Väestönvaihto

Anonyymi-ap

Haluavatko suomalaiset jäädä vähemmistöön omassa maassaan

Väestön vaihtuminen Euroopassa on fakta – kyse on siitä kuinka nopeasti se tapahtuu ja voimmeko pysäyttää sen, vaikka haluaisimme. Sen totuuden rinnalla poliitikkojen metsästäminen sanan väestönvaihto käytöstä on tyhmää saivartelua.


Poliitikkojen tehtävä on päättää siitä, haluammeko väestön vaihtumisen toteutuvan tämän vuosisadan aikana vai yritämmekö estää sen tai edes hidastaa muutosta. Tällaista pohdintaa Suomessa ei käydä mediassa eikä akateemisissa piireissä.


21. vuosisataa on jäljellä 77 vuotta. Se on vähemmän kuin eurooppalaisen ihmisen eliniän odote. Jotkut suomalaiset muistavat vielä elävästi Helsingin olympiakisat vuonna 1952. Siitä on kulunut 71 vuotta. Niin nopeasti ihmiselämä menee – jälkikäteen ajatellen se on vain pyrähdys maailmankaikkeudessa.


Vuosisadan loppuun mennessä useassa Euroopan maassa kantaväestö jää vähemmistöön omassa maassaan tämän vuosisadan aikana. Suurimmassa myllerryksessä ovat Ranska, Ruotsi, Saksa ja Englanti. Mutta myös Belgia, Hollanti ja Suomi. Euroopassa elää tällä hetkellä yli 150 miljoonaa ihmistä, jotka tulevat tuon muutoksen näkemään.


Väestön vaihto tai vaihtuminen

Sanoo Helsingin Sanomat, Yleisradio, yliopistotutkijat ja vihervasemmistolaiset poliitikot mitä tahansa, väestönvaihto on fakta. Se tapahtuu vääjäämättä, jos maahanmuuttoa ei Euroopassa rajoiteta merkittävästi. Kyse on vain ajasta.


Suomessa maksetaan palkkaa höpöhöpötutkijoille ja virkamiehille pskan puhumisesta. Yle ja HS löytävät nämä surkimukset jostain kiven koloista. Alkeellisintakaan päättelykykyä ei ole korkean palkan vastineeksi.

Turkulainen "asiantuntija" Hs:ssa

Turun kaupungin tutkimusjohtaja, aluekehityksen asiantuntija Timo Aro sanoo: ”Tilastojen perusteella väitteet väestönvaihdosta eivät pidä paikkaansa. Tilastot kertovat, että noin 80 prosentissa Suomen kunnista maahanmuuttajia on alle 5 prosenttia väestöstä. Vain 13:ssa Suomen kunnassa maahanmuuttajia on yli 15 prosenttia väestöstä. Suomessa on 309 kuntaa.” Voiko tyhmempää esittää. Valitettavasti tyhmyys ei ole virkavirhe, joka oikeuttaisi haitallisen tutkimusjohtajan erottamiseen.


Tulijat keskittyvät omille alueilleen ghettoihin suurissa kaupungeissa ja kasvukeskuksissa. Niissä vaihto on jo tapahtunut. Se, että valtakunnallisesti kantaväestö jää vähemmistöön, voi kestää 20-30 vuotta (Ruotsi) tai 50-60 vuotta (Suomi), mutta muutos voidaan väestötilastoista nähdä jälkikäteen päivän tarkkuudella. Jossain Itäkeskuksessa muutoksen näkee joka päivä. Mutta edelleen jossain Kittilässä tai Lumparlandin kunnassa Ahvenanmaalla afrikkalainen on samanlainen erikoisuus kuin musta amerikkalainen 1956 Salossa pidetyissä kansainvälisissä yleisurheilukilpailuissa. Kyläkirjani mukaan ”Salossakin pidettiin ”amerikkalaiskisoja”, joihin osallistui 2-3 amerikkalaista urheilijaa” (ote Salon Seudun Sanomista).

(klikkaa suuremmaksi)

Ruotsissa maahanmuuton aiheuttamia muutoksia tilastoidaan havainnollisesti. Kuva PT-Mediasta osoittaa kuinka nopeasti 2000-luvulla väestönvaihto on tapahtunut Botkyrkan ja Södertäljen kunnissa, joissa muutaman vuoden kuluessa 4/5-osaa 15-44 vuotiaista miespuolisista asukkaista on maahanmuuttajia. Hylten kunnassa kasvu vuodesta 2002 (22 %) vuoteen 2027 (ennuste 66 %) on ollut valtavan nopea. Kun ruotsalaisen kantaväestö kuolee lähivuosikymmeninä, ovat nämä kunnat täysin maahanmuuttajien valtaamia.


Väestöräjähdyksen hallitseminen

Vuonna 1960 ja sen jälkeen Afrikan maat itsenäistyivät. Silloin Afrikassa asui 290 miljoonaa ihmistä. Vuonna 2023 Afrikassa asuvia on 1,5 miljardia. Ennusteiden mukaan Afrikan väkiluku kasvaa 3,9-4,2 miljardiin vuosisadan loppuun mennessä.


Väestönkasvu on niin nopeaa, että afrikkalaisten vaurastuminen omin voimin on mahdotonta. Jos jotain positiivista kehitystä tapahtuu, kaikki menetetään väestönkasvun takia. Tämä on fakta. Sen seurauksena afrikkalaisten muutto Eurooppaan tulee kiihtymään. Lähivuosikymmeninä on mahdollista, että heitä tulee vuosittain kymmeniä miljoonia.


Väestönkasvu tuhoaa kaiken alleen. Luonnon monimuotoisuus heikkenee. Saasteet ja roskaisuus lisääntyvät. Luonnonvarat ehtyvät. Väestöliikkeet Afrikasta lisääntyvät. Terveydenhoidon ongelmat pahenevat ja leviävät Eurooppaan (esimerkiksi aids, ebola, tuberkuloosi). Sodat, rikollisuus ja väkivalta kasvavat. Ruoantuotanto heikkenee, vaikkei se nytkään riitä elättämään kaikkia afrikkalaisia. Jos ilmastonmuutos johtuu ihmisestä, sen negatiiviset vaikutukset lisääntyvät väestöräjähdyksen takia.


Muutos parempaan kehitykseen olisi helppo toteuttaa. Lopetetaan kehitysapu, jolloin afrikkalaisten on pärjättävä omillaan kuten he ovat vuosituhansia pärjänneetkin. Väestönkasvu vähenisi radikaalisti. Ja paine Eurooppaan muuttamiseen vähenee.

26

689

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet täysin oikeassa,kehitysapu on lopetteva mahdollisimman pian ja rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten pakkopalautukset aloitettava,Jokainen tätä prosessia vastustava vasemmistolainen valtion virkamies on irtisanottava virastamyös poliisit ja poliisijohtajat mitään armoa ei saa saa nyt antaa.

    • Anonyymi

      kuka tulisi Suomeen? täällä on kylmä ja sääskiä

    • Anonyymi

      Kokkolasta on viety jo rekkakuormittain sinikettuja Kiinaan.
      Semmoisia jotka osaavat lisääntyä.
      Se ei ole välttämättä väestönvaihtoa,vaan Kiinassa on helpompaa lisääntyä,kuin Suomessa.
      Se on tutkitusti todistettu.
      Nyky Suomessa siniketun elämä päättyy lyhyeen.
      Suomessa toimii kapitalismi,Kiinassa taas.kommunisti.
      Jos haluat pärjätä turkiksilla,kannattaa äänestää skp:tä.

    • Valvontakameroista kuitenkin kävi ilmi tapahtumien kulku. Kalliossa tapahtuneella ryöstön yrityksellä oli myös todistajia.

      Helsingin käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1988 syntyneen Mahamed Abdi Ahmedin neljän vuoden ja kolmen kuukauden vankeuteen törkeästä ryöstöstä, maksuvälinepetoksesta sekä ryöstön yrityksestä.

      Vuonna 1992 syntynyt Liban Abdi Dahir tuomittiin samoista rikoksista viiden vuoden vankeuteen. Rangaistus sisältää aiemman ehdollisen vankeustuomion, joka määrättiin nyt täytäntöönpantavaksi. Mies on aiemmin tuomittu useista pahoinpitelyistä ja ryöstöistä.

      Kaksikko määrättiin maksamaan yhdessä korvauksena ensimmäiselle uhrille 20 000 euroa tilapäisestä haitasta sekä 370 euroa ansionmenetyksestä.
      Näin arvottomia ollaan me joiden verisukulaiset on laittaneet henkensä likoon tämän valtion puolesta.
      Ansionmenetyksestä 370e? Onko jäänyt nollia pois lopusta?

    • Anonyymi

      Hyvä esimerkki väestönvaihdosta on Amerikka. Aika vähän on siellä enää alkuperäiskansoja jäljellä. Valkoihoiset ja tummaihoiset ovat siellä lisääntyneet räjähdysmäisesti ja syrjäyttäneet alkuperäiskansat.

    • Anonyymi

      Mites saamelaiset suomessa??

    • Anonyymi

      Erittäin hyvin sanottu.Tässä maassa on vain liikaa hyysäreitä jotka ei ymmärrä tätä ennenkuin on jo liian myöhäistä.

    • Anonyymi

      Suomalaisetkin on tulleet tänne muualta. Kuka sen sanoo mihin saa mennä. Täältäkin on lähdetty sadoin tuhansin muualle paremman elämän perään. Silmänräpäyksen ajan tätä kolkkaa on asutettu kun katsotaan maapallon ikää. Pöhölöt.

      • Anonyymi

        Se, mitä tuhat vuotta sitten on tapahtunut, niin sitä ei kannata enää muistella.

        "Olisi miellyttävämpää, jos emme joutuisi vastakkainasettelujen äärelle. Mutta aina päätöksenteko ja vastuunkanto ei ole miellyttävää. Viime kädessä meidän kaikkien on puolustettava suomalaista yhteiskuntaa."

        Noin päättyy yksi Presidentti Niinistö puheista. Kaikkien suomalaisten on puolustettava suomalaista yhteiskuntaa. Selvä homma tuo on kaikille fiksuille.


    • Anonyymi

      Taas näitä väestönvaihtosatuja, joillekki ne menee läpi. :D

      • Anonyymi

        Pohjois-Amerikassa alkuperäiskansat (intiaanit) saattavat olla eri mieltä kanssasi. Siellä maahanmuuttajat syrjäyttivät alkuperäiskansat lähes kokonaan.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Suomen alkuperäisväestö (volgan mutkalta kulkeutuneet) on taantunut, eikä enää ole elinvoimainen. Evoluutio syrjäyttää taantuneen kansan jäännökset niin, että sekoitumme tänne erehtyneisiin eteläisimpiin rotuihin, jos alue säilyy elinkelpoisena.

    • Anonyymi

      Tympeää paskaväestöä, saa vaikutelman kun näitä juttuja lukee.

    • Anonyymi

      Onx tää jotain venäjän touhua tää kirjoitus??
      Tällasta kukaan tervejärkinen usko.
      No,joku persu sit.
      Vois kait näitä nimelläänkin kirjoitella ja vastata siten tuotoksistaan....

    • Anonyymi

      No nussikaa enemmän ilman kortsua niin kasvaa oma populaatio, ihme daijjuja

    • Anonyymi

      Se on kumma, että aina kun persut on hallituksessa rajat vuotavat niin idässä kuin lännessä.

      • Anonyymi

        Tämä on huomattu ;)


    • Anonyymi

      Totta kait väestö vaihtuu, Suomessa se on vaihtunut jo kymmentuhannenvuoden ajan, miksi siihen nyt tulisi katkos?

    • Anonyymi

      Tapahtuuko tämä väestönvaihto jossain tietyssä paikassa?
      Suomalaisia menee tapaamispaikkaan ja sama määrä ulkomaalaisia tulee vaihdossa.

    • Anonyymi

      "puhdasta" kotosuomalaista paikallisesti vaihtelevaa geeniperimää, osin sukututsaistakin, kansantauteineen päivineen tulee varjella ikuisesti... jostain kumman syystä.

      • Anonyymi

        Kyllä issänmallllinen skini tietää


    • Anonyymi

      Puhutaan että siellä olisi nähty jo Ullavan suunnalla värillisiä vaihtareita! Olivat nuorta miestä ja naisetkin siveellisesti puettuna.

      Mekot olivat napitettuna alhaalta ylös asti. Silmät vain olivat vilkkuneet kaapujen alta.

      • Anonyymi

        Voi jestas!


    • Anonyymi

      Nopeudesta on joitain laskelmia, joka ei ollut hälyttävää.

      Tärkeintä on kuitenkin olla ottamatta 70-80 ÄO etiikoinen maista, ja useimmat onkin kuulema tullut muualta, kuten Venäjältä, Ukrainasta, Ruotsista, Intiasta - aasialaisilla on jenkeissä korkein ÄO, mutta se tarkoittanee paljolti noin kiinalaisia?

      Toinen tärkeä asia on palkata ensin suomalaiset ja olla kouluttamasta liikaa. Kolmas on maksaa kunnon palkkaa myös ulkomaalaisille eikä riistää niitä millään tavoin ja lain on oltava hyvin tarkka ja hyvin tiukka asian suhteen, nykyisen sijaan.

      Asiat on maassa saatava kuntoon, ja noilla eväillä se onnistuu. Kyse on enää vain siitä, ymmärtääkö sekopäät toimia sen mukaan helpoimman kautta.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7488
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2812
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2402
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2113
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1799
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1379
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe