Änkyrä kommarit viimeiset todelliset isänmaalliset?

Suomen itsemääräämisoikeuden palauttamisella luomme turvallisuutta ja rauhaa

Suomi on Euroopan Unionin ja sotaliitto Naton jäsenyydellä sidottu kapitalismin imperialistisiin keskuksiin. Sitomiseen ovat vuosikymmenien ajan osallistuneet kaikki eduskuntapuolueet ja presidentit. Näin Suomi on menettänyt itsemääräämisoikeutensa ja puolueettomuutensa. Tilalle on hyväksytty suurten valtioiden ensisijaiset edut, politiikassa ja taloudessa, joita imperialistiset keskukset EU ja Nato sotilaallisesti varmentavat.

Imperialistisilla keskuksilla pyritään vahvistamaan pääomapiirien taloudellista ja poliittista valtaa. Samalla ne hajottavat eri keinoin työväenluokan taisteluyhtenäisyyttä, säilyttääkseen kapitalistiset yhteiskuntarakenteet, jotka mahdollistavat toisen ihmisen toiseen kohdistaman riiston.

On välttämätöntä irrottaa Suomi sotaliitto Natosta ja Euroopan unionista, jotta rauha ja turvallisuus Pohjois-Euroopassa ja hyvät suhteet kaikkiin naapurimaihin voivat toteutua. Suomen itsemääräämisoikeuden oloissa todellisen työväenliikkeen ajamilla tavoitteilla on myös edellytykset toteutua.

Näihin tavoitteisiin kuuluu solidaarisuus muiden maiden työläisille ja kansoille. Se politiikka on kapitalistisen sotapolitiikan vastaista rauhanpolitiikkaa, ystävyyspolitiikkaa, joka vahvistuu siitä, mitä laajemmin työläisten joukot osallistuvat kapitalismin vastaiseen luokkataisteluun.

Tämä on ulkopolitiikkaa ja sisäpolitiikkaa ihmisten elämän hyväksi. Tähän taisteluun kutsumme kaikkia työväen ihmisiä mukaan. Kulkemalla sosialismia kohden, vahvistamme ihmisarvoista elämää.

Kommunistinen Työväenpuolue – Rauhan ja Sosialismin puolesta

25. edustajakokous 27.-28.2023

https://www.ktpkom.fi/yleinen/suomen-itsemaaraamisoikeuden-palauttamisella-luomme-turvallisuutta-ja-rauhaa/

5

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Anonyymi
        UUSI

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        😍 ­­­N­­­y­­­m­f­­o­m­a­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17898724G

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Kun kuulin uutisia hallitusohjelmasta, tajusin että minun olisi kannattanut äänestää vaikkapa kommunistia, eikä oululaista persuehdokasta, joka minunkin ääneni avulla pääsi eduskuntaan. Ääni kelpasi persuille, he kiittävät nimittelemällä minua loispummiksi. Perustetaan Persukusetuksen uhrit ry, avuntarvitsijoita tulee olemaan paljon.

    • Anonyymi

      Idiotismi elää ja voi hyvin, ikävä kyllä.

    • TALVISOTA OLI STALININ SUUR-SUOMI OPERAATIO,
      MUTTA JÄI LOPULTA VAIN RAJAKAHAKAKSI

      "Marraskuun 30 päivän aamuna klo 8 aikaan Leningradin sotilaspiirin joukot ylittivät rajan Karjalan kannaksella ja useilla muilla paikkakunnilla. Punaisen armeijan ylijohto oli antanut niille siitä käskyn sen johdosta, kuten Tass'in toimiston virallisessa tiedonannossa sanotaan, että "suomalainen sotilasklikki oli tehnyt uusia aseellisia provokatioita". Saman tiedonannon mukaan näitä provokatioita olisi tapahtunut yön aikana useilla kohtia rajaa."

      https://histdoc.net/pdf/1939-12-14_League.pdf

      "22 vuotta sitten Suomi sai Suuren Lokakuun sosialistisen vallankumouksen ansiosta itsenäisyytensä. Nyt Stalinin viisaan, kansojen välisen ystävyyden ja rauhan politiikan ansiosta, satoja vuosia vanha Suomen kansan kansallinen unelma, Karjalan kansan yhdistäminen jälleen yhteen ja itsenäiseen Suomen valtioon on toteutumassa."

      https://histdoc.net/pdf/Krasnaia_zvezda_4_Dec_1939.pdf

      ""Kun huomautin, että suomalaiset eivät aivan asian luonnosta johtuen voi odottaa lopullista voittoa ja ovat siksi ehkä valmiita ryhtymään neuvotteluihin neuvostohallituksen kanssa, Molotov ei, mielenkiintoista kyllä, antanut täysin kielteistä vastausta vaan vastasi sanoilla, että se on "myöhäistä, kovin myöhäistä" ja suomalaisten olisi syytä ensiksi hyväksyä Neuvostoliiton vaatimukset."

      https://histdoc.net/pdf/NaSo1940-01-08.pdf

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1837
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1534
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1223
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe