Ydinaseiden huolto kallista ja vaativaa

Anonyymi-ap

Ydinaseiden sytyttimet, ja niitä kuljettavien ohjusten rakettimoottorit ja sähköjärjestelmät lakkaavat ajan mittaan toimimasta, minkä vuoksi monet ohjustyypit pitää rakentaa uudelleen 12–13 vuoden välein.


Ydinaseissa liikkuu suuri raha ja niitä pitää huoltaa jatkuvasti.

Venäjän armeijan korruptiosta ja huoltamattomasta kalustosta päätellen on todennäköisintä että tuo sama korruptioitunut järjestelmä on syönyt venäjän ydinaseet ja niiden kunnon samaan tilaan kuin muukin armeijan kunto on eli todennäköisesti venäjän ydinaseet ovat karmivassa huoltamattomassa tilassa ja niiden huoltoon ja ylläpitoon käytetyt rahat ovat samojen kenraalien taskuissa kuin muutkin armeijassa liikkuneet korruptioon kadonneet rahat.

Näin se vaan on kaikella todennäköisyydellä .

15

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olen samaa mieltä. Ihmettelen miksi Venäjällä on ydinaseita koska se ei osaa huolehtia mistään.
      Välillä sen ohjukset räjähtää tutkijoiden syliin.

      Länsimaat osaavat, heille suon ydinaseet.

      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        💋 ­N­­y­m­f­o­m­­­a­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17806510r

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Harrastus se on tämäkin... Ja täyttää kritteerit.. Vie rahat ja vaapaajan..

    • Tuossa tapauksessa Venäjän kentsut olisivat parempia lännen agentteja ja sabotöörejä kuin yksikään siitä hommasta palkkaa saava. Ja voivat hyvin ollakin.

      • Ydinaseet ovat konventionaalisia asejärjestelmiä vielä paljon parempi välistävedon kohde. Ydinaseissa riittää se, että vastapuoli uskoo niihin ja siksi niitä tuskin koskaan tullaan käyttämään. Jos Venäjällä on vedetty noin härskisti konventionaalisten aseiden (joita todennäköisesti käytetään ja välistäveto paljastuu) rakentamisesta ja ylläpidosta niin varmasti ydinaseissa on vedetty vähintään yhtä härskisti omiin taskuihin. Tämän vuoksi Venäjä tuskin eskaloi Ukrainan sotaa ydinaseiden käyttöön koska silloin sen viimeinenkin piilossa oleva kortti paljastuu hyödyttömäksi.


      • Holy_Roller kirjoitti:

        Ydinaseet ovat konventionaalisia asejärjestelmiä vielä paljon parempi välistävedon kohde. Ydinaseissa riittää se, että vastapuoli uskoo niihin ja siksi niitä tuskin koskaan tullaan käyttämään. Jos Venäjällä on vedetty noin härskisti konventionaalisten aseiden (joita todennäköisesti käytetään ja välistäveto paljastuu) rakentamisesta ja ylläpidosta niin varmasti ydinaseissa on vedetty vähintään yhtä härskisti omiin taskuihin. Tämän vuoksi Venäjä tuskin eskaloi Ukrainan sotaa ydinaseiden käyttöön koska silloin sen viimeinenkin piilossa oleva kortti paljastuu hyödyttömäksi.

        Voimme varmaan olla yhtä mieltä siitä, että on siellä todennäköisesti muutama toimivakin ydinase tuhansien joukossa. Ja varmaan rysäpöksykin pystyy tsekkaamaan pommista että kaikki osat ovat tallella ja toimivan näköisinä. Mitä sitten tapahtuu jos räjäyttämistä suurella riskillä yritetään, se on Herrassa.


      • Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Voimme varmaan olla yhtä mieltä siitä, että on siellä todennäköisesti muutama toimivakin ydinase tuhansien joukossa. Ja varmaan rysäpöksykin pystyy tsekkaamaan pommista että kaikki osat ovat tallella ja toimivan näköisinä. Mitä sitten tapahtuu jos räjäyttämistä suurella riskillä yritetään, se on Herrassa.

        "Voimme varmaan olla yhtä mieltä siitä, että on siellä todennäköisesti muutama toimivakin ydinase tuhansien joukossa."

        Varmasti on niin, että suurin osa itse ydinkärjistä toimii, mutta strategisten ydinaseiden toimitusjärjestelmät ja torjuntajärjestelmät (S-300 on suunniteltu myös ABM -järjestelmäksi ja nyt niillä mäiskitään maamaaleja Ukrainassa) on sitten enemmän ja vähemmän kuralla.

        "Ja varmaan rysäpöksykin pystyy tsekkaamaan pommista että kaikki osat ovat tallella ja toimivan näköisinä."

        Uskoisin, että Ukrainan katastrofissa paljastunut korruptio on tuonut rutkasti ylityötunteja FSB:lle kun ovat alkaneet tarkastamaan ja valvomaan niiden kuntoa.


    • Anonyymi

      En suosittele kokeilemaan!

      • Juurikin näin ja ainoa ydinaseilla uhkaileva on Venäjä. Ja vielä parempi neuvo on ”Älä uhkaile, jos et ole valmis käyttämään.” Jatkuva tyhjä ulina ydinaseista on rapauttanut merkittävästi ryssän uskottavuutta. Lännen tiedustelu tietää tasan tarkkaan ryssän todelliset aikomukset ja ne ovat ristiriidassa poliittisen puheen kanssa.


    • Anonyymi

      Kun parasta ennen päivä koittaa niin ne y-aseet voi lennättää Venäjälle.

      Jätteet on aina kipattu tunkiolle.

    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/da1e27cb-e3d4-4014-b261-2a7bfd9b57ac

      Venäjällä oli eniten ydinaseita, yhteensä 5 889, ja seuraavaksi eniten Yhdysvalloilla, 5 244. Näihin lukuihin sisältyvät myös käytöstä poistetut ydinaseet, jotka odottavat purkamista.

      Kiinalla oli hallussaan 410 ydinasetta, Ranskalla 290 ja Iso-Britannialla 225. Pakistanilla oli 190 ydinasetta, Intialla 164, Israelilla 90 ja Pohjois-Korealla 30.

      Sipri huomauttaa, että Pohjois-Korean luku on epävarma. Se uskoo, että diktaattori Kim Jong-unin hallitsemalla maalla voi olla materiaalia noin 50–70 ydinkärkeen, mutta todennäköisempää on, että luku on lähempänä 30:tä.

      • Anonyymi

        Ukrainan sota on näyttänyt että se mitä on paperilla saattaa olla hyvin kaukana todellisuudesta ainakin venäjän kohdalla muista en sitten sano mitään kun en vastaavaa sotanäytöstä ole päässyt näkemään heidän kohdallaan


    • Anonyymi

      Kandee kokeilla onko jääny ydinkärjet huoltamatta? ;)

    • Anonyymi

      Olen samaa mieltä. Ihmettelen miksi peklätä Venäjällä ydinaseita kun se ei osaa edes huolehtia mistään.

      Välillä sen ydinohjukset räjähtää tukijoiden sylkyyn.

      Länsimaat osaavat, heille suon ydinaseiskut.

    • Anonyymi

      Venäläisten ydinaseet? Nittä ei kyllä tarvii pelätä. Ne ei vaan toimi.

      Ei ne osaa tehdä rakettejakaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1663
    2. 44
      1003
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      62
      958
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      929
    5. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      60
      908
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      879
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      840
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      785
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      768
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      752
    Aihe