Valtion velasta märisevät eniten pörssimiljonäärit, eniten velasta hyötyneet

Anonyymi-ap

Pelkkä korruptio-eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, tavallisten kansalaisten kannalta, täysin epäolennainen, korruptiovaalivedätys, tuo valtion velasta kitiseminen. Todellisuudessa eivät tyytyväisempiä, isot talousrikolliset, korruptiopoliitikko-virkamiehet pörssirikollismafioineen, voisi olla.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17533977/eduskunta-selvitystilaan-isot-talousrikostutkinnat-ministerioihin-tultava

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

Huomaa kyllä hyvin, ettei eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, korruptiopoliitikko-virkamies-pörssirikollisilla, ole mitään tarjota tavallisille kansalaisille, pieni- ja keskituloisille, pelkkiä leikkurien heilutteluja. Eihän sellaisia pidä mennä äänestelemään, vaan kieltäytyä moisen läpimädän korruptio-pörssirikollisuuspesän äänestäminen.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17775510/tasta-naette-aktiivileikkurit-ym-heikennykset-milta-puolueilta-tulossa

Valtion velka ei kelpaa vaaliteemaksi, missään oikeus-sivistysvaltiossa, aidoissa demokratioissa, joissa kansalaisilla ovat jo 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET. Valtion velanotto menee suoraan, äärioikeiston isoille talousrikollisille, pörssirikollismafioille joten siitä pillittäminen, on kansanvallan syvää halveksuntaa, mutta senhän nuo Arkadianmäen rosvot ja sinne pyrkivät osaavat.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17776545/amerikanryssat-tehneet-suomesta-banaanivaltion-jossa-ei-ole-edes-sananvapauksia

22

711

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      Valtion velasta kitisevät eniten pörssirikkaat, jotka ovat velanotosta eniten hyötyneet. Aidoissa oikeusvaltioissa ja demokratioissa, eivät korruptiopoliitikot, sälytä osaamattomuuttaan taloudenhoidossa, kansalaisten niskaan leikkureilla, vaan pitävät huolen, että kansalaisilla on aitoa oikeusturvaa, alkaen 1 500€/kk minimieläkkeistä. Suomessa erityisen viheläiset, korruptoituneet ja osaamattomat pörssirikollispoliitikot- ja virkamiehet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

    • Anonyymi

      No velasta ei hyödy kukaan . Seinähullu jätkä !!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17777668/elakelaiskoyhia-kaytetaan-ulkopoliittisina-pelinvalineina-henkiensa-kustannuksella

      Aivan kuten oligarkki-Trumpistit, sama meininkin eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, paha Venäjä-riippuvuus, kun valehdellaan muulle maailmalle ja erityisesti Venäjälle, ettei Suomessa olisi vakavia yhteiskunnallisia ongelmia, eläkeläisköyhyyteen veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjiksi, köyhyyteen pahoinpideltyjen, ennenaikaiset kuolemat, eli köyhyyteen tappamiset ym.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17776926/pudotetaan-ylimieliset-leikkaajat-tavallisten-kuolevaisten-joukkoon

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomen kansan on tärkeintä, pitää laiton ex-äärioikeistohallitus, veroparatiisibolsevikkien pörssirikolliset, pois kaikesta päätöksenteosta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17778752/porssirikollisoligarkkitrumpit-uhoavat-ek-isssa-vihaa-suomen-kansalle

      Ei tule PetosKalmaKokPersRkpKe:n KorruptioOrposta pm:ää koskaan. Sen tietää jokainen, joka vähänkin seuraa yhteiskunnan tilaa. "Demokratian kieltäjiä" ei pidä päästää, mihinkään päätöksentekoon.

      https://www.lemonde.fr/en/french-pension-reform/article/2023/03/20/french-government-faces-no-confidence-vote-after-its-decision-to-bypass-parliament-on-pension-reform_6020056_234.html

    • Anonyymi

      Valtion ottama velkaraha on sitä rahaa, mikä odoteltiin että yksityinen sektori maksaisi.

      Kun yksityinen sektori ei suostu laittamaan voittorahoja Suomeen kiertoon - jotta saataisiin niitä uusia palkkatyöpaikkoja ja investointeja mitä kovasti huudellaan jatkuvasti - niin sitten valtion on pakko ottaa velkaa ja sillä velalla rahoitetaan monenlaista, myös työpaikkoja.

      Velka tietenkin lopulta maksatetaan verotuksen kautta.

      Tämä on vain yksi kuvaus tilanteesta, mutta kaikissa tapauksissa varsinainen ongelma on siinä että mikään valtaa käyttävä ryhmä ei suostu hoitamaan taloutta sellaiseksi että investointimäärät on riittävän korkeita jotta jokaikiselle suomalaiselle saataisiin palkkatyöpaikka asiallisilla palkoilla.

      Tämän sijasta vetkutellaan koko ajan tilanne sellaiseksi, että kasvatetaan näivettämisen merkeissä valtava työttömien/tulottomien suomalaisten määrä, ja heihin aletaan kohdistamaan erilaisia sortotoimia, jotka tunnetaan esim. työvoimapoliittisina toimenpiteinä.

      Valheeseen kuuluu tietenkin se, että valtaa käyttävät ryhmät syyttelevät toisiaan, esittäen olevansa itse mitenkään osallinen em. tilanteen aikaansaamisessa. Syyllinen löytyy kuitenkin aina lopulta, niistä joukoista jossa ei päätösvaltaa ole.

      • Anonyymi

        "Syyllinen löytyy kuitenkin aina lopulta, niistä joukoista jossa ei päätösvaltaa ole."


        esim.

        "Minäpä otan kaikki rahat itselleni, sinä et saa vaikka haluaisitkin koska sinähän et asiasta päätä."
        "Nyt meillä ei ole rahaa, koska ne rahat on minun taskussani, sinä jäit ilman, ja sinä olet syyllinen että sinulla ei ole rahaa, vaikka et asiasta edes päättänyt."

        Näin tämä epärehellinen narratiivi Suomessa jatkuu.

        Kysymys on varsinkin kaikista niistä miljardeista, joilla on tarkoitus rahoittaa mm. uudet investoinnit ja uudet työpaikat, mutta tämän lisäksi puuttuu enemmänkin miljardeja yksinkertaisesti siksi että joillekin hyväosaisille on maksettu jo vuosikausia aivan liikaa.


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810462/ek-yle-uutisoi-viela-muodostamattoman-hallituksen-quotleikkauksistaquot

      Pörssirikkaat voisivat kerrankin yllättää, toteuttamalla Suomeen 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, jotka muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeusvaltioissa, ovat jo todettu kustannustehokkaiksi, eli valtion taloudelle edullisemmaksi, kuin ison eläkeläisköyhyyden, inhimillisen kärsimyksen hinta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Oli kyllä irvokasta kun Sipilä rutisi velasta kun Sipilän koko bisnes on perustunut verorahan lypsämiseen kuten muillakin Kepulaisilla. Että siitä saatanan loispuolueesta kehdataan velasta puhua kun he sen velan aiheutti.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Korkein aika aloittaa laajat, isoimpien talousrikosten rikostutkinnat, Suomen valtion vallankäyttäjien keskuudessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699088/keita-ekn--quotbusiness-finlandinquot-jasenia-peter-nygardin-lahipiireissa-vieraillut-karibialla#comment-120824650

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17837995/eun-rikostutkijat-selvittamaan-valtion-ja-kuntien-isoa-korruptiota-porssirikollisuutta-suomessa#comment-120565940

      Jatkuvat pörssirikollisten kitinä ja marina, äärifasistisessa EK-IL-IS-julkaisuissa, jos ÄärioikeistoEK-Ylessäkin, jonka pörssirikollisrahoitus tulee lakkauttaa.

    • Anonyymi

      Muut valtiot ottavat velkaa, kansalaisten oikeuksien, oikeusturvan ym tärkeiden demokratian ja oikeusvaltion asioitten turvaamiseksi, Suomessa korruptiopoliitikko-pörssirikolliset veroparatiisirikollisuuteen ja silti märisevät EK-medioissaan, ahneet isoimmat talousrikolliset, kun sekään ei niille riitä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17850897/ruotsissa-ei-pelata-puuttua-medioitten-sisaltoihin-kun-ne-uhkaavat-koyhimpia

      EK-Ylekin esittää jälleen, täysin harhaanjohtavia kaavioitaan ja vertailuja muihin Pohjoismaihin, mitä tulee valtion talouteen, vaikkei Suomea voi enää verratakaan, mihinkään oikeusvaltioista, joissa kansalaisten aito oikeusturva, ym taloudelliset oikeudet, menevät aina etusijalle, eikä pörssirikollisten, kuten Suomessa.

    • Anonyymi

      Juuri näin en tunne ketään joka olisi huolissaan valtion velan määrästä, tosin itselläni ei ole miljonäärikavereita...

    • Anonyymi

      Kaikilla valtioilla on velkoja, mutta ne käyttävätkin ne, myös kaikkien kansalaistensa aitoon oikeusturvaan, alkaen 2000€/kk MINIMIELÄKKEISIIN, toisin kuin Suomen ahneet pörssikapitalistirikolliset, ovat veroparatiisisosialismissaan ryöstäneet kaiken, mitä kansalaisista, eli ihmisistä ja valtiolta irti saavat.

      https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/5948830

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe