Aterian mahdollisuus

Anonyymi-ap

Kolmen aterian kombinaatio tarjoaa ihmiselle jaksamisen mahdollisuuksia.
Jos ihminen voi syödä kolme kertaa vuorokaudessa proteiinipitoista ravintoa on ihmisen mahdollisuudet operoida aivan toista luokkaa kuin heillä, keillä ateriat ovat toteuttamaton mahdollisuus.
Siksi kaikki tarmo köyhyystyössä tulisi keskittää siihen, että ihmisillä olisi mahdollisuus saada ravintoa. Kansalaistyö on yksi hyvä vaihtoehto siihen. Kansalaistyötä vastaan ihminen voisi saada ravintokortteja tai osuuksia kansankeittiössä valmistettavista aterioista. Kansalaistyötä ei saisi kieltää ihmisiltä, jotka haluaisivat saada rahoitusta ravintoonsa.

11

165

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kumpa lapseni jotka oikeus määräsi rakkaudettomalle isälleen valheellisin perustein olisivat saaneet siellä isällään ruokaa kolmesti päivässä. Isä piti lapsia nälässä ja kovassa kurissa ja jätti heitteille lähtiessään juhlimaan. Minä olisin antanut ruokaa ja herkkuja heille ja annoinkin. Tunnen iäti surua siitä että hyvä äiti menetti lapset huonolle isälle. Kukaan ei auttanut lapsiani, ei sossut ei kirkko ei hyväntekeväisyys järjestöt ei sukulaiset. Lapset olivat aina nälissään ja peloissaan ja masentuneina isällään. Syöttäkää te muut lapsenne hyvin kun teillä on nyt mahdollisuus. Mitä se on teiltä pois kun itse olette ne saattaneet tähän maailmaan? Kantakaa vastuunne vanhemmat ja ruokkikaa perheenne.

  • Anonyymi

   Miten ois ton miälenterveyden laita.

  • Anonyymi

   Kyllä ei ole Suomessa sellaista köyhää, joka ei pystyisi saamaan kolmea ateriaa päivässä!
   Jos aloittaa päivänsä lautasellisella kaurapuuroa, maksaa se n. 0,04€, siinä jo ensimmäinen lämmin ateria ja lisäksi vielä viipale leipää levitteellä ja edam juustolla, niin ollaan vieläkin, varsin pienessä summassa, puhutaan vain senteistä!

   Lounaaksi vaikka itse tehtyä hernekeittoa ja leipäviipale levitteellä, 2dl lasillinen maitoa, salaatiksi vaikka raastettua porkkanaa, ei paljoa kustanna tämäkään!

   Päivälliseksi vaikka sitä paljon parjattua lihamakaronilaatikkoa, leipäviipale levitteellä ja 2dl maitoa, salaatiksi vaikka raastettua porkkanaa tai keräkaalia.

   Välipaloiksi voi syödä vaikka omenan. Teetä voi nauttia pari kupillista päivän aikana.

   Kaikkeen tähän riittää hyvin 2€ päivässä. Ateriakokonaisuuksia voi vaihdella lounaan ja päivällisen osalta, aamupuuro kannattaa pitää vakiona.

   Itse syön päivässä viisi kertaa, eikä rahaa kulu paljoakaan. Viikossa käytämme vaimoni kanssa ruokaan 30€, se riittää hyvin. Eilen valmistin ison kattilallisen nakkikeittoa, edullinen ruoka ja syömme siitä monta ateriaa.

   • Anonyymi

    Aikuisen ei tarvitse juoda maitoa lounaalla ja illallisella. Ruokailun voi myös aloittaa juomalla lasillinen vettä.


  • Anonyymi

   Tee yksi ateria ja jaa se kolmeen osaan. Syöt sitten samaa ruokaa pitkin päivää . Siinä on sitten ne vaaditut 3ateriaa per päivä

  • Anonyymi

   En kyllä jaksais kolmea lämmintä ateriaa. Aamulla teetä ja pari leipää. Päivällä kahvia ja pari leipää, tai vaihteeksi puuroa ja kahvi.
   Iltapäivällä ruoka, keitto, laatikkoruoka tai kastike-peruna/makaroniruoka. Salaattina tosiaan usein porkkanaraastetta tai kaaliraastetta porkkanalla.
   Illalla teetä ja leipä.
   Miten enää edes maistuisi kaksi lämmintä ruokaa lisää.

  • Anonyymi

   Eihän ihmisen syömiseen mitään mahdottomia summia mene kun tekee lämmintä ruokaa.Soppaa köyhän kannattaa tehdä ja niin maailmalla tehdäänki.

  • Anonyymi

   Aloittaja on ihan oikeassa. Kun syö monipuolisesti niin kroppa saa tarvitsemansa ravintoaineet ja jaksaa toimia kuten pitää. Kun elää kaurapuurolla ja porkkanoilla pidempään, alkaa tulla puutostiloja eri hivenaineista. Terveisin restonomi.

   • Anonyymi

    Eihän täällä kukaan pelkkää kaurapuuroa ja porkkanaa ehdotellut aterioiksi.

    Restonomi varmasti tietää, että ei terveellinen ruoka paljoa maksa. Todella edullisesti pystyy kolme terveellistä ateriaa päivässä valmistamaan, kuten hyvin tiedät. Terveisin restonomin veli ja keittokirjan kirjoittaja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eihän täällä kukaan pelkkää kaurapuuroa ja porkkanaa ehdotellut aterioiksi.

    Restonomi varmasti tietää, että ei terveellinen ruoka paljoa maksa. Todella edullisesti pystyy kolme terveellistä ateriaa päivässä valmistamaan, kuten hyvin tiedät. Terveisin restonomin veli ja keittokirjan kirjoittaja.

    Porkkana ja kaurapuuro on kyllä sellainen kombinaatio, että se ei sovi kaikille. Ja niillekin keille se sopii voi hyvin käydä niin, että kyseessä on ongelmien alku.
    Jos voi taustalla syödä hyvin ja ravintorikasta ruokaa ei sitä tarvitse syödä niin paljon kuin ravintoköyhää. Ja silloin ei vähäinen määrä kauraa tai porkkanoita ole todella harvoin syötynä ole haitaksi.
    Restonomi on oikeassa, jokaisella on oma henkilökohtainen ravintokarttansa. Ja yhtenäisesitykset siitä voivat joskus viedä harhaan.


  • Anonyymi

   Kalapihvit, vihannekset ja bataattiranskalaiset ovat kyllä hyviä lounaaksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Andy McCoy -jakso räjäytti Maria Veitolan somen: "Tuntui ahdistavalta katsoa", "Fyysinen paha olo"

   Oli kyllä ahdistava jakso ja Andy McCoyn käytös ei saa kiitosta. Mutta kiitosta saa Maria Veitola, joka otti McCoyn ala-arvoisen käytöksen miehen itse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   2201
  2. Uhkeus-varoitus! Susanna Penttilä pikku-pikku-bikineissä: Tässä ei jää mitään arvailujen varaan...

   Nyt on kyllä säästetty kankaassa! Ex-Playboy-malli ja yrittäjä Susanna Penttilä on tunnettu glamour-tyylistään. Hän poseeraa mielellään bikineissä, ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   2050
  3. Sinkut, hirvittääkö ajatus uudesta parisuhteesta, vaikka haluaisittekin sellaisen?

   Otsikossa ydinasia. Tarkoitan siis sitä, että vaikka itse haluan parisuhteen, niin jotenkin samaan aikaan, nyt, pelottaa ajatus siitä, että taas pitäi
   Sinkut
   269
   1246
  4. Suomen kansan tahto tapahtui

   Suomi haki ja pääsi Naton jäseneksi yli 90% kannatuksella. Onneksi olkoon Suomineito 🌹😂
   Maailman menoa
   359
   710
  5. Hallinto-oikeus kumosi Ilkka Revon virkasuhteen purinteenpurun

   https://www.keskipohjanmaa.fi/artikkeli/hallinto-oikeus-kumosi-haapaveden-kaupungin-paatoksen-luokanopettaja-ilkka-revon-irtisanomisesta Keskipohjanma
   Haapavesi
   39
   703
  6. Minkä Mittainen Nainen

   On Ihanne Pituinen Kumppaniksi?
   Sinkut
   186
   701
  7. Sofian ja miljoona perijä heidän romanssi on loppu.

   Näin kertoo Seiskan juorut ja mies on jälleen sinkku markkinoilla, kun ei kestä suhteet niin ei kestä .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   152
   694
  8. Mites sinulla nainen

   Ne kotiasiat..onko kaikki ok?
   Ikävä
   47
   638
  9. Riku Rantala Selviytyjät-kuvauksiin - Somessa vitsailua: "Ei taida tarvita timanttia ihon alle..."

   Selviytyjät Suomi -realityssä väki vaihtuu ja Riku Rantala astuu puikkoihin. Onko Rantala mielestäsi hyvä seuraaja Juuso Mäkilähteelle? Kyllä, hyvä va
   Suomalaiset julkkikset
   14
   635
  10. Hallinto-oikeus kumosi Haapaveden kaupungin päätöksen luokanopettaja Ilkka Revon irtisanomisesta

   Hallinto-oikeus kumosi Haapaveden kaupungin päätöksen luokanopettaja Ilkka Revon irtisanomisesta. Olisko nyt syytä ottaa lusikka kauniiseen käteen ja
   Haapavesi
   42
   617
  Aihe