ei tarvitse minua vastaan väitellä, kun Raamattu on sinua vastaan.

    Kyse on aina tulkinnoista. Jos uskot että Jeesus on Isä, niin myös tulkitset Raamattua niin. Se ei vain ole kolminaisuutta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyse on aina tulkinnoista. Jos uskot että Jeesus on Isä, niin myös tulkitset Raamattua niin. Se ei vain ole kolminaisuutta.

    Mitäpä jos luetaan vaan eikä tulkita? Jeesus sanoi että joka on nähnyt hänet on nähnyt Isän. Israelille ei myöskään olisi mahdollisuutta uudelle liitolle jos lainantaja eli Isä Jumala ei olisi kuollut ristillä Jumalan Poikana ja testamentti astunut voimaan. Israel olisi ilman sitä avionrikkoja koska vanha liitto olisi edelleen voimassa. Pelkästeen nuo Jeesuksen sanat eivät jätä mitään arvailujen varaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei mitään. Jeesus on Jumala ihmiseksi tulleena. Hän ei missään vaiheessa lakannut olemasta Jumala. Vrt. kotona mies saatta olla isä, koulussa opiskelija, töissä työntekijä tai työnantaja, omalle isälleen hän on poika. Hän on sama mies mutta toteuttaa erilaista roolia ja on erilaisessa asemassa. Jumala on Jeesuksessa Jumalan Poika ja Ihmisen Poika. Ne kuvastavat hänen rooliaan ja asemaansa Jeesuksessa.

    Soopaa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Uskotko kolmiyhteiseen Jumalaan? Siinähän on kolme eri persoonaa ja siinä opissa korostetaan että Jeesus ei ole Isä. Eli Isä ja Poika ovat eri persoonat. Nyt kuitenkin laitat heidät samaksi persoonaksi. Raamatussa sanotaan myös että Jumala lähetti Jeesuksen,oman ainoan Poikansa tänne maan päälle. He eivät siis ole sama persoona jotenka Isä Jumala ei ole tullut maan päälle lihaksi(mikä tarkoittaa ihmiseksi), vaan Hänen Poikansa Jeesus on. Ne ovat kolme eri persoonaa, ei rooleja,ei nimiä,ei termejä, vaan kolme erillistä itsenäistä persoonaa joita kutsutaan kolmiyhteiseksi jumalaksi.

    Juuri näin


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aloituksessa on ihan tarpeeksi näyttöä siitä että Jeesus ja Isä ovat yhtä. Voit lukea sen suoraan Raamatusta, ei tarvitse minua vastaan väitellä, kun Raamattu on sinua vastaan.

    Soopaa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitäpä jos luetaan vaan eikä tulkita? Jeesus sanoi että joka on nähnyt hänet on nähnyt Isän. Israelille ei myöskään olisi mahdollisuutta uudelle liitolle jos lainantaja eli Isä Jumala ei olisi kuollut ristillä Jumalan Poikana ja testamentti astunut voimaan. Israel olisi ilman sitä avionrikkoja koska vanha liitto olisi edelleen voimassa. Pelkästeen nuo Jeesuksen sanat eivät jätä mitään arvailujen varaan.

    Sekoilet


   • Anonyymi

    Jeesus oli Aramealainen puuseppä ja jumala on taruolento.


   • Isä minä olemme yhtä, kuten sanassa kerrotaan, jeesuksella on kaikki valtaa eroa ei ole. Jeesuksen kautta on pääsy Isän tykö kute sanassa kerrotaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyse on aina tulkinnoista. Jos uskot että Jeesus on Isä, niin myös tulkitset Raamattua niin. Se ei vain ole kolminaisuutta.

    Ei ole tulkintoja Isä ja poika ovat eri persoonia , kuten pyhä henkin on siitä huoltimatta on yksi Jumalan. Uskovat sen ymmärtävä tämä maailma ei sitä tulekaan ymmärtämään. Koska Jumala on salattu.


   • Anonyymi
    kirjotaja2 kirjoitti:

    Isä minä olemme yhtä, kuten sanassa kerrotaan, jeesuksella on kaikki valtaa eroa ei ole. Jeesuksen kautta on pääsy Isän tykö kute sanassa kerrotaan.

    Jeesuksen kautta pääsee Isän tykö joka onkin Jeesus? Sanoit että eroa ei ole, mikä pointti sitten on jaotella Jeesus ja isä eri persooniksi jos ne ovat sama?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jeesuksen kautta pääsee Isän tykö joka onkin Jeesus? Sanoit että eroa ei ole, mikä pointti sitten on jaotella Jeesus ja isä eri persooniksi jos ne ovat sama?

    Jeesua Isä ja pyhähenki, ovat yksi jumala, Jeesus on ovi isän tykö hänen kauttaan vain pelastuu tästä maaimasta. Jeesus joka kärsi ristin kuoleman meidän synnin vuoksi. Minä ja Isä olemme yhtä." Joh. 10:30
    Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kuin kukaan muu, eikä kukaan voi riistää heitä Isäni kädestä.jae 29.


   • Anonyymi
    kirjotaja2 kirjoitti:

    Jeesua Isä ja pyhähenki, ovat yksi jumala, Jeesus on ovi isän tykö hänen kauttaan vain pelastuu tästä maaimasta. Jeesus joka kärsi ristin kuoleman meidän synnin vuoksi. Minä ja Isä olemme yhtä." Joh. 10:30
    Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kuin kukaan muu, eikä kukaan voi riistää heitä Isäni kädestä.jae 29.

    Mutta miksi tarvit molemmat? Eikö pelkkä Jeesus riitä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mutta miksi tarvit molemmat? Eikö pelkkä Jeesus riitä?

    Isä Jumala kutsuu ihmitä yhteyteensä, pääsee vain hänen poikanssa kautta, niin kuin Jeesus sanoo minä ole tie totuus ja elämä, hänen kauttaan vain pääsee ijankaikkiseen elämään.


   • Anonyymi
    kirjotaja2 kirjoitti:

    Isä Jumala kutsuu ihmitä yhteyteensä, pääsee vain hänen poikanssa kautta, niin kuin Jeesus sanoo minä ole tie totuus ja elämä, hänen kauttaan vain pääsee ijankaikkiseen elämään.

    Isä on siis suurempi kuin Jeesus? Silloinhan heissä on eroa.


  • Anonyymi

   Lisää jakeita:

   Matteus 5:19-20
   "Mutta hän ei sitä sallinut vaan sanoi hänelle:'Mene kotiisi omaistesi luo ja kerro heille, kuinka suuria tekoja Herra on sinulle tehnyt ja kuinka
   hän on sinua armahtanut.' Niin hän lähti ja rupesi Dekapolin alueella julistamaan, kuinka suuria tekoja Jeesus oli hänelle tehnyt; ja kaikki
   ihmettelivät."

   Herran ja Jeesuksen teot ovat yhteisiä.


   Luukas 2:9-11
   "Niin heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus loisti heidän ympärillään, aja he peljästyivät suuresti. Mutta enkeli sanoi heille:'Älkää
   peljätkö; sillä katso, minä ilmoitan teille suuren ilon, joka on tuleva kaikelle kansalle: teille on tänä päivänä syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus, Herra, Daavidin kaupungissa."

   Nimitystä "Herra" käytetään tässä sekä Jeesuksesta, että enkelien lähettäjästä.

   Luukas 8:39
   "'Palaja kotiisi ja kerro, kuinka suuria töitä Jumala on sinulle tehnyt.' Ja hän meni ja julisti kaikkialla kaupungissa, kuinka suuria töitä Jeesus oli tehnyt."

   Jeesus käski riivaajista päässeen mennä julistamaan kuinka suuria töitä Jumala oli tälle tehnyt, hän julisti kuinka suuria töitä Jeesus oli tehnyt.


   Luukas 17:17-18
   "Eivätkö kaikki kymmenen puhdistuneet? Missä ne yhdeksän ovat? Eikö ollut muita, jotka olisivat palanneet Jumalaa ylistämään, kuin tämä muukalainen?"

   Jumalaa voi ylistää olematta Jeesuksen läheisyydessä, mutta Jeesus kutsui Jumalan ylistämiseksi sitä, että hänen tykönsä tullaan ylistämään Jumalaa.

   Luukas 20:41...44
   "Kuinka he voivat sanoa, että Kristus on Daavidin poika? ... Daavid siis kutsuu häntä Herraksi; kuinka hän sitten on hänen poikansa?"

   Kristus on Herra.

   Efesolaiskirje 5:1-2
   "Olkaa siis Jumalan seuraajia, niinkuin rakkaat lapset, ja vaeltakaa rakkaudessa, niinkuin Kristuskin rakasti teitä ja antoi itsensä meidän edestämme
   lahjaksi ja uhriksi, Jumalalle 'suloiseksi tuoksuksi'."

   Olkaa Jumalan seuraajia, ja seuraavassa jakeessa meidän käsketään seurata Jeesusta rakkaudessa.


   Kolossalaiskirje 2:9
   "Sillä hänessä asuu jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti ... "

   Jeesuksessa asuu jumaluuden koko täyteys. Ei siis puolijumalaa tai yksikolmasosa Jumalaa, vaan koko jumaluuden täyteys.

   • Anonyymi

    Sekoilet


  • Anonyymi

   jumala uhrasi henkensä ihmisten hyväksi 🤣🤣🤣
   sukulaiset voivat uhrata itsensä , suvun hyväksi !
   kukaan ei uhraa itseään toisen etnisyyden hyväksi

   • Anonyymi

    Ei ole muuta pelastavaa uhria kuin Jeesus. Jeesus kyllä uhrasi itsensä kaikkien kansojen sijasta. Mutta pelastuminen edellyttää kaikilta uskoa siihen mitä Jeesus on tehnyt. Usko omiin tekoihin on hukkaan heitettyä uskoa.
    Monet ajattelevat että usko on jokin kauan sitten historiaan jäänyt asia. Mutta ihmiset kuunetelevat johtajiaan ja lukevat lehtiä uskossa siihen että nuo ovat luotettavia. Heillä on luottamusta eli uskoa johtajiin ja lehdistöön. Uskovalla on uskoa Jeesukseen ja hänen sanaansa.
    Se mikä yhdistää kaikkia tämän ajan johtajia on se että he käyvät sotaa sotilaiden selän takaa ja uhraavat kaikki omansa itsensä sijasta. Jeesus on täysin erilainen johtaja. Hän ei lähetä omiaan kuolemaan vaan käy kuolemaan heidän sijastaan.


  • Anonyymi

   Jos Jeesus on kerran Jumala niin miksi käytätte hänestä nimitystä Herra? Tai Jumala? Miksi ette puhu vain Jeesuksesta,sehän on hänen nimensä.

   • Anonyymi

    Lue nuo jakeet äläkä turhaan jankkaa tosiasioita vastaan. Rakkaalla Isällä on monta nimeä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lue nuo jakeet äläkä turhaan jankkaa tosiasioita vastaan. Rakkaalla Isällä on monta nimeä.

    Jeesus on Poika eikä Isä. Lueppa itse Raamatusta se,äläkä usko kaikkea mitä opetetaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jeesus on Poika eikä Isä. Lueppa itse Raamatusta se,äläkä usko kaikkea mitä opetetaan.

    Pistä sitten paremmaksi mitä kirjoitettu on!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pistä sitten paremmaksi mitä kirjoitettu on!

    Jeesus on Jumalan ainoa Poika. Jumala ei ole mikään sukunimi, jonka etunimi olisi Jeesus. Jumala on kaikkivaltias Isä, jolla on erillinen Poika Jeesus. On van yksi Jumala ja se on Isä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lue nuo jakeet äläkä turhaan jankkaa tosiasioita vastaan. Rakkaalla Isällä on monta nimeä.

    Soopaa!


  • Anonyymi

   Kun vastaväitteitä kerran vielä tulee, laitan näitä lisää.

   Jeesus on Jumala meidän kanssamme:

   Matteus 1:23
   "Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan, ja tälle on annettava nimi Immanuel', mikä käännettynä on:'Jumala meidän kanssamme'"

   Jeesuksen kiusaaminen on Herran Jumalan kiusaamista:

   Mattues 4:1 ja 4:7
   "Sitten Henki vei Jeesuksen erämaahan perkeleen kiusattavaksi... Jeesus sanoi hänelle:'Taas on kirjoitettu: - Älä kiusaa Herraa, sinun Jumalaasi"


   Matteus 4:10-11
   "Silloin Jeesus sanoi hänelle:'Mene pois saatana; sillä kirjoitettu on: - Herraa sinun Jumalaasi, pitää sinun kumartaman ja häntä ainoata palveleman.' Silloin
   perkele jätti hänet; ja katso, enkeleitä tuli hänen tykönsä, ja he tekivät hänelle palvelusta."

   Jeesus sanoi että yksin Herraa sinun Jumalaasi, pitää sinun palveleman, ja heti seuraavassa jakeessa enkelit tulevat palvelemaan Jeesusta kun hän oli nuhdellut langennutta enkeliä.


   Matteus 4:13
   "Ja hän jätti Nasaretin ja meni asumaan Kapernaumiin, joka on meren rannalla, Sebulonin ja Naftalin alueella; että kävisi toteen, mikä on puhuttu profeetta
   Esaiaan kautta, joka sanoo:'Sebulonin maa ja Naftalin maa, meren tie, Jordanin tuonpuoleinen maa, pakanain Gallilea - kansa, joka pimeydessä istui, näki
   suuren valkeuden, ja jotka istuivat kuoleman maassa ja varjossa, niille koitti valkeus."

   Tässä viitataan Jesaja 9:1 eteenpäin, ja viidennessä jakeessa sanotaan:

   Jesaja 9:5
   "Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhanruhtinas."

   Jeesus on Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä ja Rauhanruhtinas.

   Johanneksen ilmestys 15:3
   "Ja he veisasivat Mooseksen, Jumalan palvelijan ja Karitsan virttä, sanoen:'Suuret ja ihmeelliset ovat sinun tekosi, Herra Jumala, Kaikkivaltias; vanhurskaat ja totiset ovat sinun tiesi, sinä kansojen kuningas."

   Moosesta sanotaan tässä Jumalan palvelijaksi eli hänen ja Karitsan välille tehdään erotus. Karitsa ei ole vain palvelija vaan Jumala itse. Tässä Jumalaa kutsutaan kansojen Kuninkaaksi. Tässä jakeessa kansojen Kuningas
   on puolestaan Karitsa eli Jeesus:

   Johanneksen ilmestys 17:14
   "He sotivat Karitsaa vastaan, mutta Karitsa on voittava heidät, sillä hän on herrain Herra ja kuningasten Kuningas; ja kutsutut ja valitut voittavat hänen kanssansa."

   • Anonyymi

    Sekoilet


  • Anonyymi

   Tässä on kaikki kolme läsnä: Isä Poika ja Pyhä Henki.

   Matt: 3:16 Kun Jeesus oli kastettu, nousi hän kohta vedestä, ja katso, taivaat aukenivat, ja hän näki Jumalan Hengen tulevan alas niinkuin kyyhkysen ja laskeutuvan hänen päällensä.
   3:17 Ja katso, taivaista kuului ääni, joka sanoi: "Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt".

   Johanneksen ilmestys 22:1: "Ja hän näytti minulle elämän veden virran, joka kirkkaana kuin kristalli juoksi Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta."

  • Anonyymi

   Luuk: 22:70 Silloin he kaikki sanoivat: "Sinä siis olet Jumalan Poika?" Hän vastasi heille: "Tepä sen sanotte, että minä olen".

   minä olen".

   • Anonyymi

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jeesus tuli kirkastamaan Isänsä ja Jumalansa valtakuntaa. Hän toimi Jumalan nimessä. Se on aivan eri asia kuin että Hän olisi Jumala itse. Mikään "minä olen" ei ole edes Jumalan nimi vaan se on "minä olen se kuin olen"

    אהיה אשר אהיה (olen kuka olen)

    https://newchristianbiblestudy.org/bible/compare/finnish-1776/hebrew-modern/exodus/3/

    Minä olen tämän maailman valo.

    Jumala sanoi Tulkoon valo. Ja valo tuli. Jumala näki että valo ON hyvä.

    Kun seuraa On, Olla sanaa Genesiksessä niin voinee saada tietoa Jeesuksesta.

    Ja MAA ON autio ja tyhjä
    Valo ON hyvä

    Jeesus jos on MINÄ OLEN niin hän on Maa ja hän on Valo.

    Ihminen, uusi Aadami
    Jumala, valo.

    Kaksiluontoinen.


  • Anonyymi

   Kiitos aloittajalle hyvistä Raamatun kohdista.Selkeää opetusta Jumalasta,Jeesuksesta ja Pyhästä Hengestä.Siunausta Sinulle.

  • Anonyymi

   Lisää tulemaan niin kauan kuin valehtelua esiintyy.

   Galatalaiskirje 1:1-5
   "Paavali, apostoli, virkansa saanut, ei ihmisiltä eikä ihmisen kautta, vaan Jeesuksen Kristuksen kautta ja Isän Jumalan, joka on hänet kuolleista herättänyt."

   Ei ihmisiltä eikä ihmisen kautta. Jeesuksen Kristuksen kautta ja Isän Jumalan. Eikö Jeesuksen pitänyt olla vain ihminen?

   Roomalaiskirje 9:5
   "... heistä on Kristus lihan puolesta, hän, joka on yli kaiken, Jumala, ylistetty iankaikkisesti, amen!"

   Vain Jumala on olemassa ennen luomakuntaa:

   Kolossalaiskirje 1:14-15
   "Hänessä meillä on lunastus, syntien anteeksisaaminen, ja hän on esikoinen ennen kaikkea luomakuntaa."

   Tämä koskee niin näkymättömiä kuin näkyväisiä, maan päällisiä ja taivaallisia:

   Kolossalaiskirje 1:16
   "Sillä hänessä luotiin kaikki, mikä taivaissa ja mikä maan päällä on, näkyväiset ja näkymättömät ... "

   Jeesus Kristus on siis Jumala.

   Jeesus on täysin Jumalan vertainen:

   Johanneksen evankeliumi 14:1
   "Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun."

   Kukaan muu kuin Jumala itse ei ole Jumalan vertainen.

   Kiitos ja ylistys Taivaan Isälle Herran Jeesuksen nimessä, että me saamme nämä nähdä ja niistä iloita. Tämän pahan maailman keskellä.

   • Anonyymi

    Ei kukaan täällä valehtele, vaan ymmärrä se, että on eri tavalla kolminaisuuteen ja Jumalaan uskovia ihmisiä. Se että sanot kaikkia sinun kanssasi eri tavalla uskovia valehtelijoiksi, on vain rumaa käytöstä.


  • Anonyymi

   Saunatonttu kiittää uskollisuudestasi.

  • Anonyymi

   Lisää todisteita Raamattuun uskoville.

   Jeesus on Jumalan oikealla puolella, hänen oikea kätensä. Suomisanakirjan määritelmä oikealle kädelle: korvaamaton apulainen, lähin uskottu.

   Matteus 22:44
   "Herra sanoi minun Herralleni: istu minun oikealle puolelleni, niin minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi alle."

   Luukas 22:69
   "Mutta tästedes Ihmisen Poika on istuva Jumalan voiman oikealla puolella."

   Apostolien teot 7:56
   "Katso minä näen taivaat auenneina ja Ihmisen Pojan seisovan Jumalan oikealla puolella."

   Kolossalaiskirje 3:1
   "Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa, niin etsikää sitä, mikä on ylhäällä, jossa Kristus on, istuen Jumalan oikealla puolella."

   Heprealaiskirje 8:1
   "Mutta pääkohta siinä, mistä me puhumme, on tämä: meillä on sellainen ylimmäinen pappi, joka istuu Majesteetin valtaistuimen oikealla puolella taivaissa..."

   Kuninkaan oikealla puolella istuu hänen luotetuin neuvonantajansa. Jokainen joka rehellisesti lukee nämä jakeet ymmärtää, että on jumalanpilkkaa väittää, ettei Jeesus olisi Jumala. Jumala ei todellakaan tarvitse ihmisten neuvoja mihinkään, eikä Jumala laita luottamustaan ihmisiin, koska hän tietää meidät kaikki heikoiksi. Joten se kenet hän on istuttanut oikealle puolelleen, on hän itse Jeesuksessa.

   Jesaja 40:13
   "Kuka on Herran Henkeä ohjannut, ollut hänen neuvonantajansa ja opettajansa?"

   Me jotka uskomme, olemme saaneet Kristuksen mielenlaadun:

   1 Korinttolaiskirje 2:16
   "Sillä:'kuka on tullut tuntemaan Herran mielen, niin että voisi neuvoa häntä?' Mutta meillä on Kristuksen mieli."

   Emme ole saaneet Kristuksen mieltä neuvoaksemme Jumalaa, vaan että hän neuvoisi meitä ja että eläisimme hänen mielensä mukaan, emme omamme.

   Raamattu tähdentää meille Jeesuksen Jumaluuden totuutta joka käänteessä. Toiset tunnustavat vain pakottamalla Jeesuksen Herraksi, mutta me jotka olemme uskoon tulleet, teemme sen vapaaehtoisesti.

   Filippiläiskirje 2:9-11
   "Sentähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman, niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat, ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra."

  • ilman jeesuta kulkevat pimeydessä kaikki jotka ovat tässä maaimassa.

  • Anonyymi

   Ei ne joilla on valot päällä.

  • Anonyymi

   Jeesuksen Jumaluudesta todistaa myös hänen asemansa Jumalan Karitsana. Uhrin täytyi olla täydellinen ja tahraton. Me tiedämme että kaikki ihmiset kuten myös enkelit ovat epätäydellisiä:

   Roomalaiskirje 3:23
   "Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ... "

   Job 4:18
   "Katso palvelijoihinsakaan hän ei luota, ja enkeleissäänkin hän havaitsee vikoja."

   Ja tiedämme että Jeesus on täydellinen ja synnitön:

   1 Pietari 1:19
   "ette ole millään katoavaisella lunastetut turhasta, isiltä peritystä vaelluksestanne, vaan Kristuksen kalliiilla verellä, niinkuin virheettömän ja tahrattoman karitsan."

   2 Korinttolaiskirje 5:21
   "Sen joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi."

   Heprealaiskirje 4:15
   "Sillä ei meillä ole sellainen ylimmäinen pappi, joka ei voi sääliä meidän heikkouksiamme, vaan joka on ollut kiusattu samalla lailla kuin mekin, kuitenkin ilman syntiä."

   Jeesus tekee aina sitä mikä on Isälle Jumalalle otollista, synti ei ole ikinä Jumalalle otollista:

   Johanneksen evankeliumi 8:29
   "Ja hän, joka on minut lähettänyt, on minun kanssani; hän ei ole jättänyt minua yksinäni, koska minä aina teen sitä, mikä hänelle on otollista."

   Tällainen täydellisyys on mahdollista vain Jumalalle. Me uskovat olemme täydellisiä vain Kristuksen veren kautta. Hän on meidän pyhityksemme ja vanhurskautemme. Ja tämä onkin Jumalassa ihmeellistä, että hän ottaa kaikkein suurimman ja uhraa sen kaikkien edestä. Hän on valmis kaikessa iankaikkisessa loistossaan ja kunniassaan tulemaan häväistäväksi ja teurastettavaksi meidän kaikkien puolesta. Ei ole mitään niin ihmeellistä kuin tämä.

   Esikuvallisesti Abraham oli uskon kautta valmis uhraamaan ainoan poikansa Jumalalle. Mutta se olikin Jumala kuka uhrasi ainoan Poikansa Abrahamin ja hänen siemensä puolesta.

   Kiitos ja ylistys Taivaan Isälle ja Herralle Jeesukselle Kristukselle, ainoalle todelliselle Jumalalle!

  • Anonyymi

   Saunatonttu kiittää uskollisuudestasi.

  • Anonyymi

   Jeesus ei ole vain ihminen, vaan täysin Jumala. Jumala ei anna kunniaansa toiselle:

   Jesaja 42:8
   "Minä, Herra, se on minun nimeni, minä en anna kunniaani toiselle enkä ylistystäni epäjumalille."

   Johanneksen evankeliumi 5:22-23
   "Sillä Isä ei myöskään tuomitse ketään, vaan hän on antanut kaiken tuomion Pojalle, että kaikki kunnioittaisivat Poikaa, niinkuin he kunnioittavat Isää. Joka ei kunnioita Poikaa, se ei kunnioita Isää, joka on hänet lähettänyt."

   Jumala ei jaa kunniaansa, Poika saa silti Isän Jumalan kunnian. Miksi? Koska Isä ja Poika ovat yksi ja sama Jumala.

   Ja jos me uskomme että Jeesus Kristus on meidän Vapahtajamme, meidän tulisi uskoa, että hän on Herra Jumala, kun ei muuta pelastajaa ole:

   Jesaja 43:11
   "Minä, minä olen Herra, eikä ole muuta pelastajaa, kuin minä."

   • Anonyymi

    Sekoilet


  • Anonyymi

   Sekoilet!

  • Anonyymi

   Jeesus on minun poikani.
   Saunatonttu

  • Anonyymi

   Jeesus oli Jumala joka uhrasi itsensä SOVUN eli RAUHAN tähden. Jokainen joka ottaa vastaan hänet saa Jumalan lapsena vaeltaa.
   Tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni......

   Olisi valinnut jatkuva sota Alien olentoja eli Jumalan Poikia vastaan ellei Jumala olisi tahtonut rauhaa. Jeesuksessa Kristuksessa yhdistetään kaikki mikä on taivaassa ja maan päällä. Niin hyvät kuin pahat. Tästä kertoo vertauskuva paratiisista jossa lehmä ja Karhu, lammas ja leijona käyvät yhdessä laitumella.

   Maan päällä pitäisi siis vallita sopu ja rauha.
   Mutta se muutettiin Kali yougaksi eli pahojen maailmanvallaksi jostakin syystä tulevaisuudesta käsin. Tuli helvetti ja muuta uhkaa sovun, armon ja rauhan sijaan. Emme voi sille mitään että Isä, joka kuoli ristillä ei ehkä täysin tajunnut eläinten ja Alienien pahuutta ja kostonhimoa.

   Suuri osa ei suostunutkaan sopuun vaan vain piskuinen lauma. Muita elähdytti pahuus enemmän.

  • Anonyymi

   Jeesus oli Aramealainen kulkuri eikä mitään sen enempää.

  • Anonyymi

   Siksi saatana toteutti Jumalan sanan, kun hän johti ihmiset ristiinnaulitsemaan Jumalan Jeesuksessa.

   Ristiin naulitseminen oli siihen aikaan yleinen vihollisille ja Juutalaisethan tappo tuomion antoi Kristukselle.
   Tuskin ihmisen vihollisella oli mahdollisuutta vaikuttaa,koska se oli täyttymys Jumalan takia,että ihmiset heräisivät ja uskoisivat !
   Näin täytyi käydä,ihmisten takia sillä Kristus Rakastaa meitä ja tarjoaa pelastusta.
   Uskoa olisi tuskin syntynyt jos ei näin olisi tapahtunut tai Kristus olisi ollut naispuolinen,siihen alkukaintaiseen aikaan joka on osilla nykyäänkin,ei naisen asema ole kummoinen,
   Mutta,teoilla ja RAKKAUDELLA, hän voitti pahan !

  • Anonyymi

   Maailma on täynnä pahuutta eikä sitä ole kukaan voittanut.

   • Anonyymi

    Jeesus on sen voittanut:

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/18395589/taydellisen-oikeudenmukaisuuden

    Hän on ainoa toivo. Ja siitä meille huutaa päin naamaa kaikki maailman pahuus. Jos Jeesus ei ole Herra, eikä Jumala herättänyt häntä kuolleista, niin mitään oikeaa toivoa ei ole. Sairaudenkaan tehtävä ei ole saada ihmistä katkeroitumaan ja menettämään toivoaan, vaan osoittaa jokainen ihminen kohti Kristusta ainoana oikeana pelastuksena ja toivona. Kaikki todistaa hänestä, mutta ihminen ei halua uskoa.


  • Anonyymi

   Se on maannut aavikon hiekassa jo 2000 vuotta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ei ole suurempaa vihaa kuin jumalanne rakkaus.

   Saatanakin on jumalan luomus - turha väistellä vastuuta.

   • Anonyymi

    Talon rakentaja ei ole vastuussa siitä jos asukkaat hyppivät katolta.


  • Ylpisty omaan loistoonsa, pyrki Jumalan vertaiseksi Jumala ei anna kunniaansa muille, poiska joka sädehtiä kehä Isälle, on saanut kaiken vallan kun kärsi vapa ehtoisen kuoleman ihmis kunnan puolesta että kaikki pelastuisi.

   • Anonyymi

    Onko Isä Jeesusta suurempi?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko Isä Jeesusta suurempi?

    Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kuin kukaan muu, eikä kukaan voi riistää heitä Isäni kädestä.Joh 10:29
    Minä ja Isä olemme yhtä."jae. 30


   • Anonyymi
    kirjotaja2 kirjoitti:

    Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kuin kukaan muu, eikä kukaan voi riistää heitä Isäni kädestä.Joh 10:29
    Minä ja Isä olemme yhtä."jae. 30

    Koko yön vai?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Koko yön vai?

    Asia ei ole kuten kuvittelet, on aivan muuta ajatus maaima on tänä päivä aika likaista tyyliä.


   • Anonyymi
    kirjotaja2 kirjoitti:

    Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kuin kukaan muu, eikä kukaan voi riistää heitä Isäni kädestä.Joh 10:29
    Minä ja Isä olemme yhtä."jae. 30

    Kysyin jo tuolla ylempänä mutta et vastannut. Jos Isä on suurempi, Jeesus ja Isä eivät ole tasan samanlaisia?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kysyin jo tuolla ylempänä mutta et vastannut. Jos Isä on suurempi, Jeesus ja Isä eivät ole tasan samanlaisia?

    Etnäköjää tajua sanan merkitystä, jos sano isän suurempi minua, ei poika ole suurempi Isää, vaikka sanookin isä ja minä olemme yhtä, poika tekee samoja tekoja kuin isäkin, uskovat ovat pojan suojeluksessa isä on suonut pojalle sen vallan.


   • Anonyymi
    kirjotaja2 kirjoitti:

    Etnäköjää tajua sanan merkitystä, jos sano isän suurempi minua, ei poika ole suurempi Isää, vaikka sanookin isä ja minä olemme yhtä, poika tekee samoja tekoja kuin isäkin, uskovat ovat pojan suojeluksessa isä on suonut pojalle sen vallan.

    Onko ne siis yhtä suuria vai ei?


   • Anonyymi
    kirjotaja2 kirjoitti:

    Etnäköjää tajua sanan merkitystä, jos sano isän suurempi minua, ei poika ole suurempi Isää, vaikka sanookin isä ja minä olemme yhtä, poika tekee samoja tekoja kuin isäkin, uskovat ovat pojan suojeluksessa isä on suonut pojalle sen vallan.

    Se nyt vielä puuttuisi että Poika olisi suurempi kuin Isä. Ette te kyllä yhtään käytä Jumalan lahjoittamaa järkeänne näissä asioissa..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se nyt vielä puuttuisi että Poika olisi suurempi kuin Isä. Ette te kyllä yhtään käytä Jumalan lahjoittamaa järkeänne näissä asioissa..

    Kuulittehan, mitä sanoin: minä menen pois, mutta tulen taas teidän luoksenne. Jos rakastaisitte minua, te iloitsisitte siitä, että minä menen Isän luo, sillä Isä on minua suurempi.
    Joh.14:28.


   • Anonyymi
    kirjotaja2 kirjoitti:

    Kuulittehan, mitä sanoin: minä menen pois, mutta tulen taas teidän luoksenne. Jos rakastaisitte minua, te iloitsisitte siitä, että minä menen Isän luo, sillä Isä on minua suurempi.
    Joh.14:28.

    Isä on suurempi niin eikös sillä sitten ole enemmän valtaa? Mistä ajatus että Pojalla on täysin sama valta. Eihän Raamatussa niin lue.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Isä on suurempi niin eikös sillä sitten ole enemmän valtaa? Mistä ajatus että Pojalla on täysin sama valta. Eihän Raamatussa niin lue.

    Kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan kaikkien enkeliensä kanssa, hän istuutuu kirkkautensa valtaistuimelle. Matt.25:31.
    Isä itse ei tuomitse ketään, vaan hän on antanut kaiken tuomiovallan Pojalle, Joh5:22.
    Poika on kerran tuomitseva maailman pahuuden,
    Sille, joka voittaa, sille, joka loppuun asti noudattaa minun tahtoani, minä annan vallan hallita kansoja. Ilm. 2:26, me saamme hallita kansojakin, hänen opetuslapsensa, ehtona pysyä uskollisena niin kuin hän maitsee.

    Ettekö tiedä, että pyhät tulevat kerran olemaan maailman tuomareina? Jos te saatte tuomita maailmaa, ettekö muka kelpaa tuomareiksi vähäpätöisissä asioissa? 1.Kor 6:2


   • Anonyymi
    kirjotaja2 kirjoitti:

    Kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan kaikkien enkeliensä kanssa, hän istuutuu kirkkautensa valtaistuimelle. Matt.25:31.
    Isä itse ei tuomitse ketään, vaan hän on antanut kaiken tuomiovallan Pojalle, Joh5:22.
    Poika on kerran tuomitseva maailman pahuuden,
    Sille, joka voittaa, sille, joka loppuun asti noudattaa minun tahtoani, minä annan vallan hallita kansoja. Ilm. 2:26, me saamme hallita kansojakin, hänen opetuslapsensa, ehtona pysyä uskollisena niin kuin hän maitsee.

    Ettekö tiedä, että pyhät tulevat kerran olemaan maailman tuomareina? Jos te saatte tuomita maailmaa, ettekö muka kelpaa tuomareiksi vähäpätöisissä asioissa? 1.Kor 6:2

    Isälläkö siis ei ole enää valtaa vai mitä tarkoitat?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Isälläkö siis ei ole enää valtaa vai mitä tarkoitat?

    Isällä on valta edelleenin, pojalla on tuomio valta ihmisiin nähden, isä ei tuomitse ketää on vallan antanut pojalle.


   • Anonyymi
    kirjotaja2 kirjoitti:

    Isällä on valta edelleenin, pojalla on tuomio valta ihmisiin nähden, isä ei tuomitse ketää on vallan antanut pojalle.

    Siis se valta joka heillä on, on samanveroinen paitsi Pojalla on myös tuomiovalta?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siis se valta joka heillä on, on samanveroinen paitsi Pojalla on myös tuomiovalta?

    Isä itse ei tuomitse ketään, vaan hän on antanut kaiken tuomiovallan Pojalle, Joh 5:22.
    "Kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan kaikkien enkeliensä kanssa, hän istuutuu kirkkautensa valtaistuimelle. Matt 25:31.
    Pojalla on tuomio valta, pitää myön koossa koko luomakunnankin.


  • Anonyymi

   Kuinka suuria ne ovat?

  • Anonyymi

   Nämä kolminaisuuskeskustelut ovat niin rasittavia! Minä puhun Jumalan fyysisestä olemuksesta, en siitä kuka persoona tekee tai tuntee tai ihan mitä tahansa muuta mitä aina tungetaan näihin keskusteluihin mukaan.

  • Anonyymi

   Tässä pari jaetta lisää:

   Efesolaiskirje 4:10
   "Hän, joka on astunut alas, on se, joka myös astui ylös, kaikkia taivaita ylemmäksi täyttääkseen kaikki."

   Heprealaiskirje 7:26
   "Senkaltainen ylimmäinen pappi meille sopikin: pyhä, viaton, tahraton, syntisistä erotettu ja taivaita korkeammaksi tullut..."

   Ainoastaan Jumala on taivaita korkeampi ja taivaiden yläpuolella.

   • Anonyymi

    Ja Jumalan Poika.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja Jumalan Poika.

    Niin koska Jumalan Poika on Jumala.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin koska Jumalan Poika on Jumala.

    Jumalan poika on jumala jolla on poika joka on jumala, aika sekavaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin koska Jumalan Poika on Jumala.

    Sitten sinulla on kaksi Jumalaa. Et mitenkään saa Raamattua lukemalla Isästä ja Pojasta samaa Jumalaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sitten sinulla on kaksi Jumalaa. Et mitenkään saa Raamattua lukemalla Isästä ja Pojasta samaa Jumalaa.

    Ei onneksi tarvitse ottaa vakavasti tyyppiä, joka sanoo noin, luettuaan kaikki tähän aloitukseen kirjoitetut jakeet. Olet vaan yksinkertaisesti haluton pitämään Raamattua totuutena, ja se ei ole minun tai kenenkään uskovan ongelma, vaan sinun.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei onneksi tarvitse ottaa vakavasti tyyppiä, joka sanoo noin, luettuaan kaikki tähän aloitukseen kirjoitetut jakeet. Olet vaan yksinkertaisesti haluton pitämään Raamattua totuutena, ja se ei ole minun tai kenenkään uskovan ongelma, vaan sinun.

    Taivaassa me sitten näemmä että onko siellä Isä ja Jeesus, vai pelkkä Jeesus. Turha siitä tosiaan täällä on kinastella.


  • Anonyymi

   Periikö jeesus valtaistuimen sitten kun jumala on saanut kenkää taivaasta.

   • Anonyymi

    Jeesus peri jo valtaistuimen ristinkuolemansa kautta.

    Ap.t.2:32 Tämän Jeesuksen on Jumala herättänyt kuolleista; me kaikki olemme sen todistajia.
    33 Jumala on korottanut hänet oikealle puolelleen, ja hän on ottanut vastaan Isän lupaaman Pyhän Hengen lahjan ja vuodattanut sen, niin kuin te voitte nähdä ja kuulla.
    34 Ei Daavid itse noussut taivaisiin. Hänhän sanoo: -- Herra sanoi minun herralleni: Istu oikealle puolelleni.
    35 Minä kukistan vihollisesi, panen heidät korokkeeksi jalkojesi alle.
    36 Tästä siis saa koko Israelin kansa olla varma: Jumala on tehnyt Jeesuksen Herraksi ja Messiaaksi -- tämän Jeesuksen, jonka te ristiinnaulitsitte."


  • Anonyymi

   Hitler istuu vasemmalla puolella.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   2027
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   108
   1814
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   123
   1388
  4. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1044
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   145
   1038
  6. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   92
   998
  7. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   66
   761
  8. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   38
   758
  9. Mies jos ottaisit yhteyttä

   Minuun.. kysyisit vaikka että mitä kuuluu? Eihän se paha ois..
   Ikävä
   47
   733
  10. On oltava hyvin varovaisia siinä, miten käytämme sanaa ikuisuus

   Aloitetaan tarkastelemalla sanaa ”ikuinen” tai ”loputon” Raamatussa. G. Campbell Morgan on yksi historian tunnetuimmista
   Hindulaisuus
   228
   703
  Aihe