Mika Lintilän alkoholismi, totta vaiko tarua?

Anonyymi-ap

Ryyppääkö päivittäin? Jos ryyppää, niin kuka ministerin kännissä olessa tämän ministerin tehtävät hoitaa, kansliapäällikkö vai kuka?

https://img.ilcdn.fi/vi_KLD5OlE5sHiiOh4_Fnw9VXkY=/full-fit-in/612x0/img-s3.ilcdn.fi/1e812c9b5536028504ba8bc5d3767d09dd57dc72c08986384caa838572c2cc8d.jpg

Luvun tuolta kappalehden keskustelupalstalta, että Mika Lintilä olisi juoppo ja lähettänyt avustajansa valtion virka-autolla viinakauppaan. Onkohan tuossa perää?

https://keskustelu.kauppalehti.fi/threads/marinin-hallituksen-saavutukset-ja-loppusuora.247618/page-2261

Lintilän kannalta nuo viinajutut tuli pahaan aikaan, juuri ennen vaaleja kun ennakkoäänestyskin on jo jokusen viikon kuluttua alkamassa.

Keskusta sai viime vaaleissa Vaasan vaalipiiristä läpi neljä kansanedustajaa, Antti Kurvinen, Pasi Kivisaari, Mikko Savola ja Mika Lintilä. Nyt tuosta nelikosta tippunee kepun heikon kannatuksen myötä 1-2 edustajaa, kuka taikka ketkä?

Mikä mahtaa olla totuus Mika Lintilän dokaamisesta? Onko ollut virka-aikana ministerin työtehtäviä hoitaessaan juovuksissa vai onko kyse vain parjaavasta panettelusta?

Toisaalta kun miettii, että kepun pj. Annikka saarikko kertoo kaksi kertaa jutelleensa Mika Lintilän kanssa tämän dokaamisesta, niin ei ne viinajutut nyt ihan tuulestakaan vaikuta olevan temmaistu.

18

171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Iltelehden tietojen mukaan tietojen mukaan Lintilä on nauttinut ministeriön virka-autossa muutakin kuin olutta tai lonkeroa. Siis jaloviinaa ministeriautossa.

      Kesällä 2022 Lintilä hyppäsi ministeriön virka-autoon kotonaan Toholammilla, ja lähti kohti Porissa järjestettävää Suomi-areenaa. Lintilä antoi virka-autonsa kuljettajalle tehtäväksi ajaa lähimmän Alkon kautta, josta erityisavustaja kävi ostamassa Jaloviina-pullon ministerin ohjeiden mukaisesti. Pullo juotiin matkalla Poriin.

      Iltalehden selvityksen mukaan elinkeinoministeri Mika Lintilän (kesk) alkoholinkäyttö on aiheuttanut kiusallisia tilanteita tällä vaalikaudella.

      Lintilän lähipiiristä kuvaillaan IL:lle, että ministerin alkoholinkäyttö on kiinnittänyt huomiota jo edellisellä vaalikaudella Juha Sipilän (kesk) hallituksessa.

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e494f233-83ab-4cc4-968b-584126bed778?_gl=1*j4kidn*_ga*ODc3NTU1MzE3LjE2NjkzNzQxNTg.*_ga_3L539PMN3X*MTY3ODAxMDc3NC42NC4xLjE2NzgwMTEzNDYuMC4wLjA.&_ga=2.107072514.182965704.1677967354-877555317.1669374158

      • Anonyymi

        Jo Pahkasiassa todettiin aikanaan "Muista Hakumiestä!"


    • Anonyymi

      Sahti Karjalainen pyöritti Suomen Pankki umpipäissään päivästä toiseen, pitää hommat kunnon alaiset ja antaa niille kovat edut.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin Ahti Karjalainen ryyppäs virka-aikana niin, että Koivisto erotti Karjalaisen Suomen pankin pääjohtajan paikalta. Erottamisen syynä oli Ahti Karjalaisen viinankäyttö, siitä johtuva työkyvyn menetys.

        https://areena.yle.fi/1-50258192

        https://yle.fi/aihe/artikkeli/2007/08/09/ahti-karjalaisen-ero-suomen-pankista

        Huomenna menen Alkoon ja pyydän pullon luottamus nimistä juomaa!


    • Anonyymi

      Onhan se voinut sen meemin lähettää pikku kännissä, mutta tuskin päivittäin juo. Vaalipropakandaa tuo on.

      • Anonyymi

        Taitaa olla ainoata positiivista propagandaa kun voi sanoa ettei muista, ole tehnyt, ole lähetellyt viestejä jne.


    • Anonyymi

      "Luvun tuolta kappalehden keskustelupalstalta, että Mika Lintilä olisi juoppo ja lähettänyt avustajansa valtion virka-autolla viinakauppaan. Onkohan tuossa perää?"


      En osaa yhtään sanoa, onko perää.
      Ihan aina ei anonyymien kirjoittelijoiden kirjoituksissa millään palstoilla ole perää jo siitä syystä, että anonyyminä on helppo heitellä valheitakin. Mutta enpä tosiaan osaa sanoa, onko perää, kun voihan sitä anonyyminä kirjoittaa tottakin, tosin en lukenut, mitä siellä "kappalehden" jutuissa nyt sitten tarkalleen sanottiin, kun en viitsi ihan joka juoruun kovin intensiivisesti tarttua?
      Mutta ei Lintilän itsensä selostukset hyvältä näytä, joita hän joutuu omalla naamallaan antamaan, se on totta.
      Siinä meemijutussakin kyllä heräsi epäilys, ettei Lintilä ihan totta puhunut. Mutta en syytä enkä väitä...

      • Anonyymi

        Vanhanen sanoi, että Mika sai korjattua puhelimen ja alkoholin käyttö ei siinäkään tilanteessa Vanhasen mukaan Lintilän työskentelyä haitannut.
        Vanhanen absolutistina seurasi tilannetta tarkalla silmällä, emme kai sentään hänen sanaansa epäile? Emme koskaan ole epäilleet?

        👩‍💻


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vanhanen sanoi, että Mika sai korjattua puhelimen ja alkoholin käyttö ei siinäkään tilanteessa Vanhasen mukaan Lintilän työskentelyä haitannut.
        Vanhanen absolutistina seurasi tilannetta tarkalla silmällä, emme kai sentään hänen sanaansa epäile? Emme koskaan ole epäilleet?

        👩‍💻

        https://img.ilcdn.fi/vi_KLD5OlE5sHiiOh4_Fnw9VXkY=/full-fit-in/612x0/img-s3.ilcdn.fi/1e812c9b5536028504ba8bc5d3767d09dd57dc72c08986384caa838572c2cc8d.jpg


        Tuossa yllä on paljonpuhuva kuva Mika Lintilästä.

        Olipa eri medioissa vellovat puheet Mika Lintilän alkoholismista totta taikka tarua, totta on kuitenkin se, että 1-2 nykyistä kansanedustajaa neliköstä Antti Kurvinen, Pasi Kivisaari, Mikko Savola ja Mika Lintilä tulee tippumaan eduskunnasta nyt kevään vaaleissa, koska kepulit tulee menettämään Vaasan vaalipiiristä 1-2 kansanedustajan paikkaa. Pasi Kivisaari sai tuosta porukasta viime eduskuntavaaleissa eniten ääniä, miten lie nyt tulevissa vaaleissa, kun Kivisaari on koko kauden ollut vähän niin kuin näkymättömänä hissukkana hiiren hiljaa. Antti Kurvisenkaan tilanne ei kovin hääppöinen ole, eikä Mikko Savola voi muuta kuin toivoa, että lyhyt pesti puolustusministerinä oisi tuonut toivottua näkyvyyttä.

        Yksi taikka kaksi kepun kansanedustajaa Vaasan vaalipiiristä tippuu, kuka taikka keitä ne sitten onkaan, sen aika näyttää.


    • Anonyymi

      Hänen vaalipiirin äänestäjät päättävät hänen jatkonsa. Hän yksin ei nosta tai vähennä hänen puolueensa kannatusta. Sama koskee kaikkia muitakin täyden oman listan asettaneita ryhmiä. Ainoastaan yksittäisen ehdokkaan valitsijayhdistysten ehdokkaan henkilö ratkoo ko. ryhmän nousun tai tuhon. Valitsijayhdistyksiä on vähän ja menestyneitä vielä vähemmän!

    • Anonyymi

      Eikös noilla ole avustajia pilvin pimein, kyllä ne hommat hoituu vaikka ministeri olisi kännissä koko ajan

    • Anonyymi

      Mika Lintilän alkoholismin syvyyttä miettiessäni tulee mieleen vanha sanonta "ei savua ilman tulta", joten kyllä niissä puheissa Lintilän virka-aikana tapahtuneista viinankäytöistä täytyy jotain perääkin olla.

      Ihmettelen miten matti Vanhanenkin vain vähätteli ja syytteli ajojahdista Tv:n haastattelussa niitä, jotka ovat tuoneet esiin Lintilän virka-aikana tapahtunutta juopottelua.

      Eikö Lintilän ois nyt viisainta raitistua ja ryhtyä käymään vaikkapa aa-ryhmissä, jossa vois alkoholismistaan puhua anonyymien alkoholistien vertaisryhmissä.

      Ei se nyt mikään yksityisasiakaan enää ainakaan siinä vaiheessa ole, jos kerta ministeri virka-aikana keskellä kirkasta päivää kännää.
      Suosittelen Mika Lintilälle täysraittiutta ja sitä, että rupeaa käymään anonyymien alkoholistien vertaisryhmissä keskustelemassa alkoholismistaan muitten alkoholistien kanssa.

      https://img.ilcdn.fi/vi_KLD5OlE5sHiiOh4_Fnw9VXkY=/full-fit-in/612x0/img-s3.ilcdn.fi/1e812c9b5536028504ba8bc5d3767d09dd57dc72c08986384caa838572c2cc8d.jpg

    • Anonyymi

      Keskustalaisten Lintilän viknankäytön vähättely ja kieltäminen on HÄVETTÄVÄÄ.
      Keskustan televisiossa pyörivä vaalimainos tuntuu suorastaan irvokkaalta.

    • Anonyymi

      Pois valtakunnan politiikasta ja Lintilälle lienee parasta saada hoitoa parempaan vanhuuteen.

    • Anonyymi

      Minkälainen johtaja Annika Saarikko oikein onkaan?

    • Anonyymi

      Kekkosen ja Karjalaisen tapaan aamusta iltaan.

    • Anonyymi

      lehdet kirjoittaa monikansallinen tyyli, seksi, aviero käräjät vaade

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe