The Look ja mediaryöppy

Anonyymi-ap

En nyt ymmärrä että miksi tästä täytyy tehdä tälläinen ryöpytys kun eikö aikalailla kaikilla yrityksillä korona-aika ollut täyttä helvettiä ja tuli kauaskantoisia seurauksia? Miksi yhtä yritystä ryöpytetään tällä tavalla? Kyllähän nyt selkeästi järkikin sanoo ettei kaikilla yrityksillä ole pelkästään tyytyväisiä asiakkaita. Monelta klinikalta kuulee sekä hyvää että huonoa. Miksi ihmeessä yhdestä alan johtavimmasta kauneusyrityksestä täytyy tehdä tälläinen maalitus kun kyseessä kuitenkin vain on VÄITTEITÄ? Ei mitään mitä esim ylen mot uusimmassa artikkelissa sanoo voida todistaa oikeiksi. Niin miksi pelkkien väitteiden perusteella ylipäätään täytyy tahallaan tuhota jonkun liiketoimintaa? Tiina Jylhä itsekin kyseenalaistaa että miksi yle väittää ettei hän ole muka antanut heille haastattelua. Onko yle enää luotettava media edes kun aika monesta paikkaa jo saanut kuulla yhden jos toisen artikkelin kohdalla että paskaa jauhavat? Kummallinen tämä nykymedia.. Ja kaikki nuo jotka nostaneet kanteita julkisesti niin ovat juurikin nyt kolmen vuoden ajalta ja kolme vuotta sittenhan korona alkoi. Eli ei ihme että juuri nyt kolmen vuoden ajalta on normaalia enemmän poikkeusjärjestelyitä jouduttu tekemään. Ketä tää oikeasti yllättää? Näitä kuulee vieläkin yhdestä jos toisesta yrityksestä ja tavarantoimituksissa on edelleen viivästyksiä ja siihen vaikuttaa kaupan päälle sota.. Tai ainakin sillä näitä tavaran viivästyksiä selitellään.

Ja täytyy sanoa että moneenkin kohtaan särähtää korvaan kun on lukenut kommentteja että kuinka outoa on kun etukäteen maksettu monen tonnin operaatio. No se on enemmän kuin yleistä ihan kaikilla klinikoilla mutta helppoa kyseenalaistaa jos ei tiedä aiheesta mitään.. Perehtykää pliis ensin! Etukäteen maksu on aivan tavallinen käytäntö kauneuskirurgiassa ja siinä ei ole mitään kummallista! Mitä varten on pakko kommentoida ja lynkata kun ei oteta asioista edes ensin selvää? Enkä ymmärrä tätä että koska kaverilla oli hyvä kokemus niin menin ja nyt ku mulla epäonnistui niin minä pistän kunnon shown pystyyn.. Eiköhän se kerro jo että jos kavereilla hyviä kokemuksia niin kyllä siellä myös osataankin hommat! En yhtään ihmettele et yritys ei halua ihan kaikkia asiakkaita palvella.. Huhhuh.. Ei oo yrittäjillä helppoa.

Ihmiset on ihan kauheita.. Ihan samanlaisia ollaan ku keskiajalla mut ollaan torin hirttopuun ääreltä siirrytty nettiin huutelemaan. Käy vaan niin sääliksi montakin yritystä ja ihmistä jotka joutuu median ryöpyttämäksi eikä mitään faktoja ole jolla voisi mitään todistaa ja ihmiset uskoo kaiken.. Riittävän moni kun aukoo päätään niin ihmiset vaan yltyy yhteiseen huuteluun aivottomana ilman omia ajatuksia. Joukossa tyhmyys tiivistyy. Ihmiset uskoo mieluummin paskaan kuin hyvään. Kun lynkattava yrittää puolustaa itseään niin ihmiset vaan kaakattaa et valehtelee! Mistä helvetistä kukaan tietää kuka valehtelee? Vaikka sanoisi tossa tilanteessa totuuden niin ihmiset ummistaa siltä täysin silmänsä... Niin surullista... Menkää itteenne!!

9

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      oon kyllä samaa mieltä.. ikävää että on asiakkaille käynyt niin kuin on käynyt mutta asiat tosiaan voisi hoitaa paljon järkevämmin kun tälläsellä median maalittamisella... kuitenkin tähän ylen juttuunki poliisi sanoo ettei voi puuttua koska ei täytä rikoksen merkkejä. Jos ei ole rikosta niin miksi pitää tahallaan maalittaa julkisesti kun ei ole mitään todisteita..?

    • Anonyymi

      Yle väittää että tiina jylhä ei antanut haastattelua vaikka on antanu!!! Hienoa toimintaa taas yleltä...

    • Anonyymi

      Jotain hämminkiä on firmalla, jos leikkauksen peruuntuessa (esim. koronan takia) ei palauteta etukäteen maksettuja maksuja. Oikein toimiva firma palauttaa rahat, enintään vähentää pienet toimistokulut. Mutta jos etumaksut on pistetty heti eteenpäin jonnekin muihin toimintoihin, palautus on ongelma. Look ei tee itse näitä varsinaisia leikkauksia (vain jotain ruiskehoitoja tai vastaavia, suomalaisissa toimipaikoissaan), leikkaukset tilataan ulkomaisilta klinikoilta ja maksu suoritetaan sinne vasta kun leikkaus toteutuu (ennakkoon tai jälkikäteen sopimuksesta riippuen). Väliajan raha on Lookin pankkitilillä (?).

      • Anonyymi

        Yritys kuin yritys yrittää ensin järjestää uutta aikaa asiakkaalle ennen rahojen palauttamista. Sitähän siinä on yritetty ensin tehdä. Ja rahojahan on palautettu myös jo mutta jos niitä on monta jonossa niin pitäähän niitä ensin selvitellä yksi kerrallaan. Kevään aikanahan ne palauttaa viimeisetkin mahdolliset jäljellä olevat palautukset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yritys kuin yritys yrittää ensin järjestää uutta aikaa asiakkaalle ennen rahojen palauttamista. Sitähän siinä on yritetty ensin tehdä. Ja rahojahan on palautettu myös jo mutta jos niitä on monta jonossa niin pitäähän niitä ensin selvitellä yksi kerrallaan. Kevään aikanahan ne palauttaa viimeisetkin mahdolliset jäljellä olevat palautukset.

        Jep ja puhutaan kuitenki isoista summista esim helposti joku 7000-15000e et kyllä sellasten summien palautuksesta käydään ensin vähän läpi syitä miks.


      • Anonyymi

        Kyllä mä ainakin sain rahat takasi ku oli lääkärintodistus näyttää etten terveydellisistä syistä päässyt leikkaukseen


    • Anonyymi

      Kaikilla yrityksillä joskus vaikeeta vaikeitten asiakkaitten kanssa. Ikävää vaan et näitä pittää tällei öyhöttää.

    • Anonyymi

      Mä käyny aika lookin kautta hoidattamassa kaikki mun operaatiot ja enemmän kuin hyvin mennyt aina. Oispa näistä positiivisistakin kokemuksista haastatteluita. Mun ystävälle suosittelin kovasti mut ikävä kyllä hän joutuin perumaan ajan terveydellisistä syistä :( Mutta sai rahat takaisin lääkärintodistusta vastaan ongelmitta.

    • Anonyymi

      vieläkö jengi jaksaa tästä jauhaa? Oli ja meni jo ja elämä jatkuu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      188
      1532
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      27
      1277
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      317
      1170
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1104
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      98
      977
    6. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      105
      970
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      131
      958
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      942
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      61
      930
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      86
      895
    Aihe