Miksi Suomeen ei nouse profeettaa? Raamatun todistus?

Anonyymi-ap

(S24-kristinusko)


Profeetta-illuusioiden syy?
------------------------------

On taagisen-koominen asia, että monet ns. uskoviksi itseään nimeävät sepittävät vuodesta toiseen, jopa vuosikymmenestä toiseen, että
- ”Suomesta nousee profeetta!” Tätä kuin pakanallista mantraa, kuin satukertomusta – on jankutettu jo liki 40 vuotta. 1984 lähtien.

Tämän valheellisen hapatuksen juuret ovat ns. Tukholman ennustajan tuomassa keississä, jota juhlallisesti ”profetiaksi” nostetaan. Ja jopa Jumalan (?) profetiaksi! Ja vieläpä niin fanaattisesti, että jos joku taannoin uskalsi sormellakaan hipaista tätä ”tukholman profetiaa” ? - hänet leimattiin kerettiläiseksi. Tuomittiin oitis: Nyt sinä ole koskenut ”Jumalan voideltuun”.

Mikä ihmeen tabu tällainen on? Raamattu nimenomaan käskee ”koettelemaan kaikki”, niin profetiat kuin ”henget”! Verbi on käskymuodossa: koetelkaa! (1 Tess 5:21, 1 Joh 4:1)

Tällainen = ”nousee profeetta” - hömppä voi saada jalansijaa siksikin, että ei tunneta Raamatun sisältöä! Kokonaisuutta. Ei eroteta Vanhan Liiton ja Uuden Liiton asioita. Uuden liiton seurakunnassa ei ole VT:n mukaista "profeetta-asiaa."

• ”Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ja Jumalan voimaa” ( Matt 22:29)


Profeetat olivat Vanhan Liiton palvelijoita
-----------------------------------------------

Alkaen kansanjohtaja Mooseksesta, profeetallinen tehtävä oli erityistehtävä. Sellainen lajissaan, jossa Jumalan asettama palvelija oli Jumalan ja kansan välissä. Varustettuna Hengen voimalla, viisaudella ja Jumalan antamilla sanoilla; ilmoituksilla.

Uuden Liiton sisällä, UT:n mukaisessa tasossa EI ENÄÄ ole vastaavaa järjestystä.

Kun Jeesus asetti Uuden liiton ( Luukas 22:2) ja Jeesuksen seurakunta syntyi 1. helluntaipäivänä (kun Pyhä Henki vuodattiin) Vanhan Liiton mukaiset seikat muuttuivat. ( = Kannattaa lukea Hebrealaiskirjeen valaisevia tekstejä.)

Viimeinen Vanhan Liiton profeetta oli ollut Johannes Kastaja, jonka tehtävässä loppui VT:n mallin mukainen ”profeetta-palvelu”.


Jeesus – profeettojen Profeetta!
--------------------------------------

Kun Jeesus Kristus tuli Jumalan lähettämänä ihmiskunnan keskelle, Hänessä itse täyttyi lupaus ”profeetasta”. joka oli Jumalan ja ihmisten välissä oleva valtuutettu. Hänestä tuli ”välimies” Jumalan ja ihmisten välille. ( Heb 12:24)

( Mooses ennusti)
• ” Sinun keskuudestasi, veljiesi joukosta, Herra, sinun Jumalasi, herättää sinulle profeetan, minun kaltaiseni; häntä kuulkaa.” ( 5 Moos 18:15)

Jeesus itse lausui:
• ” Sillä jos te Moosesta uskoisitte, niin te uskoisitte minua; sillä minusta hän on kirjoittanut. Mutta jos te ette usko hänen kirjoituksiaan, kuinka te uskoisitte minun sanojani?" ( Joh 5:46)

• ”Kuitenkin minun pitää vaeltaman tänään ja huomenna ja ylihuomenna, sillä ei sovi, että profeetta saa surmansa muualla kuin Jerusalemissa.” ( Luukas 13:29, 33)

aloitus jatkuu

104

811

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatkoa aloitukseen: Miksi Suomeen ei tule Jumalan profeettaa?


      Ihmiset todistivat, että Jeesus on profeetta!
      ---------------------------------------------------

      • ”Nainen sanoi hänelle: "Herra, minä näen, että sinä olet profeetta.” ( Joh 4:19)

      • ” Ja hän sanoi: "Nuorukainen, minä sanon sinulle: nouse! Niin kuollut nousi istualleen ja rupesi puhumaan. Ja hän antoi hänet hänen äidillensä.

      • ” Ja heidät kaikki valtasi pelko, ja he ylistivät Jumalaa sanoen: "Suuri profeetta on noussut meidän keskellemme", ja: "Jumala on katsonut kansansa puoleen".” ( Luuk 7:13-16)

      • ” Kun nyt ihmiset näkivät sen tunnusteon, jonka Jeesus oli tehnyt, sanoivat he: "Tämä on totisesti se profeetta, joka oli maailmaan tuleva." ( Joh 6:14)

      • ”Niin muutamat kansasta, kuultuaan nämä sanat, sanoivat: "Tämä on totisesti se profeetta." ( Joh 7:40)


      Profeetan tehtävät Uuuden Liiton seurakunnassa?
      --------------------------------------------------------------

      Uusi Testamentti ei missään kirjoituksessa opeta eikä tue sellaista ”oppia” että seurakunnan puitteissa, saatikka ihan omavaltaiseti joku toimisi ”profeettana”. Sellaista ”ylivirkaa” ei ole luettavissa. Ehdottamasti ei löydy!

      Kun seurakunta syntyi, ja Pyhä Henki vuodatettiin (yleisesti) uskovien ylle, VT:n mukaista ”profeetta-asiaa” ei enää sellaisena tarvittu. Kun Pyhä Henki annettiin uskovien ylle, siinä olivat mukana kaikki armolahjat, Hengen lahjat. Ja myös seurakuntavirat.

      • ”Ja hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi, tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen.” ( Efe 4:11-12)

      Mitään muita ylempää ”profeetan virkaa” ei näy missään UT:n opetuksissa. Seurakunnissa olivat käytössä eri palvelusvirat, ja tehtävät.

      Ketään yksittäistä ”profeettaa” ei lähetetty Roomalaisen imperiumin, silloisen maailman mahdin keskelle! Joksikin kansalliseksi profeetaksi? Taikka yli kansojen profeetaksi. Ei.

      Jumalan Valtakunnan toiminta tapahtui ja tapahtuu Kristuksen seurakunnan puitteissa. Ketään yksittäistä yksi-ylitse-muiden-äänitorvea ei UT:n mukaan ole.

      (Vain väärät profeetat koettavat nostaa ja nostattaa IHMISTÄ johonkin ekstra-asemaan!)

      Kristillisyyden historiassa on näkynyt monia Herran palvelijoita, joilla on ollut hyvä vaikutus aikansa keskellä. Mutta ylitse-muiden-profeettoja he eivät ole olleet, vaan julistaneet Jumalan valtakuntaa ja Sanaa uskollisesti. Palvelijoita siis.

      Ilmestyskirja?
      -----------------

      Raamatun viimeinen kirja (= Ilmestyskirja) on profeetallista tekstiä. Mutta sen vastaanottaja (Johannes) ei nostata itseään ”profeetaksi”. Ei. Kyseessä oli Jeesuksen Kristuksen ilmestys.

      Vaikka tehtävä oli mittava, Johannes nöyrästi toteaa asemansa:
      • palvelija
      • todistaja
      • teidän veljenne
      • vankina sanan tähden

      ”Jeesuksen Kristuksen ilmestys, jonka Jumala antoi hänelle, näyttääkseen palvelijoillensa, mitä pian tapahtuman pitää; ja sen hän lähettämänsä enkelin kautta antoi tiedoksi palvelijalleen Johannekselle, joka tässä todistaa Jumalan sanan ja Jeesuksen Kristuksen todistuksen, kaiken sen, minkä hän on nähnyt.” ( Ilm 1:1-2)9

      • ”Minä, Johannes, teidän veljenne, joka teidän kanssanne olen osallinen ahdistukseen ja valtakuntaan ja kärsivällisyyteen Jeesuksessa, minä olin Jumalan sanan ja Jeesuksen todistuksen tähden saaressa, jonka nimi on Patmos.” ( Ilm 1:9)


      Lopuksi

      Uuden Testamentin kirjoitukset, opetukset, ohjeet? Mikään ei anna tukea sellaiselle ”opille” että Jumalan asioissa olisi joitakin ”profeettoja” - sellaisessa statuksessa, jossa he olivat VT:n aikana.

      Siksi sellaiset Raamattua vääristelevät opit on kertakaikkiaan hylättävä. Mikään kansa ei tarvitse omatekoisia profeetta-pelien-pelaajia!

      Jos joku kansa - Vaikkapa jumalaton Suomen kansa - jotakin tarvitsee, tai tarvitsisi, mitä se on? Ei mitään ihmistason hömppäprofettaa!
      -
      Vaan Herraa Jeesusta Kristusta, joka on profeettojen Profeetta! Vapahtaja, syntien sovittaja! Joka edelleen antaa syntejä anteeksi, puhdistaa ihmiset joka lajin saastaisuuksista. Parantaa murtuneita mieliä, nostaa alaspainetut, kutsuu iankaikkisen elämän tielle!

      Eikö kelpaa? Jos ei tämä Jeesus – Profeetta kelpaa edes niille, jotka mainostavat uskoa, niin onko se ihme, että Jeesus on vieras monille ihmisille?

      Mutta te, jotka rukoilla tahdotte ja osaatte? Me jotka sanomme:
      "Tulkoon sinun valtakuntasi!" - uskallamme rohkeudessa ja nöyryydessä anoa vieläkin, että Herra antaisi etsikonajan kansamme ylle!

      • Anonyymi

        Puhut itsesi pussiin:


        "Uusi Testamentti ei missään kirjoituksessa opeta eikä tue sellaista ”oppia” että seurakunnan puitteissa, saatikka ihan omavaltaiseti joku toimisi ”profeettana”. Sellaista ”ylivirkaa” ei ole luettavissa. Ehdottamasti ei löydy!"

         ”Ja hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi, tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen.” ( Efe 4:11-12)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puhut itsesi pussiin:


        "Uusi Testamentti ei missään kirjoituksessa opeta eikä tue sellaista ”oppia” että seurakunnan puitteissa, saatikka ihan omavaltaiseti joku toimisi ”profeettana”. Sellaista ”ylivirkaa” ei ole luettavissa. Ehdottamasti ei löydy!"

         ”Ja hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi, tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen.” ( Efe 4:11-12)

        Mitään Yksi-Ylitse-Muiden "profeettavirkaa" ei UT:ssa ole.
        Sellaista, kuten oli VT:n aikana.

        UT:n profeettaviratkin ovat yhteistyötä muiden srk-virkojen kanssa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitään Yksi-Ylitse-Muiden "profeettavirkaa" ei UT:ssa ole.
        Sellaista, kuten oli VT:n aikana.

        UT:n profeettaviratkin ovat yhteistyötä muiden srk-virkojen kanssa!

        Kaksi säkkipukuista on profeettoja?
        eli heillä on rajaton valta KAIKKIEN ihmisten ylitse!

        "Sellaista, kuten oli VT:n aikana."
        hhmm
        vanhat liiton profeetat olivat pikku poikasia, näiden kahden edessä!

        Muista että, Mooses itse laitetaan museoon ja Elias tosin tulee, mutta on EDELLÄ kulkija,

        minkä edellä, mitä tietä valmistee?'

        aian te eksytte.
        AINA!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitään Yksi-Ylitse-Muiden "profeettavirkaa" ei UT:ssa ole.
        Sellaista, kuten oli VT:n aikana.

        UT:n profeettaviratkin ovat yhteistyötä muiden srk-virkojen kanssa!

        "UT:n profeettaviratkin ovat yhteistyötä muiden srk-virkojen kanssa!"

        Totta, mutta ei nämä kaksi, sillä on Kirjoitettu:

        "10 Ja ne, jotka maan päällä asuvat, iloitsevat heidän kohtalostaan ja riemuitsevat ja lähettävät lahjoja toisilleen; sillä nämä kaksi profeettaa olivat vaivanneet niitä, jotka maan päällä asuvat."

        eli näyttää siltä että tässä vaiheessa on juuri se viimeinen pasuuna antava äänen eli Yli Enkelin käsky huuto ja kotiin lähtö.

        eli, ketää nämä kaksi vaivaavat?
        Onko Seurakunnassa ilo ja riemu, kun he tulevat?
        vai itku ja raivo ja kauhu?

        21 Ja minä olen antanut hänelle aikaa parannuksen tekoon, mutta hän ei tahdo parannusta tehdä eikä luopua haureudestaan.
        22 Katso, minä syöksen hänet tautivuoteeseen, ja ne, jotka hänen kanssaan tekevät huorin, minä syöksen suureen ahdistukseen, jos eivät tee parannusta ja luovu hänen teoistansa;
        23 ja hänen lapsensa minä tappamalla tapan, ja kaikki seurakunnat saavat tuntea, että minä olen se, joka tutkin munaskuut ja sydämet; ja minä annan teille kullekin tekojenne mukaan.
        24 Mutta teille muille Tyatirassa oleville, kaikille, joilla ei ole tätä oppia, teille, jotka ette ole tulleet tuntemaan, niinkuin ne sanovat, saatanan syvyyksiä, minä sanon: en minä pane teidän päällenne muuta kuormaa;

        Nyt kaikilla SEURAKUNNASSA, toki nämä kirjeet on lähetetty SEURAKUNNALLE?

        niin kaikilla ei ole tämä vaivaa:
        "Mutta teille muille Tyatirassa oleville, kaikille, joilla ei ole tätä oppia,"

        eli he saavat iloita siitä että, tavalla tai toisella tulevat heti kuolemaan kuten Ananias!

        eli, onko tämä pahojen opettajien, paimenten (PASTOR = Isä) että nais-maisten puolinaisia miehen kuvastuksia, ja muita kriikejä jotka ovat nyt seurakunnissa!

        eli:
        MIKSI te eksytte?

        Lukekaan Jumalan Sana ja pyrkikää saamaan Viisauden aj ilmestyksen Henki että ymmärätte.!

        Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puhut itsesi pussiin:


        "Uusi Testamentti ei missään kirjoituksessa opeta eikä tue sellaista ”oppia” että seurakunnan puitteissa, saatikka ihan omavaltaiseti joku toimisi ”profeettana”. Sellaista ”ylivirkaa” ei ole luettavissa. Ehdottamasti ei löydy!"

         ”Ja hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi, tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen.” ( Efe 4:11-12)

        Kristityt kyllä yleensä profetoi Jumalan pojasta kuten kuuluu hänestä todistaa häntä korottaa se on yhteistä kaikille. ✝️


    • Anonyymi

      Jos olisi parempaa Raamatun tuntemusta, ei tuollaiset profeettavillitykset saisi sijaa!

    • Anonyymi

      Kovasti ne on yrittäneet! Nostattaa itteään rohveetaksi!

    • Anonyymi

      Raamattu olisi vastannut monille ajoissa.

    • Anonyymi

      Jeesuksen ja apostolien kirjoitusten mukaan, lopunajassa nousee juuri vääriä profeettoa.Valejeesuksia, huijareita.

      • Anonyymi

        Oikeassa olet nousee vääriä profeettoja,valejeesuksia,huijareita.mutta unohdit mainita että myös nousee oikeita profeettoja,oikeita julistajia,oppisi on kuollutta oppia jos jätät toisen puolen totuudesta sanomatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikeassa olet nousee vääriä profeettoja,valejeesuksia,huijareita.mutta unohdit mainita että myös nousee oikeita profeettoja,oikeita julistajia,oppisi on kuollutta oppia jos jätät toisen puolen totuudesta sanomatta.

        Näitä oppeja joissa perustellaan että uudenliiton puolella ei ole profeettoja tulee antaa olla omissa omissa oloissaan,kuollutta opetusta.jeesus sanoi antakaa kuolleiden haudata kuolleet tule ja seuraa minua.eli tietynlaista harhaopetusta.


    • Anonyymi

      Työnnä profeetasi sinne syvään onkaloon,me emme tarvitse mitään profeetaan joka puhuu paskaa ja ahdistaa ihmisiä.
      Me olemme Kristukselle omia !
      Amerikan paskat helvettiin,turhat säilät ja ihmisten ahidistavat pirut perkeleet.
      Kuka uskoo niihin jos uskoo,niin häpeä että alistut 1900 luvun sairauteen.

      • Anonyymi

        Kukahan se nyt on?


        Aloitus sitoutuu Raamatun - UT:n opetuksiin.

        Vanhan Testamentin mallin mukaisia "profettoja", erillisiä sellaisia, ylitse taikka ohitse seurakunnan? Sellaisia ei ole enää.

        UT:n profeetoiksi mainitut toimivat OSANA seurakuntaa.
        Eivät mainostaneet: Minä Olen profeetta.

        Tukholman profetia ei ollut aito ja hengellinen, vaan luopiotilassa elävän ennustus.

        Jumala ei ITSE ole missään eikä mitenkään ilmoittanut että Suomessa nousee profeetta.

        TUkholman ennusta kun ei ollu JUMALA!
        ( Vaikka monet ovat nostaneet hänet epäjumalan korokkeelle!)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukahan se nyt on?


        Aloitus sitoutuu Raamatun - UT:n opetuksiin.

        Vanhan Testamentin mallin mukaisia "profettoja", erillisiä sellaisia, ylitse taikka ohitse seurakunnan? Sellaisia ei ole enää.

        UT:n profeetoiksi mainitut toimivat OSANA seurakuntaa.
        Eivät mainostaneet: Minä Olen profeetta.

        Tukholman profetia ei ollut aito ja hengellinen, vaan luopiotilassa elävän ennustus.

        Jumala ei ITSE ole missään eikä mitenkään ilmoittanut että Suomessa nousee profeetta.

        TUkholman ennusta kun ei ollu JUMALA!
        ( Vaikka monet ovat nostaneet hänet epäjumalan korokkeelle!)

        Kovaa eksytystä.


    • Anonyymi

      Et sitten ole huomannut kuinka Sanna Marin johdattaa kansaa Kohti parempia aikoja. Ihmiset seuraavat häntä kuin messiasta. Merkit profetiasta ovat aivan selvät.

      • Anonyymi

        Kukaan poliitikko ei johda kansaa....


      • Anonyymi

        Ai Sanna Marin joka juopotele ja pettä aviopuolisoa jatkuvasti johdattaa kansaa kohti" parempia aikoja"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai Sanna Marin joka juopotele ja pettä aviopuolisoa jatkuvasti johdattaa kansaa kohti" parempia aikoja"?

        Ei koko kansa pidä s. marinia jonakin Jumalasta seuraavana!
        Kansa itse valitsee, ja syntiä moni tahtoo seurata!

        Sanna ei ole "profeetta".


    • Anonyymi

      Kun seurakunta syntyi, ja Pyhä Henki vuodatettiin (yleisesti) uskovien ylle, VT:n mukaista ”profeetta-asiaa” ei enää sellaisena tarvittu. Kun Pyhä Henki annettiin uskovien ylle, siinä olivat mukana kaikki armolahjat, Hengen lahjat. Ja myös seurakuntavirat.

      • ”Ja hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi, tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen.” ( Efe 4:11-12)

      Mitään muita ylempää ”profeetan virkaa” ei näy missään UT:n opetuksissa. Seurakunnissa olivat käytössä eri palvelusvirat, ja tehtävät.

      • Anonyymi

        2000 vuotta sitten efeson alueella sehän on museona nykyään.


    • Anonyymi

      Etkö osaa lukea raamattua? Uudenliiton puolella on profeettoja.esim kaksi säkkipukuista uudenliiton profeettaa.ihme selityksiä sinulla!?

      • Anonyymi

        Juuri näin !

        Aloittaja on eksynyt monessa kohtaa oman päänsä tulkinnoissaan.

        Hän kuvittelee harhoissaan olevansa ylen tietäväinen, vaikka paljon on hänellä pielessä ja tietoa ja ymmärrystä puuttuu !

        Ne vanhan liiton profeetat eivät olleet sen suuremmassa virassa kuin uuden liiton profeetatkaan, vaan ihan samanlaisia Jumalan palvelijoita !

        Aloittaja siis palvoo ihmisiä / vanhan liiton rofeettoja, eikä tajua sen vertaa, että kaikki he olivat vain vajavaiasia ihmisiä, jotka pelkästä Jumalan armosta olivat valittuja palvelemaan muita !

        Ongelman ydin on siis aloittajan omassa päässä ja väärässä ihmis palvonnassa, eli siis noiden vanhan testamentin aikaisten profeettojen väärässä korottamisessa Jumalan asemaan, vaikka he olivat yhtä vajavaisia ihmisiä kuin mekin. !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin !

        Aloittaja on eksynyt monessa kohtaa oman päänsä tulkinnoissaan.

        Hän kuvittelee harhoissaan olevansa ylen tietäväinen, vaikka paljon on hänellä pielessä ja tietoa ja ymmärrystä puuttuu !

        Ne vanhan liiton profeetat eivät olleet sen suuremmassa virassa kuin uuden liiton profeetatkaan, vaan ihan samanlaisia Jumalan palvelijoita !

        Aloittaja siis palvoo ihmisiä / vanhan liiton rofeettoja, eikä tajua sen vertaa, että kaikki he olivat vain vajavaiasia ihmisiä, jotka pelkästä Jumalan armosta olivat valittuja palvelemaan muita !

        Ongelman ydin on siis aloittajan omassa päässä ja väärässä ihmis palvonnassa, eli siis noiden vanhan testamentin aikaisten profeettojen väärässä korottamisessa Jumalan asemaan, vaikka he olivat yhtä vajavaisia ihmisiä kuin mekin. !

        Aloittaja ei nimenomaan "palvo" ihmisiä!
        Vaan on tuonut selkeän esityksen siitä,

        että

        A) VT:n eli Vanhan Liiton profeetat olivat erilaisessa roolissa Jumalan ja kansan välillä.

        B) UT:n palvelijat (profeetakin) ovat seurakuntaruumiin osana, eivät erillisinä profeettoina Jumalan ja ihmisten välillä.

        Siinä on se ero.

        Jumalan työväline maailmassa on nyt Jeesuksen Kristuksen seurakunta. Eivät "erilliset pofeetata".

        Aloittaja ei NIMENOMAAN korota profeettoja.

        Aloituksen tekstit? Eikö teillä ole lukutaitoa tallessa?


      • Anonyymi

        Otetaanpas oikein tarkasti!

        Nämä kaksi ”säkkipukuihin puettua” - joista Ilmestysykirjan 11. luvussa 3-13 kertoo ovat ”lopunajan” "kaksi todistajaa” - jotka toimivat 3,5 vuoden pituisessa vaivan ajan jaksossa.
        = 42 kk, 1260 päivää. ( Ilm11:2-3)

        Näitä erityisajan Jumalan palvelijoita ei voi rinnastaa sellaisiin profeettoihin, jotka toimivat UT:n Jeesuksen Kristuksen seurakuntatyön palvelijoina. Kyseessä on nimittäin todella lopunajan Jumalan ”vihan aika”, ja nämä todistajat ovat ihan spesiaalia lajia.

        Heitä sanotaankin ”todistajiksi”!
        ---------------------------------------

        • ”Ja minä annan kahdelle minun TODISTAJALLENI, ja heidän pitää tuhannen kaksisataa ja kuusikymmentä päivää propheteeraaman, säkeissä puetettuna. Nämät ovat kaksi öljypuuta ja kaksi kynttiläjalkaa, jotka maan Jumalan edessä seisovat. ” ( Ilm 11:3-4, KJV 1789)

        • ”Ja koska he TODISTUKSENA lopettaneet ovat, niin peto, joka astui ylös syvyydestä, on heidän kanssansa sotiva, ja heitä voittava ja tappava heidät. Ja heidän ruumiinsa pitää makaavan sen suuren kaupungin kaduilla, joka hengellisesti kutsutaan Sodoma ja Egypti, kussa myös meidän Herramme ristiinnaulittu on.” ( Ilm 11: 7, KJV1789)

        • »Minä annan KAHDELLE TODISTAJALLENI tehtäväksi julistaa sanaani säkkivaatteeseen pukeutuneina tuhat kaksisataakuusikymmentä päivää.» ( Ilm 11: 3-4, KR92)
        • ”Nämä TODISTAJAT ovat ne kaksi oliivipuuta ja kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä. ” ( Ilm 11:4, KR92)

        • Kun he ovat päättäneet TODISTAJANTYÖNSÄ, käy syvyydestä nouseva peto taisteluun heitä vastaan, ja se voittaa heidät ja tappaa heidät.” ( Ilm 11:7, KR92)

        • Ja minä annan kahdelle TODISTAJALLENI toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan." Nämä ovat ne kaksi öljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä. ” ( Ilm 11:3-4, KR1938)

        • ”Heillä on valta sulkea taivas, niin ettei sadetta tule heidän profetoimisensa päivinä, ja heillä on valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla, niin usein kuin tahtovat.
        • ”Ja kun he ovat lopettaneet TODISTAMISENSA, on peto, se, joka nousee syvyydestä, käyvä sotaa heitä vastaan ja voittava heidät ja tappava heidät.” ( Ilm 11:7, KR1938)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin !

        Aloittaja on eksynyt monessa kohtaa oman päänsä tulkinnoissaan.

        Hän kuvittelee harhoissaan olevansa ylen tietäväinen, vaikka paljon on hänellä pielessä ja tietoa ja ymmärrystä puuttuu !

        Ne vanhan liiton profeetat eivät olleet sen suuremmassa virassa kuin uuden liiton profeetatkaan, vaan ihan samanlaisia Jumalan palvelijoita !

        Aloittaja siis palvoo ihmisiä / vanhan liiton rofeettoja, eikä tajua sen vertaa, että kaikki he olivat vain vajavaiasia ihmisiä, jotka pelkästä Jumalan armosta olivat valittuja palvelemaan muita !

        Ongelman ydin on siis aloittajan omassa päässä ja väärässä ihmis palvonnassa, eli siis noiden vanhan testamentin aikaisten profeettojen väärässä korottamisessa Jumalan asemaan, vaikka he olivat yhtä vajavaisia ihmisiä kuin mekin. !

        "Aloittaja on eksynyt monessa kohtaa oman päänsä tulkinnoissaan.
        Hän kuvittelee harhoissaan olevansa ylen tietäväinen, vaikka paljon on hänellä pielessä ja tietoa ja ymmärrystä puuttuu !"

        Korjaus: Aloittaja ei tuo oman päänsä tulkintoja. Esitykset ovat Raamatun sanassa.

        Raamatun sana ei ole harhaista, vaan se on valoa sille, joka tahtoo?

        Jos joku ei ymmärrä, niin "harhat" ovat lukijan korvien välissä.


      • Anonyymi

        Otapas Raamattu käsiisi ja ala opetella!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja ei nimenomaan "palvo" ihmisiä!
        Vaan on tuonut selkeän esityksen siitä,

        että

        A) VT:n eli Vanhan Liiton profeetat olivat erilaisessa roolissa Jumalan ja kansan välillä.

        B) UT:n palvelijat (profeetakin) ovat seurakuntaruumiin osana, eivät erillisinä profeettoina Jumalan ja ihmisten välillä.

        Siinä on se ero.

        Jumalan työväline maailmassa on nyt Jeesuksen Kristuksen seurakunta. Eivät "erilliset pofeetata".

        Aloittaja ei NIMENOMAAN korota profeettoja.

        Aloituksen tekstit? Eikö teillä ole lukutaitoa tallessa?

        Aloittaja korottaa vanhan testamentin profeetat korkeammalle jalustalle, kuin uuden liiton profeetat !

        Se näkyy täysin selvästi aloittajan omista kirjoituksista !

        Siitä ei jää yhtään mitään epäselvää !

        Se tuli selvästi ilmi tästäkin edellisestä viestistä !

        Oletko todella noin sokea jopa omille opeillesi !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja korottaa vanhan testamentin profeetat korkeammalle jalustalle, kuin uuden liiton profeetat !

        Se näkyy täysin selvästi aloittajan omista kirjoituksista !

        Siitä ei jää yhtään mitään epäselvää !

        Se tuli selvästi ilmi tästäkin edellisestä viestistä !

        Oletko todella noin sokea jopa omille opeillesi !

        Jeesus – profeettojen Profeetta!
        --------------------------------------

        Kun Jeesus Kristus tuli Jumalan lähettämänä ihmiskunnan keskelle, Hänessä itse täyttyi lupaus ”profeetasta”. joka oli Jumalan ja ihmisten välissä oleva valtuutettu. Hänestä tuli ”välimies” Jumalan ja ihmisten välille. ( Heb 12:24)

        ( Mooses ennusti)
        • ” Sinun keskuudestasi, veljiesi joukosta, Herra, sinun Jumalasi, herättää sinulle profeetan, minun kaltaiseni; häntä kuulkaa.” ( 5 Moos 18:15)

        Jeesus itse lausui:
        • ” Sillä jos te Moosesta uskoisitte, niin te uskoisitte minua; sillä minusta hän on kirjoittanut. Mutta jos te ette usko hänen kirjoituksiaan, kuinka te uskoisitte minun sanojani?" ( Joh 5:46)

        • ”Kuitenkin minun pitää vaeltaman tänään ja huomenna ja ylihuomenna, sillä ei sovi, että profeetta saa surmansa muualla kuin Jerusalemissa.” ( Luukas 13:29, 33)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja korottaa vanhan testamentin profeetat korkeammalle jalustalle, kuin uuden liiton profeetat !

        Se näkyy täysin selvästi aloittajan omista kirjoituksista !

        Siitä ei jää yhtään mitään epäselvää !

        Se tuli selvästi ilmi tästäkin edellisestä viestistä !

        Oletko todella noin sokea jopa omille opeillesi !

        Profeetan tehtävät Uuuden Liiton seurakunnassa?
        --------------------------------------------------------------

        Uusi Testamentti ei missään kirjoituksessa opeta eikä tue sellaista ”oppia” että seurakunnan puitteissa, saatikka ihan omavaltaiseti joku toimisi ”profeettana”. Sellaista ”ylivirkaa” ei ole luettavissa. Ehdottamasti ei löydy!

        Kun seurakunta syntyi, ja Pyhä Henki vuodatettiin (yleisesti) uskovien ylle, VT:n mukaista ”profeetta-asiaa” ei enää sellaisena tarvittu. Kun Pyhä Henki annettiin uskovien ylle, siinä olivat mukana kaikki armolahjat, Hengen lahjat. Ja myös seurakuntavirat.

        • ”Ja hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi, tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen.” ( Efe 4:11-12)

        Mitään muita ylempää ”profeetan virkaa” ei näy missään UT:n opetuksissa. Seurakunnissa olivat käytössä eri palvelusvirat, ja tehtävät.

        Ketään yksittäistä ”profeettaa” ei lähetetty Roomalaisen imperiumin, silloisen maailman mahdin keskelle! Joksikin kansalliseksi profeetaksi? Taikka yli kansojen profeetaksi. Ei.

        Jumalan Valtakunnan toiminta tapahtui ja tapahtuu Kristuksen seurakunnan puitteissa. Ketään yksittäistä yksi-ylitse-muiden-äänitorvea ei UT:n mukaan ole.

        (Vain väärät profeetat koettavat nostaa ja nostattaa IHMISTÄ johonkin ekstra-asemaan!)

        Kristillisyyden historiassa on näkynyt monia Herran palvelijoita, joilla on ollut hyvä vaikutus aikansa keskellä. Mutta ylitse-muiden-profeettoja he eivät ole olleet, vaan julistaneet Jumalan valtakuntaa ja Sanaa uskollisesti. Palvelijoita siis.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus – profeettojen Profeetta!
        --------------------------------------

        Kun Jeesus Kristus tuli Jumalan lähettämänä ihmiskunnan keskelle, Hänessä itse täyttyi lupaus ”profeetasta”. joka oli Jumalan ja ihmisten välissä oleva valtuutettu. Hänestä tuli ”välimies” Jumalan ja ihmisten välille. ( Heb 12:24)

        ( Mooses ennusti)
        • ” Sinun keskuudestasi, veljiesi joukosta, Herra, sinun Jumalasi, herättää sinulle profeetan, minun kaltaiseni; häntä kuulkaa.” ( 5 Moos 18:15)

        Jeesus itse lausui:
        • ” Sillä jos te Moosesta uskoisitte, niin te uskoisitte minua; sillä minusta hän on kirjoittanut. Mutta jos te ette usko hänen kirjoituksiaan, kuinka te uskoisitte minun sanojani?" ( Joh 5:46)

        • ”Kuitenkin minun pitää vaeltaman tänään ja huomenna ja ylihuomenna, sillä ei sovi, että profeetta saa surmansa muualla kuin Jerusalemissa.” ( Luukas 13:29, 33)

        Ei vaan Jeesus Jumala !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei vaan Jeesus Jumala !

        ( Mooses ennusti)
        • ” Sinun keskuudestasi, veljiesi joukosta, Herra, sinun Jumalasi, herättää sinulle profeetan, minun kaltaiseni; häntä kuulkaa.” ( 5 Moos 18:15)

        Jeesus itse lausui:
        • ” Sillä jos te Moosesta uskoisitte, niin te uskoisitte minua; sillä minusta hän on kirjoittanut. Mutta jos te ette usko hänen kirjoituksiaan, kuinka te uskoisitte minun sanojani?" ( Joh 5:46)

        • ”Kuitenkin minun pitää vaeltaman tänään ja huomenna ja ylihuomenna, sillä ei sovi, että profeetta saa surmansa muualla kuin Jerusalemissa.” ( Luukas 13:29, 33)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ( Mooses ennusti)
        • ” Sinun keskuudestasi, veljiesi joukosta, Herra, sinun Jumalasi, herättää sinulle profeetan, minun kaltaiseni; häntä kuulkaa.” ( 5 Moos 18:15)

        Jeesus itse lausui:
        • ” Sillä jos te Moosesta uskoisitte, niin te uskoisitte minua; sillä minusta hän on kirjoittanut. Mutta jos te ette usko hänen kirjoituksiaan, kuinka te uskoisitte minun sanojani?" ( Joh 5:46)

        • ”Kuitenkin minun pitää vaeltaman tänään ja huomenna ja ylihuomenna, sillä ei sovi, että profeetta saa surmansa muualla kuin Jerusalemissa.” ( Luukas 13:29, 33)

        Ei vaan Jeesus Jumala !

        Jeesuksen omat sanat:

        21 Ja he kysyivät häneltä: "Mikä sitten?
        Oletko sinä Elias?"
        Hän sanoi: "En ole". "

        Se profeettako olet?"
        Hän vastasi: "En".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei vaan Jeesus Jumala !

        Jeesuksen omat sanat:

        21 Ja he kysyivät häneltä: "Mikä sitten?
        Oletko sinä Elias?"
        Hän sanoi: "En ole". "

        Se profeettako olet?"
        Hän vastasi: "En".

        Siis Johannes Kastaja oli se luvattu profeetta, jonka todistus Jeesuksesta tuli kuulla ja uskoa !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei vaan Jeesus Jumala !

        Jeesuksen omat sanat:

        21 Ja he kysyivät häneltä: "Mikä sitten?
        Oletko sinä Elias?"
        Hän sanoi: "En ole". "

        Se profeettako olet?"
        Hän vastasi: "En".

        Eipäs nyt väännetä kieroon Raamatun Sanaa!

        Tässä alkuperäinen Totuus ja todistus: Joh :_19-23

        Johannes Kastajan todistus
        -------------------------------

        "Tämä on todistus, jonka Johannes antoi, kun juutalaiset lähettivät Jerusalemista pappeja ja leeviläisiä kysymään häneltä: »

        Kuka sinä olet?»

        "Johannes tunnusti totuuden, hän ei sitä kieltänyt. Hän sanoi:

        »En minä ole Messias.» »Mikä sitten?» he kysyivät.
        »Oletko Elia?» »En ole», Johannes vastasi.
        »Oletko se luvattu profeetta?» Hän vastasi: »En.»

        Silloin he sanoivat: »Kuka sitten olet?
        Meidän on vietävä vastaus niille, jotka meidät lähettivät.
        Mitä sanot itsestäsi?»

        Johannes vastasi: »Minä olen ääni, joka huutaa autiomaassa:
        ’Tasoittakaa Herralle tie!’ Niinhän profeetta Jesaja on ennustanut.»

        SIIS?

        Se oli Johannes Kastaja, joka sanoi:

        En ole se Elia!
        En ole se (luvattu ) profeetta. koska tämä

        LUVATTU, oli Jeesus Kristus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipäs nyt väännetä kieroon Raamatun Sanaa!

        Tässä alkuperäinen Totuus ja todistus: Joh :_19-23

        Johannes Kastajan todistus
        -------------------------------

        "Tämä on todistus, jonka Johannes antoi, kun juutalaiset lähettivät Jerusalemista pappeja ja leeviläisiä kysymään häneltä: »

        Kuka sinä olet?»

        "Johannes tunnusti totuuden, hän ei sitä kieltänyt. Hän sanoi:

        »En minä ole Messias.» »Mikä sitten?» he kysyivät.
        »Oletko Elia?» »En ole», Johannes vastasi.
        »Oletko se luvattu profeetta?» Hän vastasi: »En.»

        Silloin he sanoivat: »Kuka sitten olet?
        Meidän on vietävä vastaus niille, jotka meidät lähettivät.
        Mitä sanot itsestäsi?»

        Johannes vastasi: »Minä olen ääni, joka huutaa autiomaassa:
        ’Tasoittakaa Herralle tie!’ Niinhän profeetta Jesaja on ennustanut.»

        SIIS?

        Se oli Johannes Kastaja, joka sanoi:

        En ole se Elia!
        En ole se (luvattu ) profeetta. koska tämä

        LUVATTU, oli Jeesus Kristus.

        Jeesus itse oli se profeetta, jossa ennustukset toteutuivat:


        ( Mooses ennusti)
        • ” Sinun keskuudestasi, veljiesi joukosta, Herra, sinun Jumalasi, herättää sinulle profeetan, minun kaltaiseni; häntä kuulkaa.” ( 5 Moos 18:15)

        Jeesus itse lausui:
        • ” Sillä jos te Moosesta uskoisitte, niin te uskoisitte minua; sillä minusta hän on kirjoittanut. Mutta jos te ette usko hänen kirjoituksiaan, kuinka te uskoisitte minun sanojani?" ( Joh 5:46)

        • ”Kuitenkin minun pitää vaeltaman tänään ja huomenna ja ylihuomenna, sillä ei sovi, että profeetta saa surmansa muualla kuin Jerusalemissa.” ( Luukas 13:29, 33)



        Ihmiset todistivat, että Jeesus on profeetta!
        ---------------------------------------------------

        • ”Nainen sanoi hänelle: "Herra, minä näen, että sinä olet profeetta.” ( Joh 4:19)

        • ” Ja hän sanoi: "Nuorukainen, minä sanon sinulle: nouse! Niin kuollut nousi istualleen ja rupesi puhumaan. Ja hän antoi hänet hänen äidillensä.

        • ” Ja heidät kaikki valtasi pelko, ja he ylistivät Jumalaa sanoen: "Suuri profeetta on noussut meidän keskellemme", ja: "Jumala on katsonut kansansa puoleen".” ( Luuk 7:13-16)

        • ” Kun nyt ihmiset näkivät sen tunnusteon, jonka Jeesus oli tehnyt, sanoivat he: "Tämä on totisesti se profeetta, joka oli maailmaan tuleva." ( Joh 6:14)

        • ”Niin muutamat kansasta, kuultuaan nämä sanat, sanoivat: "Tämä on totisesti se profeetta." ( Joh 7:40)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis Johannes Kastaja oli se luvattu profeetta, jonka todistus Jeesuksesta tuli kuulla ja uskoa !

        Sanan vääristelyä!
        Luvattu profeeetta, profeettojen Profeetta oli ja on Jeesus!

        ( Mooses ennusti)
        • ” Sinun keskuudestasi, veljiesi joukosta, Herra, sinun Jumalasi, herättää sinulle profeetan, minun kaltaiseni; häntä kuulkaa.” ( 5 Moos 18:15)

        Jeesus itse lausui:
        • ” Sillä jos te Moosesta uskoisitte, niin te uskoisitte minua; sillä minusta hän on kirjoittanut. Mutta jos te ette usko hänen kirjoituksiaan, kuinka te uskoisitte minun sanojani?" ( Joh 5:46)

        • ”Kuitenkin minun pitää vaeltaman tänään ja huomenna ja ylihuomenna, sillä ei sovi, että profeetta saa surmansa muualla kuin Jerusalemissa.” ( Luukas 13:29, 33)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja ei nimenomaan "palvo" ihmisiä!
        Vaan on tuonut selkeän esityksen siitä,

        että

        A) VT:n eli Vanhan Liiton profeetat olivat erilaisessa roolissa Jumalan ja kansan välillä.

        B) UT:n palvelijat (profeetakin) ovat seurakuntaruumiin osana, eivät erillisinä profeettoina Jumalan ja ihmisten välillä.

        Siinä on se ero.

        Jumalan työväline maailmassa on nyt Jeesuksen Kristuksen seurakunta. Eivät "erilliset pofeetata".

        Aloittaja ei NIMENOMAAN korota profeettoja.

        Aloituksen tekstit? Eikö teillä ole lukutaitoa tallessa?

        "B) UT:n palvelijat (profeetakin) ovat seurakuntaruumiin osana, eivät erillisinä profeettoina Jumalan ja ihmisten välillä."

        Osin totta
        MUTTA
        kutsuttiinko ennen vanhaa profeettoja näkijöiksi?
        ja Jumalan SUUKSI ja korviksi että silmiksi, että myös käsiksi joka lyö lujaa ja jos ei lyö tulee leijoja joka syö, tottelematton, joka ei tottele Jumalan Suuta.

        Minä olen SUUSI apuna, sanoo Jumala?

        1. Kun. 20:
        35 Silloin eräs profeetanoppilaista sanoi Herran käskystä toverilleen: "Lyö minua". Mutta mies ei tahtonut lyödä häntä.
        36 Niin hän sanoi tälle: "Koska et kuullut Herran ääntä, niin katso, leijona surmaa sinut, kun lähdet minun luotani". Ja kun hän lähti hänen luotansa, kohtasi leijona hänet ja surmasi hänet.

        Eli toki esim kaksi tulevaa, säkkipukuista, mitä lie on, niin ovat "isompia" ja jso ei heitä tottele tulee tuli taivaasta jos HE tahtovat, ei vain että "automaattisesti" pahat tekijät kuolevat, vaan


        6 Heillä on valta sulkea taivas, niin ettei sadetta tule heidän profetoimisensa päivinä, ja heillä on valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla, niin usein kuin tahtovat.

        NIIN USEIN kuin tahtovat ja ketää tahtovat, eli KAIKKIA maan asukkaita.

        toki uskovat asuvat maan päällä kun Herra tulee heitä noutamaan maanpäältä?

        Toki se on iso vitsaus jso tulee jäätä niskaan tahi heinäsirkkoja tahi sammakoita, tai leijona tulee syömään :)

        eli,
        aina te eksytte
        AINA!

        Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipäs nyt väännetä kieroon Raamatun Sanaa!

        Tässä alkuperäinen Totuus ja todistus: Joh :_19-23

        Johannes Kastajan todistus
        -------------------------------

        "Tämä on todistus, jonka Johannes antoi, kun juutalaiset lähettivät Jerusalemista pappeja ja leeviläisiä kysymään häneltä: »

        Kuka sinä olet?»

        "Johannes tunnusti totuuden, hän ei sitä kieltänyt. Hän sanoi:

        »En minä ole Messias.» »Mikä sitten?» he kysyivät.
        »Oletko Elia?» »En ole», Johannes vastasi.
        »Oletko se luvattu profeetta?» Hän vastasi: »En.»

        Silloin he sanoivat: »Kuka sitten olet?
        Meidän on vietävä vastaus niille, jotka meidät lähettivät.
        Mitä sanot itsestäsi?»

        Johannes vastasi: »Minä olen ääni, joka huutaa autiomaassa:
        ’Tasoittakaa Herralle tie!’ Niinhän profeetta Jesaja on ennustanut.»

        SIIS?

        Se oli Johannes Kastaja, joka sanoi:

        En ole se Elia!
        En ole se (luvattu ) profeetta. koska tämä

        LUVATTU, oli Jeesus Kristus.

        Siellä on 2 eri profetiaa / lupausta !

        Ei pidä yhdistellä niitä väärin !

        Eli

        1) Lupaus Vapahtajasta Messiaasta !

        2) Tietystä erityisprofeetasta !

        Toki siis Jeesus profetoi, mutta Hän ei ollut SE profeetta.

        Jeesus oli ja On Jumala !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "B) UT:n palvelijat (profeetakin) ovat seurakuntaruumiin osana, eivät erillisinä profeettoina Jumalan ja ihmisten välillä."

        Osin totta
        MUTTA
        kutsuttiinko ennen vanhaa profeettoja näkijöiksi?
        ja Jumalan SUUKSI ja korviksi että silmiksi, että myös käsiksi joka lyö lujaa ja jos ei lyö tulee leijoja joka syö, tottelematton, joka ei tottele Jumalan Suuta.

        Minä olen SUUSI apuna, sanoo Jumala?

        1. Kun. 20:
        35 Silloin eräs profeetanoppilaista sanoi Herran käskystä toverilleen: "Lyö minua". Mutta mies ei tahtonut lyödä häntä.
        36 Niin hän sanoi tälle: "Koska et kuullut Herran ääntä, niin katso, leijona surmaa sinut, kun lähdet minun luotani". Ja kun hän lähti hänen luotansa, kohtasi leijona hänet ja surmasi hänet.

        Eli toki esim kaksi tulevaa, säkkipukuista, mitä lie on, niin ovat "isompia" ja jso ei heitä tottele tulee tuli taivaasta jos HE tahtovat, ei vain että "automaattisesti" pahat tekijät kuolevat, vaan


        6 Heillä on valta sulkea taivas, niin ettei sadetta tule heidän profetoimisensa päivinä, ja heillä on valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla, niin usein kuin tahtovat.

        NIIN USEIN kuin tahtovat ja ketää tahtovat, eli KAIKKIA maan asukkaita.

        toki uskovat asuvat maan päällä kun Herra tulee heitä noutamaan maanpäältä?

        Toki se on iso vitsaus jso tulee jäätä niskaan tahi heinäsirkkoja tahi sammakoita, tai leijona tulee syömään :)

        eli,
        aina te eksytte
        AINA!

        Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

        Nämä Ilmestyskirjan kaksi säkkipukuista todistajaa?


        Heillä on valta sulkea taivas, niin ettei sadetta tule heidän profetoimisensa päivinä, ja heillä on valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla, niin usein kuin tahtovat.

        NIIN USEIN kuin tahtovat ja ketää tahtovat, eli KAIKKIA maan asukkaita.

        toki uskovat asuvat maan päällä kun Herra tulee heitä noutamaan maanpäältä?

        Toki se on iso vitsaus jso tulee jäätä niskaan tahi heinäsirkkoja tahi sammakoita, tai leijona tulee syömään :)


        ___________________

        Sinä et kuitenkaan ole se säkkipukuinen, eikä ole delegoitu valtaa kiusata ihmisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siellä on 2 eri profetiaa / lupausta !

        Ei pidä yhdistellä niitä väärin !

        Eli

        1) Lupaus Vapahtajasta Messiaasta !

        2) Tietystä erityisprofeetasta !

        Toki siis Jeesus profetoi, mutta Hän ei ollut SE profeetta.

        Jeesus oli ja On Jumala !

        Jeesus – profeettojen Profeetta!
        --------------------------------------

        Kun Jeesus Kristus tuli Jumalan lähettämänä ihmiskunnan keskelle, Hänessä itse täyttyi lupaus ”profeetasta”. joka oli Jumalan ja ihmisten välissä oleva valtuutettu. Hänestä tuli ”välimies” Jumalan ja ihmisten välille. ( Heb 12:24)

        ( Mooses ennusti)


        Jeesuksessa täyttyi Mooseksen ilmoittama sana. Hän oli ja on (myös) profeetta!
        Amen.

        • ” Sinun keskuudestasi, veljiesi joukosta, Herra, sinun Jumalasi, herättää sinulle profeetan, minun kaltaiseni; häntä kuulkaa.” ( 5 Moos 18:15)

        Jeesus itse lausui:
        • ” Sillä jos te Moosesta uskoisitte, niin te uskoisitte minua; sillä minusta hän on kirjoittanut. Mutta jos te ette usko hänen kirjoituksiaan, kuinka te uskoisitte minun sanojani?" ( Joh 5:46)

        • ”Kuitenkin minun pitää vaeltaman tänään ja huomenna ja ylihuomenna, sillä ei sovi, että profeetta saa surmansa muualla kuin Jerusalemissa.” ( Luukas 13:29, 33)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin !

        Aloittaja on eksynyt monessa kohtaa oman päänsä tulkinnoissaan.

        Hän kuvittelee harhoissaan olevansa ylen tietäväinen, vaikka paljon on hänellä pielessä ja tietoa ja ymmärrystä puuttuu !

        Ne vanhan liiton profeetat eivät olleet sen suuremmassa virassa kuin uuden liiton profeetatkaan, vaan ihan samanlaisia Jumalan palvelijoita !

        Aloittaja siis palvoo ihmisiä / vanhan liiton rofeettoja, eikä tajua sen vertaa, että kaikki he olivat vain vajavaiasia ihmisiä, jotka pelkästä Jumalan armosta olivat valittuja palvelemaan muita !

        Ongelman ydin on siis aloittajan omassa päässä ja väärässä ihmis palvonnassa, eli siis noiden vanhan testamentin aikaisten profeettojen väärässä korottamisessa Jumalan asemaan, vaikka he olivat yhtä vajavaisia ihmisiä kuin mekin. !

        Seitsemännen enkelin äänen päivinä Jumalan salaisuus käy käytäntöön Sen sanoman mukaan jonka hän on ilmoittanut palvelijoilleen profeetoille.tässä maininta uudenliiton profeetoista joille Jumala on puhunu,luulisin lopunajan herätyksiä,on muitakin kohtia uudenliiton puolella profeetoista ja lopussa kaksi säkkipukuista profeettaa.


      • Anonyymi

        Dr Owuor on ilmoittanut olevansa ne kaksi säkkipukuista profeettaa. En meinannut ensin uskoa mutta katsoin hänen julistuksiaan ja sivustoa. Joten totta se on.
        Ei pidä ihmetellä miksi Suomen profeetaksi on monikin ilmoittautunut. Kun siihen virkaan moni hinkuaa. Kuka sitten on se suurin ja voimallisin profeetta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Profeetan tehtävät Uuuden Liiton seurakunnassa?
        --------------------------------------------------------------

        Uusi Testamentti ei missään kirjoituksessa opeta eikä tue sellaista ”oppia” että seurakunnan puitteissa, saatikka ihan omavaltaiseti joku toimisi ”profeettana”. Sellaista ”ylivirkaa” ei ole luettavissa. Ehdottamasti ei löydy!

        Kun seurakunta syntyi, ja Pyhä Henki vuodatettiin (yleisesti) uskovien ylle, VT:n mukaista ”profeetta-asiaa” ei enää sellaisena tarvittu. Kun Pyhä Henki annettiin uskovien ylle, siinä olivat mukana kaikki armolahjat, Hengen lahjat. Ja myös seurakuntavirat.

        • ”Ja hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi, tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen.” ( Efe 4:11-12)

        Mitään muita ylempää ”profeetan virkaa” ei näy missään UT:n opetuksissa. Seurakunnissa olivat käytössä eri palvelusvirat, ja tehtävät.

        Ketään yksittäistä ”profeettaa” ei lähetetty Roomalaisen imperiumin, silloisen maailman mahdin keskelle! Joksikin kansalliseksi profeetaksi? Taikka yli kansojen profeetaksi. Ei.

        Jumalan Valtakunnan toiminta tapahtui ja tapahtuu Kristuksen seurakunnan puitteissa. Ketään yksittäistä yksi-ylitse-muiden-äänitorvea ei UT:n mukaan ole.

        (Vain väärät profeetat koettavat nostaa ja nostattaa IHMISTÄ johonkin ekstra-asemaan!)

        Kristillisyyden historiassa on näkynyt monia Herran palvelijoita, joilla on ollut hyvä vaikutus aikansa keskellä. Mutta ylitse-muiden-profeettoja he eivät ole olleet, vaan julistaneet Jumalan valtakuntaa ja Sanaa uskollisesti. Palvelijoita siis.

        Seitsemännen enkelin äänen päivinä Jumalan salaisuus käy toteen sen hyvän SANOMAN mukaan jonka hän on ilmoittanut palvelijoilleen profeetoille,elämme nyt näitä päiviä,eli Jumala on ilmoittanut sanomaansa palvelijoilleen profeetoille,uuden liiton puolella on profeettoja!


    • Anonyymi

      Ilmestyskirjan 11:2-3 kerrotut Jumalan lähettiläät "vihan ajassa", siis lopunajan tapahtumissa, on nimetty Raamatussa "todistajiksi" siis!


      Ko. jakeissa puhutaan ”profetoimisesta”. Mutta heitä nimitetään ”todistajiksi.” Vain yhdessä jakeessa sanotaan ”kaksi profeettaa”. ( Ilm 11:10)


      Englannin kielessä näitä palvelijoita nimetään ”todistajiksi”.

      ” And I will give power unto my two witnesses, and they shall prophesy a thousand two hundred and threescore days, clothed in sackcloth.” ( Ilm 11:3, KJV 1789)

      ”Witnesses (= monikkomuoto) sanasta witness:
      * todistus
      * todistaminen
      * todistaja
      * todiste

      • ”And when they shall have finished their testimony, the beast that ascendeth out of the bottomless pit shall make war against them, and shall overcome them, and kill them.” ( Ilm 11:7, KJV 1789)

      Samoin, kun nämä lopettavat todistamisensa, on kirjoitettu:
      ”And when they shall have finished their testimony” = lopettaa todistaminen.

      ”testimony” =

      * todistus
      * todistajanlausunto



      Kaikki esitetty kertoo, että kyseessä on Jumalan erityinen todistamistehtävä, erityisessä ajassa.

      Heissä näkyy VT:n profeetoille tyypillistä voimaa ja valtaa. Jumala on delegoinut heille oikeuden käyttää näitä asioita. Tehtävän suorituksen vaikeuden mukaan.

      Näistä kahdesta todistajasta on esitetty paljon spekulaatioita, hypoteeseja.

      Kaikkein absurdimmat esityksetkin!

      Joku (suomalainen?) näkyi julkisessa netissä kirjoittavan, että HÄN on se ”profeetta” jonka Jumala on tarkoittanut tuohon tehtävään! Mitenkään ei ollut todistusta, MITEN ja Millä perusteella?

      Täysin epäuskottavaakuvittelua. Juuri sitä lajia, jossa yksi ja toinen tuputtaa itseään ”profeetaksi”! Milloin ”suomen profeetaksi”, joskus ”kansojen profeetaksi”, ja joka tavalla.

      Tätä epähengellistä ja epäraamatullista harhaisuutta on näkynyt enemmän kuin runsaasti. Jumalalla ei ole sellaisissa ihmistouhuissa mitään asiaa!

      ”Nämä TODISTAJAT ovat ne kaksi oliivipuuta ja kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä. ” ( Ilm 11:4, KR92)

      • Anonyymi

        Huomautus. Sinä joka koetat deltoida sellaisia kommentteja, jotka paljastavat pimeyttä, kyllä Jumala näkee touhusi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomautus. Sinä joka koetat deltoida sellaisia kommentteja, jotka paljastavat pimeyttä, kyllä Jumala näkee touhusi!

        eli uhkaus perää,
        jos et usko mitä sanon Jumala tulee ja kurittaa sinua ja sinä saat kärsiä pahempia vaivoja kuin Job!

        joten älkää arvostelko minua älkää pyrkikö tutkimaan ja tekemään tyhjiksi sanojani!

        eli, tulee jättää uhkaukset pois?

        ja sitten vielä.
        KUN he kaksi tulevat, sinun kaltaisesi ovat etulinjassa eli eturivissä ja pelkäävät!

        eli heille ei kannata sanoa että olet pimeys etkä valkeus!
        ja'Jumalan Profeetat itse ovat NÄKIJÖITÄ!

        karkuun ei pääse, aj jos pyrkii toki voi heitellä kiviä taivaalta kuten oli ennen muonoin Joosuan aikana.
        tai sitten vaan tylsästi tulta.

        Salaman isku, se saattaa olla ilta hämärässä näyttävämpi niin että kaikki oppivat pelkäämään!
        eli ei uhkaile ellei ole valmis kohtaamaan ei Jumalan vaan näiden kahden vihaa eli kostoa ja rangaisusta!


    • Anonyymi

      On hyvin tärkeää, että tutkii huolella Raamatun sanaa!
      Ja että ymmärtää mm. sen eron, joka profeetan tehtävässä oli

      A) VT:n, eli Vanhan Liiton asioissa. Ja.

      B) Mitä UT opettaa Uuden Liiton profeetan tehtävästä.

      Ne eivät ole samanlaisia.

      A) VT:n profeetat olivat Jumalan ja kansan; ihmisten välissä olevia palvelijoita.

      B) UT:n "profeetat" eivät toimi Yksittäisinä "äänitorvina" kansan taikka kansojen keskellä. Ei.

      UT:n opetusten mukaan "profeetat" toimivat Kristuksen seurakunnan puitteissa.
      He toimivat OSANA seurakuntaa, osana muiden palvelijoiden joukkoa!

      "Profetoiva rakentaa seurakuntaa" (1 Kor 14:4)

      Nyt?

      Hyvin yleinen harhaoppi ja eksytys siis on, että yksi ja toinen koettaa väittää että
      - "nousee profeetta". Siis VT:n mallin mukainen erillinen "profeetta", joka esiintyisi jonakin erityisenä toimijana?

      Ei. Sellaista ei Raamattu osoita. Sellaista ei JUMALA ole ilmoittanut. Sanassaan.

      Eikä Jumla toimi eikä sodi SANAANSA vastaan!

      Tämä villitys: "nousee profeetta" ? Se perustuu vain epäpyhään Tukholman profetiaan. Ei JUMALAN ilmoitukseen. Tukholman profetia oli valitettavaa harhaista eksytystä. Ja se hapatus on hapattanut säälittäväällä tavalla.

      Se on samaa valheiden sarjaa, kuin että Suomessa tulee herätys...

      • Anonyymi

        Koko tuo asetelma on vain ja ainostaan sinun omassa päässäsi !

        Mutta Totuudesta eksyneenä et sitäkään Totuutta tajua, etkä hyväksy !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koko tuo asetelma on vain ja ainostaan sinun omassa päässäsi !

        Mutta Totuudesta eksyneenä et sitäkään Totuutta tajua, etkä hyväksy !

        Kun seurakunta syntyi, ja Pyhä Henki vuodatettiin (yleisesti) uskovien ylle, VT:n mukaista ”profeetta-asiaa” ei enää sellaisena tarvittu. Kun Pyhä Henki annettiin uskovien ylle, siinä olivat mukana kaikki armolahjat, Hengen lahjat. Ja myös seurakuntavirat.

        • ”Ja hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi, tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen.” ( Efe 4:11---)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun seurakunta syntyi, ja Pyhä Henki vuodatettiin (yleisesti) uskovien ylle, VT:n mukaista ”profeetta-asiaa” ei enää sellaisena tarvittu. Kun Pyhä Henki annettiin uskovien ylle, siinä olivat mukana kaikki armolahjat, Hengen lahjat. Ja myös seurakuntavirat.

        • ”Ja hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi, tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen.” ( Efe 4:11---)

        Loputonta tyhjää saman jankkaamista vain !!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Loputonta tyhjää saman jankkaamista vain !!!

        1. Kor 12:28
        "Niinpä Jumala asetti seurakuntaan ensiksi muutamia apostoleiksi,
        toisia profeetoiksi,
        kolmansia opettajiksi,
        sitten hän antoi voimallisia tekoja,
        sitten armolahjoja parantaa tauteja,
        avustaa, hallita, puhua eri kielillä."



        1 Kor 12:29

        "Eivät suinkaan kaikki ole apostoleja?
        Eivät kaikki profeettoja?
        Eivät kaikki opettajia?
        Eiväthän kaikki tee voimallisia tekoja?
        Eihän kaikilla ole parantamisen armolahjoja?
        Eiväthän kaikki puhu kielillä?
        Eiväthän kaikki kykene niitä selittämään? "


      • Anonyymi

        Toki ymmärrät mitä EROA on sillä henkilöllä joka profetoi, eli puhuu ha opettaa ja lohdutaaa

        ja sillä henkilöllä joka ON PROFEETTA!

        ja toki ymmärät sen ERON että

        "Profetoiva rakentaa seurakuntaa" (1 Kor 14:4)
        ja surmaa eli tappaa kysyy Ananias?

        millä tavalla Ananias tapaus RAKENTAA seurakuntaa, varsinkin Anaiaksen oman itsensä kohdalla?

        eli, tahdot kuulla korva syyhyyn mitä et tahdo että tulee?

        itke ja valita kurjuuttasi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toki ymmärrät mitä EROA on sillä henkilöllä joka profetoi, eli puhuu ha opettaa ja lohdutaaa

        ja sillä henkilöllä joka ON PROFEETTA!

        ja toki ymmärät sen ERON että

        "Profetoiva rakentaa seurakuntaa" (1 Kor 14:4)
        ja surmaa eli tappaa kysyy Ananias?

        millä tavalla Ananias tapaus RAKENTAA seurakuntaa, varsinkin Anaiaksen oman itsensä kohdalla?

        eli, tahdot kuulla korva syyhyyn mitä et tahdo että tulee?

        itke ja valita kurjuuttasi!

        Aloittaja ei ole noviisi, joka sepittää.

        UT opettaa, että on:

        A) profetoimisen lahja ( yksi armolahjoista, Hengen lahjoista)

        B) On myös profeetan tehtävä; virka ( Yksi muista srk-viroista).


        Nämä asiat pitäisi olla täysin SELVIÄ jokaiselle uskovalle ja

        koska tämä palsta ei ole kristillinen "lastentarha" eikä esikoulu, eikä alkeislaitos...

        Niin on naiiivia ja absurdia huomautella itsestään selvistä asioista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja ei ole noviisi, joka sepittää.

        UT opettaa, että on:

        A) profetoimisen lahja ( yksi armolahjoista, Hengen lahjoista)

        B) On myös profeetan tehtävä; virka ( Yksi muista srk-viroista).


        Nämä asiat pitäisi olla täysin SELVIÄ jokaiselle uskovalle ja

        koska tämä palsta ei ole kristillinen "lastentarha" eikä esikoulu, eikä alkeislaitos...

        Niin on naiiivia ja absurdia huomautella itsestään selvistä asioista.

        Tämäkin asia kumoaa aloittajan typeryydet omalta osaltaan !

        A) profetoimisen lahja ( yksi armolahjoista, Hengen lahjoista)

        B) On myös profeetan tehtävä; virka ( Yksi muista srk-viroista).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koko tuo asetelma on vain ja ainostaan sinun omassa päässäsi !

        Mutta Totuudesta eksyneenä et sitäkään Totuutta tajua, etkä hyväksy !

        Aivan niin!


    • Anonyymi

      Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään.
      Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut.

      Raamattu

    • Anonyymi

      Suomessa on monissa seurakunnissa profeetallisia uskovia, kuten Jumala Raamatussa lupaa antaa profetian armolahjoja omilleen. Ja myös profeettoja on uudessa liitossa.

      Jos sitten Herra nostaa jonkun yhden totuudentorven, joka laajemmalle yleisölle toitottaa sanomaa Suomessa, niin voi sitä, joka ei korvaansa lotkauta Herran sanansaattajalle.

      Profeetta ei ole vain joku ennustelija, joka kertoilee tulevaisia, vaan ennen kaikkea henkilö, joka kääntää Jumalan sanasta luopunutta kansaa takaisin Jumalan sanan totuuteen.

      • Anonyymi

        Suomeen ei ole Jumala luvannut mitään profeettaa.

        Ja jos sellaisia olisikin ollut menneinä vuosikymmeninä.. ei kansa olisi tässä jumlattomuuden ja turmeluksen tilassa.

        Totuus on, että se on kristikansa joka on laiminlyönyt tehtäviään!

        Jumalan sanaa ei "toitoteta".

        Jumala antaa valinnan vapauden. Ne jotka eivät korvaansa lotkauta?

        Ei siitä mitään koston rintamaa Jumala järjestä.


        Kerropas millainen "totuuden torvi" itse olet?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomeen ei ole Jumala luvannut mitään profeettaa.

        Ja jos sellaisia olisikin ollut menneinä vuosikymmeninä.. ei kansa olisi tässä jumlattomuuden ja turmeluksen tilassa.

        Totuus on, että se on kristikansa joka on laiminlyönyt tehtäviään!

        Jumalan sanaa ei "toitoteta".

        Jumala antaa valinnan vapauden. Ne jotka eivät korvaansa lotkauta?

        Ei siitä mitään koston rintamaa Jumala järjestä.


        Kerropas millainen "totuuden torvi" itse olet?

        >> jos sellaisia olisikin ollut menneinä vuosikymmeninä.. ei kansa olisi tässä jumlattomuuden ja turmeluksen tilassa. <<

        Raamattu sanoo mm., että luopumus tulee ja löytäneekö Jeesus uskoa palatessaan. Se tarkoittaa sitä, että iso osa kristikansastakin elää syvällä luopumuksessa Jeesuksen palatessa. Ei Raamattu lupaa mitään suurta katumusharjoitusta ennen Jeesuksen paluuta, jossa kristikunta ja tavallinen kansakin menisi polvilleen ja tekisi parannusta. Siitä huolimatta Herra lähettää aina varoituksen sanan, niin omilleen kuin jumalattomalle kansallekin, vaikka hän näkee, ettei enin osa lotkauta korvaansakaan sanomisille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomeen ei ole Jumala luvannut mitään profeettaa.

        Ja jos sellaisia olisikin ollut menneinä vuosikymmeninä.. ei kansa olisi tässä jumlattomuuden ja turmeluksen tilassa.

        Totuus on, että se on kristikansa joka on laiminlyönyt tehtäviään!

        Jumalan sanaa ei "toitoteta".

        Jumala antaa valinnan vapauden. Ne jotka eivät korvaansa lotkauta?

        Ei siitä mitään koston rintamaa Jumala järjestä.


        Kerropas millainen "totuuden torvi" itse olet?

        >> Jumalan sanaa ei "toitoteta". <<

        Lakkaa viilaamasta pilkkua ja takertumasta joka sanaan. Toitotuksesta puhutaan torvien kohdalla Raamatussa ja koska profeetoista käytetään pasuuna-sanaa vertauskuvallisesti, niin käytin siksi toitotus-sanaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >> jos sellaisia olisikin ollut menneinä vuosikymmeninä.. ei kansa olisi tässä jumlattomuuden ja turmeluksen tilassa. <<

        Raamattu sanoo mm., että luopumus tulee ja löytäneekö Jeesus uskoa palatessaan. Se tarkoittaa sitä, että iso osa kristikansastakin elää syvällä luopumuksessa Jeesuksen palatessa. Ei Raamattu lupaa mitään suurta katumusharjoitusta ennen Jeesuksen paluuta, jossa kristikunta ja tavallinen kansakin menisi polvilleen ja tekisi parannusta. Siitä huolimatta Herra lähettää aina varoituksen sanan, niin omilleen kuin jumalattomalle kansallekin, vaikka hän näkee, ettei enin osa lotkauta korvaansakaan sanomisille.

        "niin omilleen kuin jumalattomalle kansallekin, vaikka hän näkee, ettei enin osa lotkauta korvaansakaan sanomisille."

        Missä ja miten sanaa jumalattomallei kansalle nyt Suomessa näkyy???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >> Jumalan sanaa ei "toitoteta". <<

        Lakkaa viilaamasta pilkkua ja takertumasta joka sanaan. Toitotuksesta puhutaan torvien kohdalla Raamatussa ja koska profeetoista käytetään pasuuna-sanaa vertauskuvallisesti, niin käytin siksi toitotus-sanaa.

        "Sentähden, kun annat almuja, älä soitata torvea edelläsi, niinkuin ulkokullatut tekevät synagoogissa ja kaduilla saadakseen ylistystä ihmisiltä. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa."

        Jumalan sanaa ei toitoteta. Sitä julistetaan, saarnataan, todistetaan!

        Pasunakaan ei "toitota". Vaan päästää selvän äänen.

        Älä sinä takerru liikaa?
        Jos et ole "profeetta" kannattaa pysyä ruodussa?


    • Anonyymi

      Aloitaja kehoittaa, koettelemaan kaikki?

      "Mikä ihmeen tabu tällainen on? Raamattu nimenomaan käskee ”koettelemaan kaikki”, niin profetiat kuin ”henget”! Verbi on käskymuodossa: koetelkaa! (1 Tess 5:21, 1 Joh 4:1)

      Tällainen = ”nousee profeetta” - hömppä voi saada jalansijaa siksikin, että ei tunneta Raamatun sisältöä! Kokonaisuutta. Ei eroteta Vanhan Liiton ja Uuden Liiton asioita. Uuden liiton seurakunnassa ei ole VT:n mukaista "profeetta-asiaa."

      • ”Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ja Jumalan voimaa” ( Matt 22:29)"

      Hyvä
      siis koettele tämä:

      Jumala ilmoittaa SUORAA Jeremialle, hankalasti, Jesajalle, Hoosealle, että Sakarjalle että Hesekielille, että

      Jer. 16:
      Jer. 23:
      Jer. 31:

      Tästä on hyvä jatkaa ja sitten itse etsit, mitä Jesaja, Sakarja, Hesekiel, että Hoosea että Amos sanoo.

      Pohjoisee tulee "isompi ja suurempi" vapauttaja kuin, Mooses joka vapautti Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin jälkeläiset, Egytpin orjuudesta ja
      kun se tapahtuu, Moosesta ei enää muisteta!
      mahtaa olla kova juttu, "juutalaisten" keskuudessa kun ei enää maintia eikä muisteta Moosesta, vaan
      joku joka on ESIKOINEN ja sitten tekee ja mahdollisesti, ennustaa, profetei ja ilmoittaa mitä tulee ja on ja mitä on ollut.

      ei kait kukaan juutalainen ihan huvikeseen hylkää Moosesta, ktuen Paavali ja Raamattu sanoo:

      Hepr. 10:28
      Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman:

      ja HETI havaitset että, kirjeenn vastaanottajat olivat "juutalaiset" eli hebrealaiset!

      nyt, Jumala sanoo Moosekselle:

      2. Moos. 34:27
      Ja Herra sanoi Moosekselle: "Kirjoita itsellesi nämä sanat, sillä näiden sanojen mukaisesti minä olen tehnyt liiton sinun ja Israelin kanssa".

      ja nyt sitten tulee joku joka saattaa tekee suurempia kuin Mooses.
      ja JUURI Pohjoisesta maasta, en sano joku mukamas tukholman profeetta, mutta joko ja se kuka lie on on "suuri"!

      Joten
      oman sanasi mukaan:
      • ”Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ja Jumalan voimaa” ( Matt 22:29)"
      ja
      "Mikä ihmeen tabu tällainen on? Raamattu nimenomaan käskee ”koettelemaan kaikki”, niin profetiat kuin ”henget”! Verbi on käskymuodossa: koetelkaa! (1 Tess 5:21, 1 Joh 4:1)

      ja KUN olet koetellut, toki kerron mitä se oli ja mihin se johti ja millä perusteella?

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      • Anonyymi

        Ja höpö höpö


    • Anonyymi

      >> Ketään yksittäistä ”profeettaa” ei lähetetty Roomalaisen imperiumin, silloisen maailman mahdin keskelle! Joksikin kansalliseksi profeetaksi? Taikka yli kansojen profeetaksi. Ei. <<

      Ns. kirjaprofeettoja, jotka saisivat Herralta jotain lisäyksiä Raamattuun, ei ole enää. Raamatun ilmoitus ei muutu enää. Jos joku profeetta koittaa lisätä jotain uutta Raamattuun, hän on väärä profeetta.

      Se ei tarkoita sitä, etteikö profeetat saisi edelleen Herralta Raamatun mukaisia asioita ilmoitettavakseen. Eli profeetat edelleenkin tuovat sanomia ja profetioita, he lohduttavat, muistuttavat, kehottavat, ojentavat uskovia jne., mutta vain sanan mukaisesti.

      Apt. 1:27-28 Siihen aikaan tuli profeettoja Jerusalemista Antiokiaan. Ja eräs heistä, nimeltä Agabus, nousi ja antoi Hengen vaikutuksesta tiedoksi, että oli tuleva suuri nälkä kaikkeen maailmaan; ja se tulikin

      Apt. 21:8-11 tulimme Kesareaan, jossa menimme evankelista Filippuksen tykö... Niin tuli sinne Juudeasta eräs profeetta, nimeltä Agabus. Ja tultuaan meidän luoksemme hän otti Paavalin vyön, sitoi sillä jalkansa ja kätensä ja lausui: "Näin sanoo Pyhä Henki: 'Sen miehen, jonka vyö tämä on, juutalaiset näin sitovat Jerusalemissa ja antavat pakanain käsiin'."

      Kyllä minusta esim. profeetta Agabus aika laajasti vaikutti Israelia kiertävän ja toimivan hyvin samalla tavoin kuin vanhan liiton profeetatkin. Hän käytti jopa "esityksiä" sanomansa tukena, kuten vanhan liiton profeetat.

      Vanhassa liitossa taas oli lukuisia muitakin profeettoja kuin vain ne kirjaprofeetat, joita olemme tottuneet lukemaan. Vain muutama profeetoista siis pääsi kirjan kirjoittajana Raamattuun. Mutta ei Raamattu tai Herra itse näitä muita profeettoja mainitse jotenkin vähäisempinä profeettoinaan kuin näitä kirjaprofeettoja.

      • Anonyymi

        "Kyllä minusta esim. profeetta Agabus aika laajasti vaikutti Israelia kiertävän ja toimivan hyvin samalla tavoin kuin vanhan liiton profeetatkin. Hän käytti jopa "esityksiä" sanomansa tukena, kuten vanhan liiton profeetat."


        Kyllä. Mutta Agabuksesta ei UT todista, että hän olisi ryhtynyt "profeetaksi" silloisen pakanallisen roomalaisen väen keskelle.

        Siinä on se ero.

        Agabus teki työtä profeetan palvelustehtävässä, uskovien yhteydessä,

        Apostolien teot 21:8-11


    • Anonyymi

      Profetoimisen ja muiden tehtävien tarkoitus?

      = Rakentaa Kristuksen Jeesuksen seurakuntaa!

      Efesolaiskire 4:11-16

      "Ja hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi,
      - tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen,

      - kunnes me kaikki pääsemme yhteyteen uskossa ja Jumalan Pojan tuntemisessa, täyteen miehuuteen, Kristuksen täyteyden täyden iän määrään,

      - ettemme enää olisi alaikäisiä, jotka ajelehtivat ja joita viskellään kaikissa opintuulissa ja ihmisten arpapelissä ja eksytyksen kavalissa juonissa;

      vaan että me,
      - totuutta noudattaen rakkaudessa, kaikin tavoin kasvaisimme häneen, joka on pää, Kristus!

      - ja josta koko ruumis, yhteen liitettynä ja koossa pysyen jokaisen jänteensä avulla, kasvaa rakentuakseen rakkaudessa sen voiman määrän mukaan, mikä kullakin osalla on."


      Tämä on Ramatun sanaa, amen!

      • Anonyymi

        Oliko nälänhädästä ilmoittaminen "seurakunnan rakentamista"? Tai se, että Paavali sai sanan, miten hänen käy? EI! Ne olivat profetioita siitä, mitä tuleman pitää, koska profeetta myös profetoi, jos Herra sellaista käskee tehdä. Ja Agabus oli uuden liiton profeetta, joka teki niin.


      • Anonyymi

        Profetoimisesta katsotaan kaikki kohdat, mitä UT puhuu profetoimisesta, eikä jotain yhtä lausetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko nälänhädästä ilmoittaminen "seurakunnan rakentamista"? Tai se, että Paavali sai sanan, miten hänen käy? EI! Ne olivat profetioita siitä, mitä tuleman pitää, koska profeetta myös profetoi, jos Herra sellaista käskee tehdä. Ja Agabus oli uuden liiton profeetta, joka teki niin.

        Mites apostoli Johannes ja Ilmestyskirja !

        Se tapahtui uuden liiton aikana, ei vanhan !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko nälänhädästä ilmoittaminen "seurakunnan rakentamista"? Tai se, että Paavali sai sanan, miten hänen käy? EI! Ne olivat profetioita siitä, mitä tuleman pitää, koska profeetta myös profetoi, jos Herra sellaista käskee tehdä. Ja Agabus oli uuden liiton profeetta, joka teki niin.

        Kyllä oli. Nimenomaan seurakunnan rakentamista.

        Nimittäin? Ei siitä nälänhädästä kaiketi rydytty roomalaista maailmaa informoimaan!
        nehän olisi nauraneet näille hulluiksi leimatuille?

        Mutta uskovia Herra tahtoi vahvistaa. Nimenomaan tässä profeetta Agabus oli seurakunnan palveluksessa. Amen.

        Sana esille! Apostolien teot 11:25---30

        "Barnabas lähti sitten Tarsokseen etsimään Saulia ja löydettyään toi hänet Antiokiaan. Yhdessä he toimivat seurakunnan keskuudessa kokonaisen vuoden, ja suuri joukko ihmisiä sai heiltä opetusta. Antiokiassa alettiin ensimmäiseksi käyttää opetuslapsista nimitystä kristitty."

        "Tuohon aikaan tuli Jerusalemista profeettoja Antiokiaan. Muuan heistä, nimeltään Agabos, ilmoitti Hengen vaikutuksesta, että koko maailmaan oli tuleva suuri nälänhätä. Näin tapahtuikin Claudiuksen aikana. "

        "Opetuslapset päättivät antaa avustusta Juudeassa asuville veljille, kukin varojensa mukaan. Niin he tekivätkin ja lähettivät Barnabaksen ja Saulin viemään rahat seurakunnan vanhimmille."
        ----------------------------------------------------------------------

        Raaman sanojen kanssa on oltava tarkkana?
        Jerusalemin profeeetat tulivat Antiokiaan.
        Tietenkin he mevitä uskovien pariin. Ja ilmoittivat asian.

        Ei kerrota, että nämä profeetat olisivat ryhtyneet ennustamaan Antiokian pakanoille, että nälänhätä on tulossa? Sitä ei Raamattu kerro.

        Mutta uskovien seurakunnalle tämä tieto oli hyvä asia. ja tarkoitus?

        He lähettivät avustusta Juudeassa oleville veljille!

        Tämä pätee edelleen. Kun Jumala antaa hengen ilmoituksia, profetioita, Hänen hyvä tarkoituksensa on (SANAN mukaan) tuoda niitä seurakunnan rakennukseksi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko nälänhädästä ilmoittaminen "seurakunnan rakentamista"? Tai se, että Paavali sai sanan, miten hänen käy? EI! Ne olivat profetioita siitä, mitä tuleman pitää, koska profeetta myös profetoi, jos Herra sellaista käskee tehdä. Ja Agabus oli uuden liiton profeetta, joka teki niin.

        Ja Agabus oli uuden liiton profeetta, joka teki niin.

        -----------------------------------------------
        Hän profetoi asian seurakunnalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mites apostoli Johannes ja Ilmestyskirja !

        Se tapahtui uuden liiton aikana, ei vanhan !

        Johanneksen silmät ja korvat avattiin näkemään ja kuulemaan ilmestys, tuli varoituksia ja kaikenlaista sanomaa. Kyllä sellainen profeetan mitat minusta täyttää.

        Sanoihan Aamoskin, että "En minä ole profeetta enkä profeetanoppilas, vaan minä olen paimen ja metsäviikunapuiden viljelijä", mutta Herra sanoi hänelle: "Mene ja ennusta". ja profeetaksi Aamosta tänä päivänäkin tituleerataan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko nälänhädästä ilmoittaminen "seurakunnan rakentamista"? Tai se, että Paavali sai sanan, miten hänen käy? EI! Ne olivat profetioita siitä, mitä tuleman pitää, koska profeetta myös profetoi, jos Herra sellaista käskee tehdä. Ja Agabus oli uuden liiton profeetta, joka teki niin.

        "Tai se, että Paavali sai sanan, miten hänen käy?"


        Kyllä.

        Nmä KAIKKI tunnetaan!
        Paavali oli apostoli, hän sai näkyj, ilmestyksiä, näki unia!
        Myös on kirjoitettu: "Herra seisoi Paavalin tykönä ja sanoi..." ( Apt 23:11

        Myös Jumalan enkelit toivat hänelle asiaa!
        Ja silloin oli aika tuoda se esille! ( Apt 27:22-26)

        Se oli profeetallinen todistus!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Profetoimisesta katsotaan kaikki kohdat, mitä UT puhuu profetoimisesta, eikä jotain yhtä lausetta.

        kyllä kaikki tiedetään!

        Mutta JOKAISEN uskovan luulisi tietävän ne kaikki!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja Agabus oli uuden liiton profeetta, joka teki niin.

        -----------------------------------------------
        Hän profetoi asian seurakunnalle.

        Mutta Raamatun profetiat, Ilmestykirjakin ym. uuden liiton profetiat, ovat myös muille ihmisille tarkoitettuja, ei ainoastaan uskoville. Varsinkin joku kaikkia koskeva asia, kuten nälänhätä. Tosissasiko meinaat, ettei muita ihmisiä lainkaan varoitettu siitä? Vaikka Jumala aikanaan varoitti jumalatonta Egyptiäkin nälänhädästä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mites apostoli Johannes ja Ilmestyskirja !

        Se tapahtui uuden liiton aikana, ei vanhan !

        Ilmestyskirjan 11:2-3 kerrotut Jumalan lähettiläät "vihan ajassa", siis lopunajan tapahtumissa, on nimetty Raamatussa "todistajiksi" siis!


        Ko. jakeissa puhutaan ”profetoimisesta”. Mutta heitä nimitetään ”todistajiksi.” Vain yhdessä jakeessa sanotaan ”kaksi profeettaa”. ( Ilm 11:10)


        Englannin kielessä näitä palvelijoita nimetään ”todistajiksi”.

        ” And I will give power unto my two witnesses, and they shall prophesy a thousand two hundred and threescore days, clothed in sackcloth.” ( Ilm 11:3, KJV 1789)

        ”Witnesses (= monikkomuoto) sanasta witness:
        * todistus
        * todistaminen
        * todistaja
        * todiste

        • ”And when they shall have finished their testimony, the beast that ascendeth out of the bottomless pit shall make war against them, and shall overcome them, and kill them.” ( Ilm 11:7, KJV 1789)

        Samoin, kun nämä lopettavat todistamisensa, on kirjoitettu:
        ”And when they shall have finished their testimony” = lopettaa todistaminen.

        ”testimony” =

        * todistus
        * todistajanlausunto



        Kaikki esitetty kertoo, että kyseessä on Jumalan erityinen todistamistehtävä, erityisessä ajassa.

        Heissä näkyy VT:n profeetoille tyypillistä voimaa ja valtaa. Jumala on delegoinut heille oikeuden käyttää näitä asioita. Tehtävän suorituksen vaikeuden mukaan.

        Näistä kahdesta todistajasta on esitetty paljon spekulaatioita, hypoteeseja.

        Kaikkein absurdimmat esityksetkin!

        Joku (suomalainen?) näkyi julkisessa netissä kirjoittavan, että HÄN on se ”profeetta” jonka Jumala on tarkoittanut tuohon tehtävään! Mitenkään ei ollut todistusta, MITEN ja Millä perusteella?

        Täysin epäuskottavaakuvittelua. Juuri sitä lajia, jossa yksi ja toinen tuputtaa itseään ”profeetaksi”! Milloin ”suomen profeetaksi”, joskus ”kansojen profeetaksi”, ja joka tavalla.

        Tätä epähengellistä ja epäraamatullista harhaisuutta on näkynyt enemmän kuin runsaasti. Jumalalla ei ole sellaisissa ihmistouhuissa mitään asiaa!

        ”Nämä TODISTAJAT ovat ne kaksi oliivipuuta ja kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä. ” ( Ilm 11:4, KR92)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta Raamatun profetiat, Ilmestykirjakin ym. uuden liiton profetiat, ovat myös muille ihmisille tarkoitettuja, ei ainoastaan uskoville. Varsinkin joku kaikkia koskeva asia, kuten nälänhätä. Tosissasiko meinaat, ettei muita ihmisiä lainkaan varoitettu siitä? Vaikka Jumala aikanaan varoitti jumalatonta Egyptiäkin nälänhädästä.

        Tietysti. Jokainen Raamatun sisältö on vapaasti kaikkien luettavissa. (Suomessa vielä).

        Jos sinulla on jumalattomille jokin profetia? Ja olet täysin varma että se on nimenomaan Jumalan profetia, eikä ennustus tai harha?

        Ja jos olet varma että se pitää johonkin toimittaa?

        Niin perusteellisen harkinnan perästä, se tulee ottaa huomioon?

        Kyllä Jumala varoitti Egyptiä nälänhädästä. Mutta sen armon se sai, koska Jumalan oma kansa, heimo oli siinä kuvioissa mukana!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johanneksen silmät ja korvat avattiin näkemään ja kuulemaan ilmestys, tuli varoituksia ja kaikenlaista sanomaa. Kyllä sellainen profeetan mitat minusta täyttää.

        Sanoihan Aamoskin, että "En minä ole profeetta enkä profeetanoppilas, vaan minä olen paimen ja metsäviikunapuiden viljelijä", mutta Herra sanoi hänelle: "Mene ja ennusta". ja profeetaksi Aamosta tänä päivänäkin tituleerataan.

        Ilmestyskirjan alku lausuu, mistä oli kysymys?
        Ei Johanneksen profetoimisesta, vaan näin on kirjoitettu: Ilm 1:1-3

        "Jeesuksen Kristuksen ilmestys, jonka Jumala antoi hänelle, näyttääkseen palvelijoillensa, mitä pian tapahtuman pitää; ja sen hän lähettämänsä enkelin kautta antoi tiedoksi palvelijalleen Johannekselle
        - joka tässä todistaa Jumalan sanan ja Jeesuksen Kristuksen todistuksen, kaiken sen, minkä hän on nähnyt
        - Autuas se, joka lukee, ja autuaat ne, jotka kuulevat tämän profetian sanat ja ottavat vaarin siitä, mitä siihen kirjoitettu on; sillä aika on lähellä!"
        ----------------------------------------
        Kyseessä oli Jeesuksen Kristuksen ilmestys.
        Tietenkin se oli profeetallinen, koko Raamatun laajin näkykirja!

        Mutta? On oltava tarkkana? Johannes oli uskollinen
        - todistaja
        - kirjuri
        - näyn tallentaja.

        Eikä Ilmestyrkirja missään kohtaa osoita, että Johannes oli "profeetta".

        Profeetallinen tehtävä on toki kiistaton.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      >> ”kaksi profeettaa”. ( Ilm 11:10) <<

      Minun nähdäkseni nämä Ilm.kirjan kaksi profeettaa ja kaksi lampunjalkaa eivät tarkoita 2 ihmistä, jotka ovat profeettoja, vaan pakankansojen (eli metsäöljypuun) ja juutalaisen kansan (eli öljypuun) uudestisyntyneitä uskovia.

      Perustelut:

      Sak. 4:11-14
      "Mitä ovat nämä kaksi öljypuuta lampunjalan oikealla ja vasemmalla puolella?"... Hän sanoi: "Nämä ovat ne molemmat öljyllä voidellut, jotka seisovat kaiken maan Herran edessä".

      Room. 11:17
      sinä, joka olet metsäöljypuu, olet oksastettu oikeiden oksien joukkoon ja olet päässyt niiden kanssa osalliseksi öljypuun mehevästä juuresta

      Ilm. 11:3-4
      Ja minä annan kahdelle todistajalleni toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan." Nämä ovat ne kaksi öljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä.

      • Anonyymi

        Lukisit edes vähän enemmän sitä Raamattuasi !

        3 Ja minä annan kahdelle todistajalleni toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan."
        4 Nämä ovat ne kaksi öljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä.
        5 Ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, lähtee tuli heidän suustaan ja kuluttaa heidän vihollisensa; ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, on hän saava surmansa sillä tavalla.
        6 Heillä on valta sulkea taivas, niin ettei sadetta tule heidän profetoimisensa päivinä, ja heillä on valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla, niin usein kuin tahtovat.
        !!!
        7 Ja kun he ovat lopettaneet todistamisensa, on peto, se, joka nousee syvyydestä, käyvä sotaa heitä vastaan ja voittava heidät ja tappava heidät.
        8 Ja heidän ruumiinsa viruvat sen suuren kaupungin kadulla, jota hengellisesti puhuen kutsutaan Sodomaksi ja Egyptiksi ja jossa myös heidän Herransa ristiinnaulittiin.
        9 Ja ihmiset eri kansoista ja sukukunnista ja kielistä ja kansanheimoista näkevät heidän ruumiinsa kolme ja puoli päivää, eivätkä salli, että heidän ruumiinsa pannaan hautaan.
        !!!


      • Anonyymi

        Selvästi kaksi ihmistä,profeettaa.


      • Anonyymi

        Opettele lukemaan raamattua!


    • Anonyymi

      Lue raamattua jos pyhähenki avaa sinulle totuuden?

    • Anonyymi

      Jos ukovat tuntisivat edes paremmin taikka hyvin Raamatun kokonaisuutta, he eivät juoksisi jokaisen perässä, joka sanoo: Minä olen profeetta! - Minä olen se Suomen profeetta, jonka Tukh.ennustuksessa luvattiin. - MInä olen kansojen profeetta!

      Voi voi tuota hömppää!

    • Anonyymi

      Ei ole profeettaa eikä tule. Ennustelijoita on, ja itsensä nostajia.

      • Anonyymi

        Kirjanopineet osasivat vääristää kirjoituksia ennen ja näköjään nykyäänkin!


    • Anonyymi

      Mihin sä profeettoja tarvit kun Jeesus synnit sovittanut . Eikö se riitä?

      • Anonyymi

        Juuri niin!
        Jeesus oli profeettojen Profeetta!
        Ei Hänen yläpuolelleen tai rinnalleen tarvita kilpailijoita!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri niin!
        Jeesus oli profeettojen Profeetta!
        Ei Hänen yläpuolelleen tai rinnalleen tarvita kilpailijoita!

        Ihmiset todistivat, että Jeesus on profeetta!
        ---------------------------------------------------

        • ”Nainen sanoi hänelle: "Herra, minä näen, että sinä olet profeetta.” ( Joh 4:19)

        • ” Ja hän sanoi: "Nuorukainen, minä sanon sinulle: nouse! Niin kuollut nousi istualleen ja rupesi puhumaan. Ja hän antoi hänet hänen äidillensä.

        • ” Ja heidät kaikki valtasi pelko, ja he ylistivät Jumalaa sanoen: "Suuri profeetta on noussut meidän keskellemme", ja: "Jumala on katsonut kansansa puoleen".” ( Luuk 7:13-16)

        • ” Kun nyt ihmiset näkivät sen tunnusteon, jonka Jeesus oli tehnyt, sanoivat he: "Tämä on totisesti se profeetta, joka oli maailmaan tuleva." ( Joh 6:14)

        • ”Niin muutamat kansasta, kuultuaan nämä sanat, sanoivat: "Tämä on totisesti se profeetta." ( Joh 7:40)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmiset todistivat, että Jeesus on profeetta!
        ---------------------------------------------------

        • ”Nainen sanoi hänelle: "Herra, minä näen, että sinä olet profeetta.” ( Joh 4:19)

        • ” Ja hän sanoi: "Nuorukainen, minä sanon sinulle: nouse! Niin kuollut nousi istualleen ja rupesi puhumaan. Ja hän antoi hänet hänen äidillensä.

        • ” Ja heidät kaikki valtasi pelko, ja he ylistivät Jumalaa sanoen: "Suuri profeetta on noussut meidän keskellemme", ja: "Jumala on katsonut kansansa puoleen".” ( Luuk 7:13-16)

        • ” Kun nyt ihmiset näkivät sen tunnusteon, jonka Jeesus oli tehnyt, sanoivat he: "Tämä on totisesti se profeetta, joka oli maailmaan tuleva." ( Joh 6:14)

        • ”Niin muutamat kansasta, kuultuaan nämä sanat, sanoivat: "Tämä on totisesti se profeetta." ( Joh 7:40)

        Jeesus – profeettojen Profeetta!
        --------------------------------------

        Kun Jeesus Kristus tuli Jumalan lähettämänä ihmiskunnan keskelle, Hänessä itse täyttyi lupaus ”profeetasta”. joka oli Jumalan ja ihmisten välissä oleva valtuutettu. Hänestä tuli ”välimies” Jumalan ja ihmisten välille. ( Heb 12:24)

        ( Mooses ennusti)
        • ” Sinun keskuudestasi, veljiesi joukosta, Herra, sinun Jumalasi, herättää sinulle profeetan, minun kaltaiseni; häntä kuulkaa.” ( 5 Moos 18:15)

        Jeesus itse lausui:
        • ” Sillä jos te Moosesta uskoisitte, niin te uskoisitte minua; sillä minusta hän on kirjoittanut. Mutta jos te ette usko hänen kirjoituksiaan, kuinka te uskoisitte minun sanojani?" ( Joh 5:46)

        • ”Kuitenkin minun pitää vaeltaman tänään ja huomenna ja ylihuomenna, sillä ei sovi, että profeetta saa surmansa muualla kuin Jerusalemissa.” ( Luukas 13:29, 33)


      • Anonyymi

        Ilmestyskirjan 11 luvussa kerrotaan kahden profeetan toimimisesta lopunaikoina, joten heidän pitäisi nyt ainakin ilmestyä kristilliselle kentälle ajallaan:
        "3. Minä annan kahdelle todistajalleni tehtäväksi profetoida säkkeihin pukeutuneina tuhat kaksisataakuusikymmentä päivää."
        4. Nämä ovat ne kaksi öljypuuta ja kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä.
        5. Jos joku tahtoo vahingoittaa heitä, heidän suustaan lähtee tuli, joka nielee heidän vihollisensa. Näin on kuoleva jokainen, joka tahtoo vahingoittaa heitä.
        6. Heillä on valta sulkea taivas, niin ettei tule sadetta heidän profetoimisensa päivinä. Heillä on myös valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikenlaisilla vitsauksilla niin usein kuin tahtovat."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus – profeettojen Profeetta!
        --------------------------------------

        Kun Jeesus Kristus tuli Jumalan lähettämänä ihmiskunnan keskelle, Hänessä itse täyttyi lupaus ”profeetasta”. joka oli Jumalan ja ihmisten välissä oleva valtuutettu. Hänestä tuli ”välimies” Jumalan ja ihmisten välille. ( Heb 12:24)

        ( Mooses ennusti)
        • ” Sinun keskuudestasi, veljiesi joukosta, Herra, sinun Jumalasi, herättää sinulle profeetan, minun kaltaiseni; häntä kuulkaa.” ( 5 Moos 18:15)

        Jeesus itse lausui:
        • ” Sillä jos te Moosesta uskoisitte, niin te uskoisitte minua; sillä minusta hän on kirjoittanut. Mutta jos te ette usko hänen kirjoituksiaan, kuinka te uskoisitte minun sanojani?" ( Joh 5:46)

        • ”Kuitenkin minun pitää vaeltaman tänään ja huomenna ja ylihuomenna, sillä ei sovi, että profeetta saa surmansa muualla kuin Jerusalemissa.” ( Luukas 13:29, 33)

        Lue ja usko !


        Joh. 1:21 Ja he kysyivät häneltä: "Mikä sitten? Oletko sinä Elias?" Hän sanoi: "En ole". "Se profeettako olet?" Hän vastasi: "En".


    • Anonyymi

      Paitsi suurta lopun ajan suomalaista profeettaa, myöskin valtavaa Suomen yli pyyhkivää herätystä odotetaan. Sitä odottaa 100,0 % helluntailaisista, koska sitä on monesti Herran nimessä ennustettu. Enpä usko, että tulee. Rangaistuksia kansalle odottaisin ennemminkin, eiköhän tämä maa ja kansa ole jo lopullisesti piloilla.

      • Anonyymi

        Niin? Sellaiseen visioon ja utopiaan ovat surullisen monet uskikset jämähtäneeet. Ja Piru nauraa. Syntiset kulkevat kohti kadotusta ja toiset vain hokee: herätys, herätys, herätys, profeetta, profeetta, profeetta....

        Mitä Herra tästä touhusta. Ilmoitettu on, ja... ei auta vaikka sen Herran kannan kertoisi?
        Kuuroille korville se menisi?

        Toiset ovat hereillä kyllä.

        Kuritusta on luvassa jumalattomalle kansalle. Ja...

        Mutta Jumalan kuritus on Hänen rakkauttaan? Jospa joku siten herää?


      • Anonyymi

        Mahdollista herätykset ovat,jopa suuret.suomen miehitys,pahimmassa tapauksessa suomen kansan vienti venäjälle työhön(pakkotyöhön?)näistä molemmista on profetioita,näissä poikeusoloissa kansa, osa ainakin voi ottaa Jeesuksen vastaan.tulevaisuutamme ei tiedetä mutta herätykset ovat mahdollisia,sodista on jotain hyötyäkin,asiat vaativat rukousta.


    • Anonyymi

      Jos se ei mennyt abortoidessa tai pesuveden mukana niin sitten kasteveden myötä.

      • Anonyymi

        Kun Suomesta nousee Daavidin kaltainen mies,niin kyllä Venäjän kommunistitkin perääntyvät.
        Ei Jumalamme Itseään kieltää Saata.


    • Anonyymi

      "Ns. kirjaprofeettoja, jotka saisivat Herralta jotain lisäyksiä Raamattuun, ei ole enää. Raamatun ilmoitus ei muutu enää. Jos joku profeetta koittaa lisätä jotain uutta Raamattuun, hän on väärä profeetta."

      joo näin se sitten on, tai ei.
      Ilm. 10:
      4 Ja kun ne seitsemän ukkosenjylinää olivat puhuneet, yritin minä kirjoittaa, mutta minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Pane sinetin taakse, mitä ne seitsemän ukkosenjylinää puhuivat, äläkä sitä kirjoita".

      Älä KIRJOITA.
      ja enkeli heristää sormea, ei ei ja ei.


      8 Ja sen äänen, jonka minä olin kuullut taivaasta, kuulin taas puhuvan minulle ja sanovan: "Mene ja ota tuo avattu kirjakäärö, joka on meren ja maan päällä seisovan enkelin kädessä".
      9 Ja minä menin enkelin tykö ja pyysin, että hän antaisi minulle sen kirjasen. Ja hän sanoi minulle: "Ota ja syö se; se on karvasteleva vatsassasi, mutta suussasi se on oleva makea kuin hunaja".
      10 Niin minä otin kirjasen enkelin kädestä ja söin sen; se oli minun suussani makea kuin hunaja; mutta sen syötyäni minun vatsaani karvasteli.

      eli tässä ei sitten ole mitään uutta tulossa?

      Jos se on vanhaa, miksi se olisi "salattu"!

      ja edellä oleva jae sanoo:
      Jumalan salaisuus käy täytäntöön sen hyvän sanoman mukaan, jonka hän on ilmoittanut palvelijoillensa profeetoille.

      joku sanoma on joka köy toteen, mutta sitä ei saa kirjoittaa?
      mutta se on jo, ollut jos ei saa kirjoittaa?

    • Googleta > Sinettisormus blogi ja katso sieltä blogista myös julkaisujen kommentit...

    • Anonyymi

      Vain todella yksinkertainen vähemmistö suomalaisista uskoo mihinkään profeettoihin.
      Hyvä niin.

    • Anonyymi

      Oisiko nimimerkki "kesis" eli Ossi Kesävaara sellainen profeetta, eli Juutuupista voi kuunnella hänen evankelistan puheitaan ja pikkuprofetioita?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1563
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1214
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe