Unohda pimeä aine , Einsteinin teoriat ja hiukkasfysiikan standardimalli!

Anonyymi-ap

99% näkyvästä aineesta on plasman muodossa eli käyttäytyy sähköisesti koska se ei ole atomaarista ainetta

https://www.psfc.mit.edu/vision/what_is_plasma

Kuten kaikessa muussakin ns. virallisessa tai valtavirtatieteessä niin potentiaalisesti vaarallinen tieto on piilotettu propagandan taakse ja yleisin taktiikka on polarisoida keskustelu kahteen vastakkaiseen malliin jotka molemmat ovat vääriä tai ainakin hyvin puutteellisia kuten fysiikkatieteessä Einsteinin relativistiset mallit vs kvanttifysiikka joka pyritään esittämään mahdollisimman munkkilatinoidulla matematiikalla kuten esim. Hiukkasfysiikan standardimalli ja siihen liittyvät massiivisesti hypetetyt Higgs- sekoilut ja suurella rahalla kehitetyt hiukkaskiihdyttimien kanssa pelleilyt unohtamatta ns. Ligo-huijausta.

Koska plasma käyttäytyy sähköisten periaatteiden mukaan niin käytännössä toimivin kosmologia on plasmafysiikka (Hannes Alfven, Anthony Peratt & Eric Lerner) ja periaatteessa Nicola Tesla oli jo yli sata vuotta sitten oikeilla jäljillä mutta koska hänen keksintönsä olivat sotilaallisesti sovellettavissa ja potentiaalisesti hyvin vaarallisia niin Teslan ideat haudattiin vähin äänin ja korvattiin Einsteinin höpötyksillä jotka perustuivat väärin tehtyyn Michelson-Morley kokeeseen jossa ei otettu huomioon kaikkien mahdollisten fysikaalisten entiteettien rotaatiota (alkeishiukkasissa spin) josta seuraa ns. torsion vaikutus eli aika-avaruuden vääristyminen joka Einsteinilla koski vain suuria massakeskittymiä kuten aurinkoja ja galakseja mutta tosiasiassa vaikuttaa jo ns. alkeishiukkasten tasolla ja on juuri se prosessi jolla aine erilaistuu kvanttityhjiön nollapiste-energiasta. Plasma on sitten seuraava kehitysvaihe ja varsinkin aurinkojen ja ns. "mustien aukkojen" tapauksessa aineen ilmaantuminen kvanttityhjiöstä on erittäin tehokasta mistä seuraa että paljon hypetetty alkuräjähdysmalli on pelkkää harhautusta ja sekolua kuten suurin osa muusta ns. "virallisesta" tieteestä.

...

Jatkoa seuraa tarvittaessa. Tässä vain tämänkertainen pläjäys jota olen pohtinut itsekseni jo vuosikymmeniä ja olen pikkuhiljaa työstänyt käsitteellisen kielen lineaarisen ilmaisuun sopivaksi mutta koska kielellinen ilmaisu on aina peräkkäistä eikä rinnakkaista niin vain yhden aspektin tai näkökulman voi ja on mahdollista ilmaista kerrallaan ja lukijan pitää ihan itsekin syventyä ja perehtyä jotta ymmärtäisi ja oppisi jotain eikä vain omaksuisi annettuna kuten varsinkin yliopistojen akateemisissa papukaijakerhoissa pääsääntöisesti tapahtuu.
...

Saas nähdä mitä lillukanvarsitutkijan tekoälyttömyys tuottaa taas kommenteiksi. Tähän mennessä aitoja "järkisyitä" ei ole juurikaan bongattu... ;-)

Belisario

13

190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voihan rotaatio! Kaikkea sitä saa lukea kun vanhaksi elää.

      • Anonyymi

        Älä muuta viserrä. Kun Mandrake on vauhdissa, niin vanhaa fysiikkaa kumoutuu kuin viljaa niittomiehen edessä.


      • Anonyymi

        ÄLÄ NYT SANO MUUTA!


    • Anonyymi

      Pläjäys no2:

      Heti kirjoitettuani tuon aloituksen youtube ehdotti tätä videota jossa oli yllättävän paljon samantapaisia ideoita joita olen itsekin pohtinut jo parikympin iästä lähtien kuten esim. tieteen hahmotuksen bifurkaatio joka juontaa juurensa Descartesin filosofiasta jossa todellisuus jaettiin ulotteiseen aineelliseen ja ns. henkiseen todellisuuteen josta sitten myöhemmin tiputettiin pois tuo henkinen puoli mistä oli seurauksena nykyinen reduktionistinen materialismi jossa todellisena pidetään ainoastaan aineen pienimpiä (kuviteltuja) osia kuten kvarkkeja joista oletetaan kaiken mahdollisen olemassaolevan koostuvan ja että pelkästään matemaattisten avulla pystyttäisiin tyhjentävästi mallintamaan olemassaolevaa todellisuutta.


      PHYSICS IS WRONG w/ Dr. Wolfgang Smith

      https://www.youtube.com/watch?v=qH5KyzyN1F0

      https://en.wikipedia.org/wiki/Wolfgang_Smith

      W. Smith on iältään jo yli 90v ja sai nuoruudessaan paljon vaikutteita intialaisesta ajattelusta ja sen kolmijako-opista jossa todellisuudella on 3 aspektia jotka ovat tämäntyyppisiä:
      1) fysikaalinen - ajallinen ja ulotteinen
      2) tietoinen eli mentaalinen joka on pelkästään ajallinen ilman ulotteisuutta
      3) transkendentti joka ei ole ulotteista eikä ajallista
      Dualistiset mallit johtavat aina ongelmiin ja ristiriitoihin. Monistiset mallit kuten fysikalismi ja idealismi ovat molemmat aivan liian pelkistäviä voidakseen olla tosia ja vasta 3-jakoinen malli joka kykenee yhdistämään kaikki 3 näkökulmaa ja aspektia voi olla koherentti mallinnus.

      Siitä lähtien kuin fysikkkatieteessä ja kaikissa muissakin tieteissä luovuttiin luonnonfilosofisesta lähestymistavasta on lähes kaikki tieteenharjoitus ollut enimmäkseen sekoilevaa matemaattisten mallien kanssa leikkimistä koska ei enää pyritty ymmärtämään kokonaisuutta puhumattakaan siitä massiivisesta mielenmanipuloinnista mitä nyky-yhteiskunnissa harrastetaan koska valtaapitävät (varsinkin ns. hyvävelimuurarit & natsit) haluavat kontrolloida kaikkea mahdollista koska pelkäävät menettävänsä valtansa jos heidän mafiamainen toimintansa paljastuisi sellaisena kuin se on jatkunut jo vuosisatoja ellei tuhansia vuosia.


      Words That Hide the Truth - George Carlin

      https://www.youtube.com/watch?v=-ZAo_dUbh9s


      B

      • Anonyymi

        Mielenterveyden häiriö on yleisnimike erilaisille psykiatrisille häiriöille. Ne ovat oireyhtymiä, joissa on kliinisesti merkitseviä psyykkisiä oireita, joihin liittyy kärsimystä tai haittaa. Mielenterveyden häiriöt luokitellaan oireiden ja vaikeusasteiden mukaan. Vakavimmat häiriöt aiheuttavat subjektiivista kärsimystä sekä toimintakyvyn ja elämänlaadun heikkenemistä. Hyvän hoidon avulla vaikeastakin mielenterveyden häiriöstä kärsivä voi kuitenkin elää tyydyttävää elämää.

        Mielenterveys voi kuormittua joissain elämän vaiheissa ja tilapäinen henkinen pahoinvointi vaikeassa elämäntilanteessa on aivan normaalia. Mielenterveyden järkkyessä on kuitenkin tärkeää, että häiriö tunnistetaan ja että siihen saadaan sopivaa hoitoa. Mielenterveyden häiriöissä on kyse useiden tekijöiden summasta. Usein jokin stressitekijä lopulta laukaisee häiriön, jonka puhkeamiselle muut tekijät ovat jo aiemmin luoneet pohjaa.

        Mielenterveyden häiriöksi ei lueta tavanomaisia reaktioita, jotka liittyvät arkielämään, kuten normaali surureaktio menetystilanteessa. Reaktioita normaaleihin elämän vastoinkäymisiin ei pidä nähdä sairautena. Myöskään voimakas ristiriita, esimerkiksi vakaumuksessa tai mielipiteissä, yksilön ja muiden ihmisten välillä ei ole peruste mielenterveyshäiriön diagnosoinnille.

        Mielialahäiriöt
        Ahdistuneisuushäiriöt
        Psykoosit
        Syömishäiriöt
        Päihde- ja toiminnalliset riippuvuudet
        Elintavat ja mielenterveyshäiriöt
        Lasten mielenterveys ja mielenterveyden häiriöt
        Nuorten mielenterveyshäiriöt

        Ehkäisevä mielenterveystyö

        Mielenterveyden häiriöiden ehkäisyllä pyritään vähentämään tai poistamaan sekä yksilön että yhteisöjen mielenterveyttä vaarantavia tekijöitä ja rakenteita.

        Mielenterveysongelmien syntymistä voidaan ehkäistä

        parantamalla ihmisten välisiä sosiaalisia suhteita
        vähentämällä päihteiden käyttöä
        tarjoamalla apua perheiden ongelmiin
        tukemalla oppimisvaikeuksista koulussa kärsiviä lapsia ja nuoria
        puuttumalla kiusaamiseen, väkivaltaan ja hyväksikäyttöön
        ehkäisemällä syrjäytymistä
        kehittämällä elinympäristöä.

        Psyykkisen oireilun tausta ja tunnistaminen

        Psyykkisen oireilun taustalla saattaa olla psykososiaaliseen kehitykseen ja elämäntilanteeseen liittyviä kysymyksiä tai opiskeluun tai työhön liittyviä paineita. Myös ihmissuhteen luominen ja katkeaminen voivat aiheuttaa hankaluuksia.

        Kuinka tunnistaa psyykkinen oireilu? Siihen voi liittyä muun muassa seuraavia ilmiöitä:

        voimakkaat ja yhtäkkiset muutokset käytöksessä
        vetäytyminen
        häiriökäyttäytyminen
        sensitiivisyys, herkkyys kritiikille
        itkuherkkyys
        selkeät keskittymisvaikeudet ja jatkuva levottomuus
        voimakkaat mielialan vaihtelut
        väsymys ja aloitekyvyttömyys
        opintomenestyksen tai työpanoksen heikkeneminen
        poissaolot työssä tai opiskelussa
        ongelmat suhteissa muihin ihmisiin
        somaattinen oireilu, huoli terveydestä
        hygienian heikkeneminen.

        Mielenterveyshäiriöiden diagnosointi

        Mielenterveyshäiriöiden diagnosoinnissa käytetään kahta psykiatrista tautiluokitusjärjestelmää, Maailman terveysjärjestön kehittämää ICD-järjestelmää ja Yhdysvaltojen psykiatriyhdistyksen kehittämää DSM-järjestelmää. ICD-10 on suomalaisessa terveydenhuollossa käytössä oleva järjestelmä. Uusimmasta DSM-5-järjestelmästä ei tällä hetkellä ole saatavilla suomenkielistä versiota.
        ICD-10 psykiatrian luokituskäsikirja
        Yhdysvaltojen psykiatriyhdistyksen DSM-5 -tautiluokitus (englanniksi)


    • Anonyymi

      SITÄKÖ ON PIMEÄÄ AINETTA SITTEN 99% KAIKESTA AINEESTA....HAA....HAAA....

    • Anonyymi

      "99% näkyvästä aineesta on plasman muodossa eli käyttäytyy sähköisesti koska se ei ole atomaarista ainetta "

      Atomisuus tarkoittaa atomifysiikassa, joka on atomien fysiikka, sitä että on sähköisiä vuorovaikutuksia ytimen ja elektronien välillä eikä mitään muuta. Atomaarisessa aineessa on varmaan paljon atomeja ja niiden välillä matkaa.

      Jos ajattelit jossain vaiheessa:

      käyttäytyminen on sähköistä => aine on ei-atomaarista

      Ajattelet varmaan, että atomit ovat biljardipalloja. Oikeasti biljardipallot ovat useita atomeita. Ja useiden atomien väliset voimat ovat sähköisiä (etenkin kahden toisiaan lähestyvän atomin), joten olet väärässä myös tällaisessa:

      käyttäytyminen on sähköistä => aine ei ole palloja

      Lauseesi plasmasta verrattuna atomaariseen aineeseen ovat täysin absoluuttisia (Descartes sanoisi, että bifurkoit todellisuuden yhdestä kohtaa plasmaan ja atomeihin). Näin ei ole laita. Aine pääsee plasmaksi vaikka siinä esiintyy edelleen täysin neutraaleja atomeja, jotka eivät ole menettäneet yhtään elektronia.
      https://en.wikipedia.org/wiki/Plasma_(physics)#Properties_and_parameters
      Tämä aine käyttäytyy jo toisin kuin kaasu, kun se atomi millä elektronit ovat, muuttuu jatkuvasti ja ylipäänsä siksi, että osien välisessä törmäilyssä voi olla ioneja yksi kappale tai enemmän. Jos jollain ytimellä on jokin elektroni jäljellä, kyseessä on atomi, ja todellisuus tämän aineen luona käyttää atomifysiikkaa. Toisaalta, kun plasmassa tapahtuu törmäyksiä ytimien ja vapaiden elektronien välillä, joutuu käyttämään atomifysiikan tietoa muutenkin.

      Et voi sanoa sitä, mitä varsinaisesti tuossa lukee:

      ei-atomaarinen aine => käyttäytyminen on sähköistä

      Jos aineesta tiedetään vain, että se on ei-atomaarista, on täysin auki miten se käyttäytyy. Ei-atomaarisia aineita (tarkoitus puhua makroskooppisissa määrissä) ovat mustat-aukot; leptonikentät (lähinnä avaruudesta saapuvat neutriinot esiintyvät kuin olisivat kaikkialle tasaisesti jakautuneet); ionisoitunut nuklidien aine, jolla ytimet ovat keskimäärin paljaita. Jälkimmäinen tarkoittaa sitä, että 'ei-atomaarinen plasma' viittaa eniten universumin alkuun ja esim. tähtien keskipisteen lähelle.

      Ei-atomaarisuudessa kuljetaan kohti kuumempaa tilaa, ja sitä, että käytös ei olekaan enää vain sähköistä. Esim. tähtien ytimestä ja sähköfuusivoimalasta ei kannata sanoa, että sen käytös on sähköistä. Sähköiskut ja Teslat ovat ydinten suhteen täysin atomisia, vaikka niissä voi sanoa olevan kiinnostavinta se, että on vapautettu liikkuvia elektroneja ja näitä pitäisi tutkia.

      Et voi sanoa

      plasma <= => sähköinen käytös

      nykyään. Plasmasta voidaan puhua pelkkänä SM-vuorovaikutuksena, mutta silloin se ei ota kaikkia nykyään ideoituja plasmoja huomioon (yhteisnimitys plasma tulee siitä, että on kuumaa, ja tavallaan yhteisnimitys oli tyhmä valinta, kun eroja on niin paljon kuin on). Eikä tähtien ydintä.

      MIT:issä tehdään virallista tiedettä. Joskus jopa ennakkoon.
      https://www.psfc.mit.edu/vision/what_is_plasma
      Joitain ionisoituja ainemääriä ei sanota plasmaksi, tai silloin olisi kyseessä kylmää plasmaa. Nebulan nimenomaan voi ionisoida, antamalla sille tarpeeksi energiaa elektronin vapauttamiseksi, mutta tämän elektronin saama liike-energia ei välttämättä ole niin suuri, että nebula siitä lämpenee montaa astetta. Kylmä plasma, joka on liian tiheässä, lakkaa olemasta plasmaa pian, ja sitä täytyy ylläpitää lisäsäteilyllä.

      "Koska plasma käyttäytyy sähköisten periaatteiden mukaan niin käytännössä toimivin kosmologia on plasmafysiikka ()"

      Normaalitieteessä käytännössä toimivat ne asiat, jotka tekevät kaiken samoin kuin todellisuus tekee. Muutoin käytännössä tehdään virheitä. Jos todellisuudessa on olemassa esim. kosmoksen levyinen miljardiasteinen plasma, on käytännössä toimivinta ottaa se huomioon.

      Plasmakosmologien (PK) plasmafysiikka on biljardipallojen tiheyden teoriaa, joka käyttää fluidimekaniikkaa. Sillä on todella vähän käsittellisiä eroja siihen, miten neutraali ja atomaarinen kaasu toimii. Monessa kohtaa esittämissäsi asioissa näyttää esim. siltä, että tuloksella ei ole juuri mitään väliä, kunhan menetelmä on sinulle mieleinen (toinen tapa lukea tätä on ettei mikään tähän liittyvä miellytä kuitenkaan). PK-plasmassa syntyy lähinnä vain eri tulos kuin neutraalissa aineessa, kun menetelmä on sama. Jos ottaisit kosmologisten tulosten sijaan kantaa fysiikkaan, joka tapahtuu maanpäällä tällaiselle neutraalille aineelle, niin mitä sanoisit menetelmistä silloin?

      Virallisessa tähtitieteessä tähdetön plasma esiintyy materiana, jota vedetään myös painovoiman lähteiden suuntaan, mitä on myös plasmapilven sisällä. Yleensä pieni plasma kiertämässä galaksia ei ole ongelma, jota ratkotaan. Plasmassa kiinnostaa usein pienemmät ilmiöt, kuten tähdensyntyprosessit, ja lisäksi koko plasmapilveä oleva galaksi, joka ei ole vielä valmis. Militaristiset PK:t alkoivat kuitenkin aikanaan siitä, että väitettiin saadun valmiin galaksin kiekon muoto pelkällä SM:llä ja varauksilla.

      1

      • Anonyymi

        Esimerkki tähtitieteestä:
        https://academic.oup.com/mnras/article/388/1/187/1010732
        We use covariant techniques to study the non-linear evolution of self-gravitating, non-relativistic media. The formalism is first applied to imperfect fluids, aiming at the kinematic effects of viscosity, before extended to inhomogeneous magnetized environments. The non-linear electrodynamic formulae are derived and successively applied to electrically resistive and to highly conductive fluids
        ...
        The purpose of this work is to set the framework and take a first step towards the detailed analytical study of complex non-linear systems, like non-relativistic astrophysical plasmas and collapsing protogalactic clouds.

        "Teslan ideat haudattiin vähin äänin ja korvattiin Einsteinin höpötyksillä jotka perustuivat väärin tehtyyn Michelson-Morley kokeeseen jossa ei otettu huomioon kaikkien mahdollisten fysikaalisten entiteettien rotaatiota (alkeishiukkasissa spin) josta seuraa ns. torsion vaikutus eli aika-avaruuden vääristyminen joka Einsteinilla koski vain suuria massakeskittymiä kuten aurinkoja ja galakseja mutta tosiasiassa vaikuttaa jo ns. alkeishiukkasten tasolla ja on juuri se prosessi jolla aine erilaistuu kvanttityhjiön nollapiste-energiasta."

        Teslalla ei ollut mitään ideoita eetteristä. Hän kirjoitti vain proosan nimeltä 'Man's Greatest Achievement'. Jos hänen proosaansa ei julkaistu yli 20 vuoteen, se johtuu siitä, että hahmot olivat tylsiä. Tarkoitan silti tosissaan, että eetteri - joka kuuluu Lorentzin haudan viereiselle paikalle sen parhaimpana tuntijana - oli muutoinkin lopulta vain ideoita vailla. Siitä olisi pitänyt kehittää merkittävämpiä kokeita ja tärkeämpiä ennustuksia ilmiöille, mutta sillä ei ollut antaa mitään. Valo ja sähkö ja muu maailma voi teeskennellä loputtomiin asti ettei sellaista asiaa ole, mikä ei anna mitään.

        Fotoneilla , jotka Michelson-Morley kokeessa ovat, on spin 1 hiukkasen mahdolliset spinit. Tämä voi merkityksellä tavalla muodostaa erilaisia fotoneita, jotka eroavat toisistaan helisiteetin mukaan. Jokainen voi tehdä tänään oman interferometrinsa, jossa saa käyttää ja hallita helisiteettejä juuri kuten haluaa.

        Teslan proosassa mainitaan, että jos eetterissä on pienessä alueessa (joka voisi olla piste) pyörre, kyseessä on tavallista materiaa. Jos tämän pisteen ympärillä pitäisi olla kenttiä, joilla on samanlaisia yhtälöitä kuin SM:ssä, niin vaikka sanottaisiin, että eetteri itse on jostain syystä täysin paikallaan olevaa fluidia eikä näe tätä pistettä (tämä nolla-viskositeetti sotii sitä vastaan, että eetteri yleensäkään reagoi valoaaltoon/valoaaltona), jos SM-kentän arvolle kiinnittää jotain tahansa tässä pisteessä, se sekaantuu täysin myös sen ympärillä esim. valoaaltojen saapuessa.

        Ajatellaan tapahtuvan niinkuin äsken tai jotenkin toisella tavalla. Jos ylipäänsä sanot, että kokeessa on enemmän näitä pyörteitä eli enemmän kiinteää materiaa kuin interferometrin rakentajat kuvittelevat, niin eikö tämä tarkoita, että kysessä on interferometri, joka on mennyt tukkoon? Kyllä kokeentekijät tietävät millaista on tukittu valo (siitä kerrotaan tässä viimeisenä), ja miten tukkoja poistetaan. Tällainen minimoitu tukkoisuus on alunperinkin valon nopeuden määritelmä, ja sellainen valo, mitä on aina nähty ja pidetty oikean valon luonteisena. M&M:t eivät esim. tehneet koettaan tyhjiössä:
        https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f4/Michelson_morley_experiment_1887.jpg
        joten tämän päivän interferometri voi olla miljardikertaisesti vähemmän pyörteitä sisältävä kuin silloin, eikä näytä yhtään eri tulosta.

        Toisaalta jos yhden ja saman tukon läpi kulkee kaksi kertaa, silloinkin valoeetterin tulisi tehdä toisesta suunnasta nopeamman matkan. Mietitään kuitenkin tarkemmin Teslan määritelmää pyörteistä. Jos valoa pitää eetterin aaltoliikkeenä, silloin se, mitä sanoo eetterin mikroliikkeestä, kertoo suoraan, miten kuvailisit valoa kokeessa. Muutamat erilliset pisteet, joissa mukamas pyörii, eivät tässä voi välttämättä estää paksuja aaltoja menemästä samalla nopeudella suurimmassa osassa tilaa (pitäisi silti tulla valon hajoamista eri suuntiin, mutta näissä ensimmänen menosuunta on aina hyvin edustettu). Jos ajatellaan pyörteiden olevan vähän isompia, ja tekevän eetteristä sellaisen missä se todella jossain virtaa suoraan valon etenemisreitin suuntaisesti. Tällöin jos täytät interferometrin reitin esim. miljardilla pienellä pyörteellä, niin mikä on eri pyörimisten suunta, ja yhteenlaskettu eetterin nopeusvektori reitillä interferometrin läpi? Miksei tästä tule tasan nolla? Miksei pyörimisen keskipisteen toiselta reunalta tule yhtä paljon nopeutta mennä eteenpäin, kuin toiselta tulee hidastusta, jolloin keskimäärin tai keskeltä, tai kolmidimensioisen pyörteen pystyakselilta mennyt valo on mennyt kuin pyörteitä olisi nolla.

        2


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Esimerkki tähtitieteestä:
        https://academic.oup.com/mnras/article/388/1/187/1010732
        We use covariant techniques to study the non-linear evolution of self-gravitating, non-relativistic media. The formalism is first applied to imperfect fluids, aiming at the kinematic effects of viscosity, before extended to inhomogeneous magnetized environments. The non-linear electrodynamic formulae are derived and successively applied to electrically resistive and to highly conductive fluids
        ...
        The purpose of this work is to set the framework and take a first step towards the detailed analytical study of complex non-linear systems, like non-relativistic astrophysical plasmas and collapsing protogalactic clouds.

        "Teslan ideat haudattiin vähin äänin ja korvattiin Einsteinin höpötyksillä jotka perustuivat väärin tehtyyn Michelson-Morley kokeeseen jossa ei otettu huomioon kaikkien mahdollisten fysikaalisten entiteettien rotaatiota (alkeishiukkasissa spin) josta seuraa ns. torsion vaikutus eli aika-avaruuden vääristyminen joka Einsteinilla koski vain suuria massakeskittymiä kuten aurinkoja ja galakseja mutta tosiasiassa vaikuttaa jo ns. alkeishiukkasten tasolla ja on juuri se prosessi jolla aine erilaistuu kvanttityhjiön nollapiste-energiasta."

        Teslalla ei ollut mitään ideoita eetteristä. Hän kirjoitti vain proosan nimeltä 'Man's Greatest Achievement'. Jos hänen proosaansa ei julkaistu yli 20 vuoteen, se johtuu siitä, että hahmot olivat tylsiä. Tarkoitan silti tosissaan, että eetteri - joka kuuluu Lorentzin haudan viereiselle paikalle sen parhaimpana tuntijana - oli muutoinkin lopulta vain ideoita vailla. Siitä olisi pitänyt kehittää merkittävämpiä kokeita ja tärkeämpiä ennustuksia ilmiöille, mutta sillä ei ollut antaa mitään. Valo ja sähkö ja muu maailma voi teeskennellä loputtomiin asti ettei sellaista asiaa ole, mikä ei anna mitään.

        Fotoneilla , jotka Michelson-Morley kokeessa ovat, on spin 1 hiukkasen mahdolliset spinit. Tämä voi merkityksellä tavalla muodostaa erilaisia fotoneita, jotka eroavat toisistaan helisiteetin mukaan. Jokainen voi tehdä tänään oman interferometrinsa, jossa saa käyttää ja hallita helisiteettejä juuri kuten haluaa.

        Teslan proosassa mainitaan, että jos eetterissä on pienessä alueessa (joka voisi olla piste) pyörre, kyseessä on tavallista materiaa. Jos tämän pisteen ympärillä pitäisi olla kenttiä, joilla on samanlaisia yhtälöitä kuin SM:ssä, niin vaikka sanottaisiin, että eetteri itse on jostain syystä täysin paikallaan olevaa fluidia eikä näe tätä pistettä (tämä nolla-viskositeetti sotii sitä vastaan, että eetteri yleensäkään reagoi valoaaltoon/valoaaltona), jos SM-kentän arvolle kiinnittää jotain tahansa tässä pisteessä, se sekaantuu täysin myös sen ympärillä esim. valoaaltojen saapuessa.

        Ajatellaan tapahtuvan niinkuin äsken tai jotenkin toisella tavalla. Jos ylipäänsä sanot, että kokeessa on enemmän näitä pyörteitä eli enemmän kiinteää materiaa kuin interferometrin rakentajat kuvittelevat, niin eikö tämä tarkoita, että kysessä on interferometri, joka on mennyt tukkoon? Kyllä kokeentekijät tietävät millaista on tukittu valo (siitä kerrotaan tässä viimeisenä), ja miten tukkoja poistetaan. Tällainen minimoitu tukkoisuus on alunperinkin valon nopeuden määritelmä, ja sellainen valo, mitä on aina nähty ja pidetty oikean valon luonteisena. M&M:t eivät esim. tehneet koettaan tyhjiössä:
        https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f4/Michelson_morley_experiment_1887.jpg
        joten tämän päivän interferometri voi olla miljardikertaisesti vähemmän pyörteitä sisältävä kuin silloin, eikä näytä yhtään eri tulosta.

        Toisaalta jos yhden ja saman tukon läpi kulkee kaksi kertaa, silloinkin valoeetterin tulisi tehdä toisesta suunnasta nopeamman matkan. Mietitään kuitenkin tarkemmin Teslan määritelmää pyörteistä. Jos valoa pitää eetterin aaltoliikkeenä, silloin se, mitä sanoo eetterin mikroliikkeestä, kertoo suoraan, miten kuvailisit valoa kokeessa. Muutamat erilliset pisteet, joissa mukamas pyörii, eivät tässä voi välttämättä estää paksuja aaltoja menemästä samalla nopeudella suurimmassa osassa tilaa (pitäisi silti tulla valon hajoamista eri suuntiin, mutta näissä ensimmänen menosuunta on aina hyvin edustettu). Jos ajatellaan pyörteiden olevan vähän isompia, ja tekevän eetteristä sellaisen missä se todella jossain virtaa suoraan valon etenemisreitin suuntaisesti. Tällöin jos täytät interferometrin reitin esim. miljardilla pienellä pyörteellä, niin mikä on eri pyörimisten suunta, ja yhteenlaskettu eetterin nopeusvektori reitillä interferometrin läpi? Miksei tästä tule tasan nolla? Miksei pyörimisen keskipisteen toiselta reunalta tule yhtä paljon nopeutta mennä eteenpäin, kuin toiselta tulee hidastusta, jolloin keskimäärin tai keskeltä, tai kolmidimensioisen pyörteen pystyakselilta mennyt valo on mennyt kuin pyörteitä olisi nolla.

        2

        Lisäksi eetterin suunta, kun maapallo liikkuu, on oikealle on esim. neljä merkkiä suuri
        ---->
        Jos tähän laitetaan matkalle samaan suuntaan nopeuteen vaikuttavat esteet, joiden vaikutus on kaksi merkkiä yhteensä, silloin eetteri kokonaisuutena tuntuu virtaavan näin
        -->
        Mikä varmaan näkyy kokeessa myös. Kääntämällä koe ympäri 180 astetta, mutta saamalla pitämällä pyörteistä täysin kiinni, ne saadaan käännettyä toisiin asentoihin. Eli esim. efektiksi
        ------>
        Tässä esteiden pitää reagoida interferometrin runkoon. Esteen pitäisi reagoida koko maapalloon, koska tämä on ainoa tapa saavuttaa esteille esim. neljä merkkiä kaikilla planetoilla, mitä on olemassa.

        Mennään vielä takaisin satunnaisempiin pyörteisiin. Näiden pyörteiden olemassaolo voitaisiin todistaa interferometrikokeella mihin suuntaan tahansa, koska interferometrissä on näkyvä reaktio siihen, miten nopeaa valoa laitteessa kulkee.
        https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/01/Michelson_interferometer_fringe_formation.svg/959px-Michelson_interferometer_fringe_formation.svg.png
        Jos on laskettu, että eetterin vaikutus näyttää esim. viideksi sentiksi levenneen ja raidallisen valotäplän, silloin pyörteestä pitäsi saada ainakin vaihtelua viiden sentin amplitudin verran hävittämään tämän. Jos laitteessa on valon kulkunopeudelle _satunnaista_ vaihtelua viiden sentin amplitudin verran, interferometri myös piirtää viiden sentin kuvion (raidat menevät epätasaisiksi, kun ei ole kahdesta aallosta kyse).

        Teslan pyörre ei ole lainkaan niinkuin QM-spin. Näiden spinien saamien arvojen välillä ei ole juuri lainkaan eroa energiassa, ja se ilmenee vain harvoin, jos paikan aaltofunktio on vähemmän pistemäinen aalto, joka on laajentunut paikallaan jonkin ympärille (eli pyörii ei-pistemäisesti), tai kaksi hiukkasta omaavat spinin ja ovat näin. Energia voi olla eri, kun elektroni atomissa on jäänyt pohjatasoa korkeammalle ja yksi spinin arvo siellä on vielä korkeammalla pohjatason yllä kuin toinen. Kaikki edellyttää myös esim. SM-kenttää. Tämä ei ole yleensä mikään energian muoto, jota ihminen voisi käyttää. Ihmisen käyttämät energiamuodot (kuten patruunat ja leivinjauhot) ovat ainetta, jotka ovat tällä hetkellä stabiilissa tilassa, ja niistä voi silloin mm. tehdä polttoainetta, jota ei tarvitse purkaa heti. Atomissa olevien elektronien spiniä ei voi käyttää energiaksi, koska yhtä atomia lämmittäessä atomi ei muutu joksikin, missä elektronit voisivat heilauttaa itsensä toiseen kokoonpanoon, missä saavutettaisiin matalampi minimienergia, ihmisen käyttäessä erotuksen itseensä. (Lisäksi on esim. aurinko, tuuli jne. ja kysymys siitä, voitko muuttua kuumemmaksi auringossa vai etkö voi, ja voitko myös olla tuulen vietävänä). Tesla kai pikemminkin tarkoittaa, että SM:n mediumina olevan eetterin pyörintä on jotain kuin hiukkanen. Spinejä ja pelkkiä SM-kenttiä katsomalla, näkee ettei SM-kenttä ja sen fotonit jaa mitään elektronien spin-ominaisuuksia. On helpompi tehdä fotonin spin-ominaisuuksia (kokonaislukuja) kahdella fermionihiukkasella kuin päinvastoin.

        "jossa ei otettu huomioon kaikkien mahdollisten fysikaalisten entiteettien rotaatiota (alkeishiukkasissa spin) josta seuraa ns. torsion vaikutus eli aika-avaruuden vääristyminen joka Einsteinilla koski vain suuria massakeskittymiä kuten aurinkoja ja galakseja mutta tosiasiassa vaikuttaa jo ns. alkeishiukkasten tasolla ja on juuri se prosessi jolla aine erilaistuu kvanttityhjiön nollapiste-energiasta."

        Alkeishiukkasen spin ei ole fysikaalisen entiteetin rotaatio.

        Aika-avaruuden vääristymiseksi voi laskea kaiken, missä avaruus ei ole Minkowskilainen. Tällöin ei välttämättä oteta tarkkaan kantaa, oliko sama vääristymä peräisin minkä lajin teoriasta, koska jotkut torsioteoriat (ks. teleparalleeli torsio) eivät muodosta mitenkään avaruudessa näkyvällä tavalla erilaista teoriaa kuin ensimmäinen GR. Tällainen avaruuden vääristymä jollain, mikä poikkeaa nollasta, koskee Einsteinilla kaikkea. Mukaan lukien sitä, kun ei ole olemassa massakeskittymiä tai edes massan ei-keskittymiä. Tämä on sitä, että gravitaation muutokset etenevät aaltoina täydellisessä tyhjiössäkin. GR:ää käyttämällä on laskettu maailmassa olevien alkeihiukkasten määrä ja sitä voi pitää reduktionistisena atomaarisena teoriana. Einstein teki teleparalleelin torsion itse, ja kaikki äskeinen, mikä koskee GR:ää, koskee sitäkin. Tässä teoriassa torsion ja pyörimisten eikä varsinkaan spinin välillä ole mitään varsinaisa yhteistä, joten emme puhu siitä.

        Ilman uutta käsitettä aika-avaruudesta, joka kuului vain Einsteinin SR:ään eikä muiden ei olisi välttämättä koskaan tullut ideaa vuorovaikutuksesta joka on geometrinen ja pitää esittää tensorikenttänä. Ilman geometrista tensorikenttää (joka on eri kuin elektronit, fotonit ja eri kuin Teslan eetteri) ei ole mitään torsiota.

        3


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisäksi eetterin suunta, kun maapallo liikkuu, on oikealle on esim. neljä merkkiä suuri
        ---->
        Jos tähän laitetaan matkalle samaan suuntaan nopeuteen vaikuttavat esteet, joiden vaikutus on kaksi merkkiä yhteensä, silloin eetteri kokonaisuutena tuntuu virtaavan näin
        -->
        Mikä varmaan näkyy kokeessa myös. Kääntämällä koe ympäri 180 astetta, mutta saamalla pitämällä pyörteistä täysin kiinni, ne saadaan käännettyä toisiin asentoihin. Eli esim. efektiksi
        ------>
        Tässä esteiden pitää reagoida interferometrin runkoon. Esteen pitäisi reagoida koko maapalloon, koska tämä on ainoa tapa saavuttaa esteille esim. neljä merkkiä kaikilla planetoilla, mitä on olemassa.

        Mennään vielä takaisin satunnaisempiin pyörteisiin. Näiden pyörteiden olemassaolo voitaisiin todistaa interferometrikokeella mihin suuntaan tahansa, koska interferometrissä on näkyvä reaktio siihen, miten nopeaa valoa laitteessa kulkee.
        https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/01/Michelson_interferometer_fringe_formation.svg/959px-Michelson_interferometer_fringe_formation.svg.png
        Jos on laskettu, että eetterin vaikutus näyttää esim. viideksi sentiksi levenneen ja raidallisen valotäplän, silloin pyörteestä pitäsi saada ainakin vaihtelua viiden sentin amplitudin verran hävittämään tämän. Jos laitteessa on valon kulkunopeudelle _satunnaista_ vaihtelua viiden sentin amplitudin verran, interferometri myös piirtää viiden sentin kuvion (raidat menevät epätasaisiksi, kun ei ole kahdesta aallosta kyse).

        Teslan pyörre ei ole lainkaan niinkuin QM-spin. Näiden spinien saamien arvojen välillä ei ole juuri lainkaan eroa energiassa, ja se ilmenee vain harvoin, jos paikan aaltofunktio on vähemmän pistemäinen aalto, joka on laajentunut paikallaan jonkin ympärille (eli pyörii ei-pistemäisesti), tai kaksi hiukkasta omaavat spinin ja ovat näin. Energia voi olla eri, kun elektroni atomissa on jäänyt pohjatasoa korkeammalle ja yksi spinin arvo siellä on vielä korkeammalla pohjatason yllä kuin toinen. Kaikki edellyttää myös esim. SM-kenttää. Tämä ei ole yleensä mikään energian muoto, jota ihminen voisi käyttää. Ihmisen käyttämät energiamuodot (kuten patruunat ja leivinjauhot) ovat ainetta, jotka ovat tällä hetkellä stabiilissa tilassa, ja niistä voi silloin mm. tehdä polttoainetta, jota ei tarvitse purkaa heti. Atomissa olevien elektronien spiniä ei voi käyttää energiaksi, koska yhtä atomia lämmittäessä atomi ei muutu joksikin, missä elektronit voisivat heilauttaa itsensä toiseen kokoonpanoon, missä saavutettaisiin matalampi minimienergia, ihmisen käyttäessä erotuksen itseensä. (Lisäksi on esim. aurinko, tuuli jne. ja kysymys siitä, voitko muuttua kuumemmaksi auringossa vai etkö voi, ja voitko myös olla tuulen vietävänä). Tesla kai pikemminkin tarkoittaa, että SM:n mediumina olevan eetterin pyörintä on jotain kuin hiukkanen. Spinejä ja pelkkiä SM-kenttiä katsomalla, näkee ettei SM-kenttä ja sen fotonit jaa mitään elektronien spin-ominaisuuksia. On helpompi tehdä fotonin spin-ominaisuuksia (kokonaislukuja) kahdella fermionihiukkasella kuin päinvastoin.

        "jossa ei otettu huomioon kaikkien mahdollisten fysikaalisten entiteettien rotaatiota (alkeishiukkasissa spin) josta seuraa ns. torsion vaikutus eli aika-avaruuden vääristyminen joka Einsteinilla koski vain suuria massakeskittymiä kuten aurinkoja ja galakseja mutta tosiasiassa vaikuttaa jo ns. alkeishiukkasten tasolla ja on juuri se prosessi jolla aine erilaistuu kvanttityhjiön nollapiste-energiasta."

        Alkeishiukkasen spin ei ole fysikaalisen entiteetin rotaatio.

        Aika-avaruuden vääristymiseksi voi laskea kaiken, missä avaruus ei ole Minkowskilainen. Tällöin ei välttämättä oteta tarkkaan kantaa, oliko sama vääristymä peräisin minkä lajin teoriasta, koska jotkut torsioteoriat (ks. teleparalleeli torsio) eivät muodosta mitenkään avaruudessa näkyvällä tavalla erilaista teoriaa kuin ensimmäinen GR. Tällainen avaruuden vääristymä jollain, mikä poikkeaa nollasta, koskee Einsteinilla kaikkea. Mukaan lukien sitä, kun ei ole olemassa massakeskittymiä tai edes massan ei-keskittymiä. Tämä on sitä, että gravitaation muutokset etenevät aaltoina täydellisessä tyhjiössäkin. GR:ää käyttämällä on laskettu maailmassa olevien alkeihiukkasten määrä ja sitä voi pitää reduktionistisena atomaarisena teoriana. Einstein teki teleparalleelin torsion itse, ja kaikki äskeinen, mikä koskee GR:ää, koskee sitäkin. Tässä teoriassa torsion ja pyörimisten eikä varsinkaan spinin välillä ole mitään varsinaisa yhteistä, joten emme puhu siitä.

        Ilman uutta käsitettä aika-avaruudesta, joka kuului vain Einsteinin SR:ään eikä muiden ei olisi välttämättä koskaan tullut ideaa vuorovaikutuksesta joka on geometrinen ja pitää esittää tensorikenttänä. Ilman geometrista tensorikenttää (joka on eri kuin elektronit, fotonit ja eri kuin Teslan eetteri) ei ole mitään torsiota.

        3

        Einstein-Cartan -teorian torsiossa, jossa 'Einstein' tulee siitä, että hän teki GR:n ja kaiken sellaisen ajattelutyön tälle teorialle, ja siitä että tämän teorian määritelmät ja tulokset sille, mitä gravitaatio on, ovat identtiset. Jotain mielenkiintoista voidaan kuitenkin sanoa tämänkaltaisesta teoriasta ja mikromaailmasta. Jos mikromaailma on määritelty niin kuin QM(+) määrittelee sen spinoreina eli objekteina, jotka ovat usein ymmärrettynä kenttinä. Spinori on matemaattinen objekti, ja sen ns. kenttä voidaan, jos se otetaan huom. klassisena kenttänä esitettynä, kirjoittaa paljaana otettuna vain teoriaan, jossa on ei-torsio-vapaata-geometriaa, koska spinori on indesksiensä vaihdossa epäsymmetrinen tensori. On hyvä, jos ei-torsio-vapaudesta seuraa silloin silti gravitaatiota, joka toteuttaa GR:n tulokset suuressa kaavassa. Klassinen spinorikenttä on eräänlainen aaltoileva funktio, missä jollain alueella, jossa funktio on koholla, voisi hiukkasen paikan lisäksi ajatella olevan spinin todennäköisiä arvoja. Tämä on hyvin vastakkainen käsitteelle, että Teslan pyörre on yhdessä pisteessä. Kun kenttä kvantisoidaan, siinä on enemmän pistemäistä tulkintaa, mutta mitään pisteen paikkaa ei täysin saavuteta. Kyseisen spinorin ja gravitaation kvantisoimisesta ei ole hyödytty yhtään, eikä todellisuus ole välttämättä sellainen. Eikä sellaista gravitaatiota ole nähty, missä pitäisi olla epäsymmetria tai spinien ja gravitaation yhteys.

        Laskeminen on osoittanut, ettei EC-torsio missään tapauksessa etene samalla tavalla kuin gravitaation metriset aallot ja kuiluttuminen, tai teleparalleelin torsion aallot. Silloin seuraukset äskeisenkaltaisesta uudesta lähteestä gravitaatioon jäävät sinne, missä lähteet ovat. Se olisi kuitenkin tarpeeksi lähelle otettu askel mikromaailman tapahtumille ja nykyinen tutkimus on yleensä tällaista. Periaatteessa EC:hen ja torsioon voisi kytkeä lisää kenttiä (yleensä Higgs), ja jos tämä EC ja Higgs ei olisi jo kaikkialla tietynlainen niin muutokset EC:ssä voisivat näkyä Higgsin muutoksina ja Higgs etenisi. Nykyään Higgs on myös massiivinen muihin verrattuna, ja tämä estää sitä vaikuttamasta kauas.

        Kun elektronilla on spin, ja se kytkeytyy gravitaatiokenttään, seuraavaksi ei tapahdu mitään, eikä mikään ole erilaista vaan kenttä on koko ajan vakio, koska spinkin on. (Koska EC ei ole satunnainen, tässä EC on todennäköisesti kaukana totuudesta). Tässä ei tehdä tyhjiölle mitään, eikä kyseisessä alueessa, missä torsiota on (tämä on hyvin pienenä annettu tarkka alue, johon esim. kannattaa yrittää törmätä löytääkseen sen ominaisuudet), ole tyhjää elektronien suhteen. Kun spinorin kvanttikenttä on arvoltaan tyhjiö, sellaisella alueella spinin arvo on nolla, koska tyhjiö sisältää kumpaakin merkkiä yhtäpaljon tai 0 kpl. Spniorin kentässä alue, joka on kuin hiukkanen, ja spinorin kentässä alue, joka on tyhjää, mikään paitsi kentän arvo ei silti ole erilaista toiseen nähden eikä tule olemaan (tai faasitransitiossa molemmat voivat muuttua kerralla).

        Jos ajattelet, että on olemassa kolmas kenttä, jota PK ja Tesla eivät hyväksyisi, ja että gravitaatio täyttää kaikki alueet vuorovaikutuksilla. Silloin jos spinorikenttä vaihtelee yhtä paljon kuin se gavitaatio on sekin varmaan myös täynnä vuorovaikutuksia. Yleensäkin jos nämä vuorovaikutukset eivät aiheuta mitään kolmannen kentän tyhjiölle ilman, että gravitaatiokentässä on ensin torsioita (tai että gravitaatiokenttää on), silloin kolmas kenttä on todennäköisesti pimeää ainetta. Tyhjiön kanssa aiheutetut vuorovaikutukset (joita on tavallaan jo se, että kvanttispinori siirtyy yhdestä paikasta paikkaan, joka oli tyhjä) olisivat sellaisia, että spinori menettää energiaa tuottaessaan saman verran graviaatiokentän energiaa (tätä ei ole kunnolla olemassa GR:ssä tai EC:ssä edes makroskooppisesti). Tämä torsion energia voisi kytkeytyä pimeään aineeseen ja kadota tuottaen pimeän aineen hiukkasen. Gravitaatiokenttä ei todennäköisesti yleensä saa niin paljon energiaa, että siitä energiasta voi tuottaa massiivisen hiukkasen. Muutoinkin jotta tämä energia riittää varmasti, tällöin tätä tapahtumaa todennäköisesti kutsuttaisiin raskaan hadroni-spinorin hajoamiseksi. Tätä on tieteessä yritetty jo saavuttaa tekemällä aiempaa raskaampia hadroneja (ja myös antamalla lisävauhtia joillekin niille mutta ei hajoamista varten). Tästä voisi syntyä pimeää ainetta maan päällä tavallisesta aineesta, vaikka yleensä ei tarvitse vaatia, että tässä on välikappaleena gravitaatiovuorovaikutus.

        4


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Einstein-Cartan -teorian torsiossa, jossa 'Einstein' tulee siitä, että hän teki GR:n ja kaiken sellaisen ajattelutyön tälle teorialle, ja siitä että tämän teorian määritelmät ja tulokset sille, mitä gravitaatio on, ovat identtiset. Jotain mielenkiintoista voidaan kuitenkin sanoa tämänkaltaisesta teoriasta ja mikromaailmasta. Jos mikromaailma on määritelty niin kuin QM( ) määrittelee sen spinoreina eli objekteina, jotka ovat usein ymmärrettynä kenttinä. Spinori on matemaattinen objekti, ja sen ns. kenttä voidaan, jos se otetaan huom. klassisena kenttänä esitettynä, kirjoittaa paljaana otettuna vain teoriaan, jossa on ei-torsio-vapaata-geometriaa, koska spinori on indesksiensä vaihdossa epäsymmetrinen tensori. On hyvä, jos ei-torsio-vapaudesta seuraa silloin silti gravitaatiota, joka toteuttaa GR:n tulokset suuressa kaavassa. Klassinen spinorikenttä on eräänlainen aaltoileva funktio, missä jollain alueella, jossa funktio on koholla, voisi hiukkasen paikan lisäksi ajatella olevan spinin todennäköisiä arvoja. Tämä on hyvin vastakkainen käsitteelle, että Teslan pyörre on yhdessä pisteessä. Kun kenttä kvantisoidaan, siinä on enemmän pistemäistä tulkintaa, mutta mitään pisteen paikkaa ei täysin saavuteta. Kyseisen spinorin ja gravitaation kvantisoimisesta ei ole hyödytty yhtään, eikä todellisuus ole välttämättä sellainen. Eikä sellaista gravitaatiota ole nähty, missä pitäisi olla epäsymmetria tai spinien ja gravitaation yhteys.

        Laskeminen on osoittanut, ettei EC-torsio missään tapauksessa etene samalla tavalla kuin gravitaation metriset aallot ja kuiluttuminen, tai teleparalleelin torsion aallot. Silloin seuraukset äskeisenkaltaisesta uudesta lähteestä gravitaatioon jäävät sinne, missä lähteet ovat. Se olisi kuitenkin tarpeeksi lähelle otettu askel mikromaailman tapahtumille ja nykyinen tutkimus on yleensä tällaista. Periaatteessa EC:hen ja torsioon voisi kytkeä lisää kenttiä (yleensä Higgs), ja jos tämä EC ja Higgs ei olisi jo kaikkialla tietynlainen niin muutokset EC:ssä voisivat näkyä Higgsin muutoksina ja Higgs etenisi. Nykyään Higgs on myös massiivinen muihin verrattuna, ja tämä estää sitä vaikuttamasta kauas.

        Kun elektronilla on spin, ja se kytkeytyy gravitaatiokenttään, seuraavaksi ei tapahdu mitään, eikä mikään ole erilaista vaan kenttä on koko ajan vakio, koska spinkin on. (Koska EC ei ole satunnainen, tässä EC on todennäköisesti kaukana totuudesta). Tässä ei tehdä tyhjiölle mitään, eikä kyseisessä alueessa, missä torsiota on (tämä on hyvin pienenä annettu tarkka alue, johon esim. kannattaa yrittää törmätä löytääkseen sen ominaisuudet), ole tyhjää elektronien suhteen. Kun spinorin kvanttikenttä on arvoltaan tyhjiö, sellaisella alueella spinin arvo on nolla, koska tyhjiö sisältää kumpaakin merkkiä yhtäpaljon tai 0 kpl. Spniorin kentässä alue, joka on kuin hiukkanen, ja spinorin kentässä alue, joka on tyhjää, mikään paitsi kentän arvo ei silti ole erilaista toiseen nähden eikä tule olemaan (tai faasitransitiossa molemmat voivat muuttua kerralla).

        Jos ajattelet, että on olemassa kolmas kenttä, jota PK ja Tesla eivät hyväksyisi, ja että gravitaatio täyttää kaikki alueet vuorovaikutuksilla. Silloin jos spinorikenttä vaihtelee yhtä paljon kuin se gavitaatio on sekin varmaan myös täynnä vuorovaikutuksia. Yleensäkin jos nämä vuorovaikutukset eivät aiheuta mitään kolmannen kentän tyhjiölle ilman, että gravitaatiokentässä on ensin torsioita (tai että gravitaatiokenttää on), silloin kolmas kenttä on todennäköisesti pimeää ainetta. Tyhjiön kanssa aiheutetut vuorovaikutukset (joita on tavallaan jo se, että kvanttispinori siirtyy yhdestä paikasta paikkaan, joka oli tyhjä) olisivat sellaisia, että spinori menettää energiaa tuottaessaan saman verran graviaatiokentän energiaa (tätä ei ole kunnolla olemassa GR:ssä tai EC:ssä edes makroskooppisesti). Tämä torsion energia voisi kytkeytyä pimeään aineeseen ja kadota tuottaen pimeän aineen hiukkasen. Gravitaatiokenttä ei todennäköisesti yleensä saa niin paljon energiaa, että siitä energiasta voi tuottaa massiivisen hiukkasen. Muutoinkin jotta tämä energia riittää varmasti, tällöin tätä tapahtumaa todennäköisesti kutsuttaisiin raskaan hadroni-spinorin hajoamiseksi. Tätä on tieteessä yritetty jo saavuttaa tekemällä aiempaa raskaampia hadroneja (ja myös antamalla lisävauhtia joillekin niille mutta ei hajoamista varten). Tästä voisi syntyä pimeää ainetta maan päällä tavallisesta aineesta, vaikka yleensä ei tarvitse vaatia, että tässä on välikappaleena gravitaatiovuorovaikutus.

        4

        Jos kirjoitustasi katsoo ns. isona kokonaisuutena, niin lukeeko siinä, että gravitaatio pitäisi muuttaa mikrotason vuorovaikutukseksi? Ja sähkömagnetismi pistää selittämään makroskooppista maailmaa? EC-teoriassa ei ole mahdollista välttyä koko gravitaatiolta eli siltä, että kuiluja alkaa muodostua neutraalin aineen ympärille. (Pitäisikö sinun aina kutsua isoja sellaisia teoriassasi vain plasmakuiluiksi?) Tämä seuraa jo siitä, että vaadit spinorikentän kirjoittamista gravitaatiovaikutukseen. Sillä kentällä on kaiken oudon lisäksi massaa ja energiaa tavallisena tensorimaisena lähteenä ja vaikutukset gravitaatioon kantavat kauas.

        Onko mitään syytä, miksi spinorikenttien jälkeen voi luoda tyhjiöstä jotain vain, jos gravitaatio auttaa niitä? Esim. sellainen syy, että myös standardimallissa spinorikenttien pitää käyttää vuorovaikutuskenttiä ensin, eikä koskaan olla yhteydessä toisiinsa tai muihin spinoreihin? Mikseivät muut vuorovaikutukset, joita kai ainakin on SM, eivät riittäisi siihen silloin? Eli mitä eroa on gravitaatiokentällä, spinorikentällä ja jollakin kvanttityhjiöllä? Ja lisäksi SM-kentällä ja gravitaatiolla, kun näiden paikkaa pitää vaihtaa?

        Kaikki ylläoleva edellyttää jonkinlaista kvanttigravitaatiota, ja ilman sitä mikrotasosta tuleva tai sinne vaikuttava gravitaatio on pelkkää hapuilua. Jos haluat kvanttigravitaation olevan sellainen, missä on EC:n kaltainen torsio kytkettynä juuri QM-spineihin, sinun pitäisi valita Loop Quantum Gravity, ja käydä siitä käsin tätä keskustelua esim. säieteorian alemmuutta korostaen.

        "Plasma on sitten seuraava kehitysvaihe ja varsinkin aurinkojen ja ns. "mustien aukkojen" tapauksessa aineen ilmaantuminen kvanttityhjiöstä on erittäin tehokasta mistä seuraa että paljon hypetetty alkuräjähdysmalli on pelkkää harhautusta ja sekolua kuten suurin osa muusta ns. "virallisesta" tieteestä."

        Kehittymisellä et varmaan tarkoita teorian ja tiedon kehittymistä (PK on jo, mutta kvanttigravitaatiota ei)? Et voi myöskään kehittyä hiukkasesta, jolla on spin (a), torsioksi (b) ja tyhjiön luomiksi hiukkasiksi (c), ja siitä plasmaksi (d), jos kerran 99 % universumissa olevista spin-hiukkasista (a) on jo plasmaa. Puhut myös aivan vääristä plasmoista tässä, jos haluat kehittyä pienistä asioista PK-makroskooppiseksi. He korostavat plasmaa, joka on päätynyt tähtien väliin. Miksi haluat, että teoria kehittyy toiseksi teoriaksi suurissa mittakaavoissa? Ja millä perusteella arvostelet sitä (myös tahtotilaa), että normaalitieteellä on kaksi teoriaa tällä hetkellä ja muka ristiriidassa?

        Jos ilmantuminen on kovaa auringossa, niin onko tarkoituksesi siirtyä puheessa plasmaan jo ennen kuin selität tätä kohtaa? Jos et pysty selittämään jollain asialla, miksi ylipäätään jotain ilmenee tyhjyydestä, niin on epätodennäköistä, että vaihtamalla puheenaihetta olet saavuttanut tiedon, joka kertoo, missä tapauksissa ilmeneminen on kovaa. Tosin voisit aina ottaa oppia reduktionismista: esität vain väitteen, että spinorin eli hiukkasen läsnäolo saa koko ajan aikaan toisia hiukkasia. Mikrotasolla ei tapahdu välttämättä mitään muutosta, jos sanot, että jossain tilavuudessa on enemmän spinoreja kuin toisessa. Aurinko on tästä huono esimerkki, koska normaalissa fysiikassa juuri auringon hiukkasmäärästä eli lämpötilasta johtuen siellä oikeasti tapahtuu jotain muuta kuin yleensä. Jos haluat tämän olevan samalla tavalla omille spinoreillesi, niin älä siirry PK-plasmafysiikkaan, joka on pelkästään sama kuin kosmologisen plasman liikkeiden seurailu. Tee sen sijaan lisää mikrofysiikkaa, jossa sanotaan, mitä kaksi spinoria tekevät, kun ne ovat niin lähellä toisiaan kuin auringossa. PK on kieltänyt tällaiset tapahtumat ja sen että olisi olemassa fuusiotapahtumia. Huomaa myös, että esim. teslan pyörre ja spinori, jota yllä käytettiin EC:stä puhuessa on aina elektroni tai neutriino, joiden rakennetta ei muuteta törmäyksellä, kun sitä ei ole.

        'Alkuräjähdysmalli on harhautusta' voi olla looginen seuraus vain siitä, että tiedemiehet käyvät tunnustamassa valehdelleensa. Se ei seuraa mistään toisesta mielipiteestä. Jos olisi olemassa havaintoja, joissa materiaa esim. syntyi lisää, tällä voisi olla seuraamuksia, missä alkuräjähdys hiljenee muusta syystä (mutta ei kannata odottaa kenenkään tunnustavan sekoiluakaan).

        5


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos kirjoitustasi katsoo ns. isona kokonaisuutena, niin lukeeko siinä, että gravitaatio pitäisi muuttaa mikrotason vuorovaikutukseksi? Ja sähkömagnetismi pistää selittämään makroskooppista maailmaa? EC-teoriassa ei ole mahdollista välttyä koko gravitaatiolta eli siltä, että kuiluja alkaa muodostua neutraalin aineen ympärille. (Pitäisikö sinun aina kutsua isoja sellaisia teoriassasi vain plasmakuiluiksi?) Tämä seuraa jo siitä, että vaadit spinorikentän kirjoittamista gravitaatiovaikutukseen. Sillä kentällä on kaiken oudon lisäksi massaa ja energiaa tavallisena tensorimaisena lähteenä ja vaikutukset gravitaatioon kantavat kauas.

        Onko mitään syytä, miksi spinorikenttien jälkeen voi luoda tyhjiöstä jotain vain, jos gravitaatio auttaa niitä? Esim. sellainen syy, että myös standardimallissa spinorikenttien pitää käyttää vuorovaikutuskenttiä ensin, eikä koskaan olla yhteydessä toisiinsa tai muihin spinoreihin? Mikseivät muut vuorovaikutukset, joita kai ainakin on SM, eivät riittäisi siihen silloin? Eli mitä eroa on gravitaatiokentällä, spinorikentällä ja jollakin kvanttityhjiöllä? Ja lisäksi SM-kentällä ja gravitaatiolla, kun näiden paikkaa pitää vaihtaa?

        Kaikki ylläoleva edellyttää jonkinlaista kvanttigravitaatiota, ja ilman sitä mikrotasosta tuleva tai sinne vaikuttava gravitaatio on pelkkää hapuilua. Jos haluat kvanttigravitaation olevan sellainen, missä on EC:n kaltainen torsio kytkettynä juuri QM-spineihin, sinun pitäisi valita Loop Quantum Gravity, ja käydä siitä käsin tätä keskustelua esim. säieteorian alemmuutta korostaen.

        "Plasma on sitten seuraava kehitysvaihe ja varsinkin aurinkojen ja ns. "mustien aukkojen" tapauksessa aineen ilmaantuminen kvanttityhjiöstä on erittäin tehokasta mistä seuraa että paljon hypetetty alkuräjähdysmalli on pelkkää harhautusta ja sekolua kuten suurin osa muusta ns. "virallisesta" tieteestä."

        Kehittymisellä et varmaan tarkoita teorian ja tiedon kehittymistä (PK on jo, mutta kvanttigravitaatiota ei)? Et voi myöskään kehittyä hiukkasesta, jolla on spin (a), torsioksi (b) ja tyhjiön luomiksi hiukkasiksi (c), ja siitä plasmaksi (d), jos kerran 99 % universumissa olevista spin-hiukkasista (a) on jo plasmaa. Puhut myös aivan vääristä plasmoista tässä, jos haluat kehittyä pienistä asioista PK-makroskooppiseksi. He korostavat plasmaa, joka on päätynyt tähtien väliin. Miksi haluat, että teoria kehittyy toiseksi teoriaksi suurissa mittakaavoissa? Ja millä perusteella arvostelet sitä (myös tahtotilaa), että normaalitieteellä on kaksi teoriaa tällä hetkellä ja muka ristiriidassa?

        Jos ilmantuminen on kovaa auringossa, niin onko tarkoituksesi siirtyä puheessa plasmaan jo ennen kuin selität tätä kohtaa? Jos et pysty selittämään jollain asialla, miksi ylipäätään jotain ilmenee tyhjyydestä, niin on epätodennäköistä, että vaihtamalla puheenaihetta olet saavuttanut tiedon, joka kertoo, missä tapauksissa ilmeneminen on kovaa. Tosin voisit aina ottaa oppia reduktionismista: esität vain väitteen, että spinorin eli hiukkasen läsnäolo saa koko ajan aikaan toisia hiukkasia. Mikrotasolla ei tapahdu välttämättä mitään muutosta, jos sanot, että jossain tilavuudessa on enemmän spinoreja kuin toisessa. Aurinko on tästä huono esimerkki, koska normaalissa fysiikassa juuri auringon hiukkasmäärästä eli lämpötilasta johtuen siellä oikeasti tapahtuu jotain muuta kuin yleensä. Jos haluat tämän olevan samalla tavalla omille spinoreillesi, niin älä siirry PK-plasmafysiikkaan, joka on pelkästään sama kuin kosmologisen plasman liikkeiden seurailu. Tee sen sijaan lisää mikrofysiikkaa, jossa sanotaan, mitä kaksi spinoria tekevät, kun ne ovat niin lähellä toisiaan kuin auringossa. PK on kieltänyt tällaiset tapahtumat ja sen että olisi olemassa fuusiotapahtumia. Huomaa myös, että esim. teslan pyörre ja spinori, jota yllä käytettiin EC:stä puhuessa on aina elektroni tai neutriino, joiden rakennetta ei muuteta törmäyksellä, kun sitä ei ole.

        'Alkuräjähdysmalli on harhautusta' voi olla looginen seuraus vain siitä, että tiedemiehet käyvät tunnustamassa valehdelleensa. Se ei seuraa mistään toisesta mielipiteestä. Jos olisi olemassa havaintoja, joissa materiaa esim. syntyi lisää, tällä voisi olla seuraamuksia, missä alkuräjähdys hiljenee muusta syystä (mutta ei kannata odottaa kenenkään tunnustavan sekoiluakaan).

        5

        Alkuräjähdysmallin voi korvata vain hävittämällä ainetta pois. Ihmiset, jotka kuvittelivat, että materiaa pitää luoda lisää uskoivat yhtäpaljon siihen, että kaikki räjähtää nyt ja aina. Mitä mistään tiedän, niin plasmauniversumi ei kuitenkaan räjähdä mihinkään vaan kaikki galaksti ovat siinä paikoilleen kiinnitettynä. Ainetta ei voi poistaa mistä tahansa, esim. mikään tähti ei saa muuttua, vaan on näytettävä siltä, että galaksit olivat ennen tiiviimmässä kuin nyt. Nk. ensimmäisen miljardin vuotta tulisi näyttää myös omaltaan, kun galakseja syntyy ja kerääntyy yhteen. Olet silti ylempänä tekstissä yhden tulkitsijasi mukaan toiminut oikein siinä, että PK mm. tarvitsee gravitaation sammuttamista, mikä sammuttaa räjähtämisen.

        Jos ajattelet gravitaation voivan olla pois päältä ja että plasma on toimivaa, niin katso tätä:
        Alpha Centaurit A,B ja C ovat 100 % plasmaa. Voiko näitä kolmea objektia kuvata toimivasti plasmafysiikalla? Tähtien välissä on tyhjää avaruutta enemmän kuin 99.9 % tilavuudesta, jonka plasma ottaa. Tähtien käytös on lisäksi tällaista (kohta kestää n. 30 sekuntia)
        https://youtu.be/YAIHbJNtkV0?t=209
        (missä koko vuosien orbitaali on laskettua, ja siitä voidaan ennustaa huomisen sijainti)

        Aurinkokunnassa on 8 planeettaa. Näistä planeetoista 99 % on ei-plasmaa. Tehdäänkö näille planeetoille ikinä mitään tomivaa? Mitä eroa planeettojen ja tähtien välillä on?

        PHYSICS IS WRONG w/ Dr. Wolfgang Smith
        Alkuspiikissä ollutta määritelmää materialismista ei ole varmaan pakko käyttää, jos on filosofisesti erilaisen kategorisoinnin kannalla? Siitä tuli mieleen, että esim. Sikstuksen kappelista on olemassa vain yksi kopio, koska kenelläkään ei ole helppoa menetelmää hajoittaa sikstuksen kappelia osiin. On varmaan selvää, että silloin olisi mahdollista tehdä osista kopio, ja laittaa yhteen toinen kappeli. Toisin on esim. lehmän maidon laita. Lehmät osaavat hajoittaa maidon osiin (he tosin hajoittavat jotain muuta osiin mutta jotenkin osat kuitenkin ovat hallussa). Siksi lehmän maidosta tulee kopiota niin paljon kuin on tarvetta. Tämä asioiden hajoittaminen osiin ei siis esiinny tässä spiikissä minään suurena ajatteluna, mitä se voisi vakavassa tai esim. antiikkisessa filosofiassa olla. Osiin hajoittamisesta ei puhuta siten, kuin se olisi esim. filosofin valinta, tai filosofin perustelema, tai jonkun kaikkitietäväisen tietämä asia: Siitä puhuttiin vain siihen asti ja siinä mielessä, että jos osaat sen niin osaat, ja muutoin olet yhden kappelin varassa.

        Nykyisessä reduktionismissa yksi vetyatomi ja yksi maailma koostuu kentistä ja kenttien kvanteista (joissain versioissa jostain muusta). Atomia videolla tutkivat nobelistit eivät pystyisi ratkaisemaan kysymystä, onko näitä kenttiä olemassa. Fysiikassa se, onko niitä olemassa, ei ole kaikkein tärkeintä. Siten jonkin pienen asian löytäminen, mistä maailma koostuisi näiden kenttien asemasta, on fysiikassa sallittua.

        Bifurkaatiosta jäi oudoksi se, että millä perusteella trifurkaatiosta seuraa enemmän tietoa? Filosofien pitäisi osata tehdä myös synteesejä (tai vrt. siihen että fyysikot osaavat tehdä kaiken teorioita), jolloin mikään numero ei voisi välttyä päätymästä unifurkaatioksi. Jokainen n-furkaatio on puolestaan harhaa monipuolisessa universumissa, jossa tieto edellyttää esim. lisää jakamista. Eikä sanalla kuten 'fyysinen puoli' ole mitään sisältöä yksinään. (Sanoilla on kai yleensä sisältöä vain siksi, että aivoissa tapahtuu itsestään paljon n-furkaatiota, kun ne kuulee). Descartesin ensimmäistä bifurkaatiota ei välttämättä ole olemassa monenkaan fysiikan harjoittajan mielestä. Jos kysyisit heiltä esim., onko mieltä ja vapaata tahtoa olemassa, vai ovatko ne fysiikkaa, silloin moni voisi vastata, olevansa Descartesin päällä oleva unifurkaatioija. Tähän ei voi ottaa mitään mielenkiintoista kantaa sanomalla, miten hienoa ei-fyysinen puoli on. Johtuen esim. synteeseistä ja siitä, mitä ne ovat. Niissä se fyysinen puoli ei ole tehty rikottavaksi muulla kuin loogisella rakenteella. Jos väität, että synteeseistä puuttuu ominaisuuksia, ainoa mistä voisi puhua, on sen fyysisen kaikki ominaisuudet, joita voisit väittää olevan lisää. Tosin teet jo melkein jotain sellaista ainakin jotain päämäärää varten, joten ei tästä sen enempää.

        Words That Hide the Truth - George Carlin
        Tämähän liittyy paljon n-furkaatioon. Siinä esiintyy sanojen vaihtumisen lisäksi paljon monen sanan yhdisteleminen. Onko sinusta niin, että todellisuus on oikeasti sitä, että asiat jakautuvat muutamaan tärkeään sanaan, ja muut ovat disinformaatiota? Nämä muutama tärkeää sanaa ovat kuin universumin rakennuspalikat, ja olet redusoinut koko todellisuuden (et erityisesti fyysistä vaan pikemminkin ajattelun maailman) niihin.

        6


    • Anonyymi

      😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

      💋 Tyttö, jolla on hellä kieli ja huulet -> https://cum4.fun/?/fi017828339kc

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4953
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4495
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2891
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1696
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe