koronarokote asiaa

Anonyymi-ap

https://rumble.com/v2ty5s2-on-aika-puhua-rokotehaittakonferenssi-suomessa-vaiettu-tilaisuus.html


mrna koronarokotteen jälkeen

-syntyvyys laskenut merkittävästi
-ylikuolleisuus alkoi
-paljon vakavia haittoja
-kaikki sairaudet lisääntyneet merkittävästi

kaikki sairaudet lisääntyneet kokeellisen mrna injektioiden jälkeen
josta seuraa ylikuolleisuus asian voi todeta helposti linkin kautta:

https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/avo/perus17/fact_ahil_perus17?row=diagnoosi-121105&column=aika-87596

THL:n tilasto: Suomalaisten sairausmäärät räjähtäneet koronarokotusten alettua – Lisäys diagnooseissa 5500%

THL:n tilasto osoittaa työterveyshuollon diagnoosit vuosina 2018-2023. Suomen kansanterveys on romahtanut vuoden 2019 jälkeen, jota voidaan pitää viimeisenä normaalina vuotena. Vuonna 2020 ihmisiä pakotettiin sairaaloihin "pandemian" takia pienimmästäkin oireesta, mutta todellinen sairauspommi iski vuonna 2021, kun kokeelliset mRNA-piikitykset aloitettiin. Tilanne näyttää pahenevan vuonna 2023.

12

605

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koronaa eli räkätautia on aina talvisin viimeiset 100 vuotta. Nokan niistämällä siitä selviää.

      • Anonyymi

        Milloin tämän sonnan levitys kriminalisoidaan? Mieluummin takautuvasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Milloin tämän sonnan levitys kriminalisoidaan? Mieluummin takautuvasti.

        Odotan hetki niin huomaan kenen jutut kriminalisoidaan. Olet itse mukana tappamassa suomalaisia ja kun asiaa aletaan puimaan, tulet sinäkin saamaan rangaistuksesi.


    • Anonyymi

      Vihdoin tulokset alkavat näkyä. Milloin mahtaa kotiväki heräillä?

    • Anonyymi

      Saksan terveysministeri myöntää "häiritsevät" rokotteen sivuvaikutukset

      https://europeanconservative.com/articles/news/german-health-minister-admits-disturbing-vaccine-side-effects/

    • Anonyymi

      Erikoislääkäri, lääketieteen ja kirurgian tohtori (LKT), dosentti Sylvi Silvennoinen-Kassisen

      lausunto kokonaisuudessaan on lukemisen arvoinen, se käsittää käytännönläheisen kuvauksen riskeistä, joita tartuntatautilainuudistuksen, WHO:n pandemiasopimuksen ja kansainväliseen terveyssäännöstöön ehdotettujen muutosten hyväksyminen aiheuttaa kansalliselle itsenäisyydelle sekä perus- ja ihmisoikeuksille.

      Etukäteen ennustettu pandemia
      Lausunnossa ihmetellään sitä, miten 18.10.2019 ”Event 201” -pandemiaharjoituksessa tiedettiin jo koronan tulevan, vaikka tautitapauksia ei vielä ollut maailmalla. Tiedetään, että laboratorioissa kehitetään viruksia tartuttaviksi. Kiinan Wuhanissa tehtiin lepakon koronaviruksesta ihmiseen tarttuva. Ketkä sitä rahoittivat ja siitä tiesivät?

      Ihmetystä herättää myös se, että 23.10.2022 järjestettiin ”Catastrophic Contagion” -harjoitus, jossa ennustetaan pandemiaa vuodelle 2025. Harjoituksia isännöivät WHO, WEF, Johns Hopkins ja Bill ja Melinda Gatesin säätiö.

      Miksi 2025 on otollinen vuosi? Jos WHO:n vallankaappaus maailman terveysasioiden johtajana toteutuu WHO:n yleiskokouksessa 2024, on pääjohtajalla mukavasti taattuna valmiiksi yksinvalta vuonna 2025. Tuolloin on jäsenvaltioiden ja kansalaisten suvereniteetti annettu pois.

      Koronatausta
      Tartuntatautilain suunnittelussa otetaan oppia koronapandemiasta, ennen kaikkea halutaan lisävaltuuksia ja menetelmiä rajoituksiin, valvontaan ja tietojen keruuseen ja välittämiseen. Sen sijaan koronarokotteiden jälkeen tapahtuneesta syntyvyyden laskusta, ylikuolleisuudesta ja suurista haittavaikutusmääristä ei mainita mitään.

      WHO ja jäsenvaltiot neuvottelevat pandemiasäännöksistä
      WHO antoi ennen tukea ja neuvoja, nyt se ajaa määräyksiään laillisesti sitoviksi. Uudistuvaa tartuntatautilakia ollaan selvästi sopeuttamassa WHO:n määräysten mukaiseksi. Tämä tarkoittaisi merkittävää määräysten ja valvonnan tiukentumista korona-aikaan verrattuna.

      WHO:n pääjohtaja saisi yksinvallan julistaa ”terveyshätätilanteen”. Määritelmää on muutettu niin, että kyseessä ei tarvitse olla todellinen uhka, vain mahdollinen uhka riittää. Kyseessä voi olla ihmisiin, eläimiin tai luontoon kohdistuva ”mahdollinen uhka”.

      Mistä pääjohtaja sitten tietää, missä mahdollisesti uhka voi nousta? Tämä on varmistettu sillä, että jäsenvaltioiden tulee etsiä alueeltaan näitä ”uhkia” ja raportoida ne pääjohtajalle. Näin hänellä on jatkuva virta uhkia ja sillä perusteella hän voi ylläpitää määräysvaltaansa jäsenmaissa.

      Vaikutuksia kansalaisiin
      WHO:n uudesta säännöstöstä on poistettu maininta ihmisoikeuksista. Niitä ei siis tarvitse noudattaa: WHO:n pääjohtaja voisi pakottaa kansalaiset rokotuksiin, pakkohoitoihin, karanteeniin, eristykseen, lääkärintarkastuksiin, jopa vangittavaksi. Tottelemattomia varten kutsutaan poliisi ja puolustusvoimat virka-apuun. Kyseessä on ns. ”terveysturvallisuusrikos”.

      Matkustusta valvottaisiin globaalisti pakollisella rokotus/terveyspassilla. Kansalaisten valvonta perustuu laajaan digitaaliseen tiedonkeruuseen: mm. terveystiedot, digitaaliset laitteet, puhelin, tietokone, some, pankkitransaktiot, ostoskäyttäytyminen, kasvojen tunnistus, kulun seuranta, sosiaaliset suhteet.

      Velvoitteita jäsenvaltioille
      Jäsenvaltioita velvoitetaan luovuttamaan WHO:lle ja muille maille tietoja, resursseja, tavaraa, teollisuus- ja tekijänoikeuksia, immateriaalioikeuksia ja rahaa. WHO voi jakaa niitä eteenpäin. Tämän taloudelliset seuraamukset ovat aivan arvaamattomat. WHO rakentaa vahvan valvonta- ja raportointiorganisaation, jolla varmistetaan jäsenvaltioiden kuuliaisuus.

      Sensuuri eli sananvapauden menetys
      Valtioita velvoitetaan myös poistamaan kaikki tieto, jota WHO ei hyväksy.

      WHO:n rahoitus
      Mistä WHO saa resurssit tähän? WHO on muuttunut. Yli 80 % sen rahoituksesta tulee yksityisiltä tahoilta. Nämä yksityiset tahot korvamerkitsevät antamansa rahat haluamaansa tarkoitukseen.

      Merkittävin yksityinen rahoittaja on Bill ja Melinda Gatesin säätiö. Näin rahoittaja voi WHO:n sisällä toimia omien etujensa ajamiseen. WHO:lla on lisäksi useita yksityisiä yhteistyöorganisaatioita. Terveysteollisuus eli omistajat käärivät miljardivoittoja.

      Suomen kohtalo
      On presidentin, hallituksen ja eduskunnan vastuulla säilyttää Suomen valtion ja maamme kansalaisten itsemääräämisoikeus. Myös tartuntatautilaissa on noudatettava tätä periaatetta. Mikäli WHO:n pandemiasäännöt hyväksytään, on Suomen irtauduttava sopimuksista määräajan kuluessa. Viimeisenä keinona on erota WHO:sta.

      Lopuksi lausunnossa todetaan, että tartuntatauteja ja rokotuksia ei saa käyttää vallan välineenä, jolla riistetään kansalaisen tai valtion suvereeneja oikeuksia tai vapauksia.

      Lausunnon antamisen jälkeen Genevessä toukokuun 2023 WHO:n kokouksessa WHO:n pääjohtaja vakuuttaa uuden tuntemattoman tartuntataudin ”Tauti X:n” olevan piakkoin tulossa. Mihin ja kenen kristallipalloon hän katsoo? Mikä kuvio on hänen takanaan?

      https://www.verkkouutiset.fi/a/whon-paajohtaja-varoittaa-x-pandemiasta/

    • Anonyymi

      Tehokkaita ja tutkittuja. Nyt aletaan kyselee siitä tehosta. Tehokas mihin? Agenda toimii... asukastiheys on vähentynyt selvästi. Tehokas on

    • Anonyymi

      Lisää tietoa, miten rokote on ollut tarkoitus vaikuttaa:
      SPECIAL WARNING: USING COVID they are already activating HUMANS INTO BECOMING HOMO BORG GENESIS in waves… there is evidence using scalar waves and flashes of 5G and above they are NOW activating new waves of humans who have been jabbed who then through proximity ALLOW them to JUMP the nano graphene oxide/alumnimum/spike proteins …. To the UNJABBED…. People who are not jabbed are suddenly getting VERY SICK after contact in public places and in confined areas by contact with the ACTIVATED JABBED.. this is a rolling wave… BE AWARE. This is changing the humans on the planet turning them into first cyborgs then androids /synths… SEE MY INTERVIEW with DAVID ADAIR…. I know several people who are unjabbed who recently got very sick… they will recover but we don’t know how potent the Nano Package is once it jumps… into the unjabbed. This program was never meant to kill people all at once… it was always meant to activate IN WAVES….
      Osa ihmisistä ei koskaan tule ymmärtämään, mitä rokotteella ajetaan takaa.
      Ehkä hyvä niin.
      David Adair on henkilö, joka kehitti oman tekoälynsä ja konsultoi monien valtioiden tutkimuslaitoksia. Esierkikisi Saudi-Arabian tekoälytehdas käytti hänen osaamistaan laitoksen kehittämisessä. Kannattaa tutustua Davidin elämään.

    • Anonyymi

      Olen nämä koronasalaliittoteorioihin uskovat estänyt kaikista ylläpitämistäni FB-ryhmistä. Kaikki "minuahan ette pistä" -profiilit seulon ja hylkään. Ryhmissä on parempi toimia, kun idiootit on poissa. Jatkakaa.

      • Anonyymi

        onko todellakin salaliitto jos uskoo rokotteen aiheuttavan keuhkoveritulppia????


    • Anonyymi

      Ihminenhän saa uskoa ihan mihin haluaa, mutta uskon kohdettaan ei ole mikään pakko tyrkyttää muille, tai kieltää muilta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8825
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2633
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe