Veijosen parhaat

Anonyymi-ap

VEIJONEN TOP 21
1. Jeesuksen paluun laskelmat
http://veijonen.fi/jeesuksenpaluunlaskelmat2.pdf - http://veijonen.fi/jeesuksenpaluunlaskelmat2.htm
2. Luettelo maailmanlopun päivämääristä
http://veijonen.fi/luettelomaailmanlopunpaivamaarista2.htm

3. Heittoni maailmanloppuun 6000 vuotta Aadamista
http://veijonen.fi/heittoni_maailmanloppuun.htm

4. Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin
http://veijonen.fi/daniel1.htm

5. Viimeisen sukupolven profetioita
http://veijonen.fi/viimeisen_sukupolven_profetioita.htm

6. Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen
http://veijonen.fi/tuleva.htm

7. Virheellisistä tulkinnoista: Messiaan aikaan päättäminen
http://veijonen.fi/virheellisistatulkinnoista.htm

8. The Upcoming Peace Pact in the Middle East
http://veijonen.fi/middleeast.htm

9. Daniel 9:27 lopun ajassa. Väitteen oikeaksi todistaminen
http://veijonen.fi/Daniel927lopunajassa.htm

10. Daniel 9:27 kymmenellä kielellä
http://veijonen.fi/kielet.htm


11. Ensin sovitaan Jerusalemista
http://veijonen.fi/daniel2.htm

12. Saavuta 1335 päivää
http://veijonen.fi/1335.htm

13. Tuhatluvun vaihteen opetus (Uusi)
http://veijonen.fi/tuhatluvun_vaihteen_opetus.htm

14. Harri Veijosen profetiat
http://veijonen.fi/profetiat.htm

15. Googin sota ja viimeiset seitsemän vuotta
http://veijonen.fi/googinsota.htm

16. Parhaat profetiat (Uusi)
http://veijonen.fi/parhaatprofetiat.htm

17. Antikristusehdokkaat TOP 25 (Uusi)
http://veijonen.fi/antikristusehdokkaattop25.htm

18. Kolme juutalaissotaa
http://veijonen.fi/Juutalaissodat.htm

19. Päivälleen ennaltatiedetyt. Viimeisen vuosiviikon kenraaliharjoitus
http://veijonen.fi/paivalleen_ennaltatietaminen.htm

20. Viimeinen suuri herätys sidottu ylösoton ajan ennaltatietämiseen
http://veijonen.fi/viimeinensuuriheratys.htm

21. Vihan ajan alkamisen esikuvat
http://veijonen.fi/valerauhan_vahvistamisen_esikuvat.htm


VEIJONEN TOP 21

9

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      22. Gorba tulee takaisin

    • Anonyymi

      Onko tarkoitus, että näitä talletetaan?

    • Anonyymi

      Veijonen on paras profeetta!

    • Anonyymi

      Hyviä tekstejä. Tutustu!

      • Anonyymi

        asetan nykyprofeetoista veijosen toiseksi heti jeesuksen jälkeen, sillä veijonen laulaa korkealta, mitättömästä varrestaan huolimatta ja laulaa todella lujaa.


    • Anonyymi

      Antikristus on 30v. kun hän osallistuu III temppelin avajais seremonioihin ja jossa punainen mullikka uhrataan. Tämä on nähtävissä kaikkialla maailmassa ja hän lausuu juhlallisesti "Minä Olen se, joka Minä Olen", hänellä on profeettana väärä Elia joka korottaa kaikkialla antikristuksen auktoriteettia yli kaikkien uskontojen, kansojen ja heimojen ja hänen käteensä annetaaan kaikki kansat, kielet ja heimot. Hän muuttaa kivet leiviksi ja saa aikaan sen että kaikki ihmiset, rikkaat, köyhät, vapaat ja orjat siruttautumaan, niin että kaikilla on tarkasti leipää määräosa sekä hyvinvointi ja hän saa aikaan rauhan ja sovun islamin ja juutalaisten välillä. Mutta, se on petosta, Saatanan ensi sijainen tarkoitus ja vimma on tuhota Israel ja Jumalan srk. ja toissijaisena muut, kunhan ehtii. Kun hän julistautuu Jumalaksi Temppelivuorella, se on liipaisin revolverissa joka on juutalaisen niskaa vasten.

      Antikristus on valtansa huipulla ja hän aloittaa kaikkien ihmisten täydellisen likvidoinnin kaikin käytettävissä olevin keinoin NBC ynnä modernit scifi luokan aseet. Antikristuksella on kiire koska hänellä on aikaa vain säädetty 3.6kk. Jeesus Kristus tulee ja lopettaa ihmiskunnan massatuhonnan. Antikristus ja Väärä profeetta heitetään elävältä Helvettiin, he ovat sen paikan ensimmäiset asukkaat. Saatana sidotaan syvyyteen 1000 vuodeksi ja Jeesus Kristus hallitsee Jerusalemissa maailmaa, tämä on ihmiskunnan kulta aikaa, tiede ja teknologia saavuttaa sellaisen tason josta ei vielä osata kuvitella, sotia ei ole, rauha vallitsee. Vaikka ihmiskunnasta on jäljellä vain murto osa antikristuksen jäljiltä, niin tuhannessa vuodessa ihmiskunta kasvaa varsin suureksi.

      Planeettaamme kohtaa silloin geologiset mullistukset, korkeat vuoristot tasoittuvat mataliksi niin että lämpimät ilmavirtaukset pääsevät niille alueille jotka vuoristot ovat nyt sulkeneet. Kun ne 1000 vuotta ovat menneet, Saatana päästetään vankeudesta ja se lähtee yllyttään sotaan kaikki kansat, ihmiskunta ei siis ole oppinut mitään sinä 1000 vuoden aikana, ja he lähtevät Saatanan mukaan sotaan Jerusalemia ja ja Jeesuksen Kristuksen hallitusta vastaan uusin super asein, ehkä "vapauttaan sitä palestiinaa" joka on muotia tänään, ainakin edistyksellisissä sekä islamisti piireissä. Mutta, se peli loppuu lyhyeen kun Jumalan tuli hoitaa kaikki avaruus sotaalukset ja muut, planeettamme tuhoutuu tulessa, eikä vain planeettamme vaan koko universumi kaikessa laajuudessaan katoaa eikä sitä enää ole.

      Saatana heitetään Helvettiin ja kaikki kansat elävät ja kuolleet tulevat Jumalan Tuomioistuimen eteen, tämä on kuoleman ylösnousemus jossa kaikki ne ihmiset joiden nimi ei ole Karitsan elämänkirjassa nousevat kuolleista ja tuomitaan sen mukaan mitä ovat eläisään tehneet ja sanoneet siinä samassa ruumiissa josta he erkanivat kuollessaan vammoineen ja sairauksineen, sen nimi joka ei löydy Elämänkirjasta se heitetään Tuliseen järveen joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleilleen. Tänään on Armoistuin avoinna niin että jokainen joka haluaa tulla armahdetuksi on vapaa pääsy koska Jumala rakastaa jokaista ihmistä, mutta ei hänen rikoksiaan, Jumalan laki säätää kuolemantuomion jokaiselle rikolliselle, erivapauksia, lahjuksia, aneita, hyviä tekoja tms. ei sovita ihmisen rikoksia Jumalaa vastaan eikä siten ole hyväksyttäviä.

      Jumala on Henki ja Hän siis rakastaa ihmistä niin paljon että Hän päätti syntyä ihmiseksi neitsyt Marian kautta Josefin perheeeseen esikoisena. Siksi Häntä kutsutaan Jumalan Pojaksi sekä Ihmisen Pojaksi. Hänen nimensä on Yeshúa haMaschiah, Jeesus Kristus ja Hän lunasti ristin kuolemallaan, verellään ihmiskunnan syntivelan maksetuksi sekä ylösnousemuksellaan kaikille niille ihmisille jotka hyväksyvät ehdoitta Hänen sijaiskuoleman omaksi eduksensa iankaikkisen elämän. Tämä on se Armoistuin johon kaikki ihmiset ovat tervetulleita, mutta se on kaikki tai ei mitään, sinun on ehdoitta luovuttava aivan kaikesta mitä sinulla on, kompromissejä ei ole, joko Jeesus Kristus tai roska joka on tulelle talletettuna, sinä valitset kumpi on tuki ja turvasi kuolemassasi, valintasi ratkaisee sen missä vietät ikuisuutesi.

      Tee siis heti parannus, tunnusta siis kaikki rikoksesi Jeesukselle ja hylkää ne, niin saat Armon uudestisyntyä Jumalan lapseksi ja Hän pitää sinusta täyden huolen niin kauan kuin pysyt Hänen Rakkaudessaan ja sinun nimesi on siten Elämän Kirjassa. Mikä tai kuka on sinun elämäsi keskiössä ratkaisee sinun ikuisuutesi, Taivas tai Helvetti. Joka tapauksessa sinun on kerran luovuttava kaikesta mitä luulet omistavasi, mitään et mukaasi ota kun tulee sinun aika lähteä. Valitse siis Jeesus, Hän pysyy iäti ja Hän kantaa sinusta vastuun elämäsi aikana, mutta huomaa: Hän ei luvannut sinulle kuuta taivaalta, ei kalliin mallin mersua kaikilla mausteilla, ei suihkukoneita joilla pääset eksoottisiin maihin, ei Hän luvannu kultaa, kunniaa ja lottovoittoja jonossa. Getsemanen kautta sinun on vaellettava perille Taivaan Kotiin ja Hän pitää sinusta huolen, turvaa siis Häneen.

      • Anonyymi

        Pyhät Jeesus vie toisessa tulemisessaan 1000 vuodeksi taivaaseen. Kaikki jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään.

        1000 vuoden jälkeen herätetään jumalattomat, myöskin paholainen päästetään vankeudestaan vähäksi aikaa. He nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin. Viimeinen tuomio heille. Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa heidät. Tämä on toinen kuolema heille.

        Tämän jälkeen Jumala luo omilleen uuden taivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asuu.

        1. Armon aika päättyy. Kristus tulee Elämän ylösnousemus. Vanhurskaat hallitsevat Kristuksen kanssa taivaassa, tuhannen vuotta. Tuomion ylösnousemus. Tuomio pannaan täytäntöön. Uusi maa.

        1234567---


    • Anonyymi

      Veijosen ylivoimaa!

    • Anonyymi

      Kiitos Veijonen!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      382
      1463
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1263
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      114
      1187
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1082
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      967
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      886
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      806
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      790
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      90
      784
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      662
    Aihe