Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Istunu vankilassa pitkän aikaa

Anonyymi-ap

Löytyyhän näitä henkilöitä jotka istunu pitkän aikaa vankilassa ja kun vapautuu niin melko äkkiä saa asiat kondikseen,siitä se alkaa kun vapautuu ni heti on kunnon vaatteet päällä seurustelukumppaniin pitäny yhteyttä ja sitten tutun tutulle jotain pien raksahommaa. Tai alkaa tekeen omiin nimiin jotain missä ei tarvita kauheesti pääomaa. Pöytälaatikko yritys. Joku entinen gangsteri voi olla hyvä muuraan ni voi tienatakki hyvin. Lopettanu päihtenkäytön linnassa.Mitäs vastaavasti työtön köyhä tekee niin möllöttää kotona ja odottaa kelasossurahaa.

16

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Toki moni linnanvenkula tekee niin että menee samaan porukkaan mistä lähtikin vankilaan,kuka trvejärkinen kaljottelee jonkun venkulan kanssa joka just päässy linnasta istuen 12 vuotta henkirikoksesta. Venäjän puolella varmaan mukavaa kun istunu vaikka 15vuotta siperiassa niin noi ei jätä mitään puolitiehen.

    • Anonyymi

      Suomalainen työtön on saamaton. Kun esim. pakolainen tulee Suomeen niin muutamassa vuodessa menee suomalaisesta työttömästä ohi taloudellisesti ja sosiaalisesti.
      Alkaa ajamaan esim. bussia saa kunnon palkkaa, naisystävän jne.

      • Anonyymi

        Mee takasin merelle vitun matupelle. Suomessa ei suomalaiset saa työtä ellei ole täysiä lammas orjia tai matukusettajia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mee takasin merelle vitun matupelle. Suomessa ei suomalaiset saa työtä ellei ole täysiä lammas orjia tai matukusettajia.

        suomessa kantikset( alanvaihtajat) eivät saa töitä jos ei oo tutkintoa.


    • Anonyymi

      Niimpä saa asiansa järjestyyn ja samoille kursseille kantasuomalainen pääsee ja sit bussinrattiin.Tuttu bussikuskina ni joskus vähän manaa kun 12tunnin työhuki.Ihmeellistä kitinää etteikö töitä kun on alanvaihtajiakin ja saa heti hommia. Kyllä työnantaja vähän epäile jos hakija 7vuotta ollut työtön ja tulee kysyyn hommia helposti voi sanoa mene kotiin nukkuun. Vuokratyöfirman listoille ja kattoo mitä hommia tarjolla.

    • Anonyymi

      Ainoa kuka EI SAA varmuudella mitään työtä on se katkera työtön vinkuja
      mikä aina ylistää täällä työttömyyttä.

      • Anonyymi

        Työnsankareiden juna meni jo vuosikymmeniä sitten kun työn määrittää tarve sille työlle ja työlle mistä on tarve löytyy aina maksaja, mutta tarpeettomalle puuhastelulle ei tahdo löytyä sitä maksajaa sitten mistään. Teknologian kehittyminen on vienyt työpaikat, mutta silti jotkut pitävät illuusiota työvoiman tarpeesta yllä. Tästä nyt seuraa väjäämättä etenkin kun tätä teknologian tuomaa hyötyä ei viedä tuotteiden hintoihin syntyy kysyntää pienentävä kierre lähinnä velkavetoiseen talouteen perustuva tilanne. Ennen kun ihmiset saivat palkkansa siitä tarpeellisen työn tekemisestä nyt lähinnä tarpeettomien asioiden pyörittelystä.


      • Anonyymi

        Mukava olla työtön kun kaikki aivottomat paskat (niinkuin sinä!) tekee kaikki paskahommat ja pyyhkii poliitikkojen vaipat!


      • Anonyymi

        Tuhannet jotka eivät saa töitä on ne jotka vastustavat sitä hallitusta minkä paskaa sinä syöt!


    • Anonyymi

      Niimpä oikeen kehuu kuinka yhteiskunta maksaa työttömänä olemisen höpö höpö moni työtön hermona jos ei töitä jos vaikka edellisessä hommassa ollut 3000eur tulot ensin tietysti liitonrahat ni voi vinetto jos tippuu kelanrahoille. Typeryksen itsestään tekee jos kirjoittelee ihanaa työtön. Jos sitä rahaa haluaa niin kyllä töitäkin joutuu tekeen. Duunarihommasta niin paperityöntekijät katsot päivät pitkät kun rullat pyörii ja hommia tehdään 3vuorossa. Toki raha motivoi jos 4000eur kk käteen.

    • Anonyymi

      Löytyy meitä elämänsyrjään takaisin päässeitäkin.
      Istuin itse aikanaan pari vuotta ihan vitun tyhmästä syystä, mistä voin syyttää ja haukkua vain itseäni.
      Pari vuotta ei ehkä tunnu pitkältä ajalta, mutta uskokaa pois, se on pitkä aika silloin, kun olet kopissa lukkojen takana 24/7.
      Puolisen vuotta siviilissä meni vähän ulalla ollessa ihmetellen ja teki mieli vähän heittää lössiksi koko homman, mutta eipä tullut heitettyä.
      Eräs tuttu otti vielä töihin jossain vaiheessa ja sitä kautta sain taas asiat kuntoon.
      Eihän mun elämä mitään hienon hehkeätä ole sinänsä vieläkään, mutta onpa ainakin jotain duunia ja katto pään päällä. Ja tällaista ihan perusmukavaa arkista elämää.

    • Anonyymi

      On se ettei joudu vankilakierteeseen ja muutenki ettei ala kaveeraan alan henkilöiden kanssa. Se auttaa jos saa töitä esim, tuttu ottaa töihin. Jotkuthan sanoo että he haluaisivat vankilaan heh menkääpäs koittaa niin puuduttavaa varm se käkkiminen.

      • Anonyymi

        Elämäntaparemontti hyvä aloittaa vankilassa. Suosittelen muillekkin.
        Olen nyt päihteetön, mukana helluntaiseurakunnassa ja politiikassa. Tyttöystävä odottaa lasta.

        "Hamara"


      • Anonyymi

        Niinpä, onneksi sain asiani kuntoon. Vaati kyllä vähän sitä, että korjasi asenteitaankin kuntoon ensin, mutta kyllä siinä tuo parin vuoden kakku auttoi aika paljon.
        Tai no, ehkä sitä oli jo halukas muutenkin muuttamaan suuntaa ja tuo tuomio oli se piste i:n päälle, mikä antoi viimeisen sysäyksen.
        Ja voin tosiaan sanoa, että on lusiminen on puuduttavaa ja se on vielä aika lievä ilmaisu asialle.
        Että sellainen ei ole ihan täysillä, joka haluaa vapaaehtoisesti mennä vankilaan. Vaikka tietysti jos vankilaelämä ei ole tuttua, niin kai siihen on sitten helppo asennoitua noin, että hyvähän se olisi päästä joksikin aikaa valtion pahnoille täydelle ylläpidolle.
        Karsin kanssa aika paljonkin porukkaa ja muuta mun elämästäni pois, oli pakkokin enkä nyt olisi jaksanut enää muutenkaan sitä samaa vanhaa. Vaikka joskus turhautuessa tai muuten jonkin morkkiksen kynsissä tekikin mieli tosiaan välillä heittää kaikki lössiksi taas.
        Ja tuo auttoi ihan hitosti kaikin tavoin, että tuttuni antoi mulle töitä.
        Tietty taloudellisestikin, mutta oli sillä myöskin henkisesti iso merkitys ja sai nyt ainakin jotain rutiinia arkeen, mikä on vielä onneksi mielekästäkin kaiken lisäksi.
        Kun kyllähän se pari vuotta jotenkin passivoikin omalla tavallaan, kun linnassa oli ne omat rutiinit ja pamppujen sanan mukaan oli kuitenkin elettävä. Niin ei tarvinnut sinänsä miettiä itse, mitä tekee.
        Ainoat valinnat melkeinpä oli sitä, että menetkö vankilan keittiölle vai työpajaan töihin vai makoiletko vaan sellissä ja käyt vähän ulkoilemassa tiettyyn aikaan päivästä ruokailujen lisäksi.


    • Anonyymi

      Kyllä toi totta että asiansa saa järjestykseen kun itse huomaa tehdä sen muutoksen. Joillakin tapana sössiä asiansa kun vaan on työttömänä köyhänä eikä tee mitään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2384
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      60
      2114
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      100
      1951
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1682
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1602
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1400
    Aihe