Israel mielikuvitusvaltio

Anonyymi-ap

Israel on pelkän raamatun mukaan perustettu valtio. Raamattu, teos, joka on ihmisten mielikuvituksen tuotetta. Ainoa oikea on Palestiinan valtio, jonka "Israel" miehitti 1960 -luvulla ja miehittää edelleen ja tekee verilöylyjä ratsioiden ja iskujen muodossa, jotka ovat terroria. Ehdottomasti ei myös juutalaisille siirtokunnille, joita suunnitellaan palestiinalaisten miehitetyille alueille.

49

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Raamattu on vieläpä aika väkivaltainen kirja. Koko ajan Jumala rankaisee jostain, vaikkei kirjassa oleva taruhahmo ole mitään syntiä tehnytkään. Yhtä rankempaa on, että israelilaiset ovat Jumalan valitsema kansa. En ihmettele yhtään heidän harjoittamaa väkivaltaa ja ylimielisyyttä muita kansoja kohtaan. Herää kysymys, onko Jumala väkivaltainen ja paha olento, mitä raamattu ja Israel antaa ymmärtää?

    • Anonyymi

      Me suomalaiset olemme kristittyjä ja Israelin puolella.

      • Anonyymi

        Ruotsi ja Islanti ovat tehneet Pohjoismaista oikein tunnustaessaan Palestiinan itsenäiseksi valtioksi. Kohta on Suomen, Norjan ja Tanskankin myönnettävä asia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruotsi ja Islanti ovat tehneet Pohjoismaista oikein tunnustaessaan Palestiinan itsenäiseksi valtioksi. Kohta on Suomen, Norjan ja Tanskankin myönnettävä asia.

        Ruotsi ja Islanti eivät varsinaisesti ole tunnustaneet Palestiina-nimisen valtion olevan olemassa, vaan sanovat tunnustamisella antavansa tukensa sellaisen perustamiselle. Etenkin Ruotsin tapauksessa oli kyse siitä, että lupaamalla tunnustuksen, vasemmiston oli parlamenttivaalikampanjassa luvannut maan suurelle muslimiväestölle Palestiinan tunnustuksen vastineeksi äänistä. Tämän lupauksen vasemmisto sitten lunasti jo puheessaan, jossa hallitus otti vastaan tehtävänsä.


      • Anonyymi

        Israelilaiset ovat esimerkiksi juutalaisia, arabeja, muslimeja, kristittyjä...

        Viestisi perusteella et ole kristitty. Millä perusteella pidät itseäsi kristittynä? En pidätä hengitystä vastausta odotellessa.


    • Anonyymi

      Sinulla ei näytä olevan alkeellisintakaan käsitystä tuon alueen nykytilasta eikä historiasta.

      • Anonyymi

        Itselläsi ei ole. Ilmeisesti sun logiigalla käsitystä ei ole myöskään mediallakaan, joka uutisoi melkein joka päivä kyseisestä maasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itselläsi ei ole. Ilmeisesti sun logiigalla käsitystä ei ole myöskään mediallakaan, joka uutisoi melkein joka päivä kyseisestä maasta.

        Oletko sinäkin sitä mieltä, että luotettavin tieto tulee Putinin trolleilta? Aloituksen kirjoittaja ainakin näyttää olevan aiheesta täysin pihalla.


    • Anonyymi

      Raamattua on muuteltu alkuperäisestä sopimaan saatanpalvojien tarkoituksia varten. Oli 777 kirjaa joista nyt vain 66 on nykyisessä.
      Puuttuvia kirjoja saatu Vatikanista takaisin ja kirjoitetaaan uusiksi. Vatikaani valehteli,väitti että ne tuhoutui Aleksandrian kirjasto palossa.
      Uhraamiset verellä ja eläimillä tai lapsilla eivät kuulu kristinuskoon. Jeesuksen elämästä ei saa oikeata kuvaa. Jumalan Julmuus ja kosto jutut eivät ole totta. Lasten silpomiset eivät kuulu. Se on keksineet satanistit joilla pakkomielle peniksestä yms. Se on sairasta tehdä. Jumalan luoma ihmislaji on täydellinen joten sen muuttaminen on väärin ja harhaista oppia ei voi olla totta.
      Raamatussa kerrotaan historiallista ihmisistä joten se ei voi olla satua kokonaan. Totuuksia tulee tulevaisuudessa joten odotetaan

      • Anonyymi

        Viestin sisältö ja tyyli on selvästi Putinin trollipajalta. Siellähän on menossa hyökkäys Ukrainaa, juutalaisia, ukrainalaisia ja Israelia vastaan. Ei Putinia turhaan ole rinnastettu Staliniin ja Hitleriin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viestin sisältö ja tyyli on selvästi Putinin trollipajalta. Siellähän on menossa hyökkäys Ukrainaa, juutalaisia, ukrainalaisia ja Israelia vastaan. Ei Putinia turhaan ole rinnastettu Staliniin ja Hitleriin.

        Naton hybridikeskus tietää kertoa.


    • Anonyymi

      Juutalaiset ovat asuneet yhtäjaksoisesti Israelin valtion aluetta jo 4000 vuotta ja Israelin kuningas David teki Jerusalemista sen pääkaupungin, hänen poikansa kuningas Salomo rakensi ensimmäisen Temppelin mutta hänen poikansa eivät olleet kovinkaan kunniallisia ja Israel jakaantui kahtia ja alamäki jatkui. Israelin miehittäjiä on tullu ja menny läpi historian. Israelin toisen Temppelin tuhosi roomalaiset ja vaihtoi Israelin nimen Syria Palaestinaksi sekä Jerusalemin nimen Aelia Capitolinaksi että pystyttivät Temppelivuorelle Jupiterille temppelin joka tänään tunnetaan nimellä Kalliomoskeija.

      Islamin miehitys valta Israelissa päättyi 1917 Turkin imperiumin kaaduttua WWI seurauksena ja vaihtui brittiläisen imperiumin miehitykseksi Kansainliiton mandaatti päätöksellä 24.07.1922. Palestiinan jako: arabipalestiina sai 77% Palestiinasta ja sai nimeksi Transjordania ja juutalaispalestiina 23%. jonka nimeksi tuli Eretz Yisrael. Saatuaan mandaatin miehittää alueet, britit alkoivat jaella Israelin alueita arabeille kuten Golan Syyrialle sekä rajoittivat hyvin voimakkaasti juutalaispakolaisten pääsyä miehittämälleen Israelin alueelle ja toisaalta ei minkäänlaista rajaa arabisiirtolaisille Israelin alueelle ja nämä perustivat laittomia siirtokuntiaan tukikohdikseen juutalaisia vastaan käydylle terrorille. Britit päättivät jakaa Israelin arabeille siten että arabit saisivat lopulta n.90% Israelista 1927-28, mutta se kaatui.

      Seuraavaksi britit juonittelivat 1947 YK'ssa Israelin alueista, Judean ja Samarian, arabiterritorioiksi. Brittien miehitys Israelissa päättyi 14.5.1948 ja Israel itsenäistyi. Viisi arabivaltiota hyökkäsivät välittömästi Israeliin saattaakseen päätökseen Wannsee konferenssin die Endlösung der Judenfragen. Ylivoimasta, brittien aseistuksesta ja koulutuksesta huolimatta arabit eivät onnistuneet kokonais tavoitteessaan, Israelin Talvisodan ihme. Syyria jatkoi Golan'in miehitystä, Jordania valloitti ja miehitti Juudean ja Samarian sekä vaihtoi niiden nimen "länsirannaksi", anneksoi laittomasti alueet ja sanoi miehittämiensä alueiden arabien kansalaisuuden irti ja syntyi "palestiinalaispakolaiset" käytettäväksi Israelin vastaisessa sodassa.

      Jordania suoritti complete genociden ja räjäytti yli 50 synagoga sekä tuhosi kaikki juutalaisten hautausmaat että vaihtoi hepreankieliset paikan nimet arabiaksi. Arabien terrori israelilaisia vastaan jatkui kuten brittien miehityksenkin aikana. Arabiliitto tekaisi PLO'n Kairossa 1964 tehostamaan Israelin vastaista terroria ja vuonna 1967 Israelin kärsivällisyys loppui. The Six Day War vapautti Syyrian Golan'in miehityksestä, Jordanian Juudean ja Samarian miehityksestä sekä Egyptin Gazan miehityksestä ja lisäksi otti huostaan Sinain, Egypti suostui tekemään rauhan Israelin kanssa ja Israel palautti Sinain.

      Vuonna 1968 Jasser Arafat kävi PLO'n puikkoihin ja loi siitä merkittävän ja pelätyn kv. terroristi organisaation sekä lanseerasi liikuttavan tarinan "palestiinan kansasta jolta zionistit olivat maat varastaneet ja ajaneet heidät kodeistaan ja miehittää palestiinaa" jota sitten vasemmisto-islamisti koalitio markkinoi kaikissa edistyksellisissä medioissa tähän päivään. Arafat katsoi "palestiinansa" vapautetuksi 1988 ja julisti laittomasti "palestiinalaisvaltionsa" perustetuksi Israelin tilalle, tämän laittoman "valtion" ovat tunnustaneet muutamia lukuun ottamatta kaikki YK'n jäsenvaltiot. Suomi ei onneksi ole vielä tunnustanut laitonta "palestiinaa".

      PLO ja Hamas ovat arabien proxyja Israelin vastaisessa terrori sodassa ja niiden kautta jatkavat laitonta Israelin alueiden Juudean ja Samarian sekä Gazan miehitystä laittomine siirtokuntineen jotka ovat terroristien tukikohtia siviilien suojissa. Kuin kauan Israelin kärsivällisyys vielä sitten jatkuu, aika näyttää. Arabit ovat raapineet tulitikkujaan ruutitynnyrin päällä jo niin kauan että Israelin pitäisi jo reagoida terroriin vakavammin. Mutta entä se Kolmas Temppeli? Al-Aqsa moskeija on vaarassa pudota koska sen perustaan on ilmestynyt halkeamia sekä Kalliomoskeijan perustaan arabit ovat ilman Israelin lupaa kaivaneet koipiensa liottamista varten suuret hallit ja samalla tuhonneet mittaamattoman arvokasta arkeologiaa n.4000 vuoden ajalta.

      Äskettäinen maanjäristys Turkin ja Syyrian alueilla epäilyttää, entä jos, maanjäristys hytkyttäisi vähän Temppelivuorta, niin, ehättääkö Allah niitä moskeijoitaan pitelemään, jos Jumala pitää häntä muuten kiireisenä. Jos ei ehi, niin harppaako Al-Aqsa hyllyltä alas ja tuleeko se päälleen vai syrjälleen, taitaa mennä varaosiksi. Kalliomoskeija lysähtää monttuunsa jonka arabit sen alle kuokkivat, jos ois resursseja olla paikan päällä kun tapahtuu, niin yösyvännä voisin rullata sen kultapellit ja ottaa huostaan ettei joku ehätä niitä varastaan, sitten sen vois myyä vähitellen johonkin jos josaki ois tarvista kullalle että saa rahaa. Kapina ja sotaha siitä seuraa se nyt on selevää. WAKF jää työttömäksi ja sen Kolmannen Tempelin rakennustyömaaha siihen tulee.

      • Anonyymi

        Valhe historiaan on,taas joku eksynyt.,Joku lahkolainen palvoo heitä. Mitähän tuumaat kun tiedä mitä ne todella ovat?
        verbi tuumata tulee Venäjän kielen sanasta esim. ja dumaju on mitä ajattelen.
        Humpty dupty..


      • Anonyymi

        Sanoinhan, ettei satukirjaan ole uskomista ja juuri sitä alleviivaat sinisilmäisesti.


    • Anonyymi

      Palestiina-nimisen valtion perustamista alettiin puuhata vasta 1960-luvun lopulla. 1988 tehtiin päätös, että sitä aletaan perustamaan. Kovin pitkälle projekti ei ole vielä edennyt johtuen lähinnä palestiinalaisporukoiden Hamasin ja Fatahin välisestä verisestä sisällissodasta.

    • Anonyymi

      Kansainliiton päätöksellä Palestiinasta tuli juutalaisten kansallinen koti. YK vahvisti tämän peruskirjassaan sekä suositteli juutalaisvaltion perustamista. Raamattua ei tarvittu.

      • Anonyymi

        Se oli vain ilmoitus ja tehtiin roistojen kesken. Ja se voidaan mitätöidä..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se oli vain ilmoitus ja tehtiin roistojen kesken. Ja se voidaan mitätöidä..

        YK ja sen peruskirja eivät ole helposti mitätöitäviä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        YK ja sen peruskirja eivät ole helposti mitätöitäviä.

        Niinhän sinä luulet. Laita nippuun EU,YK Nato,Illumknati,300 komitea ja ja..Vatikani ..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän sinä luulet. Laita nippuun EU,YK Nato,Illumknati,300 komitea ja ja..Vatikani ..

        Tämä ei ole reseptipalsta. Esittele vatikaniasi sellaisella. Suomessa kannattanee esitellä myös versio vatijänis.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä ei ole reseptipalsta. Esittele vatikaniasi sellaisella. Suomessa kannattanee esitellä myös versio vatijänis.

        Käy rabbit holessa.


    • Anonyymi

      Kerrohan aloittaja minkä vuosisadan aikana on Lähi- Idässä ollut Palestiina niminen valtio, oliko ennen Turkin valtaa, vai sen jälkeen?
      Mitkä oli sen rajat, ja milloin se lakkasi olemasta?
      Tiinapales.

      • Anonyymi

        Hyvä kysymys, johon ei taida löytyä vastausta.
        Palestiinalaisvaltio = Mielikuvitusvaltio = Hourevaltio = Valhevaltio!


      • Anonyymi

        Ei ainakaan sun satukirja-Israelia ole ollut olemassa. YK:n avustuksella toisen maailmansodan jälkeen perustettu keinotekoinen valtio, joka öykkäröi kaikkia maita vastaan. Ilmeisesti mielestäsi mediakaan ei tiedä tilanteesta, koska kyseenalaistat mielipiteeni. Mediakin on samaa mieltä kanssani, kun yritetään neuvotella rauhaa koko maahan Israelin miehitetyille alueille, SIIS MIEHITETYILLE! Näitä maita ei ole rauhanomaisesti ja sovussa saatu ja se kuuluu Palestiinalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ainakaan sun satukirja-Israelia ole ollut olemassa. YK:n avustuksella toisen maailmansodan jälkeen perustettu keinotekoinen valtio, joka öykkäröi kaikkia maita vastaan. Ilmeisesti mielestäsi mediakaan ei tiedä tilanteesta, koska kyseenalaistat mielipiteeni. Mediakin on samaa mieltä kanssani, kun yritetään neuvotella rauhaa koko maahan Israelin miehitetyille alueille, SIIS MIEHITETYILLE! Näitä maita ei ole rauhanomaisesti ja sovussa saatu ja se kuuluu Palestiinalle.

        Et siis osannut vastata kysymykseen, vaan tyypilliseen vihavasemmistolaisene tapaan yrität kääntää huomion pois kiusallisesta kysymyksestä.

        Palestiina-nimistä valtiota ei ole milloinkaan ollut eikä ole tälläkään hetkellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ainakaan sun satukirja-Israelia ole ollut olemassa. YK:n avustuksella toisen maailmansodan jälkeen perustettu keinotekoinen valtio, joka öykkäröi kaikkia maita vastaan. Ilmeisesti mielestäsi mediakaan ei tiedä tilanteesta, koska kyseenalaistat mielipiteeni. Mediakin on samaa mieltä kanssani, kun yritetään neuvotella rauhaa koko maahan Israelin miehitetyille alueille, SIIS MIEHITETYILLE! Näitä maita ei ole rauhanomaisesti ja sovussa saatu ja se kuuluu Palestiinalle.

        Etkö ymmärtänyt kysymystä vai mikä mättää? Vastaat kuin vihavasemmistolainen ihan puhuen ihan eri aiheesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö ymmärtänyt kysymystä vai mikä mättää? Vastaat kuin vihavasemmistolainen ihan puhuen ihan eri aiheesta.

        Jaa, joku muukin oli huomannut.


    • Anonyymi

      Israel on vanha valtio verrattuna muihin. Perustettu 1500 eKr. Kuningaskunta jo 1000 eKr.

      Esim. Kreikka ja Rooma perustettiin paljon myöhemmin.

      Saati sitten Suomi.

      Palestiinalla on Aabrahamin ajoista 2100 eKr ollut alueella tärkeä rooli.

      Nykyinen konflikti on Jumalan aiheuttamaa ja profetoimaa. Israel on aina Jumalan hampaissa ja vain jäännös pelastuu. Onko mitään tietä lepyttää Jumalaa kun Imaami Mahdi ja Profeetta Isa sekä Elia ovat tulossa TUOMIOPÄIVÄN airueina.

      Monia ehdotuksia on tehty, mutta Mahdi pitää ottaa vakavasti. Hän tahtoo Iisakin olevan Vanhempien roolissa ja nykykansan lapsen roolissa. Muutakin asiaan liittyy, mutta aika näyttää kuinka käy.....

      • Anonyymi

        Alleviivaat satukirjaa Raamattua. Ei sille pohjalle voi perustaa mielikuvitusvaltiota. Juurihan tuota tarkoitin, että kirjaa, jossa Nooa rakensi arkin maailman eläimille tai Joona eli vatsan sisässä, ei voida luottaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alleviivaat satukirjaa Raamattua. Ei sille pohjalle voi perustaa mielikuvitusvaltiota. Juurihan tuota tarkoitin, että kirjaa, jossa Nooa rakensi arkin maailman eläimille tai Joona eli vatsan sisässä, ei voida luottaa.

        Kun historian kirjoitus on ollut sepitettyä myös. Asiaksi samat tahot.


    • Anonyymi

      Raamatun Jumala on oikeudenmukainen tuomari. Hän valitsi juutalaiset omaisuus kansakseen ja antoi Israelin maa-alueen heille, Jerusalemin heidän ikuiseksi kaupunhikseen. Jumala ei anna kunniaansa ja ylistystänsä epäjumalille, joten muslimien on väistyttävä Jerusalemista. Raamatun sana käy hämmästyttävällä tavalla toteen.

      • Anonyymi

        Näyttää menevän kovin uskonnolliseksi tämä teidän kommentointinne.

        Jordania kuuluu Jordanialle, vaikka senkin oli kaavailtu kuuluvan Israelille. (Trans-)Jordania itsenäistyi vuonna 1946. Sille ei ole milloinkaan kuulunut alueita, joita sillä ei nyt ole.


      • Anonyymi

        Raamattua ja opetusta on väärennetty.,
        Miten joku voi olla noin tyhmä että sanoo että,Luoja valinnut! EI ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamattua ja opetusta on väärennetty.,
        Miten joku voi olla noin tyhmä että sanoo että,Luoja valinnut! EI ole.

        Olet selvästi Putinin trolleja. Et tunne Raamattua, kristinuskoa, juutalaisuutta, etkä osaa suomea kunnolla. Putinin trolleilla on menossa kampanja Ukrainaa, juutalaisia, ukrainalaisia ja Israelia vastaan. Venäjä suunnittelee hyökkäystä myös Israeliin ja tällä kampanjalla pyrkii luomaan ilmapiiriä lännessä suotuisaksi tätä hyökkäystä varten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamattua ja opetusta on väärennetty.,
        Miten joku voi olla noin tyhmä että sanoo että,Luoja valinnut! EI ole.

        Israelia ei tarvita luojan valinnan vuoksi. Juutalaiset kun on tullut valinneeksi erikoishuomion kohteeksi sinun lisäksesi esimerkiksi pari Venäjän tsaaria ja eräs Saksan johtaja. Siksi tarvitaan turvapaikkaa.

        Kansainliiton päätöksellä Palestiinasta tuli juutalaisten kansallinen koti. YK vahvisti tämän peruskirjassaan sekä suositteli juutalaisvaltion perustamista. Raamattua ei tarvittu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näyttää menevän kovin uskonnolliseksi tämä teidän kommentointinne.

        Jordania kuuluu Jordanialle, vaikka senkin oli kaavailtu kuuluvan Israelille. (Trans-)Jordania itsenäistyi vuonna 1946. Sille ei ole milloinkaan kuulunut alueita, joita sillä ei nyt ole.

        Se maa alue kuuluu Jordanialle aikaisemmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Israelia ei tarvita luojan valinnan vuoksi. Juutalaiset kun on tullut valinneeksi erikoishuomion kohteeksi sinun lisäksesi esimerkiksi pari Venäjän tsaaria ja eräs Saksan johtaja. Siksi tarvitaan turvapaikkaa.

        Kansainliiton päätöksellä Palestiinasta tuli juutalaisten kansallinen koti. YK vahvisti tämän peruskirjassaan sekä suositteli juutalaisvaltion perustamista. Raamattua ei tarvittu.

        Asia on päinvastoin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asia on päinvastoin.

        Ai juutalaiset vainosivat tsaareja? Kerro lisää!


    • Anonyymi

      Jumalansana ei tyhjänä palaja.

    • Anonyymi

      Suurimmalle osalle uskiksista (Israel -faneista) on varmaan tietolähteet (televisio ja sanomalehdet) kielletty, kun eivät ole perillä Israelin ja Palestiinan välisistä asioista. Nytkin neuvotellaan Jordaniassa rauhanneuvotteluja Israelin miehittämien alueiden vuoksi, jonne suunnitellaan juutalaisille asuinalueita. Nyt amerikkalaiset ja monet euroopan maat ovat alkaneet arvostella Israelia suunnitelmista perustaa juutalaissiirtokuntia, jotka lisää levottomuutta.

      • Anonyymi

        Hauska huomata, että he, jotka vetoavat mediaan, eivät löydä lähteitä väitteilleen, eivätkä tunne edes perusasioita alueen asioista. Näyttäisi siltä, että sinäkin olet tuollainen kuvailemasi Israel-fani. Taitaa olla niin, että muut kuin sinä seuraavat mediaa laajasti ja tuntevat alueen asioita muutenkin. Ehkä moni heistä on viettänyt aikaa alueella aiheeseen tutustumassa.


    • Anonyymi

      Jesaja: 34:14 🔥

    • Anonyymi

      Tämän palstan kirjoittajat ovat enimmäkseen koulussa, kirjoissa,kirkoissa opetetun ja mediasta saadun tiedon varassa kommnetoijia.
      Jotkut meistä ovat löytäneet todellisempia lähteitä ja kertovat niistä ja sanovat, ettei kaikki pidä paikkaansa esim. että Raamattua on muuteltu ja tietoisesti pimitetty asioita. Historiaa on kirjoitettu pahat mielessä monien kansojen ja ryhmien kohdalla.
      Monet eivät edes tajua miten valkoisia ihmisiä on tapettu ja meidän elämäämme pilata. Jotkut toimivat omaa etua vastaan kaikessa joko itsensä myyneet valheelle tai ymmärtämättömyyyttään. On olemassa syitä ja tekijöitä jotka paljastuu lähiaikoina miksi elämämme on ollut vaikeata ja mikä on totuus maailmasta ja meidän ihmisten oikeasta alkuperästä.
      Jeesus on ollut olemassa ja tullut opettamaan,neuvomaan ihmisiä. Ei hän perustanut uskontoja ja vaatinut palvomista ja uhreja mitkä kuuluu satanistien tekoihin kuten Raamatun vääristely,selitys heidän tuhoavien aikomustensa tueksi.
      Saamme selvyyden asioihin, maltetaan odottaa. Ei siihen totuuden aikaan vuosia mene.

      • Anonyymi

        Ei voikaan mennä pitkään. Tämäkin kirjoituksesi on Putinin propagandaa. Pian hän julistaa itsensä Jumalaksi ja sinä yrität tasoittaa hänelle tietä näillä koneella käännetyillä teksteilläsi. Tämä on osa sitä samaa kampanjaa, jolla Putinin trollit pyrkivät saamaan länsimaiden ihmiset näkemään hyökkäyksen Ukrainaan ja tulevan hyökkäyksen Israeliin oikeutettuna. Samalla Putin hyökkää trolliarmeijansa kanssa ukrainalaisia ja juutalaisia vastaan.


    • Anonyymi

      Kaikkihan valtiot perustuvat mielikuvitukselle.

    • Anonyymi

      Jerusalemissa asui ennen Melkisedek, joka oli Korkeimman Jumalan eli Krishnan pappi.
      Gilgamesh eeppos saattaa kertoa sellaista että Jehova ja Krishna riitautuivat ja Jehova karkotti Krishnan pois ja epäsi tämän tulevaisuutta koskevien profetioiden paikkansa pitävyyden. Tahtoen korottaa omat profetiansa niiden asemaan.

      Myös Sumerien tuhon syynä on saattanut olla seemiläiset.

      3000 eKr Krishnan mainostama polyteistinen Kali yoga alkoi. Paha voittaa kaiken.
      2000 eKr Nooan kouluttama Aabraham alkoi saarnata monoteismia ja että Hyvä voittaa kaiken.

      Riitoja on monenlaisia Israeliin ja sen uskontoon liittyviä.

      Tuo sota näyttäisi olevan lähes ikuinen tai ainakin 432000 vuotta kestävän Kali yogan pituinen.

      Raamattu on vajaa ja epäluotettava lähde sinänsä kokonaiskuvan saavuttamiseksi.
      Eräs hyvä lisä on Jasherin kirja sekä Gilgamesh.

      • Anonyymi

        Mooses velvoitti Israelin ottamaan vastaan Elävän leivän eli Mooseksen kaltaisen profeetan. Se merkitsee Kristinuskoa.
        Kristus puolestaan sanoi lähettävänsä Toisen Puolustajan, Totuuden Hengen , Hänet. Se merkitsee Islamin vastaanottamista.

        Jämähtikö juutalaisuus johonkin alkutilaansa ja kieltäytyi kehittymästä eteenpäin uskossa.
        Jos niin on seuraa siitä jatkuvaa sotaa.

        Jeesus sanoi: Kaikki jotka olivat ennen minua olivat murhaajia ja varkaita eivätkä lampaat totelleet heitä.

        Israelin pyhät kirjat ovat vaikuttavat ja lahjuksena lupauksineen sokeuttavat täydellisesti. Niistä ei voi luopua koska ne ovat äärimmäisen lahjus.

        Koko maailman ne lupaavat juutalaisille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mooses velvoitti Israelin ottamaan vastaan Elävän leivän eli Mooseksen kaltaisen profeetan. Se merkitsee Kristinuskoa.
        Kristus puolestaan sanoi lähettävänsä Toisen Puolustajan, Totuuden Hengen , Hänet. Se merkitsee Islamin vastaanottamista.

        Jämähtikö juutalaisuus johonkin alkutilaansa ja kieltäytyi kehittymästä eteenpäin uskossa.
        Jos niin on seuraa siitä jatkuvaa sotaa.

        Jeesus sanoi: Kaikki jotka olivat ennen minua olivat murhaajia ja varkaita eivätkä lampaat totelleet heitä.

        Israelin pyhät kirjat ovat vaikuttavat ja lahjuksena lupauksineen sokeuttavat täydellisesti. Niistä ei voi luopua koska ne ovat äärimmäisen lahjus.

        Koko maailman ne lupaavat juutalaisille.

        Yksin Kristuksessa voidaan yhdistää kaikki mikä on taivaassa ja maan päällä.
        Hän on Sovun liitto Jumalan ja pahojen sekä syntisten välillä.

        Kuitenkin yhdistäminen näyttäisi todellisuudessa olevan Hare Krishna kirjojen sekä Hermeetikkojen Egyptiläisten kautta vain toimeen pantavissa. Ovatko nuo jossakin suhteessa Kristukseen sitä en tiedä.

        Hesekiel kertoo Jehovan sodasta Egyptin kansaa ja Egyptin faaraota vastaan, joka kestää 2000 vuotta vähintään. Eikö Jehova hyväksy Hermeetikkoja kaiken yhdistämisen välikappaleeksi? Vai mistä on kyse?

        Mitään rauhaa ei saada aikaan. Vaikka se kirjojen perusteella olisi hyvin helppo.
        Jehova taistelee ja tuhoaa kaikki muut Jumalat ja jopa enkelit kunnes hän yksin on ainoa Jumala.

        Miten helppoa oikeastaan olisi rauha saada aikaan Kristuksessa on iloinen asia.
        Syy sotiin on pahan ja hyvän vaikeus asettua rinnakkain elämään sovussa. Jumala vaatii pahoja ottamaan askeleen Kristukseen.
        Ja elämään Kristukselle kuuliaisina. Se merkitsee myös juutalaisten hyväksymistä Kristinuskon juuristoksi, joka kannattelee puuta yms.

        Pahojen ja syntisten on oltava kuuliaiset Kristukselle, mutta vaikka jumalaton iloiten ottaa ensin evankeliumin vastaan niin hän ei kestä koetusten tullessa.

        Lisäksi kristinuskon jo varhain jumalattomat valtasivat ja on vaikea löytää oikeaa kristillisyyttä. Joka ajalle tulee Kristukselta sanomaa mutta kovin monet hylkäävät nuo uudet Sanomat. Esim. 1998 ilmestymisessä ja ylöstempauksessa alkoi Joh. 16:25 toimia ja on 25 vuodessa nyt tullut uutta sanomaa todella paljon. Mutta kuka kuulee ja kenelle ilmaistaan Herran käsivarren Voima?

        Maailma elää luopumuksen ja antikristuksen helmassa. Tulee Imaami Mahdi ja Profeetta Isa monin merkein varmennettuna mutta heitäkään eivät kaikki kykene hyväksymään Jumalan ratkaisuksi kaikkiin ongelmiin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe