Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Seksuaalinen tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus

Anonyymi-ap

Elämme maassa jossa on täysin hyväksyttävää valittaa pienistä palkoista ja köyhyydestä. Mutta jos mies alkaa valittaa siitä ettei saa naista, niin se ei ole hyväksyttävää, vaan lähinnä säälittävää. Vika on miehessä jos naista ei saa, olet tuhkamuna ja surkimus!

Silti se on todellisuutta jos sinua ei ole siunattu yli 190 cm pituudella ja komealla ulkonäöllä. Jos olet 160 cm pituinen menninkäisen näköinen mies joka ei ole menestyvät yrittäjä, tunnettu julkisuuden henkilö, rikas, etkä ole hyvä seuramies ja lisäksi ujo niin naista jäät ilman.

Minusta tasa-arvoon kuuluu myös seksuaalinen tasa-arvo ja seksuaaliset oikeudet. Aloittaisin siitä että säätäisin ensinnäkin lain joka rajoittaa puolisoiden pituuseron 15 senttimetriin. Tuo laki olisi suunnattu etenkin niitä pienikokoisia naisia kohtaan, jotka suuruudenhulluudessaan hommaavat huomattavan pitkiä puolisoita. On melkein koominen näky kun 150 cm nainen kävelee 2 m pitkän korston seurassa. Mietin että tuo on melkein lapsen hyväksikäyttöä. Laki pakottaisi heidät etsimään puolisoita itselleen paremmin sopivan kokoisista miehistä.

3

231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikenlaiset miehet pariutuu edelleen ja vain heikko itsetuntoiset miehet jää yksin, koska eivät viitsi nähdä vaivaa itsensä kehittämisen eteen. Pituuteen ja muihin ominaisuuksiin vetoamalla pyritään vain todistelemaan ettei niiden puutteiden vuoksi mitään kannata edes yrittää.

    • Anonyymi

      nainen harrastaa tasa-arvon nimissä törkeää vääryyttä.
      Nainen on ihmeellinen, se uhraa ja näkee valtavasti vaivaa saadakseen osalleen seksuaalista huomiota.
      Hän maalauksillaan ja muilla virityksillään törkeäsi häiritsee, kiduttaa ja rääkkää miespuolista ympäristöään. ja tämä on hänestä täydellistä tasearvoa.
      Jos sitten joku onneton törppömies kiinnittää huomiota naisen seksikkyyteen hän on kohta käräjillä naistuomarien edessä ja häviää varmasti jutun usein joutuen kohtuuttomiin korvauksiin.
      joskus 30 vuotta sitten eräs vanha viisas nainen kusksi korvaani että kaikki naiset ovat huoria.
      Minä poikasena sanoin hänelle ette kai sentää.
      Vuosikymmente aikana olen huomannut, kyllä eukko oli oikeassa.

    • Anonyymi

      Useat naispuoliset opiskelijat hankkiva opintorahojaan myymällä alapäätään ja ovat julkisuudessa siitä huolimatta arvostettuja ihmisiä.
      Lakikirjan pohjana ennen pidettiin Raamattua ja sieltä löytyy tällaisille naisille maininta "Portto".
      Oletuslaitoksessa on toiminnassa paljon porttotuomareita, heidän näkemyksensä mukaa jos nainen jollalaki alapääkonstilla saa mieheltä huijattua ja petettyä rahaa on se hänen rehellisesti hankkimaansa omaisuutta.
      Koska porttotuomari on aikoinaan elänyt huoraamalla on asenteeksi jäänyt kaikenlaisen huoraamisen tukeminen tuomioistuimessa.
      On paljon vääriä raiskaus ilmoituksia poliisille usein rahastus tarkoituksessa, näistä useat tuhoavat viattoman miehen elämän
      Usein ympäristön antama rangaistus on vielä raskaampi kuin tuomioistuimen. Vaikka monien kuukausien jälkeen todetaan mies syyttömäksi hänen elämänsä on tuhoutunut. (usein työpaikka, parisuhde, asunto mennyt.)
      Kuitenkin porttotuomarien mielestä ei ole oikein syyttää ja rangaista naista joka tahallaan on väärän usein rahanhimossa ilmiannon tehnyt sekä tuhonnut toisen ihmisen.

      Erikoista on myös porttotuomarien suhtautuminen oikeuteen.
      Useimmiten nainen on itse maalaamalla paklaamalla ja vaatetuksellaan houkutellut raiskaajaa kimppuunsa.
      Jos hän olisi ollut luonnollisen näköinen, useimmiten raiskaaja ei olisi häneen kajonnut pitkällä tikullakaan.
      On täysin selvää että nainen on usein osasyyllinen tapahtuneeseen rikokseen, kuitenkin porttotuomari näkee vain miehen syyllisenä tässäkin tapauksessa. Todellisuudessa oikeuden pitäisi katsoa kokonaisuutta ja syyllistää kaikki syylliset rangaistuksineen.

      Porttotuomarien johdosta mies on yleensä aina alakynnessä tuomioistuimessa naista vastaan, joista on paljon miesten kesken keskusteltu.
      Porttotuomarien ansiosta koko oikeusjärjestelmän uskottavuus horjuu, olisi varmaan syytä yleensäkin kieltää naisia toimimasta näissä viroissa tai purkaa kokonaan koko sivuraiteelle ajautunut oikeustiede ja oikeuslaitos.
      Palata vanhaan hyvään rehelliseen miesten johtamaan oikeus järjestelmää jossa kerta kaikkiaan porttoja ei suvaita kuin korkeintaan asiakkaana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1337
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      69
      1216
    Aihe