Timtshenkolta on peruttava Suomen kansalaisuus. Kaksoisnsalaisuus tulee ansaita

Anonyymi-ap

ja kunnioitaa kyseisen valtion arvoja. Ei voi ola niin, että jonkun kaikenlisäksi epämääräisesti hankittu, mahdollisesti lahjottuma hankittu kansalaisuus on itsestään selvyys ja pysyvä. Timtshenko käy sotaa palkaarmeijoineen länttä vastaan jayksistään se on j peruste pistää ukko linnaan ja vähintään mitätöidä hänen kansalaisuutensa. Jäähän hänelle Venäjän kansalaisuus jokatapauksessa. Eikö kaiken kukkuraksi itse Putin ole sanonut, että hän ei hyväksu kaksosikansallisuuksia.

16

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sitä ei olisi pitänyt koskaan edes myöntää. Sama koskee useita muitakin Putinin lakeijoita. Halltuksen on syytä selvittää miten kaksoiskansalaisuu voidaan mitätöidä, jos sitä ei vielä ole lakiin kirjoitettu.

    • Anonyymi

      "Vakaviin rikoksiin syyllistynyt voi jatkossa menettää Suomen kansalaisuuden.

      Suomen kansalaisuuden voi menettää, jos syyllistyy sellaiseen Suomen elintärkeitä etuja vastaan tehtyyn rikokseen, josta on säädetty ankarimmaksi rangaistukseksi vähintään kahdeksan vuotta vankeutta. Tällaisia ovat esimerkiksi Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantaminen, sotaan yllyttäminen, maanpetos ja vakoilu. Edellytyksenä kansalaisuuden menettämiselle on myös se, että henkilö on saanut vähintään viiden vuoden ehdottoman vankeusrangaistuksen.

      Kansalaisuuden voi niin ikään menettää vakavien terroristisessa tarkoituksessa tehtyjen rikosten, kuten kemiallisen aseen kiellon rikkomisen, törkeän ihmiskaupan, panttivangin ottamisen, ydinräjähderikoksen, kaappauksen tai surman perusteella. Tällöin edellytyksenä on lisäksi aina se, että kyseinen rikos on kohdistunut Suomen elintärkeitä etuja vastaan."

      Sen sijaan Venäjän käymän sodan, vieraan valtion lapsikaappauksien, pommitamisen, raiskauksien, ohjusiskujen, terroriarmeijan rahoitaminen jne. tuntuu olevan täysin luvallista "Suomen kaksoiskansalaiselle".

    • Anonyymi

      Juuri noin! Myös nämä korruptoituneet suomalaiset, liikemies Kai Paajanen ja virkamies Matti Saarelainen on asetettava vastuuseen tekemisistään venäläisten oligarkkien saamien passien suhteen. On pöyristyttävää toimintaa, jaella Suomen passeja venäläisille kriminaaleille. Myös oligarkki timtsenkon tyttärelle järjestyi vastoin Suomen lakeja myönnetty passi. Timtsenkolla on yksityinen armeija Ukrainan sodassa tappamassa ihmisiä! Nämä passit ja kaksoiskansalaisuudet on peruttava välittömästi. Tämän tyyppinen rikollinen toiminta on selvä osoitus korruptiosta ja lahjonnasta. Vasemmistohallituksemme ei tosin toimi taaskaan suomalaisten etujen mukaisesti. Se hyvin tietää, että nämä passien myöntämisen ovat epärehellisesti suhmuroitu. Eikö olisi jo aika päästä venäläisistä eroon? He aiheuttavat ja levittävät rikollista toimintaansa maassamme. Oligarkit ulos demokraattisesta Suomesta ja venäjän konsulaatit kiinni. Yksi suurlähetystö riittää. Nykyinen, mielipuolisen putinin hovinarreineen johtama venäjä on uhka kansalliselle turvallisuudellemme!!!

      • Anonyymi

        Suomen kansalaisuus on peruttava.
        Huhupuheiden mukaan esim. Kyprokselta saisi merkittävää rahallista investointia vastaan Kreikan ja samalla EU-kansalaisuuden.


    • Anonyymi

      Putinkin pysi tänään Thimoshenkoja, Rottembergejä ja rittenroppejajne. palaamaan kotiin pikaisesti. Muuten siitä ei hyvä seuraa vaan suomalaiset natsit ja fasistit tulevat ryöstämään heidät. Tosin kannattaa kait miettiä, onko parempi tulla ryöstetyksi itse ryöstämistään varoista vai pudota korkealta Venäjällä.

    • Anonyymi

      Nyt kuuluu oikeaa asiaa myös Kokoomukselt

      IS: Kokoomuksen kansanedustaja esittää: Oligarkki Gennadi Timshenkolta on otettava Suomen kansalaisuus pois. Kansanedustaja Timo Heinonen (kok) esittää, että hallitus puuttuisi venäläisoligarkki Gennadi Timshenkon kaksoiskansalaisuuteen.

      Hieno rohkeutta Heinoselta puuttua selvään vääryyteen ja suvaisevaiuuden hyväksikäyttöön. Myös muita Putinin kätyreiltä on peruttava kaksoiskansalaisuus ja heidän on valittava puolensa.

    • Anonyymi

      Ei saa unohtaa Suomessa vahinkoa aiheuttavia rotenbergejä, jotka jatkuvasti käyttävät Suomen avointa yhteiskuntaa ja demokratiaa epärehellisesti hyväkseen. Saa nähdä mihin heidän suhteen tämä viimeinen epäilys veronkierrosta johtaa. Myös suomalaiset korruptoituneet luopiot, jotka avustavat näitä putinin kriminaaleja rotenbergejä on saatettava vastuuseen tekemisistään! Nämä ihmisiä teurastavan putinin oligarkit ostivat ja yrittävät ostaa strategisia maa-alueita maastamme suomalaisten "hyödyllisten idioottien" avulla. Toivottavasti joku saattaa nämä p_skiaiset tavalla tai toisella vastaamaan oksettavasta toiminnastaan suomalaisia kohtaan.Kaksoiskansalaisuudet peruttava ukrainalaisten murhaamista tukevilta putinin oligarkeilta. He ovat riski kansalliselle turvallisuudellemme. Toivottavasti venäläisiä hyssyttelevä vasemmistohallituksemme ymmärtää tämän! Aivopestyjen, Suomessa oleskelevien venäläisten touhut on laitettava suurennuslasin alle! Hyvä aloitus olisi venäläisten omistama Teboil. Eikä sovi unohtaa Kuopion kaupunginjohdon toimintaa. Vuokrasivat venäläisille pakotteiden aikana strategista maa-aluetta syväväylän varrelta! Hyvin läpinäkyvää suhmurointia, koska eihän kukaan järjissään oleva toimi joukkohautoja lapsiuhreineen jälkeensä jättävien
      venäläisten kera. Kukahan ihmisiä myrkyttävän putinin oligarkeista on tämän kuopiossa souritetun projektin takana? Herää kysymys, mitä venäläisillä kuopiossa oikein on meneillään kaupungin johtavien virkamiesten avustuksella?

    • Anonyymi

      Mikä tässä maksaa. Viisikko koolle vaan ja infoa, että oligarkien kaksoiskansallisuudet on peruttu. Ei pitäsi olla vaikeaa, jos ulkoministeri vaatii virkamiehiä salakuljettamaan ISIS äitejä Syyriasta Suomen suojaan.

    • Anonyymi

      Kaksoiskansalaisuus-sana tulisi olla jo roskiksessa. Roskiin eli pois koko kaksoiskansalaisuuden saamisen mahdollisuus kaikilta . Mikään maa ei ole samanlainen kuin Suomi. Genetiikka aivan eri, elämäntavat erit jne.

      On tää aivan outoa, niin täällä saa olla monet niin idästä kuin lännestä kaksoiskansalaisuuden nimissä.

      Kukaan ei pysty tarkistamaan koskaan kaksoiskansalaisuuden todellisia taustoja.

    • Anonyymi

      Suomalaisille on pitkään ollut selvää, että meillä puuhasteluvat venäläiset tuovat vain ongelmia. Vasemmistohallitus vihreine ministereineen , ulkoministeri Pekka Haavisto ja sisäministeri Krista Mikkonen, etunenässä, eivät ole tehneet mitään todellista venäläisten harjoittaman häikäilemättömän toiminnan torppaamiseksi. Umpirikolliset, Suomen avointa yhteiskuntaa häikäilemättömästi hyväksikäyttävät oligarkit heti vastuuseen epärehellisestä toiminnastaan ja heitä auttaneet lahjotut suomalaiset "liikemiehet" vastaamaan harjoittamastaan varsin näkyvästä korruptiosta suomalaisessa yhteiskunnassa. Jopa Bali estää viisumit venäläisiltä heidän aiheuttamien ongelmien vuoksi. Kaksoiskansalaisuudet on arvioitava uudelleen venäläisten epärehellisyyden ja aiheuttamien yhteiskuntaamme haitallisten toimiensa johdosta. Hyvänä esimerkkinä strategisten maa-alueiden edelleen jatkuva osto. Muista kiinteistöistöjen hankinnasta ja "liiketoiminnasta" puhumattakaan. Vasemmistoliittoa edustava Opetusministeri Jussi Saramo etunenässä on läpeensä putinin "hyödyllinen idiootti". Hän kouluttaa edelleen venäläisiä verovaroillamme. Hän ei myöskään sanallakaan tuomitse venäläisten hirvittäviä ihmisyyteen ja inhimillisyyteen kohdistuvia sotarikoksia Ukrainassa. Onneksi vaalit tulossa ja NATOON liittyminen toteutuu. Tuleva oikeistohallitus toivottavasti ottaa vakavasti venäläisten aiheuttaman riskin kansalliselle turvallisuudellemme. Surkuhupaisaa on ollut seurata ulkoministeri Pekka Haaviston RADIKAALIEN RAJOITUSTEN toteutumista. Esimerkkinä pelkuruus rajojemme suhteen! Pakotteet vuotavat edelleen. Esimerkkinä yli 800% lisäys ulkomaan kaupassa Kazakstanin kanssa. Tämä on suoraa pakotteiden kiertämistä putinin pussiin. Jälleen häneltä tyritty työnäyte! Vasemmistohallitus on ollut erittäin vahingollinen Suomelle. Sopii kysyä, miksi koulutus, terveydenhuolto on ongelmissa ja köyhyys ruokajonoineen lisääntynyt ? Kuitenkin valtion velka on paisunut ennen näkemättömän suureksi. Mielenkiintoinen on myös GASUM! Vasemmistohallituksemme rahoitaa putinin sotaa ostamalla yli 700 miljoonalla maakaasua ja vasemmistohallituksemme piiloutuu väittämällä, että on olemassa sopimus. Sen voi hyvin hylätä pöyristyttävää hyökkäyssotaa käyviltä venäläisiltä, koska he uhkaavat Suomea kaikin tavoin! Suomi ei kestä vasemmistohallituksemme kyvyttömyyttä.

    • Anonyymi

      Sisäministeriö teki tyhjänpäiväisen selvityksen Timtsenkojen pikaisesta kansalaisuudesta. Kuten arvata saattoi, kaikki toimivat oikein vaikka mitään papereita, syytä, perusteluja jne ei poikkeukselliseen menettelyyn esitetty. Sisäministeriössä mahtaa toimia Putinin koulutatma oma ossato, kun parempaan ei pysty.

      Olisiko Ohisalon syytä ryhdistäytyä näin loppusuorallal ja pistää selvitys roskakoriin ja vastaavat virkamiehet syynin alle ja sitä kautta vaihtoon.

      Ei voi olla oikein, että putinin rikoskumppanilla on ostettu Suomen kansalaisuus ja hän käyttää sitä häikäilemättä hyväkseen.

    • Anonyymi

      Aivopestyjen ja henkisesti häiriintynyttä putinia kannattavat kaksoiskansalaisuuden omaavat venäläiset aiheuttavat vain ongelmia avoimessa yhteiskunnassamme. Heidän aiheuttamaa rikollisuutta paljastuu eri muodoissa jatkuvasti. Röyhkeät ja läpeensä epäluotettavat venäläiset rikkovat pakotteita sekä lakejamme jatkuvasti. On hyvin omituista, että siedämme venäläisten härskiä puuhastelua maassamme. Miksi Suomi ei reagoi esimerkiksi Fortumin varastamiseen ja edelleen maassamme tapahtuviin maa- ja kiinteistöhankintoihin. Oligarkkien kaksoiskansalaisuudet peruttavasekä ja omaisuus takavarikoitava! Myös lakejamme rikkovien venäläisten kaksoiskansalaisuudet peruttava. Nämä putinistit aiheuttavat todellisen riskin kansalliselle turvallisuudellemme!

    • Anonyymi

      Kaikkien Suomessa vaikuttavien oligarkkien kaksoislansalaisuudet peruttava. Myös heidän epärehellisesti hankittu omaisuutensa on takavarikoitava. He toimivat Suomessa ongelmia aiheuttavien putinia kannattavien kaksoiskansalaisten taustavoimina. Nämä putinistit syyllistyvät jatkuvasti lakiemme vastaiseen rikolliseen toimintaan. Viimeisimpänä esimerkkinä ministerin terveystietojen urkinta. Suomalaisten on syytä herätä tähän avoimen yhteiskuntamme hyväksikäyttöön! Nämä rikoksiin syyllistyvät venäläiset kaksoiskansalaiset on karkotettava maastamme. He muodostavat riskin kansalliselle turvallisuudellemme. Kaikkien venäläisten kaksoiskansalaisuudet uudelleenarviointiin. On hyvin härskiä heidän järjestelmälliset maa-alueidemme hankinnat varuskuntien ja muiden strategisten kohteiden lähettyviltä. Kiinteistöjä unohtamatta. Pöyristyttävää ja röyhkeätä on myös venäjän suurlähetystön ja konsulaattien toiminta maassamme tiedustelukeskuksina!!! Tämä toiminta on täysin organisoitua venäjän ylimmän johdon ja oligarkkien toimesta. Agressiivisen ja viattomia ihmisiä teurastavan venäjän lonkerot Suomen demokraattisessa yhteiskunnassa on syytä katkaista.

    • Anonyymi

      Timtshenkon Suomen kansalaisuus on peruttava välittömästi nyt kun on paljastunut, puoltokirjeiden varsin selvästi, että Timtshenkolle myönnettiin Suomen kansalaissuus täysin virheellisten ja valheellisten tietojen pohjalta . Terroristi ja rikollisarmeijoita rahoittava roiston Suomen kansalaisuus ei vastaa Suomen ja länsimaiden demokratioiden arvoja eik ole koskaan niitä vastannut. Toinen vaihtoehto on, että Timtshenkolle asetetaan syytteet Suomen lainsäädännön mukaan terrorsitijärjestöjen rahoitamisesta ja tukemisesta.

      Joten olisiko aika toimia sisäministeri Ohisalo? Keskittykää oleelisiin asiohin, älkäkä pelkiin uskonasihoihin. Me eletään nyt ja täällä.

    • Anonyymi

      Miten tämä asia etenee? Suomen kansalainen sotii ja rahoittaa avoimesti Putinin hyökkäystä miljardeila ja reissaa maailmalla Suomen passilla.

      IS "Venäläisjoukot tiputtivat kaupungin draamateatteriin ilmapommeja, vaikka sen sisällä oli suojassa satoja siviilejä ja pihalle oli kirjoitettu suurin kirjaimin ”deti”, ”lapsia”. Teatteriin kuoli arviolta 300–600 ihmistä.

      Isku tehtiin FAB-500 -ilmapommeilla, joiden räjähdekomponentteja valmistavat venäläiset kemiantehtaat Uralchem ja Sibur. Yksi Siburin pääomistajista on oligarkki Gennadi Timtshenko, jolla on myös Suomen kansalaisuus."

      Ko ukko on etsintäkuulutettva ja rahdattava tuomiolle Suomeen sotarikoskista. Suomi ei voi vaan katsella sormiensa läpi, kun sen kansalainen suorittaa sotarikoksia. Pian Suomi on Haagissa tuomiolla.

      • Orpopoika istuu käsiensä päällä, vaikka olisi oivallinen profiilin noston paikka.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1498
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      39
      773
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe