Etoricoxib 90 mg kokemuksia?

Anonyymi-ap

Syyskuussa alkoi yöllinen vasemman puolen lonkkasärky, asentoa vaihtamalla (jalat mahdollisimman levällään) helpotti. Lokakuussa aloitin burana 600 mg + pandol 1 g. Auttoi alkuun. Ei auttanut enää tammikuussa, ja kipu alkoi tulla jo kävellessä; sain lääkkeeksi Etoricoxib 90 mg viikon kuureina, lisäksi 3 krt/vrk panadol 1 g. Helpotti kunnes kivut löi yli parissa viikossa ja kipu siirtyi koko lanneselän alueelle, reisiin, nivusiin ja vasemmalla puolella hermokivut jalkaterään saakka.

Selkä leikattu 15 vuotta sitten, mm. Spondyloosi, spinaalistenoosi, murtuma. Nyt kivut alkavat muistuttaa aikaa ennen leikkausta. Etoricoxib + panadol ei auta pahimpiin joten olen ottanut Tramalia niin et viikko aina jompaa kumpaa kerrallaan. Tramal (100 mg x2krt/vrk) on auttanut, mutta en halua että toleranssi siihen nousee niin yritän jaksottaa sen syömistä kuviin pääsemistä odotellessa. Nyt on menossa ”Etoricoxib-viikko”, ja mulla on koko ajan huono olo. Ja väsyttää. Olen ”pois pelistä” kun en tee mitään mikään saattaisi selkää ärsyttää, elämä ”narikassa” ja kiitokseksi huono olo. Tavoitteelliset treenit olen saanut unohtaa.

Etsinkin nyt sitten tietoa siitä miten muilla tuo Etoricoxib vaikuttanut, johtuisiko tämä olo siitä? Kun siis aiemmat viikon pätkät tätä ei aiheuttaneet tällaista oloa. Onko muilla siis viiveellä vaikuttanut näin?

0

110

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Sanna Marinin mies oli pökkimässä

    Vaalit on viikon päästä ja Sanna Marinin mies on uutisissa viikonlopun bilettämisestään. Mitenhän vaikuttaa Sannan tai SDP:n ääniin?
    Maailman menoa
    274
    5490
   2. Sanna Marin ja Markus Räikkönen eronneet. Asia piilotellaan vaalien ylitse.

    Pääministeri Sanna Marinin avioliiton tilasta ja liiton kestävyydestä on esitelty arvailuja jo runsaan vuoden ajan. Pariskunta ei tunnu viihtyvän la
    Maailman menoa
    179
    4010
   3. Tarkempaa tietoa Maran miehestä? löytyykö emailia miehelle? Etsiikö FBI?

    Löytyykö Maran uusimmalle ukkelille emailia? Haluaisin lähettää onnittelut.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    277
    1151
   4. Laulajalegenda Paula Koivuniemi sai vihdoin taiteilijaeläkkeen - Reilusti alle vanhuuseläkkeen!

    Onnea Paula Koivuniemi ja mukavia eläkepäiviä! Vaikka voisihan tuo eläke tietysti suurempikin olla, eikös… Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/l
    Suomalaiset julkkikset
    30
    1147
   5. Nolo Esko Eerikäinen kalasteli julkisuutta kasvattiveljensä kuolemalla

    Lukekaa karu totuus täältä: https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/3f190f8f-2fdf-4488-bb0a-816053e0c12f Nauretaan Eskolle...heheheehe :-)
    Kotimaiset julkkisjuorut
    169
    1115
   6. Millaiset kasvot

    Ovat mielestänne kauniit / komeat? Kun tätä ulkonäköä arvostelevaa keskustelua täällä nyt on.. Ap menee sillä habituksella millä luoja on antanut
    Ikävä
    95
    918
   7. Persujen mielestä kulttuuri on luksusta

    Kirjarovioita odotellessa.
    Maailman menoa
    396
    869
   8. Andy McCoy raivostuu Maria Veitolalle - Tylyttää armotta lasi kädessä:"Kiitos v***sti, maksa fyrkas"

    No nyt lähtee McCoylta kyllä aika pahasti mopo keulimaan… Andy McCoy raivostuu Maria Veitolalle Yökylässä-ohjelmassa vuosien takaisesta tapahtumasta.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    17
    855
   9. Stefulla kaunis tyttöystävä.

    Näyttää seuraavan kaunista Juuliaa ja ovat yhdessä reissussa. Toivottavasti uusi rakkaus saa Stefun elämän tasoittamaan.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    54
    829
   10. Nainen, vieläkö pelkäät

    vai voittaako rakkaus? Osaat ehkä jo vastata tähän. Senhän jo tiedätkin, että haasteita on hyvä olla elämässä.
    Ikävä
    70
    757
   Aihe