Miten COVID-19-injektiot vaikuttavat lisääntymiskykyymme?

Anonyymi-ap

Miten COVID-19-injektiot vaikuttavat lisääntymiskykyymme?

Me Pelastetaan Suomen Lapset -riippumattomat lääkärit ja tutkijat ihmettelemme, miten koronarokotusta on voitu hyvällä omallatunnolla tarjota ja yhä tarjotaan turvallisena ja tehokkaana raskaana oleville, raskautta suunnitteleville, fertiili-ikäisille sekä lapsille ottaen huomioon kaikki kertynyt lääkeyhtiöiden rahoituksesta riippumaton todistusaineisto näiden piikkien tehottomuudesta, vahingollisuudesta ja jopa tappavuudesta.

Maailmalta on kuulunut huolestuttavia ja järkyttäviäkin raportteja hedelmällisyyden vähenemisestä, lipidinanohiukkasten ja piikkiproteiinin kerääntymisestä kehon eri elimiin, mm. munasarjoihin ja kiveksiin, ja COVID-19-injektioiden yli 1500-kertaisesta riskistä aiheuttaa keskenmeno verrattuna esim. influenssarokotteisiin. Vuonna 2022 on myös havaittu huomattavaa maailmanlaajuista syntyvyyden laskua verrattuna aikaisempiin vuosiin – tasan 9 kk “koronarokotusten” aloittamisen jälkeen.

https://pelastetaansuomenlapset.fi/miten-covid-19-injektiot-vaikuttavat-lisaantymiskykyymme/?fbclid=IwAR2OWFi_8p4JmVpDmn-WT9hAkpRAIk1zyrYDoizEknXgC-7eRNe9lnYNx9o

15

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No jotakin hyvää siitäkin sentään kun lapsensaantia miettii. Kun pitäis saada edes siltä pildeä näin ensi alkuun, kun lisääntyminen ei ole mahdollista ilman sitä. Mutta kun ei saa sitäkään. Keinotekoiseen lisääntymiseen en aio suostua eikä sille ole tarvettakaan.

    • Anonyymi

      Jöpöttääkö teillä vielä?

    • Ei mennyt läpi tämän huuhaa-ryhmän yritys luoda vaikutelma, että ovat Pelastakaa lapset ry,

      • Anonyymi

        Jos haluat pelastaa lapset niin mitä ilmaisua käytät? Autetaan kakaroita?


    • Anonyymi

      En aio käyttää lisääntymiskykyäni, mutta kohtuuni sattui aika saakelisti noiden rokotteiden jälkeen. Onneksi se loppui jossain vaiheessa, ja onneksi kuukautiset pysyivät normaaleina.

      • Anonyymi

        Kaupasta on koko ajan loppu tietyt naisten hygienia tarvikkeet. Näyttää pfizer menkat olevan totta.


    • Anonyymi

      Minulla ei enää seiso.

    • Anonyymi

      Kun elukatkin eli koirat pitää varustaa mikrosiruilla niin kohta ihmisetkin, mitä sitten tiedät mitä joku prosessorikin ihon alla tekee ja pitääkö siihen päivittää virustorjuntakin päivittäin aina.

      Jos tulee virus siinä sirussa.

      • Anonyymi

        Ne antaa vaihtaa sukupuolta nyt ihan miten tahdot koska tietävät että ihminen saadaan täyteen seurantaan muun teknologian avulla.

        Ehkä saadaan vielä Kiinan tavoin sosiaalinen pisteytysmalli. Ostit liikaa bensaa. Trollasit netissä. Et liikkunut tarpeeksi. Et saa perustulokorvaustasi.


    • Anonyymi

      Mikroprosessoreja kun laitetaan ihon alle niin niitä voi sitten hakkeroida jolloin voi laittaa ihmisetkin tekemään kaikenlaisia virheitä.

      Intel ihonalla.

      • Anonyymi

        Kuvittele jos kaiken rahan ja vallan itselleen itselleen haalinut taho olisikin täynnä pahoja psykopaatteja. Valta tunnetusti ei missään nimessä niitä houkuta...

        Vaikuttaa ystävälliseltä huijata ihmiset ottamaan tuntematonta teknologiaa itseensä.


    • Anonyymi

      Miten korona vaikuttaa lisääntymiskykyymme? Samat proteiinit siitä saa. Koronan sairastaminen lisää keskenmenojen riskiä.

      • Anonyymi

        Kyllä. Ero on vaan siinä, että koronaa et välttämättä saa. Piikin saat aivan varmasti kun menet sen hakemaan 4 kertaa vuodessa. Rokote tekee kehosta piikkiproteiinitehtaan.


    • Anonyymi

      Uutisissa oli Turkissa tärähtelee, maanjäristys, jossain Clive Cusslerin kirjassa oli idea että maanjäristyksiä voi pystyä aiheuttamaan pommilla jossain strategisessa paikassa maan alla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe