Purra: Välittömät säästöt kehitysavusta ja maahanmuutosta

Anonyymi-ap

Välittömät säästöt kehitysavusta ja maahanmuutosta

Perussuomalaisten vaihtoehtobudjetissa välittömät säästöt kehitysavusta ja maahanmuutosta ovat miljardiluokkaa. Lisäksi tarvitaan rakenteellisia muutoksia.

Purra muistuttaa, että maahanmuuton kokonaiskustannukset koostuvat suureksi osaksi siitä, että tulijat keskimääräisesti vastaanottavat kantaväestöä enemmän tulonsiirtoja, käyttävät enemmän julkisia palveluja ja maksavat vähemmän veroja.

– Mikäli toteutetaan perussuomalaista maahanmuuttopolitiikkaa, saadaan kasaan suuremmat säästöt kuin esimerkiksi tuoreessa valtiovarainministeriön raportissa, jossa on muuten monipuolinen luettelo talouden korjaamistoimenpiteistä.

Perussuomalaisten linja kuitenkin on, että maahanmuuton säästöt eivät koskisi Ukrainan pakolaisia.

– Olemme sitoutuneita ukrainalaisten auttamiseen. Se on koko Euroopan kysymys ja samalla osa omaa turvallisuuspolitiikkaamme. Se on juuri sitä lähialueella tapahtuvaa auttamista, joka on perussuomalaisten mielestä järkevää.

Ukrainalaiset saavat Suomessa tilapäistä suojelua.

– Meidän mielestämme kaiken kansainvälisen suojelun tuleekin olla tilapäistä. Kun suojelun tarve päättyy, niin oikeus suojeluun lakkaa.

Koko uutinen:
https://www.suomenuutiset.fi/purra-seuraavaan-hallitusohjelmaan-kirjaukset-mita-valtion-menoja-supistetaan/

98

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ”Perussuomalaisten vaihtoehtobudjetissa välittömät säästöt kehitysavusta ja maahanmuutosta ovat miljardiluokkaa.”
      Riikka Purra myy unelmahöttöä ja perussuomalaiset tollerot ottavan sen täydestä kuin väärän rahan. Kehitysapurahoilla ja maahanmuutto rajaamalla se Suomen rahoitusvaje ratkaistaan. Onkohan tässä jälleen kerran uskottu enemmän sen kajahtaneen kirjanpitäjän laskelmia kuin valtiovarainministeriön asiantuntijoita?

      ”Perussuomalaiset asettaisi työn perässä Suomeen muuttaville 3 200 euron vähimmäispalkkarajan kuukaudessa.”
      Huhhahhei ja trallallaa!

      Näin sitä mennään taas jalat tukevasti ilmassa. Eikö Purra vieläkään ymmärrä, että Suomi tarvitsee myös siivoojia, bussikuskeja, puistotyöntekijöitä, maatalouslomittajia, perushoitajia ja muita matalapalkka-alojen työläisiä. Vai onko ajatus nyt se, että kaikkien alojen minimipalkka nousee summaan 3200 EUR/kk?

      Minun mummoni - jo autuaasti jo edesmennyt - ymmärsi enemmän kansantaloudesta kuin persujen ajatuspaja yhteensä.

      Nauretaan vartti tai kaksi. ;)

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Tuoreessa työpaperissa selvitimme, kuinka paljon Suomeen muuttaneet käyttivät Kelan etuuksia valtaväestöön verrattuna vuonna 2018. Maahanmuuttajien saamia Kelan etuuksia tarkasteltiin euroina ja saajien osuutena väestöryhmästä.

        Tarkastelun kohteena ovat Kelan maksamat toimeentuloa turvaavat sosiaaliturvaetuudet, joita maksettiin vuonna 2018 yhteensä 10,7 miljardia euroa.

        Suurimmat etuudet euroissa mitattuna olivat asumistuet, joita maksettiin hieman yli 2 miljardia euroa sekä työttömyysturvaetuudet työmarkkinatuki ja peruspäiväraha, joita maksettiin yhteensä hieman alle 2 miljardia euroa. Lapsilisää ja vanhuuseläkettä maksettiin kumpaakin noin 1,2 miljardia euroa. Vähiten rahaa meni takuueläkkeiden maksuun, yhteensä 210 miljoonaa euroa.

        Koko stoori:https://tutkimusblogi.kela.fi/arkisto/5656


      • Anonyymi

        Juha Sipilä vai Moktar Gubta kyseessä?


      • Anonyymi

        Typerää tuoda bussikuskeja alikehittyneistä maista.

        Työttömiltä pitää leikata rahallisesta avustuksesta pois 75 % ja muuttaa tuo osa avustuksesta henkilökohtaisiksi kupongeiksi, joilla saa pelkästään esim. ruokaa tai maksaa vuokran tai sähkölaskun.

        Kiristetään vetelehtijöiden rahahanoja, niin eiköhän ala työhaluja löytyä.

        Varkaat ja rosvot pakkotyölaitoksiin.


      • Anonyymi

        Minä nauran tunnin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Typerää tuoda bussikuskeja alikehittyneistä maista.

        Työttömiltä pitää leikata rahallisesta avustuksesta pois 75 % ja muuttaa tuo osa avustuksesta henkilökohtaisiksi kupongeiksi, joilla saa pelkästään esim. ruokaa tai maksaa vuokran tai sähkölaskun.

        Kiristetään vetelehtijöiden rahahanoja, niin eiköhän ala työhaluja löytyä.

        Varkaat ja rosvot pakkotyölaitoksiin.

        "Työttömiltä pitää leikata rahallisesta avustuksesta pois 75 % ja muuttaa tuo osa avustuksesta henkilökohtaisiksi kupongeiksi, joilla saa pelkästään esim. ruokaa"

        En missään tapauksessa kannata moisen rinnakkaisrahajärjestelmän luomista.
        Euro on EU -maissa virallinen maksuväline, eikä sen rinnalle pidä tuoda ruokakuponkeja, koska se on leimaavaa, eli kaupan kassa sekä takana jonottavat muut asiakkaat näkisivät, kuka maksaa kupongeilla.

        Jos tuollainen systeemi silti tulee (vaikka se onkin haitallista), niin homma pitäisi toteuttaa siten, että kukin tuen saaja saa tuensaajan itse päättämällä tavalla:

        Lidlin lahjakortteja
        S-ryhmän lahjakortteja
        K-ryhmän lahjakortteja

        Jos muita vaihtoehtoja ei tarjota, tämä vääristäisi kilpailua !

        Esimerkiksi leipää löytyy myös Tokmannilta, sekä mm. mausteita ja ruokaöljyä ja muita pitkään säilyviä kuivaelintarvikkeita myös Saiturin Pörssistä.
        Millä oikeudella valtiovalta aiheuttaisi myynnin pienentymistä esim. Tokmannille ja Saiturin Pörssille, ja ohjaisi näitä tuloja sensijaan muutamalle suurelle elintarvikemyymäläketjulle ?

        Eikä työttömyys aina johdu työttömästä itsestään vaan asennevammaisista ja/tai ammattitaidottomista johtajista. Pätee erityisesti IT -alalla, mutta voi toki päteä muuallakin.

        IT -alalla pitäisi saada korjatuksi vääristynyt kilpailukäytäntö, joka suosii alan suuryrityksiä ja syrjii pienyrityksiä.

        En ole IT -alan yrittäjä, ja suurin syy, miksi en ole perustanut omaa IT -alan yritystä on pelko siitä, että koska aivan liian monet asiakkaat eivät halua ostaa pienyritykseltä mitään, vaan suosivat alan suuria tekijöitä, niin voisi käydä niin, ettei uusio yritykseni saisi yhtään asiakasta, vaan ajautuisi konkursiin kun ei ole maksavia asiakkaita.

        Alihankintasopimus jonkun ison toimijan kanssa olisi sekin erittäin huono vaihtoehto kahdestakin syystä:

        1. Tuo iso tekijä ottaisi leijonanosan loppuasiakkaan maksamasta summasta, ja pienyrittäjälle jäisi hyvin pieni osuus.

        ja

        2. Tuo ison tekijän IT -järjestelmäarkkitehti tekisi päätöksen siitä, millä ohjelmointityövälineell ja/tai -kielellä työ tehdään. Tämä siis riistäisi pienyrittäjältä vapauden itse valita mieluinen ja teknisesti pätevä työväline ja pakottaisi joko käyttämään vastenmielistä työvälinettä tai sitten ei saisi sopimusta ollenkaan.

        Tällainen pienyrittäjän riistokohtelu, jossa yrittäjä menettää sekä ison summan rahaa että myös valinnanvapauden työvälineiden osalta, pitää saada loppumaan.

        Nuo isot tekijät ovat ainakin hyvin pitkään suosineet Javaa työvälineenä (saattavat suosia vieläkin) täysin välittämättä Javan eräistä hyvin huonoista puolista välittämättä:

        Java -virtuaalikoneen (jossa Java -ohjelmia ajetaan) huonoin puoli on sen muistinkäsittely, jossa varattua muistia ei käytön loputtua heti vapauteta, vaan nuo lohkot kerätään myöhemmin vapautettavien listaan.
        Vasta, kun RAM -muisti on aivan loppu, käynnistyy muistinsiivousajo, jonka aikana nuo myöhemmin vapautettavien listalla olevat lohkot vapautetaan ja lista sen jälkeen tyhjennetään.
        Ongelmana tässä on siis se, että sen muistinsiivousajon aikana kaikki muu toiminta on pysäytettynä ja joutuu odottamaan muistinsiivousajon valmistumista.

        Työttömyys ei siis ainakaan kaikissa tapauksissa ole oma valinta.
        t: työtön systeemisuunnittelija, joka haluaa itse valita käytetyn ohjelmointityövälineen ja -kielen.

        Osaamistaso: riittävä hyvinkin haastaviin projekteihin mutta sillä ehdolla että valitsen työvälineeni itse.

        Muu osaaminen: elektroniikka. Tämä mahdollistaisi myös tarvittaessa elektroniikan ja ohjelmiston yhdistämisen luovalla ja hyödyllisellä tavalla.

        Kuluttajamarkkinoille voisi tietysti ainakin teoriassa myydä jotakin.
        Mutta vaikka teoriassa esim. sähkönmyyntiyhtiön voi perustaa kuka tahansa, käytännössä asia on toisin, koska sähkönmyyntiyhtiön perustaminen vaatii huomattavan suuren pääoman (jota työttömällä ei ole). Miksi?
        Siksi, että sähkönmyyntiyhtiö ostaessaan pörssisähköä jälleenmyyntitarkoituksessa joutuu itse maksamaan omat ostoksensa 24h sisällä, mutta asiakkaalle lähetetään sähkölasku kerran kuukaudessa, siihen 14 pv maksuaika ja osa asiakkaista maksaa myöhässä (ja pahimmat jättävät maksamatta!). Tästä syystä käytännössä sähkönmyyntiyhtiötä ei voi kuka tahansa peustaa tarvittavan pääoman takia, vaikkei toiminta luvanvaraista olekaan.
        Lisäksi sähkönmyyntiyhtiön ohjelmistot tulee sertifioida, joten tästäkin aiheutuu lisäkustannuksia ja työaikaahan oman ohjelmiston kirjoittamiseen aina menee myös.
        Valmisohjelmistojakin on toki saatavilla, mutta niiden myyjät ovat juuri samoja yrityksiä, joiden syrjinnän kohteena olen vuosikausia ollut IT -alan työmarkkinoilla.
        Eipä kiinnosta ostaa näiltä veijareilta mitään, mieluummin sitten käytän hieman ylimääräistä aikaa oman ohjelmiston kirjoittamiseen.
        Tosin: tämäkin suunnitelma kaatuu pääoman puutteeseen.
        Pienyrittäjän elämä suomessa on hel*etillisen vaikeaa !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pelkästään yhden vuoden kehitysavusta säästöt ovat v. 2023 ovat kokonaisuudessaan 1 117 miljoonaa euroa. Eli tätänykyä annettu rahaa velkapiikkiin .

        https://um.fi/suomen-kehitysyhteistyon-maararahat

        Olist laittanut tuon 1.1 miljardia sentteinä, niin olisi tullut komeampi luku.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Työttömiltä pitää leikata rahallisesta avustuksesta pois 75 % ja muuttaa tuo osa avustuksesta henkilökohtaisiksi kupongeiksi, joilla saa pelkästään esim. ruokaa"

        En missään tapauksessa kannata moisen rinnakkaisrahajärjestelmän luomista.
        Euro on EU -maissa virallinen maksuväline, eikä sen rinnalle pidä tuoda ruokakuponkeja, koska se on leimaavaa, eli kaupan kassa sekä takana jonottavat muut asiakkaat näkisivät, kuka maksaa kupongeilla.

        Jos tuollainen systeemi silti tulee (vaikka se onkin haitallista), niin homma pitäisi toteuttaa siten, että kukin tuen saaja saa tuensaajan itse päättämällä tavalla:

        Lidlin lahjakortteja
        S-ryhmän lahjakortteja
        K-ryhmän lahjakortteja

        Jos muita vaihtoehtoja ei tarjota, tämä vääristäisi kilpailua !

        Esimerkiksi leipää löytyy myös Tokmannilta, sekä mm. mausteita ja ruokaöljyä ja muita pitkään säilyviä kuivaelintarvikkeita myös Saiturin Pörssistä.
        Millä oikeudella valtiovalta aiheuttaisi myynnin pienentymistä esim. Tokmannille ja Saiturin Pörssille, ja ohjaisi näitä tuloja sensijaan muutamalle suurelle elintarvikemyymäläketjulle ?

        Eikä työttömyys aina johdu työttömästä itsestään vaan asennevammaisista ja/tai ammattitaidottomista johtajista. Pätee erityisesti IT -alalla, mutta voi toki päteä muuallakin.

        IT -alalla pitäisi saada korjatuksi vääristynyt kilpailukäytäntö, joka suosii alan suuryrityksiä ja syrjii pienyrityksiä.

        En ole IT -alan yrittäjä, ja suurin syy, miksi en ole perustanut omaa IT -alan yritystä on pelko siitä, että koska aivan liian monet asiakkaat eivät halua ostaa pienyritykseltä mitään, vaan suosivat alan suuria tekijöitä, niin voisi käydä niin, ettei uusio yritykseni saisi yhtään asiakasta, vaan ajautuisi konkursiin kun ei ole maksavia asiakkaita.

        Alihankintasopimus jonkun ison toimijan kanssa olisi sekin erittäin huono vaihtoehto kahdestakin syystä:

        1. Tuo iso tekijä ottaisi leijonanosan loppuasiakkaan maksamasta summasta, ja pienyrittäjälle jäisi hyvin pieni osuus.

        ja

        2. Tuo ison tekijän IT -järjestelmäarkkitehti tekisi päätöksen siitä, millä ohjelmointityövälineell ja/tai -kielellä työ tehdään. Tämä siis riistäisi pienyrittäjältä vapauden itse valita mieluinen ja teknisesti pätevä työväline ja pakottaisi joko käyttämään vastenmielistä työvälinettä tai sitten ei saisi sopimusta ollenkaan.

        Tällainen pienyrittäjän riistokohtelu, jossa yrittäjä menettää sekä ison summan rahaa että myös valinnanvapauden työvälineiden osalta, pitää saada loppumaan.

        Nuo isot tekijät ovat ainakin hyvin pitkään suosineet Javaa työvälineenä (saattavat suosia vieläkin) täysin välittämättä Javan eräistä hyvin huonoista puolista välittämättä:

        Java -virtuaalikoneen (jossa Java -ohjelmia ajetaan) huonoin puoli on sen muistinkäsittely, jossa varattua muistia ei käytön loputtua heti vapauteta, vaan nuo lohkot kerätään myöhemmin vapautettavien listaan.
        Vasta, kun RAM -muisti on aivan loppu, käynnistyy muistinsiivousajo, jonka aikana nuo myöhemmin vapautettavien listalla olevat lohkot vapautetaan ja lista sen jälkeen tyhjennetään.
        Ongelmana tässä on siis se, että sen muistinsiivousajon aikana kaikki muu toiminta on pysäytettynä ja joutuu odottamaan muistinsiivousajon valmistumista.

        Työttömyys ei siis ainakaan kaikissa tapauksissa ole oma valinta.
        t: työtön systeemisuunnittelija, joka haluaa itse valita käytetyn ohjelmointityövälineen ja -kielen.

        Osaamistaso: riittävä hyvinkin haastaviin projekteihin mutta sillä ehdolla että valitsen työvälineeni itse.

        Muu osaaminen: elektroniikka. Tämä mahdollistaisi myös tarvittaessa elektroniikan ja ohjelmiston yhdistämisen luovalla ja hyödyllisellä tavalla.

        Kuluttajamarkkinoille voisi tietysti ainakin teoriassa myydä jotakin.
        Mutta vaikka teoriassa esim. sähkönmyyntiyhtiön voi perustaa kuka tahansa, käytännössä asia on toisin, koska sähkönmyyntiyhtiön perustaminen vaatii huomattavan suuren pääoman (jota työttömällä ei ole). Miksi?
        Siksi, että sähkönmyyntiyhtiö ostaessaan pörssisähköä jälleenmyyntitarkoituksessa joutuu itse maksamaan omat ostoksensa 24h sisällä, mutta asiakkaalle lähetetään sähkölasku kerran kuukaudessa, siihen 14 pv maksuaika ja osa asiakkaista maksaa myöhässä (ja pahimmat jättävät maksamatta!). Tästä syystä käytännössä sähkönmyyntiyhtiötä ei voi kuka tahansa peustaa tarvittavan pääoman takia, vaikkei toiminta luvanvaraista olekaan.
        Lisäksi sähkönmyyntiyhtiön ohjelmistot tulee sertifioida, joten tästäkin aiheutuu lisäkustannuksia ja työaikaahan oman ohjelmiston kirjoittamiseen aina menee myös.
        Valmisohjelmistojakin on toki saatavilla, mutta niiden myyjät ovat juuri samoja yrityksiä, joiden syrjinnän kohteena olen vuosikausia ollut IT -alan työmarkkinoilla.
        Eipä kiinnosta ostaa näiltä veijareilta mitään, mieluummin sitten käytän hieman ylimääräistä aikaa oman ohjelmiston kirjoittamiseen.
        Tosin: tämäkin suunnitelma kaatuu pääoman puutteeseen.
        Pienyrittäjän elämä suomessa on hel*etillisen vaikeaa !

        ...paljonkohan merkitystä sillä olisi onko se fattan lappu kuponki johonkin kauppaan vai sossun maksusitoumus ..yhtälailla se leimaa käyttäjänsä...ja sitäpaitsi kyllä nämä ns. senaattorit joutuvat vielä tunnustamaan ettei nykymeno enää vetele , julkista sektoria on pakko supistaa , nämä tuotetut "vapaamatkustajat" vain jouduttavat prosessia ...


      • Anonyymi

        No ei voi Mokrar sinun tapauksessasi ainakaan sanoa että pojasta polvi olisi parantunut…


    • Anonyymi

      Suomi ei tarvitse holtittomasti lisääntyviä tulonsiirroilla eläviä integroitumattomia kehitysmaamuslimi MAANMUUTTAJIA mihinkään!

      • Anonyymi

        Ei tarvi ja kaikki miljardit, mitkä tästä maasta lähetetään maailmalle, ei todellakaan päädy apua tarvitseville. Kukaan täällä ei kysele perään. Ympäri maailmaa soditaan ja mistä helvetistä ne köyhät maat saa aseita ja ammuksia sotimisiin?? No esim suomalaisten lähettämistä miljardi"maito"rahoista. Hyvä esimerkki on Afrikka, jonbe on lähetetty rahaa kait jo 60-luvulta alkaen kaivojen rakentamisiin. Niillä rahoilla pitäisi olla koko mantereella kaivoja metrin välein, mutta ei ole. Soditaan kyllä senkin edestä. Koko saatanan kehitysapu pitää lopettaa, ei nuo loiset opi koskaan tulemaan omillaan toimeen. Alkakoot tekemään töitä, rakentamaan omia maitaan jne, verotuksesta voivat tehdä opintomatkoja himoverottaja suomeen. Mikä helvetin maailman sossu suomalaiset köyhät on? Kattokaa telkasta, kun "mainoksetkin" on jo "anna kymppi, anna kaks" ja mitä ihmeellisimpiin kohteisiin. Kirkko kerjää rahaa ympäri maailmaa, muttei vahingossakaan latin latia suomalaisille, järjestetään kerjuukonsertteja maailmalle, ei vahingossakaan suomalaisille jne. Hävetkää te, jotka noihin otatte vielä osaa. Auttakaa suomalaisia, täällä on todellinen hätä jo!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvi ja kaikki miljardit, mitkä tästä maasta lähetetään maailmalle, ei todellakaan päädy apua tarvitseville. Kukaan täällä ei kysele perään. Ympäri maailmaa soditaan ja mistä helvetistä ne köyhät maat saa aseita ja ammuksia sotimisiin?? No esim suomalaisten lähettämistä miljardi"maito"rahoista. Hyvä esimerkki on Afrikka, jonbe on lähetetty rahaa kait jo 60-luvulta alkaen kaivojen rakentamisiin. Niillä rahoilla pitäisi olla koko mantereella kaivoja metrin välein, mutta ei ole. Soditaan kyllä senkin edestä. Koko saatanan kehitysapu pitää lopettaa, ei nuo loiset opi koskaan tulemaan omillaan toimeen. Alkakoot tekemään töitä, rakentamaan omia maitaan jne, verotuksesta voivat tehdä opintomatkoja himoverottaja suomeen. Mikä helvetin maailman sossu suomalaiset köyhät on? Kattokaa telkasta, kun "mainoksetkin" on jo "anna kymppi, anna kaks" ja mitä ihmeellisimpiin kohteisiin. Kirkko kerjää rahaa ympäri maailmaa, muttei vahingossakaan latin latia suomalaisille, järjestetään kerjuukonsertteja maailmalle, ei vahingossakaan suomalaisille jne. Hävetkää te, jotka noihin otatte vielä osaa. Auttakaa suomalaisia, täällä on todellinen hätä jo!

        "mainoksetkin" on jo anna 10€, anna 20€ ja mitä ihmeellisimpiin kohteisiin. Kirkko kerjää rahaa"

        Olen tasan yhden kerran lahjoittanut: kohde Kirkon ulkomaanapu (KUA) / Ukrainan kriisi, heti Ukrainan jouduttua Venäjän sotilaallisten toimenpiteiden kohteeksi. Lahjoituksen osasin tehdä aivan itsenäisesti, eikä "lahjoita nyt" -TV -mainonnalla ollut mitään vaikutusta asiaan.

        t: työtön systeemisuunnittelija.

        Muita lahjoituksia en tee. Ei ole rahaa, ja lisäksi nuo kohteet suurimmaksi osaksi ovat kyseenalaisia ja kukaan ei takaa, että rahat edes menisivät siihen tarkoitukseen, mihin ne on tarkoitettu.

        Kirkon ulkomaanapu muuten kertoo sivuillaan, mikä osa lahjoituksesta menee toiminnan kuluihin ja mikä hyödyttää varsinaista kohdetta.
        Merkittävä osa noista kuluista menee valvontaan: valvonta on välttämätöntä, että voitaisiin estää juuri se, että rahat päätyisivät aivan muualle kuin mihin on tarkoitettu.

        Lisää Kirkon ulkomaanavun toimntaperiaatteista voit halutessasi itse käydä lukemassa täältä:
        https://www.kirkonulkomaanapu.fi

        Apu niille, jotka sitä tosissaan tarvitsevat, ja pois kaiken maailman tuen ja avun kerjääjiltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "mainoksetkin" on jo anna 10€, anna 20€ ja mitä ihmeellisimpiin kohteisiin. Kirkko kerjää rahaa"

        Olen tasan yhden kerran lahjoittanut: kohde Kirkon ulkomaanapu (KUA) / Ukrainan kriisi, heti Ukrainan jouduttua Venäjän sotilaallisten toimenpiteiden kohteeksi. Lahjoituksen osasin tehdä aivan itsenäisesti, eikä "lahjoita nyt" -TV -mainonnalla ollut mitään vaikutusta asiaan.

        t: työtön systeemisuunnittelija.

        Muita lahjoituksia en tee. Ei ole rahaa, ja lisäksi nuo kohteet suurimmaksi osaksi ovat kyseenalaisia ja kukaan ei takaa, että rahat edes menisivät siihen tarkoitukseen, mihin ne on tarkoitettu.

        Kirkon ulkomaanapu muuten kertoo sivuillaan, mikä osa lahjoituksesta menee toiminnan kuluihin ja mikä hyödyttää varsinaista kohdetta.
        Merkittävä osa noista kuluista menee valvontaan: valvonta on välttämätöntä, että voitaisiin estää juuri se, että rahat päätyisivät aivan muualle kuin mihin on tarkoitettu.

        Lisää Kirkon ulkomaanavun toimntaperiaatteista voit halutessasi itse käydä lukemassa täältä:
        https://www.kirkonulkomaanapu.fi

        Apu niille, jotka sitä tosissaan tarvitsevat, ja pois kaiken maailman tuen ja avun kerjääjiltä.

        Tänä vuonna en antanut yhteisvastuukeräykseen. Alkoi harmittamaan, koska 40% menee kotimaahan meille ja 60% ulkomaille, jonne syydetään hirmuisesti velkarahaamme. Olisi edes fihty-fihty. En halua, että koplataan.


    • Anonyymi

      Äänestä persuja niin saadaan tämä kehitysmaamuslimien sirkus pysäytettyä suomessa!

      • Anonyymi

        Höpö, höpö. Missä tuo muka on?


      • Anonyymi

        Hahahahahaaaa


      • Anonyymi

        "Äänestä persuja niin saadaan tämä kehitysmaamuslimien sirkus pysäytettyä suomessa!"

        Viimedksi kun äänestettiin Persut aina hallitukseen saakka, oli tuloksena kertarysäyksellä 35 000 kehitysmaamuslimia.


    • Anonyymi

      ukrainassa voi hyvin asua ramppaahan siellä koko maailman kerma alvariinsa näyttäytymässä

      mutta mitä järkeä on lähettää "kehitysapua " sillä lisätään vain köyhien määrää eli liikakansoitusta , jos rahat menisi sterilisaatioprojekteihin niin ok

      • Anonyymi

        Juuri noin. Koko maassa EI sodita, vaikuttaa kyllä. Jos koko maassa olisi asumiskelvotonta, olisi täälläkin jo 10 milj ukrainalaista (kokonaisasukasluku yli 50milj.).


    • Anonyymi

      Persuille näyttää kehitysapu olevan joku taikaesineitä, josta riittää miljardeja rahaa.
      Heh, heh. Todella typerää uskoa tuollaista potaskaa.
      Kysykää toimittajat edes joskus persuilta konkretiaa. Esim. paljonko kehitysavusta muka löytyisi rahaa, ja miten jo sovituista sopimuksista pääsisi irti. Tulisiko sakkoja?

      • Anonyymi

        Suomi budjetoi vuonna 2019 kehitysyhteistyöhön 989 miljoonaa euroa, mikä vastasi 0,41 prosenttia bruttokansantulosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomi budjetoi vuonna 2019 kehitysyhteistyöhön 989 miljoonaa euroa, mikä vastasi 0,41 prosenttia bruttokansantulosta.

        Näin on. Ja tuolla summalla persut pysäyttäisivät 10 miljardin velkaantumisen.
        Hei persut, mikä oli matematiikan numero.


      • Anonyymi

        "kehitysapu olevan joku taikaesineitä"
        Ja ämgee taas puskastaan...


      • Anonyymi

        Tulisi. Ja isot


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin on. Ja tuolla summalla persut pysäyttäisivät 10 miljardin velkaantumisen.
        Hei persut, mikä oli matematiikan numero.

        Pieni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin on. Ja tuolla summalla persut pysäyttäisivät 10 miljardin velkaantumisen.
        Hei persut, mikä oli matematiikan numero.

        Persut ottaisivat loput rahat leikkaamalla "vähemmän tärkeistä kohteista".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomi budjetoi vuonna 2019 kehitysyhteistyöhön 989 miljoonaa euroa, mikä vastasi 0,41 prosenttia bruttokansantulosta.

        Vuonna 2023 valtion budjetin mukaiset kehitysyhteistyön määrärahat ovat kokonaisuudessaan 1 117 miljoonaa euroa.
        https://um.fi/suomen-kehitysyhteistyon-maararahat

        PS mahdoittomia summia sinne onki n syydetty vuodesta 1989 lähtien ja vielä valtion velaksemme. Katsokaa noita maksukäppyröitä, pylväsdiagrammeja ennen kuin äänestätte.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomi budjetoi vuonna 2019 kehitysyhteistyöhön 989 miljoonaa euroa, mikä vastasi 0,41 prosenttia bruttokansantulosta.

        ...paljonko tuosta summasta meni paikallisten heimopäälliköiden henkilökuljetuskaluston kehittämiseen , mitäpä arvelette ?


    • Anonyymi

      Afganistanin operaatio oli kyllä ihan perseestä ja valtio takasi kaiken?🐐🐐

      • Anonyymi

        ...ja toi maahan lentokoneellisen porukoita, joukossa jo Suomesta turvapaikan ja kansalaisuuden saaneita, jotka olivat kotimaassaan syystä tai toisesta.


    • Anonyymi

      Paljonko kehitysmmaamuslimi MAANMUUTTAJIEN tulonsiiroilla eläminen, holtiton lisääntyminen ja ” keppostelu”suomessa maksaa yhteiskunnallemme vuosittain!

    • Anonyymi

      Maahanmuuttajille keskimäärin kaksinkertaisesti Kelan etuuksia Suomessa syntyneisiin verrattuna
      Ero kahden väestöryhmän välillä muodostui työttömyysturvasta, asumistuista ja toimeentulotuista.
      https://yle.fi/a/3-11680542

      • Anonyymi

        Harkinnanvarainen toimeentulotuki on se julkisuudelta piilossa pysyvä taikaseinä.
        Kysykää vaikka Syrjäläiseltä.


      • Anonyymi

        Siksi persut!


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harkinnanvarainen toimeentulotuki on se julkisuudelta piilossa pysyvä taikaseinä.
        Kysykää vaikka Syrjäläiseltä.

        Ajokortti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harkinnanvarainen toimeentulotuki on se julkisuudelta piilossa pysyvä taikaseinä.
        Kysykää vaikka Syrjäläiseltä.

        Tiedetään kyllä, siksi ne saakin tuplasti enemmän.


    • Anonyymi

      Sosialistitoimi kuriin ja sipilän toimet keskusta.

    • Anonyymi

      Onko peltokankaalla oma korisjoukkue?

    • Luin tämän säikeen huolella alusta loppuun. Täytyy uskoa, että perussuomalaiset eivät ymmärrä muita keinoja korjata valtion velkaantumista kuin maahanmuuton rajoittaminen. Ja tämänkin asian persut ymmärtävät väärin.

      Kehitysyhteistyö ei ole sama asia kuin maahanmuuton kulut. Kehitysyhteistyöhön on 2023 budjetoitu noin 1 miljardi, josta ulkoministeriö käyttää noin 70%. Ulkoministeriö käyttää tätä rahaa mm. Suomen kahdenväliseen yhteistyöhön kumppanimaiden kanssa, YK:n, kehityspankkien ja suomalaisten kansalaisjärjestöjen tukemiseen sekä suoraan ulkomaille suuntautuvaan humanitääriseen apuun. Kehitysyhteistyöraha menee siis ulkomaille. Sitä ei käytetä Suomessa maahanmuuttajien asumiskuluihin kuten persut luulevat.

      Kokonaan toinen asia on, onko Suomen ylipäätään annettava kehitysapua? Se on moraalinen valinta. Jokaista työssäkäyvää suomalaista kohden laskettu kehitysapu on noin 300 EUR/v.

      Suomalaisen perustoimeentuloon katsotaan kuuluvan perustarpeiden lisäksi myös paikallisliikenne, puhelin, tietoliikenne, sanomalehti, puhtaus- ja hygienia sekä riittävä harrastus- ja virkistystoiminta. Maailmassa on lapsia, jotka kuolevat nälkään. Kyllä meillä on varaa antaa kehitysapua.

      Varsinaisesti maahanmuuton kustannuksiin on vuodelle 2023 budjetoitu 0,530 miljardia. Tälläkö se Suomen valtionvelka korjataan? Yrittäkääpä nyt itsekin miettiä asiaa.

      Kokoomuksen – meidän kotoisen kykypuoleen – talouspoliittinen ohjelma on sekin täynnä pelkkiä silmänkääntötemppuja. Säästöjä ohjelmasta toki löytyy, sillä kokoomus haluaa iskeä asumistuen ja indeksikorotusten kimppuun. Pienituloiset ja myös eläkeläiset voivat tykönään pohtia, miten se heitä koskisi.

      Kokoomuksen varsinainen silmänkääntötemppu on se, että kokoomus ajaa ansiotuloverotuksen keventämistä. Teoria on se, että kun verotus kevenee , tulot nousevat, kulutus kasvaa, työllisyysaste nousee, jolloin valtion verotulot kasvavat. Tässä maailmassa ei ole yhtään tutkimusta, jossa olisi osoitettu tämän tempun toimivan. Kovatuloisiin äänestäjiin tämä väite kuitenkin uppoaa kuin häkä päähän.

      https://www.veronmaksajat.fi/luvut/Laskelmat/Palkansaajan-tuloveroprosentin-kehitys/#3e4e6dfd
      Valtion velkaantumiseen on lopultakin vain yksi lääke. Lopetetaan se velanotto ja verotetaan kansalaisia hieman enemmän. Totuus on, että palkansaajien verotus on keventynyt yli 10% sitten 90-luvun. Nyt Suomessa on alhaisempi tuloveroaste kuin Saksassa. Puheet Suomen kovasta verotuksesta ovat vain tietämättömän höpötystä.

      Odotan mielenkiinnolla, uskaltaako yksikään vaaliehdokas puhua totta tästä asiasta.
      Nauretaan tovi. ;)

      • Anonyymi

        Jo tämä lause kertoo kaiken alkuperäisen kirjoittajansa vaikeasta harhatilasta ja todellisuudentajun täydellisestä menettämisestään
        "Minun mummoni - jo autuaasti jo edesmennyt - ymmärsi enemmän kansantaloudesta kuin persujen ajatuspaja yhteensä.

        Nauretaan vartti tai kaksi. ;)"

        Sitä se insesti lestayhteisössä teettää mummojen yhteydessä.


      • Anonyymi

        YK:n mukaan 30 % kehitysavusta kavalletaan
        Ruotsalaisen tutkimuksen mukaan 80 %

        Kehitysmaiden väestö lisääntyy kuin kanit, 100 miljoonaa lisää joka vuosi
        Kolmessa vuodessa EU väkimäärä , v 2035 mennessä 700 miljoonaa lisää puun polttajia

        Suomen kehitysapu on mennyt kokonaan hukkaan; afganistanissa 800 miljoonaa, Etiopiassa useita miljardeja, etelä sudan miljardeja jne jne


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jo tämä lause kertoo kaiken alkuperäisen kirjoittajansa vaikeasta harhatilasta ja todellisuudentajun täydellisestä menettämisestään
        "Minun mummoni - jo autuaasti jo edesmennyt - ymmärsi enemmän kansantaloudesta kuin persujen ajatuspaja yhteensä.

        Nauretaan vartti tai kaksi. ;)"

        Sitä se insesti lestayhteisössä teettää mummojen yhteydessä.

        Kun guptan koko henkilöitymä perustuu valheisiin ja keinotteluihin propagandaöyhöttäjänä sadoilla nimimerkeillä, on ihan sama mitä hän sanoo.
        Suksikoon politiikkapalstalle, ai niin..ei uskalla. Kävi ja naurettiin ulos.


      • Anonyymi

        Ensimmäinen leikkauskohde on verotus. Veroja kun leikataan kunnolla se vipu puree ja toimii loistavasti. Nauretaan kaksi tovia.


    • Anonyymi

      "Egre"
      😅😅😅😅

    • Anonyymi

      Riikka puhuu asiaa: Maahanmuutto maksaa Suomelle 3,2 miljardia euroa vuodessa (laskelma vuodelta 2019 .

      Tilintarkastaja Pauli Vahtera julkisti laajat laskelmansa humanitäärisen maahanmuuton ja kehitysavun rasituksista Suomelle. Hän on tehnyt laajan selvityksen, jossa hän osoittaa, miten humanitäärisen maahanmuuton menot jakautuvat yhteiskunnan eri sektoreille. Luvut on eritelty Pauli Vahteran alla olevassa laskelmassa:

      https://www.iltalehti.fi/talous/a/200a4e99-a71a-4b7a-a6de-6369cca9e348

    • Anonyymi

      Purra muistuttaa, että maahanmuuton kokonaiskustannukset koostuvat suureksi osaksi siitä, että tulijat keskimääräisesti vastaanottavat kantaväestöä enemmän tulonsiirtoja, käyttävät enemmän julkisia palveluja ja maksavat vähemmän veroja.

      niin?

    • Anonyymi

      Hyvä Purra, kehitysapurahat hukkaan heitettyä rahaa, sama tulos vaikka rahat poltettaisiin roviossa. Maamanmuutto sama asia, työpaikka pitää olla ennen kuin voi haaveilla tulosta.

    • Anonyymi

      Persut luottavat vaali vaalilta taikaseinäänsä: kehitysapu ja maahanmuutto.
      Kummastakaan he eivät ymmärrä hölkäyksen pöläystä.
      Persut on turha puolue.
      Rasismi ei ole ratkaisu mihinkään. Nuo molemmat, kehitysavun ja maahanmuuton vastustaminen, pohjautuvat rasismiin.

      • Anonyymi

        Terve itsekkyys ei ole rasismia.


      • Anonyymi

        Juuri näin


      • Anonyymi

        Uli uli moktar uli


      • Anonyymi

        ...ei ole hänkään Kehä III:n sisäpuolella enempää oleskellut kun moisia kirjoittelee ...jo muutama vartti miltei missä tahansa ostoskeskuksessa on yleensä riittänyt ymmärryksen kasvuun ..


    • Anonyymi

      suomessa pakolaisiin menee n 4,5 miljardia euroa vuodessa

    • Anonyymi

      Tanskassa asiaa on tutkittu.
      Vuonna 2017:

      - länsimaisen maahanmuuton vaikutukset julkiseen talouteen oli n. 0,5 miljardia euroa positiivinen vuositasolla

      - ei-länsimaisen maahanmuuton vaikutukset julkiseen talouteen oli n. 4 miljardia euroa negatiivinen(!) vuositasolla

    • Anonyymi

      Purralla on laskutikku hukassa.

      • Anonyymi

        Sillä on Tavion helmitaulu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sillä on Tavion helmitaulu

        Äiteelläsi se on. Asiakaskunnan luettelointi menossa ja kondomi- inventaario.


    • Anonyymi

      Loisille lähtö suomesta . Ei enää elättejä lisää . Suurin osa on työtä vieroksuvia , suvakkien aikaan saannos .

    • Anonyymi

      myös norjassa on tutkittu
      yhden somalin elinaikaiset elatuskustannukset ovat n 1 miljoona euroa

    • Anonyymi

      Kehitysavun säästöt ovat todellakin miljardiluokkaa!
      Suora kehitysapu ja kehitysmaamuslimeiden vastikkeeton ikunen elatus ja holtittoman lisääntymisen rahoittaminen on todellakin miljardiluokkaa!
      Tähän kun lisätään kaikki ”keppostelun” aiheuttamat kustannukset summa vain kasvaa!
      Näistä pitää karsia niin paljon kum mahdollista ja aloittaa integroitumattomien kehitysmaamuslimeiden kotiuttaminen takaisin niiden islamilaisiin kotimaihinsa!

    • Anonyymi

      Onhan noita esimerkkejä pelkistä jäävuorenhuipuista ollut mediassakin vaikka kuinka paljon mihin varat ovat todellisuudessa päätyneet , ja todellisuus on varmaankin paljon pahempi , vain murto-osa lie tulee koskaan julki . korruptiota rahoitetaan. .

    • "Maahanmuutto maksaa Suomelle 3,2 miljardia euroa vuodessa (laskelma vuodelta 2019 ."
      Viimeksi täällä huudeltiin neljän miljardin hintalappua.

      Niin tai näin. Tässä lienee kyseessä se yksityishenkilön saunakamarissaan tekemä kotikutoinen laskelma. Jokainenhan saa laskea ihan miten vain osaa ja miten haluaa. On kuitenkin kohtuutonta pyytää, että minun pitäisi uskoa ihan jokaista kajahtanutta kirjanpitäjää.

      Nauretaan yhdessä. ;)

      • Anonyymi

        PERÄREINO!!!!???
        🤪😜🤪🤣🤣


      • Anonyymi

        "Niin tai näin."

        Siinä yksi lestan vakiolause.
        Nauretaan jukkelikselle.


      • Anonyymi

        Leikataan veroja kunnolla ei tästä muuten mitään tule.


      • Anonyymi

        Tilintarkastajan laskelmia ja perusteltuja sellaisia. Sama, missä ne on väsätty, ne kertovat menojen todellen suurunluokan. Nythän ne lienevät jo melkosien suurempia, koska tämä hallitus on raapinut elätettäviäö urakalla.


    • Anonyymi

      Äänestän persuja koska ainoa järkevä puolue tällä hetkellä. Ei voi olla niin että Suomi on koko maailman sosiaalitoimisto. Kanadan tai jopa Japanin mallit on hyviä. Pisteytys järjestelmä käyttöön ja vain Suomea hyödyntäviä mamuja pitää päästää sisään. Tänne ei tarvita rikollisuutta ja turvattomuutta lisääviä loisia.

      • Anonyymi

        Korjaus edelliseen: (kirjoitusvirhe) VAIN SUOMEA HYÖDYTTÄVIÄ mamuja sisään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Korjaus edelliseen: (kirjoitusvirhe) VAIN SUOMEA HYÖDYTTÄVIÄ mamuja sisään.

        Näin juuri.


    • Anonyymi

      Somalien kelalomareissut kiehuttaa suomalaisia?

      • Anonyymi

        Syystäkin.


    • Anonyymi

      Jokainen isänmaallinen tolkunihminen ymmärtää ettei kehitysmaamuslimeiden haittamaahanmuutossa ole todellakaan kysymys pelkästään rahasta!
      Kaikki se mitä kehitysmaataustaisen islampaskan MAANMUUTTAJAT aiheuttavat, sivistyneelle, tasa-arvoiselle, demokraatiselle, länsimaiselle SUOMALAISELLE yhteiskunnallemme on kokonaisuus!
      Oli sitten kyse vastikkeettomasta ikuisesta elatuksesta, holtittomasta lisääntymisestä, sharian mukaisissa rinnakkaisyhteiskunnissa elämisestä, rikollisuudesta, yhteiskunnan käytänteiden muuttamisesta islampaskan mukaisiksi!
      Kun nämähän ei ole näiden intersektionaalisten vihervasemmistolaisten feministisuvakkien kuten Simpeleen imaamin Moktar Abdulkarimin mielestä keneltäkään pois!
      Koska suomihan on slamilainen maa kun meillä on ollut täällä vuosikymmeniä jo 800 Tataarin populaatio!
      Tosin Tataarit eivät lisäänny holtittomasti, eivätkä ole Kela ja sossu elättejä, sukupolvesta toiseen, eivät kävele kaapu ja huivi päällä…jne, jne!

    • Tuntuupa taas siltä, että tämäkin keskustelusäie lahoaa paikalleen kuin Teukan mopo. Kovin vähän on kommentteja valtion menoista tai neuvoja potentiaalisista säästökohteista. Kovin paljon on huutelua siitä, että Teukan saunakamarissa suhisee tai nyt pitää äänestää niin tai näin, koska Japanissa on hyvä malli.

      Mutta niinhän se on arkielämässäkin, että kun toriaika päätyy, torilla seisoskelevat viimeisenä vajaakykyiset tai muuten syntymäpöljät.

      Tämäkin säikeen toriaika on lopuillaan ja lienee minunkin syytä häippästä. Jääkää te tänne vaan.

      Parhain terveisin, Moktar. ;)

    • Anonyymi

      Mutta niinhän se on arkielämässäkin, että kun toriaika päätyy, torilla seisoskelevat viimeisenä vajaakykyiset tai muuten syntymäpöljät.
      365 päivää vuodessa Moktar tekee niin. Joskus ylikin.

    • Anonyymi

      Kehitysapu ei ole siunaus vaan kirous sitä saavalle maalle.
      Länsimaiden ilmainen ruokaapu esim ajaa alas ja romuttaa maiden oman maataloustuotannon, jonka seurauksena maa on riippuvainen jatkuvasta ruokaavusta.
      Syntyy oravanpyörä ja siihen oma busineksen sä.
      Kyllä kehitysapu pitää ajatella aivan uudelleen

      • Anonyymi

        Ruokaapu juu


    • Anonyymi

      Suomi ottaa velkaa jotta saadaan tuettua Afrian kehitysmaamuslimeiden ja kaikenmaailman poppamiehien holtitonta lisääntymistä!
      Ja siinnä sivussa Gepardihaatu diktaattorit ottava oman siivunsa siitä välistä!
      Kuka täälläistä nyt ei kannattaisi!
      Vai mitä Simpeleen imaamimi Moktar Abdulkarim!

    • Tännekö ne pojat jäi torille länkyttämään, vaikka toriaika päättyi jo aikaa sitten? ;)

    • Anonyymi

      Purra esitti juuri, että miljardin leikkaus olisi 2 vuodessa 2 miljardia. Kun haetaan 9 miljardin leikkauksia, niin käyttömenoja on leikattava vuositasolla niin paljon eli 2 vuodessa 18 miljardia jne. Kun katsoo budjetin menopuolta, niin vain kahdelta momentilta on mahdollista päästä tuollaisiin summiin. Juustohöylä voi silti silpaista muiltakin hallinnonaloilta.

    • Anonyymi

      suomessa pakolaisiin menee n 4,5 miljardia euroa vuodessa
      pelkästään asuntotukeen menee KELAn mukaan n 1,2 miljardia euroa vuodessa
      Muita menoja on mm
      - työttömyysturvasta menee maahanmuuttajille n 600 milj euroa vuodessa
      - pk seudulla puolet toimeentulo tuesta menee mamuille
      -Ero maahanmuuttajien ja Suomessa syntyneiden välillä muodostuu työttömyysturvan, asumistukien ja toimeentulotuen kokonaisuudesta. Suomessa syntynyttä henkilöä kohden näitä etuuksia maksettiin noin 900 euroa vuodessa ja maahanmuuttajaa kohden noin 3 300 euroa vuodessa.

    • Anonyymi

      Työperäinen maahanmuutto ok tänne vain jos on työpaikka. Haittamaahanmuuttoon täysi nolla Tanskan malliin. Kotoutumattomille pakkopalautus . Työntekijät ja työnantajat maksavat ihan kaiken sosiaaliturvan verotuksen muodossa ja mehän ei hyväksytä enään vapaamatkustajia.

    • Anonyymi

      moktar Gubta juo veronmaksajien juomia-kuten Lintilä ja Sipilä

      • Anonyymi

        Ja työperäinen maahanmutto saattaa tarkoittaa, että tänne roudataan, niin kuin on jo tehty, sikahalpatyövoimaa jota joko jollain lailla hyväksikäytetään tai maksetaan niin pientä palkkaa, että joutuvat Kelakassalta hakemaan tulonsiirtoina tukia:

        Kela maksaa etuuksia maahanmuuttajille keskimäärin kaksinkertaisesti Suomessa syntyneisiin verrattuna – taustatekijät selvillä
        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kela-maksaa-etuuksia-maahanmuuttajille-keskimaarin-kaksinkertaisesti-suomessa-syntyneisiin-verrattuna-taustatekijat-selvilla/8001864

        I H M I S K A U P P Atapauksia tulee ilmi tuon tuosta. Tässä taas sellainen:

        Poliisi epäilee: Hierojat olivat ihmiskaupan uhreja yrityksessä pääkaupunkiseudulla


      • "..moktar Gubta juo veronmaksajien juomia...".
        Ei nyt sentään.

        Kyllä minulla on paremmat eväät.

        Parhain terveisin, Moktar. ;)


      • Anonyymi

        Juu. Hoitolaitoksessa kaikki on hänelle ilmaista.


    • Anonyymi

      Jokainen tolkunihminen tietää ketkä ovat integroitumattomia haittamaahanmuuttajia….

    • Anonyymi

      Aloitetaan sillä että lopetetaan kehitysmaamuslimeiden haittamaahanmuutto suomeen!
      Ja seuraavaksi aloitetaan kehitysmaamuslimi MAANMUUTTAJIEN kotiuttaminen islampaskan maihin pyllistelemään…
      Näin Suomi muuttuu taas paljon paremmaksi paikaksi asua ja elää kantasuomalaisille…

    • Anonyymi

      hienoa ps

    • Anonyymi

      tanskassa puretaan levottomuuksien vuoksi 12 maahanmuuttaja lähiötä ja asukkaat ripotellaan muualle

      mitähän sekin maksaa, voi vain kuvitella

    • Anonyymi

      Sos luukut kii heti, kun lapaset ei tartu työhön

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Diibadaa. P:n syötöllä eduskuntaan.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2221
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1710
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe