Nykypäivän SDP on niin vasemmalla, että monia kuvottaa ja aikovat vaihtaa puoluetta

Anonyymi-ap

Urpilaisen syrjäyttäneet ammattiliittodemarit ovat puheissaan ja toiminnallaan niin vasemmalla, että se kuvottaa useita puolueen aikaisempia kannattajia. Oikeistodemarit, joita edustaa valtiomiestason Lipponen, on ajettu suolakaivoksiin.

Marinin kommentit esimerkiksi ykkösen lauanataiaamu lähetyksessä nostivat karvat monelta pystyyn. Vasemmistolainen oikeiston aiheeton haukkuminen ei ollut mieleen. Alatyyliset, Kokoomus haluaa laskea vuorineuvosten verotusta ja he haluavat leikata kaikkein heikommilta, ovat valehtelua ja vasemmistolaista mustamaalausta. Kuin suoraan c-kasetilta. Siihen monet ovat kyllästyneet.

Hallituksen tulokset eivät maarittele. Neljässä vuodessa olisi luullut saavan muutakinaikaiseksi kuin valtavasti lisää velkaa ja suuri työttömien armeija ja pitenevät hoitoon pääsyn jonot. Nykyisen vasemmalla olevan SDP:n yritysvastaisuus on suuri haitta Suomen hyvinvoinnin takaamiseksi. Se on pois nimenomaan pienen vähäosaisen arjesta. Valtava velka pitää maksaa pois. Korot ovat 2,5 miljardia vuodessa. Mistä se on pois? Vähäosaisten arjesta. Valtion tulos on 10 miljardia pakkasella. Talous pitää saada tasapainoon. Mistä se on pois. Vähäosaisen arjesta. Sanoo vasemmistodemarit mitä tahansa.

Demokratian kannattajista monet valitsevat Kristillisdemokraatit. Sari Essayah ei hauku muita ja puhuu viisaita. Ovat lähimmäisen ja heikompiosaisten asialla. Oikeasti.

9

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet tehnyt oikean havainnon

    • Anonyymi

      Kokoomuksenpersupuopuolue on sisällöltään sairasta. Heillä tapana vain suosia omaan napaansa tuijottavia ja hyvävelisisko, verovarojen väärinkäyttäjiä. Kuten Validin kok tj.
      Jäi sit hoitamati v.potilaat kun eurot säilytetään yksit.osingon jakajille, saajille.

    • Anonyymi

      Kuusi vasemmistopuolueen kannattajaa vastusti Natoon liittymistä.

      Ay-aktiivit lienevät vasemmistodemareita ja vasemmistolaisia, jotka järjestävät ja kannattavat lakkoja.

      Lipponen oli aikoinaan valtionpäämiestasoa. Fiksu mies. Hän oli oikeistodemari. Tytti Tuppurainen on yllättävän fiksu demari. Hänkin on oikeistodemari. Rinne-Marin -porukat ovat vasemmistodemareita ja sitä porukkaa, joka ay-liikkeen avulla syrjäytti Urpilaisen.

      Helsinginsanomat uutisoi siitä, miten ammattiliitot tukivat viime vaaleissa mittavasti vasemmiston kannattajia. Kampanjan ehdokkaista peräti 49 pääsi eduskuntaan. Samassa rytäkässä SDP nousi pääministeripuolueeksi ja vasemmistoliitto hallitukseen. Rinteen hallitusneuvotteluissa häärivät ay-pamput Vesa Mauriala ja Matti Hirvola. Hirvola näkyi hallitusneuvotteluiden kutakuinkin kaikissa lehtikuvissa Antti Rinteen takana. Mauriala oli juurikin junttaamassa Rinnettä puheenjohtajaksi Urpilaisen tilalle. Mauriala oli yksi ammattiliittojen eduskuntavaalirahoituksen päävetäjistä.

      Helsinginsanomien mukaan tulevissa vaaleissa SAK jakaa vaalirahaa valtaosin vasemmistoehdokkaille vähintään 600 000 euroa. Rahoitus johtaa riippuvuussuhteeseen, joka (voi) vaikuttaa päätöksentekoon. Onko kysymys korruptiosta?

      Mieti vähän, ketä äänestät tulevissa vaaleissa.

    • Anonyymi

      Sdp olis jees, jos ei olis vasemmistolainen. Mietin ketä äänestän ja persut liian hammastenkiristelijöitä, pelottaa. Keskusta ei taas liialla vouhkaamisella pärjää. Kristilliset tuomitsee kaiken. Kokoomus taas ei köyhän asialla eli jospa jatkan nukkumista 😴

    • Anonyymi

      Kovin jaksoi Sanna Marin Eduskunnan kyselytunnilla kehua, että ennätystyöllisyys on saavutettu. No, neljän vuoden aikana työllisyys on parantunut yhden prosenttiyksikön 73:sta 74:ään prosenttiin. Pitkä matka on tarvittavaan 80:iin prosenttiin. Se vaatisi kuusi kautta Marinilta. Sinä aikana velkaannuttaisiin lisää 240 miljardia.

      Työttömiä on kortistossa 230 000 ja työvoimasta on pulaa. Ei ole saanut Marinin vihervasemmistohallitus työttömiä töihin. Sanna Marin esittää pelastuskeinoksi tuontityöläiset. Kun tuodaan maahan vierastyöläisiä, niin se ei nosta työllisyysastetta kuin vähän eikä se poista työttömyyden 10 miljardin kustannuksia. Kyllä omat työttömät pitää saada töihin, vaikka SAK vastustaa sitä.

      Jos Marinin hallitus jatkaa, niin kohta lainojen korot ovat yhtä paljon vuodessa kuin puolustusmenot. Ajatelkaapa sitä. Siihen meidät on sosialidemokraattisella talouspolitiikalla tuotu. Ensi vuonna lainojen korot ovat jo 2,6 miljardia. Mäkysen ja Li Anderssonin talouspolitiikka ontuu. Laina ei olekaan ilmaista! Lisäksi lainat pitää maksaa pois. Meidän lapset sen tekevät.

    • Anonyymi

      PS on suurin puolue duunarien sekä ensimmäistä kertaa äänestävien joukossa . Vasemmistopuolueet ovat poikenneet perinteiseltä tieltä .

    • Anonyymi

      376 Markus Kuotesaho

    • Anonyymi

      minkälainen tilanne on siitä urpilaisen mokasta kreikalleko se oli ? ainoa muisti kuva on niin kuin tytti tuppurainen eli kaikki joutuu suomen kansa maksamaan,, niin eikös urpilaisen Afrikan tuonti kerro koko suomelle mitä asiaa SDP ajaa,,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe