Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tylsä totuus vai jännät tarinat?

Anonyymi-ap

Varmasti jännä ajatella, että suurinta osaa maapallon asukkaista pidettäisiin jotenkin ovelasti tietämättömänä kaikista ihmeellisistä asioista, jotka juuri sinä olisit saanut nettiä tonkimalla selville. Kutkuttaa varmasti itsetuntoa ajatella olevansa tuollainen ainakin hitusen muita ihmisiä fiksumpi ihminen ja että kaikki muut ihmiset ovatkin harhaanjohdettuja, joita sinun pitää valistaa näillä netistä löytyneillä jutuilla.

Ehkä ajattelet, että sinulla on tärkeä tehtävä valistaa muita ihmisiä tällä salaliittoevankeliumilla. Vähän niinkun toisenlainen, tai sinun korjailemasi versio Jeesuksen evankeliumista. Sellainen mistä Jeesus ei osannut kertoa, vaikka eli maailmassa, jossa hän itse oli salaliiton kohteena, mutta ei nostanut kättään näitä salaliittoilijoita vastaan.

Kun häntä syytettiin ja uhattiin kuolemalla, hän ei avannut suutaan puolustaakseen itseään, tai sanoakseen vastasyytteitä. Jeesus eli niinkuin opetti, hän käänsi toisen posken. Varmasti Jeesus olisi voinut aukottomasti todistaa kaikkien muiden syyllisyyden salaliittoon häntä vastaan ja voittaa kaikki muut verbaalisessa sanasodassa, mutta ei sitä tehnyt.

Raamattu ei hyväksy toisenlaisia evankeliumeita. On vain se evankeliumi, joka on Raamatussa ja kaikki muut evankeliumit on eksytystä.

Salaliittoja tutkimalla ei löydy pelastusta eikä elämää. Sinä löydät vain riitoja ja tulet täyteen vihaa ja katkeruutta läheisiäsi ja tuntemattomia ihmisiä kohtaan. Löydät propagandaa ja ihmisiä jotka yrittävät eksyttää sinut uskomaan kaikenlaisia tarinoita, mitkä eivät edes ole usein lähellekään totta. Kaikki se viha ja katkeruus turhan takia. Ei kannata mennä sinne. Se on väärä tie.

3

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin, Jeesus käänsi vain posken.

      Koska hän oli Jumalan Poika, ja kykeni parantamaan ihmisiä, sekä herättämään kuolleista, olen varma että Hänellä olisi ollut kyky myös päinvastaiseen; joko saada kaikki Roomalaiset tms todella sairaiksi, tai kuolleiksi vain silmänräpäyksessä.

      Mutta koska tarkoitus ei ollut tehdä noin, sitä ei tapahtunut.

    • Anonyymi

      Niin elämän tiellä voi harhautua ties minne mutta entä sitten kun tilanne on se ettei ole enää mitään muuta kuin vain se jokin joka pitää edes jotenkin tässä elämän syrjässä kiinni. Onko silloin enää mitään väliä mitä se jokin on. Sitä haluaa ajatella että niiden asioiden joiden kanssa joudut elämään on jokin tarkoitus. Veisikö Jeesus todella sen tarkoituksen tunteen pois.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      77
      1438
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 51
      1222
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe