Laaduttomasti kallista

Anonyymi-ap

Onko kukaan koskaan päätynyt siihen ratkaisuun, että luopuu kokonaan lenkkimakkarasta, koska se on nykyään niin huonolaatuista?

25

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ruokaa on nostettu huvikseen, kun joku nousee niin pitää muutakin nostaa.
      kauppiaat nostelee ihan huvikseen kun on mahdollista.

      Me ollaan luovuttu, hedelmistä, lihasta ja kalasta, vihanneksista, maitotuotteista, pakasteista, juustoista, leivästä, jugurteista, rahkasta, makkaroista... lähes kaikesta.

      On typerää maksaa liikaa siksi että kauppias vaan päättää niin. Itselleenhän raha kerää.

      Stömme vaan ulkolaista riisiä ja makaroonia.. loput metsästä, lehtiä, heinää ja käpyjä. Nyt kun alkaa eduskunnan valaalit niin nyt saa syödä joka teltassa ilmaiseksi.

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        💋 ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­a­­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17766584M

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Makkaran syönti on vähentynyt kun ei maistu enään niinkuin ennen. Ennen sai makkarapaketin eurolla ja nyt 2eur. S ryhmän kaupoissa käyn kun osuuskunta pohjainen hitot mitään kauppiasta lihota.Lidl mainostaa että halpaa mutta surkea laatu.Jtain halpoja uunilenkkejä en suuhuni laita kun karsea maku.

      • Anonyymi

        Erityisesti L-kauppa. S-kauppa ja K-kauppa ovat huonontaneet juoksuaan. Ja tarjoavat jo sellaisia tuotteita, jotka ovat häpeäksi koko elintarvikeketjulle.
        Ainoastaan Alepa pysyy enää tarjoamaan tuoreita elintarvikkeita. Eikä se ole enää edes kallein liike.


    • Anonyymi

      Luovuin j yli 40 vuotta sitten. Joskus jossakin sauna-/kaljailloissa söin seuran vuoksi mutta siinä kaikki.
      Vuosien mittaan olen luopunut muistakin makkaroista poikkeuksena halpisnakit. Ostan joskus pikku paketin, pätkin ja ruskistan pätkät purkkihernarin lisukkeeksi.
      Samoin leikkelemakkarat ovat kymmenien vuosien takaista historiaa. Mauttomia jauhomössöjä. Missä on makua niin on myös rasvaa ja suolaa.
      Käytän lihaleikkeleenä uunissa paistettuja lihoja. Sian ulkofilee on usein tarjouksessa ja siten yleisin. Nyt on vuorossa kasler.

      • Anonyymi

        Kassler on OK. Sitten on kana ja nauta. Hyvää lihaa on hyvin vaikeaa saada.


      • Anonyymi

        Syön harvoin lihaa, mutta nyt olen ottanut Lidelistä tarjouksesta kasleria.
        En halua edes jauhelihaa, koska siihenkin sekoitetaan rasvaa.
        En missään tapauksessa makkaraa, jonka kilohinta on tosi kallista jauhoista ja eltaantuneista rasvoista!
        Ennen ostin mielelläni kananreisiä koska nahassa sanotaan olevan
        influenssaa parantavia aineita.
        Nyt en katso kanan olevan hintansa arvoista.
        Rahka ja keso on osoittautunut halvimmaksi proteiiniksi.
        Saan 5dl tarvittavan proteiinimäärän. Siitä saa sulaista ja makeaa.
        Kaura on myös monipuolista ja sopii suolaiseen ja makeaan.
        Luonnonriisin valitsen mieluummin kuin makaroonin, spaghetin.
        Kahvia ja teetä menee vielä, mutta esim. chai-tee voi korvata aterian.
        Maito ja sokeri


    • Anonyymi

      Juustoa ostan kun terveydenhoitaja kysy mistä kalciumia saan kun en maitoa. Leikkeleitä en viitsi ostaa kun menee liian nopeesti. Juustoa sentään on leivän päällä. Liikaa muutenki ihmiset syö prosessoitua lihaa ja sitten suolan määrä mikä on suositus. Eihän leipäkään miltään maistuis jos ei suolaa.

    • Anonyymi

      Miksi yleensä edes ostella lenkkimakkaraa, kun samalla rahalla saa kunnon ruokaa! Jos lukee sen lenkkimakkaran tuoteselosteen ja oikein ajatuksella miettii, että mitä se luettu käytännössä tarkoittaa, niin ei taatusti tee mieli syödä lenkkimakkaraa.

      Juuri paistoin uunissa broilerin koipia, melkoisen iso rasia maksoi n. 3€ ja siinä lähes 2kg sisältöä. Toki luihin ja nahkoihin menee osa, mutta jää siitä kunnon syötävää vielä perkaamisen jälkeen.

      Lenkkimakkaraa pidän lähinnä teurasjätteinä, on se niin hurjaa tavaraa mistä ne on valmistettu!

      • Anonyymi

        Tosi on! Linnun luut ovat keveitä vaikka kyse ei olisikaan lentävästä elukasta.
        Uteliaisuuttani punnitsin kerran uunissa kypsytyn kokonaisen broilerin perkuujätteet.
        Niiden osuus oli alle 20% tuoreen painosta.
        Kasa näyttää suuremmalta kuin vaaka.

        Ylipäätään tuoteselosteiden lukaisu tuntuu olevan harvinaista. Samoin ihmiset tekevät ostopäätöksensä pakkauksen eivätkä kilohinnan perusteella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosi on! Linnun luut ovat keveitä vaikka kyse ei olisikaan lentävästä elukasta.
        Uteliaisuuttani punnitsin kerran uunissa kypsytyn kokonaisen broilerin perkuujätteet.
        Niiden osuus oli alle 20% tuoreen painosta.
        Kasa näyttää suuremmalta kuin vaaka.

        Ylipäätään tuoteselosteiden lukaisu tuntuu olevan harvinaista. Samoin ihmiset tekevät ostopäätöksensä pakkauksen eivätkä kilohinnan perusteella.

        Täydennys. Tuossa vajaassa 20%:ssa on mukana raaasta brotskusta pois leikkaamani rasvat ja lerpakkeet.


      • Anonyymi

        Kyllä kun antaa broilerinkoipien olla uunissa 1.5h 200 asteessa niin luut irtoo kuin itsestään.Jonkin aikaa ostin suikaleita hunajamarinaadissa niin kyllä marinadikin painaa. En nyt itse mitenkään manaa että koivista ei kaikkia ei voi syödä. Syöhän jotkut siipiä eikä niissä edes ole paljonkaan syömistä. Toki onhan broilerin rintafileitä ja paistileikkeitä.


    • Anonyymi

      Monen vuoden tauon jälkeen tehtiin nakkisopan sijaan keitto lenkkimakkarasta.
      Se on nykyisin suorastaan karmeaa rasva ja jauhomössöä. Ei ikinä enää.
      Kyllä on pysyttävä tiukasti kalasopassa ja lihasopassa.

    • Anonyymi

      Oikeastaan on pääasia, että saa nälän pois, tapahtuu se sitten millä ruoka-aineella tahansa. Halvalla sen on kuitenkin tapahduttava.

    • Anonyymi

      Minulta on jäänyt kaikki leivät, rasvat, juustot ja leikkeleet.
      Halvemmat juustot ovat kuin talia söisi leikkeleet mitä lie.
      Makeat jugurtit ja jäätelöt, keksit, napostelut, karkit, pullat
      ovat myös menneentalven lumia.
      Vain joskus suklaa kahvin kanssa. Juhlien jälkeen saa halvalla.
      Kaikki yllämainittu on terveydelle vahingollista, joten
      pian luulisi kansan hoikistuvan, kun ei ole varaa ruokiin.

    • Anonyymi

      Kyllä kabanossa on ihan hyvää makkaraa , ja lihaisaa , muutenkin nykyiset parempia kuin ennenmuinoin ,liian kalliita toki kaikki . ja tämä vihreä ideologia vie terveyden ihmisiltä hullutuksineen ja ruoka kallistuu ja ihmetellään vielä terveysongelmia kun syödään ravinneköyhää ruokaa.

      • Anonyymi

        Kyllä ei ole mitään vihreäideologiaa, jos ei syö makkaraa! Meillä on syöty vuosikaudet monipuolisesti, broileria, kalaa ja erilaisia palkokasveja. Reilusti tietty erilaisia vihanneksia salaatteina ja keitettyinä. Maitotaloustuotteita kohtuullisesti, rasvatonta maitoa on juotu ja leivän päälle edamjuustoa. Leivät on täysjyväleipiä, levitteet katsotaan, ettei ole kovia rasvoja tai palmunrasvaa.
        Ei ole ruoka mitään kallista, kun ostaa tarjouksia ja yksikköhintoja katsellen. Meillä syödään kahdelleen vaimon kanssa viikko 30€ ja joskus sentään herkutellaankin!
        Ei me nyt ihan ilman makkaraa olla, joskus ostetaan hyvää makkaraa ilman kamaraa ja pitää olla luotettava valmistaja, lihapitoisuus pitää olla suuri. Harvoin kuitenkin meillä on makkaraa!
        Kalaa tulee syötyä aika paljon broilerin lisäksi.


    • Anonyymi

      Kabanossi justiin on rasvamössöä huh.

      • Anonyymi

        Mutta Kivikylän nakit on maittavia. Niitä pitää suorastaan hamstrata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta Kivikylän nakit on maittavia. Niitä pitää suorastaan hamstrata.

        Reetu ja Wilma tykkää Kivikylän nakeista!


    • Anonyymi

      Mausteallergisena olen joutunut luopumaan jo vuosia sitten kun ei ole kaupoista löytynyt sellaista jota voisin syödä. Tällä hetkellä tilanne on se että ainoastaan yhden valmistajan nakkeja ja yhden valmistajan grillimakkaraa löytyy kaupoista joissa teen ostokseni, mutta harvoin tulee ostettua.

      • Anonyymi

        Minä taas olen mössöallerginen, joten en suostu ostamaan mautonta makkaraa.
        Haluan nauttia vaan vahvasti maustettuja makkaroita vaikka maha ei ole
        kanssani aina samaa mieltä. Takaladon napalminakit on tosi maukkaita.


    • Anonyymi

      Kyllä makkara joskus ihan hyvää mutta kai se joka homman kanssa on että kun harvemmin niin maistuu.

    • Anonyymi

      Lenkkimakkaran olen hyljännyt jo vuosia sitten. Ei kukaan halua sitä jauhopötköä.
      Mielummin ostaa hyvää leikkelettä tai kinkkua palana, sillä niissä on lihaa.

      • Anonyymi

        Näin juuri.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tunniste

      Jonka vain sinä ja kaivattusi tietää. ⬇️
      Ikävä
      119
      5477
    2. Ketä julkkista

      kaivattunne muistuttaa?
      Ikävä
      71
      5188
    3. Miten, milloin

      Se onnistuisi sun luona
      Ikävä
      92
      4218
    4. Miten mä olisin

      Rohkeampi lähestymään häntä. En tiedä. En osaa nykyään edes tikusta tehdä asiaa vaan käyttäydyn päin vastoin välttelen.
      Ikävä
      75
      3660
    5. Anteeksi kun käyttäydyn

      niin ristiriitaisesti. Mä en usko että haluaisit minusta mitään, hyvässä tapauksessa olet unohtanut minut. Ja silti toiv
      Ikävä
      60
      3288
    6. Haluan huomiota sulta

      nainen…tiedoksi. 😥❤️ -M-
      Ikävä
      43
      2861
    7. Kerro kolme huonoa ja

      kolme hyvää asiaa kaivatustasi? Än yy tee nyt
      Ikävä
      15
      2317
    8. Yritän tänään laittaa taajuudet kohdilleen

      Jotta törmätään kirjaimellisesti. Ei tätä kestä enää perttikään. Olet rakas ❤️
      Ikävä
      58
      2039
    9. Rakastatko mua

      Vielä?
      Ikävä
      45
      1897
    10. Onko kaivattusi

      kyltymätön nainen, pystyisitkö olemaan hänelle loputon mies, vai meneekö toisinpäin.
      Ikävä
      38
      1723
    Aihe