Sähköautoilijat ovat keskivertoa tyhmempiä

Anonyymi-ap

Nyt kohta kaksi vuotta sähköautoilijoita seuranneena olen huomannut kuinka alemman älykkyystason omaavia sähköautoilijat oikein ovat.
Ystäväpiirini koostuukin nykyisin lähinnä vain bensa-auton omistajista, joukossa on toki myös dieseleiden omistajia.

Sähkömoottorilla ajavat ovat oikeasti todella tyhmää junttiporukkaa joka ei ymmärrä autoilusta ja tieliikenteestä mitään, ei niin yhtään mitään.
Samaan ryhmään sähköautoilijoiden kanssa kuuluvat myös nämä yhtä säälittävät vetyautopellet, niillä ei kyllä äly päätä pakota.

11

191

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ehkä niin. Ei pidä kuitenkaan yleistää tämän palstan perusteella. Vajari vetypersereikä kirjoittaa 90 % viesteistä.

   • Anonyymi

    Kyllä kyllä, tuo vetypeelo on vielä pahempi tomupää kuin patteritepot.


  • Anonyymi

   Ei siinä äly paljon päätä purista, kun patteritoope hankkii sikakalliin sähkövinguttimen ja 10-vuoden iässä laite joudutaan jo pistämään lihoiksi.

   AUTOKIERRÄTYS­PALVELU

   https://elv.kuusakoski.com/tupas

  • Anonyymi

   Aloittaja ja hänen ystäväpiirinsä ovat oikeasti todella tyhmää junttiporukkaa joka ei ymmärrä autoilusta ja tieliikenteestä mitään, ei niin yhtään mitään.

   • Anonyymi

    Olen kanssasi samaa mieltä, junttitepot sähköpäristimineen ovat niin juntteja urpoja, ettei niillä toukohousuilla ole edes ystäviä.


  • Anonyymi

   TRÖÖÖÖÖLLL ! ! TRÖÖÖÖÖLLL ! ! TROLLITEHTAAN NARSU SEEEKOPIÄÄ VAAJUUUKKKI SPAMMAA KAIKKI SÄHKÖAUTO DISSAUKSET JA VETYVÖYHÖTYKSET TOYOTAN FUNDAMENTAALLISET HEHKUTUKSET VW KONSERNIN DISSAUKSET MIELIKUVITUS VIAT TUHANNET PROVOT MIELIKUVITUS KOE AJOT KYYKYTYKSET YM. . SAMA SEEEKOPÄÄ VAAAJUUUKK NARSU KAIKEN MASSAPOSTAUS KURAPASKAN TAKANA. . 20 H/VRK 365 SUOLTAA TROLLITEHDAS KURAPASKAANSA. . TUHANNET HÄIPYNEET SUOLESTA. . HÄIVY SINÄKIN.

  • Anonyymi

   Vetyauto on ehdottomasti järkevin vaihtoehto.

   • Anonyymi

    Se onkin puhtain, vetyä ei saa mistään ja se olisi kalleinta autoilua ja sekin tukee puhtautta, hihii!


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Perusteet jäi mainitksematta. Millä olet mitannut?
   Autoilu on muuten urheilutermi ja yleisellä tiellä ei saa urheilla.

   • Anonyymi

    Minuakin kiinnostaisi tuo, että miten älykkyyttä on mitattu.

    Ystäväpiirin koostuminen samankaltaisista on selkeämpää. Harvoja lapsuussuhteita lukuunottamatta läheiset suhteet muodostuvat pääosin saman yhteiskuntaluokan sisällä. Johtuen ihan käytännön asioista; työssäkäyvät ystävystyvät samanlaisten kanssa, ja kovapalkkaisessa työssä olijat saman tuloluokan edustajien kanssa.

    Sosiaaliluokka ohjaa myös asumista, hyvätuloisille syntyy omanlaisiaan asuinsijoja, joissa naapurusto on enemmän tai vähemmän samalla viivalla. Pienituloiset tai jopa tulottomat taas tapaavat keskittyä omille alueilleen.
    Noiden alueiden sisällä syntyy sitten niitä ihmissuhteitakin.

    Ihan kaupunkia kiertelemällä voi panna merkille, että noiden varakkaampien alueilla - ovat yleensä omakotialueita - on selvästi enemmän sähköautoja kuin vaikkapa kaupungin vuokralähiöissä.

    Varmasti tuo eriytyminen saa senkin aikaiseksi, että joidenkin ystäväpiirissä on monenlaisia kulkuneuvoja omistavaa väkeä, toisilla taas sitten ainoastaan vaikkapa polttomoottoriporukkaa.

    Koulutus korreloi vahvasti tulotason kanssa, ja ainakin tapana on ajatella, että koulutetummat ovat viisaampaa porukkaa.
    Joten aloittajan väitettä en ihan niele ilman taustoitusta tuosta, että miten älykkyys on tässä tapauksessa mitattu.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puukotus koulussa Ylivieskassa

   Nuori puukottanut toista. Onko jollain tietoa mitä tapahtunut? https://www.kaleva.fi/nuori-puukotti-toista-nuorta-ylivieskan-kaisanieme/5438560
   Ylivieska
   192
   10977
  2. Suomi pulassa työttömien kanssa ? Kelan tuet pois !!

   https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/e0bf1770-a252-4d9f-8d78-6d74bbc5ca8b Ainut keino lopettaa tämä vuosia jatkunut pelleily on siirtää oikeasti s
   Maailman menoa
   512
   2777
  3. Yksinasumisen tukeminen lopetettava

   Mukavuudenhaluiset köyhät haluavat asua kalliisti yksin. No ei se mitään, jos maksavat itse asumisensa. Mutta kun eivät. Kun lopetetaan asumistukie
   Maailman menoa
   417
   2014
  4. Farmi-tippuja Jade Nyström paljastaa - Loppukisassa ei puhtaat jauhot pussissa: "Mä itse tiesin..."

   Tätä et nähnyt tv:ssä. Yleisurheilija Jade Nyström oli kautta aikain Farmi Suomen nuorin kisaaja. Nyström tekee aikamoisia paljastuksia tippumisensa j
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1865
  5. Oulaisten kaupunki päätti henkilöstön muutosneuvotteluista

   Näinhän tässä kävi, Oulaisten kaupunki päätti henkilöstön muutosneuvotteluista. Kaupunginhallitus päätti, että Vahva Oulainen -toimenpideohjelma edell
   Oulainen
   23
   1124
  6. HS Gallup: kokoomuksen kannatus enää 19,8 %

   KOK: 19,8 % PS: 19,2 % SDP: 19,2 % Kolmen kärki alkaa olla melkoisen tasainen. Aivan kuten viime vaaleissakin. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000
   Maailman menoa
   208
   887
  7. Näetkö usein häntä?

   Itse nään harmittavan harvoin ja vain vilaukselta. Ne harvat kerrat kuitenkin on tuonut pienen ajan iloa. Toivon koko ajan jotain kohtaamista, missä p
   Ikävä
   48
   872
  8. Keklu heilui

   Ylivieskassa https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/eb124d34-19f1-448b-aabe-46ece8d00dfa
   Ylivieska
   18
   812
  Aihe