Parhaat profetiat

Anonyymi-ap

PARHAAT PROFETIAT
1943 ranskalainen professori Raymond Chasles kirjoitti kirjan Israel ja maailman kansat. Siinä hän sanoi: "Tulevaa maailmanaikaa silmälläpitäen täytyy juutalaisvaltion jälleen syntyä pääkaupunkinaan Jerusalem".
1966 vapaakirkollinen Vilho Rantanen kirjassa Israel ajan merkkinä kirjoitti: "Seurakunta odottaa ensiksikin sen päivän tuloa, jolloin Jeesuksen ajan Jerusalem joutuu Israelin käsiin".

1975 "Avainasemassa neuvotteluissa tulee olemaan itse Jerusalemin kaupunki. Siitä koetetaan varmasti tehdä kansainvälistä kaupunkia." (Walvoord: Huomenna Harmagedon. RV 1975). Veijonen ollut samaa mieltä vuodesta 1986.

1979 "Rauhaan johtaa mm. Israelin yksin jättäminen, USAkin Israelia vastaan" (H. Veijonen, Kipinä 2/79). - 1988 USA ryhtyi neuvotteluihin PLO:n kanssa ja sittemmin pani alulle "rauhan" prosessin.

1986 Harri Veijonen kirjoitti kirjan Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen. Toteutuminen noin 40 vuotta myöhemmin. Vasta kirjan kirjoittamisen jälkeen joulukuussa 1986 Reagan ja Gorba Reykjavikissa aloittivat Lähi-Idän rauhan hiomisen.

1988 Harri Veijonen kirjoitti Etelä-Saimaassa otsikolla Israelin maa jaetaan. Jo silloin olisi voinut kirjoittaa kirjan "Palestiina maan päälle ja seurakunta yläilmoihin".

1988 Sitten tulee Peres- ilmoitus Etelä-Karjala. Toteutuminen pilkulleen: Peres tuli ruikuttamaan Pohjoisen merkkipäiselle Gorballe: "päästä sinä kansamme pohjoisesta maastasi (Jeremia 16:15) niin saan heidät suostumaan alueittemme luovutukseen (Jooel 3:2) ja rauhaan". Ja pohjoisen (Dan. 11:40) merkkipäinen (Ilm. 13:14) sai Pereksen vieraakseen ja alkoi tapahtua.

1989 Antikristus ilmestyy ensin - herätys on valmis. Etelä-Karjala. Viimeinen herätys edeltää Antikristuksen ilmestymistä valerauhaan.

1992 H. Veijonen kirjoitti "tule takaisin vaikka pääsiäisenä", ja juuri pääsiäismatkallaan Tokiossa Gorba ilmoitti halustaan palata valtaan.

1995 Harri Veijonen: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin. Toteutuminen reilut 30 vuotta myöhemmin.

1999 Vuosituhannen vaihteessa tapahtuukin jotakin (Iltasanomat), Jeltsin poistuu vallasta. Toteutuminen päivälleen.

1999 Jo 1995 kirjassa ennaltatiedetty Gorba palaa politiikkaan. Netissä päivämääräkin 11. 3. 2000. Toteutuminen päivälleen. Gorba olisi ollut Antikristus, jos olisi palannut myös valtaan.

2000 Harri Veijonen kirjoitti: "Seurakunta tietää, että helvetti tulee maan päälle silloin, kun Palestiinan valtio on olemassa". - Mikä seurakunta? Minä ja seuraajani.

11. 9. 2000 ennalta väitetysti maailmankaikkeus kääntyy kohti uutta alkua (ja niin tapahtui!)

11. 9. 2001 tapahtumana puhuttu vastakohdasta "jos Jumala Perkele olisi" iskisi kaksoistorniin, jossa vastustajani Tuomioja ja Mäkelä asuvat.

11. 9. 2003 kaksi vuorokautta ennen Anna Lindin murhaa täällä kirjoitettuna varoitus "ulkoministeri tulisille hiilille". Toteutuminen päivälleen, ja Tuomiojakin itki.

11. 3. 2004 ennaltatiedetty päivälleen isku maassa (Madrid) ja merkki taivaalla (pienplaneetta Sedna löytyi). Maailman parhaiten toteutunut profetia?

2019 Harri Veijonen kirjoitti kirjan "Palestiina maan päälle ja seurakunta yläilmoihin".

Okkultisti Sollog on tiennyt joitakin maanjäristyksiä päivälleen. Parhaita profetioita ja profetioita päivälleen tiedettynä lienee eniten Harri Veijosella. veijonen.fi

7

231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      MERKKI TAIVAALLA

      Pidän parhaimpana profetianani 11. 3. 2004 ennaltatiedetty päivälleen iskut maassa (Madrid) ja taivaalla (Sedna). Sednasta on pian kulunut 20 vuotta. En tiedä sen jälkeen olleen mitään merkkiä taivaalla. Merkki taivaalla taitaa toteutua enintään kerran 20 vuodessa. Yhden päivän tietäminen 20 vuodessa mahdollisuus on yksi 7000:sta. Enpä uskaltaisi ennustaa sellaista ellen olisi saanut sanomaa Jumalalta kuten 11. 3. 2004. Ja vielä samalle päivälle ennustettu uusi terrori-isku. Ja sekin toteutui! Tämä on jo sen luokan profetia, että vaikka ei samalla henkilöllä olisi muita toteutuneita profetioita, tämä olisi yksinäänkin erittäin merkittävä. Mutta minun kauttanihan on toteutunut ja toteutuu kymmenet profetiat! HV http://veijonen.fi

    • Anonyymi

      Hyviä profetioita!

    • Anonyymi

      Ja hyvä oikea profeetta!

    • Anonyymi

      Ja erittäin vaatimaton.

    • Anonyymi

      Veijonen on ykkönen!

    • Anonyymi

      Kyllä on kova poika kehumaan itseään, ei häntä muut kehukaan!

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4623
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe