Venäjän ja Kiinan tapaaminen

Anonyymi-ap

Vaikka Natoon liittyminen on Suomelle kahdesta huonosta vaihtoehdosta se parempi vaihtoehto, on täysin selvää, ettei Venäjä hyväksy asiaa.

Venäjä on sidottuna Ukrainaan, mutta sota voi laajeta. Nyt se mitä tapahtuu Venäjän ja Kiinan tapaamisessa on äärimmäisen kiinnostava asia.

Suomi on tuudittautunut taas siihen, että ei Venäjä hyökkää Suomeen. Periaatteessa ei Venäjä ole kiinnostunut Suomesta kuin idän ja lännen välisenä maakaistaleena ja on täysin kiistatonta, ettei Putinin Venäjä hyväksy lännen tulevan yhtään lähemmäksi länsirajaansa.

Suomen raja vuotaa kuin seula ja kuka tahansa venäläinen pääsee tänne. Ydinvoimalat ja energialaitokset tulee olla tarkoin vartioituja.

13

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiina on riippuvainen viennistä ja länsi riippuvoinen Kiinasta monin tavoin. Talouspakotteiden asettaminen Kiinalle ei ole niin yksinkertainen asia ja Kiina tietää sen.
      Epätoivonen Venäjä on häviämässä sotaa Ukrainassa ja voittaakseen Ukrainan sodan tarvitsee Kiinalta aseellista tukea.

    • Anonyymi

      Nyt arvio on, että Suomi on Naton jäsen toukokuun puolessa välissä, mutta kuka enää uskoo näihin arvoihin?

      Jos Venäjä hyökkää Suomeen estääkseen Suomen Nato-jäsenyyden, se tapahtuisi todennäköisesti ennen ratifioinnin vahvistamista. Elämme jännittäviä aikoja.

      Kaikki tämä pelleily Turkin ja Unkarin kanssa, on varmasti päivänselvää kuka näytelmää ohjaa Venäjältä. Teatteria tämä on, maan johtajat tapaavat, mutta mitä todennäköisimmin Turkki valehtelee.

      Nyt on Unkarikin keksinyt erottaa Ruotsin ja Suomen hakemukset. Tämä on vain strategiaa viivytellä prosessia.

      Taustalla on Putinin Venäjä, joka haluaa voittaa Ukrainan sodan ja sen jälkeen huolehtia länsirintaman tilanteesta. Mikään ihme ei olisi, jos Unkarin sodana rauhanehdoissa Venäjä vaatisi, ettei Suomi saa olla Naton jäsenmaa.

      Helvetin helvetti, että piti syntyä maahan, jonka naapuri on Venäjä.

      • >Jos Venäjä hyökkää Suomeen estääkseen Suomen Nato-jäsenyyden, se tapahtuisi todennäköisesti ennen ratifioinnin vahvistamista.

        Hyökkäisi millä? Jos ohjuksilla, niitä on jo kivasti meilläkin. Sanottavia Venäjän maajoukkoja ei tällä suunnalla tietenkään ole, kun Ukrainassakaan ei ole riittävästi.

        >Mikään ihme ei olisi, jos Unkarin sodana rauhanehdoissa Venäjä vaatisi, ettei Suomi saa olla Naton jäsenmaa.

        Sitä voi kuvitella vaativansa mitä tahansa, mutta todellisuus on sitten jotain ihan muuta, eikä Nato erota jäseniään vaan puolustaa niitä.

        Timitrikin juuri uhkasi ICC:tä ohjusiskulla, notta kyllä siellä ihan vastuullista sakkia tuntuu päättävillä palleilla istuvan...

        Timitri tosin lienee jo Kremlinkin mittareilla enemmän kylähullun kuin päättäjän asemassa.


    • Anonyymi

      Suomen raja vuotaa kuin seula ja kuka tahansa venäläinen pääsee tänne. Ydinvoimalat ja energialaitokset tulee olla tarkoin vartioituja, paitsi olkiluoto 3, joka ei edelleenkään toimi.

    • Se pelota Usa,Cbs tv 10.3.2023

    • >Periaatteessa ei Venäjä ole kiinnostunut Suomesta kuin idän ja lännen välisenä maakaistaleena

      Ei, vaan oltuamme kerran osa Venäjää me kuulumme sinne ikuisesti. Nykyinen tila on vain väliaikainen häiriö Jumalan suunnitelmassa, jossa Venäjän osa on laajentua suurimman kokonsa tasolle ja hallita siitä koko maailmaa.

      • Anonyymi

        ” Ei, vaan oltuamme kerran osa Venäjää me kuulumme sinne ikuisesti. Nykyinen tila on vain väliaikainen häiriö Jumalan suunnitelmassa, jossa Venäjän osa on laajentua suurimman kokonsa tasolle ja hallita siitä koko maailmaa.”

        Kiitoksia uudesta lisäyksestä sarjaan ”Putinistin kuolemattomia tokaisuja”, Tarkkkispoika!

        Tulet näkemään tämänkin taas uudestaan sopivassa paikassa!

        On venäläisen miehen ’taakka’ uskoa, että milloin mikäkin maa-alue ”kuuluu” ikuisesti yhdelle paskatunkiolle, joka ei osaa hoitaa EDES OMAA MAATAAN KUNNOLLA!


      • Anonyymi kirjoitti:

        ” Ei, vaan oltuamme kerran osa Venäjää me kuulumme sinne ikuisesti. Nykyinen tila on vain väliaikainen häiriö Jumalan suunnitelmassa, jossa Venäjän osa on laajentua suurimman kokonsa tasolle ja hallita siitä koko maailmaa.”

        Kiitoksia uudesta lisäyksestä sarjaan ”Putinistin kuolemattomia tokaisuja”, Tarkkkispoika!

        Tulet näkemään tämänkin taas uudestaan sopivassa paikassa!

        On venäläisen miehen ’taakka’ uskoa, että milloin mikäkin maa-alue ”kuuluu” ikuisesti yhdelle paskatunkiolle, joka ei osaa hoitaa EDES OMAA MAATAAN KUNNOLLA!

        Katso nyt vähän kenelle vastaat ja mitä, pölvästi. 😅

        Nimimerkin idea on juuri auttaa hitaampiakin erottamaan, milloin kyse on sarkasmista ja milloin taas totisemmasta torvensoitosta.


    • Anonyymi

      Hynttyyt lyövät yhteen ja kimpassa Kimin ohjuksilla, täräyttävät usan halki poikki pinoon!!😜😛

    • Anonyymi

      22.3-23
      Yhdysvaltain hallituksen on harkittava uudelleen omia toimiaan ja kantaansa Ukrainan kriisiin ennen Kiinan kritisoimista, Kiinan ulkoministeriön tiedottaja Wang Wenbin sanoi keskiviikkona.
      "Suosittelemme Yhdysvaltojen puolta harkitsemaan uudelleen omaa rooliaan Ukrainan kysymyksessä, kääntymään pois liekkien ruokkimisen virheelliseltä polulta ja lopettamaan vastuun siirtämisen Kiinalle", diplomaatti päätti.

      Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusneuvoston strategisen viestinnän koordinaattori John Kirby sanoi aiemmin tiistaina, että Yhdysvallat ei pidä Kiinaa puolueettomana osapuolena Ukrainan tilanteessa. Kirby selitti, että Peking ei tuominnut Venäjän toimia, ei lopettanut Venäjän öljyn ja energian ostamista, Ei kieltänyt aseiden vientiä Venäjälle.
      Kiinan johtaja vieraili Moskovassa, mutta ei ole koskaan puhunut Ukrainan presidentin Vladimir Zelenskin kanssa.

    • Anonyymi

      Mihin unohtuu BRICS-maat ja miten Lähi-Idässä Saudit ovat alkaneet liittoutua vanhojen vihollistensa kanssa? Noiden maiden ontarkoitus heittää USA:n taala kaupan maksuvälineenä romukoppaan. Ja näin on jo käynytkin. Siksi USA ja demareiden Biden ovat paniikissa. Mutta tuo juna meni jo. Liitot on solmittu ja sopimukset allekirjoitettu.
      Kukahan on se suomalaispolitikko, joka joutuu matkustamaan Moskovaan ja nuolemaan heidän saappaitaan, jotta kauppasuhteet taas saadaan kuntoon. Taantuva ja kaatuva EU ei Suomea pelasta. Sveitsin pankit kaatuivat jo. Media tosin kertoo vain yhdestä, mutta kuinka monta niitä onkaan kaatunut ilman, että niistä on kerrottu meille? Entäpä Saksan pankit? Rothscheildit eivät pystyneet maksamaan velkojaan alkuvuodesta Aasian vanhoille suvuille ja he eivät myöskään onnistuneet myymään tarpeeksi omaisuuttaan, jotta velat olisi tullut maksetuiksi.
      Vatikaani on todellisuudessa maailman suurimpia pankkeja. Miksi Paavi määräsi kaikki sen pankit ja luostarit lähettämään kaikki varansa Vatikaanin maaperälle tammikuussa? Eli ei tule apua sieltäkään päin vanhoille pankkiireille.
      Elämme uuden aikakauden alkua ja vanha valta on jo romahtamassa, mutta pitää vielä kynsin ja hampain kiinni vallasta ja varallisuudestaan, mitä sillä vielä on.
      Vaan eipä auta, romahdus on jo tapahtunut kulisseissa, mutta näiden minionien romahdus ja epätoivoisuus hidastaa hieman muutosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      134
      2114
    2. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      201
      1929
    3. Seiska: Suhdekohussa rypenyt Anssi Heikkilä paljastaa - Pernilla Böckermanin kanssa tällaiset välit

      Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman tanssivat yhdessä TTK:ssa ja heidän ympärillään spekuloitiin suhteesta. Nyt Heikkil
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1526
    4. Ilouutinen: Sohvaperunat Soile ja Jorma taas TV:ssä - Sohvikset jo 18 kautta - Onnea!

      Onnea Sohvikset 18 kautta! Ja ihana Soile (ja Jorma!) taas mukana! Lue lisää ja katso Soilen hauska kuva tästä: https:
      Sohvaperunat
      9
      1065
    5. Piupali Paupali

      Kun en mä tunne teitä... Hyvät huomenet ja mukavat päivät ja hyvät viikonloput, arvoisat naiset ja herrat. 😊🎩🎪🤹🏼‍♂️
      Ikävä
      164
      954
    6. Elokapinan kielto aloite kerää nimikirjoituksia kovaa vauhtia !

      Nyt klo 14 mennessä nimiä on jo liki 17000 allekirjoitusta. Nyt niitä nimiä vaan lisää meille riittää no
      Maailman menoa
      278
      948
    7. Mitä muuttaisit kaivattusi

      Ulkonäössä tai persoonassa
      Ikävä
      75
      868
    8. Elokapinan lakkautusaloite 50 000 nimeä

      Ja lisää tulee, kohta on Ylenkin uutisoitavaa aloitteesta. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143
      Maailman menoa
      260
      854
    9. Hei, mies, kirjoita jotain minusta

      Plus jokin tunnistemerkki/kirjain nimessäni. En todellakaan ymmärrä, pidätkö minusta vai toisesta naisesta. Et ole koska
      Ikävä
      39
      799
    10. Näyttääkö kaivattusi

      Iloiselta vai surulliselta?
      Ikävä
      56
      796
    Aihe