Sairaat voimat ajavat maailmaa kohti kolmatta maailmansotaa

Anonyymi-ap

Enkä tarkoita nyt jenkkejä. Pax Americana on ollut pääosin hyvin rauhaisa ajanjakso maailman historiassa. Länsimaissa sotaa ei ole ollut ja muualla ne ovat olleet proxy-sotia tai sisällissotia. Venäjän barbaarinen hyökkäys muutti tämän, eikä tämä fakta kumoonnu sillä, että valtamediakin on paniikissa jaksanut jauhaa asiasta.

Putinismi on sairas ideologia. Sen mukaan länsi on syyllinen lähes kaikkeen pahaan mitä maailmassa on koskaan sattunut, eivätkä Kiina ja Venäjä ole koskaan tehneet mitään pahaa. Itsensä kanssa ristiriitaiselta tämä alkaa kuulostaa, kun samaan syssyyn väitetään, että Eurooppa on heikko sen liberaalin ideologian takia, ihan niin kuin liberalismi ei olisi koskaan levinnyt USAan. Eurooppa esitetään pelkkänä USAn vasallina, jolla olisi parempi kuulua Venäjän etupiiriin. Näin etenee Putinismin mielisairas narratiivi.

Paitsi että edellä esitetty historian tulkinta vilisee virheitä. Siinä unohdetaan Neuvostoliiton tekemät brutaalit kauheudet sekä omia kansalaisiaan että entisten neuvostotasavaltojen kansalaisia kohtaan. Unohdetaan holodomor, Stalinin vainot, gulagit ja neuvostosotilaiden suorittamat sotarikokset toisessa maailmansodassa, kuten saksalaisnaisten järjestelmälliset massaraiskaukset. Unohdetaan Kiinan kulttuurivallankumous, suuri harppaus ja sen seurauksena kuolleet ihmisten suuret laumat. Tiananmen, Tiibetin miehitys ja Kiinan oma ekspansionistinen sotapolitiikka Taiwania vastaan.

Venäjä ja Kiina esitetään uhreina ja samaan syssyyn syytellään länsimaita imperialismista. Unohdetaan mitä Kiina ja Venäjä itse asiassa ovat: Ne ovat maailman kaksi viimeistä pystyssä seisovaa imperiumia, joiden koko ideologia ja olemassaolo nojaa imperialismiin. Putinismi onkin imperialismin yksi ilmentymä. Kiinaankin kuuluu useita alistettuja kansakuntia, kuten uiguurit ja Tiibet. Heidän ihmisoikeuksiaan poljetaan eräänlaisilla keskitysleireillä. Siis samanlaisilla leireillä, joita on myös Kiinan liittolaisessa Pohjois-Koreassa.

Venäjä on täysin samanlainen alistettujen kansojen vankila. Sen suorittamista kammottavista sotarikoksista Ukrainassa ja Tsetseniassa vaietaan, koska Venäjähän ei maan virallisen tulkinnan mukaan edes ole sodassa. Jos USAn imperialismia aletaan syytellä, pitää muistaa, että Irakin sota oli todennäköisesti helpompi siviileille kuin Ukrainan sota, siitä huolimatta että Ukrainaa autettiin.

Lännen pahuuden alku ja juuri tietysti on juuri liberaali ideologia, joka uhkaa syöstä diktaattorit valtaistuimeltaan. Sopii kysyä, onko Venäjällä ja Kiinalla parempaa tarjota tilalle. Maissa vallitsee lähes täydellinen valvonta, jossa vapautta ei ole, homoja ja muita vähemmistöjä vainotaan, naiset on alistettu, perheväkivalta laillista, TV täynnä pelkkää propagandaa ja sananvapaus käytännössä kielletty. Väärin valituista sanoista joutuu kidutetuksi vankileirille. Onkin surkuhupaisaa, että osa putinisteista meuhkaa juuri sananvapauden puolesta. Suomessa on kuulemma sananvapaus uhattuna. Venäjän ja Kiinan malliin verrattuna liberalismi on kuin seitsemäs taivas.

5

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvä aloitus.

      Ottaisin myös esiin hyssyttelijä-valtiot, jotka näyttävät hyväksyvän sen, että maat aloittavat imperialistisia sotia ja lähtevät aseellisesti valtaamaan naapurimaitaan.

      Näitä hyssyttelijöitä on eri tasoisia. Kaikkein moraalittomimmat hyssyttelijät, kuten Intia, ottavat kaiken taloudellisen hyödyn muiden laittamista pakotteista laimentaen niiden efektiä - ja kehtaavat tämän jälkeen esiintyä ”puolueettomina rauhan-lähettiläinä”. Käytännössä nämä hyssyttelijät mahdollistavat aggressiivisten diktaattorien toimet.

    • Anonyymi

      Jatkan vielä aloitustani, koska pitää purkautua.

      Putinistit ovat hiljattain siirtäneet propagandakampanjansa sosiaalisen median ulkopuolelle. Heidän puheitaan saa kuunnelle julkisilla kuntosaleilla ja virkistyspaikoilla. Pakoon ei siis pääse, vaikka haluaisi.

      Putinistit ajavat maailmaa kohti suurvaltakonfliktia, jonka tuhoisuutta he eivät itse varmaan ymmärrä. Tarkoitus on saattaa voimaan "uusi maailmanjärjestys", kuten Putin asian kuvailee. Jälleen surkuhupaisaa, että osa putinisteista syyttää länttä NWO-agendasta, joka tulee sanoista New World Order. Putin ja Kiina ovat tämän suunnitelman takana, ja se voi koitua vielä monien kohtaloksi.

      Ilmeisesti tarkoitus on sitoa länsi pitkään sotaan, mahdollisesti kahdella rintamalla, kun Kiina vielä hyökkää Taiwaniin. USA on luvannut puolustaa Taiwania Kiinan aggressiolta, mutta mitkä lienevät rahkeet, kun Ukrainankin tilannetta on hallittava? Hyökkäys Taiwaniin Ukrainan sodan vielä ollessa käynnissä tarkoittaisi käytännössä maailmansotaa, joka voi laajeta ydinasekonfliktiksi.

      Putin puhuu ydinaseista ja pelottelee niillä vailla estoa. Ukrainan sodan aikana on huudettu sutta jo monen monta kertaa, mutta kertaakaan ei ole ammuttu ydinohjuksia. Valitettavasti tämä hämärtää punaisia viivoja, kun kukaan ei oikein enää tiedä, mikä uhkaus kuuluu ottaa tosissaan ja mikä ei. Uhka on vakavampi kuin moni tajuaa, koska Venäjä on valinnut johtajikseen vainoharhaisia barbaareja.

      Joka tavanomainen konflikti olisi todella tuhoisa. Aseteknologia on kehittynyt toisesta maailmansodasta huomattavasti. Käytössä on nykyisin myös biologisia, kemiallisia ja tekoälyyn perustuvia aseita. Venäjän barbaarisuudesta päätellen, ei heillä ole mitään pidäkkeitä ottaa nämäkin keinot käyttöön, jos konflikti tästä laajenee. Videolla slaughterbots kuvattiin hyvin mitä tekoäly voi Venäjän ja Kiinan käsissä aiheuttaa. Droneparvien toteuttamat massapommitukset voidaan ehkä toteuttaa sellaisessa mittakaavassa, että se saa toisen maailmansodan näyttämään pieneltä tussahdukselta. Toisin kuin ydinaseille, ei tällaisille aseille ole edes kansainvälistä tabua, joka estäisi niiden käyttämisen.

      Ihmetyttää miten yksikään Suomalainen voi olla asiassa Venäjän puolella. Suomi liitettiin jo Putinin sanoissa Venäjän etupiiriin. Luonnollisesti meille ei annettu mahdollisuutta sanella itse omaa kohtaloamme. Sen saneli Putin. Jos Ukraina kaatuu, tuleeko Venäjä silloin Suomeen, koska emme ehkä ehdi Natoon ennen kun niin tapahtuu? Tulevatko venäläiset sotilaat raiskaamaan naisiamme, lapsiamme, aviopuolisojamme ja sisaruksiamme? Puolustavatko hyödylliset idiootit yhä Putinin etua tässä vaiheessa, kun Helsinki on raunioina ja Turkua pommitetaan? Missä on putinistisuomalaisten moraali?

      Kuitenkin meidän täytyy ymmärtää, ettei Nato jäsenyyskään välttämättä estä sotaa, koska Putin-Kiina akselin tavoitteena voi olla sota Natoa vastaan. Vain globaali konflikti ja lännen täydellinen nöyryytys voi nimittäin kumota nykyisen maailmanjärjestyksen. Venäjällä on suunnitelmat liittää ainakin kuusi uutta maata itseensä sen jälkeen kun Ukraina on miehitetty. Kiinan suunnitelmat yltävät vieläkin pitemmälle.

      Mahdollisesti sota alkoi jo vuonna 2019, kun Kiina tarkoituksella päästi laboratoriostaan koronaviruksen. Sillälailla sekä heikennettiin länttä, lietsottiin siellä poliittisia vastavoimia ja siirrettiin huomio pois Kiinan sotasuunnitelmista. Nyt laboratoriovuototeoriaakin pidetään jo uskottavana. Jos ajattelet kannattavasi kiinalaista järjestelmää, kysy itseltäsi, olisitko kannattanut Kiinan koronarajoituksia, jos sellaiset oltaisiin otettu käyttöön myös Suomessa? Luultavasti et, kun ei niitä kannattanut moni kiinalainenkaan. Silti moni suomessa pitää kiinalaista järjestelmää hyvänä.

      Meidän pitää ymmärtää, että suurin uhka lännelle ei ole suora Putinin aggressio, koska Venäjä on sotilaallisesri hyvin heikko verrattuna yhdysvaltoihin. Kiina on Venäjää paljon suurempi uhka. Kuitenkin kaikkein suurin uhka tulee länsimaiden sisältä, ja sitä rahoitetaan sekä Kiinasta että Venäjältä käsin. Suurin uhka ovat länsimaiset putinistit, jotka haluavat olla hyvää pataa diktatuurimaiden kanssa ja rakentaa koko energiainframme niiden varaan. Tällaiset sairaat ihmiset tekevät kaikkensa, jotta länsimaiset ihniset vihaisivat omaa kulttuuriaan ja omia liittolaisiaan. Eurooppa vihaisi USAa ja USA Eurooppaa. Hajoita ja hallitse on ikivanha taktiikka, jota Putin ja Kiina käyttävät meitä vastaan. He rahoittavat ääripuolueita ja vaahtosuisia putinisteja, jotta saisivat tuhottua meidät sisältä käsin.

      Vältetään kolmas maailmansota. Ei sitä kukaan oikeasti halua. Slava Ukraini!

    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/3481b9d8-c778-4591-8ccd-d65fce03b073
      "Venäjän turvallisuuspalvelu FSB:n rakennus tulessa – Räjähdyksiä kuultu, ainakin yksi kuollut
      Venäjän turvallisuuspalvelun rakennus on tulessa Etelä-Venäjällä."

      Nyt alkoi tapahtumaan, tämä om venäjän tekemä "lavastettu" isku, josta venäjä saa syyn aloittaa hyökkäys johonkin muuhun maahan, joka on iskun tehnyt
      Kremlissä varmasti kovasti mietitään mikä maa laitetaan iskuun syylliseksi ja varmasti myös suomi on ehdolla.

      • Anonyymi

        Tuskin kovin iso juttu. Venäjällä on tapahtunut tusinoittain räjähdyksiä tärkeissä kohteissa jo viime keväästä lähtien.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      445
      4778
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1702
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      93
      1438
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1339
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1296
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1171
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1065
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      980
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      865
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      839
    Aihe