Ensin 3 tuntia 125 asteessa nahkapuoli alaspäin. Sen jälkeen tilapäisesti pois vuoasta, jonka pohjalle riisiä ja pakastekasviksia ynnä loraus vettä.
Kanavainaan kappaleet sitten nahkapuoli ylöspäin takaisin vuokaan ja uuniin 175 astetta puoleksi tunniksi. Loppumetreillä uunista virta pois ja suunnilleen neljän tunnin kohdalla otetaan vuoka uunista ulos.
Ei tarvitse sen kummemmin maustaa, kun kanasta hikoillut neste on jo suolapitoista muutenkin. Kun tässä käytetään siis valmiiksi marinoituja koipireisiä. Ja tällä menetelmällä tulee takuulla kypsää kanaa, ja myös nahka on syömäkelpoinen.
Laitoin koipireittä uuniin
19
174
Vastaukset
- Anonyymi
Rapea kanannahka...voiko herkumpaa olla..
- Anonyymi
😋😍😋😍😋😍😋😍😋
😋 Nymfomaani -> https://ye.pe/finngirl21#177231057
🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞
- Anonyymi
Eikö 2 tuntia riitå.,,,kuivaa llihaa tuloo ??
Olen saanut ravintolassa vereltä maistuvaa kanaa. Tuolla ohjeeni tavalla sellaista ei tule. Idea on siis pitkä paistoaika – tai pikemminkin haudutusaika - matalassa lämpötilassa. Lopuksi hieman kuumemassa toteutetaan nahkan rapeutus, ja tässä tapauksessa myös riisiin nesteiden imeytys.
- Anonyymi
karvareuhka kirjoitti:
Olen saanut ravintolassa vereltä maistuvaa kanaa. Tuolla ohjeeni tavalla sellaista ei tule. Idea on siis pitkä paistoaika – tai pikemminkin haudutusaika - matalassa lämpötilassa. Lopuksi hieman kuumemassa toteutetaan nahkan rapeutus, ja tässä tapauksessa myös riisiin nesteiden imeytys.
Selvä ,mutta ei 2 tuntia "jätä verenmakua suuhun"! - nim. kokemusta on.
Uskon että on tosi hyvää sun ruokas. Anonyymi kirjoitti:
Selvä ,mutta ei 2 tuntia "jätä verenmakua suuhun"! - nim. kokemusta on.
Uskon että on tosi hyvää sun ruokas.Kyllähän ne kypsäksi saa nopeamminkin halutessaan käyttämällä korkeampia lämpötiloja, mutta tämä versio sopii silloin, kun ei olla jäniksen selässä. Ei siis ole sekuntipeliä, vaan voi unohtaa taustalle. On semmosta eräänlaista helppa evästä valmistaa.
- Anonyymi
karvareuhka kirjoitti:
Kyllähän ne kypsäksi saa nopeamminkin halutessaan käyttämällä korkeampia lämpötiloja, mutta tämä versio sopii silloin, kun ei olla jäniksen selässä. Ei siis ole sekuntipeliä, vaan voi unohtaa taustalle. On semmosta eräänlaista helppa evästä valmistaa.
Joo ihan totta tuokin, paistoin n. 150-180 C sen 2 tuntia...pitää kokeilla Sinun kaavallasi joskus!
- Anonyymi
Törkeän hintaisia nuokin nykyään. Ennen oli euron/kg, ja kaupan grillistä sai ostettua kpl-hintaan euro/koipi. Kariniemen mausteliemi on paras valmiiksi marinoiduista.
- Anonyymi
Joo samat sanat..ja Kariniemen marinaadi on paksua ja parempaa kuin Atrian , jossa on usein vain vähän lient.
Mutta koipireisi on ainakin Halpahallissa jo 3,5 euroa/kg..
Oli sen verran hyvät liemet jo vuoan pohjalla, että laitoin "kasvispedin" puolisen tuntia etuajassa. Eli ensiksi hieman riisiä mihin kaikki herkkuliemi imeytyy, ja päälle pakastevihanneksia puolisen kiloa. Ja siihen päälle koipireidet "oikein" päin.
Hauduttelen kuitenkin vielä alkuperäisen suunnitelman mukaisesti koko systeemiä 125 asteessa, ennen kuin rykäsen 175 mittariin ja paahdan nahkaan pinnan.Intouduin loppumetreillä käyttämään vielä uunin grillivastusta. Tuli kyllä rapea nahka. Ongelmaksi muodostui etten jaksanut syödä kuin yhden koipihärilään lisukkeineen. Pitää viedä loput parvekkeelle jäähtymään.
Tämän tarinan varsinainen opetus on siinä, ettei noihin lisätty mitään maustetta, vaikka lisättiin paljon kasvikunnan tuotteita. Silti olivat suolaisia.- Anonyymi
Riisin korvaisin perunalla, ruokaisempaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Riisin korvaisin perunalla, ruokaisempaa.
Ihan hyvä idea. Pottusiivut voi laittaa pohjalle jo alkumetreillä.
- Anonyymi
Taidan tuolla tavalla paistaa uunissa kokonaisen broilerin, kun oli alennuksessa äsken .
Ja riisiä alle..minulla ei ole grillivastusta, mutta eiköhän se vähän rapeudu...
Vinkkejä?
- Anonyymi
boikottiin!
https://www.puuilo.fi/leksands-jalkiuuni-nakkari-830g
Tuosta puuilon näkkäristä on hävinnyt (kusetettu) 2-3 kerrosta pyöreitä levyjä.
Vertasin juuri vanhoihin kaapista löytyneisiin paketteihin. Oli paksumpi paketti ja levyt maukkaampia sekä kovempia.
Hinta on noussut ja koko pienentynyt, näin köyhiä taas viilataan linssiin! - Anonyymi
Rottien ruokaa
- Anonyymi
Mene töihin niin ei tarviste köyhien ruokaa syödä!!
Tänään otan koivet uunista viimein pois.
- Anonyymi
😂🤣😅
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Suomen markka otettiin käyttöön vuonna 1860
Suomi käytti vuoteen 1840 asti rahayksikkönään rinnakkain Ruotsin riikintaalareita ja Venäjän ruplaa. Tämän jälkeen oli349198"Mä elän vieläkin"
Ikurin turbiini vetäisi taannoin lainabiisin Topin (RIP också) ja kumppaneiden kanssa. Toivottavasti on yläkerrassa kunn273686Yksityinen sektori aiheuttanut Suomen taantuman
Investointien sijasta nostaneet voitot osinkoina omistajille. Ehdotan korjausliikkeenä yksityisen sektorin sosialisoimi462234Pate Mustajärvi on kuollut
Ihan pari tuntia sitten. Että sellaista. https://www.is.fi/viihde/art-2000011715177.html1042061Kylläpä asiat onkin nyt hyvin verrattuna Sannan aikaan
Sannan aikana aähkön alv oli 10%, nyt 25,5%. Ajatelkaa nytkin pörssisähkö on ilmaista, keskellä talvea! Bensan hinta on171870Miten ikinä kelpaisin sulle
Sinä saat niiltä muilta naisilta paljon enemmän, mitä minulta... Tai mihin minä olisin valmis. Enkä edes olisi niin tait121475Edes vitamiinit eivät taanneet loputonta elämää
Nimittäin niistä rahaa itselleen taikonut tohtori siirtyi tuonpuoleiseen.241308- 711197
Esko ja Martina viettävät joulua
Entisen avioparin joulunvietto on ylittänyt IS uutiskynnyksen168896- 68832
