Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Piikeillä rikastuu

Anonyymi-ap

Tiesittekö että samalla viikolla kun järjestettiin Event 201, eli siis juuri ennen koronaa suoritettu pandemiaharjoitus, ystävämme Bill Gatesi osti 1,8 miljoonaa Pfizerin osaketta. Kuinka sopivasti tulikin sitten heti pandemia ja ystävänsä Ursula tilaskini koko Euroopalle piikkejä useiksi vuosiksi miehensä piikkifirmalta. Hyvä asia oli tietysti myös se, että Bill ja Ursula miehineen ovat oikein hyviä ystäviä. Bill sitten myi Pfizerin osakkeensa pari vuotta myöhemmin ja sai niistä voittoa mukavat 242 miljoonaa. Jäämme odottamaan seuraavaa Billin mukaan vieläkin vaarallisempaa pandemiaa.

14

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kauppa se on joka kannattaa. Se piirtää jolla on liitua.

      • Anonyymi

        "Työlki ellää, mut kaupal rikastuu" totesivat Kuunkuiskaajat aikoinaan.


    • Anonyymi

      Näin luotiin tyhjästä jumalattoman iso ala ja oletettiin kaikkien menevän kyselemättä hakemaan.
      Voisi maksaa nuo piikit rahana niille, jotka ei niitä hakenut. Jälkikäteen vaaditut hoidot myrkkyjen vaikuttaessa kans rahana järkeville, jotka ei itseään myrkyttäneet.

    • Anonyymi

      Taivas varjele. Onneksi läheisissäni ei ole näitä salaliittoteoreetikkoja. Ei teillä olisi työterveyttä, josta saisitte oikeanlaisen lääkityksen, ettei tarvitsisi levittää moista idiotismianne?

      • Anonyymi

        Mitä salaliittoteoreettikoja? Sinähän sellainen näytät olevan. Tämä kaikki on ihan saatavilla olevaa tietoa. Etkö jaksa nähdä vaivaa ja menet massan mukana? Onneksi omissa tuttavissani ym. ei ole tuollaisia folioita/terroristeja kuin sinä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä salaliittoteoreettikoja? Sinähän sellainen näytät olevan. Tämä kaikki on ihan saatavilla olevaa tietoa. Etkö jaksa nähdä vaivaa ja menet massan mukana? Onneksi omissa tuttavissani ym. ei ole tuollaisia folioita/terroristeja kuin sinä!

        Kaikki ns ” tieto” ei ole tietoa, ainoastaan salaliitto teorioita ihmisille joilla ei oikeaa tietoa mahdu aivokoneistoon


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki ns ” tieto” ei ole tietoa, ainoastaan salaliitto teorioita ihmisille joilla ei oikeaa tietoa mahdu aivokoneistoon

        puhut siis päämedioiden tuotoksesta, joita on vain yksi. Osaatko kertoa onko Suomessa koronapiikeistä aiheutuneita haittoja? Yksikään mediahan ei niistä ole kertonut. Onko sinulla mitään mielipidettä siitä miksi jopa alle 20-vuotiaita kuolee sydänongelmiin vaikka ovat olleet täysin terveitä, ilman mitään geneettisiä tai piileviä sairauksia? Mitä olet mieltä näistä päivittäisistä kuolinilmoituksista mediassa? Onko mielestäsi niitä nykyään enemmän kuin esim. 2018? Entäpä siitä kun vanhukset päättivät kuolla heti kun piikkirumba alkoi? Näetkö mitään yhteyttä näissä?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nythän on Ursula van der Leyen tilannut uusia piikkejjä meidän kaikkien hyväksi. Samaan aikaan EU-virkamiehet ovat saamassa 15% palkankorotuksen. EU:n 7 vuoden budjetti hassattiin 2 vuodessa ja jotkut ovat aika kyr***tyneitä kkun haluavat nyhtää lisää. Toki meillä Suomessa on rahaa niin mikäs siinä. Laittomien immigranttien kaaosta odotellessa....

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      BRYSSSEL, 30. kesäkuuta – Euroopan komissio on solminut sopimukset Pfizerin (PFE.N) ja useiden eurooppalaisten lääkeyhtiöiden kanssa varatakseen kapasiteettia valmistaa jopa 325 miljoonaa rokotetta vuodessa mahdollisen tulevan maailmanlaajuisen terveyskriisin varalta, se ilmoitti perjantaina.

      Sopimus koskee mRNA-, vektori- ja proteiinipohjaisia rokotteita eikä liity EU:n ja rokotevalmistajien välisiin olemassa oleviin COVID-19-rokotesopimuksiin, mukaan lukien Yhdysvalloissa toimiva Pfizer.

      Sopimuksissa on avoinna mm. varastoihin jääneiden rokotteiden kohtalo ja niiden laskutushinta. Tästä EU-komissio Ursula von der Leyenin johdolla on käynyt kuukausien ajan neuvotteluja.

      Euroopan komissio totesi, että Euroopan on oltava paremmin valmistautunut tuleviin terveyskriiseihin.

      Sopimus varmistaa, että yritykset ovat valmiita reagoimaan kriisiin pitämällä laitoksensa ajan tasalla ja valvomalla toimitusketjujaan “tarvittaessa varastoinnin avulla“, komissio sanoi tiedotteessaan.

      Mikäli uusi kansanterveydellinen hätätila julistettaisiin, yritykset “aloittaisivat nopeasti tuotannon”, se lisäsi.

      Kuitenkin rokoteoikeudenmukaisuutta ajavat aktivistit sanoivat, että EU saattaa toistaa sen, mitä on kutsuttu “rokoteapartheidiksi” COVID-19:n aikana.

      “Pandemian aikana kehitysmaat jäivät jonon hännille rokotteiden ja hoitojen osalta, ja nyt EU ja lääkeyhtiöt vaikuttavat suunnittelevan tekevänsä saman uudelleen seuraavassa terveyskriisissä”, sanoo Mohga Kamal-Yanni, Politiikka-johtaja People’s Vaccine Alliance -järjestöstä.

      Komissio on valinnut Pfizerin tehtaat Irlannissa ja Belgiassa varatakseen kapasiteettia mRNA-rokotteiden tuottamiseen.

      Pfizer sanoi “ymmärtävänsä paremman pandemiavalmiuden ja vastetoimien tarpeen ja on tehnyt useita avainaskeleita mahdollisten tulevien maailmanlaajuisten terveysuhkien varalta“, tarkemmin niitä yksilöimättä.

      Reig Jofre sanoi EU:n varanneen kapasiteettia neljäksi vuodeksi, mahdollisuudella jatkaa enintään kahdeksan vuoden ajan. Yritykset eikä EU paljastaneet sopimuksen taloudellisia yksityiskohtia.

      Maailman terveysjärjestö on kehottanut hallituksia ja valmistajia varaamaan jopa 20 % kaikista testeistä, rokotteista tai hoidoista maailmanlaajuiselle virastolle jaettavaksi köyhemmissä maissa, jotta vältettäisiin “katastrofaalinen epäonnistuminen” COVID-pandemian aikana, kertoo parhaillaan keskusteltavana olevan maailmanlaajuisen pandemiasopimuksen luonnos.

      EU:lla on jo samanlaisia sopimuksia lintuinfluenssarokotekapasiteetin varaamisesta GlaxoSmithKlinen ja Seqiruksen kanssa. Tartuntatautia, joka tunnetaan myös nimellä lintuinfluenssa, pidetään ensisijaisena ehdokkaana seuraavaksi pandemiaksi.

      Nyt puuttuu enää maailmanlaajuinen terveysuhka. Sen voi julistaa WHO pandemiasopimuksen jälkeen yksi mies. Tedros Adhanom Ghebreyesus. Terveysuhka voi olla myös uhkaava uhka eli ei oikeastaan yhtään mikään.

    • Anonyymi

      Kun näistä puhuu ihmisille, ne menee hiljaseksi ja alkaa vältellä aihetta. Jos ihmiset puhuis avoimesti näistä asioista, niin meitä ois paljon vaikeampaa kyykyttää, kun jokainen ymmärtäisi mitä oikeen tapahtuu. (Teiltä viedään terveys, jolloin pieni, jo valtavan rikas porukka tekee isoa rahaa)

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2354
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      53
      2054
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1873
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1648
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1572
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1446
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1410
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1402
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1380
    Aihe