CHUBB -vakuutuksesta.... -millaisia kokemuksia teillä?

Anonyymi-ap

CHUBB -vakuutuksesta.... -millaisia kokemuksia teillä?

Minulla on CHUBB nimisestä ulkolaisesta vakuutusyhtiöstä Stockmann Chubb -tapaturmavakuutus, joka pitää sisällään myös hammasturvan.
Olen kuullut ihmisiltä juttuja, jos jonkinlaisia, mm sellaista, että vakuutus ei korvaa tapahtuneita tapaturmia ja sairauksia välttämättä, vaikka siihen olisikin vakuutusehtojen mukaan oikeus. Pitääkö tällainen ikävä väite mahdollisesti paikkansa?

Kuulin myös, että aiemmin vakuutuspäätökset hoidettiin Ruotsista käsin ja nyt Helsingissä olisi osasto, joka käsittelee vakuutusilmoitukset?
Tällä nyt ei ole merkitystä sinänsä...

11

6830

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En ota tuolta yritykseltä enää vakuutusta, vaikea saada mitään korvausta vaikka todisteet/lääkärinlausunto tapaturmasta oli.

    • Anonyymi

      Miten autovakuutuksesta (palstan aihe) saa tapaturmasta vakuutuskorvauksen? Vai johtuisiko korvauksen saamattomuus juuri siitä että kyse on autovakuutuksesta.

    • Anonyymi

      Minulla oli peräti kaksi vapaaehtoista tapaturmavakuutusta Chubilta ja maksoin vakuutusmaksuja molemmista lähes 10 vuotta. Tapahtui työtapaturma ja sain vaikean aivovamman. Chubb ei korvannut mitään kummastakaan voimassaolevasta vakuutuksesta. Aivan järkyttävä tapaus ja menetin täysin uskoni suomalaiseen oikeuslaitokseen ja vakuutusyhtiöihin, myös Chubiin. Taistelin lähes 9 vuotta korvauksista ja voisin kirjoittaa pari kirjaa kokemuksistani niin SOTE:ssa kuin SOTU:ssa. En todellakaan suosittele Chubin vakuutuksia kenellekään!! Pysykää kaukana tästä vakuutusyhtiöstä!!!

      • Anonyymi

        No paska mikä paska koko chubb äitini sai 2 aivoinfarktia pienen ajan sisällä ja oli kaiken kattava vakuutus että infarktin aiheuttama vamma tai kuolema 10,000-30,000€ mut ihme ei mitään tullu vaikka isämme oli naimisissa äitin kanssa yli 50 vuotta ja heidän vastaus kun äitimme kuoli toisen aivoinfarktin aiheuttamaan massiiviseen aivoveren vuotoon nii heidän vastaus et mitä kuollut tekee korvauksilla et ihan selvää paskaa lupaavat ja mainostavat


    • Anonyymi

      Minulla oli hammasvamma ja korvaus maksettiin heti.

    • Anonyymi

      Aivan paska firma! Olen maksanut vakuutusmaksua lasten tapaturmavakuutuksen osalta todella monta vuotta, varmaan yhteensä 20, eikä saada sieltä mitään korvausta, vaikka olen koittanut nyt hakea tyttären tapaturman vuoksi. Vaikka Lähitapiola maksoi samantien korvausta, ei ole Chubbin mielestä oikeutettuja korvaukseen vaikka aivan päivän selvä tapaus!!

    • Anonyymi

      Älkää ottako täältä tai miltään yhtiöltä joka käyttää heitä MITÄÄN! Siis näiltä ei saa edes täysin suomenkielistä palvelua. Asiakaspalvelussa huono suomi. Asiointi TODELLA vaikeaa. Et saa korvauksia vaikka olisi päivän selvä tapaus. Omani lähdössä nyt FINE:lle selvitykseen. Olen aikeissa myös finanssivalvontaan tehdä tästä yhtiöstä valituksen.

      • Anonyymi

        Eikös Fine ole vähän niiku finanssivalvonta?


    • Anonyymi

      Muutama vuosi sitten hammasvamma, josta sain korvauksen nopeasti ja vaivatta.

    • Laitan minäkin lusikkani tähän soppaan, koska kysymys selviin, sattuneisiin tapaturmiin liittyvien vahinkojen korvaamattomuus näyttää olevan näinkin
      yleistä.
      Minulla, kuten monella muulla, on aivan tavallinen tapaturmavakuutus.
      En vakuutusta merkitessäni ymmärtänyt, että mahdolliset tapaturmavahingot
      on tapahduttava "vakuutusyhtiön hyväksymällä tavalla".
      Ellei, niin korvausta ei makseta.
      Vakuutusyhtiöltä olisi mielestäni korrektia sanoa asiakkaalle, että hyvä rouva tai herra, ettemme lainkaan voi myöntää Teille tapaturmavakuutusta, koska riski on mielestämme liian suuri!
      Näin ei kuitenkaan tehdä, vaan vuosikaudet - lue: 20v - kerätään vuosittaisia vakuutusmaksuja, vakuutuksenottajan ollessa koko ajan hyvässä uskossa,
      mutta merkitty vakuutus ei siis millään lailla ole turvaamassa asiakasta.
      Myyty tuote ei siis vastaa tilattua, lisäksi vakuutuksen rajoituksista tapaturma-tilanteessa ei merkitsemisen yhteydessä ole ollut mitään puhetta.
      Näin ollen tuotteessa on Kuluttajasuojalain tarkoittama virhe.
      Jonkun pitäisi saada aikaan ryhmäkanne, vaikkapa yhtä yhtiötä vastaan kerrallaan. Ei tämä muuten lopu.
      Jos se on rahasta kiinni, olisin valmis hyväksymään kohonneet preemiotkin, mutta
      nykyinen tilanne on melkein kestämätön.
      Vedin kotonani nurin niin, että käteni jäi alle, joka murtui.
      Hyvin arkipäiväinen ja tavallinen tapaturma.
      Nyt yhtiö arvelee, että kaatuminen johtuukin iästäni tai jostain muusta ulkopuolisesta syystä, jota lääketieteellisesti ei kuitenkaan voi varmistaa.
      Tilastollisesti, kaatumisia varttuneemmilla henkilöillä tapahtuu tietenkin nuo-rempia useammin, mutta mielestäni tilastoa ei voi pitää syynä.
      Vakuutuksenottajalla on oikeus vaatia, että sattuneen tapaturman seurauksia hoidetaan asianmukaisesti, eikä vain sinne päin!
      Syntynyttä vammaa hoitava kirurgi pyysi vakuutusyhtiöltä laskutuslupaa käden kuvaamista varten siten, että varmistetaan käden oikea jatkohoito.
      Vastaus oli kielteinen, eivätkä lääkärin tekemät lisäselvitykset kuvaamisen välttämättömyydestä muuttaneet kantaa, sillä potilas on sen ikäinen, ettei hän kenties enää tarvitse toiminnaltaan kunnossa olevaa oikeaa kättään.

    • Anonyymi

      En todellakaan suosittele ottamaan edes heidän matkavakuutusta! Eivät korvanneet mitään tapahtuneesta vahingosta josta aiheutui kokonaan uuden matkan hankinta kaikkine kustannuksineen jonka päälle vielä hävinneet ja rikkoutuneet matkatavarat. Luistavat korvauksista kokonaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe