Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Järviseudun mamukiimainen "kotouttamisohjelma"

Anonyymi-ap

Lappajärven kunnan rahoja hankehumppiin tuhlaileva Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy suunnittelee Järviseudulle maahanmuuttajien "kotouttamisohjelmaksi" harhaanjohtavasti nimettyä monikulttuuristamisohjelmaa: https://www.jpyp.fi/kotouttaminen-tutuksi/

Hankesivulla kerrotaan että hankkeen tarkoituksena on "valmentaa yrityksiä sekä organisaatioita monikulttuurisiksi työympäristöiksi."
Tässä ollaan nyt menemässä perse edellä puuhun sillä muuttamalla organisaatioita monikulttuurisiksi niistä tehdään entistä surkeampia organisaatioita ja samalla edistetään segregaatiota. Kuten kaikki tietävät ei monikulttuurisuuden keisarilla ole oikeasti vaatteita vaan monikulttuurisuus on lähinnä riesa joten Järviseudun kannattaisi vältellä viimeiseen asti alueemme muuttamista monikulttuurisiksi "inklusiivisiksi" eläintarhoiksi. Järviseudun on turha haaveilla paluumuuttajista jos alamme monikulttuuristamaan Järviseutua, suomalainen haluaa asua siellä missä asuu muita suomalaisia eikä missään "monikulttuurisissa" lähiöissä.

30

652

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Varmaan tarkoitus on saada kristittyjä maahanmuuttajia tänne.

    • Anonyymi

      Kotouttaminen onnistuu parhaiten pikkupaikkakunnissa, joissa kaikki tuntevat toisensa ja kaikki tietävät toistensa asiat.

    • Anonyymi

      Kuuluu agenda 2030.Luultavasti täällä istuu päättäjissä heitä,jota tuota ajavat.Hehän ovat jo kaikissa päätäntäelimeissä.Tekevät tätä ovelasti,niin,ettei kansa tajua.

      • Anonyymi

        Eipä ole muuta vaihtoehtoa.


    • Anonyymi

      JPYP on sellainen puuhastelu paikka joka pitäisi ensimmäisenä lakkauttaa.

      • Anonyymi

        JPYP voisi näyttää itse esimerkkiä monikulttuurisesta työpaikasta. Nyt siellä on töissä pelkästään valkoihoisia työntekijöitä. Eli työpaikka on valkoisten etuoikeus. Pitäisi potkia puolet pihalle ja palkata tilalle rodullistettuja muunsukupuolisia jotta toteutuisi inklusiivisen ja turvallisen tilan periaate.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JPYP voisi näyttää itse esimerkkiä monikulttuurisesta työpaikasta. Nyt siellä on töissä pelkästään valkoihoisia työntekijöitä. Eli työpaikka on valkoisten etuoikeus. Pitäisi potkia puolet pihalle ja palkata tilalle rodullistettuja muunsukupuolisia jotta toteutuisi inklusiivisen ja turvallisen tilan periaate.

        Asiaa. Omituista maahanmmuuttosähläämistä.


    • Anonyymi

      Yle kirjoittaa tänään kuinka Helsingissä nyt yritykset ovat valmiita muuttamaan pakoon monikulttuurista menoa: https://yle.fi/a/74-20022192

      Meidän täällä Lappajärvellä kannattaisi tarjota suomalaisille yrityksille turvapaikka ja olla vaihtoehto tuollaiselle haitalliselle monikulttuuriselle kehitykselle.

    • Anonyymi

      Sais jo alkaa muut maat avustamaan Suomalaisia.Ollaan pieni vähemmistökansa,jota nyt agendan myötä ollaan tuhoamassa.Meidät on jo muutenkin Eu.n myötä tuhottu kaikki mitä aikoinaan rakennettiin.Jäljellä enää mittava velka,josta Eu on näppärästi ajatellut,että pääsemme niistä eroon,kun menemme liittovaltioon.Hyvästi itsenäisyys,joka tosin on jo viety kansalta kysymättä

    • Anonyymi

      Toki työt myös jaettava.Kaikki maahan tulevat tekemään töitä,eikä meidän rahoilla loisimaan.

    • Anonyymi

      Monikulttuurisuus on rikkautta

    • Anonyymi

      Aina kun on ruvettu "monikulttuuristamaan" jotain on se tuonut lähinnä kulttuurien välisten erojen aiheuttamia konflikteja.
      Kun kunnollisia maahanmuuttajia on tullut esimerkiksi Virosta tai Venäjältä ei silloin ole tarvittu mitään monikulttuurisuushankkeita vaan he ovat kotoutuneet tänne ihan ilman mitään hankehumppia. Nyt näemmä JPYP alkanut larppaamaan pääkaupunkiseudulta kopioituja monikulttuurisuussekoiluja.

      Mitään erillistä monikulttuuristamisprojektia ei tarvita maahanmuuttajien kotouttamiseen sillä ne ovat segregaatiokehitystä. Maassa maan tavalla tai kengänkuva persuksille.

      • Anonyymi

        kristinusko on myös tärkeä


    • Anonyymi

      Eikä taida ihan kristittyjä olla ketä saapuu,🥷👤🧔

    • Anonyymi

      Lappajärvelle ei kaivata mitään ameriikasta kopioitua woke-sekoilua jota vihervasemmisto ajaa Suomessa kuin käärmettä pyssyyn.

      • Anonyymi

        Ei Lappajärvelle Wokea tuu, mutta vahvasti tukeudutaan maahanmuuttoon tulevaisuudessa. Niin kuin jo nytkin.


    • Anonyymi

      Eikö täällä ole jo kokemusta maahanmuuttajista? Ilmeisen hyvin on mennyt, kun työllistyvät hyvin.

      72% kunnan maahanmuuttajista on venäläisiä. Ilmeisen tärkeän lisän ovat tuonet yrityseämälle. Onko aloittajan ongelmana siis maahanmuutto yleensä vai ainoastaan maahanmuuttajien etnisyys?

      • Anonyymi

        Aloittaja lienee itärannalta.


      • Anonyymi

        Monikulttuurisuuteen kuuluu rasismi. Rasismi on yksi monikulttuurisuuden oireista. Jos haluaa monikulttuurisuutta niin mukana tulee myös rasismia. Mitä enemmän on monikulttuurisuutta sitä enemmän on rasismia.


    • Anonyymi

      Venäläiset eivät haittamaahanmuuttajia.Tekevöt töitä.

      • Anonyymi

        Totta se on!


      • Anonyymi

        Eikös aloittaja puhunut yleensä maahanmuutosta?


    • Anonyymi

      Kouttamisessa Suomen parhaita nämä lappajärveläiset.

      • Anonyymi

        Tarkoittanet kotouttamista


    • Anonyymi

      Järviseudulla on tähän asti onnistuttu hyvin maahanmuuttajien kotouttamisessa koska tänne ei ole vedetty maahanmuuttajia liian etäisistä kulttuureista joiden on vaikea tai/ja jopa mahdotonta sopeutua suomalaiseen kulttuuriin.
      Mihinkään monikulttuurisuuteen ei pidä missään nimessä pyrkiä vaan maahanmuuttajien tehtävä on sopeutua meidän suomalaisyen kulttuuriimme. Aina kun jossain on alettu varta vasten "edistämään monikulttuurisuutta" on siitä seurannut kaikenlaisia ongelmia.

    • Anonyymi

      Juurikin näin.Ja Venäläiset sopeutuu tänne siksi niin hyvin koska olemme sukulaiiskansaa.

      • Anonyymi

        Ennen kaikkea olemme kristittyjä.


    • Anonyymi

      Vuonna 1971 oli Tukholman alueella liian monta juuri tullutta Suomalaista maahanmuuttajaa. He, jotka eivät sijoittuneet heti työelämään jäivät joutilaina kuljeksimaan maanmiestensä kanssa, syrjäytyivät ja loivat käsitteet: "en finnen igjen" ja "finndjevel". Myös kaksi serkkuani.
      He, jotka sijoittuivat välittömästi asumaan ja työhön paikallisten sekaan, olivat sen sijaan menestyjiä. Kuten kolme serkkuani.
      Sellaisia mamuja me finskit olemme olleet. Eli emme sen kummempia, kuin muutkaan "kotoutujat". Eikö tästä olisi opiksi "kotoutettaessa" Suomeen tulevia.??

      • Anonyymi

        Osa Ruotsiin muuttaneista suomalaisista haittamaahanmuuttajista kerääntyi Slussenin alle juomaan viinaa.
        Ruotsalaisten oma moka: mitäs toivottivat kaikki vaan tervetulleeksi, olisivat ajaneet haittasuomalaiset pois sieltä takaisin Suomeen.

        Iltasanomissa oli hyvä juttu kuinka ruotsalaisen Filipstadin kunnan talous meni nurin kun kuntaa alettiin monikulttuuristamaan: https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006250410.html
        Toivottavasti me lappajärveläiset emme olisi yhtä sinisilmäisiä monikulttuurisuuden suhteen.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2197
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1446
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe