Henrikssonille pelattiin käteen musta pekka

Anonyymi-ap

Jos olette pelanneet korttipeliä nimeltä Musta Pekka, niin hallitusneuvotteluissa kävi niin, että musta pekka lätkäsitiin Henrikssonin (r) käteen.

RKP ei voi voittaa musta pekka kädessä, vaan RKP:n eduskuntaryhmä joko hyväksyy muiden puolueiden paperin ja joutuu nöyrtymään tappioon neuvottelutavoitteissaan, tai RKP kaataa hallituskokoonpanon ja joutuu kärsimään sen seurauksena leiman änkyränä, joka tuhosi oikeistolaisen hallituksen syntymisen.

Niin tai näin, huomenna RKP:ssä käydään ikävä näytelmä.

27

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rkp voittaa aina, muttei koskaan jytkyä.

      • Anonyymi

        Rkp ja kokoomus porvarit haluaa mamuttas suomen

        Ei vasssriy haluu mamuja noin innokkaasti


      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        💋 ­­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­a­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17870812W

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Rkpn Henriksson on änkyrä. Ei yksi pieni puolue voi sanella ehtoja. Onko Henriksson ottanut Marinin mallin ja alkaa hankalaksi. RKP saisi muutenkin hävitä puolueena kokonaan yhteiskunnastamme. Tämä puolue tulee kaksikielisineen liian kalliiksi.

      • Anonyymi

        Suomessa on niin, ettei edes suurin puolue voi sanella ehtoja.
        Eihän persut edes halua sitä, mitä esittävät. He yietävät, et kos kaikki heidän sanomansa asiat toteutuisivat, niin Suomi menisi nurin.

        Marinin hallitus täytti kaikkien toiveet hinnasta välittämättä ja nyt ei rahat riitä niiden toteuttamiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa on niin, ettei edes suurin puolue voi sanella ehtoja.
        Eihän persut edes halua sitä, mitä esittävät. He yietävät, et kos kaikki heidän sanomansa asiat toteutuisivat, niin Suomi menisi nurin.

        Marinin hallitus täytti kaikkien toiveet hinnasta välittämättä ja nyt ei rahat riitä niiden toteuttamiseen.

        "Täytti kaikkien toiveet"? Miten?
        Ei minun eikä perheeni toiveita. Kyllä kurjistui taloudellinen tilanne. Ennen oli varaa ostaa juustoa leivän päälle mutta nyt se ylipäiväinen leipä haetaan leipäjonosta.


      • Anonyymi

        Suomen hurrit elää aatamin ja eevan ajassa.Pois joutais koko eduskunnasta Turha kulu erä yhteiskunnalle.Maailmalle oppimaan vielä Missä mennään.


      • Anonyymi

        Luulen, ettei Henriksson ole se änkyrä, vaan se puolueen liberaalisiipi kuten Biaudet ja joitain Pohjanmaan porvareita.


    • Anonyymi

      Pakko ruotsi pois kouluohjelmsta.

      • Anonyymi

        Oikeinkirjoitusta sulle lisää.


    • Anonyymi

      Persut voisivat tarkastella omaa änkyröintiään.

      EU:n jäsenyys
      Suomi on EU:n jäsenvaltio ja pysyy EU:ssa persujen änkyröinnistä huolimatta.

      Ilmastokysymykset
      Persut eivät päätä EU:n ja Suomen ilmastotavoitteista. Jos päästöjä lisätään ja jakeluvelvoitteesta tingitään, siitä seurauksena on satojen miljoonien eurojen päästöoikeuksien osto myös hiilinielujen vähetessä.

      Ilmastouhka on todellinen ja ilmastomuutokset näkyvät jo nyt suurina ilmasto-ongelmina, kun jäävuoret sulavat ja ilmasto lämpenee nopeasti: isot tulvat, valtava kuivuus, tsunamit jne.

      Maahanmuutto
      On selvää että ikääntyvä Suomi tarvitsee työperäistä maahanmuuttoa, korkeasti koulutettuja digiosaajia, tutkijoita, lääkäreitä, hoitajia jne, ja työntekijöitä palvelu-ja siivousaloille sekä maatiloilleja kasvihuoneisiin. Työehtosopimuksissa määritellään työehtojen minimit ja "pimeä työ" tai "pakkotyö" on laitonta. Rikollisen pakkotyön minimiehtoja ei hallitus voi sopia, koska se on laitonta

      Kehitysyhteistyö
      Suomi on sopinut tietyn prosenttiosuuden BKT:sta, joka pitäisi käyttää kehitysyhteistyöhön. Määrärahat tulisi saada sovitulle tasolle, ei suinkaan alentaa niitä.

      Kuuden miljardin sopeutus
      Keneltä leikataan ja miten paljon? Kokoomus haluaa yksityistää terveyspalvelut, mikä johtaa kalliimpiin maksuihin ja pienituloiset jäävät ilman terveyspalveluja. Lääkkeiden ja kela-matkojen
      vuosikatot ovat liian suuret.
      Indeksien leikkaukset köyhdyttävät å pienituloisia. Toimeentulotuki on tarveharkintainen ja riittämätön vähäisen perusturvan korjaaja. Leipäjonojen kasvattaminen on häpeällistä.

      Jos työttömien sanktioita lisätään, tulottomien määrä Suomessa kasvaa. Digitaidottomien ja pitkäaikaistyöttömien työpaikat eivät lisäänny sanktioilla.

    • Anonyymi

      Enneminkin RKP:lle tarjottiin sellainen tilaisuus vallan käyttöön, jota ei yleensä tule pienpuolueelle koskaan. Se otettiin ns. "tasavertaiseksi", äänivalta asemaan vaa-ankieleksi hallituskokoonpanoon, jota tapahtuu korkeintaan kerran sadassa vuodessa jos sittenkään. Tuo tapahtui poliittisista asetelmista lähtökohtaisesti siksi että vaalitulosta halutaan kunnioitta ja estää vanhojen puolueiden ämpyröinti ja toiminta jolla ne pyrkivät vaalitulosta mitätöimään.

      Ottamalla millään lailla kantaa puoluepoliittisista näkökulmista, demokratian kannalta RKP toimi kunniakkaalla tavalla ja yleensä hyvät tavat kuin apu joka annetaan huonoina aikoina muistetaan vielä hyvinäkin päivinä, joten....

      • Anonyymi

        Enemmistöhallitusta muodostettaessa RKP on usein varmistamassa kansanedustajien enemmistöä hallituspuolueille.

        RkP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson on toiminut oikeusministerinä useissa hallituksissa vuodesta 2014.

        Oikeusministeri 10.12.2019–
        Oikeusministeri (Rinne) 6.6.2019–10.12.2019
        Oikeusministeri (Stubb) 24.6.2014–29.5.2015
        Oikeusministeri (Katainen) 22.6.2011–24.6.2014

        Itse asiassa RKP toimii Suomessa kuin liberaali keskipuolue, jota todellakin tarvitaan.


    • Anonyymi

      No, jopas! Henriksson päräytti mustan pekan suoraan päin Purran pläsiä.

      Ei kelvannut musta pekka RKP:lle vaan kieltäytyivät muiden sopimasta esityksestä kuitenkin "ehdottaen rakentavasti" jotakin muuta. En usko mustan pekan sopivan Purrallekaan, vaan perussuomalaiset pysyvät sanassaa, että neuvottelu olivat tässä.

      Orpon täytyy nyt hypistellä mustaa pekkaa hetken, ja joko maanitella persuja takaisin, tai taivutella sittenkin RKP:tä sopuun. Siinäpä vasta ikävä tehtävä!

    • Anonyymi

      Se o nyt Orpon kaivettava se konjakki pullo ja tarjottava piene napsit tyttölöille, jahka se mieli heltyy. Ku hiukka vielä tansittelloo tyttösiä korvaa kuiskutelle ,suottaapi suoha muutaki ku nime paperloihi.

    • Anonyymi

      RKP on pelkkä vitsi. Ahne ministerin salkulle.

    • Anonyymi

      Nykyään mustapekka-kortilla voittaa kaikki...

    • Henrikssonia ei näkynyt, mutta kyllä Purrakin vaikutti hieman vaivautuneelta. Taisi tästä otatuksesta voittajana selvitä Petteri Orpo! Oliko Petterillä joku ässä hihassa? vai peräti jokeri? Millä ihmeen äijätempulla sai rouvat riviin ja kuriin. Ehkä emme saa sitä koskaan tietää.

      • Anonyymi

        "Suomi - Niin kusessa että huippaa"

        Slogan vapaaseen jakoon. Orpon ja Purran tuskaiset olotilat kuvastivat kulissien takaista tilaa. Kaikkea ei avattu yhteisestä sopimuksesta.

        Orpon "äijätemppu" taisi olla se että kertoi inhorealistiseen sävyyn kuinka kusessa me ollaan. Porukan vanhimmalle sen sisäistäminen kävi sitten jo terveyden päälle.

        Joopa joo. Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Loppui se Suomen notkuminen mukavasti velkarahalla.


    • Anonyymi

      Vaikeat asiat vielä sopimatta. Miten leikataan kuusi (6) miljardia ja keneltä? Siitähän ei neuvotella. Tehdäänkö kassakaappisopimus, että leikataan indeksit, leikataan työttömyysturvasta, leikataan sosiaalietuuksista ja sovitaan uusista, verottomista sijoitustileistä?

      Eli uusitaan Sipilän hallituksen kiky- ja aktiivimalli kuten (kepu-kokoomus-persut)

      Ehkä siis leikataan hoitajien vuosi-lomapäiviä, vähennetään hoitaja-mitoitusta, jotta hoitajia riittää...
      jäädytetään palkat ja yksityistetaan valtion laitoksia - niitä parhaiten menestyviä.

      Autetaan yksityisen sektorin kermankuorintaa terveyspalveluista, eli kannattavin osa nuoret, terveet ja vähän sairastavat yksityiselle sektorille ja monisairaat vanhukset julkiselle sektorille terveyskeskuksiin, joiden määrärahoja vähennetään, kun yksityisen sektorinkela-korvauksia nostetaan "valinnanvapauden" takia.

      Haittaveroja eli välillisiä veroja ryhdytään keräämään entistä reilummin ja palkkatuloverotusta vähennetään miljardilla. Ehkä joudutaan korottamaan alennettuja arvonlisäveroja tai korotetaan 24 % alvia, mutta yritysveroja ja yrittäjien verotukia ei vähennetä. Pääomatulojen verotusta alennetaan, sehän on liian korkea, joten noin 27 % tasavero, joka oli aluksi (-90 luvun alussa) olisi pääomasijoittajille parempi. Indeksikorotukset jäädytetään - niin eiköhän se siitä?

      Sitähän te äänestitte, eli oikeistopuolueet hallitukseen leikkaamaan 6 miljardia pieni-ja keskituloisilta, vai mitä?

    • Anonyymi

      Maahanmuutto viis, leikkaukset kuus. Ketä tulee leikkaukset koskemaan? Maaseutua ainakin.

    • Anonyymi

      Kyllä taisi Henrikssonille nyt selvitä maamme todellinen tila kun lopuksi ihan huippasi.

      Onko Suomea kuvaava uusi slogan tällainen:
      "Suomi - Niin kusessa että huippaa"

      Ollaan kusessa, kun sitä 6 miljardin leikkausta ei voi enään siirtää seuraavalle hallitukselle. Ja se taas ei voi siirtää sitä edelleen seuraavalle jne.

      Suomi on erikoistunut hoitamaan ongelmia puhumalla jottei tarvitsisi käyttää rahaa tai luopua saavutetuista eduista ja mukavuuksista. Mitä suurempi ongelma, sitä enemmän puhetta.

      Vaan se tie on nyt käyty loppuun. Toivon että jokainen puolue tajuaisi tämän.

      Jos Suomen krooninen velkaantuminen saadaan taittumaan, ja työllisyys sekä kansantalous kasvuun, niin kyllä sen puolesta sietää kärsiä neljä niukkaa vuotta.

      • Anonyymi

        Mitä ihmettä?

        Eikös se ratkea sillä kun jaetaan rahaa ja maksetaan laskut. Ihan niinkuin ennekin kun olemme ottaneet osaa muiden velka järjestelyihin ja maksuihin. Mikä ongema se nyt sitten on hoitaa omia asioita samaan tyyliin ? riittäähän meillä edelleenki fyrkkaa rahottaa toisten sotia ja maahanmuuttoon ,,joten miksi ei omaan talouteemme?


    • Anonyymi

      Suomen velkaantumista ei hoideta köyhiä kurjistamalla. Veroja velanmaksuun tulee kerätä niiltä, joilla veronmaksukykyä riittää.

      Kokoomusjohtaja Orpo on esittänyt miljardin euron verovähennyksiä hyvätuloisille palkansaajille, samaan aikaan kun EK ja Etla toitottavat työttömyysturvan leikkaamista ja asumistuen vähentämistä.

      EU:n komission huomautukseen Suomen liian matalasta perusturvasta vastattiin, että perusturva koostuu muun muassa asumistuesta... Joten liian pientä perusturvaa tässä ollaan leikkaamassa vastoin EU:n kantaa.

      Etla:
      "Kannustinloukkujen syntyy erityisesti, kun työ on matalapalkkaista, asumismenot ovat suuret ja lapset ovat päivähoidossa."

      Pitäisikö matalapalkka-alojen palkkoja korottaa, jotta kannustinloukkujen ei synny? Jokainen voisi palkastaan maksaa ruan, asunnon, päivähoitomaksun ja terveysmenot?

      Palkkojen pienuus, pätkätyöt ja osa-aika työt ovat digitalisoinnin seurausta. Digitalisaation hyödyn ovat keränneet pääomasijoittajat ja työnantajat, kun on siirrytty itsepalvelu-yhteiskuntaan eikä työaikaa ole lyhennetty.

      Työttömyysturvan heikentäminen eli sanktiot lisäävät täysin tulottomien, yhteiskunnan ulkopuolelle joutuvien määrää. Työttömien lapsista tulee työttömiä, joten köyhyysjama jatkuu sukupolvesta toiseen. Sirpaleisen ja heikon perusturvan heikentäminen ei uusia työpaikkoja lisää, mutta osattomuus, köyhyys ja Leipäjonot kasvavat eriarvoisuuden lisääntyessä.

    • Anonyymi

      Suomalaiset eivät ole ymmärtäneet, että EU:ssa ei valtion ylivelkaantuminen ole ongelma. Jos joudutaanvelkojen kanssa kuseen, niin pyydetään vain EU:lta tukia kuten Kreikka ja Italiakin ovat tehneet.

      Joten lopettakaa typeryydet velkaongelmasta!

    • Anonyymi

      Onkoot Henrikssonin pekka minkä värinen hyvänsä, mutta toivottavasti se ei saa oikeusministerin postia. Se on niin hvetin liberaali noille kunniakansalaisille.

      • Anonyymi

        Henriksson on kuulemma huhujen mukaan kiinnostunut opetusministerin tehtävästä. OIkeusministeri tulee luultavasti jostakin perussuomalaisesta, ehkä Ville Taviosta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      140
      2030
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      171
      1220
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1137
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      167
      994
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      93
      916
    6. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      60
      860
    7. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      859
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      804
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      780
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      117
      688
    Aihe