Suomalaiset kääntyvät takaisin sotilaalliseen puolueettomuuteen

Anonyymi-ap

Puolueettomuus sotilaspoliittisesti |* on ketteryyttä välttää sodat!

Puolueeton valtio varaa itselleen enemmän liikkumavaraa kuin yhteen suuntaan lukkiutunut - tässä se tarkoittaa myös osallistumattomuutta vieraiden omiin meille kuulumattomiin sotiin, yhteenottoihin kuin pakoterintamiinkaan -

.. näin varaamme sotilaspoliittisella puolueettomuudella ketteryyttä ruotsalaisten tavoin välttää sodat - tunnetusti Ruotsi on saanut turvallisen selkämme |1 takana nauttia täydestä rauhasta jo yli 210 vuotta; melkoinen saavutus kaukaiselta suurvallalta, joka oli innokas myös puolustautumisen ohella hyökkäilemään erityisesti itään |2 - Venäjän tsaarien kimppuun.
.
|* katso viimeisin puolueeton ja medialtaan pelottelematon MTS 11/2021 tutkimus maanpuolustushengestä, puolueettomuudesta kuin Natostakin - natokielteisyys oli 51 prosenttista ja vaade ylläpitää sotilaspoliittinen puolueettomuus ylsi jopa 53 prosenttiin.

|1 Vuoden 1808-1812 tapahtumat [ ~ https://yle.fi/aihe/kategoria/elava-arkisto/suomen-sota-1808-1809 - ] olivat Ruotsin kuningaskunnalta itäisiä alamaisiaan kohtaan suoraviivaista "hylkäämistä", jota kiitetään ainakin jälkikäteen, sillä näin pääsimme itsenäisyyden tielle, jota verhotusti Suomen tsaarit tukivat! Ruotsi jätti "ikuiset sodat" ja asettivat suomalaiset - armeijoidensa aiemmat "miinanpolkijat" omilleen ja barrikadikseen - itsensä ja tsaarien väliin. Ovela ja kauaskantoinen päätös. Me kiitämme nyt.

|2 ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Ruotsin_sodista -
.

..
Suomi sijaitsee geopoliittisesti, geneettisesti, historiallisesti, kulttuurillisesti ja vieläpä kielellisesti idän ja lännen vedenjakajalla

Me tiedämme mitä merkitsee slaavilainen luonne niin hyvässä kuin pahassa -

.. kävimme kaksi sotaa - ensimmäisen puolustimme kunniakkaasti saavuttaen todellisen torjuntavoiton ja toisen taas de facto liitossa Saksan kolmannen valtakunnan kanssa yhdessä huolella varustautuen ja lopulta hyökäten Neuvostoliittoon - Operaatio Barbarossassa.

Tuolloin 1941 teimme karkean, puolustellen vaikeuskertoimella - raskaan virheen, jota emme halua toistaa [ ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/92931/toistammeko-tanaan-1930-ja-40-lukujen-virheita - ] Nato-Isäntämaa pöytäkirjan jatkeella |E- liittymisellä Natoon, jolloin olemme 1300 kilometrillä lännen sotakoneen askellauta itään mahdollisessa suursodassa. Tätä meidän kansakunta ei halua ---

--- ja onkin vahvasti oletettavaa että mielipidetiedustelut vaihtavat äkkiä suuntansa kun meidän oma media, joka jopa kutsuu itseään laatumediaksi - lopettaa kiihtyvän ja jopa infernaalisen pelottelukampanjansa ja Venäjän sättimisen "pahan valtakuntana".
.
|E ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html -
.


On selvää että 'natottajat' hyödyntävät Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan,

.. mutta jo lähiviikkoina on odotettavissa Minsk 3 rauhansopimus [ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/02/minskin-sopimus-on-kuollut-kauan.html - ], jota jo sorvataan esiasteellisena vaiheena Turkin myötävaikutuksella -

.. nyt odotamme miten Kiina, maailman suurimpana talousvaikuttajana voisi ratkaista [ ~ https://www.uusisuomi.fi/uutiset/olli-rehn-kreml-on-selvasti-yllatetty-kiinan-valmius-tukea-vladimir-putinia-huolettaa/41317f18-ba09-4abb-afa9-381325e0e253 - ] pelin rauhansopimukseen asti.
--

Kysehän on lopulta paljon suuremmastakin kuin vain "Ukraina" - nyt asemoidaan uutta maailmanjärjestystä ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/03/ukraina-on-vain-sivujuonne-muuttuvan.html - ja valitettavasti idän ja lännen vastakkain asettelun |** kiihdyttämänä!
.
|** ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/15487850/idan-ja-lannen-valinen-vastakkainasettelu-kiihtyy -
.

--
Slaavirauhan tullen mediapelottelu aiheettomana päättyy ja kansakunta palaa normaaleihin lukuihin [ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/03/mediapaatoksen-rauhoittuessa-palaamme.html - ], joissa Nato - lännen sotakoneena (muistamme Serbian ja Afganistanin) - saa noin 16-26 prosentin kannatuksen.


Nyt on vähintäänkin kansalaisten voimalla vaadittava kansanäänestys, sillä pelotevaikute näkyy nyt gallup-luvuissa -

.. olemme laajasti demokratian seuraavan vaiheen kynnyksellä, jossa kansa ottaa suoran päätösvallan suurissa asioissa ja tämä nyt päällä oleva massiivinen 'nato-jenkaus' hylätä kansa päätösprosessista [ ~ https://yle.fi/uutiset/3-12381177 - ] on vähintään "kahtiajakoa estävästi väkevän vastustamisen paikka" -tähän mennessä TP Niinistö on kannattanut kansan mielipiteen asianmukaista ja puolueetonta kyselyä - juuri kansanäänestyksenä - onko mieli muuttunut, kun kolmatta kautta ei enää voi tulla.

Olisi hyvä tietää ketkä kansanedustajat vastustavat nato-kansanäänestystä!

Kansaäänestys Natosta on jopa tärkeämpi kuin aikanaan masinoitu ja harhauttamalla toteutettu EY-kansanäänestys |EE. [24-1]
.
|EE ~ http://jontikka.blogspot.fi/2014/12/markasta-euroon-petos-raskauttavien.html -
--

143

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuskin Suomi palaa 1930 luvun politiikkaan jossa oli puolueeton enään koskaan se olisi se varmin tapa venäjän kyljessä joutua agression kohteeksi kuten 1939 kävi.

      neuvostoliiton aikainen suomettumispolitiikka taas jossa venäjä hoitaa Suomen ulko ja turvallisuuspolitiikan on tuhoon tuomittu tie tänään sen näemme valkovenäjästä joka käy siitä hyvänä esimerkkinä.

      1990 luvulla valittu EU ja läntinen tie jossa aloimme myös yhteistyön läntisen puolustusliitto Naton kanssa on ollut meille paras ratkaisu ja nyt kun itsekin lopullisesti vapaana länsimaana olemme kohta puolustusliiton jäsen ja siten lopullisesti löytäneet paikkamme länsimaisessa arvoyhteisössämme ei ole tarvetta enään muuttaa mitään.

      Suomi on hienosti seilannut historian saatossa kohti tilannetta jossa olemme nyt.

      • Anonyymi

        1939 kävi niin että Ukraina hyökkäsi Suomeen. :(


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1939 kävi niin että Ukraina hyökkäsi Suomeen. :(

        USA:n ja Iso-Britannian tukemina...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        USA:n ja Iso-Britannian tukemina...

        2 x Valheellista paskaa !!!!!!!!!!!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1939 kävi niin että Ukraina hyökkäsi Suomeen. :(

        1939 talvella stalinistit hyökkäsi suomea vastaan joukossa ruskeita arabeja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1939 kävi niin että Ukraina hyökkäsi Suomeen. :(

        Ei, vaan nykyisen Venäjän edeltäjä Stalinin Neuvostoliitto, jonka joukoissa oli yksi ukrainalainen divisioona!

        Jatkuva valehtelu on Tarkkispojalle luontainen ilmaisumuoto!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        2 x Valheellista paskaa !!!!!!!!!!!!!!

        Olet sinänsä oikeassa, mutta alkeelliset ovat vielä kommentointisi tavat. Onko opiskelu käynnissä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1939 kävi niin että Ukraina hyökkäsi Suomeen. :(

        Eiks se Ruotsi ollutkaan???


      • Anonyymi kirjoitti:

        1939 kävi niin että Ukraina hyökkäsi Suomeen. :(

        Meinaakkona että Ukrainalaisella oli mahdollisuuksia, kun putin, eikun siis stalin, määräsi marssimaan ouluun, mutta pysähtyivät siinä ennen suomussalmea, jostai syystä.

        Putin tai Stalin, näitä massamurhaajia on niin vaikea erottaa, saavutukset samaa tasoa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        2 x Valheellista paskaa !!!!!!!!!!!!!!

        Mikä?


    • Anonyymi

      "Nyt on vähintäänkin kansalaisten voimalla vaadittava kansanäänestys"

      Kansanäänestys näiden gallup lukujen ja ihmisten valitsemien edustajiensa äänestyksen (eduskunnassa) perusteella on täysin turha ja aiheeton .

      Ennakkotapauksena voidaan pitää YYA-sopimusta josta ei koskaan pidetty neuvoa antavaa kansanäänestystä ja silloin tilanne olisi ollut paljon kireämpi mielipiteiden kannalta.

      YYA-sopimus on hyvä ennakkotapaus tähän asiaan .

      • YYA:ta tuskin olisi hyväksytty kansanäänestyksessä lainkaan.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        YYA:ta tuskin olisi hyväksytty kansanäänestyksessä lainkaan.

        Juuri noin. Ei mitään lisättävää.


      • Nii että onko yli vai alle 90% nato kannatus? Mitä sillä tiedolla tekee? Ilman Putinin vuosikymmeniä kestänyttä sotaa ja sortoa Ukrainassa, olisimme todennäköisesti nato.n eteisessä edelleen venkoilemassa, nyt asia on viimein edennyt.


    • Anonyymi

      Suomelle paras vaihtoehto olisi puolueettomuus.
      Kun ei kumartele mihinkään suuntaan ei myöskään pyllistele mihinkään

      • Anonyymi

        Talvisodan alla olimme puolueettomia. Emme sen takia saaneet mistään apua.

        Ja nyt taas ryssä uhkaa meitä ja kaikkia muita.


      • Anonyymi

        "Suomelle paras vaihtoehto olisi puolueettomuus."

        Anna jokin esimerkki puolueettomasta venäjän federaation rajanaapurista sen olemassa olon ajalta ?


      • Anonyymi

        Suomelle parasta on liittoutuminen! VASTA SILLOIN "ei tarvite kumarrella mihinkään suuntaan"!

        Me olimme MUKA puolueettomia 1945-1990 suomettuneella YYA-ajalla ja sinä aikana kumartelimme niin tiheästi ja auliisti itään, että tuli rupi otsaan! Emme halua sen enää toistuvan!


      • Anonyymi

        Persuputinitrollit saanut aamu kiljunsa !!


      • Anonyymi

        Suomelle puolueettomuus on itsenäisenä pysymisen takuu, mutta nyt päättäjämme pääministerin sotaisilla puheilla ja aseitten toimituksilla Ukrainaan on itsenäisyytemme lopullisesti loppusuoralla.

        "Varjele noita Suomen herroja, etteivät toista kertaa löisi päätään Karjalan mäntyyn"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Talvisodan alla olimme puolueettomia. Emme sen takia saaneet mistään apua.

        Ja nyt taas ryssä uhkaa meitä ja kaikkia muita.

        Britit ja Ranska olivat toki tulossa auttamaan Suomea, ainakin omien puheittensa mukaan, mutta pyrkivätkin vaan Nikkeliin, etujaan valvomaan.

        Samoin tekisi Nato Suomelle. Kun omat edut olisi varmistettu niin Nato jättäisi Suomen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomelle puolueettomuus on itsenäisenä pysymisen takuu, mutta nyt päättäjämme pääministerin sotaisilla puheilla ja aseitten toimituksilla Ukrainaan on itsenäisyytemme lopullisesti loppusuoralla.

        "Varjele noita Suomen herroja, etteivät toista kertaa löisi päätään Karjalan mäntyyn"

        ” Suomelle puolueettomuus on itsenäisenä pysymisen takuu”

        Se ei auttanut Ukrainaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Britit ja Ranska olivat toki tulossa auttamaan Suomea, ainakin omien puheittensa mukaan, mutta pyrkivätkin vaan Nikkeliin, etujaan valvomaan.

        Samoin tekisi Nato Suomelle. Kun omat edut olisi varmistettu niin Nato jättäisi Suomen.

        ” Samoin tekisi Nato Suomelle. Kun omat edut olisi varmistettu niin Nato jättäisi Suomen.”

        Se on Putinistin toivo ja unelma! Putler ei vaan ole samaa mielrä!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Britit ja Ranska olivat toki tulossa auttamaan Suomea, ainakin omien puheittensa mukaan, mutta pyrkivätkin vaan Nikkeliin, etujaan valvomaan.

        Samoin tekisi Nato Suomelle. Kun omat edut olisi varmistettu niin Nato jättäisi Suomen.

        Mitkä omat edut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomelle puolueettomuus on itsenäisenä pysymisen takuu, mutta nyt päättäjämme pääministerin sotaisilla puheilla ja aseitten toimituksilla Ukrainaan on itsenäisyytemme lopullisesti loppusuoralla.

        "Varjele noita Suomen herroja, etteivät toista kertaa löisi päätään Karjalan mäntyyn"

        Todellakin .... "Varjele, noita suomen herroja, ettei" ... tule toista Cajanderia.

        Tosin ..... nykyajan reserviläinen osaa varautua pahimpaan ... niin suomen sisäiseen, kuin ulkoiseen uhkaan.


      • Anonyymi

        SUOMI OLI PUOLUEETON 1939 SILTI STALINISTI HYÖKKÄSI. Saksa hyökkäsi puolueettomaan Belgiaan. Stalinistit hyökkäsi myös Puolaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Talvisodan alla olimme puolueettomia. Emme sen takia saaneet mistään apua.

        Ja nyt taas ryssä uhkaa meitä ja kaikkia muita.

        Meidän on saatava noi meiltä varastetut kypärät aseet ammukset ja stingerit takaisin äkkiä ja myös ensiapu tarvikkeet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Suomelle paras vaihtoehto olisi puolueettomuus."

        Anna jokin esimerkki puolueettomasta venäjän federaation rajanaapurista sen olemassa olon ajalta ?

        Kaikkien kuuluu olla kuin Kiina budha tai stalinistit venäjä ...RAJALLA oli 85 väärennettyjä passia .....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomelle puolueettomuus on itsenäisenä pysymisen takuu, mutta nyt päättäjämme pääministerin sotaisilla puheilla ja aseitten toimituksilla Ukrainaan on itsenäisyytemme lopullisesti loppusuoralla.

        "Varjele noita Suomen herroja, etteivät toista kertaa löisi päätään Karjalan mäntyyn"

        KARJAN MÄNNYT ON MEIDÄN MÄNTYJÄ MITÄ OIKEIN VALEHTELETTE.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Britit ja Ranska olivat toki tulossa auttamaan Suomea, ainakin omien puheittensa mukaan, mutta pyrkivätkin vaan Nikkeliin, etujaan valvomaan.

        Samoin tekisi Nato Suomelle. Kun omat edut olisi varmistettu niin Nato jättäisi Suomen.

        Eihän kun harmageddon on Israelissa ja luvattu maa. Punainen on siellä ja puolikuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todellakin .... "Varjele, noita suomen herroja, ettei" ... tule toista Cajanderia.

        Tosin ..... nykyajan reserviläinen osaa varautua pahimpaan ... niin suomen sisäiseen, kuin ulkoiseen uhkaan.

        Suomessa ei puhuta saksaa mutta Venäjällä puhutaan miten siinä niin kävi ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Talvisodan alla olimme puolueettomia. Emme sen takia saaneet mistään apua.

        Ja nyt taas ryssä uhkaa meitä ja kaikkia muita.

        Asioista mitään tajuamaton vertaa talvisotaa tähän päivään.

        Helkkari siitä on melkein sata vuotta, kuinka idiootteja Naton kannattajat oikein ovat, kun eivät ymmärrä maailman muuttuneen?

        /FIN PSTK/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Suomelle paras vaihtoehto olisi puolueettomuus."

        Anna jokin esimerkki puolueettomasta venäjän federaation rajanaapurista sen olemassa olon ajalta ?

        Suomi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asioista mitään tajuamaton vertaa talvisotaa tähän päivään.

        Helkkari siitä on melkein sata vuotta, kuinka idiootteja Naton kannattajat oikein ovat, kun eivät ymmärrä maailman muuttuneen?

        /FIN PSTK/

        Jep. Rauhaisaa rinnakkaiseloa toisen maailmansodan jälkeen. En muista, että olisi pelottanut silloin NL eikä nyt Venäjä.


    • Anonyymi

      Kansanäänestys ei missään tapauksessa tule kysymykseen.

      Se on jo perustuslaissa kirjoitettu, että vaaleilla valittu eduskunta tekee päätöksen.

      Kansa on puhunut, pulinat pois.

      • Anonyymi

        Ennen Venäjän hyökkäystä jokainen kansanedustaja sanoi, että Natoon hakemisesta pitää tehdä neuvoa-antava kansanäänestys. Tämä on ollut selviö vuosikymmenet!


    • Anonyymi

      Tuo voisi päteä sivistyneiden maiden kesken mutta ei venäjän suhteen. Se härkkii jatkuvasti sitoutumattomien maiden alueilla jos vain pysty: Esimerkkinä Baltian maat ja Suomi 1939 (MR-sopimuksella oikein natsit kimpassa) Ukraina 2014 / 2022, Georgia, Moldova jne. jne.

      • Anonyymi

        no luvatun maan on osa löytänyt Palestiinasta yli 2 miljoonaa siellä puhuu venäjää.


    • Anonyymi

      Suomi voisi luopua kansanarmeijasta ja Natosta a korvata ne ydinaseilla.

      • Anonyymi

        Ei voi!


    • Anonyymi

      Moskovassa myydään uusia karttoja joissa on venäjälle maa-alueita joita niillä edes on hallussaan tässä täytyy itsenkin varmaan tilata sellainen että tietää ollaanko me edelleen niitä länsimaisia natseja vai onko meistä tullut venäläisten uusissa kartoissa ryssiä.

      Helppoa tuntuu nykyään olevan tuo maa-alueiden laajentaminen sen kun tekee vaan uudet kartat ei tarvita kansainvälisiä sopimuksia tai kansainvälistä tunnustusta rajoista ja muuta hankalaa ja aikaa vievää oheistoimintaa.

      • Anonyymi

        Kartan teko on helppoa… maan valtaaminen sen sijaan ei ole! Sen on Putler jo oppinut!


      • Anonyymi

        Se on kuin Israelin siirtokunnat.


    • Kerronpa vielä tässäkin Ilkan ketjussa hänelle juurta jaksain ja jaksuhalein, miksi juuri Suomi pitkine yhteisine rajoineen olisi Venäjälle tilaisuuden tarjoutuessa niin tavattoman houkutteleva hyökkäyskohde.

      Mehän tiedämme, että venäläisiä ovat Ukrainassa kiinnostaneet natsien elektroniikka ja kodinkoneet aivan tavattomasti. Vaikka Ukraina on suuri maa, korkean elintasomme vuoksi meillä on noita molempia vielä paljon enemmän kuin Ukrainassa ja lisäksi pienemmällä alueella. Esimerkiksi Jumalan luomassa Venäjän valtakunnassa kipeästi tarvittavia automaattipesukoneita on maassamme satoja tuhansia.

      Ortodoksikristillisesti jakaen Suomesta takavarikoidut pesukoneet voisivat hoitaa lähes koko jättiläisvaltion vaatehuollon – ainakin sikäläisten siisteysnormien mukaan.

      Ja pesukoneet ovat vasta pieni osa kaikesta siitä ihmeellisestä, mitä täältä pohjoisten natsien pesästä löytyy!

      Vieläkö täytyy kertoa syitä Venäjän hyökätä Suomeen?

      • Anonyymi

        Miten tuo Venäjä on meitä uhkaillut tässä parinkymmenen vuoden aikana?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tuo Venäjä on meitä uhkaillut tässä parinkymmenen vuoden aikana?

        Tyhmähän se suomalainen PUNIKKI ja on todistetusti suomen kansan "heikointa ainesta" .... Mutta että NOIN STNAN TYHMÄ!.

        -44.Div.-


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tuo Venäjä on meitä uhkaillut tässä parinkymmenen vuoden aikana?

        Varastaa lähiöissä ja Virossa venäläiset arabien kanssa. Huumeet virtaa.


      • Anonyymi

        Montako tutkintoa löytyy, "VR:n veturinkumien paikkaajalta"?.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tuo Venäjä on meitä uhkaillut tässä parinkymmenen vuoden aikana?

        Eipä mitenkään. Nyt olemme tulossa Venälle vihamieliseksi jengiksi, jos tai kun liitymme Natoon. Meistä tulee Venäjälle uhka.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eipä mitenkään. Nyt olemme tulossa Venälle vihamieliseksi jengiksi, jos tai kun liitymme Natoon. Meistä tulee Venäjälle uhka.

        Venäjä näkee uhkia kaikkialla, koska sen läpimädän hallinnon todellinen uhka on demokratia.

        Todellisuudessa se on itse uhka kaikille Euroopassa.

        "Ukrainan kansa on sairas, ja me parannamme sen. Sitten me parannamme muut."
        (Vladimir Solovjov)


    • Anonyymi

      Avaaja on pihalla kuin lumiukko.
      Lumiukko sentään tajuaa pitää suunsa kiinni.

      Tämän taas pitää todistaa tyhmyytensä kerran toisensa perään,mutta ei vaan usko omia juttujaan.

      Miten muuten puolueeton Ukraina onnistuikaan välttämään sodan?

      Ja miksi puolueeton Venäjä tuhoaa naapurimaataan?

    • Anonyymi

      Media kertoo UPI-Aaltolan sekaantuneen poliittiseen vaikuttamiseen. Ylpeys ja luulo kansan suosiosta kävi kalliiksi.

      • Anonyymi

        Miten niin? Eki hetken mäkättää rikä kukaan sitä noteeraa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten niin? Eki hetken mäkättää rikä kukaan sitä noteeraa!

        Tuomioja luulee olevansa poliitikko, kun ääneen ajattelee!


    • Anonyymi

      Paras ulkopoliittinen linja Suomelle olisi olla puolueeton, sotilasliittoihin kuulumaton maa. Lisäksi YYA-sopimus pitäisi olla Venäjän kanssa. Olisihan se hyvä että rajanaapurit ovat ystäviä, tekevät yhteistyötä ja tarvittaessa auttavat toisiaan. Jos kaikki Venäjän rajanaapurit toimisivat näin, niin mitään sotia ei olisikaan. Lisäksi talous yhteistyö Venäjän kanssa varastuttaisi silloin molempia maita.

      • Anonyymi

        "Olisihan se hyvä että rajanaapurit ovat ystäviä, tekevät yhteistyötä ja tarvittaessa auttavat toisiaan."

        Kuten Suomi Ruotsi ja Norja toimii keskenään samoin kuin muut Euroopan maat .
        Venäjällä on omituinen tapa saada ystävistään vihollisia jos nyt ajatellaan vaikka tätä aikaa venäjä on sodassa ja pilannut kaikki suhteensa ei pelkästään Eurooppaan vaan muuallekkin sivistyneeseen maailmaan .
        Olisko kommentoijan aika vaikka kuin venäjämielinenkin on viettää hetki aikaa ja miettiä miksi hyvät napurisuhteet ovat normaali asia maailmalla Suomessakin mutta venäläisillä tahtoo napurisuhteet ovat harvinausuun voisiko ehkä vika löytyä tästä maasta josta on tullut kansainvälinen hylkiö .



        " Jos kaikki Venäjän rajanaapurit toimisivat näin, niin mitään sotia ei olisikaan."

        Niin .....tai juuri kuten äsken sanoin ehkä venäjän pitäisi toimia toisin se voisi ehkäistä sodat kun naapureiden alueille ei omia sotavoimia viedä valloiteta raiskata ryöstetä ja tehdä siviilien joukkomurhia tällaistahan venäjän federaation alueella ei ole koskaan sen historian aikana tapahtunut mutta sen naapureiden alueella kylläkin..


      • Anonyymi

        ” Paras ulkopoliittinen linja Suomelle olisi olla puolueeton, sotilasliittoihin kuulumaton maa. Lisäksi YYA-sopimus pitäisi olla Venäjän kanssa”

        TÄHÄN SE AIKANAAN JOHTI:

        Tuona aikana itänaapuri otti melkoisia 'vapauksia' Suomen suhteen:
         
        - se painosti ja uhkaili
        - puuttui presidentin valintaan ja hallituksen kokoonpanoihin
        - jotkut puolueet olivat aina hallituksessa ja toiset eivät vaalituloksesta riippumatta
        - Suomessa vallitsi sensuuri ja itsesensuuri
        - muutimme jopa historiaamme naapurille sopivaksi
        - naapuri puuttui kirjallisuuteen, uutisiin, elokuviin ja TV-ohjelmiin


    • Anonyymi

      VMP. Tilanne on nyt se, että Venäjä on aloittanut imperiuminsa rajojen palautusyrityksen. Paino sanalla "yrityksen". Pienenä rajamaana Suomi tekee ainoan oikean liikkeen ... hakemalla Nato-jäsenyyttä.

      • Anonyymi

        Se on juuri noin. Ei mitään lisättävää.
        Mutta ....khöm ... suomi on jo NATOn tarkkailijajäsen.
        On ollut sitä 05.07.2022 lähtien.


    • Anonyymi

      Aloittaja saunan taakse.

      • Anonyymi

        SUOMALAISET KÄÄNTYIVÄT JI NATO-JÄSENYYTEEN!

        Putinisti Tarkkispoika voi puolivenäläisenä palata kotiinsa Pietariin ja solmia ikiomia suhteita Putleriin! Ehkäpä te pojat löydätte ”yhteisen sävelen”!


    • Anonyymi

      Paljonkohan tosta paskasta maksetaan aloittajalle/kk ?

      • Anonyymi

        Pimeesti ... tottakai.


      • Anonyymi

        Älä sitä huoli. Odotappa, kun sille esitetään "lasku", korkojen kera .......


    • Anonyymi

      Kun britit on kavereina, niin lopputulos on ennakoitavissa. Joistakin ei ole oppimaan.

      • Anonyymi

        Aikanaan britit julistivat Suomelle sodan! Tiesitkö?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aikanaan britit julistivat Suomelle sodan! Tiesitkö?

        "Aikanaan britit julistivat Suomelle sodan! Tiesitkö?"


        Kaikki historiaa oppineet tietävät .
        Sinä et ilmeisesti ole lukenut historiaa kun luulet että se julisti sen sodan talvisodan aikaan jolloin natsisaksa ja neuvostoliitto olivat liitossa etupiirisopimuksen pohjalta ja neuvostoliitto yritti valloittaa Suomea.?

        Siirtykäämme siis jatkosotaan jossa Suomi kävi erillissotaa Saksan kanssa neuvostoliittoa vastaan ja Britannia kävi sotaa Saksaa vastaan tästä johtuen tapahtui seuraavat asiat

        Neuvostoliitto vaati useaan otteeseen Britanniaa julistamaan sodan Suomelle. Britannian pääministeri Winston Churchill lähetti marsalkka Mannerheimille henkilökohtaisen, yksityisen ja salaisen kirjeen, jossa hän pahoitteli, että Britannia joutuu piakkoin julistamaan Suomelle sodan. Churchill myös kehotti Suomea olemaan ylittämättä vanhaa rajaa. Kirjettä säilytetään Britannian Imperial War Museumissa.


    • Anonyymi

      Miten on nato-kantamme, jos käykin ilmi, että US ja norjalaiset räjäyttivät Nord Stream kaasuputket. Tarvitsemmeko noita sodan lietsojia?

      • Anonyymi

        ” Tarvitsemmeko noita sodan lietsojia?”

        Kyllä tarvitsemme ainakin enemmän kuin Venäjän sotijoita!

        Nato-päätös pysyy ja paranee!

        Puolivenäläinen Suomea vihaava Putinisti ei ole mikään ”me” suomalaisille!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ” Tarvitsemmeko noita sodan lietsojia?”

        Kyllä tarvitsemme ainakin enemmän kuin Venäjän sotijoita!

        Nato-päätös pysyy ja paranee!

        Puolivenäläinen Suomea vihaava Putinisti ei ole mikään ”me” suomalaisille!

        Lietsooko jo Nato epäsuorasti eurooppalaista sotaa - kuka räjäyttikään nuo venäläisten kaasuputket?!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Lietsooko jo Nato epäsuorasti eurooppalaista sotaa - kuka räjäyttikään nuo venäläisten kaasuputket?!

        Jos Natoa kiinnostaisi "eurooppalainen sota", Venäjän sotilaita ei olisi Ukrainan alueella ollut ainuttakaan enää kuukausiin.


    • Anonyymi

      Luoma välillä anonyymisti .
      Natoon mennään ja hyvä se.
      Se ärsyttää lievästi sanoen kun Nato ja pääsihteeri ovat toitottaneet vuosikausia kuinka Natoon on " avoimet ovet " , kaikille hakijoille .
      Sitten pari änkyrävaltiota alkaa pelaamaan omaa peliään ja suoraan Putinin pussiin.
      Kyllä se ratifiointi tulee näiltäkin , Turkilta ja Unkarilta vielä. Jos joskus selviää että Putinilla on ollut sormensa pelissä , yhdessä Turkin ja Unkarin kanssa , tässä vitkuttelussa Nato sääntöjä olisi muutettava ja erotettava ko. valtiot Natosta.
      Luoma voi maailman tappiin jatkaa Kreml peliään , seuraajia ei saa . Ne lasketaan sadoissa , ei tuhansissa edes.

      • Anonyymi

        Suomalaisille ja ruotsalaisille oma huolella laadittu Nato-kansanäänestys, tätä lopulta Turkki ja Unkari vaativat, sillä he tietävät suomalaisten ja ruotsalaisten raskaan vastahangan lännen sotakoneeseen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalaisille ja ruotsalaisille oma huolella laadittu Nato-kansanäänestys, tätä lopulta Turkki ja Unkari vaativat, sillä he tietävät suomalaisten ja ruotsalaisten raskaan vastahangan lännen sotakoneeseen!

        Eivät suinkasan vaadi vaan Putinisti tempaisi väitteen ”hatusta”!

        Huvittavaa kyllä väitteenä, koska Turkki ja Unkari ovat ITSE maita, joissa ei kansan mielipiteellä ole arvoa🤡😂😅🤪🤣👏


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eivät suinkasan vaadi vaan Putinisti tempaisi väitteen ”hatusta”!

        Huvittavaa kyllä väitteenä, koska Turkki ja Unkari ovat ITSE maita, joissa ei kansan mielipiteellä ole arvoa🤡😂😅🤪🤣👏

        Suomea pidetään demokratian mallimaana ja nyt odotetaan näistä "harjoittelumaista" meidän näyttävän esimerkkiä miten kansakuntaa kuunnellaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalaisille ja ruotsalaisille oma huolella laadittu Nato-kansanäänestys, tätä lopulta Turkki ja Unkari vaativat, sillä he tietävät suomalaisten ja ruotsalaisten raskaan vastahangan lännen sotakoneeseen!

        Suomen Perustuslaki ei tunne mitään vdun "NATO-kansanäänestystä", vaan ainoastaan NEUVOA-ANTAVAN kansanäänestyksen ja senkin järjestämisestä on tehtävä LAKIESITYS.

        Toisekseen ... vaikka moinen äänestys järjestettäisiin, ei kaltaisellas (ja muilla vdun punikeilla) ole vaikutusta lopputulokseen, koska te kaikki PELKURIPJASKAT, olette OIKEUSTOIMIKELVOTTOMIA!.


    • Anonyymi

      YYA- SOPIMUKSEN tekeminen kansan selän takana oli rikos siinä ei kysytty kansalta edes gallupeissa mielipidettä.

      Onneksi olemme noista ajoista kehitytty pitkälle demokratiaan ja Natosta tehtiin laajat gallup tutkimukset ennen hakemusta jos näin olisi toimittu YYA sopimuksenkin suhteen me emme koskaan olisi moista paskapaperia tehneet.

      • Anonyymi

        Olemme vielä matkalla aitoon demokratiaan, meille ei suotu nyt suoraa kansandemokratiaa - äänestystä Natosta, ainakaan vielä - mutta käännös on jo tapahtunut. Nato ei olekaan meille turva, vaan uhka - suuri uhka! Katso mitä tuolta itärajalla alkaa ---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olemme vielä matkalla aitoon demokratiaan, meille ei suotu nyt suoraa kansandemokratiaa - äänestystä Natosta, ainakaan vielä - mutta käännös on jo tapahtunut. Nato ei olekaan meille turva, vaan uhka - suuri uhka! Katso mitä tuolta itärajalla alkaa ---

        "Olemme vielä matkalla aitoon demokratiaan, meille ei suotu nyt suoraa kansandemokratiaa "

        No siitä ei kenelläkään rehellisellä ihmisellä ei ole epäiystäkään näiden lukuisten gallupien yleisten keskustelujen ja kahvihuonekeskustelujen ja eduskunnan äänestyksen jälkeen etteikö kansa ja eduskunta yksimielisesti päättänyt Nato hakemuksesta ...jos ei mennä ihan asiapohjalta rehellisesti niin kukin saa arvioida tykönään näiden muunlaisten väitteiden esittäjien tarkoitusperiä joita minäkään en ole tavannut arkisessa elämässä vuoden aikana ainoatakaan ?

        "- äänestystä Natosta, ainakaan vielä - mutta käännös on jo tapahtunut. Nato ei olekaan meille turva, vaan uhka - suuri uhka! Katso mitä tuolta itärajalla alkaa ---"

        Itärajalla kun mennään siitä yli alkaa mielivalta korruptio rikollisuus pakkovalta diktatuuri ja tavallisten ihmisten elämä missä sanan ja mielipiteen vapaudesta on tehty rikos .

        Nato on osaltaan meidän suojamme ja vakuutuksemme ettei itärajan tuolla puolen oleva kurja maailma koskaan tule olemaan meidän suomalaisten maailma ja onneksi Suomalaiset tämän asian ovat sisäistäneet se näkyy ja kuuluu tavallisessa elämässä gallupeissa ja hallinnossamme olen siitä hyvin onnellinen.


    • Anonyymi

      Luoman anonyymiä sekoilua. Puoluettomuus takaa paikan etupiirissä. Eikä se ole mikään aitio.

    • Anonyymi

      Nyt olemme "onnellisin maa "
      Joku täällä esivalaisee minkälaiseksi onnemme kohoaa kunhan pääsemme Natoon.

      • Anonyymi

        Varmasti lisääntynyt turvallisuus lisää onnellisuuttamme. Luoma varmasti ajattelee että jos olisimme liitossa Venäjän kanssa olisimme vieläkin onnellisempia. Kaiken lisäksi Putin on lisännyt lakiuudistuksillaan kansan hyvinvointia ja turvallisuutta.


    • Anonyymi

      Jos Luoman asiantunteva arvio pitää paikkaansa, meillä on huhtikuussa melkein uusi Eduskunta eli kansa äänestää uudet edustajat koska se on pettynyt nykyisiin jotka hakivat Suomen Natoon. Saas nähdä kuinka käy. On mielenkiintoista että kaikki NATOn kannalla olevat ovat Luoman mielestä sotakiimaisia kun todellisuudessa on aivan päinvastoin. Millainen tämä maailma mahtaisi olla jos se menisi Luoman mukaan. Mm. Rikosten selvittely olisi helppoa: napattaisiin vaan joku kiinni ja hakattaisiin häneltä tunnistus irti. Aivan kuten Putin aikoinaan ollessaan KGB:n agentti.

      • Anonyymi

        Voihan nuo nykyisetkin herätä Nato-manipulaation unestaan. Kaasuputkiräjäyttäjät saattoivat muuttaa koko asetelman? Oli miten tahansa, niin Nord Stream räjäytykset olivat sodan lietsontaa, ja olisi hyvin kiusallista jos Nato-valtiot syyllistyivät siihen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voihan nuo nykyisetkin herätä Nato-manipulaation unestaan. Kaasuputkiräjäyttäjät saattoivat muuttaa koko asetelman? Oli miten tahansa, niin Nord Stream räjäytykset olivat sodan lietsontaa, ja olisi hyvin kiusallista jos Nato-valtiot syyllistyivät siihen.

        Oletetun Natomanipulaation unestaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voihan nuo nykyisetkin herätä Nato-manipulaation unestaan. Kaasuputkiräjäyttäjät saattoivat muuttaa koko asetelman? Oli miten tahansa, niin Nord Stream räjäytykset olivat sodan lietsontaa, ja olisi hyvin kiusallista jos Nato-valtiot syyllistyivät siihen.

        Emme tiedä kuka räjäytti eikä sillä ole edes väliä, koska länsi ei jatkossa ota enää vastaan venäläistä kaasua. Me OLEMME jatkossa Naton jäsenmaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Emme tiedä kuka räjäytti eikä sillä ole edes väliä, koska länsi ei jatkossa ota enää vastaan venäläistä kaasua. Me OLEMME jatkossa Naton jäsenmaa!

        Tuskin se oli USA ja sen liittolaiset koska Luoma on koko ajan väittänyt kuinka niillä on suunnitelmissa hyökätä Venäjälle ja ottaa sen luonnonrikkaudet käyttöönsä ja näin ollen putkien rikkominen olisi osunut niiden omaan nilkkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin se oli USA ja sen liittolaiset koska Luoma on koko ajan väittänyt kuinka niillä on suunnitelmissa hyökätä Venäjälle ja ottaa sen luonnonrikkaudet käyttöönsä ja näin ollen putkien rikkominen olisi osunut niiden omaan nilkkaan.

        Luoman puheista ei kannata välittää! Sekopää saa vaaleissa tuskin edes sataa ääntä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luoman puheista ei kannata välittää! Sekopää saa vaaleissa tuskin edes sataa ääntä!

        Sata ääntä olisi täysin mahdoton. Venäjämielisiäkään ei samalla alueella on noin montaa


    • Anonyymi

      Mistä johtuu, että kansakuntamme on jo kääntymässä pois Natosta - Nord Stream epäilyt USA:n ja Norjan suuntaan?

      • Anonyymi

        Aika harhauttava kysymys. Ei Suomen kansa ole kääntymässä pois Natosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika harhauttava kysymys. Ei Suomen kansa ole kääntymässä pois Natosta.

        Mitä ajattelet, jos USA, Nato ja Norja todetaan kaasuputkiräjäyttäjiksi?


    • Anonyymi

      Mitä järkeä teillä Nato vastustajilla on täällä tuoda kantaanne esille ? Eikö olisi viisasta perustaa puolue ja tuoda siihen yhdeksi teemaksi Ei - Nato ja sotilaallinen puolueettomuus.
      Kerätkää 5000 nimeä , nehän tuntuis löytyvän käden käänteessä kun kansa on teidän mielestä Natoa vastaan ja haluaa sotilaallista puolueettomuutta. Pääsette puoluerekisteriin ja vaikuttamaan laajalla edustajistollanne asioihin.
      Täällä somessa on paljon porukkaa ketkä eivät edes äänestä, arvelisin. Ei se teidän asia täällä etene eteen eikä taakse.

      • Tuollainen puoluehan on jo, nimittäin Tissi Oohosen Vapauden liitto, joka melkein päivittäin ilmoittaa saaneensa uusia perin oudon oloisia huippuosaajia vaaliehdokkaikseen.

        Nyt kun Lääkekaappi sai VKK:lle aikaan ikuisen huoltokatkon, kilpailuakaan ei Venäjän-mielisessä äärioikeistossa enää juuri ole. Tissi on selvästi saanut tästä tosiasiasta valtavasti virtaa ja näkee jo itsensä pönöttämässä Arkadianmäellä ja paasaamassa puhujapöntössä rakkaista myrkkypiikeistään.

        No eipä kannattaisi. 🥱😄


    • Anonyymi

      Hyvä avaus.
      Pisti silmään, että kovin aktiivinen on Ruotsi ollut sotimaan. Soisi kaikkien tutustuvan tuohon Luettelo Ruotsin sodista -linkkiin.
      Todellakin Ruotsin tulisi olla kiitollinen tuosta 210 vuodestaan puolueettomana ja ei meilläkään ole ollut valittamista sen jälkeen, kun natsi-Saksan joukot 78 vuotta sitten karkotettiin maastamme.
      Naton isäntämaasopimus ja viimeksi Naton jäsenyyshakemus sopivat todellakin huonosti Suomelle, olimmehan liittoutumattomana maana sillanrakentaja idän ja lännen välillä, emme koskaan osapuoli, kuten nyt Ukrainan kriisissä näyttää käyneen.

      • Anonyymi

        Tuon NATO-Isäntämaa MoU pöytäkirjan myötä meistä tuli USA:n sotaetupiiriä!


      • Anonyymi

        ” Naton isäntämaasopimus ja viimeksi Naton jäsenyyshakemus sopivat todellakin huonosti Suomelle, olimmehan liittoutumattomana maana sillanrakentaja idän ja lännen välillä, emme koskaan osapuoli, kuten nyt Ukrainan kriisissä näyttää käyneen.”

        Olimme aikanaan, mutta sitten homma kävi mahdottomaksi, kun Putinin Venäjä katsoi itsellään olevan ”etupiirejä” (joihin kuului mm Suomi) ja hyökkäsi 24.2.2022 Ukrainaan!

        Suomelle se riitti ja haemme Naton jäsenyyttä!


      • >ei meilläkään ole ollut valittamista sen jälkeen, kun natsi-Saksan joukot 78 vuotta sitten karkotettiin maastamme.

        No ei varmasti teillä, mutta julkisen ystävyyspinnan alla enemmistö suomalaisista vihasi Neuvosto-Venäjää, joka tuon tuostakin pienin liikkein koetti hivuttaa Suomea Varsovan liiton jäsenen kaltaiseen satelliittivaltion asemaan ja sen tosiasian kanssa Kekkonen ja Koivistokin sitten joutuivat taiteilemaan. Eivätkä huonosti taiteilleetkaan.

        Helpotus olikin valtava ja laaja, kun Gorbatšov viimein irtisanoutui neuvostoimperialismista ja jopa kiertelemättä myönsi Suomelle puolueettoman aseman, jota aiemmilta neuvostojohtajilta olimme turhaan lypsäneet. (ETYK-tunnustus oli tässä kohtaa lähinnä työtapaturma.)


    • Anonyymi

      "Mitä ajattelet, jos USA, Nato ja Norja todetaan kaasuputkiräjäyttäjiksi?"

      MInä olisin erittäin iloinen. Se olisi ensimmäinen askel kohti sotaa Venäjää vastaan. Ja siinä sodassa Venäjä hävitetään lopullisesti maan päältä.

    • Anonyymi

      Taitaa olla myöhäistä katumus "kuoleman jälkeen." Suomella on jo lusikka syvällä sopassa .

      • Anonyymi

        Ei ole mitään "soppaa"! Suomi vain liittyy Naton jäsenmaaksi!


      • Anonyymi

        Hyvä niin, teillä siellä pietarissa on kohta sopasta puutetta.


    • Anonyymi

      SE ON PAKKO OLLA PUOLEETON SUOMALAINEN, KOLME VAIHTOEHTOA JA NE OVAT: HAUDASSA.....SIBERIASSA.....PAKOLAISENA.

      • Anonyymi

        Mikään pakko ei ole OLLA puolueeton vaan se on NIMENOMAAN PUTINISTIN TOIVE!

        MIKSI? SILLOIN ON SUOMI HELPOMPI MIEHITTÄÄ!

        TÄSSÄ PUTINISTIN OMIA MIETTEITÄ:

        ”Olen iloinen kun Venäjä aloittaa sodan Suomea vastaan lähiaikoina. Suomi saa sitä mitä on kerjännyt. Ei ole riemulla rajaa kun ensimmäiset pommit iskvät rakkikoira Suomeen.”

        ”Kiva herätä tähänkin aamuun tietoisena siitä että heti pääsemme osaksi suurta ja mahtavaa Venäjää. Kiitos Putinille jos hyväksyt tämän Suomen rääpäleen osaksi kansaanne. Nykyisille päättäjille jotka ovat Suomen tuhonneet voit Putin tehdä minkä parhaaksesi näet.”

        ”Suomelle on varattu etuoikeus olla vuorossa pian koittavaan uuteen onnen aikaan heti Ukrainan jälkeen.”

        ”Suomen väestö tulisi vähentää nollaan. Miksi niitä pitäisi jättää jäljelle? Se olisi aivan väärin.”


      • Anonyymi

        Puolueettomuus ei suojannut Suomea!

        Nato-jäsenyys sen sijaan suojaa"!


    • Anonyymi

      Ehkä putinin trollitehtaan märissä unissa.

      • Anonyymi

        Kuvastaako tätä tyypillistä nato-uskovaisen kykyä muodostaa kommentteja? Kertokaahan mielipiteitä :-)


    • Anonyymi

      "Suomalaiset kääntyvät takaisin sotilaalliseen puolueettomuuteen"

      Nato on havaittu Suomelle tarpeeettomaksi.

      • Vapaassa maassa saa tehdä havaintoja vapaasti. Muista myös äänestää 2.4. ja kehota naapureitasikin kansalaisvelvollisuuden käyttämiseen!


      • Kaikki ovat 4 vuoden välein, sillä Natostahan voi erota. 😊


      • Anonyymi

        Puolueet yrittävät välttää Natokeskustelua, kuulemma.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Puolueet yrittävät välttää Natokeskustelua, kuulemma.

        Mitä siitä pitäisi keskustella, kun kerran puolueet ovat yksimielisiä?


    • Anonyymi

      Valitettavasti tuota venäjän diktatuuria ei voi siirtää tuosta mihinkään, ja ainut vaihtoehto on liittoutua.

      • Miten tämä Naton ulkopuolelle jättäminen mielestäsi tapahtuu?


      • Anonyymi

        Kyllä tarvitsisi siirtää ja olisi tarvinnut jo satoja vuosia sitten.


    • Anonyymi

      Puolueettomuus ei suojannut Suomea, mutta Nato joudutaan ajamaan nyt voimalla ulos Suomesta!

      • Anonyymi

        Milläs ajat?.

        Eihän kaltaises pikku PELKURIPASKA uskalla lähteä edes yhtä MIESTÄ vastaan ... .


    • Anonyymi

      Ei ole puolueettomuutta, kun on kysymys ihmiskunnasta. Nato ihmiskunnan puolella ja niin olemme mekin.

    • Anonyymi

      Ei täällä suomessa haluta elää ikinä missään ikisessä neuvostodiktatuurissa, siksi puolustuslittoon.

    • Anonyymi

      Puolueettomuus ei suojannut Suomea, mutta Nato joudutaan nyt todellakin ajamaan voimalla ulos Suomesta!

      • Miten se käytännössä tapahtuu? Olemme jännän äärellä. 🍿


      • Anonyymi

        ” Puolueettomuus ei suojannut Suomea, mutta Nato joudutaan nyt todellakin ajamaan voimalla ulos Suomesta!”

        Millä ihmeen ”voimalla”? Teitå Putinisteja on vain kourallinen ja helpommalla pääsette, kun muutatte kotimaahanne Venäjälle! Sinne ei Nato seuraa!


      • Anonyymi kirjoitti:

        ” Puolueettomuus ei suojannut Suomea, mutta Nato joudutaan nyt todellakin ajamaan voimalla ulos Suomesta!”

        Millä ihmeen ”voimalla”? Teitå Putinisteja on vain kourallinen ja helpommalla pääsette, kun muutatte kotimaahanne Venäjälle! Sinne ei Nato seuraa!

        Ehkä tiltu tarkoitti, että Jeesus Kristus ajaa. Noissahan on paljon lahkouskovaisia.


      • Anonyymi

        Millä asseteilla, kaltaises VELLIPERSE sellaiseen kykenisi?.

        Paskot allesi välittömästi, kun patriootti korottaa äänensä .......


    • Anonyymi

      Kyllä olette pietarin röllit naurettavan lapsellisia ja tyhmiä.

      • Anonyymi

        No eihän ne muuten Pietarin röllejä olisikaan


    • Ilman Venäjäb diktaattorin aloittamaa sotaa, ja vuosikymmeniä kestänyttä pahantekoa Ukrainassa Suomi ei olisi liittynyt puolustusliittoon. Suomen liittyminen muiden länsimaiden yhteiseen liittoumaan on ollut kummastelun aihe, miksi vasta nyt? Venäjä on sama agressiivinen, arvaaton, mielivaltainen, epäluotettava naapuri, kuten tähänkin saakka, sama aasian paise, mitä se on ollut vuosisatoja. Venäjällä oli valon pilkahduksia vapaudesta Jeltsinin aikaan, mutta nyt tilanne on toinen, kaikki gorpan ja jeltsinin työ on menetetty, ja vaivuttu syvälle pimeyteen.

    • Anonyymi
      UUSI

      🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

      ❤️ Tyttö, jolla on hellä kieli ja huulet -> https://www.de4.fun/girl17739479rg

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1372
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    Aihe