Ensin 3 tuntia 125 asteessa nahkapuoli alaspäin. Sen jälkeen tilapäisesti pois vuoasta, jonka pohjalle riisiä ja pakastekasviksia ynnä loraus vettä.
Kanavainaan kappaleet sitten nahkapuoli ylöspäin takaisin vuokaan ja uuniin 175 astetta puoleksi tunniksi. Loppumetreillä uunista virta pois ja suunnilleen neljän tunnin kohdalla otetaan vuoka uunista ulos.
Ei tarvitse sen kummemmin maustaa, kun kanasta hikoillut neste on jo suolapitoista muutenkin. Kun tässä käytetään siis valmiiksi marinoituja koipireisiä. Ja tällä menetelmällä tulee takuulla kypsää kanaa, ja myös nahka on syömäkelpoinen.
Laitoin koipireittä uuniin
19
136
Vastaukset
- Anonyymi
Rapea kanannahka...voiko herkumpaa olla..
- Anonyymi
😋😍😋😍😋😍😋😍😋
😋 Nymfomaani -> https://ye.pe/finngirl21#177231057
🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞
- Anonyymi
Eikö 2 tuntia riitå.,,,kuivaa llihaa tuloo ??
Olen saanut ravintolassa vereltä maistuvaa kanaa. Tuolla ohjeeni tavalla sellaista ei tule. Idea on siis pitkä paistoaika – tai pikemminkin haudutusaika - matalassa lämpötilassa. Lopuksi hieman kuumemassa toteutetaan nahkan rapeutus, ja tässä tapauksessa myös riisiin nesteiden imeytys.
- Anonyymi
karvareuhka kirjoitti:
Olen saanut ravintolassa vereltä maistuvaa kanaa. Tuolla ohjeeni tavalla sellaista ei tule. Idea on siis pitkä paistoaika – tai pikemminkin haudutusaika - matalassa lämpötilassa. Lopuksi hieman kuumemassa toteutetaan nahkan rapeutus, ja tässä tapauksessa myös riisiin nesteiden imeytys.
Selvä ,mutta ei 2 tuntia "jätä verenmakua suuhun"! - nim. kokemusta on.
Uskon että on tosi hyvää sun ruokas. Anonyymi kirjoitti:
Selvä ,mutta ei 2 tuntia "jätä verenmakua suuhun"! - nim. kokemusta on.
Uskon että on tosi hyvää sun ruokas.Kyllähän ne kypsäksi saa nopeamminkin halutessaan käyttämällä korkeampia lämpötiloja, mutta tämä versio sopii silloin, kun ei olla jäniksen selässä. Ei siis ole sekuntipeliä, vaan voi unohtaa taustalle. On semmosta eräänlaista helppa evästä valmistaa.
- Anonyymi
karvareuhka kirjoitti:
Kyllähän ne kypsäksi saa nopeamminkin halutessaan käyttämällä korkeampia lämpötiloja, mutta tämä versio sopii silloin, kun ei olla jäniksen selässä. Ei siis ole sekuntipeliä, vaan voi unohtaa taustalle. On semmosta eräänlaista helppa evästä valmistaa.
Joo ihan totta tuokin, paistoin n. 150-180 C sen 2 tuntia...pitää kokeilla Sinun kaavallasi joskus!
- Anonyymi
Törkeän hintaisia nuokin nykyään. Ennen oli euron/kg, ja kaupan grillistä sai ostettua kpl-hintaan euro/koipi. Kariniemen mausteliemi on paras valmiiksi marinoiduista.
- Anonyymi
Joo samat sanat..ja Kariniemen marinaadi on paksua ja parempaa kuin Atrian , jossa on usein vain vähän lient.
Mutta koipireisi on ainakin Halpahallissa jo 3,5 euroa/kg..
Oli sen verran hyvät liemet jo vuoan pohjalla, että laitoin "kasvispedin" puolisen tuntia etuajassa. Eli ensiksi hieman riisiä mihin kaikki herkkuliemi imeytyy, ja päälle pakastevihanneksia puolisen kiloa. Ja siihen päälle koipireidet "oikein" päin.
Hauduttelen kuitenkin vielä alkuperäisen suunnitelman mukaisesti koko systeemiä 125 asteessa, ennen kuin rykäsen 175 mittariin ja paahdan nahkaan pinnan.Intouduin loppumetreillä käyttämään vielä uunin grillivastusta. Tuli kyllä rapea nahka. Ongelmaksi muodostui etten jaksanut syödä kuin yhden koipihärilään lisukkeineen. Pitää viedä loput parvekkeelle jäähtymään.
Tämän tarinan varsinainen opetus on siinä, ettei noihin lisätty mitään maustetta, vaikka lisättiin paljon kasvikunnan tuotteita. Silti olivat suolaisia.- Anonyymi
Riisin korvaisin perunalla, ruokaisempaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Riisin korvaisin perunalla, ruokaisempaa.
Ihan hyvä idea. Pottusiivut voi laittaa pohjalle jo alkumetreillä.
- Anonyymi
Taidan tuolla tavalla paistaa uunissa kokonaisen broilerin, kun oli alennuksessa äsken .
Ja riisiä alle..minulla ei ole grillivastusta, mutta eiköhän se vähän rapeudu...
Vinkkejä?
- Anonyymi
boikottiin!
https://www.puuilo.fi/leksands-jalkiuuni-nakkari-830g
Tuosta puuilon näkkäristä on hävinnyt (kusetettu) 2-3 kerrosta pyöreitä levyjä.
Vertasin juuri vanhoihin kaapista löytyneisiin paketteihin. Oli paksumpi paketti ja levyt maukkaampia sekä kovempia.
Hinta on noussut ja koko pienentynyt, näin köyhiä taas viilataan linssiin! - Anonyymi
Rottien ruokaa
- Anonyymi
Mene töihin niin ei tarviste köyhien ruokaa syödä!!
Tänään otan koivet uunista viimein pois.
- Anonyymi
😂🤣😅
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1201757
Noniin rakas
Annetaanko pikkuhiljaa jo olla, niin ehkä säilyy vienot hymyt kohdatessa. En edelleenkään halua sulle tai kenellekään mi991578Lasten hyväksikäyttö netissä - Joka 3. nuori on saanut seksuaalisen yhteydenoton pedofiililtä
Järkyttävää! Lapsiin kohdistuva seksuaalinen hyväksikäyttö verkossa on yhä pahempi ongelma. Ulkolinja: Lasten hyväksikäy451081Kumpi vetoaa enemmän sinuun
Kaivatun ulkonäkö vai persoonallisuus? Ulkonäössä kasvot vai vartalo? Mikä luonteessa viehättää eniten? Mikä ulkonäössä?41942Multa sulle
Pyörit 24/7 mielessä, kuljet mun mukana, mielessä kyselen sun mielipiteitä, vitsailen sulle, olen sydän auki, aitona. M29929Nainen, olen tutkinut sinua paljon
Salaisuutesi ei ole minulle salaisuus. Ehkä teimme jonkinlaista vaihtokauppaa kun tutkisimme toisiamme. Meillä oli kumm50846Mies, eihän sulla ole vaimoa tai naisystävää?
Minusta tuntuu jotenkin, että olisit eronnut joskus, vaikka en edes tiedä onko se totta. Jos oletkin oikeasti edelleen s44802Olet myös vähän ärsyttävä
Tuntuu, että olet tahallaan nuin vaikeasti tavoiteltava. En tiedä kauanko jaksan tätä näin.37780Okei nyt mä ymmärrän
Olet siis noin rakastunut, se selittää. Onneksesi tunne on molemminpuolinen 😘56768Onko sulla empatiakykyä?
Etkö tajua yhtään miltä tämä tuntuu minusta? Minä ainakin yritän ymmärtää miltä sinusta voisi tuntua. En usko, että olet37760