Mika Lintilän alkoholismi, totta vaiko tarua?

Anonyymi-ap

Ryyppääkö päivittäin? Jos ryyppää, niin kuka ministerin kännissä olessa tämän ministerin tehtävät hoitaa, kansliapäällikkö vai kuka?

https://img.ilcdn.fi/vi_KLD5OlE5sHiiOh4_Fnw9VXkY=/full-fit-in/612x0/img-s3.ilcdn.fi/1e812c9b5536028504ba8bc5d3767d09dd57dc72c08986384caa838572c2cc8d.jpg

Luvun tuolta kappalehden keskustelupalstalta, että Mika Lintilä olisi juoppo ja lähettänyt avustajansa valtion virka-autolla viinakauppaan. Onkohan tuossa perää?

https://keskustelu.kauppalehti.fi/threads/marinin-hallituksen-saavutukset-ja-loppusuora.247618/page-2261

Lintilän kannalta nuo viinajutut tuli pahaan aikaan, juuri ennen vaaleja kun ennakkoäänestyskin on jo jokusen viikon kuluttua alkamassa.

Keskusta sai viime vaaleissa Vaasan vaalipiiristä läpi neljä kansanedustajaa, Antti Kurvinen, Pasi Kivisaari, Mikko Savola ja Mika Lintilä. Nyt tuosta nelikosta tippunee kepun heikon kannatuksen myötä 1-2 edustajaa, kuka taikka ketkä?

Mikä mahtaa olla totuus Mika Lintilän dokaamisesta? Onko ollut virka-aikana ministerin työtehtäviä hoitaessaan juovuksissa vai onko kyse vain parjaavasta panettelusta?

Toisaalta kun miettii, että kepun pj. Annikka saarikko kertoo kaksi kertaa jutelleensa Mika Lintilän kanssa tämän dokaamisesta, niin ei ne viinajutut nyt ihan tuulestakaan vaikuta olevan temmaistu.

18

358

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Iltelehden tietojen mukaan tietojen mukaan Lintilä on nauttinut ministeriön virka-autossa muutakin kuin olutta tai lonkeroa. Siis jaloviinaa ministeriautossa.

   Kesällä 2022 Lintilä hyppäsi ministeriön virka-autoon kotonaan Toholammilla, ja lähti kohti Porissa järjestettävää Suomi-areenaa. Lintilä antoi virka-autonsa kuljettajalle tehtäväksi ajaa lähimmän Alkon kautta, josta erityisavustaja kävi ostamassa Jaloviina-pullon ministerin ohjeiden mukaisesti. Pullo juotiin matkalla Poriin.

   Iltalehden selvityksen mukaan elinkeinoministeri Mika Lintilän (kesk) alkoholinkäyttö on aiheuttanut kiusallisia tilanteita tällä vaalikaudella.

   Lintilän lähipiiristä kuvaillaan IL:lle, että ministerin alkoholinkäyttö on kiinnittänyt huomiota jo edellisellä vaalikaudella Juha Sipilän (kesk) hallituksessa.

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e494f233-83ab-4cc4-968b-584126bed778?_gl=1*j4kidn*_ga*ODc3NTU1MzE3LjE2NjkzNzQxNTg.*_ga_3L539PMN3X*MTY3ODAxMDc3NC42NC4xLjE2NzgwMTEzNDYuMC4wLjA.&_ga=2.107072514.182965704.1677967354-877555317.1669374158

   • Anonyymi

    Jo Pahkasiassa todettiin aikanaan "Muista Hakumiestä!"


  • Anonyymi

   Sahti Karjalainen pyöritti Suomen Pankki umpipäissään päivästä toiseen, pitää hommat kunnon alaiset ja antaa niille kovat edut.

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin Ahti Karjalainen ryyppäs virka-aikana niin, että Koivisto erotti Karjalaisen Suomen pankin pääjohtajan paikalta. Erottamisen syynä oli Ahti Karjalaisen viinankäyttö, siitä johtuva työkyvyn menetys.

    https://areena.yle.fi/1-50258192

    https://yle.fi/aihe/artikkeli/2007/08/09/ahti-karjalaisen-ero-suomen-pankista

    Huomenna menen Alkoon ja pyydän pullon luottamus nimistä juomaa!


  • Anonyymi

   Onhan se voinut sen meemin lähettää pikku kännissä, mutta tuskin päivittäin juo. Vaalipropakandaa tuo on.

   • Anonyymi

    Taitaa olla ainoata positiivista propagandaa kun voi sanoa ettei muista, ole tehnyt, ole lähetellyt viestejä jne.


  • Anonyymi

   "Luvun tuolta kappalehden keskustelupalstalta, että Mika Lintilä olisi juoppo ja lähettänyt avustajansa valtion virka-autolla viinakauppaan. Onkohan tuossa perää?"


   En osaa yhtään sanoa, onko perää.
   Ihan aina ei anonyymien kirjoittelijoiden kirjoituksissa millään palstoilla ole perää jo siitä syystä, että anonyyminä on helppo heitellä valheitakin. Mutta enpä tosiaan osaa sanoa, onko perää, kun voihan sitä anonyyminä kirjoittaa tottakin, tosin en lukenut, mitä siellä "kappalehden" jutuissa nyt sitten tarkalleen sanottiin, kun en viitsi ihan joka juoruun kovin intensiivisesti tarttua?
   Mutta ei Lintilän itsensä selostukset hyvältä näytä, joita hän joutuu omalla naamallaan antamaan, se on totta.
   Siinä meemijutussakin kyllä heräsi epäilys, ettei Lintilä ihan totta puhunut. Mutta en syytä enkä väitä...

   • Anonyymi

    Vanhanen sanoi, että Mika sai korjattua puhelimen ja alkoholin käyttö ei siinäkään tilanteessa Vanhasen mukaan Lintilän työskentelyä haitannut.
    Vanhanen absolutistina seurasi tilannetta tarkalla silmällä, emme kai sentään hänen sanaansa epäile? Emme koskaan ole epäilleet?

    👩‍💻


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vanhanen sanoi, että Mika sai korjattua puhelimen ja alkoholin käyttö ei siinäkään tilanteessa Vanhasen mukaan Lintilän työskentelyä haitannut.
    Vanhanen absolutistina seurasi tilannetta tarkalla silmällä, emme kai sentään hänen sanaansa epäile? Emme koskaan ole epäilleet?

    👩‍💻

    https://img.ilcdn.fi/vi_KLD5OlE5sHiiOh4_Fnw9VXkY=/full-fit-in/612x0/img-s3.ilcdn.fi/1e812c9b5536028504ba8bc5d3767d09dd57dc72c08986384caa838572c2cc8d.jpg


    Tuossa yllä on paljonpuhuva kuva Mika Lintilästä.

    Olipa eri medioissa vellovat puheet Mika Lintilän alkoholismista totta taikka tarua, totta on kuitenkin se, että 1-2 nykyistä kansanedustajaa neliköstä Antti Kurvinen, Pasi Kivisaari, Mikko Savola ja Mika Lintilä tulee tippumaan eduskunnasta nyt kevään vaaleissa, koska kepulit tulee menettämään Vaasan vaalipiiristä 1-2 kansanedustajan paikkaa. Pasi Kivisaari sai tuosta porukasta viime eduskuntavaaleissa eniten ääniä, miten lie nyt tulevissa vaaleissa, kun Kivisaari on koko kauden ollut vähän niin kuin näkymättömänä hissukkana hiiren hiljaa. Antti Kurvisenkaan tilanne ei kovin hääppöinen ole, eikä Mikko Savola voi muuta kuin toivoa, että lyhyt pesti puolustusministerinä oisi tuonut toivottua näkyvyyttä.

    Yksi taikka kaksi kepun kansanedustajaa Vaasan vaalipiiristä tippuu, kuka taikka keitä ne sitten onkaan, sen aika näyttää.


  • Anonyymi

   Hänen vaalipiirin äänestäjät päättävät hänen jatkonsa. Hän yksin ei nosta tai vähennä hänen puolueensa kannatusta. Sama koskee kaikkia muitakin täyden oman listan asettaneita ryhmiä. Ainoastaan yksittäisen ehdokkaan valitsijayhdistysten ehdokkaan henkilö ratkoo ko. ryhmän nousun tai tuhon. Valitsijayhdistyksiä on vähän ja menestyneitä vielä vähemmän!

  • Anonyymi

   Eikös noilla ole avustajia pilvin pimein, kyllä ne hommat hoituu vaikka ministeri olisi kännissä koko ajan

  • Anonyymi

   Mika Lintilän alkoholismin syvyyttä miettiessäni tulee mieleen vanha sanonta "ei savua ilman tulta", joten kyllä niissä puheissa Lintilän virka-aikana tapahtuneista viinankäytöistä täytyy jotain perääkin olla.

   Ihmettelen miten matti Vanhanenkin vain vähätteli ja syytteli ajojahdista Tv:n haastattelussa niitä, jotka ovat tuoneet esiin Lintilän virka-aikana tapahtunutta juopottelua.

   Eikö Lintilän ois nyt viisainta raitistua ja ryhtyä käymään vaikkapa aa-ryhmissä, jossa vois alkoholismistaan puhua anonyymien alkoholistien vertaisryhmissä.

   Ei se nyt mikään yksityisasiakaan enää ainakaan siinä vaiheessa ole, jos kerta ministeri virka-aikana keskellä kirkasta päivää kännää.
   Suosittelen Mika Lintilälle täysraittiutta ja sitä, että rupeaa käymään anonyymien alkoholistien vertaisryhmissä keskustelemassa alkoholismistaan muitten alkoholistien kanssa.

   https://img.ilcdn.fi/vi_KLD5OlE5sHiiOh4_Fnw9VXkY=/full-fit-in/612x0/img-s3.ilcdn.fi/1e812c9b5536028504ba8bc5d3767d09dd57dc72c08986384caa838572c2cc8d.jpg

  • Anonyymi

   Keskustalaisten Lintilän viknankäytön vähättely ja kieltäminen on HÄVETTÄVÄÄ.
   Keskustan televisiossa pyörivä vaalimainos tuntuu suorastaan irvokkaalta.

  • Anonyymi

   Pois valtakunnan politiikasta ja Lintilälle lienee parasta saada hoitoa parempaan vanhuuteen.

  • Anonyymi

   Minkälainen johtaja Annika Saarikko oikein onkaan?

  • Anonyymi

   Kekkosen ja Karjalaisen tapaan aamusta iltaan.

  • Anonyymi

   lehdet kirjoittaa monikansallinen tyyli, seksi, aviero käräjät vaade

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puukotus koulussa Ylivieskassa

   Nuori puukottanut toista. Onko jollain tietoa mitä tapahtunut? https://www.kaleva.fi/nuori-puukotti-toista-nuorta-ylivieskan-kaisanieme/5438560
   Ylivieska
   98
   6493
  2. ILONA JAKONEN tuomittiin joulukuussa Etelä-Savon käräjäoikeuden päätöksellä 3 vuoden 8 kuukauden van

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009480846.html Ilona yritti surmata Äitinsä lyömällä veitsellä ja samalla istuen hänen päällään! Suomina
   Maailman menoa
   2
   2212
  3. Martina Muuttaa

   Mutta minne? Kertokaa landelle missä sijaitsee tämä upea erkkerillinen asunto.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   1677
  4. Milloin sun

   rakkautesi viettää syntymäpäiväänsä?
   Ikävä
   59
   1153
  5. Suomi pulassa työttömien kanssa ? Kelan tuet pois !!

   https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/e0bf1770-a252-4d9f-8d78-6d74bbc5ca8b Ainut keino lopettaa tämä vuosia jatkunut pelleily on siirtää oikeasti s
   Maailman menoa
   284
   1140
  6. Random ehkä onnistuu

   siinä mitä yrittää.
   Ikävä
   156
   941
  7. Tankkauspalvelu Mustonen/Oulaisten kaupunki

   Nyt kaikki yrittäjät ja varsinkin koneyrittäjä ym: - tiesittekö että voitte käydä tankkaamassa Nesteellä Oulaisten kaupungin piikkiin polttoaineet jot
   Oulainen
   18
   904
  8. Farmi-tippuja Jade Nyström paljastaa - Loppukisassa ei puhtaat jauhot pussissa: "Mä itse tiesin..."

   Tätä et nähnyt tv:ssä. Yleisurheilija Jade Nyström oli kautta aikain Farmi Suomen nuorin kisaaja. Nyström tekee aikamoisia paljastuksia tippumisensa j
   Suomalaiset julkkikset
   9
   700
  9. Nainen, eikö se kerro jotain meidän tunteista

   että välillämme oli paljon jännitettä. Välillä pilkettä silmäkulmassa, välillä leikittelyä ja välillä pientä sanailua. Myös naurua ja ehkä itkuakin yk
   Ikävä
   38
   697
  Aihe