Persesilmä pois käytöstä! Tiedotus tiedotus! Persesilmä pois käytöstä!

Tiedoksenne, persesilmästä ennustus on tauolla persesilmän epäkunnon vuoksi. Tuli vähän tulisempi krapulapaska, jonka vuoksi silmä vammautui väliaikaisesti. Silmän jatkotoimivuuden takaamiseksi se on nyt idealsiteessä ja laastareissa. Palaamme asiaan silmän toivuttua.

RUIKS KLURRR.

19

378

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voimia omaisille.

      T: Suru-Salis

    • Anonyymi

      Rakas Pieris

      Aiemmin olet selvinnyt kolmen kuukauden lyhytterapialla ja kovilla pipolääkkeillä. Joko pierupsykoosisi on pahentunut pitkäaikaista laitoshoitoa vaativaksi (lähete M6), tai sitten Tselentski on muiluttanut sinut Ukrainan sotakentille laittomaksi kaasuaseeksi, koska muuten saavat pataansa melko lujaa. Onko sinulla jokin NATO-sopimus asiasta?

      Voit huoletta kertoa nämä sotasalaisuudet minulle, sydänystävällesi. Täältä niitä kukaan ei lue, enkä varppina soita 7Päivää -lehteen.
      Tai lähetä savumerkkejä "sieltä jostakin". Tähtäilen taivaanrantaa etelän suuntaan sitä odotellessa.

      Hauskaa vappua joka tapauksessa

      Ikävöivä Salis

    • Anonyymi

      pikaista paranemista. Vähemmälle chilin kanssa lotrailu.

      • Anonyymi

        Arvoisa diletantti

        Chili on lällärikamaa näissä hommissa. Pelihenkilö syö työpaikkaruokaloiden eväitä, ja siitä biologin varoitus heti päälle.
        Ja ihan sama, paskominen on ihmiselle Herran lahja ja luomakunnan pelastus.
        Chilillä on hyvä aloittaa.

        T: Superpaska-Salis


      • Anonyymi

        Pihkatappi persreikään!

        Tiedot ei enää vuoda!


    • Tiedotus tiedotus! Persesilmä on parantunut ja paska lentää taas! Ennustustakin saattaa pukata, mikäli hänen ylhäisyytensä persesilmä viitsii vastata niihin. Kaikenlaisten moukkien kysymyksiin hän ei vastaa, aatelinen pitää olla.

      Kakka on ihana asia, pieru on ihana asia, haju on ihana asia. Rakastan sontaa.

      HAISTAKAA MÖRJÄPERSEET ISO PITKÄ PARSA, KOHTA TULEE PIERUUUUUUU

      RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS KLURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ROTLOTLOTLOT PPPPPPPPPPFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFT PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRT FÄPÄPÄPÄ FÄPÄPÄPÄ SUHINAAAAAAAAAA MOLSKIS PLUMPS PLUMPS TOYOTA HIACE POWER STEERING KLURRRRRRRRRRRRRRRR

      PASKA, PASKA, PASKA, TAJUATTEKO, PASKA!!!!

      Pusi pusi Salikselle.

      • Anonyymi

        Chere Pieris

        Päätä nyt, toimiiko anuskaleidoskooppisi vai ei. Täällä elämme jännityksestä kuralla, kun emme tiedä tulevaisuuttamme. Olen jo maksanut tilillesi toimintatonnin, jotta saisimme kirkkaita visioita elämästämme.
        Et kai ole jo juopotellut sitä tonnia periaatteella "tonni käteen, känni toteen"? Tai hankkinut ulostuslääkkeitä?
        Olet tarkkailun alla, tai rahat takaisin.

        T: epätoivoinen Salis


    • Anonyymi

      Pieris darling

      Otin yhteyttä kuluttaja-asiamieheen asiasi tiimoilta. Nyt siis ennustuksia peliin, tai muuten rahat takaisin. Tonnilla olisi minullakin käyttöä, eikä ennustuksia näy missään.

      Vedän asian Haagiin, sinne on nitkahtanut Milocevitsh ja monta muutakin.
      Jos ennustuksia ei ala tulemaan, saat varmasti kolme vuotta sähkötuolia tribunaalin päätöksellä. Kaasukammiota sinulle on turha tarjota, koska itsehän olet inhimillinen ja omin jaloin kulkeva kaasukammio.

      Vastaus näihin: saanko piparia tänäkään vuonna, kuinka suolen toimintani vaihtelee biorytmeissä, betonoituvatko puolikovat aamukusistondikseni iän myötä, mikä on lopputulemani ja koska.

      Näihin vastaukset, tai rahat takaisin. Tai sitten Haagiin.

      T: epätoivoinen Salis

      • Anonyymi

        Haagin turvakokous vahvistaa puolijäykät stondiksesi betoniseksi.

        Voit panna ja asettaa nyt huolettomasti.


    • Anonyymi

      käsipeilin avulla on hyvä tutkia silmän punoitus ja turvotustilanne. Viikon välein tehtävä pikatsekkaus. Vai pahentuuko tulehdustila vahvasta antabus kuurista huolimatta

      • Anonyymi

        Älä yritä puolustella. Pieriksen hanuri on ollu jo sen 8päivää lehden keskiaukeamakuvana (pienennettynä 95%), ulkonäkö on siis tuttu. Jos ennustuksia ei rupee tuleen, laitan kansaivvälisen etsintäkuulutuksen kuvan kanssa jakoon. Kyä se sillä löytyy. Ainakaan ei pääse enää sukupuolitautiklinikoille ees Gurbaaliassa, kun EUssa on ilmoitusvelvollisuus yleisvaarallisista taudeista. Etenskin tommosista pakteerikannoista.

        Pieris, ryhdistäydy. Ennustuksia kehiin.

        T: Hattelmala+Pitkäniemi Bonus Club Salis


      • Anonyymi

        Jos pierette mun suuhuni, niin saatan kertoa!


    • Salis, älä uhkaile. Kävi nimittäin muutenkin köpsösti. Persesilmää alkoi ujostuttaa tämä äkillinen huomio, ja se karkasi hetekan alle piilottelemaan. En saa sitä pois sieltä, vaikka kuinka maanittelen. Mulla on nyt persesilmän kohdalla musta monttu, eikä sieltä tule ennustuksen pihaustakaan. Mikä neuvoksi? Millä lähtee persesilmä liikkeelle? Ja onhan tämä muutenkin vähän ikävää olla ilman persesilmää, tarvis paskalle päästä joskus. On jo vähän painetta. Pierukin imeytyy takaisin sisälle, hurina vain kuuluu. Nyt apua Salis!!

      KLURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Toyota Hiace.

      • Anonyymi

        Pieris, aanuksesi LED-näyttö on paskana (kirjaimellisesti). Lähetän vielä yhden tonnin etumaksuja ennustuksistasi, pitäähän tärkein työvälineesi saada toimintakuntoon.

        Parane pian, kaipaamme jumalaisia ennustuksiasi.

        T: lääketieteen ja kirurgian salapaskantaja Salis


    • Anonyymi

      Pieris, nyt ryhdistäydy. Tarttis aanusennakointia.

      Nimittäin mulle kävi tossa Tapiolan (Espoossa) pääkadulla semmosta, kun rauhallisesti lompsin kohti A-markettia, ni pärsseestä tuli loistavaa peräilmaa kakkelmarjoilla buustattuna. Sitten joku jopoileva hipinriekale kävi tekstiiliin kiinni, ja syytti minua Tshernobyl-ilmiöstä, ja muka saastutan viinanhakureissullani koko Espoon. Yritin ottaa iisisti, tarkistin aamulääkityksensä tason, sieraimet sillä kyä oli ruskeena peräilmapäästöistäni, rauhoittelin, jne.
      Mutta pilluilu vain jatkui, joten leipaisin hippiä otsikkoon lujaa. Siihen se kukistu, otin sen haavistonvihreän Jopon, ja kävin ostamassa 0,7 Lippuviinan A-marketista. Siitä sitten Kotia kohti (Hilja Haahti), ja Lippuviinaa kitaan. hyvä.

      Mutta sitten oli eläinsuojeluyhdistys oven takana kelloa rinkuttamassa, ja syyttivät minua ties mistä. Kuulemma hipeistä saa nykyään isomman tuomion kuin ihmisistä. Lahjoitin niille sen homonvirheän Jopon, riipaisin lopun Lippuviinan, ja kaikki hyvin.

      Vai onko? Hakeeko SuPo minut kuulusteluihin? Saanko sähkötuolia hipin pataan vetämisestä? Entäs se homonvirheä Jopo?

      Pieris, nyt on avoimia kysymyksiä paljon, joten laitapa aanuskaleidoskooppisi ylitöihin. Lähetän sinulle vielä yhden toimintatonnin, jos saan oikeita näkyjä tulkittuna Sinulta.

      T: 8vuotta Kuristushuone-Salis

    • Vähän heikosti näkyy vieläkin, mutta kohinan ja liejun seasta näkyy joitain viitteitä Saliksen tulevaisuudesta. Vahvasti näyttää siltä, että Salis alkaa kyseenalaistaa maskuliinista identiteettiään ja löytääkin feminiinisiä piirteitä itsestään. Tästä alkaa tapahtumavyöry, joka päättyy sukupuolenvaihdokseen. Kannattaa nyt Salis jo alkaa kerätä sairaalakassia, sillä sitä tulet tarvitsemaan korjausleikkausten yhteydessä. Kannattaa ottaa mukaan ainakin luumuja vatsan löysentämiseen, leikkauksen jälkeen saattaa olla vähän tiukkaa. Nyt kyllä tulee paussi sun kakkasabotaasiisi, ei paljoa naurata kun makaat kikuli lyhennettynä tippaletkuissa.

      Haluatko tietää vielä jotain?

      P.S. Ruiks.

    • Anonyymi

      Pitää painaa kakkoseen, kakkoseen, siis kakkaseen sellaiseen.

    • Anonyymi

      Pieris, sain naisen kiikitettyä. Ny ei ehdi vastaamaan. On meidän alan tyttöjä.
      Palaan myöhemmin.
      Seisoo niin kovin, et aanus on koko ajan 100% levällään, ja jälki sen mukaista.
      Hii haa....

      T: Outolempi-Salis

    • Anonyymi

      Pieris, ny tarttis ennustuksia. Tai hoitoohjeita diagnoosin tueks.
      Mulla on kauhee Ikistondis. Aamuyöllä näin unta TavjaHavosesta, rupes ståndaan niin stanasti, ettei saanu silmiä kiinni kun mahanahka oli piukeella, housui ei saa jalakaan, kakellus valuu holtittomasta tuhkaluukusta, jne.
      Ongelma ei ole, seisooko vai ei. Mutta aiemmin kun näin painajaisia TavjaHavosesta, menin tyynesti vessaan, ja vetelin ranteitani auki. Gillettellä. Vähän oli huonossa terässä, mutta aina ehti amppulanssi pelastaan.

      Onkelma onkin, kumpi on pahempi TavjaHavos-painajaisesta, ranteet auki vai Ikistondis.
      Pieris, pelasta sialuni.

      T: Terapia-Salis

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      607
      4448
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3489
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      149
      3165
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2439
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      9
      2275
    6. 246
      1810
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1447
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1330
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1130
    Aihe