Onko ateisteissa mitään kaunista?

Anonyymi-ap

Ateistit ovat itserakkaita oman onnen tavoittelijoita ja huonokäytöksisiä. Onko heissä mitään hyvää?

Rakkaudesta heillä ei näytä olevan oikeanlaista käsitystä. Rakastavat vain kaltaisiaan ja heitäkin vain eroottisesti. Muut rakkauden lajit näyttävät olevan heillä hakusessa.

Ja se eroottinenkin rakkaus on lähempänä pornoa kuin rakastelun jaloa taitoa, jossa on "autuaampi antaa kuin ottaa", minkä kristityt kyllä hyvin tietävät ja tuntevat.

Onhan siitä todistuksena läjäpäin lapsia, mutta ateisteilla niitä on vähemmän kuin puolitoista per parisuhde.

Vessan pöntöstä vetävät enemmän lapsia alas kuin synnyttävät, narsisteja ja opportunisteja kun ovat.

Pragmaatikkojakin ja jokunen diletantti pilkunviilaaja joukossa, mutta muut ovat amispudokkaita.

Ateistien oikeuskäsitys on "minä, minä ja vielä kerran minä!" Syntymättömällä lapsella ei ole ateistin silmissä mitään oikeuksia, jos hänen syntymäänsä vastustetaan ITSEKKÄILLÄ SYILLÄ.

"Veri nenästä siltä, joka nenää kaivaa!"
"Veri nenästä siltä, joka nenänsä muiden asioihin pistää!"

17

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Odotan nyt vihan vimmassa tehtyjä ateistien kommentteja avausviestiini. En erehtyne, kun arvelen raivon nousseen pintaan ateistin lukiessa viestini. Se oli tarkoituksin. :)

      "Kun vähän pintaa raaputtaa, niin...!"

      Kyllä me tiedämme, mitä tekoa ateistit ovat. Hyi!

      • Anonyymi

        Ateistit on Jumalattomia ÄäriVasemmistolaisia (SDP-Kommunisti-Vihreät-RKP)
        -noi pitäs Karkoittaa Suomesta kokonaan, vähintään Kieltää toimimasta missään !


    • Anonyymi

      Suomessa vain murto-osa ihmisistä uskoo todellisen Jumalan olemassa-oloon.

    • Tavallisella ihmisellä on erilaisia todellisuutta koskevia käsityksiä. Teistit sanovat, että tämän lisäksi todellisuuteen kuuluu jumalia. Jos teistejä ei olisi, olisi kuitenkin ateisteja, mutta heitä ei kutsuttaisi ateisteiksi. Ateistien käsitys olisi sama vaikka teistejä ei olisi ollut koskaan olemassa. Koska ateistit ovat ihan tavallisia ihmisiä, on ateisteissakin kauneutta ja ateistit osaavat rakastaa. Ole Hessu pois internetistä vähän aikaa, käy välillä ulkona, hanki kavereita ja tarvittaessa terapeuttista ammattiapua, kyllä ahdistus siitä hellittää.

    • Anonyymi

      Kauneus on katsojan silmissä. Mm. Helsingin sanomissa on ollut artikkeli, joka on käsitellyt ateistista taidetta. On myös erillistä ateistista musiikkia. Menneen (Neuvstoliiton)ajan taisteleva ateismi pyrki omana aikanaan rakentamaan kauniimpaa maailmaa niillä keinoilla, joita sillä oli käytettävinään. On myös ollut erilaisen ateistisia koulukuntia historian aikana eri puolilla, jotka ovat pyrkineet luomaan yhteiskunnallista ja elämän kauneutta ateististen aatteiden avulla, pyrkimyksenä kohti heidän mielestään parempaa maailmaa.
      Ja samaa tekee varmaan jokainen ateisti, joka pyrkii joko järjestön avustamana tai yksin rakentamaan oman aatteensa mukaisesti kauniimman maailman. Monissa maissa ateistiset järjestöt ovat paitsi ihmisoikeusjärjestöjä, myös taiteen ja kulttuurin tukijoita. Koska ateistien ja ateismin tilanne on kovin erilainen eripuolilla.

      Ainoastaan ihmisvihamielinen palsta-ateismi on rumaa ja rujoa, jossa ei ole pienintäkään pyrkimystä kauneuteen. Ja, jota anaali ja eritefiksaatiot riivaavaat.

    • Minussa on pelkästään hyvää.

      • Anonyymi

        Missäpäin?


    • Anonyymi

      Itse saatana tekeytyy valon enkeliksi, joten ei liene ihme, että hänen palvelijansa tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi?

      Ateistit sanovat olevansa hyviä ihmisiä ja ihmisoikeuksien puolella, mutta tekevät samalla kaikkensa rajoittaakseen kristittyjen sanan- ja uskonnon vapautta.

      Päämääränä on kristinuskon ja kristittyjen hävittäminen maailmasta keinolla millä hyvänsä. Väkivalta ei ole pois suljettu vaihtoehto.

      Militantit ateistit teurastaisivat kristittyjä jo nyt, ellei siitä olisi säädetty rangaistusta. Kun näillä ateisteilla on poliittinen ja sotilaallinen valta, niin silloin kristittyjen veri virtaa ja jäljellä olevia kristittyjä maita kuten Puolaa, Brasiliaa ja Afrikan kristittyjä maita pommitetaan, jotta päämäärä saavutettaisiin.

      Kyllä tämä tiedetään ja on käynyt ilmi tälläkin palstalla jo kymmeniä ja jopa satoja kertoja eri viestinkertojien viestien kautta.

      Friendly-atheist on militantti ateisti.

      • Olen sitä mieltä, että kristityt tulee sulkea mielisairaalaan tai vankilaan ja heidät tulee kastroida. Jos mikään muu ei auta, niin heidät pitää tappaa. Vain siten päästään eroon kristityistä ja hävitetään kristinusko maan päältä.

        Olen valmis äärimmäisiin toimiin tämän päämäärän saavuttamiseksi. Ensimmäiset tavoitteet on saada rajoitettua kristittyjen toimintaa. Kristinusko pitää saada kokonaan pois kouluista, katukuvasta ja mediasta.

        Sitten on ajettava tautiluokituksen muutosta, jotta kristinusko määritellään mielisairaudeksi, josta voi parantua vain kääntymällä ateistiksi. Lääkkeet eivät paljonkaan tässä asiassa auta, mutta jos keksitään ateismia vaikuttava ja kristinuskoa tuhoava lääke, niin se tulee määrätä pakolliseksi kaikille kristityille uskoville.


      • friendly.atheist kirjoitti:

        Olen sitä mieltä, että kristityt tulee sulkea mielisairaalaan tai vankilaan ja heidät tulee kastroida. Jos mikään muu ei auta, niin heidät pitää tappaa. Vain siten päästään eroon kristityistä ja hävitetään kristinusko maan päältä.

        Olen valmis äärimmäisiin toimiin tämän päämäärän saavuttamiseksi. Ensimmäiset tavoitteet on saada rajoitettua kristittyjen toimintaa. Kristinusko pitää saada kokonaan pois kouluista, katukuvasta ja mediasta.

        Sitten on ajettava tautiluokituksen muutosta, jotta kristinusko määritellään mielisairaudeksi, josta voi parantua vain kääntymällä ateistiksi. Lääkkeet eivät paljonkaan tässä asiassa auta, mutta jos keksitään ateismia vaikuttava ja kristinuskoa tuhoava lääke, niin se tulee määrätä pakolliseksi kaikille kristityille uskoville.

        No nyt on Hessulla taas psykoosit tulilla. Loit oikein erikseen nikin tätä varten.

        Ei saatana 😂😂😂


    • Anonyymi

      Tämmöistä jälkeä' syntyy, kun antaa uskonnon sekoittaa päänsä. Surullista.

    • Anonyymi

      "Ateistit ovat itserakkaita oman onnen tavoittelijoita ja huonokäytöksisiä."

      Olipas ilkeästi ja huonokäytöksisesti sanottu. Vain tekopyhä kaksinaamainen teisti kykenee moiseen ja rakastelee sitten itseään.

    • Anonyymi

      Tunnen miehen, joka on ollut nuoruudesta asti kommunisti ja ateisti. Hänellä oli tapana pahoinpidellä vaimoaan, kunnes vaimo haki hänestä eron ja vei lapset mukanaan. Tämä ateistinen mies on myös alkoholisti. Sellaisia ne ateistit ovat. Sydämettömiä ja kylmiä, itserakkaita ja pyrkyreitä. Tämäkin on ammattiliiton ja puolueen aktivisti.

      • Anonyymi

        Tunnen papin joka harrastaa pikkupoikia....


    • Anonyymi

      Mielestäsi siis 80% suomalaisista on itserakkaita oman onnen tavoittelijoita ja huonokäytöksisiä. Aika rankka väite.

      • Anonyymi

        Liki puolet suomalaisista uskoo johonkin jumalaan tai korkeampaan voimaan. Ateistisia on vähän yli puolet.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1407
    2. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1131
    3. 37
      812
    4. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      796
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      157
      765
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      752
    7. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      48
      722
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      695
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      679
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      632
    Aihe