Miksi veljekset pidätettiin?

Anonyymi-ap

26

169

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvä kysymys.

  • Anonyymi

   He ilmeisestikin kuvasivat tunneleiden sisäänmenopaikkoja ja julkaisivat tietoja niiden sijanneista. Näin ainakin toinen veljeksistä kertoo videolla ja samalla kertoo myös tulevasta kirjasta, joka littyy tuohon aiheeseen.

   Kyllähän armeijan tunneleiden olemassaolo on hyvinkin tunnettu tosiasia ja niitä on kaikilla valtioilla, joilla vaan on mahdollisuus niitä rakentaa. Näiden veljesten mukaan tunnelit ovat erittäin laajoja ja jopa maailmanlaajuisia ja mantereita yhdistäviä, mutta tuo on spekulaatiota ja teoriaa, eikä voi olla pidätyksen ja vangitsemisen syy.

  • Anonyymi

   Vainoharhaisuutta esiintyy näköjään jo ihan viran puolesta...

   • Anonyymi

    Kai niitä tunneleiden sisäämeno ovia saa kuvata koska ne ovat kaikkien nähtävillä, sisällehän he eivät pääse, eli mikä oli niin paha asia että piti pidättää?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kai niitä tunneleiden sisäämeno ovia saa kuvata koska ne ovat kaikkien nähtävillä, sisällehän he eivät pääse, eli mikä oli niin paha asia että piti pidättää?

    ...ja paljastaa julkisesti kaikille tunneleiden sijainnit? Veljekset esiintyivät Johan Bäckmanin videohaastattelussa, mikä viitannee siihen, että ovat vieraan vallan asialla.


  • Anonyymi

   Mikko ainakin kova putinisti. Niin varmaan ne kaksi muutakin

  • Anonyymi

   "Veljekset näyttävät uskovan Qanon-salaliittoon ja tunnelisotateoriaan. "

   Miksi ei saisi pidättää qanonisteja? Varsinkin, kun tämä salaliitto-jengi hengailee venäjää avustavan porukan kanssa tai itse asiassa on venäjän avustaja.

   Saako mielestäsi kuvailla ja raportoida kaikkea esim. maanpuolustuksellisesti tärkeää ilman rajoituksia ja poliisin pitäisi vielä pidätystä perustella seikkaperäisellä kuvauksella, miten kansallista turvallisuutta vaarannettiin?

   • Anonyymi

    Koska olet erityisen vähä-älyinen, et voi älytä kuinka vähä-älyistä on raapustuksesi.


  • Anonyymi

   No siksi koska niitä tunneleita kyllä on, mutta sellaisten tietojen tarkempi kerääminen ja julkistaminen on maanpetos. Jos on niin idiootti ettei sitä ymmärrä, on parempi pysyä erossa kaikesta tuollaisesta.

  • Anonyymi

   Vapat yritti myydä ryssille otoksiaan?? Supo iski väliin ja vei vatnikit putkaan..

  • Anonyymi

   Nämä hullut maanpetturit organisoidaan aina liikkeelle jollakin oikeutetulta tuntuvalla "jutulla".

   Kylmän sodan aikaan neuvostoliitto organisoi länsi-saksaan tiedonhankintakoneiston joka seurasi liikuteltavia ydinaseita ja raportoivat yhteyshenkilöille, jotka tiedottivat eteenpäin kremliin. Tällä luotiin jokseenkin reaaliaikaista kuvaa aseiden sijainneista mahdollista ydinsotaa varten. Tiesivätkö aseiden seuraajat olevansa maanpettureita ja maalittavansa maassaan olevia aseita (ja samalla itseään) mahdollisen ensi-iskun kohteeksi? Eivät. He luulivat olevansa ydinsäteilystä huolestuneita luonnonsuojelijoita ja raportoivansa luonnonsuojelujärjestölle.

   Tästä samasta syystä neuvostoliitto ja sittemmin venäjä on aina suhtautunut kansainvälisiin järjestöihin ulkomaisina vakoiluorganisaatioina. Varas kun aina uskoo toistenkin olevan varkaita.

   • Anonyymi

    Hyvä kuvaus. Hyödyllinen idiootti kelpasi ja kelpaa edelleen.

    80-luvun rauhanliike? Jestas mitä touhua ja huutoa Naton ohjuksista, mutta Neuvostoliiton aseet olivat rauhan tae...


  • Anonyymi

   On tuossa naurussa pitelemistä kun tuota lukee😂

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nuo kahjot sattuivat pääsemään alueelle, jonne heillä tai kenelläkään muulla ulkopuolisella ei ole asiaa. Tuo vielä sinänsä ei pidättämistä aiheuta, mutta se, että ovat todennäköisesti jakaneet julkisuuteen asioita, joita ei julkisuudessa kaivata. Jokainen voi ihan itse miettiä mistä voisi olla kyse kun asia meni maanpetosepäilyksi. Kahjothan ovat veljeilleet ahkerasti Johan Bäckmanin, tuon ehkä Suomen pahimman putinistin kanssa.

  • Anonyymi

   Tapaus Vihti. Poliisi eteni tulilinjalla selkä edellä tulittajaa kohti, kas kun ei pyytänyt tältä vielä että osuthan varmasti selkään missä lukee isoilla kirjaimilla MAALI
   Vihdin tapahtumaa ei uskalleta käsitellä täällä koska Vihdissä itsensä tapattanut poliisi oli ex-nettipoliisi nykyään nuorisopoliisi Marko Forssin eli Foban hyvä ystävä. Joten jätetään ne raadollisimmat selostukset tapahtumienkulusta kertomatta täällä vaan keskitytään Foban seksuaalisiin perversioihin vaikka täällä

   https://finnishpolice.wordpress.com/2022/11/02/tourist-or-vacationer-do-not-travel-to-finland/

  • Anonyymi

   Entäs tämä

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5e668985-d358-45b7-a172-19d28bda01fc

   Tutustukaas hieman tarkemmin aiheeseen ja voitte nauraa yhdessä pinokkioitten virheille tilanteessa. Kysymys kuuluukin näinkö Poamkissa opetetaan?

   - maija haavoittuva kylki edellä kiilaan, yksi tai kaksi luotia maijan pensatankkiin niin olisi saatu uudenvuoden soihtu

   -partiotoveri jättää maijan ovi auki ja syöksyy paikalle ponnarirusetti päässä PELLE
   kuka tahansa ohikulkeva narkki olisi tapahtuman aikana ehtinyt kivuta maijaan ja lähteä ajelulle

   - kiinnittäkääs huomionne maijassa on koko ajan käynnissä

   - - poliisi asettuu kaikista auton kulmista JUURI VAARALLISIMPAAN kulmaan ampumasektorin etua olisi taksikuskilla ollut riittävät sekunnit karmean suunnitelmansa loppuun viemiseen. Härnätä ensin Polpon pulla-pinokkiot takaa ajoon ja saada nämä unohtamaan kaikki poliisin perusturvallisuuteen liittyvät normit toisin sanoen tilata suoraan lahdattavaksi kuten nähtiin Tehtaankadulla 1997

   - poliisi koputtelee pimeän auton lasia ase maahan osoitettuna, poliisin ase ei ole kertaakaan tilannevalmiudessa, aseen kohottaminen olisi vaatinut sekunnit joiden aikana hän olisi jo saanut ysimillisen buranan äänenvaimentajalla tehostettuna naamaansa jos taksikuskin ovi olisi ollut lukossa ja hän olisi ainoastaan avannut hitaasti ikkunan.

   Tälläiset Polpon pinokkiot eivät selviytyisi hengissä päivääkään jossain USA:laisessa kaupungissa partiotehtävissä ilman että joku kokenut paikallinen esiliina on valvomassa pinokkioitten touhuja

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Jotta voit toimia poliisina Suomessa sinun täytyy

    - osaat juosta takaperin 10 metriä
    - jaksat krapulajuosta 1500 metriä
    - osaat tehdä kuperkeikan
    - jaksat nostaa penkiltä 25 kiloa

    Koruton kertoma miten heikossa hapessa vaatimkset poliisiksi Suomessa tänä päivänä on

    lähde: Poliisiammattikorkeakoulu eli Poamk itse ja sen rehtori Kolehmainen

    https://urly.fi/1THN


  • Anonyymi

   Eikös noiden urheilijapoikien kohtelusta ja vangitsemisesta ilman todisteellista syytä pitäisi valittaa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen? Nehän tunnelit, kermakontit, höngät ja sähkökaapit ovat kaikkien nähtävissä julkisesti ja samoin pommisuojien ovet. Niissähän olisi pitänyt olla kieltotaulu, ettei niitä saa kuvata eikä käydä karannutta koiraa hakemassa aidatulta alueelta?

   • Anonyymi

    Kyllä Iivana tietää joka ainoan tukikohdan ja luolan Suomessa.


  • Anonyymi

   Yritetään tehdä esimerkkitapaus, jotta totuudenetsijät pelkäisivät.

  • Anonyymi

   "Poliisin mukaan kaikki epäillyt ovat jakaneet sosiaalisessa mediassa salassapidettäväksi luokiteltua aineistoa. Teot ovat jatkuneet usean vuoden ajan."

   Eli, jos sanon totuuden, että "Petteri Orpo on sotaa lietsova valehteleva psykopaatti", onko kyseessä salassa pidettävän aineiston julkaiseminen? Onhan täysin selvää, etteivät likimainkaan kaikki suomalaiset, puhumattakaan muun maalaisista, ole tuota totuutta vieläkään älynneet. Onko se siis salisuus, jota ei saa muille kertoa?

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 4 vuotias kuollut, vanhempia epäillään

   Rantakylässä riihisärkänkadulla ilmeisesti tapahtunut.
   Joensuu
   83
   6664
  2. Naista muistuttamaan leikattu mies halventaa Miss Suomi-kisatkin

   Itkeäkö 😭 vai nauraa? 😂 https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/rimi-riutta-on-historian-ensimmainen-transsukupuolinen-mis
   Luterilaisuus
   341
   3715
  3. KT: Ella Kanninen paljastaa vakavasta syöpäepäilystä: "Valmistauduin pahimpaan"

   Ella Kanninen on mm. Puoli seitsemän ja Ellan matkassa -sarjojen toimittaja-juontaja. Pari vuotta sitten hän sai järkytt
   Suomalaiset julkkikset
   26
   2251
  4. Lauri Tähkä raiskasi naisen

   Mikähän himo joillain on raiskaamiseen, Laurillekin taatusti bändäreitä riittäisi jonoksi asti vapaaehtoisina valmiina k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   2012
  5. Lähden mun kanssa viikonlopuksi jonnekin?

   Vaikka Tampereelle. Ollaan yhdessä koko viikonloppu. Heinä-elokuussa? Minä maksan.
   Ikävä
   128
   1901
  6. Joko käytät WC-paperia talouspaperin korvikkeens?

   Sekä vessapaperien että talouspaperien hinnat ovat nousseet vuodessa jopa 35% verran. Täällä pehmopaperien valmistuksen
   Maailman menoa
   137
   1270
  7. Onko laastarisuhde ainoa keino päästä yli?

   Olisiko mitään ideaa aloittaa laastaritapailusuhde sellaisen ihmisen kanssa, jolle tietäisi myös itse olevansa laastari?
   Ikävä
   61
   1082
  8. Mitä teitte tänään?

   Mitä palstalaiset teitte tänään? Oliko mitään tavallisesta poikkeavaa? Tapahtuiko jotain kivaa tai vaikka ikävää? Näitte
   Ikävä
   153
   1033
  9. Sähköautojen tulipaloherkkyys pitäisi saada kuriin

   Eihän tuollaisia uskalla ostaa: Parkkihallissa lauantaina räjähtänyt sähköauto syttyi nyt liekkeihin autoliikkeen pihass
   Maailman menoa
   160
   972
  10. Ajanvarauksellako mies?

   Rakas, kerro, miten uskaltaisin soittaa? Kuinka voin mitenkään ikinä täällä saada varmistuksen, että toivot mun soittav
   Ikävä
   57
   876
  Aihe