Kokoomus-SYÖVÄN Verkkouutiset ja trollit lietsovat sotaa.

Anonyymi-ap

Kokoomuksen Verkkouutiset suoltavat sotaa lietsovia juttuja solkenaan ja Kokoomuksen palkkatrollit postaavat niitä urakalla tänne, sekä muille keskustelufoorumeille.

Kyseessä on suurella rahalla järjestetty sodanlietsonta. Verkkouutiset ja sen juttuja levittelevät trollit ovat USA:n tavoitteita palvelemaan organisoidun kaikkialla länsimaissa toimivan koneiston palkollisia. Suomessa koneiston "kenraalina" toimi Kokoomus, joka saa ohjeet Suomen lakien yläpuolella toimivalta Naton sodanlietsonta- ja järjestelykeskukselta Helsingistä. Tunnetaan myös nimellä Hybridikeskus.

14

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      EK-Yle mainostelee AutokratiaUsan "arvoja", kysykää ihmiset mitä ne ovat: lapsivankiloita, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamista, eläkeläisväestöä oikeusturvattomaksi pahoinpitelemällä, kansan kahtiajakoa, eriarvoistamista, Suomi on tehty banaanivaltioksi, kun muissa Pohjoismaissa edes yritetään välittää demokraattisista, oikeusvaltion arvoista, kansalaisten oikeusturvasta aidosti.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17776545/amerikanryssat-tehneet-suomesta-banaanivaltion-jossa-ei-ole-edes-sananvapauksia

    • Anonyymi

      Täällä palstalla oli pitkä keskusteluketju, tuosta AutokratiaUsan, sotaa valmistelevasta hybridikeskuksesta, mutta sekin poistettiin, kun tuli liikaa tietoa kansalaisilta, tietoa jossa vaadittiin aitoa demokratiaa, oikeusvaltiota ja kansalaisoikeuksia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17470104/ex-aarioikeistohallitus-oli-laiton-usan-sotarikosliitto-hanke-on-laiton#comment-114962517

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17324851/suomeen-kohdistuu-uhka-se-on-niinisto-eu-nato-eurovaluutta-kokoomus-sote-rkp-pankkifasismi#comment-118746605

      Sananvapauksien estämisestä, kirjoituksien poistamisesta, on tullut enemmän sääntö, kuin poikkeus. Tehkää ihmiset valituksia oikeusministeriöön, vaikka oikeusgangsteri rikkoo lakeja, on sen velvollisuus edes lukea valitukset ja kansainvälinen korkein oikeus, ottaa mielellään vastaan, Suomen kansalaisten tiedottamista, oikeusvaltion ja demokratian alasajosta Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769837/oikeuskansleri-korruptiopoysti-ei-reagoi-eun-varoituksiin-elakelaiskoyhyydesta#comment-119543823

    • Anonyymi

      KorruptioNiinistö AutokratiaUsan kansalaisiksi, kansalaisuuden vaihtaneine pörssirikollis-sisäpiireineen, kuuluu rikostutkintoihin, eikä estämään kansalaisten sananvapauksia ja murentamaan oikeuksia Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17355758/tattarataa!-nato-jasenmaksu-2300-miljoonaa-euroa-!-patterit-ja-liittyma-ei-sisally-hintaan#comment-118746501

      Haagin Tuomioistuin on sitä varten, kun ei ole enää aitoa demokratiaa, ei aitoa oikeusvaltiota, ei aitoa oikeusturvaa, ei sananvapauksia, ei mitään tavallisilla kansalaisilla Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Yle tuntuu olevan läntisen hybridivaikuttamisen etäpesäke.

    • Anonyymi

      Kokoomus voisi pitää huolta bildenberg salkussa kantamistaan cypertorture laitteista. Jyrki Katainenhan allekirjoitti nämä laitteet Suomeen 2006 v. Nyt niitä luvattomasti käyttää Tikkurilan sheriffi Suomen kansalaisia kohtaan. Nils Melzer EU-COALITION AGAINST CYPERTORTURE tiimeineen tutkii juuri tälläistä maailman suurinta rikosta...

    • Anonyymi

      Joo tämä sama tyyppi on eduskunnan yksi puhumista päistä. Ja samaan aikaan tehtailee pienten lasten raiskaamisvideoita vainoamilleen ja heijastelee niitä omalla isolla dronellaan ikkunoista sisään.
      Ja tämä tarina on tosi.

    • Anonyymi

      Onneksi Suomessa on edes yksi täysjärkisten puolue eli Kokoomus.

      • Anonyymi

        Muut puolueet seuraavat
        Nyt Kokoomusta ja kannattavat
        NATOA niin kuin Kokoomus
        On kannattanut jo vuosia.


      • Anonyymi

        Kokoomus varasti valtiolta satojen miljardien tulot, kun se varasti maaperän rikkaudet maailman veronkiertosijoittajille ja esti mm. valtion oman kullantuotannon Euroopan kultarikkaimmalla maaperällä, valehtelemalla valheiden perään.

        Kokoomus-SYÖPÄ on myös kiduttanut hengiltä tuhansia vanhuksia yksityisissä "hoiva"laitoksissaan, estämällä vanhuksilta lääkärinpalvelut ja toimivat lääkkeet, myös kipulääkkeet. Koska Bisneksen pitää tuottaa.

        Se joka pitää Suomen ylivoimaisesti rikollisimman ja tuhoisimman järjestön, Kokoomuksen toimia täysijärkisinä, on sadisti psykopaatti rikollinen.


    • Anonyymi

      Kokoomus järjesti medioillaan valtaisan Marinin mustamaalaamisen ja ajojahdin, suoraan valehtelemalla, että Marin oli luvannut Hornetteja Ukrainalle.

      Marin oli sanonut, että hänen mielestään Suomessa voitaisiin asiasta keskustella, olsiko hornetteja mahdollista luovuttaa Ukrainalle. Tämä on kaikkea muuta kuin niiden lupaaminen.

      Kokoomus kuvittelee kansaa niin vähä-älyiseksi, ettei se kykene näkemään kuinka likaisia keinoja Kokoomus käyttää muiden puolueiden edustajien mustamaalaamisessa ennen vaaleja.

      Paskakokkareille tiedoksi, että nekin jotka Marinia jopa inhoavat, kuten minä, tajuavat, kuinka mätää peliä Kokoomus pelaa hänen mustamaalaamisessaan.

      https://www.verkkouutiset.fi/a/paaministerin-yksintoiminta-hornet-lausunnoissa-osoittaa-huonoa-harkintaa/#b2f24a82

      • Anonyymi

        On se kumma kun tämänkin kommentin julkaisua ja koko keksustelua piti pitää piilossa 20 minuuttia, ettei se koskaan näkyisi etusivulla ylhäällä. Kokoomus-SYÖPÄ näkyy pitävän tätäkin palstaa hallussaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      150
      10892
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2902
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1706
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 83
      1566
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    Aihe