Älykkyystestit ja muut outoudet

Hei jälleen kaikki tahmakätiset karvaturrit. On niin paljon tapahtunut kaikkea mielenkiintoista että ajattelin kirjoittaa ja pistää nippuun liian vähälle huomiolle jääneitä asioita. Tottahan toki sensuuri saattaa iskeä muuta sigmamies nauraa moisille stasi henkisille aivopestyille poloisille.

Otetaan ensiksi käsittelyyn erittäin mielenkiintoinen älykkyysosamäärä mittaus jonka suoritti filosofian tohtoriksi uskontoantropologiasta väitellyt Oulun yliopiston dosentti britti Edward Dutton. Tulos oli meitä suomalaisia hivelevä. Suomensuomalaiset havaittiin Euroopan älykkäimmäksi väestöksi ja yllätys, yllätys suomenruotsalaiset olivat 3,5 pistettä suomensuomalaisia perässä. Kuten hyvin ymmärrätte tätä uutista ei koskaan tulla julkistamaan YLELLÄ eikä Hesarissa. Me kaikki jotka ajattelemme omilla aivoillamme tuo ei tietenkään ole mikään uutinen mutta on hienoa että nyt sille on myös tieteellistä näyttöä.

Toinen nauruhermoja kutkuttaja asia on Sanna Marini uusi belgialainen poikaystävä 30 vuotias demaripoliitikko Conner Rousseau. Rousseau joka on mittausten mukaan Belgian toiseksi suosituin poliitikko on joutunut varsinaisen skandaalin käsiin. Syynä on Antwerpenin yleinen syyttäjänvirasto joka on tehnyt Rousseauta vastaan virallisen valituksen. Valituksen aiheena on nuorten miesten seksuaalinen ahdistelu jota Rousseaun tuntuu harrastavan ainakin jossakin määrin. Syyttäjän virasto on lopettanut jutun tutkinnan koska heidän mielestään mitään rikosta ei ole tapahtunut. Niinpä niin, syntyykö savua ilman tulta voisi vaikka meidän Wille Rydman kysyä. Rydmanhan on tiedotusvälineissä tuomittu samanlaisesta tilanteesta.

Kolmanneksi otan meidän sitkeästi elävän huolemme siitä mitähän ne ulkomalla meistä ajattelevat. Tämä huoli on saanut aivan uudet mittasuhteet Vilhelm Junnilan tapauksen myötä. Tiedotusvälineille on kelvannut ihan mikä tahansa kirjoitus mitä ulkomaikka on kirjoitettu missä yhteydessä tahansa. Hauskin on saksalaisen Suddeutsche Zeitungin kirjoitus koska sen tekijäksi paljastuu Alex Ruehle joka toimii lehden pohjoismaisena kirjeenvaihtajana. Nyt sattuu olemaan niin että Alex on ns. amatööritoimittaja jonka pääasiallinen tulonlähde on lasten kirjojen kirjoittaminen ja erillaisten kokeiden tekeminen kuten puoli vuotta eläminen ilman internettiä ja älypuhelinta (hui kauheaa, kova kundi). Siis todella perusteellista ja ammattitaitoista toimittajatyötä.

Neljäs asia voisi olla vaikka hirviösanaksi kasvanut väestönvaihto joka on ollut jo kohta vuosikymmeniä käytössä mutta se jotenkin on kasvanut potenssiin kymmenen uuden hallituksen myötä. katsotaas hieman sanan historiaa. Ainakin YK:n raportti 17.3.2000 tietää kertoa ilmiöstä jo lähes kaiken, https://press.un.org/en/2000/20000317.dev2234.doc.html . Miksi siitä on nyt tullut niin kauheaa koska ainakin 20 vuotta on yleisesti puhuttu väestön vaihdosta. Kunpa joku vihervasemmistolainen yltiö liberaali selittäisi asian ymmärrettävästi jotta vähän pääsisi sisään heidän kuplansa ajatusmaailmaan.

Viimeiseksi pitää vielä ihmetellä mitä ihmettä Provinssirockissa tapahtui. Onko niin että alkujaan suvaitsevuuden eturintamassa kulkenut rockmusiikki on taantunut konservatiivisen ajatusmaailman piirin yhden totuuden julistajaksi. On paljon puhuttu rockin kuolemasta mutta nyt se on oikeasti tapahtumassa. Vain samaa mieltä olevat suvaitaan festivaaleille mutta miten sitä valvotaan. Ainahan joku voi niin sanotusti vedättää jos vaikka seuraavan vuoden provinssiin hankitaan mielipide ja ajatus järkkärit jotka kiertävät yleisön seassa ja testaavat osallistujien todellisia mielipiteitä. Pelottavaa mutta tätä on nykyajan liberalismi.

3

171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        😍 ­­­N­­y­m­­f­­­o­­m­­­a­­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17918999c

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Odotapa kun suomalaisiakin lähtee maasta enemmän ja vasurit jää tänne. Ruottalaisilla se lähtö on ollut aina helpompaa ja kuka hölmö ruottalainen asuisi Suomessa Ruotsin sijaan - tosin Ruotsi on vähän takapuolesta näinä päivinä, mutta niin on pian Suomikin, jos maahanmuuttopolitiikaan ei saada toivottua muutosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      75
      4752
    2. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      66
      1547
    3. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      39
      1524
    4. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      53
      1243
    5. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      66
      1169
    6. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      74
      990
    7. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      115
      987
    8. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      91
      914
    9. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      50
      810
    10. Miksi, siis miksi haluat kirjoitella minun kanssa?

      En vain oikeen ymmärrä. Onko sulla tylsää, vai mikä homma?
      Ikävä
      59
      778
    Aihe