Kevään vaalit on Suomen tavallisen KANSALAISEN Kohtalon vaalit.

Anonyymi-ap

Sillä jos porrrrvari voittaa, on edessä ennennäkemätön MUILUTUKSEN aikakausi (4 vuotta) ja tuo kusetus on JO aloitettu:

Historiallista lännen Talous--Romahdusta yritetään nyt maksattaa teillä sopuleilla kuspiällä, Täysimääräisenä !

Hinnan-nostot kaupassa, härski Sähkövedätys, koronnostot eli ylipäätään valtaisa hintavedätys on vain historiallisen kapitalistisysteemin romahduksen seurausta. Suomessakin porrrvarit yrittävät silputa hinnannostoja eri osioihin, joilla olisi muka toisistaan rippumaton syy ja ne vain sattumalta kasutuivat "yhdellä kertaa". Ei, kusiaiset - jotka hallinnoivat 100%sti tiedotusta - vain syöttävät teille pajunköyttä, jotta ette tajuaisia suurta kokonaisuutta, kapitalistisysteemin totaalista romahdusta:

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16362994/miksi-virus--romahduksen-peitetarinana-(haans)

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17424614/suomen-eliitti--aikoo-maksattaa-jarjestelmaromahduksen-ja-sen-seuraukset-teilla--piilo-veroin

https://www.talouselama.fi/uutiset/historiallisen-voimakas-lama-on-tulossa-ennustaa-tohtori-tuho-parhaassa-tapauksessa-joudumme-finanssikriisia-syvempaan-taantumaan/42a388aa-822b-4e70-8698-c79f18eed6ce

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/finanssikriisin-ennustanut-tohtori-tuho-varoittaa-vielakin-pahemmasta-talla-kertaa-ei-ole-tyokaluja-sen-hoitamiseksi/af339bc2-d0c7-33f0-8a6a-6c6a958070d1


KUSIAISTEN "työkalut" olivat tässä:
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17635905/tiesitko--100-000lle-rikkaimmalle-jaettiin-perati-50-mrd-euroa-rahaa-viime-verotuksessa-!

Kusiaiset ja niiden kätyrit aikovat pistää kaikki maksuun, teidän niskaan. Siksi eduskuntavaalit, on todellinen kohtalon kysymys teille, tavikset. Ja varoitus "nukkuville"_ nyt on tosi kyseessä, näette sen jo nyt, miten ne ovat aloittaneet. Kusiaiset ovat kuitenkin vielä ovelia, ne peittävät maksuvaateet näin ennen vaaleja VELALLA muta sitten alkaakin vasta myllytys, kunhan annat porrrrvarille "valtakirjan" !!

T: haans.sea

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tieto takaa "tulokset" ja mitkä vaalit?

      • Anonyymi

        Otappa itse selvää. Mutta juttu menee niin kuin "tohtori Tuho" kertoo.

        Tilanne on finanssikriisiäkin pahempi ja tällä kertaa ei ole työkaluja tilanteen korjaamiseksi.

        Kapitalistimaaliman konkurssi on sitä luokkaa, että varsinkin impperialisti, on lietsonut sotia pienemmästäkin saati että nykytilanteesta. Siksi, niin "virus" kuin ukrainan sotakin ovat yhtä ja sama suuren kusetuksen ja romahduksen peitetarinaa. Meillä kaikki näyttää vielä "seesteiseltä" mutta se johtuu vain yhdestä asiasta velanoton lisäksi:
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17308038/kansalainen-muista-kaikki-suomen-mediat-on-porrvarin-hallussa-!-ja-tiedottaminen-on-sen-mukaista-

        Ainoa, mitä kusiaisemme nyt kärkkyvät ja vaikenevat tilanteen katastrofaaiisuudesta on kevään "edus"-kuntavaalit. Jos kako-kepuli-"demarit" voittaa, olette menetetty, kuten näet jo nytten. On löydyttävä aivan muu vaihtoehto. Ellei, olette ryöstetty, noiden kusiaisten toimesta!


      • Anonyymi

        TietoEnator manipuloi maksusta äänet kokoomuksen eduksi, siksi ei ole väliä kuinka moni loppujen lopuksi äänestää ja ketä, kaikki on feikkiä kuten on veikkauksen manipuloidut pelitkin. Et voi voittaa tietokoneen arpomaan riviä, jota sinun kupongissa ei ole.


    • Anonyymi

      Kukahan se velkaannutti Suomen? Kuka sitä rahaa heitteli sinne ja tänne ajattelematta ollenkaan, että se velka on maksettava jossain vaiheessa takaisinkin? Kukahan se ei etsinyt säästöjä, vaan kattoi kaikki kulut ottamalla velkaa?

      Aivan oikein Sanna Marin ja hänen hallituksensa teki tuon kaiken. Jokainen voi mielessään miettiä, että onko Sanna todellakin pienen ihmisen asialla, kun köyhdytti köyhät entisestään vieläkin köyhemmiksi.

      • Anonyymi

        Ihan kuule olisi joutunut KAKO-kin samaan paikkaan, velkaa rajusti ottamaan tai tietysti, toinen vaihtoehto 90-luvun LAMA, se olisi pitänyt tälle vaalikaudelle loihtia, jos porrrvari olisi ollut hallituksessa. Tosin 5,95 kertaisena.

        Etkä tainnut huomata, kusiaisten käsi kävi innokkaasti kupilla;
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17635905/tiesitko--100-000lle-rikkaimmalle-jaettiin-perati-50-mrd-euroa-rahaa-viime-verotuksessa-!

        arvaappas, mistä kusiaisten fyrkat tulivat !
        t haans


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan kuule olisi joutunut KAKO-kin samaan paikkaan, velkaa rajusti ottamaan tai tietysti, toinen vaihtoehto 90-luvun LAMA, se olisi pitänyt tälle vaalikaudelle loihtia, jos porrrvari olisi ollut hallituksessa. Tosin 5,95 kertaisena.

        Etkä tainnut huomata, kusiaisten käsi kävi innokkaasti kupilla;
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17635905/tiesitko--100-000lle-rikkaimmalle-jaettiin-perati-50-mrd-euroa-rahaa-viime-verotuksessa-!

        arvaappas, mistä kusiaisten fyrkat tulivat !
        t haans

        Totta.


      • Anonyymi

        Tuon hurjan lainanoton lisäksi pitää muistaa myös hallituksen 10 miljardin euron Uniper-sekoilut. Tämä nykyinen hallitus on tuhrannut rahaa kolmessa vuodessa 50 miljardia euroa. Toki osa on mennyt koronan ja Venäjän Ukrainaan hyökkäyksen aiheuttaminen menojen takia, mutta paljon on mennyt ihan turhuuteenkin. Mitään säästöjä ei ole tehty, vaikka kaiken järjen mukaan niin olisi pitänyt tehdä. Miettikääpä sitä, että hallituksen alkaessa toimimaan meidän vuosittainen menoarviomme oli luokkaa 65 miljardia euroa/vuosi. Nyt menoarvio on yli 90 miljardia euroa/vuosi. Tuohon, kun lisätään velanhoitokulut korkoineen kaikkineen, niin menoarvio alkaa pikkuhiljaa kasvaa 100 miljardiin euroon vuodessa.

        Kuka tuon teki? No tietty Marin hallituksineen. Jokaisen täys´järkisen pitäisi ymmärtää, että tuollainen ylieläminen ei enää käy! Kaikki, ihan jokaikinen ottaa osaa velan maksuun. Marin hallituksineen köyhdytti köyhät entisestään.


    • Anonyymi

      Toki, tässäkin tilanteessa voi muistaa faktan, Raha-eliitti ei koe koskaan lamaa. Se vain pahoittelee tapahtunutta.

    • Anonyymi

      Lisää vaan sosiaalidemokratiaa, niin pääsemme pisa-tornin huipulle ja onnellisuutemme kasvaa entisestään.
      Laulamme, tanssimme ja huojumme hutikassa ja aamutuimaan siirrymme valtion tiloista kapakkatiloihin. Näin edistämme nuorison työllisyyttä ja musikaalista esiintymistä ympäri Euroopan. Mitään ei tarvitse maksaa ja kansa saa mallia köyhyyselämiseen. Leipäjonotkin pitenevät kivasti!

    • Anonyymi

      ...ollos huoleton , löytyy joku "Girgin " tai hänen hengenheimolaisensa joka ehdottomasti haluaa nähdä miten hänen haltuunsa uskottu tuhoase toimii... ja jäljelle jää vain rotat ja torakat joiden ainakin sanotaan kestävän atomipommien aiheuttamaa säteilyä ...

    • Anonyymi

      Kusiaiset lanseeraavat nyt "vaalikoneitaan", joiden Ainoa tehtävä on vedättää hölmöläisiä äänestämään kokoomusta.
      Näin lamalaskut voidaankin heittää tulevissa LEIKKAUKSISSA itse hölmöläisten niskaan eikä aiemmin mainitun eliitin rikastumiseen entisestään tarvitse puuttua.
      Ryydikkeeksi kusiaiset lataavat teille sitä "työvoimapulaa", joka siis on täyttä kusetusta ! Huomaathan sen myös omasta rahapussista ! Sieltä ei löydy edes kolikkoa

    • Anonyymi

      🤑🤑🤑

    • Anonyymi

      Jos vassarit voittaa niin EKP ja IMF muiluttavat meitä oikein olan takaa ja kansa vedetään kölin ali moneen kertaan.

      • Anonyymi

        KANSAn on pakko ottaa valta takaisin, muuten se on tuhon oma

        Ja kuten huomasitte edellä, on vieä yksi, tosi iso "kivi" kääntämättä !

        Juuri se kaikkein suurin !!!


    • Anonyymi

      Pitää korostaa vihervassuja VASTAAN ÄÄNESTÄMISTÄ.
      Pienpuolueilla on hyviä vaaliteemoja mutta tärkeintä on estää tuhohallitus.

    • Anonyymi

      Ota vaan kiltisti, sillä vain otettu lääke auttaa.

    • Anonyymi

      Jos vihjervassut voittaa, silloi alkaa ennallistaminen ja se tuhoaa valtion talouden kun myytävää ei tule.

      • Anonyymi

        Ihan niinkuin toikaan olisi suomen hallituksen päätettävissä oleva asia. Kyllä noilla keinot siihen on että suomi tekee niinkuin käsketään tai itkee ja tekee.

        Ei EUlta tule mitään tuollaisia että hallitukset voisi itse maakohtaisesti päättää. Unkarikin ottaa matuja tai itkee ja ottaa.


    • Anonyymi

      nyt kannattaa tehdä oikeita valintoa tai sitten Nasahtaa ! uusia lisämaksuja sähkin piälle, ehkä kymmenittäin muita maksuja... siitä kuspiät, "muodikkaasti" porrrvaria äänestämään !

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009426986.html valtiovarainministeriön leikkauslista

    • Anonyymi

      MUISTAKAA: avauksessa mainittu LAMA käynnistyi jo 2019 tai jopa ennen ja se kuten jatkokin eliitin toimesta suunnitelmallisesti salattiin (peitenimi; "virus")-

      Se mitä jatkossa tulee, on konkurssipesän perkuu, pelastettiinhan varsinkin Eliitti massiivisella velanotolla !

    • Anonyymi

      Jeesus yritti takoa järkeä ihmisen päähän, turhaan.

      Jeesukset jättävä tämän planeetan vaalien jälkeen.
      Ihminen saa kahlata helvetissään kaulaa myöten paskassa.

    • Anonyymi

      Taitaa se vaan taas mennä niin, että tyhmät suomalaiset äänestävät samat sinne eduskuntaan takaisin hyville palkoille.
      Kahvia tarjotaan torilla ja luvataan hoitaa vanhustehoito kuntoon yms.
      Mikä ei tule koskaan toteutumaan. Lisää rahaa vaan Eu:n yhteiaeen kassaan pitää antaa. Elintasopakolaisia lisää, ja niiden hyysäystä kun kuuluu kulttuuriin heillä.
      Tavallinen ihminen pääsee kurjuuteen.

    • Anonyymi

      Sanoisin nyt suoraan vaihtoehdot tavalliselle kansalaiselle_

      PERSUT Tai VASURIT

      Sillä, luvassa on 90-luvun lamaa 5,96 -kertainen pommi ja jos Vanhat puoleet - Kako-kepuli-"demarit" istuvat vallankahvassa, joudut maksamaan KARRRRVAAASTI !

      Näet pankit kaatuilevat nyt ja kusiaiset tarjoilevat teille vain leikkauksia. Siis juuri ne kusiaiset, jotka ryöstivät teidän Rahat ja lähettivät lisälaskut vielä sähkökusetuksena.
      TÄMÄ ON KUITENKIN VASTA ALKUA, siksi kyseessä on sopulin kohtalonvaalit !!!!


      KOKOOMUS ei ole suurin, se on samanlainen VALHE kuin on niiden "työvoimapula" !!!

      T. Haans.sea

    • Anonyymi

      Suurpääoma syöttää nyt kansalaisille harhautus-illuusiota, jolla toivovat voittavansa vaalit. Nyt mitataan kuinka tyhmiä (amerikkalaisia) suomalaiset todella ovat.

    • Anonyymi

      Vasurikin huusi kiihkeästi matuja, ei kiitos

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Taviksen kannattaa juuri näissä vaaleissa äänestää, vaikka olisi kuinka katkera. Silla meneillään on LEIKKAUS-Vaalit ja silloin on kysymys vain siitä, leikataanko teiltä sopuleilta eli Valta-enemmistöltä (siis kansalta) vaiko ....

      ... suppealta kesetus-eliitiltä eli näiltä

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17635905/tiesitko--100-000lle-rikkaimmalle-jaettiin-perati-50-mrd-euroa-rahaa-viime-verotuksessa-!

      MUISTA: "kaikki kivet on nyt käännettävä", porrrrvari sano mutta kuten huomaat, se suurin "kivi " on koskematta. Nyt ei enää mitkään "solidaarisuus"-prosentit enää riitä, alkuunkaan !

    • Anonyymi

      ""Kusiaiset ovat kuitenkin vielä ovelia, ne peittävät maksuvaateet näin ennen vaaleja VELALLA muta sitten alkaakin vasta myllytys, kunhan annat porrrrvarille "valtakirjan" ""

      NÄIN JUURI kävi 90-luvulla, Porrvari-hallitus ryhtyi jakamaan sopuleille niska-laukauksia. Tuhannet kuolivat, kymmenet tuhannet menettivät omaisuutensa.

      Nyt on paljon kauheampaa luvassa, se on pääteltävissä järkyttävistä velkalukemista.

      Puheet "työvoimapulusta" on kokoomus-natsien puhdasta propagandaa.

    • Anonyymi

      No niin, H- hetki on käsillä. Kysymys on siitä, jatkaako SUUR-Pääoma kansan kusetusta vai ottaako kansa vallan omiin käsiinsä !

      Tähän mennessä on menty amerikanmalliin:
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17740891/kapitalisti-maissa-aaanestaja-haviaa-vaalit-aina-!

      Viimemainittua epäilen, että se menee läpi jälleen, sillä kuspiät eivät vielä joutuneet kunnon porrrvarillisen muilutuksen kohteeksi, kuten jo vähän saivat tuntumaa porrrvareiden KIKY-kusetuksesta, ennen väistyvää nykyhallitusta.

      Päät ovat pehmenneeti ja siksi porrrvari myöntää "onnellisin kansa" tittelin !

      T. haans.sea

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe